Lugnt.

Har haft en lugn och skön helg med trevligt sällskap. Hoppas det fortsätter så:)Lite starlet några gånger i veckan går ju bra förstås,hi hi. Konstigt att bimbon inte fattar, men smicker går alltid hem hos självupptagna.Lite så dom jobbar:)Smicker och tomma hot om att köra in i bergväggar, det går alltid hem.

Wallander

Snart ska jag se Wallander, har redan sett den. Men vill se mitt Ysatad och drömma mej till sommaren där. Stranden som är fem mil lång, mysiga gränder och iår skulle Cilla,min kompis där fixa strandfester som vi brukar ha. Grilla, akustisk gitarr, lägersång och nattbad, Fan vad härligt. En tur till bornholm och deras fiskehamnar blir det oxå. Jag missa såååå mycket i somras när jag va där så i år ska jag ta igen det med råge:)

Bambi och solnedgång


Bambi på hal is....


Kallt.

Två timmar räckte,brrr jättekallt när solen gick ner, Gott med varmt kaffe.Nästa gång blir det tidigare på dagen och korvgrillning så man har en eld att värma sig vid.

På hal is.

På med termobyxor och täckjacka,Ut och åka skridskor på sjön.sen härligt fika ute, nice.

Natt.

Inatt har jag inte sovit många timmar, och inte pga värk. Kunde bara inte somna, vände och vred till halv fyra och sen vakna efter nån timme.Vakna igen vid åtta då gick jag upp för det va ingen ide att försöka somna om. Tur att jag kan ta en liten lur under dagen.

Gör det!

Om livet känns jobbigt, tungt, misslyckat eller bara tråkigt. Skriv av dej på ett mail, ring en vän, skicka mess. Det finns alltid någon som lyssnar och allt blir bättre när man fått dela med sig:)Vad än som gör livet så finns lösningar. Alla kan bli förlåtna, alla kan få en andra chans, alla kan må bra om man tillåter det och gör vad som krävs. Oftast kan man ändra på ett tungt, jobbigt, misslyckat eller bara tråkigt liv med små insatser.Det kan ju oftast inte bli värre av en vänlig gest:)

Hoppas

Idag verkar det som om den rostade mackan får stanna, lite smärta men inte som "vanligt". Hoppas hoppas jag kan börja med fast föda snart. Då ska jag bjuda alla mina vänner på middag.MAT MAT MAT:)

Farmors underverk


Japp.

Lär dig livets gåta: Älska, glömma och förlåta.     Ja kan man inte det förlorar man nog massor:)

 Stoltheten kan förstöra massor.

Våga vara svag är starkt.

Att förlåta och våga bli förlåten är stort.

Fika

Varit och handlat,pust bara det va en bedrift. Jag får ingen energi av den här flytande dieten. Vila lite och sen ner till grannen en sväng för att få lite av det sociala. Måste ju umgås ite oxå och få lite info om vardagen, känner mig lite isolerad och osocial genom att bara umgås med folk från skogen,hi hi.Men nu skulle dom äta massa gott och det ville jag inte plåga mej själv med att se på..... Nä jag får ta mej ett gott glas saftsoppa:) som lördagsmys.

Handla.

Ta en sväng till affären och handla lite flytande och lite saker så jag kan baka. Det är kul att ha när det kommer gäster, och nu har jag ju tid.Fast det är nästan självplågri att gå till affären med allt gott i:)

Stöd.

När man sitter i den sits jag sitter i så märker man väldigt vilka som är ens vänner och bryr sig. Jag har fått mycket stöd från både väntat OCH oväntat håll. Tack alla för erat stöd, Det värmer otroligt mycket.

Vackert.

Det är så vackert ute, vill på promenad men tror inte kroppen orkar. Sitta inne en sån här dag är plågsamt.

Ingen bra dag.

Idag är inte någon speciellt bra dag.....än. Mår inte så bra,men det kan ju gå över hoppas jag på:) Det blir till att ta det lugnt hemma och bara vila.

Hungrig!

Vet ni HUR hungrig man blir efter en vecka i dropp och sen en vecka flytand? Dom säger att hungern försvinner...... inte för mej.Eller det kanske mer är suget som skriker efter en blodig oxfile,mums.

Upp och ner.

Idag har varit en upp och ner dag i känslor:) Läkaren ringde och tala om att dom hittat en knöl, Det kunde inte förklara mitt mående men dom måste kolla den så det inte är en tumör,suck. Dom hittat ju så mycket fel men inte det rätta. Nu har dom hittat olika fel på fyra ställen som kan ge besvär men inte dom jag har. Sen åkte i alla fall jag och syrran och hälsa på mitt nya barnbarn Nemi i Uppsala, gud så liten och söt(foton) kommer. Ja det blev en dag med både glädje och lite oro. Men det ordnar sig nog säkert bara en fettknöl eller så,hi hi.

Sjukan.

Att äta fast mat straffade sig, Fick tillbringa natten på sjukan:( Är åter tillbaka på flytande,suck.Men jag ska väl va glad att jag slipper dropp för då kan jag ju va hemma i alla fall. Det finns alltid något positivt i allt.

Mitt underverk!


Värk.

