Slutat vela!

Nu har jag bestämt mej för att ha gästrum/lekrum! Nu är det slut med velandet. Det är ju skönt att ha ett rum med alla leksaker och som vänner kan sova i och STÄNGA dörren.

Värt att läsa och tänka efter.

Att vara mamma.

 

Efter 17 års äktenskap ville min fru att jag skulle gå ut med en annan kvinna och äta och gå på bio. Hon sade, ”Jag älskar dig, men jag vet att den andra kvinnan älskar dig och skulle tycka om att vara med dig en stund.” 

* * * 

Den andra kvinnan som min fru ville att jag skulle träffa var min MAMMA, som varit ensam i 20 år, men kraven från mitt jobb och mina två barn hade gjort att jag träffat henne ytterst sällan. 

* * * 

Den kvällen ringde jag för att bjuda ut henne på middag och bio. 

* * * 

“Vad har hänt, mår du inte bra", frågade hon? 

* * * 

Min mamma är en kvinna som misstänker att ett samtal sent på kvällen eller en överraskande inbjudan betyder dåliga nyheter. 

* * * 

“Jag tänkte att det skulle vara trevligt att umgås lite med dig”, svarade jag. ”Bara vi två.”

Hon tänkte ett ögonblick och sade sedan, ”Det vill jag väldigt gärna.” 

* * * 

Den fredagen efter jobbet, när jag körde för att hämta henne, var jag lite nervös. När jag kom till hennes hus märkte jag att även hon verkade nervös inför vår träff. Hon väntade vid dörren.   Hon hade lockat håret och bar den klänning hon hade burit när hon fyllde år den 19 november. 

* * * 

Hon log med ansiktet strålande som en ängel.”Jag sade till mina vänner att jag skulle gå ut med min son, och de blev imponerade” sade hon, när hon klev in i bilen. ”De väntar med spänning på att få höra om vår träff.” 

* * * 

Vi gick till en restaurang som inte var förstklassig, men väldigt trevlig. Min mamma tog min arm som om hon var en Lady. När vi satt oss var jag tvungen att läsa menyn. Hennes ögon kunde bara läsa stor text. Halvvägs igenom förrätterna lyfte jag blicken och såg mamma sitta där och stirra på mig.. Ett drömmande leende låg på hennes läppar. ”Det var jag som brukade få läsa menyn när du var liten.”sade hon. ”Då är det dags för dig att slappna av och låta mig återgälda dig.” svarade jag. 

* * * 

Under middagen hade vi en angenäm konversation - inget märkvärdigt, men vi fick veta vad som hänt i varandras liv sedan sist vi sågs. Vi pratade så mycket att vi missade filmen: 

* * * 

När vi kom hem till henne senare sade hon: ”Jag vill gå ut med dig igen, men bara om du låter mig bjuda.” Jag gick med på det. 

* * * 

“Hur var middagen? frågade min fru när jag kom hem. ”Väldigt trevlig. Mycket trevligare än jag kunde tro.” svarade jag. 

* * * 

Några dagar senare dog min mamma i en svår hjärtinfarkt. Den kom så plötsligt att jag inte hade en chans att göra något för henne. 

* * * 

En tid senare fick jag ett brev med en kopia av ett restaurangkvitto från samma ställe där mamma och jag var och åt. En medföljande lapp sade: ”Jag betalade i förskott. Jag var inte säker på att kunna följa med; men i alla fall så betalade jag för två platser - en till dig och en till din fru. Du kan aldrig förstå vad det betydde för mig. Jag älskar dig, min son.” 

* * * 

I det ögonblicket förstod jag det viktiga med att säga: “JAG ÄLSKAR DIG” i tid och att ge våra kära den tid de förtjänar. Inget i livet är viktigare än familjen. Ge dem tiden de förtjänar, för det här går inte att skjuta upp till “en annan gång”. 

* * * 

Någon sade att det tar sex veckor att bli normal igen efter att du fött barn ..."någon" vet inte att när du väl blivit mamma blir inget “normalt” igen.. 

* * * 

Någon sade att instinkten säger hur du ska vara som mamma ... "någon" har aldrig haft en treåring med sig till affären.   

* * * 

Någon sade att det är tråkigt att vara mamma .... "någon" har aldrig åkt med i en bil som körs av en som nyss fått körkort.

Någon sade att du är en ”bra” mamma, ditt barn ”blir bra” ... "någon" tror att det följer med intruktionsbok och garanti till barnet. 

* * * 

Någon sade att du inte behöver en utbildning för att vara mamma ... "någon" har aldrig hjälpt en tolvåring med matteläxan. 

* * * 

Någon sade att du inte kan älska ditt andra barn lika mycket som du älskar ditt första ... "någon" har inte två barn. 

* * * 

Någon sade att det svåraste med att vara mamma är förlossningen ... "någon" har aldrig stått och sett sitt barn gå på skolbussen den första skoldagen. 

* * * 

Någon sade att en mamma kan sluta oroa sig när hennes barn gifter sig ... "någon" vet inte att ett giftermål ger en ny svärson eller svärdotter under hennes vingar. 

* * * 

Någon sade att en mamma har gjort sitt när hennes sista barn flyttar hemifrån ..."någon" har aldrig haft barnbarn.

 * * * 

Någon sade att en mamma vet att du älskar henne, så du behöver inte säga det till henne ...   

"någon" är ingen mamma.


Schema.

Varit på jobbet och fått mitt schema YIPPI! eller schema kan man kanske inte kalla 25% mer besökstider:) Men ändå. Nu slipper all min släkt och vänner mej lite i alla fall för lite socialt får jag ju när jag är på jobbet. Känns så jävla bra, en liten seger över Läkarna.

Kaffe.

Varit och tagit prover,idag behövde jag inte åka till sjukhuset som igår,skönt. Kaffe är så himla jätte mycket godare när man varit igång ett tag och inte fått dricka det innan för att man ska va fastande. Men nu, nu sitter jag med en stor kopp och njuter av denna härliga dryck. Tur att det är alkohol jag inte får dricka, tänk va hemskt om det va kaffe.

Sov.

Som jag trodde somna jag,tur jag satte larmet. Men nu är tabletten tagen och larmet ställt igen så jag vaknar till ännu en morgon med provtagning. Och nu när jag får sova igen är jag ju hur pigg som helst.Men det är kanske inte så konstigt när jag sovit flera timmar redan.

Trött.

