Kläder.

Nu Kläder! Det vore ju inte så svårt om vi bara skulle till ett ställe.Men något som passar både Fyren och Stallet. Först inne och varmt sen jordstampat golv och kallt,hmmm. Får fundera vidare:)

Tur eller otur?

Varit iväg och gjort lite ärenden.Handla på vägen hem och där sålde dom lotter,klart man tar några det va för en god sak:) Och jag vann första pris! En liten bilservice värd 2500kr.Kul och vinna första pris när det är det enda man inte vill ha,Är det tur eller otur? hi hi.Vann lite annat oxå.Det va vinns på var tredje lott så på en hundring blev det mycket vinster.Får se om någon annan behöver serva bilen.

Kvinnans dröm.

Det är viktigt att hitta en man som hjälper till i hushållet. Det är viktigt att hitta en man som får dig att skratta. Det är viktigt att hitta en man som du kan lita på. Det är viktigt att hitta en man som älskar att ha sex med dig. ...............Det är extra viktigt att dessa fyra män inte känner varandra! :-)Eller rättare sagt,Att deras "hjärtan" inte vet om dej:) Behöver inte va en dröm,det finns såååå många så det räcker till alla och sex vill dom alla ha hi hi.

Trix.

Idag blir det till att fixa,trixa och mixa inför kvällens alla äventyr:). Ska bli skitkul att åka till stallet inatt,va himla längesen.Kommer ihåg när man hängde där var och varannan helg sånt ös.Fyren blir som en liten förfest:) Ja denna natt kommer bli lååång.

Tji.

Ja det är inte alltid man lyckas fast man anstränger sig:) men inatt blir det tji för jag ska iväg på äventyr.Har inte tid med något annat,först till kvarn ni vet.

Fixa

Varit och hjälpt "hemligheten" med en liten överaskning till den naiva,sist blev det ju perfekt med både städning och blommor. Vad gör man inte för att själv slippa ta den stora biten hi hi. Va mys oxå förstås. Får se hur det blir imorgon,möjligt att dom inte skulle till Fyren,jag försökte övertala,kul skulle det va,bara vi som vet:)

Planerar.

Planerar inför morgondan:) Först grillning sen Fyren och sist stallet.Det blir ju lite att planera så det finns bilplats till alla,blir väl kanske att dom som kör får åka några vändor var så alla kommer ut till stallet.Men roligt kommer det att bli:) Ju fler desto bättre då är man ju säker på att det kommer många roliga hi hi.

Forts........

Att jag ändå klarade mej ganska bra va nog för jag faller inte för smicker plus att jag inte va så kär precis.En del kalla mig tom hård för jag inte vek mej vid böner,snyfthistorier,primalskrik och smicker,Både dom och jag är glada för det idag.Sen att jag fick ett H......E när jag slängde ut han va ju inte så kul.Men det dök snabbt upp ett nytt "offer" så det blev lugnt till slut.Nu tar jag som sagt bara godbitarna,Betala och lyssna på snyfthistorier får nån annan göra,jag är ännu hårdare nu(mot vissa)och klarar mej,trivs och mår bra.

nyhetsmorgon.

När det är bortamatch blir det till att gå upp tidigt och tassa iväg,så oxå idag. Jag kollade på Nyhetsmorgon tidigt imorse och det handla om sol& vårare.Det va två tjejer där som blivit lurade av samma kille och när dom förklara hur det va och hur den ena tjejen varnat den andra bla,bla så kändes det väldigt nära,när dom sen förklara personligheten och sättet trodde jag nästan jag skulle sätta kaffet i strupen.Allt stämde både med tjejerna,betendet,smickret,lögnerna och bakgrunden,jag kände bara att jag vet vem det är,självklart va det inte han men en precis likadan.Jag är glad att jag idag bara tar det jag vill ha och på mina vilkor,det andra får dom som inte fått upp ögonen ta.Men lite läskigt va det att höra för det kunde lika gärna va två andra som satt där och berätta.

Bortamatch.

Nä sluta slöa och packa liten nattväska,det blir bortamatch inatt:) Det behövs ju inte så mycket,men några godsaker i alla fall.Tassar ju iväg tidigt imorgon bitti.Brukar bli direkt i säng när jag kommer hem,för så mycket sova brukar det inte bli hi hi.

Lycka.

Att försöka intala sig själv och andra att man är lycklig genom att måla upp allt rosenrött,är bara en fördröjning på att verkligen bli lycklig.Genom att återupprepa hur lyckliga dom är tror dom till slut på det själva,men är det lycka?. Det måste ju va bättre att skapa ett liv där man är lycklig utan att behöva övertala både sig själv och andra om att man är det.Ok det klart det är lättare att övertala alla än att ändra sitt liv,men vilket mår man igentligen bäst av? Jag har skapat ett liv som gör mej lycklig,genom förändring har jag skapat det JAG vill ha,om det gör andra olyckliga är deras ansvar.

Lura sig själv.

Man kan aldrig börja om,vända sida eller vad man vill kalla det,förrän man gjort klart med det innan.Tror man det kommer man snart märka att det kommer dubbelt upp i efterhand. Det går ju inte att så fort man gjort bort sig,betett sig illa,gjort dumheter bara vända blad så är det borta,då skulle ju alla göra det om och om igen. Det är att GRAVT lura sig själv om man tror det är så enkelt:)

Rufs.

Efter lite hemliga aktiviteter är det nu dax att fixa rufset och åka till sjukan.Härligt omtumlad,lagom spännande med lite romantik medans den andre spelar oberörd i telefon,hi hi.Mina regler gäller nu,ni har haft era,och inte brydde ni er om mej då.Ni kan ha era rosa moln och ovetande,jag njuter bara.

Två flugor.....

Igår kväll va jag ute på äventyr,körde grannens bil och det är en sån liten jag vill ha,jag vet det nu. Det va ju inte för att provköra hennes bil jag va ute och åkte igår kväll utan av helt andra orsaker:) men slog två flugor... man måste ju va effektiv,hi hi.Idag blir det sjukhuset bla och kolla så inte tumören har växt,hoppas inte den har det för om den har det blir det ännu en operation och det har jag ingen lust med,vem fan har det. Den inplanerade operationen har jag ännu inte fått någon tid till,suck. Börjar bli tråkigt att vänta,vore skönt att slippa en del av alla mediciner. Men va fan jag lever ju och jag trivs med livet,Men innan sjukhus och tråkigheter,iväg och va lite hemlig,hi hi. Någon fattar inte något,och efter igårkväll är det väl ännu mer lugnt och "invaggat".Dåligt samvete....nä,jag har varnat och dom har gjort likadant.Dom får vad dom vill ha och jag med,alla nöjda,det man inte vet lider...........

Iväg.