Jaha då åt jag en vanlig lunch istället för soppa, ska ju pröva fast föda varje dag. Men det gick inte idag heller. Tur jag får pröva att äta i alla fall så jag får tugga en gång om dagen:) men smärtan är nog fan inte värt det. Nu har jag faktiskt skrivit ner mina önskemål ang begravning, Det gäller att vara redo. Och jag är redo. Lite mer skulle jag vilja ordna och förhoppningsvis så har jag många år kvar trots allt:)

Soppa

Ge sig ut i det här vädret med bil på småvägar för lite soppa och pannkaka, nä tack. Klart promenad i fridfull miljö och trevligt sällskap lockar ju. Men nä det lockar inte tillräckligt.

Skam.

Jag är lite så att finns det problem lyfter man fram dom och reder ut det, inte alla som gillar. Så va det ett problem jag diskutera med en person som blev lite arg. Efter ett tag fick jag ett mail där personen erkände att jag hade ju rätt men det va svårt att prata om. I samma mail skrev personen att om jag skvallra för föräldrarna(vuxna människan) så skulle personen aldrig prata med mej mer,hmmm. Konstigt hot eftersom personen inte pratar med mej sen jag tog upp problemet, pga av skamm stod det i mailet. Nu funderar jag på om det bästa kanske är att prata med föräldrarna. Eftersom personen inte tar tag i det utan mer verkar gett upp både sig själv och sina värderingar. så Då "tvingas" kanske personen att ta itu med saker och kan sen må bra igen:)

Lycklig.

God morgon! Härligt väder tycker jag, men börjar känna mej lite ensam om att tycka det:). Kunde inte sova så bra inatt, låg mest och va lycklig över att ha blivit Farmor:). Livet är bra härligt. Jag är inte frisk men väldigt väldigt lycklig och mår toppen i själen, det är mycket värt.

Ystadskassan:)

Ju mer jag rotar i skrymslen och vrår hittar jag saker "utan" ägare som man kan sälja på tradera och lägga i Ystads kassan. Inga stora pengar men kristallskål och lite annat smått och gott. Många bäckar små........Jag har ju försökt få tag i ägarna på alla sätt, jag kan ju inte ha allt här hemma.


15.51

15,51 Blev jag Farmor åt en liten tjej på 2660g och 48cm som ska heta Nemi. Gud så underbart.

Förbluffad.

Idag när jag va på jobbet så va Larmtjänst där, det va en kille jag känner lite grann. Han är extra trummis i ett band. Nu förstår jag hur jävla mycket man kan lura folk om man har talets gåva. Jag blev helt förbluffad när jag prata med honom. Och han blev nog lite förbluffad när min chef berätta om mickstativen,hi hi. Men sanningen segrar ju alltid tillslut, stackarn. Ja jag har då försökt.

Jobbet

Varit på jobbet och hälsat på, fick massor med tulpaner:) Det va så trevligt att komma dit.Hoppas jag snart får börja jobba, och det får jag nog.....

Farmor

God morgon! Just nu håller jag på att bli FARMOR. Så spännande. Går och vankar av och an och väntar på samtalet att det är klart:) Barnbarn är bra härliga.

Sova

"sova med fienden" Riktigt bra film och tyvärr sann för många..........

Tungt

Om livet känns jobbigt, tungt, misslyckat eller bara tråkigt. Skriv av dej på ett mail, ring en vän, skicka mess. Det finns alltid någon som lyssnar och allt blir bättre när man fått dela med sig:)Vad än som gör livet så finns lösningar. Alla kan bli förlåtna, alla kan få en andra chans, alla kan må bra om man tillåter det och gör vad som krävs. Oftast kan man ändra på ett tungt, jobbigt, misslyckat eller bara tråkigt liv med små insatser.

Låt

James Blunt "god bye my lover, god bye my friend". Börjar komma krav.....

hmmmm

Ja det va intervju..... men kan man inte stå för sina egna misstag och misslyckande kan man inte hjälpa någon med skolarbete för då är man inte klar själv:).Man måste våga mnisslyckas ibland oxå utan att fly innan man är klar.Innan dess får man aldrig ro i själen.

Kläder.

Nu har jag provat alla nya kläder, dom satt perfekt, hade beställt lite underkläder oxå , det finns mycket mer och häftigare på nätet. Men det är lite vanskliga storlekar men det passa oxå. Nu är det bara att hitta något snyggt att ha på firmafesten, det som kom idag va "vardagskläder". Men jag har ju någon vecka på mej så det hinner jag nog. Får åka till skärholmen och kolla på min favvoaffär New Yourker. Där hittar man ALLTID något snyggt.Skor har jag ju mina stiletter:)

Falskt

Ibland undrar man..... idag ska en person äta middag med en annan som han har sågat som dumhuvud vid knäskålarna, är det inte falskt så säg....Äter man inte helldre med nån man tycker är ok eller har man tappat ALLA vänner? Så man tar det man får.Det blir lätt så när man flyr så fort det blir "jobbigt".Inge kul liv att ha anser jag. Ta tjuren vid horna och gör rätt.

ordspråk

det är aldrig försent att hela en störd vänskap. Be om ursäkt idag- vi äger inte morgondagen.

En god vän är en som frågar hur du mår- och orkar lyssna på svaret. Livet är kort så skynda dig att vara en god vän.

En vänkrets måste ständigt underhållas och repareras.-Det kan va lättare att förlåta än att glömma.

Lycka är att leva tillsammans med sin bästa vän.

Allas vän är ingens vän.

Den som inte förblir din vän,Var aldrig en riktig vän.

