Mätt.

Nu är jag mätt och belåten, älsklingen har åkt hem och jag kan ligga och slöa i soffan.Nu är det inte långt kvar till avresa,ska bli såååå skönt att komma ner.Det är så mysigt och trevligt därnere i Ystad.

Solen.

Mysig dag med fika i solen och trevligt sällskap. Nu blir det Islatte och vila, fast man inget gör blir man lite seg i värmen. Ikväll blir det Pizza innan älsklingen åker.

Undrar..............

Undrar hur det ligger till igentligen, är det någon sorts "förhäxning" som utförts?Har en stackare blivit ilurad något den inte ville ha? Så att allt blev som det blev? Ja inte får jag veta när bara en röst hörs och enligt den är det ju absolut tvärt om. Ja ja vad vet jag, men vill man inte prata om det så är det väl så som rösten gör sig hörd om.Annars finns det ju förklaring, varför då va tyst.

En släktvecka.

En helt underbar dag som avslutades med ett kvällsdopp......för dom andra.Jag som är badkruka satt på stranden och hejja på:) Det har varit mycket släktgrejjor denna vecka,både sorgliga och roliga, men nu är det lugnt ett tag igen. Nu är det bara bilen som ska bli klar oxå,sen är alla måsten borta oxå, det ska bli skönt. Det är ju absolut inge fel att va med släkten om jag sluppit det tråkiga,men men sånt hör ju oxå till. Om en vecka åker jag till Ystad och kommer hem med ny energi hoppas jag.

Funderar.

Funderar på att skaffa häst igen,om jag har tid. Har ju häst jag får rida när jag vill och det blir ju nästan aldrig av.Men en egen är en annan sak,och bra motion är det oxå.

Bara saker? eller...

Några lampor där, ett dragspel här. Är det därför det inte finns något samvete med att "få med sig" andras grejer för att man inte har respekt för sina egna.Men bra för andra, då får man ju betalt för lite i alla fall:)

Pick-nick.

Idag blir det STOR pick-nick, jättetrevligt och träffa alla.Och nedräkningen till Ystad har börjat, bara bra och roliga saker att se framemot. Och som extra krydda är älsklingen här och gosar hela helgen,Kan det bli bättre?

Shoppat

Varit och shoppat i tälje, hitta både det ena och andra. Nu har en av mina älsklingar kommit så nu blir det mys för hela slanten:) Imorgon blir det knytis-picknick med en hel drös av vänner kul ska det bli:)

Mål.

Att ha mål i livet är bra, för ca tre år sen när jag va en vecka med mina föräldrar i Ystad, tröttna jag på hur tråkig min vardag va och insåg hur den kunde va. Jag vantrivdes i hur jag levde och hur det såg ut,jag kände mej instängd och allt verka trist förutom mitt jobb.Då satt jag i en sits som gjorde att det krävde lite planering för att ändra på situationen. Men med mål och planering är jag idag där jag då ville vara,det tog ett tag och det va jag medveten om eftersom planeringen innefatta fler än mej och sjukdom fördröjde allt.Nu sätter jag upp nya härliga mål för mej och mitt välbefinnande och när man sätter upp mål kan inget mer än du själv stoppa:)

Mys.

Nu har jag slipat och sprejat och märkte allt småfusk:) så det blir till att slipa lite till. Men inte idag ville hem och slöa i soffan ett tag. Imorgon bär det iväg till tälje en sväng med syrran som skulle fixa lite. Det blir lite lunch och shopping oxå, mys på hög nivå:)Tänkte åka ner på Veteranbilsträffen men hade inte minsta lust när jag kom hem,skönt att bara va och njuta av ensamheten, Imorgon kommer ju älsklingen.

Slipa bil.......igen.

Varit nere på byn, handlat,fixat lite hemma. Nu är det väl dax att åka och slipa bil så jag blir klar nån gång,sista innan lack:)Sen ska den Recondas så snart är min del jag kan göra klart.

strosa.

Idag blir det en dag på byn med ärenden och fika.Måste fixa inför helgens äventyr. Skönt att bara strosa och mysa en dag oxå:)Sen får jag se vad eftermiddag och kvällen har att erbjuda.

Inget tjafs.

Öga mot öga kan man säga allt, men mess och mail tjafsar jag inte med blir bara missförstånd.Och så viktigt va det inte för mej så då skiter jag i det.Det är bra som det är.Naiva dumma lättlurade karlar klarar jag mej utan he he.

