Olika

Bilen lämnar man där och det hände, Mickstativen skiter man i om man blir anmäld för att ha tagit, Skulderna läggs på hög, alkoholen börjar konsumeras, jobb och bostad försvinner innom ett år. Står allt rätt till då? Mår man bra då? ja kanske. Vi är alla olika. Jag själv skulle må skit! Och ta mej i kragen istället för att skylla på andra och ömka.Ta fram lite jävla anamma och reda ut allt och starta på noll igen med stolthet.Hämta bilen, ringa om skulder, sluta dricka,fixa allt som blivit tokigt,Bli ödmjuk och be om hjälp.Det tar en dag att ordna allt, har man inte tid med det?

Tjejkväll.

Det blir soffläge istället för tjejkväll:) Går på den i Gnesta istället med "gänget". Det blir kul och lite mer nytt folk. Är lite trött idag faktiskt.

Tråkigt.

Målar man inte ordentligt från början får man göra om det:) Tråkigt tråkigt att äntligen göra fint när man ska flytta:(.Men så blir det när man fixar hos andra före man fixar hos sej själv, val man gör.Då får man bo halvtaskigt.

Flyttstäd.

Nu har jag varit och flyttstädat,pust. Får se om jag orkar gå ner på tjejkvällen ikväll eller om det blir soffläge. Det är ju rätt mysigt med tjejkväll.

Städ.

God morgon, Idag blir det lite provtagningar och sen flyttstädning. En promenad med fika ska nog oxå hinnas med:)

Hektisk.

Det har varit en hektisk dag med provtagning,påskhandling och sen varit flytthjälp, Kan ju bara inte säga nej när dom ber sååååå snällt:)Får se om det blir städning imorgon eller om dom klarar det själva.

Patetiskt

Fortfarande inte fått dörr och tapeter fixat.... Men måste väl smöra och foga golv istället. Borde fixa det man slagit sönder själv först kanske.Får väl be den äldre upplagan........

Lunch med HELA kroppen:)


Rumpnisse

Nu flyttar rumpnisse från stan for ever,från askan till elden. Då kanske inkasso-samtalen slutar,Nån annan får ta över dom:),skönt. Lite tröttsamt med alla samtal och frågor,det är knappt dom tror en ju.Livet är bra härligt!

Elva

Nu är klockan elva och jag har varit inne och tagit prover,påskhandlat och fikat med syrran, Nu har jag hela denna härliga dag framför mej:)

God morgon!

God morgon. Inget kaffe än det är hårt! Ska in på provtagning och måste va fastande,tur det är såhär tidigt på morgonen så jag slipper va utan så länge:) Sen blir det påskhandling,kul. Får se vad resten av dagen har att erbjuda.

Fullmåne

Fullmåne, nu kommer alla vampyrer fram,hi hi. Vacker är den:)

Trött.

Jag blir såååå trött! Nu bombaderas jag av olika inkasso och det är INTE mej dom söker.Trodde det skulle sluta i samband med.........Jag erbjöd min hjälp men icke, då får man klara det själv. Men vad göra bara vidarebefodrar det enda nummer jag vet. Kan bara hoppas det va dom sista nu.

Dax

Dax att sätta lite fart, det är mycket att hinna med till påsk:).I år blir det inte riktigt lika mycket folk,en del har ju "fallit" bort och en del är bortresta så det blir en lugn helg. Men ändå ska ju lika mycket ordnas med pynt,mat och ägg,love it!

Ny dag

God morgon alla, En ny dag med nya möjligheter har börjat:) Se till att ta vara på den för den kommer inte igen.

FALK

Kollat Falk på tv. Den är bra men jag får ju ingen sommarlängtan av den:) Det gör ju inget sommar och semester är ju snart här. Ta en dusch och lägga sig och kolla lite tv innan det är Natti natti. Visar sig om jag får sova inatt.Jag har mobilen på!

Bil

Och bilen står kvar. Tur du varit där och hämtat saker så dom inte blir snodda. Men varför inte ta med hela bilen medans den fortfarande är hel?Men en del skiter väl pengar och köper en ny helt enkelt.

Inköp.

Nu är inköpslistan till påsk klar,bara att åka iväg och handla på Tisdag så jag kan börja laga all mat och göra iordning alla påskägg,( måste ju hinna mellan alla j...a undrsökningar). Jag älskar alla dessa högtider då man umgås och bara myser. Både barn och barnbarn kommer hit och sover över hela påsken,underbart.

Lång ärm.

På personalfotot ser man klart, alla har kortärm utan en:( fast det är en person som lätt blir varm och svettas. Ja det är bara lite fakta.Men vill man inte visa armvecken får man svettas.

Ny dag.

God morgon alla glada. Inte så bra väder idag, så det blir städ och mysdag idag. Inte helt fel.En prommis blir det nog oxå,nice.

Förändring.

Känner man inte personen ordentligt från början märker man kanske inte förändringarna. Men man borde väl reagera när det blir över 100tusen hos fogden på några månader, bilen olaglig, jobb och bostad går upp i rök, alkohol börjar konsumeras av någon som typ aldrig dricker m.m. Eller tror man såååå jävla hårt på sagor? Ja en del är d.........

En dag........