Ändring

Det blev ingen lunch och ingen laptop idag, Det blev ärenden åt pappsen, fika på Hannhas och hämta kläder, hi hi. Det andra får jag ta imorgon:)

Ljus

Så häftigt att va på andra sidan, undrar om det kokas kaniner snart eller är det för självsäkert och egotrippat så ett ljus går kanske aldrig upp, hi hi. ju längre desto roligare.

Lunch

God morgon. Idag ska jag äta lunch med mamsen. Sen ska jag köpa en laptop tror jag,Hämta ut lite nya kläder, kolla efter något nytt till firmafesten, fixa håret om frissan hade tid, Ska göra mörkröda och mörkblå slingor samt klippa mig,nice.Kul att göra något nytt till alla fester. Baka ska jag oxå försöka hinna med. Det blir en bra dag idag med.

Längtar

Nu är det bara dagar kvar tills jag blir Farmor:) Det låter lite elakt men det kommer jag inte att vara. Det ska bli underbart att få ett barnbarn till. Jag längtar.

Kaffe

Så jäkla skönt...... nu blir det lite kaffe och se om det är något bra på dumburken. Det blir kanske lite starlet ikväll:). spännande att inte veta. Så häftigt med självsäkra.

Bad

NU ska jag ta spabadet jag tänkte ta igår. Härligt skumvatten, tända ljus, musik. Sen peeling och insmörjning, Nice.

Lunch

Har haft min kära syster på fika, alltid lika trevligt. Imorgon va det visst lunch med mor och svägerska på stensundskolan. Det är fisk och det brukar va gott, och jag ska pröva att äta hmmm gott. Får väl lida sen mem men.

Vilt

Vad är väl en viltgryta när man kan äta soppa:) Dötrist att inte kunna äta allt. Ja ja det varar väl inte för evigt hoppas jag. Längtar efter en blodig köttbit nu.

Ny dag.

God morgon! Ännu en ny dag med nya möjligheter och äventyr. Livet är bra härligt. Varje dag kan man börja på något nytt:) Stryka streck över gårdagen, Göra nya saker och nya val. Härligt.

Natti

Falk är bra..... Nu blir det en cigg och gaddarna och sen lite starlet eller vad det hette med nattliga slotsherrar:)

Snott från FB

Ge dig själv den sinnesro att acceptera det du inte kan förändra. Uppbringa det mod du behöver för att förändra det du kan förändra och förstånd att inse skillnaden...

Livet

Man inser vad som är viktigt i livet. Vänner, släkt och familjen det finns inget som kan ersätta det. Jag är så lyckligt lottad som har sååå många:) Varför gräva ner sig för bagateller eller bråka om småsaker? nä lev livet och ta hand om dom som bryr sig.

Kompis

Det blev inget bad, det blev lite skvaller med en gammal kompis som oxå är sjuk och går hemma och väntar:). Så nu blir det till att duscha efter Falk. Men då har jag spa badet kvar till imorgon.

Bad

Ska nog ta lite spa innan Johan Falk.

Drömmer.

Drömmer mig bort till sommaren och Ystad med sin låååånga sandstrand och mysiga gränder, hmmm. Ska bli härligt att komma dit igen. Den här gången ska det nog ta lite längre tid att åka dit, längre och fler stop. Hela vägen ner är ju så underbar.

Värd

Det va en film värd att se... lite överdriven men bra. Nu längtar jag tills jag ska se den sista.

Söndag

Nu har jag varit tillräkligt social och aktiv för en söndag. Nu blir det fåtäljen och kolla på "Flickan som lekte med elden". Det blev ju inte av sist:)

VÅGA

Våga visa känslor, våga säga förlåt, våga förlåta, våga chansa, våga ta för dej, våga ångra, våga be om förståelse, våga vara sårbar, våga VA DEJ SJÄLV! Då vågar man leva livet fullt ut.

Film

It´s Complicated är en rolig film som kan få upp ögonrn på en del med en hel del skratt i. Allt är inte som man tror alla gånger:)

Jag

När du släppt på dina egna värderingar och ideal, har du tappat dig själv och ditt jag.

Glas "figurer"

Melodifestival "figurer" jag tänkte ge en kär musikälskande "vän"

Vänner.

Vänskap är en planta, som kräver flitig bevattning.

Ödet ger oss våra släktingar men våra vänner väljer vi själva.

Gammal vänskap är som gammalt vin, ju äldre desto starkare.

Sann vänskap är som god hälsa - man förstår inte värdet av den förrän man förlorat den.

Om du bara springer undan, så får du ingen vän.

En vän är en människa i vars sällskap man törs vara sig själv.


Hund

Läste att första domen fallit för en hundägare som lämnat sin hund ensam för länge och mycket. Och fler lär komma. Tycker jag är bra. Varför ha hund om den ska va ensam jämt? Hunden ska ju va ens bästa vän, behandlar man vänner så? Då har man nog inte så många vänner. Nä mer koll på att hundar och andra djur sköts ordentligt både natt och dag!Vad jag förstod kunde man bara ringa så åker dom ut och kollar.

HI HI

Att vara för självsäker och egenkär kan göra en blind:)


Dop

Nu har jag varit på dop, det är så fint. Det va jättetrevligt att träffa massa gamla vänner. Nu ska jag bara slappa och ta det lugnt ett tag.

Gör.

GÖR IDAG, DET DU SKULLE GJORT IGÅR, SÅ SLIPPER DU IMORGON:)

Härlig dag

En härlig dag och lugn myskväll, skönt att bara göra det jag vill och orkar med:) fika och slappa, hi hi. Blir lite rastlös av att veta att det finns saker att göra hemma, men det hinner jag....sen. Nu ska jag bara göra som farbror doktorn sagt.

