Piller.

När piller tas in går vettet ut, sunda förnuftet försvinner och fettet rinner av, Det blir varken kropp, moral eller något klokt kvar.

Smeknamn.

Nu har vi varit på kalas och ätit gott, jag har fått ett nytt smeknamn oxå "Lottis" gulligt om det kommer från rätt person:) Annars lite töntigt. Nu ska jag SLAPPA och ha det skönt.

HI

Hi hi hi, ur Askan i elden:)

Morgon

Vakna lite sent, myst i sängen, ätit frukost. Underbar morgon. Idag ska vi på 20års kalas och äta gott och träffa släkten, nice.kvällen kommer bli slapp och skön och kolla på Wallander och drömma om Ystad hmmmm

Besök

Har haft en väldigt mysig kväll med mitt besök:) Nu ska vi snart gå och lägga oss, imorgon är det kalas.


Sipra.....

En vecka har gått och nu börjar det sipra ut, lång tid för sånhär liten stad. Starkt att våga göra det han gör ikväll,när alla vet.

Samma gamla.....

Samma gamla visa, vad ska jag ha på mig? 60års fest då kan man ju inte gå i Jeans precis, och det är på dagen då kan man inte ha den "lilla svarta" hmmmmmm. Fortsätta prova helt enkelt:)

Helg

Fullspeckad helg är det, 60års kalas och träff med tjejerna imorgon och 20års kalas på söndag. Men det är härligt när det händer något:)

Konstigt

Min sons glasbord, blåa kaffebryggare och "leopard" färgade pasta kastrull m.m är borta från det låsta förrådet och ingen har btytit upp låset hmmm.

Hi hi

jag tror någon blev arg för att jag inte vill sjunga äppelmelodin längre, kanske rädd för vad som kommer fram då, hi hi. Det blir lite så när fel huvud får styra. Ja jag har bara lekt samma lek:)Jag kan hålla med om att den va rätt kul. Synd att motståndaren inget fatta bara, men det har ju en tjusning i sig.

Grannen.

Nu har jag varit hos grannen och haft trevligt. Det är så skönt att va där,inga krusiduller man slänger upp benen i soffan precis som hemma och har det behagligt.

Allt kan va positivt

Sönderslagen bil, kul. Men bra för nu har dom ännu mer för dom konstaterat att det är samma som förra gången,( högen blir bara högre och högre stackars människa.kanske det är på det här sättet han ordnar bostad), och bil behöver jag ju inte nu så det va igentligen rätt positivt:)Och brorsan fixar ju så den är hel när jag behöver den.Det här leder bara till att andra blir förbannade,hi hi jag behöver ju inte fixa.

:(

När man flyttar är det ett bra tillfälle att lämna ALLT man "råkar" ha som inte är sitt eget, och hämta det man "glömt". Det finns många anledningar att sluta sin tjäns, man kan säga upp sig, man kan bli ombedd att säga upp sig för att inte få sparken och man kan få sparken.Idagens läge så är det oftast dom två sista eftersom det är svårt att få bra jobb, men det vänder nog snart.

God

God förmiddag! Inatt sov jag inte så bra, fick så mycket info igår som jag låg och grubbla på. Hur kan man sätta sig i den sitsen frivilligt osv. Ja det är ju inget jag behöver oroa mig för men det tog ett tag att sortera:)Nu har jag betalat räkningar och har pengar kvar yippi, jag blir lika glad varje månad fast jag borde vant mig nu.

Oj oj oj

Nu börjar min lite blödiga granne och ojja sig hur det ska gå och hur allt ska ordna sig, suck.Och hur man kan hjälpa. Personen vet att vi finns här och vill han inte så har han det bra och ordnat för sig..............

Lika.

Chatta lite med P om allt jag fått veta. Hon sa bara allt har visst sin vanliga gång:) Samt att jag inte kunde räkna med att få tillbaka något, Som hon såg det så va det precis som det alltid har varit och det är tragiskt att det fortfarande är så efter allla år,dom flesta växer upp, lär av misstagen m.m men inte alla. En del gör samma misstag om och om igen. En del flyr alltid istället för att reda ut och gå vidare, synd om dom för dom mår alltid dåligt och är oroliga.För sanningen kommer ikapp det gjorde det då och det kommer det att göra nu.

Kul

Kul att det kommer besök uppifrån, det är ju inte ofta precis.Men det måste väl packas.Kan inte va kul att märka att det "snackas" ännu mer dit man flyttar, Det har visst hänt en hel del i den kommunen har jag hört.Men det är ju själv valt både flytt och handlingar.

Ljust

Klockan är snart halv fem och det är fortfarande ljust ute. Det har varit en väldigt intressant dag idag, Mycket info om både det ena och andra. Ja nu förstår jag varför en del håller sig undan, men det är ju lite synd. Hjälp finns ju om man bara vill reda upp och börja om.Det har aldrig suttit långt inne hos mej att hjälpa till.

slutat leka här nu.Vill inte sjunga äppelmelodin med två.

Att dela med en va bara roligt men två blev lite mycket:) Hemligheter och smussel.

Vackert


Bekant

Nu har vi fikat och snackat och haft trevligt.Det är en från grannkommunen här oxå och hälsar på. Han har bott här förut och vill flytta tillbaka.det visade sig att vi hade en gemensam föredetta bekant, kul.Konstigt va att killens "chafför" berätta en hel del och fråga oxå massa konstigt om våran bekant fast han inte kände honom, skumt. Han trodde inte efter vad han hört att bekanten skulle hålla till i någon av våra kommuner något mer,(om han va smart)Jag berätta att hans flickvän bor i grannkommunen så det kommer han nog. Konstigt. Ja det va lite underliga saker, men trevligt hade vi ändå. Tyvärr blev det mest fokus på bekanten istället för på min son. Men det tar vi igen efter lunch för då har dom andra åkt.Nu ska jag lägga fokus på barnbarnet som vaknat medans dom andra pratar om annat:)

Love

Snart framme i Östervåla och son och barnbarn:) love it.

kaffe

Haft en underbar dag och kväll. Nu ska jag duscha och ta lite kaffe för att sen sova underbart skönt. Inget kan min härliga stämmning:) Alla "måsten"har fått och får vänta.Sååå nice.

Myst

Idag har jag varit hos en av mina älsklingar och myst.Det har varit en underbar dag

Öde

Var och en skapar sitt eget öde efter sina egna beslut och handlanden, Det går alltid att ändra väg om man vill:)

Vän

Vem kan man lita på och vem spelar spel? ja det är frågan. Kanske ibland sanningen gör ont men man vet att det är sanningen. Att ha vänner som alltid säger det "rätta" är kanske inte alltid en vän.

Jobbet

Varit på jobbet och lämna massa papper och kramats med alla därborta, Gud va jag saknar jobbet. Nu ska jag ta det lite lugn och bara koppla av.

Trött

Det blev inte mycket sova inatt, nån timme i stöten så idag är jag trött. Får ta mig en tupplur på dan tror jag.Vädret är ju ändå än sålänge inte så inbjudande för att vara ute:) Men dom sa det skulle klarna upp och solglimtar.

