Undrar bara.

Jag funderar ibland på vad som gör att folk går tillbaka till ett liv dom föraktat. Känner en som under många år hela tiden prata om sina gamla vänner som aldrig växte upp utan bara "körde på" och hur synd det va om dom som inte förstod, hur han drog sig undan dom av förakt för deras leverne. För att sen gå tillbaka till dom och bli likadan, tycker nästan det är värre. Och att man låter "taggen" sitta kvar på foton som läggs ut på FB så alla kan se att man va mer "höghus" än "rockstar". Är man stolt för sitt Trasiga leverne då? Vad är då det "rätta" jaget? Den ansvarstagande som ramla dit igen eller en som vill va "baktalad"? Skiter man kanske i vad som sker med en? Bli bedragen av käresta och vänner, baktalad av andra,ljuga,stjäla. Inte kunna lita på varken känslor eller vänskap. Jag själv skulle tycka det va skit men en del vill visst ha det så och är stolta över det. Vi är alla olika som tur är.

Kommentarer
Postat av: Maria

Trevlig Midsommar till dig och de dina!

Tänk vad vissa människor är skumma......Undrar om han fått ngt nytt jobb? Eller får den "nya" försörja honom? Vilken looser och vilken lögnare....Du kan vara stolt fast du har haft det tufft vad jag förstår. KRAM

2010-06-23 @ 07:54:21
Postat av: Lotta

Trevlig midsommar du med:) Två lossers blir det, den som går på allt och försörjer och den som loosat allt och blir försörjd. Men vad jag hört så är dom rätt lika när det gäller lögner och att bedra,lika barn leka bäst. Nu blir ingen oskyldig drabbad. Snedhead vet vad det va för nån:)

2010-06-23 @ 23:22:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0