Sextips innför kvällen.

Ät en mysig middag, Sätt på en BRA porrfilm och lägg er bredvid varandra och titta. Under filmen får ni inte röra varandras erogena zoner. Det är lite roligt att se hur olika långt olika killar kommer. Dom som klarar hela filmen är oftast dom som är "bäst" och kan kontrolera sig och håller längst. Dom andra är mest heta på gröten och är klara på "fyra sekunder". Hi hi


HEMSKA SAKER SOM FÖRSTÖR LIV!


En udda historia!

God morgon alla bloggläsare. jag tänkte skriva om en lite rolig och udda sak. Jag va sambo med en kille, sen tröttna jag på alla lögner och bad han flytta. Efter ett par veckor så bestämde vi ändå att prova som särbos, väldigt dumt för det som gjorde att det tog slut kommer ju förstås igen varför förlänga plågan? det vet dom flesta att nästan aldrig håller det andra gången. Hur som helst, vi va särbos och hade varandras nycklar. Jag va på semester med jobbet en vecka och han vattna blommor och mata fiskar. En kväll när vi ringde och sa god natt berätta han att han tagit ett klädesplagg av mej som han hade på sig när han sov för att känna min lukt och närhet av mej, Väldigt gulligt tyckte jag. Han vägra säga vad det va för klädesplagg och jag sakna inget så jag kunde inte räkna ut vad det va för något. mycket nyfiken va jag. När jag gjorde slut igen bad jag om att få tillbaka klädesplagget. Döm om min förvåning när jag såg va det var....... En strumpa! Gud så perverst att lukta på. ja en del har konstiga böjningar man får veta allt  för sent, hi hi. Kram alla!

SEXTIPS TVÅ

Säg inte till din kille att det är sexigt när han sitter i soffan och leker med snoppen, även om du tycker det. Risken är att han jämt gör det och det tar lätt död på erotiken att kväll efter kväll se honom så.


 Om du inte blir tillräckligt upphetsad när ni har sex, Ta lite Barnolja när han inte ser innan sexakten. Han tror han är värsta mannen som gjort dej så blöt. Förhållandet blir bättre på alla plan av det. Kommer mer tips senare i veckan Kram alla!

Lottas sextips, eller va det något jag läst.....

Killar har sin bästa känsel vid anus, Ett tips är att "pilla" lite där för att hetsa din pojkvän. Men kolla att det är rent först annars kan lukten döda din egen lust. Man kan föra in ett finger oxå men då finns risk att han vill ha mer och till slut står du där med en strap på dej eller så kanske han lämnar dig för en annan man, Båda sakerna är väl lika förnedrande.


Ett annat tips är om killen har för liten men du älskar honom, gör honom tjock och rid honom, då kan du få klitorist orgasm och killen märker ingenting. Men det finns risker här med... han blir för tjock och orkar inte så ofta plus att benen håller kanske inte och då missar du alla mysiga promenader.
Mer tips kommer en annan dag Kram alla!


Måste bara visa....

Det här är Peppes Helg träskor med äkta koskinn. Passar bra på en äkta Raggare. Undrar om Elin är avundsjuk. Hi hi

RSS 2.0