I vanliga fall är jag uppe till både tolv,ett och två.Ikväll när jag måste ta en tablett prick 23.00 är jag dödens trött så det är bäst att ställa larmet ifall jag somnar. Så typiskt, och säkerligen blir jag hungrig efter åtta oxå eftersom jag ska va fastande ikväll oxå.

Olika världar.

det är en märklig värld,den utanför. kranar är konkurenter men hjälper ändå varann, tjänster och gentjänster och köpslå med tips. Ja tur man inte är i den världen.

Läkarbesök.

Varit och tagit prover på tumören, träffat läkaren ang bukspottsköteln. Både bra och dåliga nyheter av läkaren, Dom har inga mer ideer om vad dom kan göra för att bota mej:( Dom goda är att jag lyckades tjata till mej att få börja jobba 25%. Det är ju inte mycket men alltid något, jag blir ju sjuk bara av att gå hemma och tråka.I september ska jag till läkaren ang tumören och få svar på dom proverna, Hoppas det inte blir operation för då blir jag ju sjukskriven igen och det vill jag INTE! Det räcker nu.

lätta......

Nu är det bara att vänta, Kanske jag kan få tillbaka något. Jag försökte fixa det den lätta vägen utan något respons då blir det ju den svåra vägen. Synd.

Ärenden.

Det blev ingen bara va dag, det blev en tur till stockholm med Fasadklättraren, Gjorde lite ärenden och fixa lite. Känner mej nöjd över allt som blev gjort. Nu på kvällen har jag inte gjort många knop. Imorgon bitti är det dax för provtagning så ikväll är jag fastande och får inte äta gottis framför tv:n.Konstigt vad tv:n blev tråkig:)

Bara va dag:)

Vad ska det bli för väder idag? spelar inte så stor roll för idag vill jag bara va hemma och fixa. Det har varit något heeeela tiden som kalas,marknad eller besök. Idag är det ingenting och det ska jag njuta av och bara göra ingenting. Ibland behövs det sånna dagar så man stannar upp och kommer ihåg sig själv.

Marknad.

Varit på höstmarknaden,fikade och köpte hjortronsylt mums. Sen åkte vi hem till min svägerska och tog en fika till och snacka lite, det va ett tag sen. Nu har jag bakat äppelpaj med turkisk yougurt och grejer i så spännande och smaka.Rörde bara ihop något så får vi se om det går att äta:).Mat ska det väl oxå bli men har fikat och stoppat i mej så hungrig är jag inte.

Sova.

Så var jag hemma igen:) Har varit och hämtat syster som slavat på ett bröllop (hon är duktig hon) Somnade på soffan i väntan på att hon skulle ringa,riktigt skönt va det fast den inte va utbäddad.Men nu blir det att ge tänderna rn omgång och sen gå och lägga sig på riktigt.

WOOOW!

Spontan middagen va en helt fantastisk trerätters, och inte vilket skit som helst heller. Börja med en räckmacka som va gudomlig med massa räkor och nån god krydda på, sen blev det oxfile med hasselbackspotatis,kantarellsås och gorgonzojasås.Sen fick vi vänta på att maten skulle sjunka för vi va alla proppmätta. När vi va redo igen serverades friterad Camenbert jag fick kämpa i mej sista biten för jag va så jävla mätt och jag kan ju inte lämna något så himelskt gott. Nu ligger jag på soffan med en mage lika svullen som gravid i fjärde månaden,men vad gör det jag njöt i flera timmar för att bli såhär stinn:) Ja dom kan verkligen bjuda på middag mina vänner.

Middag.

Hmm skulle ju städa undan här hemma. Men nu blev jag bjuden på middag hos några av dom bästa, så städning får vänta minsann. kanske jag tar tag i det imorgon efter marknaden.

Fest.

Jag och en kompis hade tänkt att ha fest, vi hade det förra året och lyckat blev det.Så i år skulle reprisen komma. Då går min bror och blir väldigt dålig,klart vi kan ha fest fast han är sjuk men han brukar hjälpa till med vissa viktiga detaljer och eftersom han varit sjuk i över en månad har han kommit efter och hinner inte hjälpa oss nu. Och smidigast är ju att kunna va ute när det är mycket folk,då är man ju ganska beroende av att det är varmt. Jag skulle säkert kunna stressa honom men det va ju stress som gjorde honom sjuk så det känns ganska onödigt. Jaja vi får väl vänta och se vad som händer.

Lyckligt lottad.

Att vara sjuk är ingen höjdare, att ha en osynlig sjukdom känns förjävligt. Det är tur jag har vänner som vet, för det är inte alltid det syns att jag mår piss och inte orkar.Det är nog lätt att bli isolerad för att vänner inte förstår att man inte orkar göra något på en vecka eller två, inte orkar va social och hålla kontakt. Mina vänner vet det och frågar alltid om jag vill/orkar följa med på både det ena och andra, dom "glömmer" inte bort mej bara för att jag haft en "osocial period" och inte hållit kontakten.Dom vet att det inte är för att jag inte vill utan för att jag mår dåligt och inte orkat mer än bara va. Många har nog inte sånna vänner och dom hamnar lätt utanför och "glöms" när vännerna planerar roliga saker. Jag är lyckligt lottad.

Sol och varmt.

Sol och varmt. Och jag som skulle städa upp efter lilla hjärtat, det ligger leksaker överallt. Det får nog bli i eftermiddag. Måste ju passa på att va ute i solen när den är här.och vad gör väl leksaker på golvet när man ändå är ute.Ska testa min nya ångmopp oxå tänkte jag,kul och se hur det blir och få mattorna ordentligt rena utan att släpa dom till tvätt stugan.

Ha ha

En man står i sovrummet & klär av sig naken framför sin hustru som ligger i sängen och läser. Under stripteasen frågar han förföriskt: - Vad är sexigast- mitt manliga ansikte, min breda bringa eller min läckra rumpa? Hans fru tittar som hastigast upp från sin bok & svarar : - Ditt sinne för humor, älskling..

Inte konstigt.

Man ska nog tänka sig för innan man säger till nån "det du aldrig kommer få" Det kanske redan hänt.Medans annat varit upp och ner fram och åter kanske någon fått och därför reagerar.Den som blivit lurad är ofta inte sen att lura tillbaka och i hemlighet känna sig  tillfreds

Lite trött.

