Vise

Dom vise säger att nästa år blir som denna dag. Jag tror lite på det, förra nyår hade jag spysjukan och jag har mått illa på den personen jag fira med till och från under hala året:) Så idag och kväll ska jag omge mej med mycket harmoni, lugn och god mat, vara förlåtande och förstående. Sen får vi se om det är sant som dom säger.

2009

Sista dagen på året! Imorgon är det nytt år och nya spännande äventyr:). Idag blir till att ta det lite lugnt och fixa lite bara så man inte är trött ikväll.Tycker synd om alla hundar och andra djur som är rädda för smällare idag. Därför vägrar jag sånt som låter idag.

:(

Förstöra andra människors tillit genom att bara tänka på sig själv och sina behov, usch. Hoppas du inte får smaka på samma medicin när det gäller din familj nån gång, Det är hårdare än när det drabbar en själv.

bekräftelse

Det va skönt att höra från skolan att det va ordning tills jag klev ur, sen blev det si och så.Men det är väl så att ska man ligga bra till och springa på andras trivselkvällar hinner man inte sitt eget, sorgligt att sälja sig själv och nära för andras bekräftelse.

Ja se folk

Vissa kan visst inte låta bli att läsa fast dom säger att dom ska, Hi hi. Måste va väldigt nyfikna. Syrran hälsa tillbaka föresten och tacka för ökänd släkt, jag skulle inte bry mej sa hon, ingen viktig........det är bara höjdarna som vet hela historien om stölder, tabletter, sekretessbrott. Dom på golvet får va lyckligt ovetande och må bra.

Träff

Mamma och Pappa skulle visst träffa ett par andra föräldrar och då skulle dom inte va tysta om vita kuvert, pengar och dörrar m.m Nu har farsan fått nog av sprätten och hans anhängare och allt falskt spel.Han hatar när folk inte kan stå för saker.Nu vet han ju oxå om både fisken och bimbot så nu är han riktigt besviken.

Nu är vi många i raden av att ha gått på ditt spel, Först P, sen M, sen "Fisken", sen jag,Ja i och för sig har du ju sagt att du aldrig älska din fru heller så det är väl hon med. Några har blivit så sårade att dom inte pratat med dej på flera år och aldrig vill se dej som p till exempel. Det går inte hur länge som helst, till slut måste man må dåligt över sig själv, om man har ett samvete vill säga.

Svin

Att jag blev bedragen alla år först med "fisken" sen med "bimbot", dina egna namn på dom, tyder ju på att jag är naiv och tror gott om människor:) Men att svika mina barn och föräldrars förtroende tycker jag är svinaktigt.Vad har dom gjort dej mer än att tro på dej, ta in dej i familjen med hull och hår. Ställt upp så fort du behövt. Mina barn anförtrodde allt till dej och du svek som så många andra redan gjort.Jag fattar inte att någon kan va så hjärtlös.

Hatad

Jag vet att jag är hatad, och jag njuter av det. Det visar hur långt ifrån varandra vi är i värderingar och moral. Det visar att jag inte tycker om stölder av bla förståndhandikappade, inte tycker om när någon leker med känslor, inte tycker om att lura kompisar eller ljuga folk blåa för att försköna. Därför är jag stolt över att va hatad.

Falla

Att falla tillbaka till allt man förakta måste ta på självkänslan och självrespekten. Tänk att ha bankat sig på bröstet och öppet och högt pratat och föraktat något man sen går tillbaka till, klart det känns dumt och misslyckat.Men alla har ju ett val och väljer man det igen så gör man, men med vilken respekt från dom som lyssna och trodde på det.

spåkärring

En intressant dag börjar lida mot sitt slut. Allt verkar ha gått tillbaka till hur det en gång va, hi hi. Det spådde jag redan för länge sen men fick väldiga protester från ett håll. Men det visade sig ju bli som jag spådde. Känner mig som en spåkärring. Då spår jag oxå att en viss hare aldrig har kurage nog att ta sig tillbaka, utan stoppar huvudet i sanden och låter det rasa ännu en gång. Synd, det är svårare att resa sig andra gången.Men han kan ju lapa fisk och smickra bimbo för det mår han visst bäst av.

Fisken

"Fisken" är nog något beroende, I alla år har han föraktat fisken i tal och påstått till alla att han är rädd för Fisken men ändå varit tvungen att underkasta sig fisken på alla de sätt.Och söka dennes bekräftelse. på det här sättet visar han alla att han är en mycket svag och falsk människ,och det är ju skönt."Fisken" är ju inte mycket bättre, blivit så lurad och förnedrad och ändå..... men det klart "Fisken" vet ju inte allt som sagts förstås,Stackarn.Men jag sa att det skulle bli så här och jag hade rätt.Han klarar sig inte utan "Fiskens" bekräftelse, det är hans överlevnad.Ingen annan dyrkar honom som hon.

Snart klart

Ja nu har jag varit på lunchdate med åklagarn, nu ska dom visst börja med förhör och se om den misstänkte erkänner eller om dom måste lägga fram bevisen och allt ur psykjournaler och brottsregister. Jag tror dom måste det, jag erbjöd ju att ta tillbaka anmälan mot en förklaring och tackar man nej till det låter man nog åklagarn lägga fram allt innan man erkänner oxå. Ja ja skönt när det är över.

Gammalt är vant

HA HA Jag sa det för flera månader sen.Att både beteende, smeknamn, vänner och älskarinnor skulle komma tillbaka. Allt på sin plats igen! Ja en del klarar inte av att förändras.Gammalt är vant hur illa det än är.Man känner sina löss på gången.... Så beräknelig trodde jag ingen va.