Att ta en dag i taget är ju ok, men skjuta problemen framför sig är ju inte så bra:( Då är det kanske bra att bli "matad" med Wiskey så man klarar dagen utan ångest skönast för både givare och tagare, Hälsan är ju inte så viktig............ Alla sätt är bra utom dom dåliga.

Nice

Härligt med en prommis, det va lite mulet men väldigt varmt och skönt.Satt ute och fika,nice. Nu blir det lite slappa innan förbereda middag,mums. Får se vad kvällen har att erbjuda.

Prommis.

Försöka få liv i sällskapet så vi kan gå ut på promenad och ta en fika. Jag har ju varit uppe sen halv nio så nu börjar jag bli rastlös:)  Härligt väder är det ju oxå.

God morgon.

God morgon! Det blev en väldigt sen kväll fast jag gick lite tidigare, men väl hemma fortsatte vi ha det så trevligt och kom väl inte i säng förrän vid tre-halv fyra:). Men vad gör väl det. Väntar redan på nästa gång dom ska spela här. Riktigt bra va dom, mycket folk va det och drag på dansgolvet från första tonen. Det är så det ska va!

Starkt.

Starkt att gå obehindrat där man ställt till med så mycket "oreda" skulle nog inte själv göra det.(Fast ibland tror man väl inte att nån vet)oftast hör man inte snacket själv. Synd att börja dricka både rödvin och wiskey på "äldre" dar när man inte får dricka något pga lever och njurskador:( Är huvudet dumt får kroppen lida.Tecken på ångest och dåligt mående,(inte konstigt) lätt att börja dricka om man har det så, men då ska man inte klaga när man ligger där!Inget blir bättre av alkohol. Valet är självgjort.

Skitkul!

Vilken kväll! Vad folk! Som en sardinask många utifrån,Och va bra dom är, skitkul. Åkte straxt innan stängning för att slippa stöket utanför. När såååå många ska ut samtidigt. Hoppas dom spelar mycket i sommar på Fyren:) Men inte så mycket så man tröttnar.

Kväll

Dax att börja göra sig iordning för kvällen. Har haft en mysig och bra eftermiddag och hoppas ju på att kvällen slutar lika bra som den här dagen varit."Dust off" med tjejgänget,kan det sluta bättre.

Helg.

Snart ut i det underbara vädret,härligt. Ta en sväng till S-tälje och shoppa och äta på någon mysig restaurang. Sen Dust off på kvällen i goda vänners sällskap. Bra början på helgen:)

Magkänsla.

"Vännen" Du sa att jag alltid hade rätt. Jag börjar tro att det är så:). I två år hade jag rätt, du sa "Bimbo och självupptagen", jag sa "tror jag inte",Du sa "för alltid", jag sa "vet man inte". Du sa aldrig mer det "livet" jag sa passa dej för att "glömma det" då kan det bli så igen.Du sa "vill se henne död", Jag sa "det vill du inte". Facit visar att jag hade rätt,Du förlovar dej med Bimbot, är vän igen med henne du ville se död, det gamla med all skit är tillbaka. Glad åt förlovning och vänskapen men inte åt det gamla livet som kom igen med allt, samtidigt  skönt att kunna lita på magkänslan.

Dust off!

Imorgon är det "Dust off" yeeeha! Det blir nog världens drag. Många ska dit nu när det är lite nytt i stan:) skitbra är dom hört dom när jag va i S-tälje,rockar fett.

Hit och dit.

Idag va jag en sväng till karolinska igen för nya undersökningar.Det är visst mycket som måste klaffa innan operationen, fattar hälften av alla undersökningar.Tur att läkarna vet vad dom gör.Nästa vecka ska jag in på undersökningar för njurarna, den operationen står på tur.lever Operationen jag ska göra om en vecka kan jag tacka någon annan för:( och fler än jag kommer nog få tacka, ja usch och fy.Men jag har redan sagt till om det, upp till var och en.........

Hjälp

Bilen står kvar....än sålänge är det en bil."övergivna"bilar brukar bli vrak fort. Allt är som det en gång varit. Olaglig bil,skulder, pengar går upp i "rök",stölder. Hur orkar man leva så? Börja beta av bit efter bit, orkar man inte själv ta hjälp av vänner,släkt.

Våra sätt.

Har chattat lite med P. Hon skratta åt våran gemensamma vän,Så Typiskt Vännen. Men Tyvärr så brukar det inte gå så bra i längden. Det börjar med gungande i soffan och sen ont överallt och slutar i att bli osocial och sömnproblem.Och så va det över igen i en månad tills nästa nappar och så börjar allt om.Varför vill man ha det så? Det måste ju va bättre att "ta tjuren vid hornen"istället för att göra allt för att undvika objektet som gör ont att se. Ja vi har alla våra sätt.P mena att hade vännen valt det hade dom fortfarande varit taita, Ja jag ka bara hålla med:)

Enkelt.

En "vän" sa till mej i sommras "får jag inte den jag älskar,Älskar jag den jag får" Och nu Får "vännen" äntligen förlova sig. Men är det så enkelt? Kan man bara "flytta" över känslorna och fortsätta där man va med nästa?Mår man ärligt bra då?Eller flyr man för att slippa må dåligt?.Men hinner inte allt ikapp tillslut? Ingen borde ju va olyckligt kär om det är så enkelt. Eller kan en del "stänga av" för att slippa ta itu med saken? Jag skulle nog sörja innan jag gick vidare,Skulle nog inte kunna "flytta" över så starka känslor.Ja jag är glad över att jag inte har dom problemen:)

Shopping.