Ja nu har lilla hjärtat åkt hem, jag har firat brorsdottern.Nu kraschar jag i soffan med fetaost,oliver och luft torkad skinka som gottis.Kanske blir det friterad camenbert och hjortronsylt oxå,,,,,,om jag orkar:)

Tälje.

det blir en sväng till Tälje idag oxå:) Handla bildelar till pappa och lite andra roliga saker till mej när jag ändå är där. Blev ju pengar över från semestern pga av min "vän" där och igår kom ju lönen hi hi.

Okunskap.

En väldigt nära till mej genomgår just nu en vårdnads tvist, så tråkigt. Men pga den andre förälderns okunskap eller blindhet blir det troligtvis en någorlunda "lätt" match för min nära.Den andre har dragit upp allt möjligt utan att tänka på att själv bli "granskad" på samma saker och sitter i lite värre sits med både umgänge och förflutet än min nära. Hur kan man tro att bara den ena blir granskad? och tro att dom inte kollar upp allt runt båda? Ja nu är ju det till fördel för oss så inte är vi ledsna över okunskapen:)

Kalas.

Idag åker lilla hjärtat hem:( men innan dess ska vi nog hinna ta en sväng på byn och fika m.m. Ikväll blir det kalas! Min älskade brorsdotter fyller år och alla samlas.......igen. Det blir tredje som fyller år den här veckan men "bara" andra kalaset. Pappa fyllde ju i Tisdags och det gjorde en annan brorsdotter oxå.Nästa vecka fyller ännu en brorsdotter men sen är det lugnt till slutet av september. Det blir mycke kalas när vi är så många:)oftast ca tre i månaden men vissa månader är det sex stycken som fyller, det blir många kalas det.

Lögn?

Sålänge en viss är kompis och umgås med sin sk blivande sambo tror jag på det.Och sålänge en viss är så nära bloggerskan måste det som skrivs vara sant.Inte en enda vettig tillåter något av det om det är lögn.

GRRRRR

Är huvudet dumt får alla lida. Men det har dom bara sig själva att klandra,Blir det inte ikväll eller imordon bitti blir det snart, jag vet dom står redo. Såååååå många som funnits där. Nä fy fan nu är det nog!Det är bara en själv som i slutänden kan välja om man ska hoppa i land eller följa det sjunkande skeppet.

Sova gott.

Haft väldigt trevligt sällskap här ikväll:) Och röj blev det hi hi.Nu blir det tv och gottis en stund innan duschen och sen drömma härliga drömmar. Jag kommer sova gott i natt.

Oväntat.

Fick ett oväntat fika besök ett snabbt sådant. Men kaffe och bröd hann vi få i oss och prata lite oxå.spontanbesök är alltid kul. Nu väntar jag på det planerade fikabesöket ha ha.

Ett måste.

Måste ta tag i "inneboende" frågan snart,suck.Har ju haft det så himla bra hitintills önskan är ju att få det igen. Eller helt enkelt ha ett gäst/lekrum, velar fram och åter.

Shoppingdag.

Va och storhandla idag,eftersom båda frysarna,skafferiet och kylskåpet redan är överfulla blev det nästan bara godis,bra ha saker och en kasse leksaker till mitt lilla hjärta.Lite mjölk och yougurt kunde jag trycka in samt en melon.En del ramar till all konst köpte jag oxå.Kul med konst (som är lite dyr och av en man känner) på väggarna.Sen blev det donken till lunch.

Lilla hjärtat <3

Idag skulle jag in och ta prover på Tumören, men det blev barnvakt åt lilla hjärtat istället:) så idag blir det mysdag med en enmeters gullunge.Vaknade av en liten söt hand som klappa på mej,Det är livskvalite. Idag ska vi åka och shoppa mat och lite annat roligt.

siesta.

Har varit på jobbet och hälsat på:) alltid lika mysigt. sen tog jag en siesta,så himla skönt. Har en massa måsten att göra men skjuter upp det till imorgon, då har jag bara provtagning och shopping på listan,

Disig dag.

En disig dag. Det blir en bra dag att åka till jobbet och hälsa på. Saknar att jobba, jag trivs så bra där och skulle så gärna vilja börja jobba. Kanske jag snart kan göra det trots mediciner, elle kanske tack vare om dom hittar någon bra medicin som tar bort ALL värk:) Fram till dess får jag nöja mej med tillfälliga besök.

Så kan det va.

Medan du skriker åt din kvinna, finns det en man som önskar han kunde viska i hennes öron. Medan du förnedrar, kränker och förolämpar henne, finns en man som vill påminna henne om hur vacker hon är. Medan du sårar henne, finns en man som önskade att han kunde ta bort hennes smärta. Medan du får henne att gråta,finns en man som vill stjäla leendet från henne ♥

True talent.

Har varit och grattat pappa:) Kollat på True talent där Gonza (min systerdotters pojkvän) gick vidare och fick Danny från EMD som coach så det kommer nog gå bra.Gonzas röst och härliga personlighet ihop med Danny kan inte slå fel!

Gratta.

har mest sovit idag:) sista veckorna har det ju inte blivit så mycket av det.Nu äta och sen iväg och gratta pappsen som fyller år.Vi ska kolla på True Talent och hejja på Gonza oxå,hejja hejja.Imorgon måste jag ta tag i inneboende frågan oxå,Det verkar va svårt med lgh nu.

Vänner igen......

Du väljer vilka människor du vill ha i ditt liv. Du ser vem som bygger upp dig och vem som drar ner dig. Att omge sig med människor som är negativa och destruktiva är inte bra, då blir vi trötta, slitna, kraftlösa och ljuset i våra ögon blir svagare dag för dag. Tänk över vem du vill ha i ditt liv. Vem som ger och vem som bara tar. Behåll de som värdesätter och respekterar dig för den du är ♥

Vänner.