Skönt

Klarade mej från sjukan denna gång:) så skönt. Varje gång är rysk roulette, varje gång får det mig att tänka efter ordentligt. Vill man ha hjälp, svälj stoltheten och be om den. Gör alltid vad som krävs för att må bra i hjärta och själ, livet går inte i repris, släng inte bort det på bagateller och stolthet.

Jaha.

Jaha då kom värken igen, dax att ta lite medicin och däcka nån timme eller två och hoppas på att slippa sjukan:)dom är nog lika trötta på mej som jag på dom.

Konstigt.

när jag skriver om allt bra här i livet så läser en hel del. Men skriver jag om allt som är åt helvete så exploderar läsandet. Lite kul. Folk vill alltså läsa om olycka. Och då får dom det och dom som inte vill läsa om det har så många andra bloggar att läsa:)

Ett av alla "ursäktsmail"

Jag blev inget bra exemplar. Jag vet inte varför jag är så otroligt rädd. Min räddsla gör att allt blir fel och att jag sårat dig. Rädslan bygger ångest. Ångest gör mig ofokuserad. Glömmer, kan inte tänka klart en hel tanke utan att i mitt huvud bli störd av något annat. Jag är inte normal. Vågade jag så skulle jag be dig om hjälp, men det är så dax nu. Jag är rädd för att såra vilket gör att jag tror att jag kan försköna, vilket gör att jag sårar ändå mera. Jag är rädd för konflikter som gör att jag ställs mot väggen, vilket gör att jag förskönar för att inte såra,vilket gör att jag sårar ändå mer. Jag vill vara alla till lags för att jag är rädd att folk inte ska tycka om mig, vilket gör att jag förskönar och sårar ändå mer. Det vore bättre för alla om jag gjorde slut på det här tror jag. Jag sprider bara dåligt, besvikelse och ilska omkring mig. Finns jag inte så kan jag inte såra någon. Det är alltid någon i min omgivning som far illa eller blir sårad på grund av något som jag gör,och så har det nog varit i hela mitt liv. Många skulle på sikt få det mycket bättre. Jag är så trött på mig själv,mitt liv och min förbannade feghet. Jag är så djävla trött på att alltid vara orolig och nervös i kroppen för att jag äör denna pest smitta som jag är. Kanske börja tala sanning så skulle personen slippa känna såhär. Visst det blir tufft att facea alla lögner men jag tror det är värt det för välmåendet.

Hur i.........

Hur i helvete kan man inbilla sig att man kan skita i räkningar, lämna barn ensamma på nätterna, stjäla, skita i att betala kompisar och sen tro att det är någon annan som förstör för en? då kan man inte ha många celler.Och då är det inte konstigt att det skiter sig. Har försökt vara till hjälp utan någon som helst respons mer än att få dynga!gå tillbaka och se efter hur du beteet dej och ransaka dej själv. Kanske du kan reda upp något och få en gnutta respekt av någon. Va det jag som tvinga honom att åka på nätterna? va det jag som tvinga honom att strunta i räkningarna? va det jag som tvinga honom att ta pengarna han fått av vänner för att betala en gemensam räkning? va det jag som tvinga honom ta bla mickstativen?Nej det va det inte! Men det va kanske jag som drev honom till att alltid ha andra för jag orka inte älska honom som jag borde, men det va ju alltid något som "störde" kärleken så den till slut dog helt.Det va samma sak med P,I,M och alla andra. Försök att se mönstret och stå för det, kanske till och med våga "reda" upp, så kanske det en dag går bra

Naiv

Vilken härlig dag med sol och snön som glittrar. Tänkte att ni tycker väl det är lite naivt att stanna efter flirtandet, ja det va det. Men allt kom fram samtidigt. Och det fanns inte ens en misstanke först eftersom personen va så kärleksfull och visade så mycket uppskattning i omsorg, presenter,blommor och smicker. Klart man smälter. Tills första tecknet kommer, då börjar allt rullas upp. Sen märkte man allt runt omkring,obetalda räkningar,stölder,tabletter och "verktyg" men det tog ett tag tyvärr. ställde personen mot väggen och då flydde personen och kröp in i sitt "slott".Och där kan han stanna:).Sålänge han inte kan stå för sina handlingar, så länge han FÅR stanna.Det är MÅNGA som blivit drabbade och vi alla är eniga, Han är värd en Oscar för sitt skådespeleri,Snyfthistorier,självmordshot och kärleks spel.

En vana?Ursäkt Flirt nr1

Jag kan mycket väl ha sagt att jag bodde med dig för att ha någonstans att bo, Jag har ALDRIG hyst några känslor för henne. Det som fanns i början var en spånning och upphetsning.. Den var väldigt kortvarig. Jag vågade inte, visste inte, kunde inte,ta mig ur den situationen som jag hade satt mig i. Hångel hos henne med alla kläder på. Jag har vaje gång mått jätte dåligt över allt som har hänt kring henne och mig. Mitt sätt att komma undan sex biten va att säga att jag ville något annat än att bara ha sex. Jag kunde alltså inte avsluta det för att jag inte vågade och inte vissta hur jag skulle gå till väga.Efter den ursäkten är det ju konstig att personen försökte återuppta kontakten så sent som i november.han tog hjälp av en nuvarande jobbarkompis för han våga inte själv.

Kan man med en så kan man väl med andra:)Ursäkt Flirt nr2

Hon fick då min adress till hotmail.När jag kom hem och kollade min mail så hade hon skickat ett mail med ett kort på sig själv där hon ligger ner på en säng eller en soffa. Kortet var taget från midjan och uppåt och hon va klädd i en tunn topp eller ett linne av något slag,den var vit tror jag.Jag avslutade den kvällen med att fråga vad hon ville att det där skulle leda till. Hon svarade att hon tänker inte så,fungerar inte så."Jag datear bara upptagna män" skrev hon tillbaka.Ett kort som förestälde en tatuering av något som jag inte vet vad det var, strax nedanför hennes navel, samt en piercing i naveln,Att säga att jag blev attraherad av henne känns inte rätt inom mig,men jag kan säga att jag blev attraherad av situationen. Jag fick uppmärksamhet och ett visat intresse för min person och det gjorde mig nyfiken.Jag ville nog att det skulle låta som att vag var "värsta mannen" och kunde vara farlig för henne,försökte att göra mig till på något sätt.

 Efter den ursäkten är det ju konstigt att dom numera håller ihop.speciellt när han sagt till vänner och bekanta att det va ett självupptaget bimbo man bara vill ha bekräftelse från.

Borde skämmas.

En person fixa och dona för att ordna ett bra pris för att helgvännerna skulle få ett snyggt ansikte uttåt. En av vännerna samla ihop pengarna till betalning, Men gjorde något annat för pengarna istället för att betala. helgvännerna förlät sin vän för det, det va ju snällt. Men tänkte dom på den som fortfarande väntar på pengarna? tyvärr inte, det va ju inte lika snällt. ibland glömmer man dom man ska komma ihåg. Nu hänger dom lite överallt, obetalda och ingen av vännerna verkar bry sig om det bara dom syns.Nu har ju personen råd med både presenter och resor så pengar verkar ju finnas, FY FAN va dåligt!