Ha ha

Ja nu har jag vidarebefodrat lite gamla mail,Dom blir väl inte lästa förrän på måndag eftersom en del i grannkommunen är lediga den här veckan.

Gamla spår går aldrig ur!

Ja nu har vissa verkligen gått tillbaka till gammalt:) även tagit tillbaka gamla älskarinnor som "fisken" man förr ville se dö för dom va så äckliga. Snacka om att inte stå för någonting.Hi Hi.(Jobbarkompisen har han ju redan snärjt) . Vill väl bli utnuttjad igen eller få nästa förhållande förstört. HI HI . Som man bäddar får man ligga.Snacka om att vilja bli förnedrad.Eller har man redan tröttnat på det nya? så man måste söka bekräftelse på säkert håll, hon har ju alltid varit det.Ja tur man håller sig på sin kant.Nu är båda "brudarna" tillbaka nu mår han nog, hi hi.

Hare.

Feg, konflikträdd, utan självrespekt och självkänsla som inte vågar stå för sitt innersta måste va en rädd hare i skogen som mår dåligt.

Ny dag

Ny dag med härligt väder, nya möjligheter och äventyr. Lunchdate står först på schemat, kanske en promenad i den vackra miljön oxå.

Sista dagen

Hur många fler än mej har inte sagt att "jag ska leva mitt liv som om varje dag är den sista" Och trott att man gör det. Ja nu när varje dag kan va den sista lever jag verkligen efter det och njuter. Det här är min bästa tid! Och även om jag lever i 50 år till så kommer jag aldrig att glömma denna härliga tid. Jag går inte och oroar mig för att kanske få ett "anfall" som jag inte överlever, jag tar tillvara på tiden. Jag hade en sambo en gång som va så rädd att jag skulle dö varje gång det hände, nu skulle han bara tycka det va skönt, Varsågod, det va lätt ordnat!Jag är nöjd över mitt liv, nöjd över att jag inte gifte mej med en bedragare, stolt över mina barn,nöjd över vem jag är och vad jag gjort av mitt liv. Jag skulle aldrig vilja att NÅGON sörjde mej, va glada för den tid vi hade istället.Nu låter det som om jag ska dö imorgon men det tror jag inte att jag gör:) ni får nog dras med mej länge till hade jag tänkt. Vill bara säga att jag älskar alla mina vänner och hela min härliga släkt.

Gott.

Man skulle kanske ta sig ett varmt bad eller dusch och sen krypa upp i fåtöljen och käka kräftstjärtar med aioli:) ska ju inte träffa någon ikväll så vitlök gör ju inget.

Ute

Ja nu har jag varit ute på mellandagsrea och middag,mysigt och inte ett öre gjorde jag av med, hi hi. Livet är bra härligt.

Mobil.

Roligt med min nya mobil, jag har dator med mej överallt. Den är bara lite för avancerad på vissa saker. Jag har lyckats ställa in något så när jag messar en kompis så går dom till både hennes mobil och hem. Likadant med en annan, messar jag honom merssar jag alltid en till, sm tur är har den andra bytt nr så dom messen misslyckas.Kunde bli lite pinsamt annars:)

Borta

Ska hålla mej borta idag när den yngre kommer, blir så komplicerat annars. Det ät ju så bra som det är nu:) Bara godbitarna.

Rea

Ny underbar dag! Kanske lite mellandagsrea, kläder behöver man ju alltid:) kanske en ny tv till sovrummet oxå. Ja vi får väl se vad vi hittar.

Dömer

Man dömer aldrig den som vill förändra och förbättra!

Orätt

Jag beundrar dom som vågar ångra sina dumheter och be om hjälp att ta sig tillbaka. Alla gör vi något dumt ibland, men alla klarar inte av att be om ursäkt och göra orätt rätt igen. Ni som klarar det, bra gjort! ni får den respekt ni förtjänar.

Plast

Dom låg inte i plastsäckarna ute i förrådet längre. Dom har nog provat mer än tantra:) . Man tar det man vill och lämnar resten till bimbot.

Bra dag

Idag har varit en lugn och härlig dag, jag va i och för sig ett par timmar där jag inte ville men med rätt sällskap går det bra:)Man måste ju "ställa upp" .Mat i magen har jag oxå fått och är mätt. Nu ska jag slappa i soffan med lite kaffe en stund.

Mat

Nu lite mat sen ska jag njuta själv med bad och film, tycker det är härligt att få va ensam ibland, men man vet ju aldrig vad som händer när kvällen kommer:)

Nisse

Nya säger Rockstjärna, Dom som varit med ett tag säger Rumpnisse och pillertrillare:(

Precis min smak alla tre:)

Det här är annat än det skiten jag fick av rumpnisse.

Like

Ombytta roller... i like it!

Ny dag

Ny härlig dag med nya härliga möten och äventyr. Kanske det blir lite grillning oxå det är så mysigt. Kanske någon kommer på fika oxå, eller någon som behöver snacka av sig dyker upp.

LOVE!


Två av mina ögonstenar:)


Imorgon

Imorgon ska jag nog träffa mannen som vuxit ifrån oansvarig rockstjärnefjant med piller och skit och blivit ansvarsfull musiker som tar hand om familj och vänner. Nice.

OJ OJ

Pillertrillande småtjuvar som lägger upp ärslet har väl inte så mycke självrespekt eller självkänsla stackarna, dom får Lyda under ytliga självupptagna bekräftelse sökande bimbos.Och acceptera att dela med sig av dom.

Den här va visst lite känslig.

Trodde det va ok från alla håll:)

Middag

En god och lyckad middag, nu sitter jag här proppmätt igen, men det gör ju inget jag kan göra det, inget stressar mej till att göra något annat än mysa och ta det lugnt.

