Lunch.

Det blev lunch hos syster yster istället,gott och trevligt. Mysigt samtal med "röda faran"nyss och nu blir det kanske ut en liten sväng i fina vädret.

Lev.

Det enda vi verkligen vet ska ske här i livet är ATT vi ska dö,inte när och inte hur bara ATT. Så släng inte bort det på småsaker eller annat. Ta vara på det och lev som du vill, satsa på det du tror på och lev ut ordentligt.Lev inte som andra tycker att du ska, lev efter hjärta och själ. Man vet aldrig när det tar slut.

Mätt!

Nu är jag såååå mätt efter en middag i S-tälje. Trevligt sällskap,mycke skratt och god mat va en perfekt avslutning på mors dag. Nu blir det fåtöljen och tv en stund tror jag minsann.

Mors dag!

Har suttit ute i solen på mammas altan och myst. Skulle hjälpt en vän att bogsera hennes bil till gnesta men två hjälpsamma killar gjorde det istället:). Nu får vi se om det blir S-tälje och käka ute nånstans eller om vi gör det på byn. älskar detta väder.

Slappa.

Idag har jag varit lite här och där mest hela tiden:) Skulle tagit mej till Fyren ikväll oxå men kände ingen lust till det.Börjar väl bli gammal,hi hi,fast skulle vilja ha repris från gårdagen. Det kändes skönt att så många fått upp ögonen, många klappar på axeln och ursäktande ord, även från "ovänner".Nu blir det lite slappa och tv,nice.

Så sant.

Depression är inte ett tecken på svaghet,detär ett tecken på att du försökt vara stark för länge. Stark är den som vågar vara svag,Modig är den som vågar visa sig feg.

Kväll.

Det blev en rolig och sen kväll igår:) Vissa "ovänner" blev vänner,hi hi.Vem kan DU igentligen lita på?Det är nog bara snedhead tyvärr(och där bara på vissa saker). Tänk att en del tror dom är årets samtalsämne jämt. Ikväll blir det ut i dansen igen. Nu har sommaren börjat med allt vad det innebär,I LIKE.

Ryggsäck.

Att reda upp och rensa ur Ryggsäcken kan va bra ibland även om man måste va lite ödmjuk, Efteråt brukar det kännas såååå mycket bättre och lättare att gå vidare, Tänk på det Nikodemus:)

Dust off!


Kanonkväll!


Kväll

Haft en underbar dag med "skönhets"behandling på Studio 11, Sen påta lite i trädgården.Nu ska jag börja göra iordning mej för kvällen,Dust Off på Fyren.

Film

Nu har jag ÄNTLIGEN fått en av mina favvofilmer "Borderlaine" Rekomenderar den verkligen.

Trädgård.

Idag har jag varit ute på lunch, sen åkte jag och "jobba" i trädgården lite,så avkopplande. Ikväll ska jag nog bara slappa. Imorgon är det ju behandling på Studio 11 och på kvällen Dust Off, Det ska bli kul.

"Unna"

För tillfället består mina dagar i att umgås,shoppa,äta lunch med vänner på byn och imorgon till Studio 11 för behandling. Härligt. Så skönt att ha hela lönen för sig själv så man kan "unna" sig. Nu ner och luncha på byn.

Power.

Härlig dag i dag oxå. Fick biljetter till powerteaterns premiär, kul. Ibland är det bra att känna folk i korridorerna, man både hör före och får,he he.Besparingar på G, vissa som saknar omdömme ryker visst, va ju väntat.

Glass

Det verkar bli en fin dag:) Får se om "Röda faran" kan smita ifrån för en promenad och glass i hamnen,( favoritplatsen.)Det här är härligt,hi hi.

Mys.

Dagen har varit mysig. Nu på kvällen va jag en sväng vid vagnen, det är så mysigt med kaminen som värmer och sitta och höra regnet smattra på förtältet.Jag undrar vad en del andra sa att dom va,hi hi. Skiter jag faktiskt i så skönt med ombytta roller. Men nu är jag lite frusen så ett bad passar bra:)

SPA.

Underbar dag till att mysa och umgås. Låg och kolla sparesor till hösten:) Den här gången åker jag med en som vågar gå ut på kvällarna så det inte blir samma besvikelse som förra gången, sitta på hotellet hela kvällarna. Ska bli så jävla nice.

Bra?

"Lagom tjock i sina bästa år" ja jag säger då det, Första som tycker DEN sitsen är bra.Men har man inte högre krav här i livet så.Mista det mesta och tycka det är bra, hur är man funtad då?

Allt på samma.