Snö.

Ta på sig ordentligt med kläder och gå en promenad, busa i snön och leka som barn på nytt. hem till värmen och ta av alla blöta kläder och mysa med varm choklad med vispgrädde och hembakade bullar:)Om man slutar se negativt på snön och ser alla mysiga stunder så blir det positivt. Våren kommer så småningom och helldre snö än regnrusk tills våren är redo.

VACKERT!


Sorgligt!

Jag träffa en person som hade det lite jobbigt och rörigt omkring sig. Jag ställde upp och stötta, hjälpa och finnas. Och det gick bra för personen, personen räta upp sig och fick ordning på allt, kul. Efter ett tag börja allt rasa igen, Jag försökte ställa upp igen men denna gång utan någon som helst respons, jag gav upp och gick.Man kan inte hjälpa någon som inte vill, Vad händer då? Allt rasar och vem är boven? jo jag för att jag gick! Vad lär man sig av det? Ställ aldrig upp! Sorgligt, inte konstigt att världen ser ut som den gör när folk måste ha någon att "skylla" på för sina egna handlingar.

Ostindienfararen.

Nu är det ett program om Ostindienfararen Göteborg, jätteintressant. Ganska kul eftersom jag va på den sommaren 2008 när den va i Ystad. Väldigt ståtlig!

Melodifestivalen.

Den här gången va hitintills bästa gången på melodifestivalen, Klart bäst va ju heaven or hell tycker jag. Håller tummarna för dom.

Ingen kvar.

Ja svika vänner och jobb är ju en sak.... ´Det går ju att flytta. Men att svika sina barn och föräldrar går ju inte att flytta ifrån. Hur ser man dom i ögonen? när dom redan förlåtit och stöttat en gång. Nu börjar allt om hur klarar man att leva med det? Bör man inte göra något åt det då istället för att blunda och låtsas som att det "ordnar" sig? Till slut har man ingen kvar.

God morgon.

God morgon. När jag väl somna så sov jag väldigt gott:) Idag blir det en hemmadag om man kollar på vädret. Mysigt. Ska kanske passa på att baka och plocka lite här hemma, kan behövas.

Stolthet!

Stolthet kan va både bra och dåligt. Man kan va stolt över sig själv för allt man åstakommit i sitt liv m.m. Man kan va stolt över sina barn och vänner, släkt för vad dom åstakommit. Men stoltheten kan oxå sätta käppar i hjulet många gånger, så man inte kan vika sig och det kan bli problem. Så kort och gott välj vilken stolthet du ska känna:)

Sovit.

Hunnit sova en stund och haft fikabesök.Nu har värken gett sig så kvällen kan ju bli mysig i fåtäljen framför tv:n.

Så kan det bli

Dagen börja ju jättebra, men nu är värken här så det är bara att ta lite medicin och lägga sig och vila en stund så det går över. Och hoppas på en härlig kväll.

Vädret.

God morgon! Ny härlig dag, Jag tycker faktiskt i motsats till många andra att det är härligt att det snöar. våren kommer ju ändå inte än så jag har heldre snö än regn och rusk. Så för mej som slipper skotta är det underbart väder:)

Vanka

Ska ta en varm dusch och se om värken släpper:) Tur att det är os då finns det ju i alla fall något bra att titta på när man är uppe och vankar.

Lär mig:)

Det va kanske inte sååå bra att fara runt dagen efter operation:) Att jag ALDRIG lär mig. Nu har jag värk och får väl svårt att sova inatt igen. Men i och försig så gör det ju inget kan sova imorgon ju:)

Tippen.

Det blev inge slappardag. åkte till tippen och lite runt. Vet ni hur mycket emballage det är på en soffa? min lilla bil full. Efter alla ärenden tyckte vi att vi va värda en fika på Hannas,mums. Nu blir det en slapparkväll med Tv:n

Natt

Ingen bra natt:( Ont och vankande, sov nån timme i taget. Men jag kan ju ta en tupplur under dagen så det gör ju inget. Kanske ska ligga i fåtöljen och slappa hela dagen, som om det skulle va så ovanligt det har jag ju gjort nästan jämt sista månaden:)

Leva.

Hur orkar en del leva ett liv med lögner, skulder,svek mot barn och vuxna? Och må bra oxå. Jag skulle må så jävla skit om jag hela tiden svek både andra och mej själv. Men vi är ju alla olika som tur är.

Hopp

Ja nu har jag vilat och känner mej mest mörbultad annars rätt ok. Nu börjar väntan på att Huddinge ska höra av sig så det kanske snart blir ett slut på det här:) Jag vill ju ha middagar och andra bjudningar igen. Det är ju inte kul att ha om man inte kan äta själv utan att få värk. Men hoppet är sista som ger upp:) Så snart kommer Oxfilen ligga där i stekpannan, mums.

Vaken

Ja nu är man vaken, pigg och smärtfri är väl lite överdrivet att säga. Dom tog en bit av knölen och skicka iväg, svar om några veckor, väntan igen.... Undersökningen visa väl inte så mycket mer än att Huddinge får ta över, Nyköping klarar inte det här:) Ja det är bara att fortsätta hoppas.

Bry sig.

Man kan inte ta ifrån någon rätten att bry sig om en,Det är sant. Men man kan SE till att dom slutar bry sig, så får man sin vilja igenom i alla fall, ha ha

Imorgon

Ja imorgon är det dax för näst sista operationen....tror jag. Trodde ju det här bara va en undersökning men dom ska visst ta bort den ena "knölen" samtidigt. Men det är inget stort,tror jag. Hoppas bara allt blir klart snart så man slipper den ryska rouletten, den är jobbig, tänk om jag får det igen på jobbet, stackars dom.

Guldhalsband med speciell kedja och diamant

guldhalsband jag fick av mitt ex för ett tag sen, Jättefint men inte min stil, gillar vitt mer. Undrar vilket man tjänar mest på, att sälja det som det är eller sälja det som guld och diamant? Förlåt att jag säljer det, men jag köper något annat fint för pengarna:)Eller ge tillbaka till dej, efter koll förstår jag att du inte hade råd igentligen och du har ju så många att köpa till:)

Pyssel

Har haft en mysig eftermiddag med mina syskonbarn, Pyssel och fika stod på schemat. Dom gick hem med en varsin påse med fina hantverk, Sååååå mysigt och roligt tycker jag. Längtar tills mina barnbarn blir så stora.

Tråkig historia:(

I sju år kämpa personen sig upp, Skitbra! Ett par veckor tog det att ramla ner igen, mindre bra. Hur kan det gå så utan att det är något "fel". På bara några månader så skaffar man sig skulder på över hundra tusen fast man har stadig inkomst, hur kan det gå så? Speciellt när inget är "fel" och man mår såååå jävla bra, hmmm. Snacka om förträngning. Varför rycker man inte upp sig och ber om hjälp innan? Vill man kanske leva så? tycker man kanske om att kräla i dyngan? Ja jag har då inget svar.