Tid

Tid att fundera över livet har man nu runt jul. Tid att ta tillvara umgänge med sina barn, Ge förlåtelse och be om förlåtelse, Reda upp allt som varit under året så man kan börja på nytt när nya året börjar. Ja julen är en härlig och förlåtande kärleksfull tid.

Börjar..........

Nu börjar man bli som folk igen. Kanske ta en promenad och sen varm choklad och vispgrädde. Sen är det dax att börja med kalkonmiddagen och efterrätten, mums.

Slappa

Tur att det är slappardag idag, det blev sent inatt. Mys,film och gott hela dagen.

Återvändare.

Återvändar kväll ikväll. Många som flyttat härifrån kommer hem över julen så det är ofta fullt av "gamla" vänner på krogen, så är det ju överallt. Brukar va väldigt trevligt.

Nice

Snart är julen över, då är det nyår:) Sen är det en fullspeckad vår att invänta och Sommar med mycke skoj. Fan va nice.

mätt

Nu är man mätt och belåten igen. Gör man så mycket mer än äter och umgås under julen? En liten promenad här och där oxå förstås.

:) :) :)

Så härligt att bara kunna ta dom goa bitarna och lämna resten till någon annan:). Spela roll att man får dela det räker åt oss alla, hi hi.

Stämmning

Tiden kring jul är nog den tid man förlåter och återförenas mest. Det måste ha något med den härliga stämmningen att göra.

Njuter.

Kom på att det nog är bäst att betala räkningarna innan man glömmer bort det i allt mys. Jul och nyår betalt, räkningarna betalda och ett par tusen till semesterkassan.Ändå pengar kvar på kontot. Livet är bra härligt:)

Film

Nu är frukost avklarad, ska lägga mej igen och se en film i sängen, framåt eftermiddagen blir det fortsättning på julfirandet. mysigt.

Natti

Ja nu är det väl dax för sängen fast jag vill inte att den här dagen ska ta slut. Men imorgon är det släkt och vänner igen och då blir det lika trevligt igen. Sov gott

JULAFTON

En härlig lugn julafton med mat, lekar, klappar och spel och släkt och vänner. Nu sitter jag här själv och tycker hela dagen varit så härlig och kan inte riktigt gå och sova. Bara tänker på hur bra jag har det med nära och kära.

Snygg ring.

Den här fick jag bla i Julklapp, Är mer för silver än guld. Tycker om den mycket

Trött efter alla paket.


Mycket paket


Charmtrollet


ÅKA.

Nu är allt packat och klart, mat och paket. om några timmar bär det iväg och fira med släkt och vänner, mysigt.God mat, värme och kärlek i massor. GOD JUL alla därute.

Fattar inte.

God jul på er! Min syster sa till mej att det va någon som tyckte det va colt och modernt att äta middag och köpa julklapp till killens ex. Jag fattar inte det cola, När jag va sambo köpte jag alltid en julgrupp istället för klapp till hans ex. Vi firade midsommar och födelsedagar ihop oxå, inte tyckte jag att det va colt. Dom hade ju barn ihop och hade alltid firat tillsammans. Jag har ju inte skilt mej från henne och klarar sambon av det så klarar väl jag. I början när vi va tillsammans åkte han till sitt ex och sov på helgerna och umgicks med barnen, För att dom skulle få va i sin hem miljö och sina kompisar.Man gör väl det som är bäst för barnen....... eller? 

GOD JUL!

NU ÄR DET JULAFTON!EN RIKTIGT GOD JUL ÖNSKAR JAG ER!

Mys

Nu har jag varit hos grannen på lite julmat och dryck. Ett helt gäng glada ungdomar som sällakap det va trevligt. Nu ska här fixas skinka.Uppesittarkvällen är lika mysig som julafton.Om det är någon som inte har någonstans att fira jul så hör av er, kanske det går att fixa:) ingen ska behöva va ensam om det går att fixa.

Klappar

Nu har jag varit runt med klappar till alla olika, Snart ska jag köra hem pappa så han oxå får lite julstämmning.

Längtar

Det här kommer bli bästa julafton nånsin, Alla nära och kära på plats plus att det alltid är några kompisar som kommer som inte har någonstans att fira jul. Det är så härligt. Lekar, mys och mat i släkt och vänners sällakap.

Mat

Nu står Janssons i ugnen och sprider en härlig doft här hemma, Nu blir det till att rulla köttbullar, mums. Skinkan får vänta till kvällen.

Mamma.

Mamman är klok som en uggla, ser som en hök och strider som en tiger. Allt för sina barn.

God jul.

Merry♪♫•*¨*•.¸¸♥ ¸¸.•*¨*•♫♪ Christmas♪♫•*¨*•.¸¸♥ ¸¸.•*¨*•♫♪Merry ♪♫•*¨*•.¸¸♥ ¸¸.•*¨*•♫♪Christmas ♥ ♥ ♥ Önskar jag och min familj! *♥

Dan före.....

Imorgon är det julafton! så härligt, Idag ska jag bara njuta av stämmningen och småpyssla med det sista som jag sparat till att göra idag. Underbart härligt.

Undrar.

Undrar vem som snart kokar kaniner, hi hi. Sanningen kommer ju alltid fram även om man in i det längsta försöker förtränga den,eller för dum att förstå att svettningarna inte beror på magproblem eller att ögondropparna inte är för tunnelseende, eller att fogdebreven inte blivit felskickade och stölderna faktiskt finns.Dom som en gång redan sett det vet. Men kaka söker maka som det heter, den som lever med lögner hittar någon som tror på dom så är det, det finns en för alla.

Ja just ja...

Idag köpte jag ett par snygga läderstövlar, och jag kolla inte priset utan köpte dom jag ville ha. Första gången i mitt liv som mina pengar bara ska räcka till mej,Så härligt. tänk att slippa titta på prislappen, förut valde man dom man hade råd med nu väljer man dom man vill ha, skön känsla.