Rätt ok.

Mår rätt ok faktiskt. Man blir mycket piggare av att få va hemma. Har varit vaken hela dagen idag:) superskönt.

Mitt roliga

Ska jag nån dag lämna oförklarliga spår?........... Nä roligare och mer spännande såhär, hi hi. Helt ovetande och självsäker:) Nice.

Rätt.

Lev ditt liv som du vill, lev det inte som andra tycker. skit i vad andra tycker och tänker. Det är du som ska må bra och känna att det är rätt,inte andra.Ta inte in andras värderingar i ditt liv om dom inte stämmer med dina. Du lever bara en gång, lev det för dej och ditt, inte för att andra ska må bra. Blir det fel, Backa och börja om, inget fel med en andra chans:)Alla gör fel, alla kan göra om. Bara man själv känner att det är rätt.Ingen annan har rätt att säga vad som känns rätt för just dej.

Vackert.


Underbar!


VA SKÖNT!

Gud va skönt att vakna hemma! Gå i morgonrock och kolla morgontv och dricka kaffe. Natten har varit ok. Men jag är ständigt hungrig pga flytande diet. Och nu märker jag HUR mycket reklam det är om mat:) Men men får hoppas att det märks på vikten i alla fall så det blir lite positivt,hi hi.

FEL.

Gräm dej inte över fel du gör i livet, Gör om gör rätt:)

Ont.

ont,ont,ont. Jobbigt,jobbigt,jobbigt. Men fan va skönt att få va hemma istället. Kan lika gärna ha krämporna här som där:) när det ändå bara är en väntan.

Livet

Glöm aldrig att det är DU som gör ditt liv. Och livet är bara till låns så gör det bra.Du vet aldrig när det är slut.

Hemma

Hemma för permis. Läkarna kan inget göra så jag får åka hem och va hemma med flytande och starka tabletter mellan undersökningarna, suck. Dom har konstaterat att jag är ett fall för Dr House:) Känns ju bra....not. Men det är ju skönare att få ligga hemma istället för ett tråkigt sjukhus.Även om det är ett spel som rysk roulette. Tack ALLA som brytt sig det är fantastiskt och det värmer mycket.

tack

DET VERKAR SOM DEN INTE VILL DENNA GåNG. Så JAG SäGER REDAN NU TACKK ALLA VäNNER SOM FUNNITS OCH ALLA SOM FINNS. DET HAR VARIT UNDERBART ATT LäRA KäNNA ER. äLSKAR ER ALLA.. NU äR DET SAGT IFALL ATT. KRAM På ER.

vaken.

NU äR JAG FRI EN STUND IIGEN FRåN SMäRTLINDRING OCH DROPP. NU SKA JAG Få PRöVA äTA IGEN OCH SE OM DEN HOPPAR IGåNG IGEN. JAG HAR EN TIMME På MEJ ATT DUSCHA. äTA OCH RöKA. SEN VET JAG OM DEN HOPPAT IGåNG ELLER OM DET BLIR DIMMAN IGEN. IGåR VILLE DEN INTE Så DET äR BARA ATT HOPPAS På IDAG. KANSKE DEN ALDRIG VILL. Då FåR JAG BYTA OCCH DET äR INTE ROLIGT.. JA VI FåR VäL SE VAD SOM HäNDER. . GLöM ALDRIG BORT VAD SOM äR VIKTIGT I LIVET. HELT PLöTSLIGT äR DET FöRSENT.

suck

EN LITEN STUND VAKEN.. SNART IN I DIMMAN IGEN FöR ATT SLIPPA VäRKEN.. HOPPAS På EN LöSNING SNART Så MAN SLIPPER DEN HäR VäNTAN OCH KAN SLIPPA SMäRTLINDRIGEN.. HOPPLöST TRåKIGT äR DET. GER UPP SNART OCH LåTER DET SKE BARA.

drogad

DET BLIR INTE Så MåNGA INLäGG EFTERSOM JAG äR MEST DROGAD FöR ATT SLIPPA SMäRTORNA.. HA DET BRA ALLA.

:(

Där rök den kanonkvällen, suck. BYE BYE.......... Lär dej livets gåta: Älska, Glömma och förlåta.Friskt vågat hälften vunnet. Lyssna ALLTID på hjärtat. Har mobilen med Dator med:)Får se vad det blir denna gång.

Middag

Nu har jag sovit en timme och värken är nästan borta. Ikväll ska jag på middag med Mamma och Pappa hos syrran. Får se till att inte äta så mycket gott då:) men det är sååå svårt när det finns och man har så mysigt. Sen ska jag hem och se "Flickan som lekte med elden".Det blir alltså en kanonkväll till.

Synden straffar........

Ja fortfarande värk, men jag får skylla mej lite själv när jag kalasar så mycket gott, Men det va det värt. jättegott,mysigt och kul. Det va ju en lyckad kväll.Vi hade ändå vett att gå "hem" tidigt och ändå va vissa herrar svåra att väcka imorse.

God morgon:(

God morgon ni som har:(. Själv tycker jag inte riktigt det. Inatt har det varit en jobbig natt med mycke värk, det blev inte mycket sömn. Får se vad det leder till. Får lägga mej och sova middag framåt dagen.

Brev

Första brevet bör ha kommit, Dom andra två tar nog lite tid dom är ju inte så "farliga" saker.