Varit en lugn kväll med gott och tv,Men nu blir det snart iväg en sväng på nattliga äventyr:) Bara en liten kort ikväll men ändå.Det är ändå lite spännande hi hi.

Vänt.

Ja idag blev det en dag full av ärenden.Fick mycket gjort,hunnit ligga på balkongen en stund oxå:) så varmt och skönt.Nu ska det bli lite mat i magen,börjar bli hungrig.Köpte en trisslott och vann 75kr,allt har vänt och blir bara bättre och bättre.så underbart,det är jag som bestämmer.

Studier.

Efter flera års studier blev domen tyvärr såhär: När allt va på topp och livet lekte,romantiken blomstra. Då dela jag,ju mer toppen desto fler dela jag med. När det va trist,ömkligt och ett evigt "gungande" i soffan,ständigt nere.Då va jag ensam om det. Ja vad vill man ha toppen och dela eller nere och va ensam. Inget av det! Det finns så många fler och så många bättre.Så skönt att slippa ömkandet,lögner och gungande tyck synd om:).visst kunde det va mysigt med städat hem,blommor och presenter men inte till det priset,nu får jag det till det priset jag själv valt och det va värt att vänta på.

Bykrog.

Idag blir det till att flänga runt lite och göra ärenden m.m. Passar ju bra när vädret inte skulle bli lika bra som det varit:). Kanske jag hittar något snyggt till lördag.Grill,fyren och stallet hmmm vad kan passa alla tre?Vi får se annars har jag ju lite nytt hänger i garderoben,gammalt går ju oxå bra.Det är ju knappast några "inneställen" med dresskode jag ska besöka,mer åt bykrogshållet och knappt det. Men skönt att va på "hemma" plan.

Jaha.

Jaha då har jag gett med mej ännu en gång och låtit ett hjärta bli vän på FB.Skulle ju inte ha mina små hjärtan där:) Ibland måste man ju vika sig och släppa in en liten bit.

Så kan det va.

En del måste ha två för att självförtroendet ska va bra.Då städar och fixar,känner sig pigga och har inte ont någonstans.Har dom tre blir det ännu värre,då tror dom hela världen tittar på bara dom och allt är möjligt. Det borde ju va tvärtom,för hur trygga kan dom va med så många inblandade? Vad som helst kan gå snett.Har dom bara en finns ju inget att dölja och inget nån kan upptäcka.Till slut blir dom upptäckta och när det händer har dom ingen,jo kanske nån klamrar sig fast i hopp om att det ska bli bra. Losers kallar jag dom för. Och dom använder man som leksaker,hi hi.

Spänning.

Hemma efter en förmiddag med mys och hemlighet:) Allt är fixat SÅ DET BLIR PÅ DENNA NIVÅ ELLER INGET ALLS.Inga mess och sånt som kan upptäckas,Det är bara spänningen som attraherar inget mer,det är det alldeles försent för:)Det va då och kommer aldrig igen.

Girlpower.

En underbar påskhelg är över.Den har innehållit allt man kan önska sig:) Spänning,romantik,nära,kära,god mat och mycke umgänge. imorgon blir det till att röja upp lite här och sen på hemliga äventyr:).Jag har gett tillräkligt med hintar för att inte ha dåligt samvete.På kvällen ska jag bara ta det lugnt och mysa,njuta av friheten att bestämma allt!Jag har Girlpower big time!

Sol!

Underbar dag i solen! Fick några mess i alla fall,det finns visst toa i skärgårn oxå hi hi. Lite färg har jag nog fått oxå,det där bländande vita är inte riktigt lika bländande.Ätit gott och myst hela dagen.Nu en liten bilfäed och sen dusch och slappa i soffan.Lite sorglig dag är det Ett år sen min hund avlivades,så det är lite något att prata om imorgon kanske.

Stugan.

Idag blir det stugan med hjärtat,såga lite ved m.m. Hemligheten måste ju hålla skenet så idag blir det nog inga mess:) Och det är bra.Måste hålla avstånd det räcker med en gång i veckan, annars försvinner spänningen och det är ju bara det som är intressant.

Fan va glad.

Fan va glad jag är att jag hade rätt magkänsla den där dagen för några veckor sen.Hade jag avslöjat det då hade inte hemligheten hållt idag:) Och jag hade inte haft det som jag vill(kanske varit tvungen att dela lya).Ibland är det bra att inte va för avslöjande.Nu har ju alla det som dom vill så då måste ju samvetet va ok. Det man inte vet........

Lunch.

En dag i solen. Lunch med son och flickvän.Några hemliga gulliga mess:) Fast borde veta att det inte är jag som gillar gull,gull och smicker,rakt på bara ha ha.Ikväll ska jag bara ha en myskväll med Nagelfix och annat.Men man vet aldrig vad som sker,inte alltid det blir som planerat.

Laddar.

Idag blir det en dag i solen och ladda inför veckan och nästa helg. Helgen som kommer är Valborg.Då blir det grillning,Fyren och på natten Stallet.Hela gänget plus syrrans gäng så kul.Inget hjärta ska med och Hemlig går med annat sällskap,det blir ett eldprov:) Men vi kan och ingen anar,Kan dom,kan jag hi hi. Veckan kantas av både skoj,mys och sjukhus så det blir bra blandning.Men nu ut i solen och mysa.Får visst lunchgäster:) Son med flickvän (fast utan alla barn:(),trevligt trevligt.

Låååååång dag.

Det har varit en låååång,trevlig dag/kväll med god mat,mycke skratt och godis. Nu blir det mysa framför tv:n. Inget hjärta eller hemligt här ikväll,så inatt kan jag sova på diagonalen:). Kanske det blir Hjärta på måndag och lite hemligt på tisdag under dagen,spännande och rolig,koppla hemtelefonen till mobilen så vet ingen vart man är,lite trix och fix gör det mer intressant,det är det jag vill inget mer än så.Ingen vet det jag vet,en hemlighet.....tralala. Så nöjd! Hi hi

Nästan klar.

Nu är det mesta klart,bara prinskorven som ska stekas och köttbullarna värmas(gjorde dom igår)Omeletten in i ugnen sen är det bara att duka och äta.Så nu ska jag ta en dusch och byta om:)

Påskgäster.

Hemma efter en toppendag i värmen:) Konstigt att allt blir bättre när det är helt kravlöst och lite hemligt och så ska det förbli.Vill bara ha godbitarna,mums. Tog en sväng in på affären och handla det sista för snart kommer första påskgästerna.Jag ligger ju lite efter i planeringen tack vare dagens äventyr men det va det värt.Mycket blev löst och mysigt va det fast smicker fastnar inte på mej,mycket sånt va det.Men har hört allt förr och är inte mottaglig för det hi hi. står med fötterna på jorden och kommer så att göra.

Sjö.