Fixar

Nä nu får jag sluta att fixa, måste spara lite till imorgon, det är ju tradition att slå in sista klapparna och grilljera skinkan sista kvällen före jul.får ringa nån gammal vän och önska god jul istället,det är ett tips till alla att göra. Många blir så glada.

Min igen?

Har erbjudits ett bra pris, är jag så sugen på egen båt?

härlig tid.

Jul härliga jul. Tiden då alla umgås, tiden då allt är förlåtet, tiden då vi bara njuter av varandras umgänge, tiden då alla(nästan) är glada, tiden då vi visar uppskattning mot varandra och alla är vänner, tiden då vi har tid att stanna upp från vardag och måsten. Jag älskar julen.

:::::::

Springa på andras trivselkvällar men inte ha tid för sina egna, snacka om styrd! Ser väl om sina egna först.... eller? Ingen egen vilja där inte, hunsad eller bara osjälvständig?Orkade inte ens komentera det och kanske förstöra, jag har det så bra nu.

LOVE IT

Mina skor jag fick, underbara.

Stensund.

Vi trivs bättre hos mej men det är vackert i vinterskrud.

Fynd

Nu är det sista inför julen inhandlat, imorgon kan man bara njuta av att allt är klart utom att maten ska lagas men det är ju så kul. Högtalare och förstärkare 10,000kr ups så dyrt och ändå bara halvbra saker.Nu till att kolla alla fynd.

Fäkta.

"Bättre fly än illa fäkta" är ett ordspråk. Flyr man får man bara större saker att fäkta mot till slut. Så"Bättre illa fäkta än fly" är bättre.

God morgon.

Idag ska jag iväg och köpa högtalare, Har ju en expert med mig så det ska nog bli bra. Fika och julmys blir det nog oxå. Härliga jul.

Förstår.

Jag förstår att en del kan känna sig oälskade och ivägen när det bara fortsätter som om inget hänt. Och det är ju inte första gången så det är ju inte förvånande.

Budbäraren

Döda budbäraren löser inget! Problemet kvarstår.


Rumpa

Varför förnedrar man sig så grovt när man vet att det snart är över?

BREV

Jag har skickat iväg världens bästa julklappar idag....... fast det är nog bara jag som tycker kanske.

Kanske

Kanske är det så att inget vet..... Snart vet alla. Analysen, och dom andra pappren säger allt även vems "verktygen" va, dom kommer så småningom på bloggen. Kanske bäst att börja förbereda alla så det inte blir en chock.Ja det är ju inte mitt besvär.

Riktigt snygg!


JUL

Finare i verkligheten när den skiftar färg, mys.

Musiker

Imorgon ska jag och en vän leta högtalare, han är ingen strulig Rockstjärna men mogen ansvarsfull musiker som redan lekt av sig Rockstjärne stuket.

Lögn

SÅÅÅ skönt. Efter år av lögner så är det min tur! Såg på en hemsida att fler vill ha sin rätt, hi hi. Det är visst kö. Ja snart är allt ikapp. OJ OJ det är inte lätt när man inte vet rätt och fel.Det är inte lätt när man lever i lögn.

Japp

Där pillren går in går vettet ut!

Långt

Inte långt kvar nu, Jag är nyfiken på hur reaktionen blir hos folk. Ja jag sa att jag kunde va vän, men det är nog andra som står kvar.....eller?För nu helt plötsligt verkar det gå bra, konstigt.börjar snaran kännas?

Synd

Vill man kan man tro på allt, synd om dom som snart vaknar upp.Jag har lärt mej "gråthistorierna". Varför är inte barn här ens på helger? Har väl ingen som är ansvarsfull nog.

Fira

Nu har jag varit hos Tindra, det är ju idag hon fyller. Snart ska jag ta och börja förbereda middagen, lägga kött i marinad så det hinner ligga ett tag. Sen ikväll står fot peeling och massage på en vän på schemat, och mys förstås.

:)

Ny dag med nya äventyr:)Härligt, härligt.

:(

Blir man av med sina egna har man mer tid för andras, Hemskt att tycka det är ok! Och vad tycker dom egna om det? Ingen som förändrar för förbättring. Jag blir gråtfärdig.

FALLA

Att falla tillbaka är mänskligt, Att vägra inse det är problem.Att göra något man ångrar är mänskligt, Att inte göra något åt det är problem.

Tror

Är Rockstjärnor lika attraktiva med utmätning på lön och stöldanmälningar och analyssvar? Ja bara man tror dom är stjärnor går allt hem............för en del:)

Kopiera.

Jag har gjort lite nyta idag oxå faktiskt, inte så mycket men kopierat lite papper som analyser m.m. Dom måste läggas på lådan imorgon, fyra olika två till två olika kommundelar i huvudstaden, en till grannkommunen och en till syrrans politiker kompis, Ha ha vad jag har slitit hårt mellan grillning och glögg. Härlig avslappnad söndag i mysets tecken. Snart ska jag nog lägga mej i ett bad tror ja.

Goa.

Hela dagen i mysighetens tecken, Trodde ingen fick ha detså bra. Allt på en gång, Mer pengar, mår bäst, och goa vänner, snart jul med nära och kära. Kan det bli bättre.

Brasa

Gud va härligt det va, Hundar lekte i snön, vi blev som barn och busade, Grillad korv och choklad. Mysfaktorn på topp. Nu tända brasa och värma glögg, Härliga vinter, härliga liv.

Matsäck.

Nu göra matsäck och ut och mysa i snön med varm choklad och korvgrillning, Det här är livet. Så jävla mysigt. Sen in och värma sig framför brasan med glögg.