Stress

Vet inte hur jag ska hinna allt, Så mycke nöjen helt plötsligt. Resa till Malta, Irland Och helst Österike oxå. Upp till stan och gå på Snaps, Gå ut med Sussi. Jobbet har stor fest för dom firar 40 år.Special 99 firar tio och har fest.Sen tänkte jag att grannen och jag skulle ut på något roligt oxå. Jag får stryka nån resa kanske men har ju redan flyttat London till hösten. Ja det är tur att det är stressigt pga roliga saker:)Och om ca tre veckor blir jag Farmor oxå. Ja ja det ska väl gå att få ihop tiden.

softa

Dagen har varit bra, fått mycket gjort. Härligt väder oxå så man har kunnat vara ute mycket. Imorgon är jag bjuden på middag och sen tänkte jag se flickan som lekte med elden. Den ska va bättre än mannen som hata kvinnor och den va ju bra tyckte jag så det blir nog kanon.

Vinter

Promenad i det vackra vädret blir det nu. Dom här härliga vinterdagarna är underbara.Man blir så pigg och glad.

Dumt

Skulle nog ha läst messet igår....... Är huvet dumt får samvetet lida.

God morgon.

God morgon! Idag ska jag bara umgås med sonen tills han åker, sen blir det shoppa cd-ställ så skivorna kommer på plats. Får se om jag hittar något annat fint oxå:)

SMS

SMS........ Nä orkar inte kolla, vill ändå ingen något ikväll. Väntar på att sonen ska duscha klart sen tänker jag umgås med honom sista kvällen. Kan ju råka haft på ljudlöst:) Så skönt att kunna bestämma sånt.

Östervåla

Imorgon åker sonen hem till östervåla:( Det är tråkigt att han bor så långt bort. Han ska flytta till Tierp till sommaren. Men det är ju lika långt. Men han är vuxen och bestämmer själv. Han har ju kompisar där. Och nu skulle nån äldre herre från Gnesta flytta dit som bott där förut och känner syrran, men det va väl inte direkt någon som kunde hjälpa och ställa upp på sonen om det behövs barnvakt m.m. Ja det blir väl till att pendla dit om man vill träffa barnbarnet.

Stugor.

Sitter och kollar runt på stugor att hyra på väg ner till Ystad, Karlshamn är ju givet ett par nätter. Men tänkte va borta två veckor i år när jag inte har hund:) så ett stopp till vore mysigt. Det finns ju såå många fina platser så det är svårt att välja. Måste ju boka i tid så man kan välja det bästa.

Fika

Nu har jag varit på promenad två gånger och fikat två gånger. Nu tänker jag inte gå ut mer idag.Men det har varit fantastiskt skönt väder att promenera i.

Hund

Ska gå en långpromenad med "lånad" hund idag. Då måste man ut och gå i rask takt och lite längre. Det är perfekt att kunna "låna" då slipper man det stora ansvaret och passning när man jobbar eller åka bort.

god förmiddag.

Det blev lite sent inatt,Det blir lätt så när man får besök:). Så efter morgonkaffet gick jag och la mej igen och kolla morgon tv. Mysigt. Men nu är frukost och morgonbestyr avklarat. Dagen kan börja.

Hmmmmm

Nä nu ska jag visst va social igen märker jag:) vilken överaskning.

häftigt ljus det blev


Idag


Det finns så många.....

"Förmågan att idag tänka annorlunda än igår skiljer den vise från den envise"

 "Problem som hotar att växa en över huvudet måste man sluta vattna"

"Klar med sig själv blir man ju aldrig, man är ju som en lök, det finns hela tiden
nya lager att skala bort för att komma närmare sin innersta kärna"

"Att förlåta är inte en handling i svaghet. Det är en handling som fodrar mycket mod.

Att förlåta betyder "släppa fri". Den du släpper fri är du själv.

När du förlåter betyder det inte att du glömt.

Det innebär att du släppt ditt beroende till den oförrätt du anser

dig åsamkats av någon eller dig själv, och därför inte längre plågas av din bitterhet.

Allt vi behöver för att kunna förlåta är viljan att göra det.

Sen sköter Gud resten."

"Jag är inte okej, du är inte okej och det är okej""

"Vad spelar det för roll om du vinner hela världen men förlorar dig själv?"


Kloka visdomsord

Problem är inga stoppskyltar, det är vägvisare


Gör man inga fel, gör man förmodligen för lite

Tag vara på ditt liv, det går inte i repris

Man kan inte ge människor bestående hjälp genom att göra åt dem
vad de själva borde göra åt sig

"Det stycke guld som tappas kan återfinnas,
men förlorad tid kan aldrig fås tillbaka"

Trots att ingen kan gå tillbaka och börja om från början,
kan vem som helst skapa ett helt nytt slut.

Om du berättar sanningen behöver du aldrig lägga något på minnet.

Önska inte att allt var lättare, önska att du var bättre.
Önska dig inte färre problem, önska dig större skicklighet.
Önska dig inte mindre utmaningar, önska dig större visdom

Om du vill att ditt liv ska bli en magnifik historia,
börja då med att inse att det är du som är författaren
och att du varje dag har möjlighet att skriva en ny sida.

Tänk på vad du skulle göra om du visste att du inte kunde misslyckas.

Lär dig av andras misstag. Du kan inte leva tillräckligt länge för att göra alla själv.

Det finns bara en verklig framgång -
att kunna tillbringa sitt liv på det sätt man själv vill


Sonen

Myser med sonen och choklad med vispgrädde. Andra skulle pyssla små sjuklingar:) Härligt att rå om sonen lite själv.

visdomsord.