Mat får vänta till ikväll:) sol och värme och ett oemotståndligt erbjudande om en snabb sjötur med ....... kan ju inte motstås.

Oförväntat samtal

Nä nu blir det till att duscha och sen vila lite innan jag sätter igång med att rulla köttbullar. Det är ju inte så smart att va på lite olika äventyr på nätterna när man har mycket att göra:) jag blir ju så trött av så lite sömn.Fast kul är det,Och igår va det ju absolut inte meningen att jag skulle smyga mej iväg,det bara blev så efter ett oförväntat samtal. Och sova kan jag ju göra efter helgen:)lite får man offra för "gamla goda tider".Fick ju mycket gjort och sagt,lite rörigt blir det men inget jag bryr mig i,jag  har ju min inställning och frihet.

Mersmak.

Ibland får man lite mersmak,det fick jag så det blev lite nattäventyr i natt igen:)(fast kanske inte på samma ställe). Tassa iväg tidigt innan staden/byn vakna. Har ju inte tid att ligga länge en dag som denna,Köttbullar ska rullas,skinka grilljeras,rödbetssallad och mimosasallad ska göras,Budapest ska bakas m.m och mellan allt ska det städas och donas.Lika bra att sätta igång innan jag blir sittandes i njutningsfulla tankar.

Såpan.

Jag hoppas att en viss inte är här i krokarna utan är med neråt,för annars vet jag inte vem som har rätt.Då är det visst lagspel på hög nivå. Tre är oftast inte bra,för ojämt.

Såpan.

Än har det inte gått upp något ljus,"det är ju för att ha bostad efter operation" Ja tjena. Men när det tänds,Då tycker jag faktiskt synd om honom,om det inte är så förstås.Men då tycker jag det ändå för då blir nog inte den andre nådig.Fast det är nog bättre för det blir såååå mycket mildrare.Ja såpan fortsätter......

Bra gott.

Nu är allt framtaget och förberett så jag kan laga den mesta av Påskmaten imorgon.Det blir alltid så mycket ändå i sista minuten:)Påskäggen är fyllda både stora och små,presenterna inslagna och imorgon mat och städ. Allt för att jag ska kunna njuta i soffan ikväll med gott och Criminal minds på Tv. Livet är bra gott.

Kunde bara inte låta bli:)

Dom va så billiga och passa perfekt. Alltid hittar man något skäl till nya skor.

Nyköping.

Som vanligt va det strul med min medicin,fast jag beställt fanns den inte här på Apoteket.Och jag har inte så jag klarar mej hela påskhelgen,suck. Efteer mycke rundringning hitta vi den i Nyköping.Så nu har jag varit där,passa på att äta på Max och shoppa lite när vi ändå va där. Sonen va hemma och trodde han skulle få en fika men det blev en tur till Nyköping och lunch istället,inte fy skam det heller. Det va bara synd att det inte fanns i Södertälje så hade han samtidigt fått skjuss, nu får han ta bussen istället.Det blev mycke resa för honom idag,S-tälje-Trosa-Nyköping-Trosa-S-tälje.

Sovit.

Nu har jag sovit,fikat igen och läst morgontidningen. Nu kan dagen börja. Om det är någon som inte har någonstans att va i påsk finns det alltid plats här. Har några påskägg till övers och mat i mängder:)Bara att höra av er på komentarer.

Nöjd och glad.

Vilken tur att jag inte ska jobba idag, det blev inte mycket sova inatt:) så nu blir det till att gå och lägga sig en stund.Är dötrött men nöjd och glad.Ser ut att bli en varm dag så när jag sovit klart blir det slappa på balkongen.

Äventyr.

Packade lite "nattsaker" som tandborste,lite kläder,en svart:),borste.Sen åkte jag på äventyr.Ätit gott,myst och nu fortsätter mys på högre nivå.

Faktiskt!

 
Jag har styrka, jag har mod,
jag har KÄRLEK i mitt
blod och jag kan ta all skit och all... smärta,För jag
har KÄRLEK i mitt
hjärta.. Jag kan dö eller förlora en hand.. Men MINA BARN
...kommer alltid i första hand.
 

MÄTT!

Nu har jag varit på jobbet och ätit påskbord,helt otroligt gott och jag är såååå mätt. Påskäggen va mycket uppskattade:) Nu ska jag bara slappa och vila maten innan nästa äventyr ,yiha det bara rullar på och allt är så förbannat bra.Bara ett orosmoln,Operation. Vill ha den NU! Professorn sa April men det böejar närma sig slutet av månaden:( Denna väntan är inte kul.Men va fan jag har ju kul under tiden så ska inte gnälla igentligen.

Utflykt.

Ser inte ut som om det blir lika fint väder idag. Ska till jobbet och lämna påskägg sen ut och äta påskbord:) För övrigt har jag inget mer inplanerat.Kanske tar en utflykt inatt så inneboende får ha lyan för sig själv.Gillar ju inte att sova borta men vet att det blir mysig kväll så vi får se,kanske det blir en nattlig tur hem.Livet leker,våren är här och åh vad det är härligt.

Söder!

Jag är en riktig lant tjej som när jag ser tillbaka tillbringat mycket av min tid på söder.Båda mina föräldrar bodde där när dom träffades för 57 år sen,Dom va med i ett gäng som hette Pantrarna.Pappa har kvar sin "söderdialekt".Jag älskar att höra om deras bravader på söders gator. Pappa åker dit och träffar sina vänner en gång i veckan.Hela min uppväxt hade han bilverksta på Söder först på Hornsgatan sen nere i hammarbyhamnen.Det va inte ett lov eller ledig dag som jag inte va där,först Hjälpte jag pappa på verkstan,tvätta delar mm,sen ut på gatorna och spana och strosa.Jag älskade det.När jag träffa mina barns far jobba han på Söder så då va vi där och träffa hans polare på helgerna. På senare år har jag knappt varit där,jag saknar det. Så nu måste det bli ändring på det. Det är ju så nära så varför gå och längta när det är så lätt att ta sig dit.

Sjukskriven.

Det är tråkigt att va sjukskriven,men det finns ju vissa fördelar:) Jag hinner ju med en hel del som att äta lunch med den ene,fika med den andre och äta middag med den tredje.Skulle kunna trycka in en fjärde som kvällsgäst om jag vill.Livet kan va bra även om man är sjukskriven:)

Tänkvärt.

Jag är inte döv, jag lyssnar bara inte på bullshit. Jag snackar inte skit, jag säger bara sanningen. Jag är inte egoist, bara självsäker. Jag är inte elak, bara ärlig.

Frossa.

Varit ute hela dan nästan,så härligt.Fick faktiskt lite solfrossa nu när jag kom in. Nu ska jag fixa lite innan M kommer och fikar.Imorgon blir det Påskbord med jobbet mums va gott.

Sorgliga......