Själsfrände

Själsfrände. Jag visste du skulle komma tillbaka till livet, jag visste jag kunde lita på dej, jag visste jag gjorde rätt att vänta, Du vet mitt innersta, du vet mitt allt, du får mej att må bra, du får mej att våga älska, du vårda vårat, dej kan jag prata om allt, dej trivs jag med i vardagen,Jag kan va mej själv, jag får tänka ock tycka, jag är trygg. du är bäst.

Är

Är man självgod så fortsätter man och tror man klarar sig mot alla odds. Är man ärlig reder man upp och hoppas på förståelse. Är man feg försvinner man.

Brev

Undrar vad den tredje säger när brevet ang mickstativ kommer,Det hör ju inte ihop med allt annat. Han vet väl inte om fogden heller så som han krama stackarn som inte fått pengar. Men snart vet han det med..... per brev.Vilken chock.

Inte

Inte ens Rockstjärnor klarar det hur länge som helst, även deras luftslott sprängs av sanning. Då är det bara att fly så man inte blåser bort.

Ego

Den 13/11 är någons värsta dag. Och någon annans bästa tror jag. Hmmm hur kan man göra så? Hemskt ego.Men där pillren går in går empatin ut har analysen visat.Och den kommer många att se och förstå.

Lycka.

Fina ord kan man slänga ur sig hur som helst, men visa äkta kärlek det är inte alltid lätt.Att hitta någon att ha roligt med och umgås är lätt, Att hitta någon man älskar trots brister och i vardagen är lycka.

Pirr.

Nu "pirrar" det i magen sådär som det ska göra, som det aldrig gjorde. Hmmmmmm min själsfrände som vet allt.

Säga

Bättre att säga sakerna själv än att det kommer från andra, Eller som en chock på posten.Skratta bäst som skrattar sist:)

Mys

Ja nu är jag hemma igen, sååå skönt. Har ju umgåtts hela dagen. skönt att bara få va hemma och mysa för det gillar jag mellan varven.

:(

Nu har vi firat Tindra, mysigt. Men tyvärr så kom ju samtalen in på något helt annat, Vita kuvert,besvikelse m.m. Ja Tindra är ju ändå för liten för att förstå.Nu ska vi ha lilla julafton. Nice.Hörs ikväll.

Snö.

Snö,snö,snö. Underbart att leka i snön och sen in i värmen framför brasan och dricka choklad med vispgrädde.

Vänner?

När allt kommer fram, då ska man helt plötsligt vara vänner. Stöd kan jag va om det lovas förändring men det gör det knappast.Då får man hålla till godo med det man har. Även Rockstjärnor får stå sitt kast.

Tindra

Idag ska vi fira Tindras ettårsdag, Mysigt. Sen är det "lilla" julafton som gäller oxå mysigt. Vilken härlig dag.

:::.

Ännu en härlig dag och kväll. dagen va fika med syrran och ett "möte" syrran fick säga sitt om färg m.m. På kvällen blev det bad och mys med gott.

Bad

Fredagkväll=fredagsmys. Alla som känner mej vet att bland det mysigaste jag vet är bad med tända ljus, så det ska kvällen nu få bjuda på.... sen får vi se vad resten blir.

Stör.

Det enda som stör min glädje nu är att det finns människor i min närhet som mår lite dåligt. En del får jag hjälpa och det känns bra, en del vill inte ha hjälp och det känns ju mindre bra men man kan ju inte tvinnga sig på. Förhoppningsvis har dom någon annan som hjälper så alla bekymmer är borta till jul. Jag önskar att alla får en bra jul och trivs hos sina nära och kära.Det är det som julen står för, i alla fall för mej.

Tur

Livet leker och allt är på topp. trodde inte man kunde ha det såhär bra. Nästan alla julklappar köpta innan jullönen kommit, julgodiset klart och mer pengar(2700kr efter skatt) i lönekuvertet som en extra julklapp. Kan det bli bättre? Hurra nu är det min tur.

Ljust.

Nu har jag varit på en underbar promenad i det härliga vädret. Det va så vitt och ljust så man fick nästan ont i ögonen. snart kommer syrran på en fika. den här dagen blir nog lika härlig som gårdagen.

Ny dag.

Ännu en vit härlig dag, Jag blir så glad när man vaknar och ser det vita landskapet glittra. Underbart.

Njuter

Vilken jävla underbar dag! Allt händer på samma gång,allt bara flyter på. Det känns som om inget kan ta ner mej från molnen. YES. Jag bara njuter.


Underbara dag.

Vilken underbar dag. Härligt väder, fick veta att det kommer bli mer i lönekuvertet framöver. Och som bonus ringde J och berätta att han kollat upp Irland. Och snart är allt det andra klart oxå. Livet är verkligen överaskande. Vilken julklapp

Gröt

Nu ska jag koka lite tomtegröt, det är så gott. Hemgjord är såååå mycket bättre än den färdiga tycker jag. Ikväll blir det lite tillverkning av godis.  Bara en vecka kvar till Julafton.........LOVE IT!

Grädde

Vad härligt och uppfriskande det va med en promenad, Köpte lite grädde så nu blir det choklad med vispgrädde, mums.

Vackert

Ta en promenad ner på stan i det härliga vädret. Det är ju så vitt och vackert måste bara ut en stund.

Härligt

Underbara,mysiga väder. Det här är så mysigt. Kanske inte för dom som ska ut på vägarna men för mej som bara ska mysa

Ute.

Utblottad,utskrattad,utnyttjad,uttjatad, Mycket ute men snart blir det kanske inlåsning då blir det ju lite inne oxå.

låsa

Nu va jag lite snabb att skriva för mycket.vill ju inte förstöra det roliga och njutningen.