God morgon.

Härligt mysig kväll och natt, sovit som en prinsessa, Vakna utvilad och nöjd. Vilken härlig början på dagen såhär kan det få vara jämt:)

Dörr

Dom som ska kräva betalning för dörr tog en kreditkoll, hmmm den va inte roligt. Det blir nog ingen dörr på väldigt läääänge. Tur han har råd att köpa presenter i alla fall så han kan blidka bimbona så inte alla försvinner på en gång.

Sommar

Härligt, Det är sommar varje söndagkväll. Även om det är vinter på Wallander så är mina minnen och min längtan så stark så i sinnet är det sommar:)

Jag

Jag har fått lära mej att vårda kärleken, lärt mej att förlåta och bli förlåten.Med det lärde jag mig oxå att leva ett mer harmoniskt och mysigt liv:)

Kärlek.

Idag är det alla hjärtans dag, den ska ju gå i kärlekens tecken,Men vad är Kärlek? Den ser olika ut för alla. För mej är det gränslös och kravlös kärlek till min partner OCH inte minst till mina barn och barnbarn samt släkt och vänner. Dom man kan va helt sig själv med, känna sig trygg hos, känna samhörighet med. Dom man alltid kan komma till vad det än gäller och bli älskad ändå. Dom som helt enkelt Älskar mej som jag är och jag älskar dom som dom är med alla fel och brister vi har. Dom som tillåter att vi har fel och brister.Dom som förlåter och låter sig bli förlåtna. Dom som även lyssnar när det är tungt. Dom som står kvar när andra går. Dom som ställer upp i vått och torrt utan att räkna med att få något tillbaka. Kärlek är för mej det finaste som finns.

Armband jag fått det är länkar som åttor och betyder för evigt:)

Nu vet ju alla att evigt inte existerar, men fint är det:)

:)

Man kan aldrig bli förlåten eller förlåta om man inte vill:)Det är inget som kommer till en, det är något man får ordna själv.
 
Att leva i en lögn är som att inte leva alls.

 Det går inte att lura sig själv hur mycket man än vill.

Man måste veta vilka som är ens riktiga vänner, annars kan det gå galet.

Alla hjärtans dag!

För mej är det "alla hjärtans dag" varje dag jag får va med mina kära.Och mina största HJÄRTAN är ju såklart mina barn och barnbarn. Ha en jätte bra dag. Jag ÄLSKAR er.

HI HI

Av någon anledning så tror jag att några helt plötsligt ändrat sig och numera kan spelar winnerbäck. Det gick inte när grannen som ställt upp sååååå mycket undra men.......henne vågade dom neka.PATETISKT.

Tråkigt.

För X antal år sen träffa jag en snäll och go kille, efter ett par månader kom det fram att just han gjort inbrott i en av min närmsta väns bil, hmm pinsamt. killen lova dyrt och heligt att sånt har han slutat med, jag va naiv och trodde ju på det. Min vän förlät lite, men hennes pojkvän va lite mer svårflirtad, han mena på att man kan inte lära gamla hundar sitta. Jag tyckte väl att det va lite trångsynt men men. Nu efter ett par år och killen gått tillbaka till allt gammalt skit igen och alla nya stölder uppdagas så förstår jag vad pojkvännen mena. Är det så.... en gång tjuv och lögnare alltid tjuv och lögnare? ja tydligen för en del i alla fall. En gång kan man väl resa sig och återfå folks tillit, men två. Nu pratas det ju om både gammalt och nytt.

God morgon.

Hoppas ni sovit lika bra som jag. Idag fyller en av mina bröders döttrar år så då blir det sång och kalas.

Fyller år.

Idag fyller barnens pappa år, hipp hipp hurra för honom. Imorgon fyller en av brorsornas dotter år då får vi åka och sjunga:) sen är det bara en kvar denna månad.

Lite smått

Det man inte minns, har inte hänt

Gammal kärlek kostar alltid

Har man slagit yxan i båten får man ro som fan

Man måste kyssa många grodor innan man hittar sitt svin

Det man inte har i huvudet får man ha mellan benen.

Det som inte tar död på en... får en i alla fall att må riktigt dåligt.

Det är med kärlek som med whisky, den tar slut.

Problem är till för att skjutas upp, för att sedan glömmas bort.

Man lever bara en gång och många inte ens det.

Bara dagar

Jag har tänkt på en sak ett tag...... Tänk nu när bubblan spricker, hur reagerar ALLA dom runt omkring som har gått på det? Det måste ju bli lite av en chock när allt rinner ut samtidigt. Och det är ju bara dagar kvar om ens det....Hur förklarar man sig då?

Nån dag

En annan dag ska jag berätta den Äckliga historien om VARFÖR kärleken dog, jag tror många håller med mej om hur svinigt det va. Men samtidigt kom många saker fram hela tiden och det gjorde att jag idag är glad att det hände. Det visa en helt annan sida av en person som stått mej väldigt nära och som jag trodde jag kände. Men nu i efterhand har jag fått veta från många olika håll att den dan va det det riktiga jaget som kom fram. Samma sak har hänt både före och efter och händer säkert nu med. Om det vore riktig teater skulle han vinna en Oskar är vi ALLA överens om. Men snart är det väl slut åtminstonde häromkring. Han brukar fly istället för att stå för saker.

Affären

Kanske ta en sväng till affären och handla tidningen och något gott till kvällen, glass kan jag ju äta och choklad med vispgrädde m.m. Fick ett trevligt samtal från igår oxå,alltid kul, men ikväll ska jag bara va ensam och kolla tv och ta det lugnt. Det finns ju fler dagar.

Alla hjärtans dag.

Imorgon är det alla hjärtans dag, och två år sen min kärlek till någon dog! Jag försökte återuppliva den men det blev bara halvhjärtat. Både på grund av mej och min kärlek. Allt blev så tydligt för mina ögon då, sånt jag bara sett suddigt såg jag helt klart. Det tar jag som något positivt och tänker fira mina "nya" ögon istället för alla hjärtans dag. För mej så är Alla hjärtans dag varje dag jag får va med mina kära:)

Stativ.

Mickstativen kom tillbaka till jobbet i veckan efter tre månader och många samtal. Det va nog lite pinsamt för dom som kom och lämna eftersom ALLA vet hur dom kom "bort", vi har ju pratat om det på konferanserna på jobbet:) Dom som äger dom jubla i alla fall och det är ju bra.Hoppas INGEN är så låg och gör om något sånt igen, dom blir ju såååå ledsna.

Sent.

Oj Oj Oj , Det blev sent igår. Va inte hemma så sent( ca02.00) men va för uppspelt och pigg för att kunna sova. Och hem kom jag men det va nog mest för att jag hade folk som skulle åka med, annars vete fan om jag inte stannat:).

FB flirt?

