Inventering.

Jaha nu är det bara ett par dagar kvar till den årliga inventeringe, Den kan va rätt jobbig. Varenda inköp ska redovisas, allt ska räknas och kvitton stämma med förbrukning. Revisorer är ett energiskt släkte.Vi har ju bara ett ställe, dom har hur många som helst.Minsta lilla ska dom veta och varje krona ska kunna härledas till inköp, ja dom flesta vet ju hur det går till. Det gäller att ha ordning på papper och kvitto på allt och vart det gått.

Sjuår.

Jag va på en föreläsning med jobbet om sjuårsperioder i livet.Vi ska få en fördjupning senare. men det va rätt intressant hur våra liv är uppbygda på sjuårsperioder. Det är det som kallas sjuårskrisen, Den värsta ska va vid 42år den är även kallad fyrtioårskrisen Fast det är mest killar som har den. Dom blir "barn" på nytt, Tar bågekort m.m . Tjejer har sin vid 35, Då vill dom bryta sig ur. Det är oxå då som dom är mest otrogna och prövar sig fram. Börjar man kolla runt så ser man att mycket faktiskt stämmer. Och är man medveten så blir kriserna mycket mer hanterbara. Ja det är väl lite humbug men lite ligger nog i det.

Mamma.

Stackars mamma, Inget "vitt kuvert" än och inga ärvegods från mormor, Det börjar bli pinsamt att svara nej varje gång hon frågar. Men hon vet ju hon med.Vi prata mycket om allt det idag, alla va överens för en gångs skull. hi hi. Stora syrran skulle trycka på lite, hon är ju politiker, dom kan prata.......

Svinsjukan

Undrar om man ska gå på julbord eller andra buffeèr nu, Dom varnar ju för det ang smitta av svinsjukan en av dom värsta smittställena. Hoppas vaccinet kommer innan julbordet. Hi hi

Första och Största

När jag va sexton träffa jag min STORA kärlek. Jag hade tur som fick många fina år innan sjukdom gjorde så vi bröt. Efter det är det svårt att träffa någon som håller"måttet". Men jag är inte ledsen för det,Många träffar den ju aldrig. Det finns så många fina killar med så många bra och mysiga egenskaper utan att vara den stora kärleken. Och ju äldre man blir desto mer uppskattar man allt fint hos människor.Och kanske möter jag en ännu större kärlek nån dag. Tills dess trivs jag med livet och dom små kärlekarna, HI HI

MUMS!


Brasa

Framför den här brasan brukar jag få massage, Det är sååå mysigt och rofyllt.

Kloka ord.

Försök va optimist, Ha humor.Sträva efter goda värderingar och förebilder och känn mening med livet.

Tindra.

Nu har jag dammsugit så Tindra kan krypa på golven utan att bli en dammråtta, hi hi. Det är underbart att få vara barnvakt ibland. Barnbarn är härligt.

TV4

Såg på TV4 nyss om hur många svenskar som mår dåligt och är deprimerade. Och hur vi andra är så rädda för att lyfta upp det till ytan och VERKLIGEN bry oss, Oftast går vi med skygglappar och hör bara att dom mår bra och ser inte under ytan hur personen igentligen mår. Om vi brydde oss mer om hur våra medmänniskor mår och inte bara godtog ett "jag mår bra" skulle självmorden minska drastiskt mena dom på. Oftast håller den som mår dåligt en "fasad" för vänner och jobbarkompisar för det är skamligt att må dåligt i sverige. När man märker att en människa gör saker som den inte brukar göra sa dom att man skulle börja reagera, speciellt om det är i negativ riktning.Dom flesta som mår dåligt är dom som mest deklarerar hur bra dom mår. Dom sa oxå att vi oftast är rädda att bemöta människor som mår dåligt för vi vet inte hur och att det kan va jobbigt. Ja vi är nog många som blundar tyvärr.

Snoppar!

Varför är killar så "fixerade" över sina snoppar? Vissa kan jag ju förstå om den är så liten så tjejen måste Ordna på annat sätt. Men det är ju inte sååå vanligt och då ordnar ju tjejen det på bästa sätt. Men en del är till och med deprimerade för att den är liten. Jag tycker faktiskt synd om dom. Vi tjejer kan ju operera brösten större eller mindre om vi mår dåligt av storleken. Ja det är ett ständigt gissel. Kram alla!

Sextips....eller.

Har du en sån där kille som mest ligger på rygg och vill att du jobbar? Ja det är inte lätt. Jag har haft det en gång och jag vet fan inte vad som får dom att röra på sig, försökte nog med det mesta.Man kan ju fantisera om nått ex som va lite mer aktiv, men risken är att man blir ännu mer besviken på den man har. Älskar du honom? Ja då måste du nog bli vän med att inte få mer, för det går inte att prata med dom. Dom blir ju så deppade och då får dom inte upp den alls. Det är bara att stöna högt och låtsas som att han är en hingst i alla fall. För tyvärr så är mannen oftast så känslig med hur han är i sängen så sårar man honom där blir hela tillvaron förstörd. Man kan ju göra slut och vara bästa vänner och sen ha en kk så får man hela kakan, mums.

FRONTA.

Flera har kommit till mej och frågat vad som är fel, varför beter han sig si och så. Varför fråga mej? Fronta och fråga personen ifråga istället. Nä svaret jag får är att han kan bli arg, Hmmm. Vad ska han göra? slå dom eller? Nä hur snällt är det att gå runt och tycka och inget säga? Så länge ingen vågar Fronta kommer han gå i sin egen lilla värld och tro att ingen märker, Är man en god vän då? Nä det tycker jag inte. Vänner vågar fronta och finns där när personen vill förändra och göra allt bra igen. Det finns massor av orsaker till att personer på något sätt förstör för sig själva, Ska man bara vara tyst och se på då? eller ska man rycka in och göra något? alla borde ha en chans att börja om och bli respekterade igen om dom visar att dom vill. Många som hamnar snett märker det inte ens själva det bara rullar på, det är då vännerna finns där och säger STOPP. Så länge alla blundar fortgår det. Kram alla!

RSS 2.0