God morgon alla härliga människor! Idag blir det Karolinska och sen kanske lite shopping:)eller så åker jag snabbt hem igen och gosar med T,känns som det lockar mer än shopping.

Spiralen.

Nu kanske min bil får va ifred när någon annans har blivit stående,Däcken va bytta oxå:)Ja spiralen fortsätter neråt...........Och blondie fattar inget:(

Mot slut....

Nu börjar denna dag lida mot sitt slut. Det har varit fullt upp med läkarbesök i Nyköping.Denna gång va det njurarna,Det är helrenovering på mina organ nu:). Åkte förbi jobbet(Mickstativen fortfarande inte tillbaka). Sen hem och mysa med T. Nu har jag badat henne och gjort iordning henne för natten, mysigt med nybadat barn. Imorgon är det Karolinska igen, Ja man får va glad att jag kommer va frisk och pigg som en ungdom när dom är klara, like it!

Glad

Säger grattis till en vän som förlovar sig på fredag,Äntligen hitta du någon som ville. Jag är glad för er skull:)

Sjukan.

Ja nu är det slut på mysmorgon, göra sig iordning och åka till sjukan.......igen. Skönt när alla undersökningar och operationer är klart. På fredag blir det i alla fall lite annorlunda:) Dust off på Fyren, det blir kul.

God morgon.

God morgon. Det är helt otroligt hur underbar T är, Hon vaknar med ett leende och det håller hon hela dagarna.Såhär på morgonen kan hon sitta och mysa hur länge som helst och bara vara nöjd.

Varm

Det är så mysigt med dom små,Charmiga och kramgoa. Jag smälter direkt när hon kommer och vill mysa. Nu ligger hon och snusar så sött. Man blir alldeles varm:)

Hjärta

Nu har jag lagt Tindra, Hon är den charmigaste jag träffat, alltid glad och nöjd:) Mormors hjärta.Nu ska jag kolla lite TV och ta lite kaffe.

Love

Nu har jag varit och hämtat ett av mina barnbarn. hon ska va här ett par dagar,love it!

Frulle.

Nu är jag iordning gjord för dagen:) Väntar på att syrran ska komma med frulle,mums. tänkte ta en sväng till jobbet framåt dagen tror jag. Alltid trevligt att komma dit, man blir så glad av alla där.Vi får se vad jag gör och inte, tiden och orken får avgöra min dag.

Telefon.

Det blev en sen kväll i telefonen med en "vän" som har problem och behöver hjälp.Inte för att jag kanske kan hjälpa så mycket så kan jag ju lyssna. För mej brukar det hjälpa att någon lyssnar och finns där alla tider på dygnet. Så jag hoppas att "vännen" känner lika.

"vännen"! Jag finns dygnet runt, mobilen är alltid på!

Norrlänsk paraplydrink.


Gott.

Nu har middagsgästen gått, när det är sånt här väder ska man inte va på vägarna sena kvällar och tidiga mornar om man inte behöver,HALT.Gott och väldigt trevligt va det. Love it!

Greken

Vilken härlig eftermiddag. Nu efter badet blir det hämtmat från greken, jag tycker det är mysigare att äta hemma:)Det är så härligt att kunna unna sig shopping och hämtmat m.m igen.

Spabad.

Ska lyxa till mej med ett spabad såhär mitt på dagen:) Ska man ta det lugnt så ska man ju eller..... ibland är det härligt att lyda doktorn. Att lyda i andra sammanhang ska vi inte ta upp här, he he.

Tiger...

Jag tycker lite synd om Tiger Woods, Alla är värdiga en andra chans. Hur lätt kan det va att gå igenom det han nu gör med sådan bevakning av media?det är nog tillräckligt svårt utan media. Klart jag tycker mer synd om Elin för det hon fått utstå och fortfarande får. Många får nog gå igenom detta men inte alla blir dömda och granskade så hårt som dom. Varför kan dom inte få läka ifred och bygga upp sig igen ifred. Jag tycker det är starkt att ta hjälpför problemen och starkt att stötta. Problem är till för att lösas och oftast blir man starkare efter:) Lycka till och bra jobbat!

Kloka ord.

När vi söker en partner, eller nya vänner, så söker vi människor som bekräftar vår uppfattning om oss själva. Det kan vara vår omedvetna uppfattning om oss eller vår medvetna. När människor runtomkring oss inte bekräftar den bild vi har så tycker vi oftast att dom inte förstår oss. Det betyder att om du tycker det är något fel på dig: du är för tjock, för smal, har inga bröst, hängmage eller att det är något fel på vem du egentligen inte är.. så du inte törs visa vem du är.. så kommer du träffa partners som bekräftar det. Ganska ofta sker det här omedvetet. Vi tror att vår partner ser oss som speciell, underbar, vacker.. tills en dag.. lite längre fram i relationen.. då en annan sida kommer fram. Älska dig själv. Och om du inte gör det så träna på att älska dig själv. Att tycka om dig kropp, din humor, dina känslor.. så kommer du träffa vänner och en partner som också gör det. Det kallas för Lagen om Attraktion: du drar till dig människor, saker, omständigheter utifrån dina tankar och föreställningar.