Nu har jag varit och lämnat C vid tåget,snyfft. Vi har haft underbara dagar ihop både där och här.Och nu dröjer det innan vi syns igen. En vän saknar mer än något annat och det här är verkligen en vän.Vi har knappt sovit medans hon va här,bara pratat och pratat om precis allt möjlig. Vi har liknande ryggsäckar att bära på med mycket glädje i och en del sorg men packningen är väldigt lik.Att ha en sån vän (jag har fler) är ett lyx i vardagen. Och med samma ryggsäck så behöver man inte alltid säga något dom förstår ändå och ibland avslutar man den andres mening helt underbart att ha sånna vänner.Tur att jag har det här hemma oxå för annars skulle jag sakna henne ännu mer. Men jag har ju min "stackare" som jag ibland terroriserar här hemma som enkelt säger "En för alla...." när jag tackar för att hon finns:)

"Han med vitt"

Jag följer en del bloggar speciellt en,den är så jävla bra och och alla i vänskapskretsen vet ju vem "han med vitt" är och alla läser den. Så det blir ju lite kul då speciellt när han nekar till vitt men sen ändå är vän med bloggerskan;) det har vi pratat mycket om i "han med vitt" gamla umgänge med instrument. Det är man ju inte om det inte ligger till så, dom har ju själva sett ett och annat hörde jag. Det är så löjligt att förneka det då, när man ändå med sättet bekräftar.vem skulle acceptera att umgås med den bloggerskan om det inte va sant det som skrevs om en? och det är ju väldigt avslöjande oxå. Senast idag "gilla" "han med vitt"på bloggerskans FB. Vore det lögn vore ju inte "han med vitt" och bloggerskan va så goda vänner, inte skulle jag det i alla fall:) Men han kanske inte har nån annan:(.Jag vet att det är likadant med en annan han är vän med, den har berättat en hel del för dom som vill hör och även dom som inte vill, dom är oxå fortfarande vänner. Kan en människa va så ensam så den måste acceptera sånt för att ha nån vän? Tragiskt.

??????

Hur kan en del gå med skygglappar? Hur kan en del "glömma" allt andra gjort för dom? Hur kan en del tro att det är fel på alla andra och inte sej själv? Hur kan en del inte inse sitt eget bästa? Varför kan en del inte acceptera att dom oxå gör fel ibland? Varför kan en del inte ta ansvar för sina egna handlingar? Om dom ändra på dessa saker skulle dom bli mycket lyckligare.Och det är inte fel att göra fel,det är fel att vägra inse att vi alla gör fel ibland. Själv har jag fått "upprättelse" av alla som trodde fel,det känns bra:) Både gitarrer,trummor och keyboard m.m har sett "saker"

"Turista"

varit hela dagen nere på byn och hamnen och "turistat".Min vän från skåne har ju inte varit här på läääääänge så hon ville ju se allt nytt.På kvällen kom nästan hela släkten på middag så himla mysigt. Nu blir det lite csi och dusch innan det är dax för sängen.Imorgon ska vi ut på gator och torg för mer vandring.

Nattgäst.

Hemma och utsövd! Det va en skön och bra hemresa med perfekt väder. Känns rätt bra att va hemma ändå. Det har varit två helt underbara veckor med mycket mys,trevligt folk,god mat,sena nätter och härlig sandstrand.Inte konstigt att jag inte ville åka hem. Men nu känns det ändå rätt ok. Just nu sitter jag och dricker kaffe och väntar på att nattgästen ska vakna, vilket säkert tar ett par timmar till:)Sen ska vi ut och kolla Trosa. Hon har inte varit här sen -78 så det har ju förändrats en hel del.

Hemresa:(

Så har då den dagen för hemfärd kommit,trist. Skulle kunna bosätta mej här nere fast då skulle det nog inte va lika mysigt,det blir ju vardag här oxå.Men när jag är här känns det som den bästa platsen på jorden.Nära till allt,billiga hyror och trevligt folk.Blir jag nån gång arbetslös då kollar jag nog jobb härnere oxå:) Då kan jag ju åka hem på semester, känns inte helt fel faktiskt.Men det klart jag har ju barn och barnbarn hemma och dom skulle jag kanske inte kunna flytta så långt ifrån.Ja ja tråkigt är det att åka härifrån,men kul att träffa alla därhemma är det ju oxå.Snart är allt klart här i stugan,då ska vi mötas allihopa för en brunch och säga hej då tills nästa år,utom C som följer med hem:)

True talent.

På Fredag är min systerdotters kille med på tv programmet True talent på 3:an. Han sjunger som en gud! Ni som har mej på FB kan kolla framträdandet redan nu, Jag kommer hålla tummarna stenhårt på fredag.

Första pris.

Det blev en tidig kräftskiva, måste ju va pigg när jag ska köra hem imorgon.....tyvärr. Kul att C följer med ett par dagar.Och det konstigaste av allt jag har pengar kvar,helt otroligt så som jag har shoppat och så mycket jag har med hem.Men mycke är ju gåvor som ångdammsugaren tex. Det ka bli kul att packa upp allt. Igår vann jag första pris på ett lotteri oxå,en hink full med godsaker och annat:). Nä fixa lite inför morgondagen och sen dusch.

Ingen strand.

Det blev ingen strand idag för det blåste lite.Har varit och shoppat lite istället.Nu blir det till att packa så gott det går och städa det grövsta för att ta sista imorgon. Jag hinner nog en siesta innan det är dax att göra sig iordning för kräftskiva.

Trubadurer.

Varit på stranden ett par timmar och ser ut som en kokt kräfta:) Sen shoppa jag lite och tog en Frapino på torget i solen.Vet inte hur jag ska få hem allt skulle behöva en kombi. Har ju fått den där ångdammsugaren oxå och den vill jag ju ska få plats plus allt annat jag köpt, presenter till alla mina hjärtan och älsklingar,kläder och smycken och...... samt alla gåvor:)Men det ska nog gå hi hi.Ikväll har vi varit på Marinan och ätit,druckit och lyssnat på Trubadurer,skitmysigt. Imorgon blir det en kortis till stranden och sista shoppingen, måste ju packa och fixa så jag bara har städning kvar på lördag. och imorgon kväll är det kräftskiva så det blir kanske sent hem.

Och en till...

Tre män diskuterar sexställningar. -Jag gillar att ligga överst, då ser jag hennes vackra ansikte, sa engelsmannen. -Jag gillar att ligga under, då ser jag hennes vackra bröst, sa fransmannen. -Jag gillar att ta henne bakifrån, sa svensken. -Men vad ser du då? frågar de andra. ...............-Tja, det varierar. Sist var det hockey...

Lite roligt.

En herre ringde på dörren hos 2 gamla damer. - Jag kommer från Svenska Hem och vill visa ett recept på salt sill i lake. - Du får prata högre, sa damen som öppnade, jag hör illa! Mannen upprepade sig, men nu med högre röst. - Högre! sa damen. Jag hörde inte! Nu höjde mannen rösten så han skrek. Damen vände sig om och ropade på Elsa. - Elsa, skynda dig!! Det är en man här och han kallar sig hemska Sven och han vill visa sin stake!!!!

Gudomlig.