Har pratat med lagen idag, dom tar, hund,cykel,hot,stöld och skadegörelse på samma gång så blir det ihopräknat istället för ett och ett. Hmmm det lät inte så lovande. Får se om jag hör något som gör att det kan underlätta för någon viss.....

Ljus.

När det går upp ett ljus för snedhead(även den naivaste måste ju se till slut) med skulder, barn,hund,sparken,bilbrand och lögner så finns bara värdelös och dum kvar. Är det så man vill ha det? hi hi

Måndag.

Måndag igen. Det har varit en fullspikad helg med fest,mys och umgänge. Med andra ord perfekt. Måndagen ser ut att bli fin och bra den med.

Helg.

En bra helg med mycket mys och umgänge. Nu Wallander och drömma om sommarsemestern.

fest.

Nu göra sig iordning så man hinner innan jag ska börja hjälpa till med förberedelserna för festen. Det kommer bli varmt att bära och jobba idag:)

MÅ BRA!

En "vän" sa till mej, ju mer jag försöker visa att jag mår bra,dessto sämre mår jag. Stackarn va dåligt han mår nu.Men varför är det farligt att visa att man mår dåligt?Det vore ju mer "normalt" att må helkass efter allt som hänt än att må bra, det verkar bara empatilöst och psykopatiskt. Vem försöker man lura? det är ju bara dom ytliga vännerna som går på det och dom bryr sig inte. Det är väl bättre att få hjälp för att man mår dåligt så man sen mår bra.En del tänker inte på att alla nära och kära som märker blir lidande av att se att en nära mår dåligt. Men samtidigt kan man inte hjälpa någon som inte vill bli hjälpt. Att göra orätta saker rätt igen tar tid, men det tar ännu längre tid om man inte börjar ta tag i det:)Det finns väl ingen som inte hjälper den som ber om hjälp.

Heldag.

Idag har det varit fullt upp. Förmiddagen tillbringa jag med trevligheter som jag inte delger er,hi hi. Eftermiddagen gick till shopping i Södertälje med syrran och C. Kvällen har jag tillbringat med goda vänner, mycket skratt blev det. Imorgon ska jag på fest... Men jag håller mej i kulisserna med dom andra.

Middag.

Hade några vänner på middag, Jag köpte räkbakelser i fiskvagnen på torget som förrätt, kan verkligen rekomendera dom, mums så goda. En av gästerna är skaldjursallergiker, stackarn missa något så gott.Imorgon blir det nog shopping i S-tälje på eftermiddagen, Allt jag har till nästa fredag är för stort:).

Vagnen.

Får se om det blir en sväng ut till vagnen ikväll, det va ju mysigt i måndags:) Mycket blev ju ordnat och sagt men mycket är kvar till en slutlig lösning.Men det är ju inte jag som har saker att "ta hand om",hi hi. Och Blondie fattar inget, eller ska vi kalla henne snedhead som alla andra gör? huvudet hänger ju alltid på sne.

Skönhet.

Nu har jag beställt tid för "skönhetsbehandlingar" hos Irina på studio 11. Det är skönt att fräscha upp kropp och hy inför sommaren:)Och hon är så himla duktig och har väldigt bra produkter, rekomenderar henne varmt. det är så skönt att återigen ha råd att kosta på mej själv lite. Det blev ju mest till andra förut,hi hi. Konstigt att kläderna fortfarande duger, till och med kostymen,hi hi.Fast annars blev det väl väldigt naket. Nu ut på stan och göra ärenden.....

Mums.

Fram och tillbaka,sams och osams,hi hi, Men Matsäck,grillning,hav,båt,klippor och solvarma kroppar är underbart. 

Ha Ha

"Man ska ha husvagn" men tråkigt att bo jämt och med andra, som päron tex.Men det blir lätt så när man väljer vissa vägar att gå.Inte kan det väl gått upp ett ljus för blondie redan, Då vinner inte jag vadet utan en av blondies "vänner".Det tog bara bil,barn,bostad,jobb och skulder,Snabbt.

Lovely.

Imorgon blir en full dag med mycket att göra, ska in och göra redogörelse för allt,Tycker faktiskt lite synd om blondie som åker med i skiten, kan ju inte va kul. Men  dom är väl ärliga mot varann så allt är ju "godkänt" som beteende. Hjälpa syrran i trädgården ,det är kul. På kvällen Middag för kära vänner. lovley

Underbart

Grilla,sjön,grilla,sjön,grilla,sjön, shoppa. Livet är aldelles underbart.

Samtal.

Härlig dag, suttit ute hela tiden. Fick glädjande samtal oxå,Att veta att någon gjort nått är lätt, men för polisen att bevisa är inte lika lätt. Nu har dom visst kommit dit så nu.......Yippi.Så nu rullar ALLT igång med hund,cyckel, vita arkiv m.m. Härligt.