I`d rather be hated for who i am, than loved for who i am not.

promenadbild.


Shoppa

Måste faktiskt åka och shoppa igen:) CD skivorna får inte plats istället, det blir att köpa nytt. Alltid kul att förnya sig och att "behöva" shoppa.

Hemma

Nu är jag hemma igen efter en tripp hos en "vän" med promenad och sällskap under jobb, avslappnande att se andra jobba:) dax att sätta igång med mat.

umgås

Nu har jag värmt mej lite sen långpromenaden.Snart umgås lite innan jag åker hem och lagar mat till dom därhemma. kokta "köttbullar" är inget för mej, så nu är jag lite hungrig.

glittrande sol.

vilket vinterväder! Strålande sol, lagom kallt. Jag bara måste gå en promenad runt viken och se den vackra miljön som jag börjar gilla faktiskt.

Möte.

Sonens möte som han va lite nervös för gick bra. Men det kommer ta ganska lång tid innan det är klart, bara att vänta. Det är ju inte det högst prioriterade precis.

Helgen.

Ser tillbaka på helgen,hmmm. Mysig! grillning, shopping och mysiga möten. Kan det bli så mycket bättre? Äta kakan och ändå ha den kvar,mums. After the love is gone...... Kan man njuta ändå:)Plåtburkar kan göra mycke nytta,hi hi

Skönt

Frukost och andra morgonbestyr avklarat, sonen iväg på möte, och dagen ligger framför mej och inget planerat, skönt. God morgon föresten:)

Kaffe måste man ju koka ute när man är på grillning


Snyft.

Nu går en av mina favvofilmer på trean "Plutonen" så jävla bra. Vet inte hur många gånger jag sett den och grinat i slutet när dom lämnar en kvar,snyft.

pusselbit

Imorgon läggs den sista pusselbiten, sen kan inte jag stoppa något.......

Belåten

Nu är jag väldigt mätt och väldigt belåten ....igen:) nu ska jag ta ett snack med sonen inför morgondagen innan falk börjar igen.

Mys.

Nu har vi ätit oss mätta, pratat och tagit en kvällspromenad i det härliga vädret. Det är så mysigt att ha sonen på besök:). nu ska vi slappa med lite kaffe framför tv:n.Imorgon ska vi upp tidigt för syrran kommer och hämtar sonen till mötet, jag slipper.

Mat

Nähä nu är det dax att börja laga till lite mat, får ju besök av sonen med fästmö. Då kan jag ju inte bara slappa, dom är nog hungriga:)

Dyrt

Mycket snyggt blev det, och dyrt.Men smakar det så kostar det ju:) Det är ju kul att ha fint under oxå ibland.

Fixad

Fixad och klar. Nu tar jag stora plånboken och åker en snabbis och shoppar underkläder, nice.

God morgon!

Idag är det inte så kallt, "bara" -8. Det märktes när jag tog morgonciggen,Då hörde jag Fågelkvitter ordentligt som på våren, ljuvligt. Idag ska jag åka en sväng och shoppa och ikväll får jag umgås med sonen, vilken dag.Hoppas alla får en bra dag:)

Snyggt

Inget direkt bra på tv, inte trött hmmm kollar runt på nätet efter snygga underkläder:) kan va kul med lite nytt till våren. Kanske jag ska åka och schoppa imorgon. Det finns såååå mycket snyggt.

Lyx

Nybadad, tända ljus, glögg. Livet är bra härligt, och såhär kan man ha det jämt:) Vardagslyx kallas det.

SMS

Har fått MASSA gulliga sms idag. Det gillar jag. Det har smattrat i mobilen, nice.

Mys

Nu blir det inge mer nytta gjort idag! Lite chokladpudding med vispgrädde och slöa i fåtöljen. Sen varm glögg och fortsätta slöa,Hi hi

Tinar

Ja nu börjar man att tina.... sätta fart och göra lite nytta. Så man med gott samvete kan slappa och ta det lugnt ikväll. Det blir nog en glöggkväll ikväll, varm dryck passar i detta klimat:)

Kallt men skönt.

Det va kallare än det såg ut, två timmar räckte. Men skönt va det. Fick veta att min son kommer till mej redan imorgon istället:) Allt börjar ju rulla igång nu efter helgerna så han ska ha möte ang däck och övervakaruppdrag på måndag. Och då passar han på att komma till lilla mamsen.Så mysigt att få rå om honom.

Utedag

Nu är jag påpälsad, matkorgen packad och härligt soligt väder. Kan inte bli bättre för en utedag:)Sen in i värmen och äta god middag och mysa under filt.

Grilla

Idag är det inte så himla kallt. Det blir nog promenad,grillning och snölek. Får passa på när det är någolunda "milt" ute. Det är så gott och mysigt att grilla.

Njut av vintern, snart är sommaren här.

Tänk när det är såhär ute, då man kan gå i klänning och sommarskor:)

Den andra jag får....

Stenen alltså, Duken har jag bara fått en av,men den är fin den med:)

Kallt ja men vitt och vackert.