Idag va vi i en fiskeby och köpte rökt fisk.Tog en kaffe och gudomlig räkmacka på ett fik med utsikt över havet.Nu ikväll har vi varit hos en vän till mej som bor några mil utanför och ätit laxmiddag.Det börjar bli nedräkning för hemfärd,jag vill inte!.Lite bättre känns det att min barndomsvän som bor här nere följer med hem ett par dar.Hon har inte varit i Trosa sen tidigt åttital så det ska bli kul att visa henne och se vad hon tycker om förändringen.Allt trevligt har ju ett slut så även detta:(.Men nästa år är det dax igen.

Fiskeby.

Igår va det en härlig dag på strande, en mysig kväll med middag i trevligt sällskap. Idag blir det fiskebyn Kåseberga som får sig ett besök. Ikväll ska vi åka iväg på middag hos en vän.Ska bli kul och se hur han har det.

En till....

Pappan köper en robot med lögn detektor som slår människor när de ljuger. Han bestämmer sig för att testa det vid middagen. -Son, var var du idag? -Sonen säger: -I skolan. -Robot slår sonen! ...-Ok, jag såg en film med mina vänner. -Vad för film? -Toy story. Robot slår sonen igen! -Ok, det var en porrfilm!! skriker sonen. -Va!? När jag va i din ålder visste jag inte vad porr va ens, säger pappa. -Robot slår på pappa! Mamma skrattar, hahaha! -Han är verkligen din son. - Robot slår mamma.Visa mer

En lite rolig...

Mannen kommer hem från jobbet en dag och ser frugan sitta och kolla på ett matlagningsprogram. Han skrattar högt och och frågar: - Varför kollar du på matlagningsprogram när du ändå inte kan laga mat? Hon svarar lugnt som bara en kvinna kan: - Varför inte....? Du kollar ju på porrfilm!

Solstol.

Nu tar jag min solstol jag köpte sist jag va här och beger mej till stranden.Där kommer jag ligga och njuta hela dagen och endast röra på mej för ett bad,lunch och fika med dom berömda wienerbröden ljuvligt goda och ett måste när man är här. Ikväll blir det middag med alla som är här:)

LE!

Till alla barn och ungdomar som återvänder till skolan.
Om du ser någon som kämpar för att få vänner eller blir mobbad för att de inte har så många vänner eller för att man är blyg eller inte klädd i de mest coola kläder, vänligen ställ upp. Säg hej eller åtminstone le mot dem i korridoren eller på skolgården. Du vet inte hur denna personen har utanför skolan. Din godhet kan göra stor skillnad i någons liv!

Fantasifattigt.

Bara för att killar är så lättköpta är inte vi tjejer det,inte dom flesta i alla fall. Två dussin rosor,vad är det? det kan man ju köpa själv. Så jävla fantasifattigt.Och så billigt! Betala vad det kostat i försörjning istället då räcker inte lite rosor.Nä lite mer och högre tankar får ni nog ha om oss tjejer.Fast vi tjejer får ju något patetiskt att skratta åt:)

Presenter.

Har haft en härlig shoppingdag. Köpte lite presenter till alla mina älsklingar,(tur jag har plats i bilen). Köpte en hel del till mej själv oxå förståss. Käka på ett mysigt ställe ute i solen, allt är så härligt härnere. Imorgon blir det stranden och sen middag med allehopa,trevligt trevligt.

:)

Låt ingen annan diktera eller döma ditt liv.
Tänk inte på hur andra kan uppfatta dig.
Ingen annan kan veta varför ditt liv ser ut som det gör
och varför du gjort de val du gjort i livet, eller de val du kommer att göra.
Följ ditt eget hjärtas röst, lita på din magkänsla och var den du är.
Ingen annan kan vara den du är lika bra som du själv! ♥♥♥

Köpenhamn.

Idag blir det Köpenhamn och shopping! Det tar bara en timme med tåg,så enkelt och smidigt.Och det är ju ett måste att åka dit när man är här, förra gången ville inte mitt tråkiga sällskap åka.Fast det va ju inte nått konstigt tråkigare res sällskap får man leta efter.Så i gengäld visa inte jag alla mina smultronställen jag har här he he.Så det sällskapet har knappt sett nått mer än själva kärnan av Ystad.Så kan det bli när man är tråkig:)

Patetiskt.

Hur sanslöst korkade kan en del va? Först skicka massa elaka mess för att sen stå och tråna utanför dörren, patetiskt.Och sista tåget har gått så det blir väl en parkbänk igen.Ja där det vita går in går cellerna ut tragiskt men sant.

Fattat.

Ja då har Blondie lärt sig:) En fixar bilen, en har hoj och MR får leverera blommor. Och alla går dom med på det,Kanon. Fattar inte att inte alla har det så , men vi blir fler och fler.Och kör man med öppna kort är det inte att utnyttja bara att nyttja alla givmilda(dumma) karlar:)

Myyyyyyyyyyys

Har mys själv i stugan med fetaost (äkta) oliver och kex. Smågodis oxå förstås. Mysig dag och kväll.Trivs med mitt eget sällskap ibland.Tog ett varmt härligt bad efter middagen och sitter nu i myskläder det är semester det.

Fler....

Fick just veta att en vän hemmifrån kommer hit och sover ett par nätter i min stuga och åker med mej hem, Snart är vi uppe i samma antal igen:) Kul är det och plats finns det gott om.Mer plats finns det så vi får se om fler dyker up ha ha.

Lugn dag.

Vandrat längst Ystads gränder, kollade där vi bodde sist, fotat lite som kommer upp när jag kommer hem. Fikat på Bäckahästen,köpt lite jordgubbspulver(typ oboy). Var ner till Marinan och gick den nya bryggan ut och såg ut över havet härlig lugn dag.Nu ska jag ta lite siesta innan jag gör mej iordning för middag.Ska äta på samma ställe där vi åt då pappa fyllde sjuttio och vi kom hit allehopa och överaska honom.Så underbart god mat där.

Det är inte alltid den man tror.........

Nu förstår jag mailet för ett tag sen....tror jag.En MR är bort plockad och en M ditsatt, förvånar mej inte om det på något konstigt sätt ska göras till mitt fel. Men vill man se det så ja då får MR göra det. Vad jag nu har med det att göra, fast bättre att tro det är en än alla.

Helt själv.