Jag fick en liten,kort komentar här på bloggen,men jag tyckte den "sa" mycket. Nu har en viss sagt att den va framtvingad.Kändes inte lika kul. Samt muntlig komentar " Se varken du eller ..... är vän med ...... på FB, det är jag och då förstår du va". Vuxna människor som tar FB som nån måttstock för vänskap och kärlek,det löjligaste jag hört. Jag visar mina känslor både vänskap och kärlek i verkliga livet,FB är bara en kul grej.

SOL!

Sol,sol,sol även idag:) Det blir inte mycket gjort idag.Ska bara njuta av vädret hela långa dagen.Och i eftermiddag kommer M,Trevligt,trevligt.

Sömn.

Nu är bara ett behov kvar att tillfredställa,Sömn.Det har varit en härligt varm dag med mycke umgås och mys.Till och med min son va förbi en sväng och hälsa på.

Stramar.

Känns att jag varit i solen idag,stramar i ansiktet.Men efter en dusch och lite kräm blir det bra.Och sånt här väder sa dom det skulle va hela veckan.så underbart.Kanske man kan få bort lite av blekheten i alla fall, det där som bländar folk,hi hi.

Sola.

Idag va det så varmt så jag kunde inviga bikinin, Jag fick ju dölja tatueringen vid foten,den andra sitter ju alltid dold:). På balkongen va det 30 grader och vindstilla så där palla jag inte va.Åkte till syrran istället och satt där i solen.Vi prata med vår andra syster som bor utomlands i högtalaren och försökte känna det som om hon va här,saknar henne så.Men nu är det inte långt kvar till`s hon kommer hit,sååå nice.Nu blir det middag och sen får vi se vad kvällen bjuder på,Troligtvis en skön,lugn kväll i soffan.

Bakslag.

Ska ta en sväng med syrran och fika,sen blir det nog till att tillbringa resten av dan på balkongen,Sånt kanonväder. Nu är våren här,Det blir kanske något bakslag men det gör inget för det brukar va kort:)Så härligt och mysigt.

Hi,Hi

 
Kvinnor är bäst på att köra bil!
Kvinnor gör sig bäst som chefer!
Kvinnor kan mest om båtar!
Kvinnor är bäst på jakt!
Kvinnor är bäst på mekanik!
.........Kvinnor är bäst på elektronik!
Kvinnor kan ALLT!
Kvinnor är bäst på... Tja... Det mesta egentligen :)

Till er män som vill kommentera detta, vänta på er tur och låt den man med minst penis börja ;)

PÅSK!

Så nu är denna varma,härliga helg till ända. Tror den innehållit allt som gör livet gott att leva. Umgås,mys,nära och kära.Promenader i solen,picknick och två tatueringar blev det.Nu är det en vecka med fullt upp framför mej,helt underbart. Och sen är det Påsk,kanske den mysigaste storhelgen,Vår i luften,Färgglad och god mat samt godis. Jag älskar alla storhelger men för många är julen så stressig,ångestfull och så mycket måsten(inte i vår släkt) och midsommar kan en del deppa ihop för lite regn.Men påsken den har inga sånna stress moment för dom flesta,på den träffas folk och umgås utan massa hetsig jakt på bästa klappen till jul eller bästa solvädret till midsommar. Det gör det lugnare överallt både på gator och torg,stämmningen är inte lika hetsig och stressig, I LIKE!

Gadden jag inte palla göra igår!


"Biten"

Nu är picknick,promenad och middag avklarat.Dax för nästa tatuering:) Det är lätt att bli lite "Biten" av det. Men efter denna blir det nog inga på ett bra tag.Nu kommer ju sommar och bad ivägen. Var sak har ju sin tid.

Picknick.

Nu är alla morgonbestyr avklarade som tex Baconfrukost,morgontidning,söndagsmys.Så nu blir det ut i det fina vädret och ha lite picknick,Så härligt väder så det går inte att va inne:)

Nära och kära.

Nu börjar en dag med glädje gå mot sitt slut:) Umgåts med nära och kära, fått min efterlängtade fotlänk och mysig middagsbjudning i hemmets stilla vrå,I LIKE. Morgondagen verkar gå i samma tecken.Så mysigt och härligt med lugna,trivsamma helger.

Nya tatueringen,Fotlänk.


Prommis.

Tagit en härlig promenad i solen med mitt underbara barnbarn som kom och hälsa på. Kan det bli bättre? Nä inte direkt.

Frukost.

Sovit underbart.Nu har vi ätit frukost,ägg och bacon,smörgås,kaffe och lite frukt.Idag blir det bara tatuering och liten middagsbjudning, annars ska vi bara njuta av dagen:)

Hjärtat.

Har haft en helt underbar kväll med hjärtat.Imorgon blir det tatuering,ska bli nice.Vet inte om jag gör en eller båda jag vill ha på en gång.Beror på tiden. Men en blir det i alla fall.Nä nu blir det mer mys i soffan.

Däckbyta.

Ja nu va däcken bytta och fika i solen. För ett par veckor sen hände något häftigt en släkting till mej.Sony ringde och hade låtar dom ville personen skulle spela in på skiva,Aprilskämt eller? Nä, dom hade hört personen på nån hemmainspelning på FB och fastnat för rösten.Det är ju bara sånt som händer på film.Men två möten senare är textläsning och övning igång för inspelning,Så jävla häftigt.Jag är såååå glad för den`s skull:)

Däckbyte.

Idag ska jag byta däck,ja jag vet sista minuten och det är inte likt mej.Men sen jag blev sjuk så är det mycket jag får skjuta upp för jag har mina sämre dagar tyvärr. Det är mycket som ändrats och som jag varit tvungen att ändra på pga av det på både gott och ont mest gott faktiskt:)Man ändrar helt uppfattning om livet och dess värde,prioriterar helt annorlunda och lever mer i nuet och njuter av småsaker.Faktiskt mycket lärorikt och nyttigt.Har blivit mycket mer ödmjuk,förstående och förlåtande både mot mej själv och andra,tycker jag ger mer av mig själv och älskar mer(inte bara i sängen,hi hi)Uppskattar mer vardagen och dess innehåll,hänger inte upp mej på småsaker.Är glad och lycklig helt enkelt

Helgen.

I helgen skulle vi haft en tjejhelg i Stockholm,men med ny info så flytta vi den:) Jag vet att bara min närvaro kan störa stämmningen,hi hi och tyckte det va jävligt onödigt i detta läge.Så nu har vi något att se framemot istället. Vill ju inte göra folk obekväma när det går att undvika.

Vän.