Är inte trött och vill inte sova så jag kollar runt lite på andra bloggar, då såg jag att en tjej som jag bara vet vem det är undra om man kan flirta på FB? Jag ska tipsa henne om att prata med sin skyddsängels flickvän hon är erfaren och väldigt kunnig,hi hi Jag tror att man alltid måste va försiktig med sånt på nätet, kanske gammalmodig men sån är jag:)

Kväll

Vilken rolig och trevlig kväll, god mat undrebart sällskap och bra musik, supernice.

Kul!

Kläderna strukna, naglarna lackade, Bara resten kvar att fixa för kvällen:) Jag vet att det blir en kul och mysig kväll, ja kväll för natt ska jag tillbringa hemma, duktig flicka jag. Livet är bra härligt. Jag bara längtar tills jag har opererat mej och kan äta normalt, Då ska jag ha middagar och fester igen, love it!

Repris....

Jag va tillsammans med en kille en gång, av olika anledningar gjorde jag slut. Ett par dagar senare hade han som status på FB "Får man inte den man älskar, får man älska den man får" jag tyckte det lät patetiskt. Fyra veckor senare va han tillsammans med en tjej som "sprungit" efter honom. Är det så att en del bara kan flytta över kärleken till den som passar in?Samma kille va gift i många år med en kvinna han påstod sig aldrig ha älskat. Va lätt det skulle vara då, men är det inte så att kärleken är något unikt. Ja jag har då inte så lätt att bli kär och att älska.Jag själv lever då heldre ensam än i ett förhållande utan äkta kärlek.

HI HIII

En blondin försökte komma in i sin låsta bil med en galge. Efter ett tag kom hon på att hon måste skynda sig för det började regna och suffletten var nerfälld."

"Vad är det för skillnad mellan en nallebjörn och en blondin?"
"När du har haft nallen i sängen följer den inte efter dig i en vecka."

Hur beskriver man en blondin omgiven av dreglande idioter?
Smickrad

Hur dränker man en blondin?
Man placerar en spegel på bottnen av en pool!

"Varför har blondiner mer kul?"
"Dom är lättare att underhålla."

"Varför har blondiner ljust hår?"
"Det är den enda möjligheten för dom att kunna kallas ljushuvud."

"Vad är en dum blondins uppfattning om romans?"
"Lift hem efteråt."

Längtan.

Såg på tv4 där dom prata om att längta bakåt, rätt intressant. Man kan ju inte längta bakåt men man kan om man har viljan och kraften se till att det blir så igen. Det va jobb, kärlekar och massa annat. Och om man har en längtan bakåt, så skulle man försöka göra allt för att få det så igen för annars försvinner den inte och kan sätta käppar i hjulet för längtan framåt.Och chansningar och uppoffringar va något man skulle göra för att nå målet, Dom mena på att vi människor är så rädda för att misslyckas eller bli nobbade vi har så mycket stolthet och tänker för mycket på vad andra ska tycka så vi missar många chanser till sann lycka.

Ränderna går.........

Det har oxå hänt förr.... allt går igen. Baktala Älskarinnan inför frun/flickvän och frun/flickvän inför älskarinnan så dom tror han ogillar den andra och dom varandra men väntar på "rätt" tid för att bryta,och vilka historier, suck. P tyckte oxå det va patetiskt, det är ju ingen barnunge längre.

Smått......

Det blir en smått stressig dag, mycket att göra inför kvällens festligheter. Jag är verkligen "taggad" och det ska bli så kul att gå ut och bara ha roligt och mysigt:).Få allt serverat och bara sitta och njuta, lyssna på musik, dansa och skratta, Nice.

Tak

Snaran blir mindre och mindre.... Det är snart bara grannen kvar som är blödig och inte vill tro. Tur det finns blondiner i grannkommunen för tak över huvudet, hi hi. Mej vågar eller så är stoltheten för stor för att bryta ner för att prata med.Jag som lovat va snäll:)

Dörr

Har haft "besiktning" av dörr och tapeter idag, gick bra. Jag ska höra av mej om en vecka om jag inte hört något från den som slagit sönder så vidtar dom åtgärder, skönt då slipper jag tjafsa.

Blödig.

Min stackars blödiga lilla granne, hon tror det ALLTID finns en förklaring..........Men sån har hon alltid varit och kommer alltid att va. Men hon är go ändå.

Undrar.

Undrar om skattemyndigheten är klara innan den 27/2?

HA HA

Just nu tror jag någon behöver bli kallad Skydsängel och Rockstjärna för att glömma allt annat den kallas för. Tur att inte alla vet allt, hi hi så tur att han har sina bimbon kvar att lyssna på för att må bra och för dom tar det väl tid.........

Tror jag

Lär dig livets gåta: Älska, glömma och förlåta.Ja kan man inte det förlorar man nog massor:) Stoltheten kan förstöra massor. Våga vara svag är starkt. Att förlåta och våga bli förlåten är stort.

Lunch

Nu har syrran och Tindra varit här och ätit lunch, Tindra är sååå charmig. Världens snällaste unge, alltid nöjd och glad.

Suck.

Hur kan nån som kommit sååå långt i att ändra sitt liv och sina värderingar bara låta allt rasa? Tillåta att livet blir som det va med dåligt mående, stölder och skulder?När det bara behövs små medel att bli respekterad igen.

Smäll.

Hur kan man på andras bekostan "smita" från sitt eget handlande och inte stå för sina egna misstag?. Det kommer ju alltid förr eller senare fram, hur mår man då? när alla inser vad som skett. Samtidigt så blir det ju ofta att man drar med sig fler i fallet eftersom det bildas ringar på vattnet som gör att fler "skumma" saker uppdagas. Hur tänker man då? Tänker man överhuvudet taget? Ju längre tiden går blir ju lögnen värre och värre, tänkte man på det när det börja? En lögn räddar en annan, men till slut spricker det och saken är såååå mycket större än det va från början. Varför inte bara inse att vi människor gör fel och misstag ibland och stå för det och ta den "lilla" smällen istället för att ta den "stora" senare.

Morgon!

God morgon! Nu är morgonkaffet uppdrucket och jag är redo för en ny härlig dag. Det ser ut att bli underbart väder, humöret på topp vad mer kan man begära:). Idag kommer dom och kollar lite skador i lgh, härligt att få lite uppfräschning inför våren.

Växer.

Det bara växer och växer, mer och mer kommer fram, det är nästan obehagligt ,Det jag visste är ju bara en flugskit i rymden..Jag har ju på alla sätt försökt utan respons så nu är det nog bara min blödiga granne han kan vända sig till och snyfta.

Grannkommun.

Ju mer man får veta så fattar man det som att det hänt och snackas ännu värre i grannkommunen, det tror jag inte vissa va medvetna om:)Men den/dom det berör brukar ju få veta sist.

Schampo

Är det så stora problem när man inte hittar rätt schampo så har man nog inte tid att se vad som händer precis framför näsan,hi hi. Inte så konstigt att det kan fortgå utan någon som ser:) Är huvudet blont får allting lida.


Fika

Har varit med syrran och fikat och sprungit massa ärenden, känner mig nyttig faktiskt. Ikväll ska jag mest ta det lugnt med ett bad och sen efterlyst:) Imorgon kommer dom och kollar dörr och tapeter det ska bli skönt att få det ur världen oxå.