Sorg

En del nöjer sig med lite(n)och tycker det är underbart tur nog. Vi andra ser till att få stor mage eller andra knep. Tills vi tröttnar på sorgen att få avstå......

Bomb.

Stubinen blir mindre och mindre. Mer och mer blir känt,Fler och fler blir indragna,Och vederbörande skiter i att andra blir med dragna och oxå får konsekvenser. Ja snart är stubinen slut och bomben smäller.

Hi hi

Det blev visst populärt bland en del att "ställa" bilar efter vägen:)

Shoppa.

Vilket härligt väder, Har varit i nyköping och shoppat sen på kalas hos en i släkten, Det stora är i helgen:) Då blir det kul.Nu är det verkligen härligt.

Stress.

Har haft en rätt stressig dag, med besök och ärenden och telefon,mycke att ordna. Fick tillbaka min andra stekhäll idag så snart blir det till att bjuda på middag, trevligt:)

Rolig historia.

Det var en joggare som var ute och sprang i skogen då han träffade på en tomte.- Du får tre önskningar, om jag får ta dig bakifrån, sa tomten.- Visst, sa joggaren. Jag önskar mig en ny bil, en ny kärring och tio milijoner! Mitt under akten frågar tomten:- Hörru... Hur gammal är du, egentligen? - Jag är 47, svarade mannen.- HA! Och du tror på tomten?

Hund

Fick höra att någon avlivat min hund, är det verkligen lagligt utan att fråga?Måste ringa och kolla det.Jordbruksverket visste inget, hmmm. Undrar hur det gick till.

Härligt.

Vilket härligt väder! Idag blir det till att vara ute hela dagen och fika med syrran. Måste ju passa på när det är sommarvärme:)Hannhas är ju stängt så det får bli Nilssons.

Hörde.

Va en sväng nere i hamnen och tog en glass. När vi satt där hörde jag ett gäng vid bordet bredvid prata om att dom sett han som fick sparken från...... på Trossen , Det va avsky i rösten när dom sa "han verka inte skämmas ett dugg" och "han gick helt oberörd".Varför utsätter man sig för det? och är han helt oberörd? Ja jag tror det faktiskt,och det av allt. En del tror faktiskt att dom kan göra vad som helst och bryr sig inte. Stackars alla runt omkring som får höra och mår dåligt av det.Pinsamt.

Tror.

Hur får man föräldrar och syster att förstå att man inte kan hjälpa någon som inte vill ha hjälp? Så länge det bara är sagor så kan man inget göra mer än att visa att man inte tror på det. Och så länge blondie tror finns inget att göra, och det verkar bli länge,hi hi.Det behövs bara vara en som tror så fortsätter det. Jag visar att jag inte tror, men finns där. 

Varmt.

Vilken varm och härlig dag..... Nu är jag färdig med mitt för idag:) Det blir ju lite "starlet" sen förstås.Härligt med "ombytta roller" me like.

Nice.

Härlig dag,härligt väder. Kan det bli bättre:)

Bröllop.

hjälpte till och köra på ett bröllop:) Kul. Som tack för hjälpen får jag åka på kryssning med allt betalt,inte illa. Det ska bli trevligt att åka bort ett tag.

En bild säger mer än.................


Skönt.

Skönt att få prata med dej en stund:)förstår att du va ensam men det va ju inte jag, tack för alla gulliga mess, men det messa jag ju. Snart fattar vissa så du måste söka lgh innan.........Jag trivs bra att bo själv ett tag till:).Tur att avkommor lärt sig att det är på scen teatern ska spelas och inte i livet, det blir så tokigt.

Förgylla.

Mysig och härlig dag. ikväll blir det nog till att fila och masera fötter:). Imorgon funderar jag på att kidnappa min älskling och åka bort på äventyr under dagen. Måste ju förgylla samvaron ibland.

Usch.

Hur fungerar man när man mår så bra efter att förlorat allt? Även om andra tror på sagor så vet man ju själv vad man gjort och det borde ju tynga samvete och mående. Hur klarar man av att över huvudet taget klara att hålla den fasaden? Nu knakar ju fasaden och dom flesta ser "bakom" men ändå, hur klarar man av att leva så utan att förakta sig själv? Allt man byggt upp med jobb, skuldfri och heder och moral rasar på ett kick,allt tillbaka ner i skiten. Jag lider med dom nära som ser sprickorna nu och mår dåligt medans den som orsakat allt "MÅR SÅÅÅÅ BRA" Ingen empati där inte.