Rock

Rumpknull,ytliga självsäkra bimbos, nattliga besök och oansvarigt leverne är ju riktigt rockstjärnelikt faktiskt. Vilken fullträff om det är det man vill uppnå. Vuxet? det sa jag aldrig.

TÄT.

Ja då titta det förbi lite folk som ville se på mina försäljnings saker. oj vad dom handla så nu är man tät igen, he he. Nu till gottis och mys.

Julbord.

Har varit på jobbet och käkat julbord och fått julklapp, härligt. blev oxå bjuden till irland av en gammal jobbarkompis oxå nice. Får försöka hinna med det, kanske i februari då brukar det va tråkigt. Det är ju "bara" en långhelg så det går ju när som helst. Ikväll blir det till att fira. nu ska jag ta mej lite kaffe. Livet är bra härligt och julen underbar.

Tror inte...........

Helt plötsligt "kompisar" Nä jag tror inte det, lite sent påtänkt. Jag mår så bra nu och trivs tror det kan förändras.När problem blir verklighet så går det bra, hade varit bättre innan. Låter istället livet ha sin gång.

YES!

nu har jag varit och handlat lite julklappar. Det är så härligt att ha ekonomi så man slipper vänta till sista lön innan jul som jag alltid fått göra förut. Nu kan man shoppa i lugn och ro, Känna stämmningen och samtidigt mysa oxå, LOVE IT!

Fira

Har varit och handlat lite gott till imorgon. Firar att det är fyra månader sen jag äntligen tog steget och blev singel,Nu lever jag som när man va fjorton igen, he he

klappar

Snö och härligt, Nu är det verkligen jul. Så jävla härligt. Nu får man lusten att köpa klappar.

Sits.

Jag är stolt över att jag gjorde slut på eländet. Stolt över att jag lita på min magkänsla. Stolt över att inte ge så mycket av mitt innersta. Vilken sits jag annars suttit i nu. Nu är det nån annan som sitter där....frivilligt.

Ibland

En person fixa och dona för att ordna ett bra pris för att helgvännerna skulle få ett snyggt ansikte uttåt. En av vännerna samla ihop pengarna till betalning, Men gjorde något annat för pengarna istället för att betala. helgvännerna förlät sin vän för det, det va ju snällt. Men tänkte dom på den som fortfarande väntar på pengarna? tyvärr inte, det va ju inte lika snällt. ibland glömmer man dom man ska komma ihåg. Nu hänger dom lite överallt, obetalda och ingen av vännerna verkar bry sig om det bara dom syns.

Rumpa

Man ska nog akta sig för att lägga upp rumpan för någon man håller på och lurar, Det kan bli pinsamt.

:)

Ja han snacka om att det blev det blev Tantra istället för strappen,men den kommer snart den med.Ha ha så förnedrande.Men har man lyckats med att bli rockstjärna lyckas man nog få på en strap-on oxå. en del går med på allt, och går på allt:)Det här va lite kul faktiskt.

Tänk

Tänk vilka resurser det finns nu för tiden för att lösa allt möjligt, Det har verkligen gått framåt.Rockstjärnor kan inte göra vad som helst längre.

Bitarna på plats.

Ja nu börjar det dra ihop sig från dom flesta håll. Allt samlas till ett och samma. Analys inlämnad och klar. Sista bitarna snart på plats.


Ja,ja

Från att få dåligt samvete över att fått en kasse ör mycket på Ica till att stjäla från handikappade är steget stort. Om allt är ok fattar inte jag att någon kan ta det steget, förjävligt, men rockstjärnor gör ju som dom vill.

HA HA

undrar hur underbar en Rockstjärna är när sanningarna hinner ikapp? Fast det går ju alltid att förneka fakta om man verkligen vill.

Snö

Kan dagen börja bättre än med snö? Det blir så ljust och fint. Jag älskar vinterpromenader så jag har längtat efter denna dag.

Vishet.

Har inte hört något..... Så det kör väl igång då :( Hade hoppats att nån hade vågat. Men stoltheten bedrar visheten. Nån gång om några år kanske det kommer några glada minnen tillbaka från den tiden, just nu kommer jag inte på dom.

Våga.

Friskt vågat hälften vunnet heter det ju.... Ja varför är man så feg på att satsa på olika saker, rädd för att det ska bli fel? ja jag tror det, Men vilken människa felar inte? Man får inget om man inte vågar.Och det gäller ALLT: Jag ska VÅGA jämt nu. Annars ångrar jag mej ju bara när jag missat det.

Kvarn

Tror någon är fööör säker, hi hi. Men det vet jag att man inte ska va. Imorgon drar det igång, nu är kvarnen klar med malandet och jag har inget hört så jag står kvar.


Ängel

Varför kan en del aldrig stå för sitt eget? Det är alltid någons fel. Tex föräldrar som va för stränga och orättvisa,aldrig visa kärlek, Kompisar som svek, Skolkamrater som mobbade, lärare som svek, Ex som förstörde självkänslan. Bara andra inte en själv. konstigt att allt händer en ängel.

SÄNG

funderar på att köpa en julklapp till mej själv. En ny säng sån som JAG vill ha. Har ju haft så mycket mindre utgifter sista tiden, ska kanske slå till med en säng för sparpengarna. Det är jag värd.

Kyrkan

Nu har jag varit på Lucia i kyrkan, jättefint. Nu ska jag bara softa och ta det lugnt hela kvällen. Kanske baka eller något julgodis men annars bara njuta. Imorgon drar dom ju igång utredningen om mina sönderskurna däck och mordhotet så då är väl lugnet borta, hi hi. Skönt att få det klart innan jul.

Gulligt

Nu har precis några syskonbarn varit här och lussat för oss, så gulligt man blir rörd till tårar.