Stängt.

Ja jag hade ju glömt igen att Hannas är stängt på måndagar:) så det blev lite nya blommor och medicin bara. Nu ska jag ta en kaffe på min varma balkong istället,inte illa det heller.

trea.

Jag bor själv och har en trea, vad är det för fel med det? Jag vet inte hur många som undrar om jag inte ska hyra ut ett rum. Visst skulle jag kunna göra det till någon jag känner tillfälligt, väldigt tillfälligt. Jag gillar att bo själv och jag gillar att ha ett extra rum. Ja det är bostadsbrist men jag vill ändå inte ha någon boende på heltid här. Jag trivs med att inte behöva tänka på att jag kanske "stör" om jag gör si eller så. Det här är första gången jag bor helt själv och jag trivs såååå bra med det.Bara mej själv att tänka på när jag vill,Sällskap när jag vill av vem jag vill. kan man ha det bättre? inte jag i alla fall.

Vår

Lunch intagen,mums. Snart dusch och sen promenad och en fika i solen. Köpa lite blommor hem oxå så det blir lite vår inne med:)

Sol

God morgon. En ny härlig dag med sol. Ska ju fortfarande ta det lugnt så det blir promenader i den härliga solen och lite kaffe på Hannas idag tror jag:)

FALK

Ja även för Falk kommer sanningen ikapp. Tur han inser sitt misstag och försöker reda ut det. Marie är ju bra i serien. Men det är väl kanske lättare för dom med manus:)

Kul

Vilken dag det blev. Först blev jag bjuden på lunch, sen gjorde vi iordning akvariet. Sen bjöd jag på middag. riktigt trevligt hela dagen och början på kväll. Nu börja det bli sånt väder så sällskapet åkte innan det blev förjävligt. så nu blir det lite dator och sen Johan Falk:)

Slöa.

Nu har jag varit lydig i flera timmar, orkar inte slöa längre. Kan ju ta och plocka och fixa lite här hemma i lugn takt:) Måste kanske baka lite oxå.

Lyda.

God morgon! Somnade så småningom efter dusch och film i sängen:) idag blir det slappar dag, måste ta det lite lugnt. Ibland "glömmer" jag bort det enligt läkaren, enligt mej har jag gjort det hur länge som helst nu. jag hatar att va sjuk och behöva "anpassa" mej till det. Men det är bara att lyda,hi hi.

The

Nu när det igentligen är dax att börja varva ner börjar jag kvickna till. Är det kanske någon som oxå är pigg och inget att göra ha ha. kanske man blir slö av en varm dusch och en kopp the.

Lugnt.

Ja det blev ju en lugn dag tyvärr, får nog fortsätta med en lugn kväll så jag kanske får en bra söndag istället. Men lugn och mys en lördag är ju inte fel det heller:)

Plan

Bör man behålla "Bestman klockan" och Kostymen när man inte ens kan hälsa på Brudgummen? Ja vill man bara ha och ha så,det va ju hela planen från början till slut.

Typiskt.

Jaha det är bara att ställa in dagens göromål och gå och lägga sig och vila, hålla tummarna att värken går över:)

Mys.

Ja det är väl "åldern" som gör att man vaknar tidigt fast man får sova:) Men det är bra, Då kan man mysa på morgonen,mitt på dagen och kvällen och ändå hinna med allt som ska göras under dagen.Varför sova bort dagen?

Äventyr.

Är det kanske dax för dusch och sängen. Är ju trött och lite slö,det är en dag i morgon oxå med nya äventyr:)Börjar med dusch får man se sen...........

Trevligt.

Nu har jag varit borta och haft det väldigt trevligt,synd att jag va lite seg efter dagens bestyr och nattens lilla sömn. Men det tar jag igen nästa gång och stannar lite längre:)

skor.

Hade ju tänkt att handla lite kläder efter sjukan,men hitta bara tre par skor till ena barnbarnet:). Sen hade jag inte ork att gå i affärer längre,sov inte så mycket inatt:). Men ska ju in två gånger till innan "Dust off" på fredag. Hittar jag inget så har jag ju kläder som tur är, shoppa kan jag ju göra även efter fredag,hi hi.

stress

Ja då va jag hemma igen....för den här gången, nu är det två besök nästa vecka och sen operation. Det är stressigt att va sjuk:)

Karolinska.

God morgon! Ja då ska man iväg till inskrivning för operation på Karolinska nu då, tråkigt. Men sen hinner jag shoppa och det är ju kul.

Sällskap.

Nu har jag haft trevligt sällskap i flera timmar,Jag hade ju massor av papper att fylla i inför morgondagen. Men sällskap är trevligare:)

Skor.

Ja nu är jag hemma igen, det blev bara tre par skor. Hitta inga kläder som jag vill ha, men ska in till Karolinska imorgon igen så jag får väl flukta efter kläder igen då:).

Snygging!


Härlig dag.

God morgon! Ny härlig dag, längtar till att åka och shoppa:) Kul ska det bli.

DO IT!