Mätt

Mätt och belåten, lite kaffe och måla naglarna och pysa i fåtöljen. inga ansträngande göromål för mej ikväll:) alldeles för mätt.

gotti gott

Nu blir det till att laga till lite fredagsmat, lövbiff och hasselbackspotatis och beasås, mums, sen blir det panacotta med bär.Älskar att äta massa gott.....tyvärr:)

Snaps

Ska försöka ta mej till snaps någon helg och lyssna på en gammal kompis som ofta spelar där, enda problemet är att jag är lat och har för lite tid:)

Bilen

Har varit och kollat bilen, den lät oroväckande. Det va ett hjul lager:( inte så billigt men jag har ju en snäll pappa så det blev gratis för mej:) bra med Pappor..... på många sätt. TACK PAPPA!

Helg

I helgen får jag nog mest sköta mej själv:) Andra måste underhålla sitt bekräftelsebehov. Jag orkar ju inte dyrka.

Vänner.

Vi va en gång tre rätt taijta vänner. En sommar börja den ena bete sig "udda". Bla hade han alltid långärmad tröja fast han svettades. Vi fick olika förklaringar till varför, vi brydde oss inte så mycket för han hade alltid haft sina "ryck" och ideer. En dag när jag såg armvecken dog allt och jag förstod. Sen dess pratar han inte med någon av oss. Kanske pga skam, förträngning eller ren stolthet vad vet jag. En sak vet jag, Man kan inte hjälpa någon som inte vill, men man kan finnas där när dom inte orkar längre:(

Hälsa.

Det är lätt att gnälla på andra om alkohol och hälsa, fast man inte är bättre själv! själv dricker jag väldigt sällan pga hälsan, inte gnäller jag på andra. Var och en får sköta sig själv. Men blir så trött att höra hur vissa gnäller på föräldrar m.m och sen pimplar i sig både det ena och andra fast dom inte ska dricka alls pga av sin egen hälsa.

Varm

Förhoppningsvis blir det en lika varm sommar som vi har kall vinter så man kan annvända alla nya sommarklänningar.

Sovit gott!

Inatt har jag sovit gott och drömt om Ystad. I år ska jag göra allt som jag brukar men som inte blev förra året. Gå längst stranden till fiskelägret i Kåseberga och käka lunch och köpa nyrökt fisk, ta båten över till Bornholm och bara gå där och strosa. Vara vid stranden på dagarna och gå mysiga promenader på kvällarna. I sommras missa jag så mycket av "mitt" Ystad. Det ska inte hända i år:)

Samma innergård.


Ystad.

På den här innergården ska vi bo i sommar.

Bad

Hmmm legat i badet så jag ser ut som ett russin, så mysigt med tända ljus och musik. Nu ska naglarna få sig en behövlig omgång.

Missar

Är man för självsäker och självupptagen missar man mycket som händer runt omkring en:)

Pyssla

Passar på att bara pyssla om mej själv ikväll, när andra har "saker" att underhålla,hi hi. Det här är härligt,kravlöst och underbart spännande.

Tända ljus.

Julen nästan borta,ljus tända. Nu blir det till att börja med maten innan jag fortsätter med "lilla" garderoben där allt är inslängt:)Idag ska jag bara va hemma hela kvällen och pyssla, mitt hem har blivit lite lidande på sista tiden,Undrar varför:)

Nybakat

Kanske ska ta en tur med bilen och överaska med nybakt på fikarasten, det brukar va populärt. Men kan ju uppfattas som seriöst på G förstås.

paus

Nu har jag varit så duktig så jag är värd en kaffepaus:) sen ska jag fortsätta, jag låter nog stakar och stjärnor va kvar ett tag till. Det är så mysigt med dom.

Lugnt

Lugn och härlig morgon/förmiddag. Ska kanske ta och städa bort julen idag, och baka lite så man har och bjuda på:)Skönt att inte ha någonting inbokat på heeeela långa dagen.

God morgon.

God morgon! Ny härlig kall dag:) Får se vad denna dag har att erbjuda mej. Lite nytta ska jag nog göra men bara lite.

SÅÅÅÅ go!


Kanske det blir den här.......


Vacker:)


Idag ringde en bara för att höra min röst:)


Nyttig

Nu har jag varit väldigt duktig och rensat bland kläderna, gud va mycket skit man sparar på. Nu har jag plats för nytt igen:) Härligt att kunna förnya garderoben lite.

Trevligt

Vilken härlig dag med god mat och trevligt sällskap. Nu blir det till att göra lite nytta innan man intar fåtöljen:)

I LIKE IT!

Nu är det jag som bestämmer när,var,hur. Nu sker allt på mina villkor. I LIKE IT!

TRÖTT


Snabb.

Vakna efter några få timmars sömn:) Och märker att jag va nog väldigt snabbt i säng, hade inte släckt en enda lampa. Lägenhetan bada i ljus.Så är det när man är för trött och snabb.Nu blir det kaffe och lite senare stadig frukost, mums.

JaJa se folk.

Det är oroande vad man hör av sk "vänner", ja inte mina, "vi håller koll så det inte går för långt istället för att säga något" Ja det är ju FANTASTISKT,not."det är bättre att va vän så ingen misstänker nåt" UNDERBART.not. "Vänner" är bra att ha.not.Jag tror någon vill ha ett jobb, inte snällt.Men det sa jag redan från början:)

Rödvin

Ja en del gör allt för att passa in,hi hi.Kläderna dög visst i alla fall. Börja dricka rödvin när man inte får dricka alls.Hmmm då tänker man inte på hälsan.

Vintern är härlig.


Vackert.


Kallt och mycke snö:)


Filt

Nu bädda ner sig under filt med choklad och mysa framför tv:n hela kvällen, nice.

Suck.