Jag är en person som säger vad jag tycker, gör det jag vill och umgås med dom jag gillar.Många är inte sånna,dom säger ja fast dom inte har lust,umgås med folk dom igentligen inte gillar eller trivs med.En gång sa jag till en jag kände att jag inte gilla hur den blivit och att vi va många som tyckte lika.Personen blev sur och sa att så är det ju inte och jag behövde inte bry mej bla bla. Och jag förstår det för det va bara jag som våga säga det rakt ut.Dom andra smila och va trevliga och drog sig sakta undan istället,Är det snällt? Personen märkte detta efter bra lång tid och kom till mej och fråga varför jag sagt det,Jag svara "för att jag gilla dej som du va och ville att du skulle bli sån igen" Då svara den andra "det va det jag förstod och som nyss gick upp för mej" och " det är du som är min sanna vän".Och är det inte så? Dom sanna vännerna säger sanningen även om det gör ont,men det gör ju ondare om man märker att alla ljugit och att man sen är helt ensam.

Att glädjas åt andra är dubbel glädje:)

Kanske skulle jag oxå godta en ursäkt och förklaring,har aldrig fått chansen.Mycket pga att en del inte kan stå för sitt eget för att själv få chansen.Tycker verkligen ärligt att det är jättekul att en viss nu fått den chansen och hoppas det går bra,Det är den värd efter alla katastrofer.Alla kan bättra sig det har jag alltid sagt.Och hoppas det är en ärlig handling och inte ett spel.

Prommis.

Har varit ute en sväng och fikat samt gått en prommis med min chef som även har blivit en väldigt god vän. Hon är helt underbar faktiskt.....i allt man kan tänka sig som vän och chef när hon är det.Hon skiljer på privatperson och chefsroll vilket inte alla kan.Läste på FB att en vän fått sitt mailkonto hackat,jag är INTE förvånad att det är just hon:( Har varit utsatt för precis samma och hon sitter ju i min sits nu så det va väntat,( Han kan väl hålla sig till dom naiva som går på hans spel). Ganska patetiskt gjort.Men en del är ju inte vuxna trots ålder.Jag polisanmälde och dom fick fram en IP adress tyvärr va det till en viss folkhögskola så många användare fanns det.Men för mej va det svar nog.

Aldrig lagom.

Varför kan jag aldrig handla lagom? Nu har jag gjort iordning alla påskägg och har typ en godis affär kvar med godis:) Jag kommer få äta chokladägg och annat påskgodis ända fram till jul ha ha. Ja ja det är ju bra att det är rejält.Jag har ett JÄTTESTORT påskägg som jag alltid gett till den jag varit sambo med,nu har jag ju bara hjärtan så det får väl bli ett "bjudgodisägg" till gästerna så slipper dom äta av sina egna ägg dom får. Barnen blir säkert glada.

Påskägg!

Nu har jag handlat godis till påskäggen,fyra kassar blev det(två stora ÖB):) Och den påskmat jag kunde handla redan nu samt påskpresenter.Det blir så mycket om jag ska handla allt på en gång.Men så är vi ju en del oxå.Jobbarkompisarna måste ju få påskägg oxå.Känns skönt att en del är klart redan i alla fall.

Japp!

Jag är stark för att jag känner mina svagheter... Jag lever för att jag är en fighter... Jag är klok för att jag har varit dum... Jag skrattar för att jag känt sorg… Jag är den jag är för att jag levt som jag gjort och jag är stolt över att vara jag idag!

sol i sinnet.

Grått och disigt ute men det gör inget för jag har sol i sinnet. Ska göra lite ärenden och provtagningar mysa och kanske baka lite bullar. Det blir en lugn och härlig dag i dag med.Det blir ju inte bättre än man själv gör det och det här är en perfekt dag för mej.Love it!

Val.

Jag har alltid sagt att man har ett val,val att välja hur man vill ha det i sitt liv. När jag blev dödligt sjuk utan botemedel insåg jag att jag inte hadde nått val.Hadde jag haft det skulle jag ju välja att bli frisk. Det gjorde mej ledsen och ganska nere faktiskt.Jag låg ofta i värk och åkte in och ut på sjukhus,blev bara svagare och svagare. Samtidigt blev jag gnällig och tyckte det mesta va orättvist och trist.Jag opererades tre gånger utan resultat mer än att jag blev ännu svagare och mer värk.När man har en sjukdom som är dödlig får man gå till psykolog för att prata,jag gick dit väldigt skeptisk,hon kunde ju inte göra mej frisk.Vi prata om känslan av att veta att dagarna är räknade,jag prata om hur gnällig jag kände mej,hur jag jämt gnällde över värken. När jag gick därifrån hadde jag fått det bekräftat att hon inget kunde göra. Jag prata med min syster som va mest med till sjukhus och hörde mitt gnäll dagar i ända och bad om ursäkt för jag gnällde. Då sa hon bara "Du gnäller väl inte,Säga att man har ont när man ligger kallsvettig i värk är inte gnäll" Det va skönt att höra. På kvällen satt jag och slöglodde på tv och tänkte lite på dagens båda samtal.Och kom på att jag har väl visst ett val, Jag kan sitta här och tycka jag är gnällig och livet är trist eller så kan jag leva sista tiden jag har kvar. Bara tankarna gav mig kraft att just göra det,leva livet. Inte parta och festa utan göra det jag tycker om,sitta vid havet,umgås med nära och kära,gå ut och äta shoppa med vänner m.m. Och genast blev jag piggare. Jag fick oxå träffa en proffessor som tror han kan operera mej frisk,Han sa att det måste va min livsglädje som gjorde att jag är på rätt sida jord för annars borde det varit omöjligt. Nu väntar jag på operation och hoppas att den hinner komma i tid,Men vad som än händer så hadde jag ett val och jag valde att leva livet vilket gjorde att jag fortfarande är i livet,och sen den dan jag valde livet har allt bara blivit bättre än innan jag blev sjuk.Så jag säger åter igen att ALLA har ett val.

Flyter.

Kan inte annat än att le, Visste inte att man kunde ha det såhär bra. Inga stora mirakel eller annat som hänt känner bara en sån härlig harmoni och lycklig känsla.Har alltid stretat mej fram och nu käns det som jag bara glider och allt bara flyter.Det är livet det:)

Mysdag.

Grå,disig dag = mysdag:),inte gjort speciellt mycket mer än tvättat lite.Snart kommer M Får se vad jag bjuder på.Måste nog åka och handla lite kanske.Går mest och väntar på besked om operation,skulle ju bli i April sa dom,Hmmm får kanske hålla mej till tåls till Maj kanske. Ja vi får se April är ju inte slut än direkt.

Hjälpa.