LUCIA.

Lucia och tredje ljuset tänt. Tradition är att se Lucia på tv, tur man har en i sovrummet, tv alltså. Kaffe, lussebulle och tända ljus och Lucia på tv är inte helt fel att vakna till. Skitmysigt, Kan inte bli annat än en bra dag.

SNÖ!

Gå en härlig promenad i snön:) Sen hem och ta lite glögg innan julgodiset ska göras. Ska göra lite Marsipanrulle med rom och frukter, kola och något mer. Resten blir en annan kväll, måste ju dra ut på julstöket så man har lite mys varje kväll.

:::::

Lugnet före stormen........

Paus.

En liten lunchpaus i julbestyren. Ikväll blir det julgodis och kavring som ska tillverkas.Skulle ju ut ikväll men tog ju det igår så nu blir det mys för hela slanten.

Bröllopsdag.

Idag är det mina föräldrars bröllopsdag 51 år. Förra året hade vi en stor fest för dom och den pratar dom om fortfarande. Helt fantastiskt att dom varit gifta så länge. Dom har verkligen älskat varandra i nöd och lust och alltid funnits för varandra i vått och torrt. Det har inte alltid varit en dans på rosor men det har det väl inte varit för några. GRATTIS mina älskade föräldrar.

Förtrollad.

Igår va en helt underbar eftermiddag och kväll. Mysig långpromenad i vacker miljö, Fantastiskt god mat och Dans till bra musik och trevligt sällskap:). många fler sånna kvällar blir det. Och idag blir det julstäd och pynt. Ska ta fram julstaden och hänga upp julgardiner m.m. Härliga underbara jul.

Byråkrati.

Varför ska sverige va så byråkratiskt? Det är en jävla röra med papper man ska skriva på och fixa, kvarnar som ska mala innan något händer. Men det är väl bara att göra, om och om igen....Det är väl bra i vissa lägen så inget blir fel, men berätta samma sak typ fem gånger blir tjatigt.

Julmat

Nu är det dax att handla julmat, Men jag har så fullt i alla skåp så jag måste nog ordna några middagsbjudningar först. Jag får inte plats med en matbit till annars. Så nu ska här ha middagar för vänner och släkt.

TINDRA

Nu har jag köpt present till Tindra, Vi ska fira hennes ettårsdag nästa helg. Tänk att det redan gått ett år sen hon föddes, Hon är så charmig och go. Min ögonsten.

Sparken

Vet ni hur svårt det är att sparka någon som inte sköter sitt jobb? Det är nästan bara vid stöld som man kan sparka någon utan att först erbjudit någon form av åtgärd först. Inte så konstigt att många småföretag är rädda att anställa.Då är det bättre tt projektanställa eller ta konsulter m.m. Kommuner gör det mer och mer för att va "skyddade" Vid eventuellt missnöje. Jag lär mig mycket på mina "möten".

Regn

Regn, regn, regn. Skönt att få vara inne och bara göra vad man vill en sån här dag. Nu längtar jag till snö. härliga vinterpromenader och sen en glögg i fåtöljen hmmm.

intressant.

Dagen har varit intressant, hi hi. Kvällen mysig, det blev många fina ljus som kan brinna i jul. Julen är härlig för den är så lång, Advent, julpyssel,julgodis, julpynt och julmat. Nice.

Stöpa ljus

Nu har jag stöpt ljus, Det är jättekul och juligt. Ljusen blir så mycket bättre än dom man köper. Dom sista åren har jag varit lite "lat" med julpyssel. Men nu är det på G igen.

Stress

En dag med mycket att göra och fixa. Men det är skönt när det är klart. Gjorde ett sista försök att få tag i en person så jag slapp allt det här men nej, och då får man stå sitt kast .Synd såhär till jul och allt.

Fixardag

Ja idag ska jag hinna med massor, hoppas jag. Ordna allt som skjutits upp m.m. Har ju faktiskt skjutit upp det av en anledning. Hoppades på att lite sunt förnuft skulle användas men så blev det inte så det är väl bara att köra. Ska kolla om stativen är tillbaka på jobbet eller om det blev anmälan där med, lite nyfiken bara. Ja ibland måste man fixa och dona fast man igentligen bara vill slappa. Ja den här dan blir nog bra den oxå. Kram alla!

Dörr

Då ska man ringa hyresvärden i morgon då och höra om tapeter och dörr är beställt och vart räkningen går. Jag tänker då inte betala något jag inte slagit sönder. Det får den som va full göra.

val

Alla gör vi val i livet som påverkar utgången. gör man fel val kan man nästan alltid rätta till det....... om man har kurage nog.

Bädda

Jag säger som min pappa brukar säga "som man bäddar får man ligga" och bäddar man knögligt får man ta sig tid att bädda om eller så får man ha det knögligt. Det är ett val man gör.

Middag

Nu har jag haft trevligt middags sällskap här. Det är härligt att få snacka lite och umgås mellan varven. Mycket blev uträtt och gott va det.

Djur

Vet ni att nya lagen ang husdjur säger att man inte får lämna dom ensamma mer än fyra timmar. Man kan ringa djurskyddet så åker dom ut och kollar ifall något djur misstänks bli lämnad längre. Tänk att även djur äntligen får lite rättigheter.

Tro

Ska man tro på barn eller vuxna? Ja talesättet säger ju att från fyllon och barn får man reda på sanningen, Och det tror jag på Och många med mej.

Nyttig

Ja nu ska jag verkligen lämna in sakerna till skolan så det blir gjort. Och anmälan får stå kvar. Då har man gjort lite nytta och tagit kloka beslut idag oxå då.