Nice

Idag ska jag ut i det härliga vädret:) jag och systra min ska ta en promis och sen en fika på Hannhas,nice. Imorgon kommer dom och kollar dörr och tapeter, nice. På fredag ska jag ut och träffa en liten flirt,supernice. Allt går som en dans just nu. Livet är härligt!

Ungefär så dum:)

Det gifta paret ligger o sover när telefonen plötsligt ringer.Den BLONDA frun tar upp luren,sitter tyst en stund innan hon utbrister.Det vet väl för helvete inte jag,det är ju över 20 mil dit härifrån.Hon lägger på luren o mannen frågar vem det var.Inte fan vet jag,det var någon kärring som undrade om kusten var klar Ha Ha

JAHA.

Jaha då har läkaren ringt. Det blir inte inläggning för undersökning och operation förräns nästa vecka:) Fanns inga tider denna vecka. Då får Laptop och väskan vara packad ett tag till.Det står redo i hallen ifall jag måste åka in akut, det händer ju titt som tätt.

God morgon.

God morgon! Är det inte härligt med en ny underbar dag med nya avslöjanden och möjligheter.

Sant

Det är aldrig försent att hela en störd vänskap. Be om ursäkt idag- vi äger inte morgondagen. En god vän är en som frågar hur du mår- och orkar lyssna på svaret. Livet är kort så skynda dig att vara en god vän. En vänkrets måste ständigt underhållas och repareras.-Det kan va lättare att förlåta än att glömma. Lycka är att leva tillsammans med sin bästa vän. Allas vän är ingens vän. Den som inte förblir din vän,Var aldrig en riktig vän.

Stackars

Stackaren ångrar nog nu alla lögner och olagligheter...... eller det kanske inte gått upp än att det spruckit, bara formaliteter kvar.Tur det finns en bimbo som inget förstår så det finns tak över huvudet, hi hi

Glömmer

Ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra, mod att förändra det jag kan och förstånd att inse skillanaden. Något man ofta glömmer:)Man kan inte hjälpa någon som inte vill ha hjälp utan helldre sitter i skiten.

Grannen.

Fikat och snackat lite med grannen, vi hinner inte med det så ofta numera. Båda har såååå mycket på varsitt håll. Men det blir bättre till våren:)

Usch

Tänk om en del kunde stå för det dom gör och ordna upp då skulle dom må mycket bättre. Måste va nervigt att hela tiden kunna bli påkommen,Nu ska visst artikelnr på färger och datum på bensin kollas. Usch vilket liv.

Idag med:)

Fått träffa barnbarnen idag med:) men nu åker dom hem till Östervåla igen,suck. Men det är ju inte för långt för att åka vid jämna mellanrum.

Spricker

Finns det behandlingshem för kärlekstörstande mytomaner med ett enormt bekräftelsebehov och som lever i sin egen tillverkade fantasivärld och som inte ser sitt eget handlande i det som händer? I sånna fall kan jag rekomendera en klient. När det spricker kommer det att behövas.

Älska

Jag va tillsammans med en kille en gång, av olika anledningar gjorde jag slut. Ett par dagar senare hade han som status på FB "Får man inte den man älskar, får man älska den man får" jag tyckte det lät patetiskt. Fyra veckor senare va han tillsammans med en tjej som "sprungit" efter honom. Är det så att en del bara kan flytta över kärleken till den som passar in?Samma kille va gift i många år med en kvinna han påstod sig aldrig ha älskat. Va lätt det skulle vara då, men är det inte så att kärleken är något unikt. Ja jag har då inte så lätt att bli kär och att älska.Jag själv lever då heldre ensam än i ett förhållande utan äkta kärlek.

Underbart.

Vilken underbar natt! Vaknar utvilad och med glädje i kroppen. Bokstavligen hoppar ur sängen glad över en ny dag med nya utmaningar och möjligheter. Livet är till för att njutas av:)

:

Friskt vågat hälften vunnet. Om inte minst så har man försökt:) och det får en ju att må bra.

Våga.

Våga visa känslor, våga säga förlåt, våga förlåta, våga chansa, våga ta för dej, våga ångra, våga be om förståelse, våga vara sårbar, våga VA DEJ SJÄLV! Då vågar man leva livet fullt ut.

Minne

Den lilla fristaden där en del känner sig som kung i sitt "slott" är snart ett minne blott.....,så går det när man går för långt i fantasin.Men chansen har funnits att återgå till verkligheten utan någon skada skedd, synd att stoltheten är så löjligt och förstörande stark.

slumra

Har tagit ett bad, och blev så avslappnad och trött så jag slumra till en stund. Det va jätteskönt. Nu blir det lite varm choklad med vispgrädde,mums

Njuta

Tror jag ska ta ett härligt bad och bara njuta av livet och alla härligheter som finns i det:)Barn och barnbarn m.m.

Idag oxå

Har varit med mina underbara barnbarn idag oxå, det är så jävla underbart.

Riktiga Rockstjärnor brukar betala det dom slår sönder!


God morgon.

God morgon! Hoppas ni sovit gott, det har jag. Alltid lika efektivt att kolla Wallander och bli påmind om Ystad. Då drömmer man så härligt:)

Rätt budska

Min nyvunna vän verkar kunna och veta HUR man får fram RÄTT budskap och fakta.Men jag är mest svartmålad i dom kretsarna av en smörjd och lögnaktig käft så om mitt namn näms slutar dom säkert lyssna:( Men men.

WOW

Vilken härlig helg! Har gjort slut på "starlet". Fått veta mycket intressant,får se vad det leder till:) fast en smörjd käft klarar sig väl ur det mesta.Skulle vilja se både Bimbons(enligt umgänge i grannkommunen ett väldigt passande namn han gett henne) och den andres min om bubblan spricker,hi hi.Skönt att nu ha slutat med slottsäventyr och rockstjärnor så man slipper va där och  skrapa upp resterna. Har umgåtts mycket med mina barnbarn i helgen, supernice. Känner mej rätt tillfreds och nöjd.

Drömma

Drömma sig till Ystad ikväll igen...... Filmerna har man ju sett men drömmarna är härliga, mitt Ystad:)

Sötis


SÅÅÅÅÅÅ TRÖTT!


Gullungar


Barnbarn

Varit och träffat båda mina barnbarn, Härligt. Dom är såååå söta och jag är så lyckligt lottad:). Son och flickvän stannar ett par dagar hos dotter innan dom åker hem till sej igen, så långt bort snyft. Men huvudsaken dom bor där dom vill även om jag inte vill det, vill ju ha mina barn och barnbarn nära.Bilder kommer senare.

Förlåta.

Kan man förlåta någon man lita på som bedragit, lurat,svikit och mordhotat? Det finns säkert dom som kan,men jag har ännu inte kommit på hur man gör.

Pussel

Pusselbitarna börjar falla på plats hos dom flesta. Snaran blir mindre och mindre. Underliga saker börjar klarna. Smörigt tal och sätt hjälper inte längre, det har gått för långt.Fakta går inte längre att förklara bort. Slutet är nära....... Och en bara väntar på att få jobbet som blir ledigt.Tur jag drog mej bort.