Helgmys.

I helgen kommer en älskling hit och myser, för nästa helg åker jag till Ystad.Hoppas mysa där oxå.När jag va där för två år sen träffa jag en "goding" men då va det liksom inte läge för jag hade sällakap med mej.Så det blev snabba möten och mess, men i år åker jag själv he he och i stugan får en till plats:) ja vi får se vad som händer.Först är det helgen som räknas.

Ätit.

Varit nere på Tullen och lyssnat på trubadur, ätit gott och tävlat.Kom trea igen,fan oxå. Vill ju vinna en gång i alla fall. Men det gör inget det är trevligt och mysigt att bara va där.Lite nya vänner fick jag oxå på köpet:)

Det va så det va.

Ja nu förstår jag varför jag va boven helt plötsligt:) Man kan ju vända och vrida som man vill.Och lycka är väl att äta kakan och ändå ha den kvar. Men inte gör det mej nått, jag vet i slutet.Hur kan karlar va så naiva och gå rakt i fällan? men kul för oss andra som får all info att skratta åt:)Tycker lite synd om...... faktiskt.Så planerande är inte ok eller är det bara tillbaka kaka?

Middag!

Varit på "min" strand och myst.Nu blir det dusch och fix för middag och Trubadur på Tullen i goda vänners lag.Härligt med sommar.

Stranden.

Vaknade ganska sent idag. Gått i morgonrock och slappat,käckat frukost och läst tidningen, Härligt att ta det lugnt på morgonen. Nu blir det packa matsäck och iväg till stranden och fortsätta slappa. Vissa dagar är mer underbara än andra. Måste börja träna till Ystad med att ligga på stranden hi hi.

Mumsat.

Nu har jag legat framför tv:n hela kvällen och mumsat, dax att röra sig mot duschen. Sen blir det Islatte på balkongen, Härligt tyst och fridfullt.

Saga.

Om man överdriver lite när man berättar är väl ok.Men nån måtta får det vara, Det ska väl ändå innehålla mest sanning annars kallas det saga. Lite realistiskt måste det ju va för att man ska tro på det. Nu tvivlar jag på allt.

Frossa.

Ikväll blir en lugn,skön kväll,ENSAM. Jag behöver det, ibland är det skönt att va helt ensam och bara va.Det har varit full fart med fart och fläkt ett tag nu och mer kommer.Det är kul och trevligt men skönt att stanna upp och bara va ensam ibland oxå.Ikväll är en sån kväll. Frossa i godsaker och bara ligga och slöglo på tv.

Lättsam.

Nu har jag varit på begravning, Trevligt kan man ju inte säga direkt men så trevligt det går va det.Det va en lättsam och fin tillställning precis så som hon själv va. En underbar människa. Sov gott min vän.

Brorsbarn.

Jaha så va det begravning idag, usch. Tänker helldre på nedräkningen till Ysatad. Första veckan ska ena brorsan oxå va där med sina barn,fast dom har stuga på campingen, Det ska bli mysigt att få skämma bort dom små brorsbarnen:) Det finns ett Cafe en bit utanför Ystad där man får äta hur mycket kaffebröd man vill, dit ska vi. Dit åkte vi alltid när jag va liten och jag kommer ihåg glädjen över att få ta precis hur mycket man ville av kakor,bullar och tårtor.Det är himmelriket för barn:) Och åka dit bara vuxna är ju inte lika kul.Sen ska vi grilla på stranden på kvällen,bada på dagen och shoppa och mysa,jag längtar.Andra veckan blir det Bornholm,Köpenhamn,Kåseberga och köpa rökt fisk,Marinan med Trubadur på kvällarna.Två veckors mys.

Sorg.

Nä nu blir det en Islatte på balkongen innan dusch och säng. Imorgon blir en sorgens dag:( Ska gå på begravning. En kär vän till familjen har gått bort och nu är det dax att säga farväl. Det är väldigt vackert men så sorgligt så det vackra försvinner. Men vi ska alla den vägen vandra förr eller senare. Så ta vara på livet medans ni har det.

Stirra.

Ibland kan man kolla omständigheter för att veta. Kanske det är sant att dom flyttar ihop, dom är ju fortfarande vänner trots allt som sadts. Hur dumt det än låter men när den ena har tunnelseende kan den ju styras hur som helst.Vilken chock när det släpper.Men så blir det när man stirrar sig blind, Och snart är det försent att va klarsynt. Stackars den.........eller.

Så det så!

När vi kvinnor får orgasm utsöndras ämnet oxytocin, vilket gör oss mjuka, snälla, gulliga och omtänksamma. Så när karlarna klagar på oss hysteriska, förbannade och frustrerade kvinnor, bör de komma ihåg att det faktiskt är de som inte gjort jobbet tillräckligt bra!

Shoppingdag.

Det blev en shoppingdag:) Det börja med Biltema och så vips hadde shoppingsuget vaknat.Men jsg köpte inte så mycket till mej utan hitta massa saker att ge bort till mina hjärtan. Det är roligare att köpa till andra, först glädjer man sig själv och sen den som får sakerna.

Härlig Måndag.

härligt mysig Måndag. Regngrått,mys i soffan och inga måsten vad mer kan man begära. Men nu tror jag att jag ska börja röra på mej och göra något.Kanske spackla och slipa klart bilen. Handla lite gott till kvällen. Eller ska jag bara fortsätta slöa kanske:)

Bra erbjudande.

Har fått ett väldigt bra erbjudande om inneboende, en som vill ha möblerat, Kanon då kan jag ju inreda mitt gästrum och ändå hyra ut.Täl att tänkas på.

Dusch.

Nä nu blir det nog dusch och sängen. Imorgon är en ny härlig dag med nya utmaningar och äventyr då är det ju bra om jag är pigg och redo att ta emot dom:) Göra av med lite pengar kanske hi hi det gillar jag mycket.

Planerar.

Håller på och planerar lite bus och äventyr för en som fyller jämt, Hela gänget ska till tropcanum och göra "fångarna på fortet" bo på hotell och äta gott. Ska bli skitkul och inte va det så dyrt heller. Vi vet att det kommer att uppskattas det gör det ännu roligare.

Ord på vägen.........

Det är så lätt att såra. Lättare än du tror. Ett överlägset hån, några tanklösa ord som du kanske inte menar, kan påverka mer än du vet och ge en människa känslan av ensamhet. Det är så lätt att glädja, lättare än du tror. Ett vänligt leende, några uppmuntrande ord, sagt i en vänlig ton, kan värma mer än du vet. Så kanske vi ska starta idag och visa lite kärlek?

Själsfrände.

Att hitta sin själsfrånde är inte lätt. Att hitta den man trivs med i vardagen, som älskar dej med fel och brister precis så som du är. Någon man kan känna sig helt trygg och sig själv med. En del letar hela livet, en del tröttnar och "nöjer" sig.Ibland vet man inte ens om förrän efter att det va själsfränden man redan mött. Men när man hittar och man vet då gäller det att våga. Våga kämpa, våga sänka garden, våga att älska.Vågar man det blir lyckan,kärleken och respekten man får värd allt man kämpat.

Lång dag.

Det blev en lång och trevlig dag med mycke gott och dom bästa:) Nu blir det slappa vid tv:n. Imorgon är det lön, Jag brukar handla något till mej själv då. Men den här gången vet jag inget jag direkt vill ha hmmm.Det har nog aldrig hänt förut. Kanske för att det snart är dax för Ystad,handlar desto mer där.

Kalas igen.

Varm och solig dag men väldigt blåsigt. På balkongen är det lä och väldigt varmt. Idag blir det kalas igen:) Säkert inte lika roligt,mysigt och kanon som igår, men tvekar inte en sekund på att det blir väldigt trevligt och gott. Det är inte ofta det blir såååååå lyckat som det blev igår, innehöll allt en bra kväll kan innehålla.

Inte svårt.

Att älska någon är inte svårt, det finns så många underbara människor. Att dela ett liv med någon är svårare, det är så mycket mer då. Det måste finnas så mycket mer än kärlek för att två ska fungera. Men man måste ju inte dela mer än käeleken om man vill:)


Kanonfest.

Vilken härlig fest jag varit på, helt kanon. Ja dom yngre håller ju på än men jag är trött.Den börja ju redan fyra så för mej är detta länge nu sör tiden;) Nu blir det lite tv och sen en Islatte på balkongen.
Men detta lever jag länge på!

Lite varmt.

Nu har jag bakat tre buddapest rullar till festen ikväll, inte lite varmt vid ugnen. Det blir en kall dusch snart,måste bara vätska mej lite. Ska bli en härlig eftermiddag/kväll med underbart sällskap,I LIKE!

USCH.

Hemskt det som händer i Norge! Det får en att tänka till, Vi klagar på så mycket småsaker då och nu.Men när sånt här händer ja då är sina egna små problem bara bagateller, USCH säger jag bara. Det får en att ta vara på dagen, varandra och livet.

Snart klart.

Nu står allt på plats, lite plock och golven kvar sen är det klart. Nu csi och gottis. Hoppas på Åska och blixt ikväll oxå, så mysigt. Det blir en islatte på balkongen  även utan oväder.

Paus.

Tog en liten paus i fixandet och käka lunch i hamnen. Sen åkte jag och handla lite gott till kvällen. Hittade glaskupa till en av mina oljelampor som gått sönder,passa perfekt. Så nu har jag en till i min samling. jag har gott om lyse ifall det blir strömavbrott,mys. Snart är dagbedden klar och då har jag gott om sängplatser oxå:) Det behövs ju ibland.

Fixardag.

Gråmulet, perfekt dag för hemmafix, och det behövs verkligen. Baka lite till festen imorgon ska jag oxå göra.Inte ofta jag tycker det är kul att städa men idag känns det så......men det kan ju gå över:) Nä bäst att sätta fart medans lusten fortfarande finns.

Kanondag!

Vilken dag. Varit i tälje och växlat pengar.Tog en sväng bort till Moraberg och hitta en "dagbädd" på jysk som jag köpte till gästrummet.va så billig så jag kunde inte låta bli. Ett hjärta kom och hjälpte mej bära upp den. Sen såga vi sönder mina stora fåtöljer och körde dom till tippen. Nu är det rörigt värre här hemma men det ordnar jag imorgon. Sen blev det pizza med en vän för jag orka inte laga mat,Suttit och snackat mest hela kvällen.När åskvädret kom tog jag en Islatte och satt och myste på balkongen,det är så mysigt och vackert med blixt.Det har varit en kanondag och jag är såååå nöjd.

Uteservering.

Regn! Men det är skönt när jag ska in till Tälje och shoppa. När jag ändå bara ska sitta i bil och springa i affärer kan det lika gärna regna, Det enda jag missar är fika på en uteservering och det finns ju mysiga fik innomhus oxå.

Trea!

Varit på Trubadurkväll på Tullen, vi kom trea i musik frågetävlingen så det så! Nu är det dax för duschen, efter det ska jag prova massa kläder jag fått av min favvogivare, I LIKE!

Härligt.

Nu blir det en dusch innan mat hos goda vänner sen ner till hamnen och lyssna på Trubadur en stund, Det är härligt med sommar.

Der blir en dag på stranden..lalala

Matsäck packad, bikini på,kroppen insmord nu bär det iväg till strandendet är bäst att passa på imorgon kan det va regn igen. och det skulle inte göra något för då ska jag till tälje och växla pengar till pund:) 

Popcorn.

Softat,ätit popcorn och tänkt på inneboende.Har blivit bortskämd med den jag har så det lutar åt att det blir gästrum istället som tanken va från början. Samtidigt känner jag nig taskig när det finns dom som behöver. Jaja har bestämt att inte ta något  beslut innan Ystad.

Glädjande.

Fick glädjande besked när jag öppna posten idag, jag får 4500kr mer än jag räknat med, tack tack passar bra till semestern. Helt otroligt va tur jag har just nu:) Kommer bli en kanonresa till Ystad. Semesterkassan är tre gånger så stor som sist och det va inte snålt då heller. men jag behöver ju inte göra av med allt,fast varför inte hi hi.

Höga tankar:)

varit i hamnen och fikat, sen iväg och slipa och spackla bil. Hjälpte pappa lite oxå, fan va härligt som på gamla goa tiden Pappa och jag mekar bil fast han tror fortfarande jag kan mer än jag gör:)Han har höga tankar om mrj eller kanske sig själv som läromästare. Nu blir det slappa med en Islatte på balkongen.

Fråga inte mej:)

En krögare fråga mej om det som en viss Donna sagt är sant, Jag svara "vet ej, bryr mej inte". Då sa han "dom är ju fortfarande vänner,så det är det nog. sorgligt", fler drar samma slutsats.Han hade sett att han skulle dyka upp, det blir så konslat han gilla det inte. