Inneboende.

Jaha då är man mätt och belåten, Entrecote,kulpotatis och beasås. Får väl lida för det inatt men gott va det. I helgen kommer sonen på besök,nice. Han ska hjälpa mej göra iordning gästrummet. Jag har vikit mej och får en inneboende ett par månader. Jag lova mej själv att INTE ha det men...... Vad gör man,Det finns ju en lgh men det blir så krångligt när det bara rör sig om månader.Och det är jävligt bra pengar. När jag blir frisk för det har jag gett mej f-n på att bli ska jag göra resorna jag skulle gjort i år,Malta,irland och london.Det kostar en del så pengar är aldrig fel. Dom flesta resor är ju betalda men fickpengar behövs:). Den som ska bo här jobbar ju så jag får min ensamtid på dagarna. Ja jag övertalar mej själv att jag gjort rätt som sa ja. Om jag inte blir frisk kan det ju va bra om någon bor här och ser att jag vaknar varje morgon och inte ligger och ruttnar bort innan nån saknar mig,hi hi.Tänk positivt,tänk positivt.....Kan va kul och få någon att skämma bort lite oxå, med hembakt och goda middagar, jaja gjort är gjort det blir jättebra.

Date.

Fick samtal för en stund sen och bokade date i helgen:) nice. Det är riktigt mysigt att frilansa. Förstår inte varför man måste välja en när det finns sååå många.Så länge man är ärlig så är det ju ok.

Paket.

Varit och hämtat paket,handlat lite entrecote för sista biten tar jag till middag ikväll.Det är ju så gott så det vill man ju gärna ha hemma. Kanske ska ta en liten tupplur innan middag.

Chatt.

Vakna tidigt,pigg och utvilad:). Har chattat med P,alltid roligt.Prata om mr Y,hi hi. Mr Y är den fegaste,falskaste och den enda P känner rent hat mot,hmmmm.Och att han gör det igen är oförlåtligt och bevis på att det va rätt beslut att aldrig mer ha kontakt. Och visar alla att det inte blir bättre hur många chanser han än får. P tyckte det va ynkligt men är samtidigt glad för nu ser alla. P hade hoppats på att ha fel men tyvärr.P skulle aldrig som jag ge en chans till förlåtelse.ALLA som ställer upp på honom vänder han alltid ryggen,och spar dom som sviker och utnyttjar, jättekonstigt men så har det alltid varit sa P.Det märks ju här oxå att det är så.

Förd.....

Undrar vem som är mest förd bakom ljuset, Snedhead som trodde på en rockstjärna i slott eller rockstjärnan som trodde han va ensam om henne och älskad.Tror båda visste vad den andre va, Snedhead såg ju den slitna lgh som kallades slott och märkte att det bara va ett "garageband", Han visste ju redan innan att en inte räcker och att hon bara kan älska sig själv. Nu har till och med barnen märkt det.Kaka söker maka heter det. Ja jag är lättad över utgången. Hoppas hon gillar stora slott med galler,annars kan han få det lite ensamt.

Bakat.

Nu har jag bakat lingonlimpa men böt ut lingonen mot morötter. Lagt köttet i marinad till morgondagens middag. Tycker man kan ha lite gott kött till middag även en tisdag:)

Stora och små.

För ganska länge sen sa en till mej "Du kan inte ta ifrån mej rätten att bry mej om dej" Och det är ju sant. Men man kan ju göra allt för att ingen ska bry sig. Jag är tyvärr sån som bryr mej,det är inte alltid hälsosamt för en själv. Speciellt när man bara kan bry sig men inte har en chans att göra något. En liten flicka saknar att jag bryr mig, men jag bryr mig bara det att jag inte kan visa det. tänk va skönt det skulle va att bara rycka på axlarna och gå vidare utan att bry sig att nån mår dåligt, både stora och små.

shoppat.

Har varit på stan och shoppat en ny höstjacka och byxor. fast det är hur länge sen som helst så tänkte jag nästan köpa en skitsnygg v.ringad herr t.shirt.Vanor är svåra att få ur:)köpte nya blommor till köket, tog en kaffe och läste tidningen oxå, Man måste ju leva i alla fall.

Redo

Nu har jag pratat,messat eller träffat nästan alla på min lista:)För dom närmaste ska jag ordna Krabbkväll. Nu känner jag mej ganska redo.

sol.

Nu börjar det klarna upp ordentligt, kanske dax att göra sig iordning och bege sig ner på byn för en fika på Hannhas och handla lite:) Sol ute och sol i sinne.

Årstider.

Nu är sommaren över och den mysiga hösten tar vid. Jag älskar alla årstider,sommar och värme,höst med mörker och tända ljus och mysiga middagar.Vintern med snö och solens glittrande,till slut våren då allt blir grönt och vaknar till liv.Idag tycker jag det är en underbar mysdag, Kolla film,bada,äta gott och tända ljus.

Fin dag.

Ser ut att bli en fin dag. Kanske en fika på Hannhas och lite shopping idag då.

Samarbete.

När polisen har starka bevis så är dom inte så intresserade av erkännande, för erkänner dom så har dom samarbetat och får lägre straff och erkännande behövs inte när dom har så starka bevis.

Valmöjlighet.

Nu äntligen börjar det röra på sig, När dom äntligen har starka bevis så har den personen "gått under jorden". Men dom skulle skicka till en adress som dom trodde kunde leda till kontakt,annars blir det lysning.Dom har delat på sakerna så hot och skadegörelse är för sig så tar dom det andra sen. Jag gav sista chansen att göra upp i godo som det heter ikväll men det dög visst inte. Det är synd att det blir offentligt,kan inte va kul för nära och kära. Men jag har in i det sista gett en valmöjlighet.

Visa ord.

Att förlåta är tecken på styrka. Ingen kan få dej känna dej underlägsen om du inte tillåter det. Vänner har den otroliga egenskapen att alltid se i dig när resten av världen gnäller över din oresonlighet. vänner vet precis hur du är-så du behövwe inte förställa dig.

Just då.

När jag va tonåring träffa jag någon som har och fortfarande betyder mycket för mej. Vi har gått igenom mycket tillsammans i livet,både gott och ont.Av olika anledningar så beter man sig inte alltid lika i olika skeden i livet.Så har det varit för oss,vi har både hatat och älskat. Men jag tycker att alla som kan säga förlåt ska få en andra chans,det har gett mej både glädje och sorg.Men glädjen övervinner sorgen.Personen kanske inte kunde bättre just då, varför älta det hela livet och missa massa glädje.Man måste ta vara på allt som livet ger och tänka på att man själv kanske vill ha en andra chans nån gång.Det kostar inget att ge lite av sig själv,och man får oftast mycket mer tillbaka.

Fort.

Det går ju rätt fort att gå igenom höstmarknaden:) Men göra av med pengar hinner man. Det blev både hjortronsylt,salami och majs plus lite annat smått och gott.

Marknad.

Nu ska jag ut och hämta mamma så vi kan gå på marknaden. Skulle igentligen kört grannen och hämtat bilen vid festen vid havsbadet men, det fixar dom själva.Marknaden idag är ju inte lika stor som den i juni men mysig att gå på. Måste ju köpa färsk masj. det gör jag varje år och det är så gott.

Dax.

Dax att börja röra på sig uppåt grannbyn. får se om det blir något roligt att se på,hi hi.

Fika

Nu ska jag hämta mamma och sen åka till Strutsfarmen och fika,hon har aldrig varit där. Sen får vi se vad resten av dan bjuder på.

Dag/kväll.

Igår kväll va ingen bra kväll:) Hoppas denna dag och kväll blir bättre. Det börjar ju bra med sol det är ett plus.Får se vad man hittar på idag, ikväll är det ju fest. ska bli kul att kolla läget.

Vandraren.

Varför går man till grannkommun vid den tiden på morgonen? Fattig? Trasig bil? Varför inte bussen när den går samtidigt? varför hämtar inte snedhead?. Ja konstiga saker.

platser.

Om man inte har en adress så myndigheter får tag i en så åker dom ut till ställen där man kan befinna sig.Jag fick uppge platser där jag trodde eller vet,som imorgon kväll tex det vet jag ju sen där det kunde va som ute på ön,grannkommunen,barnen m.m. Man kommer visst aldrig undan myndugheterna,hi hi.

Lugnt.

Den här dagen börja ju inte så bra:( Har legat hela morgonen. Men nu börjar det ge sig så det blir nog bättre. Har inte tid att va dålig denna helg, Imorgon är det fest med mat och band,Jag ska inte va med på middagen men dansen.På söndag är det skördemarknad.Tar jag det bara lite lugnt idag så är det nog lugnt.

Habegär.

Snedhead Trodde det va en rockstjärna i slott, men det va en avdankad fattig feg idiot som aldrig blev nått i vagn. Ja ibland kan habegäret förblinda.

Falska.

Idag när vi stod i bankomat kön kom en och ställde sig bakom mamma,mamma såg först inte vem det va men sen när hon kom på det vände hon sig glatt om för att hälsa,då hade personen sakta backat och gått runt hörnet. Va det för att slippa hälsa?Det verkar som om dom raderar alla som vet ,då får dom nog radera hela stan och dom byar runt om för ALLA vet. ja inte vet jag men mamma insåg hur falska människor kan vara. Det duger när bilen är trasig men på stan duger det inte. Mamma blev väldigt ledsen och illa berörd. Fy fan för falska uträknande människor. Hoppas dom säger upp sin plats och aldrig kommer tillbaka. Ingen av dom är längre omtyckta häromkring,dom sprider bara dynga runt sig.

Fel adress

Inte konstigt att det inte hänt så mycket med anmälningarna,Polisen ringde idag, dom har skickat fler kallelser men bara fått tillbaka dom för adressen stämmer inte. Men nu skulle dom försöka på en annan adress. Skulle va skönt att få det ur världen.

Ringa.

L ringde grannen,undrar om hon vet att han sagt upp all kontakt där? Tyvärr hann hon inte svara så hon vet inte vad det va om.

Stan.

På förmiddagen ska jag ta det lugnt och mysa. Sen ska jag hämta mamma och gå på stan plus fika på Hannhas,mums. Mamma och pappa ska äta middag här för sen ska vi åka på kalas. Ska bli kul och träffa alla igen.Så härligt att ha mamma och pappa hemma igen.

Ångrar.

Har du sagt till dom du älskar att du älskar dom? Har du tackat dom du vill tacka? Har du bett om förlåt till dom du vill? har du förlåtit dom du vill?Har du blivit sams med dom du vill? Har du gjort det ditt hjärta sagt att du ska göra? Om inte gör det,imorgon kan det va försent och då kan du inte ångra dej.Ingen vet när lågan släcks.

Månen.

Fullmåne inatt igen, Det sägs att en del blir påverkade av det och kan inte sova, jag hade en sambo som va sån.Jag tyckte det va mest blaj. Och numera har jag hört han sover även vid fullmåne. Men det är nog lite sant för andra. Polisrapporter visar att det enligt statistik begås fler brott dom nätterna,psykologer visar att fler tänker över sina liv och "bekänner" just då,medans Psykakuten får in fler dom nätterna. Ja vi blir påverkade av många olika saker. Är det nån som vill bekänna eller mår dåligt pga månen så ring,jag är vaken men av andra skäl.

Till låns.

Att ha den sjukdom jag har är ju inte så jäkla kul,vet aldrig om du är med imorgon. Men det finns sååå mycket positivt oxå. Jag har lärt mej ta vara på dagen, inte bry mej om bagateller,jag har alltid uppskattat mina nära och kära men gör det ännu mer nu, tar inget för givet. Uppskattar det lilla. Ja jag har helt enkelt blivit lyckligare och positivare till det mesta.Jag kan dö imorgon eller om 50 år,men det kan alla igentligen,jag har bara blivit påminnd om att vi bara har livet en viss tid.Och tyvärr så slösar vi för mycket med det,Min sjukdom har gjort att jag slutat slösa och börjat leva här och nu.Det finns ALLTID något positivt om man bara vill se det på det viset och det vill jag.

Hemma.

Nu är mamma och pappa hemma i säkert förvar. Vi både åt och fikade där. Min Pappa är lite speciell och spar på reklam från alla ställen så det måste han visa,ja jag är inte intresserad men han som va med kolla och nicka och låtsades va intresserad. Om han inte va det får han skylla sig själv för han känner pappa så väl så han kan säga till. Själv tycker jag det är roligare med mamma som visar kort och berättar. Ja pappa berättar självklart oxå till reklamen ha ha

ut och åka.

Grådisig dag passar mej perfekt. ska ändå ut och åka hela dagen. Först till ÖB och köpa ljus så man har till mysiga höstkvällar. Sen till Karolinska för lite provtagning och till slut Arlanda och hämta hem mamma och pappa som varit på resande fot igen.Sen är det väl middag och kväller:)

Lön.

Jag har alltid varit lite avundsjuk på dom som har pengar kvar när lönen kommer, Nu är jag en av dom fast jag får sjuk-kassa. Underbart.

Hinna med.

Nu har jag ätit Laxbakelse,supergod. Fikat med en vän,kollat lite tv,badat ja mer hann jag inte med.Kantarellerna steker jag imorgon Måste ju ha något mums då oxå.Sonen ringde och ville att jag skulle fixa tillbaka hans "disko" lampa han lånat ut till ett band. Det finns visst bara en man kan snacka med om man vill ha tillbaka saker det märkte vi med Mickstativen:) men det blir imorgon det.

Vänner.

När man brytier upp kan det va känsligt och jobbigt. Men när känslorna lagt sig och båda gått vidare så förstår jag inte varför man inte kan va vänner. Jag är vän med alla mina ex förutom en (och det beror inte på mej). Dom är ju de som känner mej och har en gång älskat och accepterat alla mina sidor. Dom kan man ju va helt sig själv med och dom kan ge bäst råd i relationsfrågor för dom har själva varit den andre.Det konstiga är att den jag inte är vän med är den som va smärtfrias när det gällde känslor. Jag gjorde slut bla för att jag kände att alla känslor va borta, och han träffa ny efter bara tre veckor så hans känslor va ju inte heller så starka. Eller så är det just därför som vi inte är vänner,vi hade inget  när allt kom omkring. Han är ju oxå den som aldrig lärde känna mej eller rättare sagt som jag aldrig öppna mej för. Jag tror inte han vet min favoritfärg ens.Eller vet något av mitt inre, jag lita nog aldrig på honom.Jag har verkligen försökt att ta kontakt för jag tycker man kan ha det men utan resultat, då kan det ju va,båda måste ju ge lite. Men så va det hela tiden,jag gav och gav, varför fortsätta när man ändå gått vidare. ja så kan det oxå va ibland.

Lax.

Nu har jag varit nere hos min vän i fiskvagnen, jag skulle köpa räkbakelse men dom va slut så det blev Laxbakelse. Den ska jag njuta av ikväll framför tv:n:)

Ego.

På varenda fråge "Test" där det står "vem fick dej att gråta sist" eller "vem fick dej att gråta idag" är svaret PAPPA hos en liten tjej, sorgligt att se. Och ännu sorgligare när man vet att inget görs för att ändra på det. Snacka om EGO.

ÄLG.

Ja inte blev det så lång tid i skogen;( När jag stod öga mot öga med en skrämd älg åkte jag hem igen:) Men jag fick till en smörgås i alla fall.

Skogen

Vädret är bra så nu blir det skogen en stund och kolla efter skogens guld. Det är jättemycket svamp så lite bör jag hitta:). Finns det så mycket bättre än en kantarell macka? eller en köttbit med kantarellsås,mums.

Uppe.

Uppe och pigg, Medicin och frukost redan intagen. Undrar vad det blir för väder, Blir det skogen eller hemma och mysa. Ja vi får se vad vädret bestämmer sig för:)

Fika.

Jag hann inte iväg på fika, det kom ett gäng hit precis när jag skulle iväg. Så det blev till att ta fram glass och bullar och sätta på kaffet,Trevligt trevligt.

Väder.

Underbart väder, Nu ska jag iväg en stund och fika hos en vän. Det är alltid trevligt,speciellt i solen.

Jobb.

Varm och solig dag idag oxå, härligt.Va förbi jobbet en sväng, gud va jag längtar efter att få börja jobba igen. Saknar alla där.Men smärtkliniken på Huddinge har inte hört av sig än så det dröjer nog ett tag till tyvärr.

Ljud.

Undrar om det verkligen är sant att han sålt nycklar och info om skolan, nu har det kommit från fler håll.Tråkigt i sånna fall. Det är mycket nu,Hot,hund,dörr,cykel,däck och sakerna i den komunen och nu det här. Suck vilken sits. Men det är självvalt och jag har erbjudit både hjälp och att göra upp utan blårockar men nä inte ett ljud.Stackars nära och kära.


Svamp.

Efter att ha legat i värk kände jag att jag måste ha luft. Mina syatrar hämta upp mej så jag kunde visa ett av mina svampställen. Jag orka inte gå så mycket så vi va bara där i ca 20min. Tillräckligt för att hitta svamp till en varsin macka. Den får jag ju äta imorgon och lyxa. Idag fortsätter jag med flytande:). när jag känner mej kry ska vi ta en heldag med kaffekorg. Det finns HUR mycket svamp som helst.

Flytande.

Jaha det visades sig vara en flytande dag för mej idag,suck. Det blir till att lämna återbud till kvällens middag. Men jag spar ju pengar för jag behöver ju inte köpa något gott till filmen:) Det finns alltid något positivt med allt.

Söndag.

Undrar vad vädret ska bestämma sig för något,sol eller dis. Fika med systrarna och middag med en vän står på schemat. Sen blir det nog tv-mys. Filmen på femman ikväll är en av mina favoriter. Köpa hem lite gott och ligga i soffan och kolla:) Verkar bli en toppensöndag. 

Arton.

Nu har vi varit och firat en Artonåring. Vi trodde vi skulle va hemma till typ sju men det va så mycket folk och vi hade så trevligt så vi kom inte hem förrän nu:) Nu blir det lite slötittande på tv innan dusch och i säng.

Kalas.

Det blev en varm och härlig dag idag med. Nu är presenten till Artonåringen inköpt,ups va dyrt men det är det värt:) Nu är det bara presenten till pappa kvar men det kan jag ta nästa vecka. Stor släkt är lika med många kalas och många presenter.Tre stycken som fyller nästa vecka. 

Tuppen

Ja då gjorde sig värken påminnd. Uppe med tuppen:) Vakna av rejäl värk,så nu sitter jag här och kan inte sova. Bara skit på tv, dötrist. Hoppas på att kunna gå och lägga mej igen och kunna somna om. Men det dröjer väl nån timme eller två.

Kände.

Ibland undrar jag, va det  vi som gjorde dej stark? med vi menar jag dom du sa du gilla att umdgås med,dom du sa du va dej själv med, dom du sa du kände dej trygg med, som gilla dej för vem du va. Dom som inte brydde sig om vad du hade på dej eller vad du presterade utan gilla dej för att du va dej själv.Med vi menar jag grannen som ALLTID ställde upp och lyssna,låna ut pengar. Med vi menar jag dom äldre som ställde upp som barnvakt,fixa bilen,systern som ställde upp med lokal,cheferna som trodde och satsa på dej. Med vi menar jag dom som aldrig skulle bedra och behandla dej som en ägodel. Med vi menar jag dom som respektera dej som människa. Med vi menar jag dom som lät dej va dej själv och gilla dej för både dina bra och dåliga sidor. Med vi menar jag dom du alla vände ryggen.

Middag.

Ja då har man haft middagsbesök här i kväll, trevligt trevligt. God mat,kaffe och bullar och skratt och snack.

TV

Nähä om man skulle ta och steka sig en köttbit, Det är ju mycket bra på tv ikväll, både CSI och Criminal minds:) Älskar sånna programm.

Möte.

Jaha nu har man varit ute på ärenden. Träffa den äldre igen, börjar nästan tro jag är förföljd hi hi. Först möts vi aldrig och nu flera gånger på en vecka. Och varje gång hör jag hur dom lider,usch.Jag berätta vad jag erbjudit och att jag inget hört. Han sa att dom låtsas som ingenting men hoppas att han hör av sig och tar hjälpen. Ja vi får se, det finns ju andra intressanter.

Byn.

Härlig dag! Dax att göra sig iordning och dra sig ner på byn och Apoteket. Hannhas får sig oxå ett besök.Kanske kolla lite efter presenter,tre fyller år nästa vecka och jag har bara fixat en present:)

Balkongen.

Nu är det nog dax att duscha och sen en kaffe på balkongen, Bästa tiden nu att sitta där och njuta. Tyst,rofyllt och härligt.

Svag.

Vad hände igentligen? Det va så härligt att se dej stark,våga stå för dina åsikter,säga ifrån när du inte ville det ena eller andra.Du va så stolt över att va skuldfri, ha ett eget visakort med KREDIT, du va så stolt över bensinkortet,stolt över din lagliga bil, Ja stolt över hela ditt "svenssonliv" och över dej själv. Och jag va så stolt över dej och ditt hårda arbete du la ner för att vara just dej själv och "svensson". När vi sluta umgås verka allt rasa, allt gick tillbaka till va det varit.Skulderna kom tillbaka,bilen blev olaglig,Umgänget blev dom du förakta m.m. Vad gjorde dej svag igen?Vad kan göra dig stark igen och få dej att tro på dej själv igen så du inte är nåns dörrmatta?Jag såg dej växa och bli stolt och stark, jag ser dej falla igen. Det gör mej ledsen.

Goda.

Ja nu har jag varit iväg och lämnat Bullar till folk som säger att dom inte kan baka. Jag har ju förstått varför dom säger så och varför dom säger att jag bakar sååååå goda, Jo för att slippa själva:) Men jag bakar så gärna åt dom,jag har ändå inte så mycket plats i frysen.

Mums.

Lasagnen klar, Bullarna utbakade och står på jäsning. Det blir frossarkväll.

Livet

Kolla runt på FB. Det är vissa personer som är lite lata med att uppdatera infon,fast man vet att dom varit inne MÅÅÅNGA gånger sen dom blev arbetslösa tex.Vågar man inte stå för hur man har det i livet då?

Vått och torrt.

Alla behöver en axel att gråta ut på, en vän som finns där när det känns jobbigt, nån som inte dömmer,en vän som stöttar i vått och torrt,Nån som finns även när det går dåligt,någon man kan va tyst med utan att det känns ansträngt,Någon som man mår bra av att bara veta att den är där.Riktiga vänner får man aldrig för många av.

Mys.

Regn och grått=Mysväder. Då blir det till att baka bullar och laga Lasagne,båda är bra att ha i frysen. Bullar och mjölk är bara så gott.BTW, jag bjuder:)

Skåp

Kom över och titta i mina skåp, du gillar ju när det är fullt överallt.vänner får man aldrig för många,jag kan göra Lasagne vi kan äta. kram på dej.

Lyxfällan.

Kollar på lyxfällan. Det är som att se en viss persons liv. Jag hoppas att han oxå ser det. Men den här killen lyckades och jag vet att med stöd så kan en viss person oxå lyckas,om han bara inser och tar emot hjälpen han erbjuds. Jag skulle slita ihjäl mej för att hjälpa om han bara ville.

Avslut.

Man måste reda ut och avsluta det som varit innan man kan påbörja något nytt på ett bra sätt. Flyr man förföljer det en tills man rett ut det.Ingen har dött av att prata:)

Glass.

Går det inte att ta en fika eller glass,går det inte att gå på begravning heller!Listan på ej välkomna får ett namn till.

Tidigt.

Vakna rätt tidigt så nu är jag klar med morgonkaffe och korsord,påklädd och klar. Jaha vad händer idag då? kanske ska ge mej ut och leta födelsedags presenter. Har ju både pappa och en artonåring på Måndag. Tar en kopp kaffe till så länge

Gevalia.

Jaha då fick man bjuda på gevalia och bullar,fick oväntat besök. Det blev ju en riktigt trevlig kväll. Nu ska jag slappa framför tv:n

Bekväma.

För ett tag sen flytta en vän ut i skogen, mysigt men aningen primitivt.Redan då sa jag att det kommer bli jobbigt i vinter. Det gick fortare,redan nu söks det nytt boende. Visst är det mysigt med liten stuga men vi människor har blivit för bekväma.

Åska.

Vilket härligt väder,åtminstonde när man får va inne. Jag älskar när det åskar och blixtrar det är så mysigt. Kura ihop sig i soffan med lite the och något gott till,Tända ljus och bara mysa.Sitta på balkongen och se skådespelet är oxå mysigt. Love it!

Synd.

Min syrras inneboende(hela nedervåningen) flyttar i mitten av september, Vi hade en perfekt lösning åt nån med boende där och jobb. Dom ska bygga garage med lgh på sen som personen sedan kunde bo i. Men ack nej det vekade inte duga.Synd för det hade nog löst en hel del faktiskt.

Mulet.

Mulen dag! Då blir det till att fixa lite inne och kanske baka lite. Hembakt går ju åt så fort märker jag.,och det är ju kul att ha något att bjuda på när det kommer fikagäster:)

Förebild.

Låg i badet och funderade, Alla föräldrar vill väl va en förebild för sina barn. Hur kan man tillåta att bli behandlad som en dörrmatta framför ögonen på dom dessutom? Hur kan man göra roliga saker med andras barn istället för sina egna? Vad ger man för signaler när man flyr istället för att reda ut? Vad ger man för signaler när man skuldsätter sig upp över öronen ännu en gång? Vad ger man för signaler när man bara säckar ihop och gör absolut ingenting åt det?Misstag gör alla, men dom allra flesta gör något åt det samt gör inte om det. Det måste ta hårt på barnen.

Pinsamt.

Det här börjar bli riktigt pinsamt. Nu va brorsan här och ville ha sina glasunderlägg,dom är lite spesiella som han fått av våran farbror som gått bort. Ja vad säger man när någon "råkat" få med sig dom och inte lämnar tillbaka,nu är snart hela släkten drabbad,mamma,pappa,son,dotter,systrar och nu bror. Pinsamt pinsamt.

Bad.

Dagen har varit rätt ok, lite trött från gårdagen men annars bra.Har kunnat äta lite idag utan allt för mycket värk:) Snart blir det CSI och en kopp The och sen tror jag att jag ska ta ett härligt bad med tända ljus och bara njuta.

Anar....

Ännu ett sammanträffande, En har börjat dricka allt han kommer åt,fast sjukdom säger att han ska avstå helt, Bor i vagn. I helgen tog dom en Rattfyllerist vid Edanö, Klart man anar.....


Firar

Idag firar jag ett år i frihet. Ibland vet man inte att man varit instängd förrän man är fri. Det här året har gått så fort och varit så otroligt roligt. Mitt "gamla" glada,positiva jag är tillbaka, mina vänner och släkt tycker om att vara här igen.Jag behöver inte jobba så hårt för att få det gå ihop, jag kan va ledig på mina lediga dagar istället för att slita med tvätt och städning.Alla runt omkring mej säger hela tiden att dom är glada att ha mej "tillbaka",att jag ser pigg och fräch ut,(fast jag aldrig varit såhär sjuk innan). Det känns så skönt att bara ha mej och de mina att försörja och ta hand om.

Ganska ok.

Inatt har jag fått sova och nu känns det ganska ok. Men det har va ett helvetes dygn. Har i alla fall ringt läkaren och fått skäll:) hmmm det är ju så tråkigt att ligga på sjukhus. Och det gick ju bra fast jag stanna hemma.hi hi. Får se hur dagen utvecklas. Det blir till att ta det lite lugnt och slappt idag oxå.

Tråkigt.

Dagen har inte varit så rolig, nattens värk gjorde sig påmind. Men nu tror jag det släppt,för ett tag i alla fall.Det är så tråkigt när en hel dag bara "försvinner".

Slösöndag.

Skönt att det är lite gråväder när jag ändå bara ska va inne och lata mej:) Det känns mer legitimt då. Jag har ju en hel del filmer att titta på som legat ett tag. Det blir nog ett bra göromål idag.

Värsta på länge.

Inatt va nog den värsta natten på länge, Hade sån värk så nu trodde jag faktiskt att stunden va kommen. Men jag klara det denna gång oxå:) Jag roade mej med att skriva lista på allt jag äger och vem som ska ha vad så lite nytta gjorde jag i alla fall. Jag har inte så mycket av värde,lite smycken och några ädelstenar som faktiskt gått upp en hel del i värde.Annars är det ju bara möbler och annat plock. Men nu är det gjort så det inte blir något tjafs.Idag blir det till att ta det lugnt och försöka sova ikapp natten. En slösöndag med andra ord.

Ljuvligt

Vilken helt underbar kväll! Sitter på balkongen med tända ljus och bara myser. Det är så varmt och skönt,musik från hamnen hörs tyst som bakrundsmusik. Det är ljuvligt.

Utekväll.

Det blir ingen utekväll för mej, Värken satte stopp för det. Men det gör inget jag va ju ute igår:) Fiskens trädgård finns ju kvar.

Fin kväll.

det verkar bli lika fin kväll som det va igår. Så det blir väl en stund till fisken ikväll oxå. Det är så mysigt i deras trädgård.Det är ju pigghaj på Tullen men jag är inte så förtjust i varken Tullen eller Pigghaj, Ja vi får se.

Glass.

Så jäkla varmt och skönt. det blir till att gå ner i hamnen och äta glass. Sen kanske det blir ett eftermiddags dopp och fikakorg, synd att jag inte kan köra båt själv:( .Sommaren har varit och är helt underbar.

Fisken.

Eftersom vi fick höra att det inte skulle bli någon "liveshow" så gick vi till Fisken istället, underbar stämmning och underbart väder. Så trevligt.

Fika.

Varit och fikat med syrran och syrrans dotter. ikväll ska vi ut och svänga våra lurviga. H "the big boss" ska oxå med hörde jag syrran säga, Jag va inte så förtjust i henne förut men nu tycker jag hon är helt ok,hon är nog mest nyfiken av oss alla ikväll,hi hi.Ja det blir nog en trevlig kväll, vi är så många olika "sorter".

Apoteket.

Ska ta mej neråt byn och hämta mediciner,suck.Men idag är det bara smärtstillande. Annars brukar det va påse med olika mediciner, Jag brukar känna mej som en pensionär när jag går därifrån med allt. Men dom hjälper ju så då är det bara att köra på. Efter det blir det nog lite fika oxå:)

Trevligt.

Nu har vi varit och kollat bilar,lyssnat på musik det va jättemycket trevligt folk ute. Sen handla vi och slutligen fika med en vän. Trevlig kväll helt enkelt:)

Mätt.

Nu är jag mätt och belåten, Ska snart dra mej neråt hamnen och kolla bilar och äta glass. Det verkar bli en ljum och härlig kväll.

Livet.

Livet är för kort för att slarvas bort. Älska de människor som behandlar dig väl. Välj bort de som inte gör det. Tro på att det finns en orsak till allt som sker. Om du får en chans till, så grip tag i den med båda händerna. Om det ändrar ditt liv, så låt det ske! Ingen har sagt att ...livet ska vara lätt!

Veteran.

Verkar som om dagen bjuder på sol:) Då blir det en promenad med fika och kanske en glass i hamnen. Ikväll är sista veteranbilsträffen,då blir det glass i hamnen vill jag lova.

Vad

Jag bad om hjälp,Jag och några slog vad,jag vann. Gav dej bostad när du ingen hade, stötta fast du gjort inbrott i min bästa väns bil, stod upp för dej när folk spotta på dej,hjälpte till med både kläder och mat till dej och barnen,fixa när det va problem,va barnvakt när det behövdes,ja fixa faktiskt det mesta när du behövde nått Naivt javisst, men jag trodde och gör fortfarande att folk kan ändra sig. Inte alla visade sig men dom flesta.Folk trodde att om jag behövde hjälp skulle jag få det,men jag visste bättre. jag vann vadet pga ditt ego. Tack det va en slant,hi hi.

Välja.

Hmmm det kanske inte blir någon show på fredag, Någon "rival" blev visst trött på att någon annan jämt va hos snedhead. Hon fick välja. Och ja inte blev det Loosern.Men han släpper nog inte taget så lätt,har han stått ut med så mycket hela tiden tar han nog det han får.

Plåtar

Hmmmm Nu va det plåtar på bilen. Varför tar man bort och sätter på det? Konstigt.

Sluta.

Sluta va så självömkande, alla gör fel,men allt går att lösa. Lite slit och krafttag så är det mesta löst. Varför är det så svårt att erkänna fel? vore omänskligt och tråkigt om allt va perfekt. Som jag alltid brukar säga " Det löser sig med lite vilja".Bara man har viljan och inte är för stolt löser sig allt!

Ingenting helt enkelt.

Idag är jag hemma och gör absolut ingenting:)Ganska skönt faktiskt. löser lite korsord,kollar lite såpor på tv,äter lite lunch.Myys!

Criminal

Kolla på Criminal minds och sen en kaffe på balkongen innan jag kryper till sängs. Verkar va en bra natt,så jag kanske får sova hela:).

Plåtar.

Va på väg hem från syrrans jobb, då höll jag på att krocka med en gammal "vän". Han hade typ parkerat mitt i vägbanan. Det konstiga va att bilen saknade plåtar både bak och fram. Ibland tar visst polisen dom om man kör olagligt. Ja konstigare och konstigare blir det.

Synd om.

Att hålla käften,gömma sig och vägra ordna upp säger en hel del om hur personen är i grund och botten. Jag va dum ,jag blev ju varnad. P fick sitt "förlåt"brev typ tre år efter,lite sent. Dom flesta har inte fått något alls. Tycker så synd om barnen det är dom som får ta skiten till slut tyvärr.Snacket kommer att såra dom mer.Barnsligt beteende men vad räknar man med av någon som inte kan behålla NÅGONTING,(mer än snedhead och den delar man med många andra).Ha ha vi ska kolla på dom på fredag,nöjet för alla i ca Fem mils radie.

Sammanträffande.

Konstigt sammanträffande att det sker så mycket brott häromkring samtidigt som vissa gått tillbaka till sitt gamla liv,blivit vän med alla han så mycket förakta. Ja är det verkligen sammanträffanden? God lokalkännedom va det visst på vissa inbrott, vilka har det och vet vad som finns där JUST DÅ, kanske den som va med förra året och såg hur det går till. Ja jag är inte förvånad.

Fullt.

Tur jag ska ha middag imorgon, Det är precis knökfullt överallt,skafferi,kyl och frysar. Tyvärr så blir det väl bara lite mindre i kylen efter morgondagen. Jag får helt enkelt dela ut lite bullar och bröd till vännerna,hi hi. Ja så blir det när man gillar att baka,safta och laga mat.

Dela.

Parkeringsträffar,kursdeltagare och krogragg. Hur lågt har man sjunkit om man delar med sig så mycket?

CSI

Strykning och CSI visades vara en utmärkt kombination. Riktigt avkopplande och rofyllt. Nya måndagsnöjet:)

Minnen

Skulle igentligen stryka men fastna i gamla kort. Ska göra collage till en som fyller år,Jag hade ett jätteroligt på hans snopp med cigg och solglasögon(sjuk humor,jag vet) Tyvärr va jag tvungen att riva sönder det för att slippa tjafs.MEN Jag har ju negativen,hi hi så när jag tog fram dom så fastna jag bland alla härliga minnen. Stryka kan jag göra till CSI ikväll.

Fint väder.

Det blev ju så fint väder så jag tog mej en slapp stund på balkongen. Är rätt trött idag men får väl ta mej en tupplur senare så jag piggnar på.

Bädda rent.

Idag blir det till att ta det lugnt,är lite mör efter natten. Bädda rent och tvätta lite och stryka ska jag väl göra,annars inte många knop.

Ännu en natt.

Ännu en natt med värk,det blir bara tätare och tätare,tur jag kan sova på dagen.Satt och tänkte på varför jämt jag ska hjälpa,och varför dom går genom mina äldre och lämnar nr m.m. Varför frågar dom inte själva?Varför gör dom inget själva?varför tror dom jag är lösningen?när inte ens barnen är nog som orsak .Jag får skit medans dom bara låtsas och nickar medstämmande,usch. Jaja nu har jag i alla fall gjort det yttersta för att hjälpa till,nu måste dom inse att det är förlorat.Fast det är ganska kul att va "undercover",får ju veta ett och annat,samt lär mig deras spel,hi hi.

Hjälpa.

Jag trösta när du va ledsen,stötta dej vid svåra beslut,hjälpte till med bil och pengar när du behövde,försökte hjälpa att dämpa din ångest,försvara dej när du fick skit från andra. Jag vet ju nu att det ingick i ditt spel,men jag är ändå stolt över mej själv för att "hjälpt" och kommer göra det igen. Nästa gång jag hjälper någon kanske det är på riktigt,någon som faktiskt behöver den hjälpen.

tacksam.

Är tacksam för varje dag,lever,njuter fullt ut varje sekund.

Inget mer

Nu har jag gjort ALLT för att lösa saker på bästa sätt(mest för mamma och pappa), ingen respons. Jag börjar tro att han tror jag flirtar eller nått,nä han vet ju att jag gjorde slut för jag aldrig kan älska honom som den han blivit, det har han ju vetat hela tiden.Ja ja jag kan inget mer göra.

Smickrar.