Tycker jag.

Förhållanden ska vara kravlösa, tycker jag. Det ska aldrig vara ett krav att ge och ta mellan varandra det borde ske för att man vill att den andre ska må bra. Tex städning: Den som jobbar minst tar väl kravlöst den största biten där utan tjafs. Laga mat: Den som kommer först hem börjar väl självklart med maten.Man tar hand om varandra utan tjafs och gnäll. Har den ene ont så hjälper den andre så gott det går för att lindra. Är den ene ledsen tröstar den andre. Man vårdar,ömmar och tar hand om varandra utan krav utan för att man vill och känner glädje över att få göra det för den andre. När man börjar se saker som krav tror jag det är dax att dra.

Härligt.

När jag va sexton träffa jag min STORA kärlek. Jag hade tur som fick många fina år innan sjukdom gjorde så vi bröt. Efter det är det svårt att träffa någon som håller"måttet"(.Han va alltid ärlig, rolig och förlåtande.Han acceptera både sina OCH andras brister, ja han stod alltid för vem han va och sina handlingar. Han va MAN nog att ta konsekvenserna för sina handlingar. Han våga blotta sig och visa sig svag,Han våga be om hjälp när han behövde det, Han våga be om ursäkt och förlåtelse. Han kämpa för det han kände va rätt, vad än andra tyckte.)Dom killarna är inte lätta att hitta, Ibland tror man att man gjort det tills det visar sig att så va det inte.......  Men jag är inte ledsen för det,Många träffar dom ju aldrig. Det finns så många fina killar med så många bra och mysiga egenskaper utan att vara den stora kärleken. Och ju äldre man blir desto mer uppskattar man allt fint hos människor.Och kanske möter jag en ännu större kärlek nån dag. Tills dess trivs jag med livet och dom små kärlekarna, HI HI

söta

Vad härligt det är med barnbarn, imorgon ska jag åka och träffa mitt andra barnbarn oxå,lilla Nemi. Söta små tjejer som gör mej såååå stolt.

Har besök av en förkyld tös


Charmtroll


Hmmm

Lite gulliga och hemliga sms är ju lite starlet förstås:) Tänk om en del visste........Nu är det min tur, snart tror jag någon kokar kaniner.

Flytt

Allra helst dom som jobbar med barn borde veta att det behövs en ordentlig utredning innan barn flyttas,hmmmm

Dynga

Funderar på att lägga ut lite mail på bloggen om inte en del börjar stå för sina egna handlingar och sluta skylla på andra och sprida dynga.

Hi hi igen

Vi lägger ihop vad våra vänner och vad vi själva vet, ställer det mot varandra och VIPS så sprack bubblan för lilla Rockstjärnan. Chansen har funnits länge att stoppa det såååå........

Hi hi

Faktiskt skönt att det inte blir något "starlet", inge roligt längre när bimbon inget ser. Men så är det väl när allt går över med smicker och man är självupptagen. Dum och egenkär:)

annan.....

Läser ofta på en blogg om en skyddsängel, tur hon inte vet vad skyddsängeln brukar säga om henne, då skulle dyrkan försvinna jävligt fort tror jag. Men tyvärr så får hon väl det snart:)Det börjar bränna lite överallt, som man bäddar......

Promenad

Idag kommer två av mina tre favvotjejer, vi ska bara mysa och gå på promenad. Vilken underbar dag det kommer att bli:)

Barnbarn

Imorgon kommer mitt ena barnbarn och förgyller min tillvaro. Det är så härligt med barnbarn jag bara njuter.Nu har hon börjat gå och prata helt underbart att få följa hennes framsteg:)

Helg

Tända ljus, Kaffe och inga måsten Kan helgen börja bättre? Försöker ha vardag och helg så man inte blir dagvirr:) Skulle faktiskt vilja ha en hund just den här helgen. Men vi får se hur det blir med Hund senare.

Slappa

Den här helgen ska jag ta det lugnt och slappa..... som jag gjort sista tiden:) vissa har ju barnfritt så det blir inge "starlet" eller något den här helgen, nån promenad kanske.......

Svar.

Ja vad säger man..... inga bra svar. Ny stor undersökning under Narkos nästa vecka. Efter det vet jag HUR stor operation det blir.Men gärna det om det blir bra nån gång.Ja ett positivt är ju att man lär sig att njuta av livet och inte tjafsa om alla småsaker.

Spel.

Spelar man ett spel måste man va beredd att spela till slutet även om det är obehagligt. Det måste ju va jobbigt att hela tiden flytta mitt i spelet. Varför spela när man inte vågar spela klart?

Idag.

Jaha idag ska jag göra ett nytt försök med läkaren, hoppas svaren kommit.Det är så segt att vänta.efter det ska jag köpa lite ramar och andra småsaker:)

Offer

Oj oj oj, Spelat offer i så många år när den igentligen varit den drivande och pockande, Och försöka igen så sent som November, suck att en del aldrig lär sig det är patetiskt, Vad tror en del? att dom kan luras om och om igen med samma människa? HUR dum får man bli.

Band

Sitter och kollar runt lite efter band åt en kompis som ska ha fest, vilken djungel. Själv jobbar jag natt då(om jag börjat jobba, det är länge kvar så det hoppas jag) Men hjälpa till kan man ju göra ändå.

Fortfarande samma...........

En person fixa och dona för att ordna ett bra pris för att helgvännerna skulle få ett snyggt ansikte uttåt. En av vännerna samla ihop pengarna till betalning, Men gjorde något annat för pengarna istället för att betala. helgvännerna förlät sin vän för det, det va ju snällt. Men tänkte dom på den som fortfarande väntar på pengarna? tyvärr inte, det va ju inte lika snällt. ibland glömmer man dom man ska komma ihåg. Nu hänger dom lite överallt, obetalda och ingen av vännerna verkar bry sig om det bara dom syns.

P

Har chattat lite med P idag, alltid lika roligt, hon ser historien upprepa sig med baktal och feghet. Hon tyckte att vissa nu fått ihop det med någon som den förtjänar efter att ha kollat runt lite.Nu får personen visst verkligen smaka på egen medicin,hi hi. Ja kaka söker maka. Hon sa att tystnaden vara för henne i fem år, helt sjukt, varför inte fortsätta va tyst? Är man feg och intye tar det direkt så va tyst för alltid.

Smaskens

Mycket och många smaskiga saker dyker upp:) Senare när jag smält allt själv ska jag dela med mej av det, hi hi

Befriad.

Jag har fått en ny vän...... En vän jag bytt vissa mail och info med så nu är hela pusslet lagt. Gud va skönt att få ihop bitarna. Det har varit ett grubbleri i många år som tagit slut och jag känner mej såååå befriad. skönt. Synd att det skulle behöva gå den här vägen bara. Men nu ska alla få veta vårat pussel, skönt när allt faller på plats.

Ingen doktor.