Idag är det mulet, men solen vill titta fram och det är varmt. Har bestämmt mej för att va helt ensam idag,ta en time out och bara vandra i gränderna fika på något av alla mysiga fik och äta en härlig middag själv och avsluta på marinan. Jag tycker om att va själv ibland och den här veckan har vi varit ett helt gäng hela tiden så idag ska jag va med mej själv. Sex åker hem idag så nu är det inte så många längre men det har ju tillkommit så vi är ändå sju kvar:) och fler blir vi på onsdag då två tillkommer.

Presenter.

Våra vänner här nere är otroligt givmilda.Man kan inte säga att något hos dom är fint för då får man det med sig hem. Förra gången jag va här sa mitt sällskap att en staty med tre gubbar va fin då sa dom "Tyvärr är den sönder men vi har en till nånstans,vi ska leta rätt på den till dej" Dom hade en tavla av den som han fick sålänge. Nu hade dom letat rätt på den och tyckte jag kunde ta med den.Jag sa ju som det va att jag inte har möjlighet att ge sällskapet den men tacka ändå.Så vad tror ni jag fick.... jo statyn.Dom är hopplösa.Så nu har jag halva bilen fullt med tavlor och andra saker från dom och andra halvan av bilen är full med andra presenter jag shoppat. Det är ju himla bra men nästan lite pinsamt.

Vägg.

När jag kommer hem ska jag göra en vägg med c:s konst och en med G:s. C gör så färg glada och mysiga tavlor och G gör så fina och av G har jag redan så många vackra detaljerade skisser med trosa motiv så det blir nog en hel vägg med dom nya jag fått. Tavlorna från C räcker nog oxå till en vägg för jag fick rätt många nu och har några hemma oxå.

Tavlor.

Nu har vi varit och gått på stan här, fikat hos vår vän som bor här.Hon har så häftig lgh full med grejer från indien och andra länder.Jag fick ett gäng tavlor av henne som hon gjort, nu när hon är rätt känd är dom värda en hel del så hon hade kunnat sålt dom för många sköna tusenlappar men icke dom va till mej:) Dom är väldigt fina och glada så inte tackar jag nej inte. Ikväll blir det Taimat med hela bunten,mums. Ingen rast ingen ro hi hi, jodå det blir lite av det med mellan alla fester.

Fasadklättraren.

Igårkväll fick vi höra alla häftiga historier om fasadklättraren och alla hans bravader med porrklubbar och maffia. Det är lika spännande och intressant varje gång. Otroligt att han lever och vilken sammanhållning dom har (dom som är i livet) En del är fortfarande kvar i "branchen" på olika sätt. Jag blir lika trollbunden varje gång.

Full fart.

Nu har jag varit här en vecka och har en vecka kvar:) I Torsdags åkte tre hem och imorgon åker sex till.Det blir inte så många kvar nästa vecka men det gör ju inte något,dom viktigaste är kvar och sen får ju fler nya plats på grillfesterna :) Alltid roligt med nytt folk. Ja det blir nog en vecka till i full fart.

En man.

Vilken dag,kväll,natt! Gick i affärer och loppisar på dan, fika på mysiga fik. På eftermiddagen tog jag en siesta för att orka med kvällen.På kvällen va vi hos våra vänner här nere på grillfest.Det va en hel del folk, bara vi va ju nio och sen deras andra vänner. Träffa en man som verkligen visste hur man uppvaktar en tjej:) Inte sådär fjantigt utan precis lagom och precis rätt ord vid rätt tillfälle hmmm det va härligt. Lite svartsjuke drama blev det, bara lite för fler ville ha hans uppmärksamhet. Det va kanske inte så populärt att jag fick all utan att ens be om det. Kväll gick över till natt utan att vi ens märkte det så trevligt och trivsamt va det. På natten följdes vi åt en bit och kollade in Hornblåsaren och vandra lite i gränderna innan jag gick hem. Det va en varm och ljuvlig kväll.

Inget bestämmt.

Ännu en härlig frukost på bakgården med vindruvor.Idag får vi se vad det blir, stranden,fika eller poolen och fika. Fika är ju ett måste ha ha.Ikväll blir det i alla fall grillning med allehopa.

Lunch.

Grått hela dagen, men har man sol i sinnet gör inte det något. Shoppat och varit på loppisar hela dagen. Mysig lunch trevligt sällskap och alla pengar kvar när jag kom till stugan igen, bra shopping tycker jag. Nu på kvällen har vi ätit en god middag och myst här. Nu ska jag duuscha och sen sitta en stund i trädgården med en islatte, själv. Behöver det:)

Grått.

Idag är det än sålänge grått här i Ystad. Om det fortsätter så blir det loppis och affärer hela dagen. Ikväll blir det middag ensamma:)och sen mys i stugan.Det är trevligt och mysigt att äta och umgås allihopa men oxå mysigt att va själva nån kväll.Imorgon är det ju grillfest igen.

Oljelampor.

varit på en stor loppis på torget och köpte tre fina oljelampor, kollade lite i affärer oxå och hitta lite till att handla, kläder och smycken behövs ju alltid:) Nu är jag hemma och lastar av och gör iordning mej för middag och underhållning.Kanske lite siesta oxå.

Solstol.

Ligger på stranden i solstolen bredvid "nån" med väldigt lång tumme:) Och denna nån har precis beställt en smidig ångdammsugare till mej, som kommer innan jag åker hem:) En sån jag länge velat ha. Ja det är inte alls dumt att va här.

Underbart härligt.

Har ätit en härlig frukost med ägg&bacon bakelse,nybakat bröd(lätt överallt med Tupperware) ute under vindruvsträdet. Nu blir det att göra iordning sig för stranden och sen stor loppis.Ikväll blir det först middag tillsammans med alla och sen underhållning i form av trollkarl och trubadur och en drink i samma sällskap på ett mysigt ställe.Kan knappt tro jag är i sverige:)

Mail.

Det är konstigt, här sitter jag i Ystad och får nått mysko mail från en som jag "känner" typ som vackert väder, är allt bra. Och i mailet pratas det om personer som jag inte vill ha i min närhet som om jag sagt ditten och datten. Hallå jag är här och hallå jag undviker. Varför ska man förknippas med det hela tiden. Två T blir ju dubbelt korkat,tror dom bara EN enda märker hur korkade dom är? usch jag ryser.

Cafe Annorlunda.

Idag blir det Cafe Annorlunda där man får äta hur mycket kaffebröd man vill:) och sen simrishamn med dess gränder. Ikväll blir det middag borta så det blir ingen middag på båtrestaurangen i simrishamn, det blir en annan dag. Bara äter,fikar och njuter på semestern. Precis som det ska va.