Mamma

Dom som känner min mamma vet att hon är lugnet själv. Det går inte att göra henne förbannad........ trodde jag. Nu har någon lyckats genom att såra hennes innersta. Vilken tigrinna hon kan bli märkte jag. Jag skulle inte vilja va den som gjort henne arg, hua vad läskigt.Man ska visst inte såra och lura en äldre dam.

Dagarna rusar.

Nu har den här dagen gått oxå och jag har fortfarande inte kommit iväg till syrran med sakerna hon ska lämna till sin politiker kompis, suck. Men sakerna till grannkomunen är lämnat och klart. Alltid något. Ja det finns ju fler dagar och sakerna springer ju knappast iväg.Bra om en del får en tidsfrist oxå och kanske komma på vad som är bäst, krypa till korset innan eller vänta på smällen.......ett mess räcker ju att stoppa, till en början.

YSTAD

Nu har jag betalat handpenningen på lgh i Ystad till sommarens semester. Det ska bli så jävla härligt att åka dit. Den här gången ska det bli som det brukar vara när jag är där. Love it

Råd

Vill man inte lyssna på råd kan verkligheten bli hård.

Stolt

Man kan va stolt och struts vilket ofta resulterar i att man inte mår så bra. Man kan svälja sin stolthet självkänslan får sig kanske en törn men oftast mår man bättre efteråt.

Tyst

Strumpor, rumpor och sms-sex................. Ja är man tyst så blir det tokigt, men för många roligt. Om man sanningen ratar det fort brakar.Om man ofta sviker det tillbaka biter.

Grått

Grått och trist. Idag får man väl julbaka så man får lite stämmning. Tända ljus och köpa lite fina julblommor:) Ljustillverkarna måste tjäna massor på det här vädret, hi hi.

Smickrad.

Jag ska nog känna mig glad och smickrad över att någon vill behålla mina saker som minne. Måste gjort ett starkt intryck.

Nöjd med dagen

Vilken härligt mysig dag! Gröt och glögg och pepparkakor. Det kändes som vi känt varandra i hundra år., Vi snacka och skratta och bytte inside info i en salig röra och det va så himla trevligt. Det ska vi göra om fler gånger. Det blir lättsammare att prata allvar om man kan ha kul mellan varven oxå. Den enes bröd den andres död. Nöjd med dagen.

Bröllop

När jag va på jobbets julmarknad fick jag veta att två jobbarkompisar ska gifta sig, sååå härligt. Dom börjar närma sig femtio båda två och har aldrig varit gifta nån av dom. på mitt jobb är det faktiskt så att många träffar sin tilltänkta, jag har bara en flirt och det är ingen jag tänkt gifta mej med, hi hi.Jag har aldrig varit gift bara förlovad, med min stora kärlek. Men jag bröt pga sjukdom(inte min). Sen har jag varit nära att förlova mig. Men när det kom på tal börja jag tänka...... och kom fram till att han va nog inte rätt för mej och bröt.Hade känt ett tag att något va "fel" och tal om förlovning gjorde att jag fundera ännu mer, Det är för mej ett väldigt stort beslut och då måste man va säker.Många små saker gjorde så att jag inte kände lika starkt som jag hade gjort innan så då va det lika bra att bryta, varför förlänga plågan tänkte jag.Och när jag bröt visade det sig att han va inte alls den goa man jag trodde, Han visade sidor som jag aldrig sett och aldrig skulle kunna acceptera. så det va en jävla tur att jag gick. Kanske hittar jag någon att gifta mej med tids nog men just nu trivs jag som det är och känner inte någon lust till det.Känner mest att det är jobbigt att börja om och lära känna och kompromissa med en annan människa i mitt hem och mitt liv.Nu har jag bara mej själv att ta hänsyn till och det är otroligt befriande och skönt.

Andra advent.

God morgon! Andra advent! Idag ska jag på adventsfika med nya vänner. På grund av en olycklig händelse så har jag blivit lycklig vän med ett gäng från en grannkomun, härliga människor. Så idag  ska vi ha lite adventsfika på min syrras ställe. Glögg, pepperkakor och lusebullar, mysigt. Det är alltid roligt med nya människor.Ikväll har jag bestämt mej för ett härligt bad och slappa i fåtöljen ,köpte hem lite gott igår tills ikväll. Det kommer bli ännu en härligt julig dag.

Skör...........

2002 va jag på fest och lärde känna lite nytt folk, en va en person som alla sa "passa" dig den är inte helt ok. Jag börja umgås i alla fall. Och märkte väl ganska snart att det va nog inte helt ok men inget större fel som inte går att fixa. i fem år hjälptes vi åt med att ordna allt som inte va ok. Upp från soffan, skaffa utbildning, jobb och bli skuldfri,Få andra värderingar och blev stolt över sig själv. 2008 hände något och allt börja gå bakåt. Vad som hände vet jag inte men är nästan säker på att det slutar i soffan igen om man inte rycker upp sig.Kommentarer som "det gick ju ett tag", "vad hade du väntat dig", "Nu är det kört" är så onödiga. Jag tror att med rätt stöd från nära och kära och en jävla vilja kan man ta sig ur igen. Ja det behövs så lite för att tappa allt det tagit sån tid att bygga upp. Människan är skör Men är man många som hjälps åt är man starkare. Våga be om hjälp och våga hjälpa.

Akta er.

Akta er för sånt här! Man blir elak och empatilös, känslokall

Julmarknad

Idag ska jag en sväng på julmarknad på Solåkra, Den är så mysig och det finns så mycket fint att köpa. Ingen trängsel och allt handgjort. NICE

Pumps

I flera år har jag önskat mig pumps med stilettklack, det är bara såååå snyggt. Men har fått annat jämt. Idag har jag fått dom! TVÅ par, I LOVE IT!

Charmtroll


RSS 2.0