Varför gå och vela, må dåligt,nervös och orolig när det bara är att Messa,Maila eller Ringa och få ur det? Ingen har än så länge dött genom det:)

Lagad.

Imorgon ska jag försöka hitta kläder och skor först och främst till nästa fredag, Dust off på Fyren.Det kanske inte blir så mycket utgång för mej på ett tag sen för nu drar andra vändan av operationer igång. Den/dom ska visst va lite mer komplicerade så man kanske inte är så pigg på partaj då på ett tag, gäller att passa på:)sen får man ju se vad svaren på tumörerna säger, jag kanske ligger och spyr ett tag,hi hi. Men till sommaren och semestern ska jag väl va lagad och klar hoppas jag.Vill passa på att tacka alla nära och kära som är helt underbara och ställer upp med ALLT nu, många från oväntat håll faktiskt. TACK för att ni finns och gör mitt liv så underbart!

Karolinska.

Jaha slänga sig i fåtöljen en stund kanske, Imorgon blir det Karolinska och shopping på schemat. Måste ha nya vårskor och kläder:)

Facit

Jag blev medbjuden på ett föredrag idag "nära döden upplevelse" med Göran Grip. Det va väl lite intressant men jag har lite svårt för sånt. Jag vet några av de mina ville att jag skulle med på seans en gång, jag har svårt för det med:). Och det visa sig vara med all rätt,Mina nära kom hem från seansen eld och lågor och berätta både det ena och andra. Och med facit i handen så stämde ingenting faktiskt. Så nu vet jag sånt är inget för mej och jag tror mina nära inte heller tror på det nu när dom sett att det inte stämde ett dugg.

God morgon.

God morgon! Hoppas ni sovit lika bra som jag:) Snöar lite idag oxå, men solen kommer nog fram under dagen så vi får härligt väder att njuta i.

Fotboll.

Det blev fotboll istället för film. Inte så jättebra match, Men det är kul att kolla fotboll ibland.Och gott hade jag att äta till:).

Räkningar.

Hur härligt känns det inte att betala räkningarna redan nu, innan nästa månads pengar kommit. Yippi vad härligt att ha lite extra.Livet är underbart!

Suck

Jag som har sett fram emot en Ncis-kväll och nu visar det sig att det är slut för säsongen,suck. Det får bli ett bad och en film med något gott som tröst:). Får se om jag orkar med lite "starlet", det är JAG som bestämmer det, hi hi.

MAAAAT.

Nu middag och sen en slapp kväll framför tv:n(NCIS kväll). Är lite trött efter en dag i solen, men det är en härlig trötthet.

Gör det direkt.

Gå inte och vandra,våndas och må dåligt, ring eller maila!. Vad kan hända? Det är ingen ide att oroas eller vara nervös innan, det kan va helt i onödan.....

Kola

Jag kan ju äta lite normalt nu, åtminstonde fram till nästa operation. Så jag köpte min älsklingskola med nötter i på krilles. Inte det bästa att äta men jag bara måste,Den är så god. Och jag vet ju inte hur jag kan äta efter operationen,Den ska visst va lite komplicerad. Då får man fuska lite. Om två veckor får jag svar på Tumörerna oxå, Det börjar bli ordentligt bra det här:). Jag kanske är helt frisk och klar till sommaren Yippi.

Stängt

Ja det blev ju ingen fika på Hannas,stängt måndagar. Så det blev Nilssons inte lika gott men trevligt. Sen gick vi en liten prommis och myste i solen.

Fika.

Nu har jag pratat om allt som försvunnit ,bilen m.m, pratat med Jordbruksverket och börjar se en lösning, så nu är det dax att börja bege sig ner på byn för en fika med syster, ska bli trevligt.Sol och härligt gör ju inte det hela sämre:)

Köpa.

Saknar faktiskt mitt läderansikte som blivit stulet. Måste nog bli tvungen att åka till Gotland och köpa nytt. Det lyser tomt där det satt.

Mums.

För att man har lite "starlet" behöver man ju inte äta hela kakan. Bara dom goda bitarna, mums.

God morgon.

God morgon och välkomna till en ny solig dag. Idag har jag iget mer inplanerat mer än fika på Hannas med syrran fram på dagen, Nice.

Längtan.

Söndagkväll= Wallander och drömmar om mitt härliga Ystad. Idag fick man ju inte se så väldigt mycket av själva innerstan eller stranden men det räcker för att väcka längtan:).Love it!

Kaka.

Äta kakan och ändå ha den kvar, det är väl så alla vill ha det:)

Hmmmmm

Hadde glömt att jag satte på en tvätt jag va tvungen och hänga, Fan vad örngott det va, hi hi. Nu bad som skön avkoppling.

Söndag.

Härligt slapp dag. Undrar om jag inte ska lägga mej i ett bad och läsa söndagsbilagan. Bara ha det slappt och skönt resten av kvällen oxå,nice.

Prommis.

Nu en prommis ner på byn och köpa tidningen, tog tid att komma iväg:). Balkongen va så varm och skön att sitta och mysa på.

Sovit gott.

Sovit gott har jag gjort och rett ut ett och annat under natten:).Det ser ut att bli en underbart solig och härlig dag så det blir promenad och köpa tidningen.Skönt att inte ha något inplanerat en sån här härlig söndag.

"Starlet" hi hi

Ok, Lite "starlet" för gammal vänskaps skull:) Kan väl inte va fel? och ombytta roller och spel är väl kul när man bestämmer reglerna.OUCH!

Grannen

Ja så kan det bli, grannen ringde och ville ha hjälp med att få upp en bil till stockholm. Och självklart så går ju vänner först så det blev till att åka dit, sen kolla vi på melodifestivalen och nu är jag hemma och pustar ut i fåtöljen. Ja vad gör man inte för sina grannar:)Nu blir det till att ladda till Dust off på Fyren det blir nog mycket folk och dom är kanonbra.

Så kan det va.

Rockstjärna för den ena, Skyddsängel för den andra, Big loser och adjö för den tredje. Vad olika uppfattning.

slumrat.

Legat på balkongen en stund och slumrat, trött idag:) så jäkla varmt och härligt ute.

Dans.

Hade en skitkul kväll. Dansa hela kvällen så jag blev svettig:) Har ätit nybakade scones till frukost idag igen.Tänker nog snart åka hem och ha lite "egen" tid. Sen får vi se vad resten av dag och kväll har att erbjuda.

YES!!!!!!!

Yes äntligen! Jag har fått tid på karolinska specialistavdelningen redan nästa vecka, love it! Nu kanske allt blir gjort helt underbart. Jag tror jag lyckades springa ifrån "liemannen" igen. Livet är bra härligt.

Ensam.

Mina barn är stora och har flyttat och bildat egna familjer. Det här är första gången i mitt liv jag bor helt själv. Jag flytta ihop med barnens far direkt från föräldrarna och sen har jag ju alltid haft barnen. Nu bor jag själv, Vilken frihetskänsla det är! Inga måsten inga tider att passa och bara mej själv, helt underbart. Vill jag va själv är jag det och vill jag ha någon här så har jag det men det är ingen som bor här och kan "dyka" upp när jag vill va ensam,m.m. Trodde aldrig det skulle va så härligt att ha ett aldeles eget hem som bara är mitt och som bara jag bestämmer hur det ska va i. Nu förstår jag alla särbos:)

Helg och sol.

Nu är det fredag och heeeeelg, underbart. Det kommer bli en kanonhelg med mycke sol och härligt väder, Precis som jag vill ha det:)

Musik.

Musik är en Väldigt viktig del i dom flestas liv, en del vet inte ens om det. Hur en låt kan beröra eller betyda för var och en. Jag är inget fan av Per Gessle men en av hans låtar berör mej väldigt mycket, för att det påminner mej om något fint som hände låååångt innan låten kom,konstigt va?. Den som sjunger den för mej ska jag gifta mej med sa jag direkt jag hörde låten:)En del låtar berör helt enkelt.

Helg

Imorgon är det Fredag och ännu en härlig helg med mys,promenader, god mat och förhoppningsvis SOL. Ut och grilla vore härligt:) får se vad helgen har att erbjuda.

Vetrinär.

Hmmm Hur gör man en vetrinärkontroll åt jordbruksverket på en försvunnen hund? Det tål att tänka på.

eget val.

Barnvakt och springpojke nya jobbet? såg mer död än levande ut,nervig och gammal,luggsliten. Stackars.Glad jag slipper se.

Harmoni

Våren är här,Det händer massor runt omkring, Rumpnisse har försvunnit från stan,Jag har erbjudit det jag kunde,Blödiga grannen inser numer oxå att det bara snackas inget på posten ännu. Harmonin känns i hela kroppen.

Själsfrände

Har suttit på balkongen i värmen och bara myst och funderat. Vilken tur man har när man har någon man känner sig trygg med, kan va helt sig själv med, ha en lycklig vardag med, någon som allt känns okomplicerat och enkelt med, som man kan skratta OCH gråta med, Dela sitt allra innersta med, som förstår en utan ord. En själsfrände alltså:) Love it!

Paus

Nu är solen framme igen så då passar jag på att ta en fikapaus på balkongen, nice. Älskar våren!

Det "lilla"

Trots "liemannens" flåsande i nacken, eller kanske just för det. Tycker jag att livet är underbart. Jag har lärt mej ta vara på det "lilla" och strunta i alla små skitsaker.  Lärt mig njuta, prioritera och värdesätta vardag och det "självklara". Och jag har ju sprungit ifrån lien förut:) och kommer göra det ännu en gång.

Ingen sol.

Ingen sol idag:( Då får det bli städdag så det är gjort till helgen. Det är så skönt att få va helt "ledig" på helgen utan måsten och göromål. Bara ta dagarna som dom kommer och njuta.

Mys.

Härlig kväll, nu ska jag fortsätta att bara "vara". Ingen att ta hänsyn till, ingen att serva, bara jag. Det behöver jag efter denna ljuvliga tid som varit. Jag gillar ensamtid, då jag kan rå om mej helt själv.

Vänner.

Om du skriker högt kan alla höra dej. Om du viskar hör de närmsta vad du säger. och om du är helt tyst kommer din bäste vän i alla fall höra vad du säger.

Att trilla ner kan man göra själv, men det behövs en vänskaplig hand för att komma upp igen.