Rätt sällskap.

inatt har det regnat,men nu börjar det klarna upp. Får se om det blir stranden eller om det blir vandring i Ystad och loppmarknader. Allt är lika mysigt med rätt sällskap.

Tidig kväll-

ddet blir tidigt i säng idag, jag börjar bli gammal hi hi. Vi va på stranden, sen lite loppis såklart,shoppa och fika.På kvällen gick hela gänget(mamma,pappa,bror med familj och...) Till våra vänner här och åt. Dom är så härliga.Skönt att höra även från dom att mitt sällskap förra gången inte verka va så bra. Och att jag nu va glad och sprallig igen så som dom känner mej(dom Älska ju oxå barnens far, precis som vi andra, och dom går ju inte att jämföra).Dom hade oxå andra vänner där som va precis lika härliga som dom. Det va verkligen jättetrevligt. Den yngre vännen börjar nu bli känd konstnär och säljer både bra och dyrt och jag skulle få välja ett gäng tavlor nån dag. Hon gör underbar konst som även jag gillar så det är kul.

Paradis.

Idag blir det stranden som är fem mil lång.Det känns som att va utomlands med denna strand, samt huset där jag bor har en innergård som det växer fullt med vindruvor, det är en helt underbar känsla att sitta mitt bland alla druvor och äta frukost.Det här är mitt paradis på jorden.Har redan bokat nästa sommar.

Magiskt.

Gårdagen va helt magisk. Underbart sällskap och härligt god mat. Så himla lyckad Grillfest.Fick en gåva oxå av min vän här, en staty som mitt sällskap jag hade med mig sist hit ville ha men den va lite trasig, nu hade dom fixat en som va hel.Dom hade glömt att det va sällskapet som ville ha en sån men jag tycker oxå den va fin så det va bara bra:)

Sååå sant!

Ignorera aldrig någon som verkligen bryr sig om dig,för en vacker dag kommer du att inse att du har förlorat en
diamant medan du var och samlade sten!!(¯`'•.¸ //(*_*)\\ ¸.•'´¯) och var rädd om den diamant som blivit skickad till dig av universum. Det är aldrig en slump att man möts!!!♥♥ =)

Grått.

Vaknade i ett grått Ystad, perfekt väder för en dag på stan med musik och festligheter. hoppas det klarnar upp till kvällens grillfest. åhh det är så härligt att va här igen bara njuter och många dagar har jag kvar. Under tiden jag är här kommer två brorsor med familj och mamma och pappa oxå vara här vissa perioder. Den här veckan som kommer kommer vi va alla utom en brorsa. Så det kommer bli mycket fest och roliga saker.

LGH.

I helgen är min lgh utlånad,undrar om den är kvar när jag kommer hem, den kommer va utlånad lite nu och då när jag är borta. Det är bra då får inneboende sällskap (han känner dom ju oxå) I gengäld får jag hjälp med ditt och datt så det är ju oxå bra:) Bara fördelar alltså.....om det inte blir röj. Nä det blir det inte, känner jag dom rätt over dom på sin höjd där och duschar,det är ju hojfest.

Framme.

Nu är jag i Ystad och har varit ett tag, På eftermiddagen idag va det "slangprövning" Det är brandmännen som provar deras första slang från 1839 genom att spruta på folket på torget. Det blir som en stor badplats. Sen gick vi och käka Plankstek på min "favvo" restaurang sen tog vi en sväng runt i gränderna. Nu är jag lite trött,det blev inte mycket sova inatt och vägen hit tog tid för det va så mycket jag ville besöka, Campingen i Karlshamn som jag bodde på sist jag åkte ner hit tex. Den är så fin och mysig och när jag ändå åker förbi. Sen va det godishuset som oxå är ett måste plus alla loppisar:) Imorgon är det massa som händer på stan för det är Festival, på kvällen ska vi ha grillparty. Det blir nog en kanonsemester-

Sömn.

Vaken,glad och pigg. Pigg va kanske en överdrift efter få timmars sömn:) Men eftersom jag bara är här knappa dygnet är det dumt att sova bort det,finns ju roligare saker att göra. Framåt dagen ska jag ju vidare så det är bäst att passa på.

Småland.

Då va jag framme i småland.Ätit jättegod middag på en liten bykrog, Nu blir det mys till 199%. imorgon nån gång bär det av vidare till Ystad för många härliga dagar.

Semester.

Underbar morgon,sol och kaffe i lugn och ro. snart är det dax att packa ned datorn och bege sig till........ och sen imorgon YSTAD! Härliga gränder,fem mil sandstrand,mysiga grillkvällar,Köpenhamn.m.m väntar:) Det ska bli så härligt.

Blommor och..........

Packar,fixar och donar med det sista inför resan. Tur inneboende kommer hem imorgon så jag slipper ordna med blommor och papegojjan. plus att lgh inte står tom och post lägger sig på hög m.m.På Lördag är jag i Ystad så underbart, underbart att åka där jag ska sova imorgon oxå:). Det här har jag längtat efter.Och skönt att komma härifrån när man inte vet vad västvännerna hittar på(dom ska bo här ibland)Tokstollar som dom är.

Hjälp.

Varit och fikat med mamma och syster, alltid trevligt. Sen skulle jag hem och fortsätta men då ringde pappa och ville ha hjälp på verkstan.....typ 3 timmar.Så nu ligger jag lite sent i planeringen.Men vad gör det när det är pappsen som behöver hjälp.

Ska inte prata......

Vissa västvänner kollar ALLT! Speciellt om dom är arga:( Inte kul men roligt med info hi hi.Man ska inte prata strunt om dom.

Sista fix.

Härliga morgon, Kaffe,cigg och tidningen.Inte för att det är så mycket att läsa i SN men mysigt att ha.Idag blir det att fixa det sista av allt, Packning,städning och bilen. Imorgon drar jag söderut och njuter av fem mil lång sandstrand:) Ja jag har en plats kvar i stugan(eftersom jag inte tar med Tårta till kalas) om nån lockas, men den blir kanske upptagen vissa nätter men stranden är mysig att sova på ibland:) Skämt åsido, det ska bli underbart.

Mums.

Vilken härlig kväll, och vilka trubadurer.Daniel som alltid är där är charmig men Christian som han hade med sig ikväll va ögongodis,mums. Och så roligt och full av fart. Tävlingen gick åt fanders men vad gör det med den utsikten och den musiken. Underbart!

Så sant.

Sanningen är att lögner för dig längre och längre bort från dina medmänniskor.