Ja tänk att en del får som dom vill och ta dö på en utan att göra något,( Inget konkret i alla fall). Men jag har i alla fall sagt vart ifrån det kommer om det är något. Ingen ska ju leva i evighet:)

Laila

Jag tror jag ska muntra upp mej själv med ett smycke från Laila Bagge, många häftiga och fina saker har hon.Precis min smak.

Promenad

Härlig dag med kallt och soligt väder. Alldeles perfekt för en promenad. Sen hem och ta en varm choklad med vispgrädde, det är min nya favorit gottis.

Vardag

Alla gör vi misstag, Alla vill vi ibland fly vardagen. Sen märker man att det va vardagen som gav någon mening i livet och va ens trygghet.Tur att man kan göra något åt det. Att man kan gå tillbaka till vardagen och då njuta av den.Att misstag kan redas ut. Allt går ju faktiskt att lösa och allt går ju faktiskt att gå tillbaka till. Det enda man behöver är att våga erkänna misstagen..........

Prinsessa

Nu mår man som en prinsessa, mätt och ompysslad ska ta mej hemåt om en liten stund, alltid skönast att vakna hemma.

Stekt fläsk.

Nu har jag blivit serverad stekt fläsk och löksås, mums. Ska få masage framför brasan. Livet är för härligt att man kan ha det såhär bra:)Får se om jag orkar åka hem sen... Annars finns ju skön säng här.Paradiset. Nä nu är visst disken klar och jag ska knådas.

:)

Killar tror oftast att det vi tjejer tycker är viktigast är om dom är bra i sängen. Fast igentligen är det hur dom är utanför sängen som räknas mest. Om dom är ansvarsfulla och tar hand om familj och hem, sociala,hjälpsamma och vänliga. Bästa sättet att få dom sånna är att berömma deras älskvärda sätt i sängen. Inte säger man till den man lever med att han är tråkig eller inte så bra, nej dom är ju underbara så får man en glad och stolt karl hela tiden. Kallas kvinnlig list.Männen har säkert massa olika "knep" dom med, men som sagt "det man inte vet...."

Brasa

God morgon. Första måndagen detta år, Vackert väder,pigg och utvilad. Hoppas alla måndagar blir såhär. Idag ska jag på ett litet möte och fixa lite här hemma. Ikväll ska jag nog åka och tigga till mej lite masage framför brasan.

Nyår

Nu börjar allt sipra ut vad som hände på nyår överallt. Tur man va hemlig så ingen kan skvallra:)Långt bort från fester och krogar. Undrar hur många som ångrar sig nu? Inte jag, jag har det precis så kravlöst jag vill.

Hmmm

Jag kan ju inte messa dej:) Love,Peace and understanding:)

Kallt

Kallt men väldigt skönt och uppfriskande med en promenad.Nu blir det att slappa lite med kvällstidningen.

varm choklad

Nähä det här håller inte, göra sig iordning för en promenad i det härliga vintervädret. Och en varm choklad som avslutning.

God morgon.

God morgon. Ännu en slappardag. Skönt att bara göra det man vill. Imorgon är det måndag och då drar allt igång igen:)

Saknar.........


Gott

Revbenspjäll, cider,påse riesen sen är kvällen räddad:) lite camenbert och oliver går nog oxå ner.

Foton

Inte ens fotona från Tallinresan som jag bjöd på fick jag behålla.Pengarna till Födelsedagsresan till göteborg som han låna till har jag inte heller fått, konsertbiljetterna betala en annan så inget betala han igentligen själv. Ja hade jag vetat då vad jag vet idag hade dom haft mindre saker och kläder och jag mer pengar på sparkontot. Men är man godtrogen så är man.

Dag

Vilken underbart fin dag det är.Solen glittrar i snön, lagom kallt. Kan inte bli så mycket finare.

Slapp dag

Idag ska jag bara vara hemma och inte göra någonting. Ja en promenad till affären för att köpa något gott till kvällen blir det ju. Sen bara vara.......

Begrunna

Överallt hör man att man ska ta denna dag och begrunna det som varit och hur det ska bli. Tänka tillbaka på sorger och glädje från året som gått och  göra det bästa av det för året som kommer.Idag är den dan dom flesta ber om förlåtelse och förlåter. Ja det är väl lika bra att göra det då! Men jag tänker bara se tillbaka på glädje, sorger kan man lika gärna glömma eller förtränga:).  Det jag verkligen ska göra är att hålla kontakten bättre med gamla vänner, dom kan man inte få för mycket av och dom är lika värdefulla som diamanter.Sen ska jag tänka på att göra allt för barn och barnbarn för det är det bästa jag har, inget får komma före dom,men det gör man väl alltid som förälder. Ja sen ska jag bara leva och må bra.

Lugnt.

Har bara varit runt och fikat idag, samt ringt gamla vänner som det va längesen jag hörde av mig till.Lugnt och skönt helt enkelt som livet ska va.

Det kommer ett nytt

Idag är första dagen vi ska börja leva efter löftena vi gav inatt. Bli inte besvikna om ni inte klarar det, det kommer ett nytt nyår:).Se bara till att leva och må bra och följa era hjärtan så kommer nog året bli bra trots brutna nyårslöften .

2010

År 2010! Vakna glad och utsövd. Nu är det nytt härligt år och jag kommer göra det bästa av det:) Alltså leva fullt ut och leva som varje dag är den sista.Slutet gott allting gott heter det ju. Välkommen härliga 2010.

RSS 2.0