Vänner förväntar sig inte att du ska vara perfekt.Faktum är att de blir förvånade om du någon gång skulle vara det.

Vänner vet precis vem du är- så du behöver inte förställa dig.

En mycket god vän kommer att berätta hur kakan verkligen smakar.

Vi som har vänner är inbäddade i vänlighet och skyddade från den oändliga rymdens kyla.

En vän berättar sanningen även om det är obehagligt.

En vän står kvar när andra går.

Sol

Nu är jag klar med ärenden och bestyr. Då tycker jag att jag förtjänar en kaffe på balkongen i det soliga vädret. Ikväll ska jag bara "vara". Det är ganska skön och lyxig känsla.

God morgon.

Härlig morgon med nybakade scones till frukost och strålande sol. an det bli bättre?

Bra.

Eftermiddag och kväll har varit bra med shopping, god mat och brasa......... nu fortsätter kvällen så:)

VÅR.

Det har varit en "tung" höst för många runt mej, Och jag har väl inte alltid mått så bra själv med mediciner, operationer och sjukhusvistelser.Nu samtidigt med våren verkar det lösa sig för alla:)Själv väntar jag bara på operation och svar och det är bra, huvudsaken det händer något. Mina nära och kära mår i alla fall bra och trivs med livet igen och det är ju glädjande, Själv har jag fått sån otrolig vårglädje men jag trivs ju i alla årstider och älskar naturens skiftningar.Livet leker och jag med det.

Sommar

Har beställt några klänningar med "lagom" längd till sommaren. Det är så mycket vårkänslor och härligt nu så man får sommarkänslor.

Sol.

sitter och njuter på balkongen i solen. det är +32 i solen skithärligt. Jag älskar min balkong.

Möbler.

Blädrar i möbelkataloger och på nätet, finns sååå mycket fint så det är svårt att välja:) Får ta en dag och åka runt och klämma och känna. Nice.

God morgon.

God morgon! Sovit som en prinsessa inatt, Kaffet intaget och jag är pigg och redo för en ny härlig dag:)

Härligt

Vad är bättre än ett härligt bad som avslutning på en härlig dag? Lite massage efter det och det är fulländat:)

Mys.

Haft en underbar eftermiddag och kväll med trevligt sällskap och hög mysfaktor:) Nu blir dagarna bara bättre och bättre det märks att det är vår.

Pigg

Stativen va inte tillbaka. Nu blir det till att plocka och fixa lite med öppen balkongdörr. Vilket härligt väder.Man blir så pigg och glad.

Perfekt.

Perfekt dag för promenad och grillning med varm choklad. Det känns att våren är på väg med stora steg, I LOVE IT!

Morgon.

God morgon! Vilken härlig dag det ser ut att bli. Idag ska jag en sväng till jobbet, härligt. Får se om Idioterna lämnat tillbaka dom stulna stativen, Hoppet är det sista som dör.

Ups!


Underverk:)


Helg.

Ja nu va denna underbara helg snart över. Wallander och sommarkänsla är det enda som återstår.

Sötnos.


Hmmm

Tänk på vad hur och till vem. Det är lätt att ta fel på vän och ovän ibland. Tänker på dej och hur "fel" du tror.Om mailen blivit lästa hade det varit mer koll och mindre skada.Kolla din btw för din egen skull.

Handla.

Nä nu har jag myst tillräckligt för idag, Dax att åka och handla gottis till kvällen,mums. Sen vet man aldrig vad som händer men det blir en lugn söndag i alla fall DET vet jag. Behöver vila idag:)

Kaffe

Nu ligger jag i sängen med datorn, som jag förbjudit i mitt hem, Där ska bara vara kärlek och romantik inte it. Men fuska lite medans jag väntar på kaffet. En härlig dag väntar.

Skoj

Haft en underbar dag med mycke skoj och mys:) Nu fortsätter kvällen i samma stil. HUR den varit är för privat att skriva här:) det skriver jag i min andra blogg som är för mina närmsta.

Njuta

Jag brukar inte vilja fira min födelsedag, Men det vill jag idag! Det beror ju på hur och med vem:) Idag blir en alldeles underbar dag som jag bara ska njuta av.

CD

Idag fick jag CD-skivorna från P, Hade glömt dom. Det va kul att lyssna men behöver dom ju inte längre och det är inget man har i samlingen så det va tyvärr lite onödigt besvär, men jätte gulligt att fixa. Nu åker dom i soporna för det går ju inte att spela över som förr:)

Trevligt

Trevlig eftermiddag och kväll har jag haft nu ska jag koppla av i fåtöljen resten av kvällen:),Kanske chatta lite oxå med alla trevliga.

:)

Framtiden får visa............Att få ca 70 mess om dagen mellan augusti och oktober hur någon vill ta livet av sig för man inte klarar av och mår dåligt av att man får konsekvenser av sitt handlande vad kallas det då?

Vår.

Klockan är halv sju och det är ljust ute! Och det är ljust hela eftermiddagarna, nu är det VÅR!!!!!!!!

Misstag

Man kan skylla sina misstag på andra för att bättra på sitt eget, men hur mår man då? Och vad blir det när det upptäcks? Då är det både misstag OCH lögn? Ja sanningen kommer ju alltid fram till slut och då är det etter värre och under tiden är det väl nervöst att veta att bubblan spricker när som helst. Varför inte inse att man bara är människa och att vi gör misstag då och då, stora som små.