Det går exempelvis inte att ha en nära kärleksrelation ur lögn.

Varje ny lögn måste kommas ihåg och sedan går din livsenergi åt till att komma ihåg lögnerna.

 I detta hamnar du - i huvudet och i intellektet.

Du befinner dig då överallt utom i nuet. Det är i nuet som kärleken finns.

I nuet är inte ditt intellekt inblandat. Intellektets enda intresse är överlevnad, rädsla och försvar.


Nice.

Nähä dax för dusch och sen bege sig till Tullen och lyssna på trubadur och Tävla förstås. Hoppas vi kommer bättre än trea idag suck.Verkar va omöjligt. Men fan så kul och mysigt.

Fika.

Tog en sväng på byn, handla lite frukt, tog en islatte och macka på Hannhas mums. På Lördag ska jag sitta på Ystads torg och dricka en kall Fruppido mums islatten fick mina tankar dit, förra gången jag va i Ystad tog vi en sån varje dag sååå gott.

Till......

tänk dig en vinter utan snö
tänk dig en höst utan blåst å tö
tänk dig en sommar utan havets glitter
tänk dig en vår utan fåglarnas kvitter
så känns de för mig en sekund utan dig

Så kan det va.

Eftersom en MR litar så mycket på vad en viss säger (och han borde veta) så bör ju jag oxå göra det, hu så hemskt. Har försökt att tänka att det är lite sagor. Men så är det väl inte då, Är det verkligen så då? det med sommarstugor och förråd, allt vitt pulver, sex,vänner och det värsta Barn. Vill inte tro det men som det ser ut och verkar och vänner som dom är så är väl allt sant.

Fullt upp.

strålande sol och jag som måste fixa här hemma idag:(Jag åker ju på fredag och inneboende kommer hem.Jag måste ju städa så det är fint när jag lämnar över. Ikväll blir det Tullen och imorgon har jag fullt upp så det är bara idag kvar. Men jag hinner nog en sväng till stranden eller glass i hamnen oxå.

Vänner.

Ja just det har jag glömt. Kollade med mina vänner i väst(som skicka vidare) ang historien att några varit i mitt kök och kollat mina jobbtider m.m. Som jag trodde va det ju inte så. Men det blev ett jävla hallå och vet inte vad som händer faktiskt. För nått dom inte gillar är när någon svärtar ner deras rykte,Speciellt ang barn och tjejer, det ser dom som kränkning, ups sån storm hade jag inte räknat med. Men vi är många som kunde bekräfta historien den har ju skrålat och skränats till en mängd, så vad händer nu?

Försent.

Den här fasen gick inte jag igenom, men vet en som gjorde.Det är nådastöten och den värsta.Trodde aldrig det skulle gå så långt så jag har inget sagt:(

Ringar.

Efter att fått höra både det ena och andra av en viss så va jag och kolla mina ringar jag fått i gåva för x antal år sen(alla utom två är sålda). Va rädd att dom inte kom från det ställe det sagts. Men det va ingen fara. Det visa sig vara två diamant ringar, en i vitt guld med rätt stor diamant och en i gult guld med sju mindre diamanter i. När jag fick höra värderingen höll jag på att svimma, jag är rätt rik om man säger så:)Så bestämmer jag mej för en häst så säljer jag den ena.

Inte så smart.

Tror man ska tänka både en och två gånger innan man bränner alla broar, en vacker dag behöver man gå över. Gapar man efter mycket..........

Inte bara viskningar.

Prata med min vän farbror blå, ni vet sådär gulligt snällt och inte ett dugg frågande:) Jorå det va två och varje steg kollas och har så gjorts ett bra tag, så det va inte bara viskningar. Hur kunde jag sluka allt med hull och hår?  Borde ha fattat.

Paket.

Nähä dax att slå in paket och åka iväg och fira syrran. Måste ju hem och hinna mysa en stund oxå ingen rast ingen ro ha ha.Då är det mycket om man inte hinner mysa:) eller så är det tidspassningar som ställer till det. Men vill man hinner man.

Skulle ju bara......

varit i Tälje med trevligt sällskap. Skulle ju bara.... men såklart blev det mer:) så det blev varken strand eller hamnen.Nu blir det att sätta på en tvätt och fira syrran. Ikväll blir det grillade revben,bröd och vitlökssås till tv-gott.

Sååå naiv.

Ja nu har jag ju fått svart på vitt att det inte bara va en som otillåtligt va inne i sommarstugor.Men naiv som jag va så trodde jag ju det bara va en och att det andra va osant. Tar tillbaka många komentarer!

Tälje.

Det blir en snabbis till Tälje. Sen blir det stranden eller strosa i hamnen, får se vad vädret och lusten säger. Ikväll blir det till att fira syrran mellan maskinerna tvätt. Måste ju hinna med tvätt oxå så jag har kläder till Ystad. Besök en stund ikväll oxå.Imorgon hinner jag ju inget på kvällen för då är det Tullen och Trubadur.

Viskas.

Om någon är såååå dum, Om någon gjort såååå mycket, Om någon Håller på med........ Vill man umgås med någon då? Nä det borde man inte. Kanske det är överdrivet och inte alls sant. Kanske det är "förhäxning" och tvärtom som det viskas om. Eller är det helt enkelt lika barn.....

Tupplur.

Det blev en hemmakväll med en tupplur på soffan, vakna av trevligt fikasällskap. Nu blir det slappa framför tv:n det är det enda jag orkar med just nu.

Fyra kajaker........

Jag har badat! Första gången i år:) Det va perfekt väder och lite för kallt i vattnet men det gick. Inte blev det sämre när fyra kajaker kom med fyra läckra killar och la sig brevid.Vattnet,solen och hmmm vilken utsikt. Nu blir det dusch och sen får jag se vad jag orkar göra.

Dag på stranden.

Idag blir det att åka till "min" strand, lugnt och skönt och knappt någe folk. Känns konstigt att packa lilla kylväskan, bara ta med till mej:). Sen får man se vad kvällen erbjuder....och vad man orkar göra.

Balkongen.

Avslutar denna mysiga och trevliga helg med en Islatte på balkongen. Dusch och sen ligga diagonalt i sängen:) Underbart att få sträcka ut sig ordentligt.Veckan börja sorgligt men sluta trevligt,Glad att jag har släkt att prata med så man slipper belasta vännerna jämt.dom flesta har ju semester nu och då ska det va trevligt och kul:)

RSS 2.0