Varmt.

Det skulle visst bli härligt varmt from imorgon, Kanske ska försöka få in födelsedagsfikat i planeringen. Det va visst lite oro oxå, kan ju inte jag hjälpa till med, har ju försökt. Även dom får nog släppa och vänta till smällen.fast det är ju intressant att lyssna på bravaderna. Blondie får sköta det, hi hi.Det är ju den enda som tror på sagorna på riktigt.

Härja.

Varit ute och "härjat" hela dagen. Fisketävling, jippo vid Trossen,fika. Nu hemma och pustar ut och sadlar om för kvällen:). Jag gillar när det händer saker, slöa gör man så mycket ändå.

Trevligt.

Haft en trevlig kväll med god mat och vänner:) Imorgon är jag och mina föräldrar bjudna på födelsedags fika på "ön" men det händer ju så mycket här inne i Trosa då så vi får ta det en annan gång. Det är bra att "spara" på trevligheterna. Det blir ju full rulle ändå imorgon.

Nice

Suttit ute på Hannas och fikat med en kär vän, så mysigt och varmt i detta underbara väder.

Vakna.

Vakna till underbart väder, härligt. Inget planerat idag så det blir till att vistas i solen. Kanske lyssna på ljudbok ute på balkongen:)

Fullt upp

Idag har det varit full rulle hela dagen, har inte ens hunnit grattat födelsedags"barnet". Fikat med vänner i s-tälje,trevligt trevligt. varit på jobbet och hälsat på, haft svägerska och brorsbarn på glass och kaffe,ätit middag med goda vänner:) Och fikat igen. Livet är bra härligt.

Sol.

Har sovit som en prinsessa inatt med fluffiga täcken och rena "stensunds" lakan. Och inte blev det sämre med SOL.

Sambo.

sambo eller inte? Jag trivs ju så bra såhär, men samtidigt............... Ja frågan är svår. Men man ska väl vara lite självisk ibland:). Det är ju lite mysigt oxå men det kan man ju få ändå.Bara ta godbitarna.

Ursäkt.

En gång va jag väldigt låg och tala om för en kille att storleken på mage spela roll, Det gör den ju inte om man är kär. Nu har jag faktiskt mailat och bett om ursäkt, kände mej lite elak.Att andra delar kan ha betydelse på storlek är väl diskuterbart men mage..... ja man är lite töntig ibland,hi hi.

TUR.

Det är tur att det börjar gå bra nu för en del, måste va jobbigt när det hela tiden skiter sig och man mister allt. Men så är det tyvärr när sanningen tränger fram. Hoppas det blev en läxa, och att allt är berättat när det händer.Annars skiter det sig nog igen.

Bunden.

Har haft en trevlig pratstund med P. Vi har så mycket att skratta åt....... Det är otroligt vad en del kan göra för mat och husrum för att slippa arbeta eller rättare sagt slippa sköta jobb man får så man får behålla dom:).Men vem vet det kanske är skönt att bli försörjd, skulle känna mig så bunden.Och försörja en strulis skulle jag defenitivt inte göra för lite tantra.Få beröm för god mat från någon som till och med gillar misslyckad lasagne är ju inte mycket till smicker:).Från slott till koja på ett kick.Skrapar man på ytan kommer sanningarna fram.Men det är ju lite så en del jobbar..........

Förvånad.

Blev nästan förvånad..... Men det behövde jag inte:) Trodde Blondie blivit smart och fattat innan bomben smäller men det va skrämselskott. Allt är som det ska,puh.Tur man numera bara tar godbitarna,hi hi.

Grått.

Tråkigt väder idag oxå:( Det blir till att fixa inne, det finns ju alltid något att ordna konstigt nog. Hoppas det blir bättre framåt eftermiddagen.

Redo.

Ja lite blev gjort idag ändå. Fast bara några mail och andra saker som förberedelser för ......... Ja jag är redo om det är det som sker:)

Lite pigg.

Nu börjar jag känna mej lite piggare,skönt. Börjar bli väldigt trött på den här värken som "förstör" planeringen. Men men bara att acceptera.

Värk.

Ingen bra natt och förmiddag, mycke värk. Men nu är det nog över så eftermiddagen och kvällen blir bra. Tänker bara lata mej och inte göra någonting.

Granne.

Det finns en som inte är Judas och inte skvallrar, Som jag tycker du ska vara ärlig mot och prata med. Han skulle ge dej bra svar och råd samt stå kvar och stötta. Det är grannen ute vid vagnen som du fick färg av.Resten är inte mycket att ha tyvärr.Min mobil är oxå på jämt:)

Regn.