Smickrande, Både jag och din dåvarande bästa vän blockade,hi hi. vi är alltid ärliga. Plus att snedhead vet vad hon gör med sina vänner så du får väl inte. vägra ge tillbaka foton och saker,vårdar minnet. Använder alla kläder jag köpt,känna närheten.Inte träffas fast du tjänar på det, För ledsamt. Ja det smickrar efter så här lång tid:) Men trodde nog du va vuxnare och starkare än så faktiskt. Men som P sa,Har ALLTID varit så och kommer nog alltid att va.Känner mej smickrad över att va en av dom du vänder ryggen, du har vänt alla som stöttade dej när du ville ändra dej ryggen,och bara sparat dom ytliga som inte bryr sig hur det går. Så tack för den komplimangen den va fin.Kram och ha det bra.

Söndag.

Ligger i soffan och kollar crabbfiske på Beringshav och smaskar olika godsaker.måste beställa lite crabba och ha crabbkväll,det är så gott och mysigt. Slö och slapp skön söndag.

Isen.

När man kollar FB så förstår man hur under isen han befinner sig. Eftersom det fortfarande är en relation efter liveshow,öppen förnedring och parkeringsträffar. Stackarn går med på allt för lite sällskap.Allt är som det va, olaglig bil,skulder,stölder,Ingen självrespekt,inget egenvärde. Stackars barn att ha en sån förebild.

Måsten.

Idag blir det lite städning om inte värken säger ifrån. Inatt va ingen bra natt:( Skönt med regn en sån här dag när man inte sovit så bra. Slöa,plocka lite och kanske ta en liten middagslur.Inga "måsten" bara göra det jag vill,nice.

Val.

Äta soloft och ligga på soffan va vardag,Tycka synd om sig själv och va hatad av dom flesta,ingen självkänsla ingen självrespekt. Olaglig bil,häkte,brott och skulder. Ja det va inget bra liv.Jag är glad över att jag(trots all skit jag fick ta från andra)lyckades visa under ett par år hur det kan va med trygghet,laglig och skuldfri. Tyvärr blev det för tråkigt, men jag är stolt över mitt kämpande även om det inte hjälpte så långt.Alla är ju vuxna och väljer ju själva hur man vill leva.Men jag lyckades ett tag och det är mer än många gjort:)

Väntan.

Denna väntan och ovissheten är värre än värken, Jag är redo för både det ena eller om det blir det andra. Men att vänta är jobbigt.Alla säger att jag ser så pigg och ung ut, ja kanske för att jag är det i själen, för att jag psykiskt mår så jävla bra,Jag har lärt mej att inte tänka på vilken dag det kan bli,utan vara glad över vilken dag det inte blev, är redo och klar. Nu vill jag att det ska hända något vilket som.Om det sker är allt klart om vem som ska ha vad,hur det sista ska va och vilka som INTE får komma m.m.Alla andra ska slippa ta hand om det jag har haft lång tid att ordna det.

Sorgligt

Misslyckad,sliten och största samtalsämnet. Hmmm ine skulle jag vilja va i den sitsen. Men om alla rykten stämmer om nycklar,skola m.m plus det jag vet så är det ju själv valt. Och Snedhead tycker väl bara det är ballt,tom från öra till öra va det ju:)

Kaffe

Mys med Kaffe på balkongen och tända ljus. Den barnslige våga inte men det visste jag ju, bättre fly än......Jag är väl fortfarande dej övermäktig eller hur va det du sa?Att se mej fick dej att känna dej som en skit sa du oxå. Det förstår jag nu när alla lögner och stölder nystas upp,Du klarar inte av mitt raka sätt och ärlighet,Du vet att jag skulle vilja få dej att ordna upp ditt liv,och det vågar du inte.växer kanske upp och tar tag i saker nån gång:)Vare du vet eller ej så ser snedhead till att du får smaka på samma medicin du gav OSS.Njuter av det tills du står ditt kast och pratar.

Bra blogg

Vill rekomendera en bra och läsvärd blogg som tar upp intressanta "vardagsämnen" , Jag läser den jämt och får ofta en tår i ögat. zkrutten.blogg.se Det är en ärlig och bra vän till mej som skriver den.

Lögner.

Går man igenom historiken om bandet Talk of the town och vilka som spelat med dom saknar man ett namn, hmmm det börja redan där och har aldrig slutat.ALLT är nog lögn, mycket som inte stämmer när man skrapar på ytan. som elaka fruar, kärlekslösa föräldrar, falsksyster skulle kunna fortsätta i det oändliga.Allt för att slippa sanningen.Av en av hans "vänner" har jag ju hört otroliga lögner om mej själv. Men nu är sanningen nära och det går inte att skydda med ännu en lögn. Och han har fått sitt straff genom Snedhead,Att leva i lögnen är som att inte leva alls.

Regn:)

Det blir nog varken skogen eller glass. Det får bli bakning, bullar och matbröd och sockerkaka med vit choklad.Det är oxå mysigt.Måste bara till affären och handla.

Mer om dom.

Att inte hälsa,nonchalera, säger mer om dom än om oss,hi hi.Beter sig som barnungar.Jag vet ju hur det går till där, Snacket och värst om den som är mor och va gift.konstigt att det ALLTID är andras fel,varje gång. Jag är stolt över mina som beter sig vuxet,vad dom än tycker och tänker innerst inne.

Sova.

Nu har jag ätit vitlöksbröd och doppat i vitlöksdressing, tur jag ska sova själv. Nu blir det kaffe på balkongen med tända ljus och lyssna på livet från hamnen. Imorgon blir det en tur ut i svampskogen om det inte blir för varmt,då blir det glass i hamnen. Härliga tid.

Hamnen.

Varit i hamnen och fikat med syster och systerbarnen. Handlat åt en vän som är sjuk,stackarn. Blir väl en sväng ner till hamnen senare ikväll oxå,det är ju lite jippo där ikväll.

Pappren.

Idag fick jag pappren om dörren,det är den som har kontraktet som gjort anmälan eftersom dom varit här två gånger och ingen dörr har ersatts. Första gången dom va här så visa jag messet om att det skulle komma en dörr om tre veckor, när det nu aldrig kom någon dörr så måste dom vidta åtgärder sa dom, och dom bråkar jag helst inte med. Man kan ju behöva hjälp nån gång. Och varför ska jag försvara?Tid har funnits till att fixa ny dörr, prat eller reda ut.

Lever.

Nu blir det lite kaffe på balkongen i ljusens sken,så stilla,så underbart.Är glad att få vakna varje morgon och att få njuta av dagen,få uppleva kvällen. Tar varje dag som ett underverk och lever fullt ut. Lärt mej älska livet och det som ges åt oss varje dag,Tar inget för givet längre,vi vet aldrig när det är dax.

Hoppas

Snart ska min lillasyster utomlands,hon fick resan av sin pojkvän i födelsedags present.Jag hoppas att han planerat att fria:). I september kommer min andra lillasyster på besök från Österrike, jag hoppas att hon och hennes pojkvän bestämmer sig för att flytta hit för gott snart.Men det verkar luta åt Australien:( Fast då kan man ju åka dit och hälsa på, det blir inte dyrt med bara flygstol.

Behov.

Usch så jobbigt det måste va att få reda på att det pågåt hela tiden,sista att veta. Veta att alla tyckt synd om den bedragne, att alla vackra ord,allt som sagts i förtroende bara va en del i "leken". Att få veta att man bara fick va med för det blev mer spänning då, Ett behov som måste stillas.Offra allt för någon annans lustar och lek. Ja det är förjävligt men själv valt när man vet det innan man ger sig in i det, när man själv varit "äventyret". Då vet man redan spelets regler och innerst inne vet att behovet finns. Varför skulle det va annorlunda nu? Varför skulle du va så mycket bättre så det räckte med dej? Så spännande vet du att du inte är.En ganska sorglig historia, men Goes around comes around.Till slut får man alltid smaka sin egen medicin.

Spett.

Ner en sväng och käka glass och kolla bilarna:) Sen hem och mumsa kycklingspett och ris,så himla gott.

Språk.

Förstår inte varför man skriver på andras språk när man inte ens vill ha dom här. Och översätta kan ju alla göra så hemligt är det ju inte heller,dubbelmoral kallas det.

Stuga.

Nu har jag varit i brorsans stuga,helt underbart. ligger lugnt och stilla i närheten av vattnet, stort så jag får "eget" rum, egen nyckel har jag redan. utespa och bastu är beställt kan inte bli bättre.

Sol

Sol,sol,sol härliga sol! Idag blir det till att va ute så mycket som möjligt.Lite fika på stan,promenad i hamnen,en glass vid kajen.Bara strosa och njuta.

Fråga

Räknade aldrig med något svar, men det kändes så rätt att fråga.Varför va så långsint och tråkig:)Jag tror man missar mycket då.

Lider.

 Max viska i mitt öra,roliga saker jag fick höra. Kvinnan är tom från öra till öra.Lätt att bena sära bara säga "min kära". Stackars sate som satt hemma med sin lilla stake.Kvinna skratta gott inte ett öga torrt.

Bad.

Hemma och myser framför tv:n. Funderar på att ta ett bad,alltid lika härligt.

Auktion.

Har haft trevligt fikasällskap. Nu blir det till att fixa lite mat innan det är dax att gå på auktion på Garvare gården, Myspys.

Mums!

Varit på banken och satt in lite pengar:) passade på att köpa räkbakelse till mys ikväll,mums. Snart får jag fikabesök så jag köpte en tårta. Mycket gott och mums idag, det regnar ju.

Kompisar.

Vi skulle hinna snacka mycket i lugn och ro blandat med härliga strandpromenader,god mat och avkoppling.

Tro.

Det sägs att troende alltid har lätt till förlåtelse, då måste jag(fast jag inte vet om det) någonstans vara troende.Jag tror att alla människor kan förlåta och bli förlåtna

Syfte

Jag har för länge sen insett att vissa "vänner" och andra spär på för det tjänar ett visst syfte för dom, men så klok har nog inte du varit:) Börja lägg ihop ett plus ett.Så många som ogilla det redan från start,vi gav dom nu något att spinna på.Jag har insett att det är andra som ligger bakom det mesta,hoppas du med gör det så småningom.Annars blir du ännu mer bränd.....av samma igen.Dom två du tyr dej mest till nu är dom som ogilla det mest om du tänker, det är oxå dom som är "spindlarna i nätet".

Ärenden.

Idag har jag bara glidit runt,först lunch i hamnen med en vän sen till syrran och käka blåbärspaj för hon fyllde år igår.Sen ska jag och en vän åka lite ärenden åt min bror:) Ikväll blir det nog softa i soffan med något gott.

Vänner.

I nöden prövas vännen. Detta stämmer verkligen. En riktig vän glädjs åt och med dej, står bakom dej och respekterar dej och dina beslut, oavsett om de är bra eller inte. För alla beslut är ens egna, och misstagen får man stå för själv, men en vän finns där oavsett! Jag är glad över att ha sånna vänner, men har fått sortera en del genom åren. 

Strul.

Märkte att det är lite strul på FB, Helt plötsligt har jag blockat en del av mina vänner,Hmmm. Och jag vet att jag inte gjort det. Men det har ju varit lite struligt där ett tag så det är väl bäst att hålla koll så ingen blir ledsen över att bli blockad utan anledning:)

Tar aldrig slut.

Nu har dom varit här och fotat dörren,tagit med sig mobilen med mess om att dörr ska komma om tre veckor, hört efter hur hålet kom till och fått allt bekräftat så nu är även det officielt ett ärende, det tar aldrig slut.Allt det här hade varit ur världen om vissa står för saker och ting.

Ner....

Ner på byn och hämta medicin....igen. Och köpa mysgott till kvällen,mums. Älskar att ha lite olika godsaker att äta vid tv:n. Hoppas det blir blixt och åska oxå, så härligt att sitta på balkongen och se skådespelet.

Regn.

Vilket härligt mysväder för oss som får va inne:) Slappa,kolla folm och kanske baka om jag orkar. Jag tycker alla väder och alla årstider har sin charm.

Film.

Nähä det blir en kaffe på balkongen och sen film i sängen tror jag. Imorgon är en ny dag med nya härliga äventyr.

Softar.

Softar efter en härlig dag som innehöll det mesta:) Känns underbart att jag får ha det såhär bra och unna mej både det ena och andra.Imorgon ska jag hämta vid tåget igen,nice. Livet är bra härligt.

Helkropp.

Nu har jag varit på helkroppsbehandling,så superskönt. Eftersom jag va lite stel i nacke och rygg bjöd hon på en och en halv timme extra samt brynplock och färgning. Hon är helt otrolig. jag va där i tre timmar och fick bara betala för halva tiden. Nu är hela jag peelad och masserad och ansiktet är så rent så man kan äta på det ha ha. Nu får jag vänta sex veckor på nästa gång,hmmm.Kan verkligen rekomendera henne superbra OCH billig. Studio 11 heter det och telefonnr 0156-10156 eller 0709507864.

RSS 2.0