Ingen läkare idag, Svaren hade inte kommit än. Ja då slapp jag ju ut i det här vädret:)

Shoppa

Idag ska jag till doktorn, Tänkte passa på och shoppa lite oxå. Ska köpa en ram till min tavla för det verkar som om det dröjer med mina andra ramar eftersom det fått gå över till uniformpojkarna efter att försökt på alla sätt utan respons. Men vi är ju tre som vill ha något och det är ju inte högprioriterat så det tar väl tid.

OLLAT.

Jag hade en kille en gång.... Som berätta för mej att när han åkt ålandsbåt hade han blivit så full och hade tråkigt så han sprang omkring och olla allt på båten, sjukt.  Sen en gång när jag borsta tänderna tala han om att han hade ollat min tandborste,(nykter), för att se mej stoppa den i mun,ännu sjukare. Tror ni han åkte ut? ha ha. Tur jag sköljer tandborsten ordentligt innan jag tar tandkräm. Ja det finns många sjuka människor.

Doktorn

Imorgon ska jag till farbror doktorn och få svar på röntgen och ta lite prover, Jag åt lite idag och fick värk men inte sååå farligt, det går framåt yippi.

jaja

Att byta stad efter stad för att historien upprepar sig hela tiden, och att man inte kan stå för konsekvenserna måste vara otryggt och splittrat.Aldrig slå sig till ro, leva på lögner och alltid tänka på vad man sagt. Rädd för att bli avslöjadmm. Usch vad jobbigt.


::::

Tystnad är det försvar man tar till när man inget annat har.

Inte ens den modige vågar möta fienden utan något försvar med.

Bättre fly än illa fäkta.

Baktala andra gör många för att dölja sitt egna.

Nord

Någon verkar vilja leka Nord och Syd lääääänge, ja då så.

Sits

Varför vill en del va "offer" och tycka synd om sig själv? Istället för att inse att det är ens egna handlingar som lett en till den sits man sitter i. Alla kan ändra sin sits istället för att sitta och tro att det är andras fel.Det är man själv som styr över sitt eget liv.Det är man själv som väljer hur man hanterar situationer. Det är man själv som först måste ändra om man vill ha en förändring.

MAT

Ja det blev inte sjukan, men det gick inte..... men mina mediciner jag har hemma räckte, suck. Men det va ju gott att äta:). Fattar någon hur mycket folk pratar mat?, hur mycket reklam om mat det är på tv? Man blir bombaderad av all mat. Tänker inte på det förrän man inte kan äta. Nu är jag ju inte hungrig längre för det funkar med kräm och gröt så något positivt är det ju:) Men skam den som ger sig och jag är envis:

Inte

Att inte vilja göra upp och avslut, är det samma sak som att inte släppa taget? ska man bli smickrad eller trött? Jag blir nog mest trött:)

Trevligt

Nu har jag haft grannen på fika,trevligt trevligt.Hade bjudit en annan på fika för att vara vuxen och ordna upp vissa saker men fick ingen respons för det. Jag har ätit idag oxå lite fisk och ris för att prova magen, hoppas hoppas. Imorgon ska jag äta tre små mål mat yippi. Nu är det bara att hoppas på att det hoppat igång så jag slipper sjukan denna gång.

Eller....

Att vissa har så svårt att stå för sitt eget handlande. Eller är det så att dom förtränger det? Men då borde dom väl reagera på att det alltid upprepas. Eller har man inte förmågan att se att det upprepas. Till och med relationer verkar gå på rutin, samma låtar, samma kärleksförklaringar, samma handlande. Är det en intränad repetoar?

Ursäkt.

Tänk att EN människas snack kan få så många att tycka illa om en person, hela min släkt och alla mina vänner. När det igentligen bara va dens egna bekräftelsebehov som skulle mättas.Men nu är sanningen framme och vi förstår och ber om ursäkt:)Vi valde att tro på fel person.Vi har lärt oss en läxa!

Mamma

Idag blir det magnet röntgen:) .Jag tror dom ska kolla "knölen" och resten oxå, får svar på Torsdag. Tycker synd om min lilla mamma, hon är så orolig. Vi försökte undanhålla lite av mitt sjukdoms tillstånd för henne för vi vet hur hon är , men det misslyckades:( tyvärr. Nu ville hon inte åka på sin resa när hon fick veta hur det ligger till, stackars lilla mamma. Hon är alltid så omtänksam och blir ju så ledsen.

Usch

En del gör och säger visst vad som helst för att skydda sig själva,hmmm tur att dom flesta människor är vettiga och fattar bättre:)

Röntgen.

Imorgon är det röntgen, men det går fort. sen fika med syrran och snacka skit igen hi hi. Tur att hon är ledig samtidigt, annars hade det varit riktigt tråkigt på dagarna. Tänkte baka lite bullar oxå,mums för dom som får äta.

Jobbigt

Nu blev det nog jobbigt för en del, jag vill inte "leka" längre när jag fått höra en del. Då måste man snabbt reparera det andra,ha ha. Jobbigt jobbigt.Lite gåvor och smicker så är det nog fixat...........

?

Varför hälsar man igenom anhöriga och undrar hur folk mår mm, istället för att ringa och fråga själv om man kallar sig vän?

Barn.

HUR skulle jag kunna få bort ett barn? Dom som tror på det är ju korkade, så går det inte till i sverige:)Men det är ju eran ensak,hi hi. Det är väl skönt att ha någon att lägga skulden på. Men i sverige måste det finnas ordentliga skäl till att flytta ett barn mot sin vilja. Det vet dom flesta. Det va föräldrar i skolan som larma mamman..........

Syrran

Har varit hos syrran och fikat och snackat lite skit, trevligt trevligt. Du är anledningen till att jag vill vakna imorgon har jag hört så mycket så det tappat betydelse, plus att jag tycker det borde va barnen som är det:)

P

Chatta med P idag:) Jag fattar inte att ingen ser, hon sa att det gör dom men väljer att inte göra något utan är bara ytligt trevliga, så va det där uppe och är fortfarande, minst besvär då. Kan inte va kul att bara ha ytliga vänner, men lever man på det sättet så blir det väl så.

Så det kan bli

Konstigt hur det kan bli...... hur värderingar och självrespekt bara kan raseras hos människor. Vad gör man för att hjälpa? Tror det bästa är att lyfta fram sakerna i solljuset. Undrar om mamman vet att hennes uppgifter används på Tradera? Undrar om dom vet alla skulder? undrar om dom vet skulden till före detta vännen?Undrar om dom vet trasiga dörr? undrar om dom vet om däcken? Eller är det så blint så dom lägger skulden på den som lyfter fram problemen så dom kan lösas?Det finns ju mail där allt erkänns, Då blir det nog en liten chock snart, stackarna.

Drömmar

Inatt har jag sovit gott, det va bra att se Wallander fick så härliga drömmar av det,hmmmm. ska bara ta det lugnt idag, kanske plocka lite här hemma och baka något:). Imorgon är det magnetröntgen för att kolla knölen, sen läkaren på torsdag och för mina andra besvär samt få tid till att ta prov på knölen. Spännande vecka.

RSS 2.0