En del killar lockar fram "tyck synd om" känslor hos oss tjejer.Vi börjar genast hjälpa,fixa och ömka.Men är det så jävla kul för killen?att va hjälplös och inget klara,inte ens att ta ansvar för sitt eget liv och sina val. Vi tar ofta fel på kärlek och "mammakänslor". En kille man ofta tycker synd om är ju inte vuxen,är man lite pedofil då?Skämt åsido men lite ligger det i det. Vuxen är ju inte en ålder,vuxen är när man tar ansvar för sig själv och andra.En man tycker synd om klarar ju inte att ta ansvar och att klara sig själv,då är han ju inte vuxen mer än till ålder.Vill vi inte ha män? Jo jag vill det,visst kan jag hjälpa när nån ber om det men när det gäller att ta ansvar kan jag ju inte hjälpa det kan man bara göra själv.Vi är så fixerade vid ålder så vi märker inte vilka som är vuxna och vilka som är barn.

Se,jag har aldrig varit otrogen,jag har bara jämfört:)....och böt!

- Vad kallas det om en man har en affär med en annan kvinna? - Han är otrogen. - Vad kallas det om en kvinna har en relation med en annan man? - Hon jämför, för att vara säker på att hennes man är BÄST!!!

Vuxna.

Kan inte förstå hur folk tänker när dom skyller på andra att kontakten med barnen är dålig.Det är bara ditt eget ansvar att ha bra kontakt med dina barn.Sambos och andra behöver inte ha det bara för att man själv vill ha det.Har man barn är man så pass vuxen att man klarar av att sköta den kontakten själv.Då kan man ju inte skylla på någon annan.Barnen går ju före ALLT! Och dom som går på det dravlet undrar jag oxå hur dom tänker,skulle dom låta någon annan förstöra deras kontakt med sina barn? Nä vuxna lär er ta eget ansvar och sluta skylla ifrån er!

varmt.

Vilken värme det varit idag,så nice. Tagit det lugnt och gjort lite ärenden,rensat jackor m.m. Sen hämta en syster på Arlanda.Nu börjar dom droppa in släktingarna mina.Ska ta mej till S-tälje nån dag och handla inför påsken.Det blir att dom flesta är här.Måste köpa ca 30 påskägg och godis,puh. Men det är roligt och alla vuxna får bara små ägg:)Det går ju inte annars,blir mycket pengar ändå med mat och allt.Inte för att jag klagar för alla har erbjudit sig att ta med, men va fan jag gillar ju sånt här och det drabbar ingen fattig.Äggen är det absolut ingen som begär så det är mest för att jag själv är löjlig med traditioner och älskar att ordna fest.

Jackor.

Nu har jag rensat bland vårjackorna:) jag hade 10st och tre västar,jag gac bort tre:) Plus att jag gav bort några västar storlek väldigt större som hängt och samlat damm.Summa blev att jag inte behöver köpa ny jacka,om jag inte hittar den perfekta förstås hi hi.sommarjackor vågar jag knappt kolla hur många jag har,vet att det är sex kavajer i olika snitt och färg,plus alla andra:)Ja jag behöver inte gå naken i alla fall ha ha.

WOW!

Läste på Blondies blogg att hon hittat kärleken,WoW. Men det visste jag ju att så skulle ske.Jag visste oxå att så fort hon "släppte taget" skulle må så mycket bättre,ja för jag sitter med facit:) Att leva och umgås med en människa som aldrig inser att det är ens egna handlingar som leder till hur saker är mår man inte bra av,att hela tiden höra hur dåligt den mår,hur elaka alla är och hur orättvist den blir behandlad är aldrig kul,Att personen dessutom inget orkar göra något åt sin egna situation gör att man blir frustrerad och irriterad. Och att hela tiden gå och vara så är inte bra för nån och snor bara en massa energi man kunnat använda till roligare saker.Så gör er av med personer som bara snor er energi med gnäll och tjat så orkar ni leva och må bra.Alla har ansvar för sin egna lycka.Nu får någon annan ta över och ge energi ha ha. För jag tror personen aldrig lär sig att göra något själv.Jag förstår att många faller, för i första steget får han en att tro man är den viktigaste personen som finns och den ende,snart märker man dock att det va en bunt till och alla trodde samma sak,hi hi. Det är ett spel utan dess like,och det är en vältränad du spelar mot.Går man tillbaka märker man att spelet spelats i alla år och istället för att känna sig speciell känner man sig dum och lurad.Fast det är ju en lärdom det med...... dom som lär sig alltså. Och tro mig,det är inte alla som gör.

Fix och ärenden.

Än har inte den utlovade solen tittat fram, Idag har jag lite ärenden och fix både hemma och borta,men först måste jag tvätta håret,glömde sätta upp det igår så det blev lite olja i håret hi hi. Men vad gör det när det va så mysigt:)

Skummbad.

Ännu en härligt varm vårdag och kväll lider mot sitt slut.Helgen har varit lugn och full av njutning som avslutas med ett varmt skummbad och rena sköna lakan.Det är dom små detaljerna som gör livet extra underbart:)

Nice.

Vilken underbar dag med härligt väder.Vi har suttit ute i flera timmar och ätit lunch och fikat i bara linne.Nu är det dax att börja förbereda middag och smågott framför tv:n.Det blir en lugn och skön kväll,nice nice.Det är inte svårt att må så jävla bra då:)

Mysa.

Vakna tidigt som vanligt,det är härligt när mina sömnvanor(6tim/natt)börjar bli som vanligt. Sova bort livet är ju inte kul. Nu har jag tvättat,vattnat blommor,fikat och läst tidningen.Nu ska jag krypa ner och mysa en stund innan jag gör söndags frukost med ägg och bacon:)Sen blir det ut i solen och njuta.Livet är bara så bra!

Ha ha

 
‎17-åriga dottern sa till sin mamma:
-jag är gravid

Mamman svarar:
-va! du måste berätta för killen, och sen göra abort
...
Nästa dag stannar en dyr ferrari utanför huset och en stiligt klädd kille kommer in till familjen.
Dom sätter sig tillsammans i soffan.

Dottern säger:
-jag är gravid

Killen svarar:
-om det blir en son får du 3 miljoner och 2 av mina fabriker, om det blir en dotter får du 3 miljoner och 2 av mina klädaffärer, om det blir tvillingar får dom 1 ½ miljon var, varsin fabrik och varsin klädaffär.

-och om det blir missfall....

Pappan i familjen lägger handen på killens axel och säger:
-då knullar du henne igen.

Vunnit

Hade glömt hämta posten igår, Fick glädjande besked i plural. Först skatten,många sköna slantar stod det på den sen va det från postkodlotteriet med mer pengar:) Ja vad säger man,shopping!Alltid kul med massa extrapengar.

Utan måsten.

Idag blir det lite fix hemma och lite ärenden ska bli gjorda ute på byn.En härlig dag utan måsten helt enkelt. Sånna dagar gillar jag:)

Helg.

Dagen började med sol,värme och fågelkvitter.Nu regnar det uppfriskande. Tur att jag inte behöver vara ute så mycket idag,Ska ju bara till affären och handla lite gott nu när helgen står för dörren.Måste ju ha lite gott att mysa med under helgen. kanske ska handla så jag kan baka om vädret fortsätter såhär hela helgen,alltid gott att ha bullar och annat gott i frysen.

Vårdag.

Ännu en härlig vårdag (trots blåst) är till ända.Nu är det bara kvällsbestyren kvar och sen ner i bingen och slöglo på tv. Inatt ska jag bre ut mej och sova på diagonalen:) och imorgon bitti ska jag ha en slö morgon i morgonrock,tidning och kaffe långt in på förmiddagen.Sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda.

Nya skor.

Varit på en jätte trevlig tjejmiddag,gott va det oxå:). Snart är det sommar,då kan jag börja använda alla nya sommarkläder och skor:) Har sju par nya skor(både med och utan stilettklack) som står i garderoben och väntar,det va nio men båda Conversen har jag ju kunnat använda redan. Men våren är ju oxå så härlig tid,jag njuter varje dag av att se mer och mer slå ut och grönska växa fram. Underbart helt enkelt.

Jätteskönt.

jag håller just nu på att läsa böcker om självinsikt för att förbereda mej inför min utbildning.Dom är så jättebra. När jag läste kom jag på en händelse.Jag och en person jag brydde mej om kom i olag och slutade prata med varandra.Inget konstigt med det sånt händer.Men så träffade jag personen och tyckte det va trevligt att prata,vi prata om ditt och datt inget märkvärdigt.Sen fick jag höra att personen blivit förvånad över att jag varit trevlig:)Ja varför skulle jag inte va det? Det vi varit i olag om va inget jag känner att jag kan styra samt att jag fått info så jag kan förstå det bättre idag än då.Att jag har min sjukdom och och fått omvärdera det mesta i livet har ju gjort sitt till att inte gå omkring och va irriterad över olika saker. Självklart tycker jag fortfarande att det va förjävligt och har skrivit om det men det är just det jag gör,skriver för att befria mej från irritationen så jag faktiskt kan tycka att det är trevligt att prata med människan.inte orkar man gå dagar i ända och va irriterad,det är när jag får ett samtal,mess eller mail som gör att det dyker upp jag blir det och då skriver jag av mej och lämnar det där. Jätteskönt.Alla kan ju handla fel eller bete sig dumt konstigare än så är det inte,Hela människan och allt den gör är ju inte fel bara för det.Och får man en förklaring så är det mycket irritation som försvinner redan då.Den här människan måste ju ha gått och varit irriterad på mej hela tiden eftersom den blev så paff,lite smickrande att min åsikt och närvaro satt såna spår i någon.

"Puff"

För ett tag sen fick jag en "puff" på FB från en kille jag inte visste vem det va. Försökte tänka ut hur jag kände honom men kom fram till att han "puffat" fel. Kunde ändå inte släppa det så jag maila och fråga,"Känner jag dej eller har du puffat fel?.Ber om ursäkt om jag känner dej och inte kommer ihåg".Fick svar idag.Inget av det tyckte bara du va så fin på bilden och ville puffa. Konstigt men det kändes bra att få en sån komplimang av en helt okänd:)

tänkvärt.

Ingenting är längre "heligt" alla sorters mess och mail vidarebefodras hit och dit.Visst är det bra med dator och mobiler men det är ibland skadligt att allt så lätt kan föras vidare.hör väl kanske mer till min andra blogg men tycker det är tänkvärt även här.

Lite middag.

Fint väder även denna eftermiddag:) Nu bäst att börja röra på sig så jag kommer iväg på en liten trevlig middag:) trevligt avbrott i veckan,imorgon är det oxå en liten middag.Så jävla nice är livet med nära,kära och alla vänner.

Grrrr:)

Blir så irriterad på människor som lite snyggt "lägger över" saker och ting på någon annan för att själva slippa stå för det och samtidigt ligga "bra till". Undrar om dom har någon empati alls. Men det är som jag alltid sag "det kommer tillbaka till dom" Stå för det du gör och snackar så står andra för sitt.Så jävla bakfalska kappvändare.

Tänka.

Ibland går man med på saker man inte vill,bara för att slippa konflikt just då.Sen lämnar man återbud eller förklarar att man inte har lust lite senare när man orkar ta konflikten.Om det är bra eller dåligt? ja jag vet faktiskt inte.Men jag tror att det är ganska bra att få hinna tänka igenom först för då blir det inte lika stormande och man säger inte lika mycket spontant.

:)

♫ .(ړײ) ♫.
♥ .«▓» ♥.
♫..╝╚.. ♫
Jag har inte tid att tycka illa om de som eventuellt inte gillar mig.....Jag är nämligen upptagen med att vara glad över de som tycker om Mig! ♥♫ .(ړײ) ♫.
What goes around, comes around..♥

Älska.

Att älska en annan är lätt,det är vägen dit som är svår tycker jag. Då menar jag partner.Jag har älskat en och det va lätt för det va kärlek vid första ögonkastet.Sen har jag tyck väldigt mycket om en del.Men av olika anledningar inte orkat ända fram.Kanske jag aldrig skulle komma dit heller,det får jag aldrig veta,och inget jag grublar över heller.Vägen va för krokig för att intresset av att få veta svalna.Men när man väl älskar är allt lätt,vardagen som är trist och grå blir istället trygg och mysig.Småsaker som en kaffe vid havet blir en upplevelse,man behöver inte göra några himlastormande saker för att trivas och må bra,man bara är,och är nöjd med det.Att bara få göra saker med den man älskar är mysigt och tryggt isig det behöver inte va så stort.Älskar och trivs man med varandra så behöver man inte jaga lyckan,den är där hela tiden.

Kanske.

En del skulle säkert må jätte mycket bättre av att ha någon att prata med.Och som stannar där.Vet man av tidigare erfarenheter hur det är så har man ju valt det själv.Och tar man lättaste vägen får man ju det som är.Vi är ju alla olika,men jag vill kunna lita på mina vänner.

Härligt.

Härligt väder idag oxå.M har precis gått så nu blir det till att laga mat.Har bara fikat och myst i solen så nu blir det gott med mat.Sen får vi se vad kvällen har att erbjuda.

Patetiskt igen.

Nä det är nog inte patetiskt.Det är starkt att våga.Efter att spytt så mycket galla och sen prata och reda ut är starkt.Med komunikation kommer man långt,men inte hela vägen.Det är upp till bevis oxå.Synd att det blir så fel att när den ena får en ursäkt så gör man det genom att svartmåla den andra,och sen när den andre får ursäkten svartmålar man den första.Så nu är det besatthet och sjukdom igen,suck. Det vore starkare att be om ursäkt för det man gör/gjort utan att svartmåla någon annan som ursäkt till sina brister.Alla gör fel,alla har brister.Rensa upp och ge en ursäkt utan att skylla på andra,vi har bara ansvar för våra egna val, Och även om andra tycker eller vill så är det fortfarande ens eget val att tycka och göra det som känns rätt för en själv.Det är aldrig någon annan.