En dröm:)


:::::

Bättre en ärlig ovän än en oärlig vän.

Suck.

Nu har jag varit och handlat och en sväng förbi jobbet, inte kul att höra att mickstativen INTE va tillbaka. Nu fick dom numret till den tredje, Polisen tar sån tid!

Hjälp.

Jag undrar om "litle help from my friends" hjälper i det här läget. Jag har ju varit med en gång och det va hårt arbete. Kan hjälpa igen om jag får frågan.ALLT går att ordna med rätt verktyg och hjälp. Man ska bara svika stoltheten och va bereed att jobba hårt med rätt verktyg:)

Jobbigt.

Stackars människa, sitta och trycka för att slippa höra allt i båda kommunerna. Jobbigt!Svårt med jobb med dom referenserna från båda jobben men det blir väl bättre.

Hamstra.

Idag ska jag åka och handla lite, Jag är en hamster när det gäller mat och godsaker:) Vill alltid ha mycket hemma. Nu när jag börjat äta så har fisk och kyckling nästan tagit slut, I frysen finns nästan bara kött och grönsaker.Fulla frysar och skåp ska det va så det finns att välja på. Likaså med allt, jag hamstrar hygienartiklar oxå,hi hi. Gillar inte att det kan ta slut någonstans.

blues.

Såg på FB att kort från blues-kryssningen kommit upp:) Det va skoj tripp, träffa Svante och lyssna på bra musik:) Någon va mycket större då hmmmm. Man kan bli liten av mååååånga orsaker:(

Allt.

Ja alla är vi olika, En del gör allt för att komma till toppen, Och en del för att kräla i botten.

Blödig.

Min granne är sjuk,stackarn. Så jag va till affären åt henne och tog en liten fika:) Hon är såååå blödig,hi hi. Hon ojja sig om hur smal och hur mår och vart bo och stackars. Det är en vuxen som valt själv! Det går att gå tillbaka på vägen och ta en annan. Tror hon ojjar sig i onödan.

Fixa.

Har haft en härlig dag ute i det fina vädret, nu får det bli till att fixa lite inne resten av dagen.

Halv.

Varför känner en del sig "halva" när dom ändrat sitt liv radikalt tillbaka till sitt gamla? Ändrar tillbaka gör man ju när man märker att man är "halv" i det nya, det gamla vet man ju redan hur det är.Känner man sig "halv" i det varför ändrade man tillbaka?Och varför gör man inget åt det?Det där tjafset med halv, du är mitt skäl till morgondagen och likadant köra in i bergvägg m.m är såna inrepade repliker så det kan inte låta seriöst längre. Kom med något nytt!

Fin dag.

Det verkar bli en underbar dag idag oxå, love it!.God morgon alla härliga människor.

Vän

Man kan ha många "fienden" bland vännerna och vänner bland "fienden", Kan man bara se vem som är ärlig i ALLA lägen hittar man vännen:)

:(

Kunde jag skulle jag ringa och prata, men det kan jag inte:( Alltid kan man väl kanske hjälpa till med något, eller bara lyssna. Det finns ju inte så många kvar nu.

Vandring.

Livet är en lång härlig väg att vandra, ibland kan man ta genvägar, ibland omvägar,ibland är det uppförsbackar och ibland nerför. Ibland får man gå tillbaka för man hamnar i en återvändsgränd, Man lär sig mycket på vägen fram till målet:) Och målet det är när man trivs, mår bra och är nöjd med det man har.

Välja

Man väljer sina vägar och gör sina val, Det går ALLTID att gå tillbaka och välja nytt om man bara sväljer stoltheten och vågar:) Alla är värda en andra chans!


Lögn

Klicka för mer information om detta ordspråk! Han levde ett dubbelliv. Gjorde detta honom till en lögnare? Han kände sig inte som en lögnare. Han var en man med två sanningar.


Klicka för mer information om detta ordspråk! En lögnare kan gå över hela världen, men han kan inte komma tillbaka.Klicka för mer information om detta ordspråk! En lögnare måste ha ett bra minne


Klicka för mer information om detta ordspråk! En lögnare tror man inte ens när han talar sanning.


Klicka för mer information om detta ordspråk! Lögnarens straff består inte i att man inte tror honom utan i att han själv inte längre kan tro på någon.Klicka för mer information om detta ordspråk! Personer som inte talar sanning är lögnare och personer som talar sanning är obehagliga.


Klicka för mer information om detta ordspråk! Tränade lögnare säger inte alltid sanningen när de inte alls behöver ljuga, enbart för övningens skull.Underbart

Vilket underbart väder, sol och lagom kallt. snart kommer våren och då kan man börja planera trädgården, Härligt att ha en trädgård att fixa i när man vill och någon annan som får fixa alla måsten,hi hi

Höst, Vackrare med snö.

Rätt vackert på vår och sommar oxå när murgrönan blommar:)

Snart töat bort


Mycket snö


Måndag

Måndag, Har haft en undrebar helg med nära och kära, Så idag går jag bara och myyyser och känner hur lycklig jag är som har så många omkring mej, Härlig känsla:)

RSS 2.0