Nystädat,tända ljus,och gott att äta.Nu fortsätter kvällen efter planering och kan bara bli mysig, Gillar regn ibland.

P

Ok! P sa att det tar tid, och att det oftast kommer när det är försent:) Ja dåså. Nu har jag gjort så gott jag kan. Man tröttnar ju till slut. Kram och ha det bra.

Grå och trist.

Det verkar bli en grå och trist dag. Passar bra för städning och tvätt. Får se om det klarnar upp så man kan gå en sväng till Hamnbodarna.Annars får man väl ha en mysdag inne.

Fredag.

Haft en trevlig dag med mamma,pappa och syrran. Nu blir det slappa resten av kvällen. Tur att man slipper laga mat oxå:). Mysdress på och hjärnan på halvfart,nu är det fredagsmyyyyys.

Fika

Nähä sluta lata sig och börja fixa iordning för att åka och fika:). Nickodemus! Hör av dig på något sätt, allt går att lösa, Du vet att det inte hjälper att bara skaka av sig allt det kommer igen.

Fredag.

Lugn och skön Fredag. Ska bara ta det lugnt på förmiddagen, på eftermiddagen ska jag fika med Mamma och Syrran på Hannas. Kvällen är än sålänge obokad:)

Trevligt.

En mycket trevlig och lyckad kväll med nära och kära:). Glömde säga hipp hipp hurra för blondie, gör det nu. Hoppas det blev mycke presenter och uppassning med god mat m.m. Kanske lite vassa tänder i det fluffigt mjuka.

Nice!

Snart iväg på middag med mamma och pappa, jag har gjort en gryta vi ska avnjuta hos syster, sen blir det glass och varm bärsås. Det är så härligt att ha dom hemma och roligt att höra dom berätta om sin resa, Shanghai,Australien och Tokyo.

Återbesök.

Varit på återbesök på Karolinska idag, inga glada nyheter men det hade jag inte väntat heller. Nu blir det till att vänta tills nästa undersökning och troligtvis operation igen. Ja någon gång ska det väl bli bra tror jag. Annars en härlig dag med fika på hannas med Chefen, alltid lika gott.

Älskade

Varit och hämtat mina älskade föräldrar på Arlanda, så härligt att ha dom hemma igen. Alla samlade, I LIKE!

Full rulle.

Idag har det varit full rulle, först till grannkomunen sen fika och klippa mej, efter det till sätra med syrrorna, hem och få middagsgäst och hårfärgning. NU är det slappa.

Fika.

Idag ska jag åka till grannkomunen och hälsa på en vän, passa på att handla lite i "billiga" affären. Kvällen är ännu oplanerad.

Ljus.

hatar att medge....men du hade rätt! Nu när ljusen börjar tändas så kommer du tyvärr få medge det ofta. FB, uppmärksamhet,egenkär,barn,hund, m.m. Tur du har dina vänner...eller Judas.

Underbar dag.

Underbar dag. Varit hos syster och "måg" halva dan och nu på kvällen träffat min älskling. Kan det bli bättre:)

Se och hör.

Man ser och hör det man vill..... sen chockas man när man vaknar upp och märker att det inte stämde med verkligheten.Förträngning är sämsta botemedlet.

Sol.

Ännu en solig dag. Ska åka till syrran och fika och hjälpa till att måla lite. Så härligt att vara ute i solen.

Mysdag.

Fixat lite på balkongen, varit i nyköping med grannens bil, passa på att fika ute i solskenet.Tog en liten biltur och sa hej till vagnsfolket innan dom åkte hem. En mysig och bra dag helt enkelt.

Rätt.

Att erkänna att man har fel är stort ibland, Att våga diskutera det är större och oftast inget man vågar göra. Utan det blir mest "du hade rätt" sen locket på:)

Hemma.

Äntligen hemma, sjukhus är såååå jävla tråkiga. Det blev lite utskrivning av medeciner, plus att en agraff satt kvar,vårdis hade missat,inte förvånad. Nu trodde dom såret skulle läka. Ja det blir till att äta kräm m.m tills återbesöket på torsdag sen får vi se vad dom hittar på.

Fakta.

Ja då va det bara att inse fakta, det blir sjukhuset igen. Börjar bli rejält trött på det här.Men det är ju inget jag kan göra åt det tyvärr.Bara att hoppas att dom snart kan bota så jag slipper den här skiten snart.

Jaha.

Jaha ja, En trevlig och mysig valborg fram tills jag märkte att operationen INTE hjälpt. Tillbaka på flytande och smärtstillande. Men jag hann ju äta Oxfile ett par gånger i alla fall:). Man får ju tänka positivt, hi hi.

RSS 2.0