Patetiskt

Så patetiskt,Flera dar och veckor till och med år har puckot pratat och pratat.Nu har han fått "ursäkten" på sin sida.Ja då åker han till Grannkommun och ber på sina bara knän till blondie. Varför måste han jämt ha allt. Ja jag säger bara Gapar efter mycket...... Men det går väl att be om ursäkt för det med.

Fika

Idag har jag varit i grannkomun och fikat med G.Hon har lindat puckot runt lillfingret och hade både det ena och andra att berätta,bla annat att en viss "vän" till mej skvallrar mina Fb uppdateringar till puckot hi hi Hur löjligt är det. Sant är att han "leker" med "ursäkten",med sina sorgsna ögon sa han att det får va så tills något annat dyker upp(för även hon hade ju hört om sjukdom och besatthet).suck samma lika. Men det är vuxna människor allehop så jag tycker inte synd om dom.

Så sant.

Vissa människor kommer in i våra liv och lämnar fotspår i våra hjärtan. Andra kommer in i våra liv och får oss att vilja lämna fotspår i deras ansikten!!! ♥

Mail.

Slutar aldrig förvånas. Tror vissa verkligen att det går att lösa allt med Mail? Nä sitt där i mörkret och tyck synd,det är självvaldt. Nöj dej med det du får. Alla går inte samma väg igen,Alla faller inte för vad som helst(dom flesta inte).Upp till bevis säger jag.Tänker inte spela det spelet en gång till.Vi andra är så glada att någon går på ditt snack,ha ha. Trivs så bra nu.

Klar!

Ja då va bältet bytt,skönt då kan jag besikta imorgon. Det tog inte ens en timme.Fast jag fick ringa efter verktyg för en hel del av mina fick fötter för några år sen.Men det va väl flytthjälpen det oxå.Nu blir det slösöndag resten av dan.

Resor.

Har kollat från Malta på Tv,Nu längtar jag ännu mer dit.Men först sommar och ystad,sen höst och malta:)Det ska bli så mysigt på båda resorna.Eller alla tre för det ska ju bli en långhelg i London oxå när vi får tid.Börjar ju antagligen jobba efter nästa operation så då får jag ju hålla resor till ledigheterna.Ska bli så härligt att få jobba igen,även det längtar jag till.

Grådis.

Väldigt grå och disig dag.Det blir nog en ordentlig slösöndag.Byte av bälte blir det men sen blir det nog inte mer.Har en hel del filmer jag inte sett så efter bältet blir det nog film maraton och mycket olika godsaker att äta till:) Ibland är det härligt att bara ligga och va lat och äta sig fet(are).Hmmm jag som kom i min vanliga storlek igen nu när jag va och handla kläder,skulle kanske tagit en större hi hi.Fast det fanns ju ett par kilos svängrum så det är bara att äta.

LYX.

Ligga på bröstet och bli kliad på ryggen och prata framtid kanske inte är så ovanligt.Men för någon som nyss fått tillbaka framtiden är det lyx,och jag skulle kunna göra det  jämt:)Vardagliga saker blir lyx,små detaljer glädjer,tar vara på tiden,vardagen är trygg och underbar,väljer bort onödigt tjafs,nöjd med sig själv och gläds åt det man har.Början på ett underbart befriande liv med mer glädje och uppskattning och mindre prestige och principer.Inte förrän man varit där kan man förstå känslan.

Middag.

Det blev ingen slölördag,det blev fika och god middag hos trevliga vänner:) Så nu blir det slappa i soffan och äta allt jag köpte för att ha slölördag.Och jag som är precis proppmätt. Lite går nog ner,mums mums.

Fast det är lördag.

Grått och trist väder.Känner inte för att fixa bältet idag.Det blir mysig filmdag istället.Ska åka och handla upp mig på godsaker och sen bara ligga i soffan hela dagen och kolla film och äta gott.Japp det blir slösöndag fast det är lördag:)Prova alla nya kläder och skor ska jag kanske oxå ta och roa mej med,Manekänga lite:) Jag har handlat en hel del kläder,skor,smink,smycken,mikro m.m och ändå har det bara gått åt några tusenlappar.Jag har verkligen fyndat tycker jag.Då är det ännu roligare att shoppa.Och måndag el tisdag kommer mina nya solglasögon,dom fick jag för under tusenlappen,de ni.

Mia Törnblom.

Jag har flera gånger köpt Mia Törnbloms böcker om självkänsla.Fast då har jag gett dom i present till människor som jag tycker ska tycka om sig själva lika mycket som jag tycker om dom.Nu har jag köpt dom igen,till mej själv.Jag ska ju börja en utbildning i höst och vet att vi ska prata mycket om självkänsla då.Jag tänkte att det är bra och läsa dom ovh va förberedd.Och i ena boken hitta jag en sån klockren förklaring som jag alltid går efter."Det räcker långt ifrån att bara säga förlåt.Ett förlåt utan en förklaring betyder ju faktiskt ingenting.Tyvärr är heller inte insikten att jag agerat fel detsamma som jag har förändrat mig eller bett om ursäkt.Det är förändringen i sig som är det viktiga.Ofta påstår människor att dom förändrats,men de kan bara bevisa det genom att handla annorlunda än förr" Ja och så är det ju."Och bevisa att man handlar annorlunda än förr bevisar man att man gör genom att be alla om förlåtelse.Inte bara enstaka,det betyder tyvärr ingenting.Då har man inte förändrats".

Sant vad jag vet:)

Män som kallar grönsaker för kaninmat borde studera kaniner: Kaninhanen är vig, rörlig, har ingen kulmage och är en outtröttlig älskare.

Shopping.

Jag och ett av ett hjärta begav oss och handla bälte till bilen.Det blev en heldag med restaurangbesök och massa shopping:)Det va så kul för båda hitta så mycket bra saker och jag hitta lite fina saker jag köpte till hjärtat som jag tyckte passa.Så i helgen blir det till att byta bälte,undrar om jag ska flirta med ett hjärta,fast jag tycker det är ganska kul att hålla på själv oxå.Får se hur lusten är. Ikväll ska jag va hemma och mysa själv,jag tycker det är så himla skönt ibland.Visst är det mysigt med nära,kära och massa vänner men ibland är det mysigt att bara va själv och krypa upp i soffan efter ett härligt bad och bara mysa.

Bilkoll.

Har bett "väst-vännerna" ha lite koll på en annan bil oxå,För nu börjar det hända saker med den oxå:(.Och dom blir så glada när dom får hjälpa till:)

Tjejkväll på Järna Trä!


RSS 2.0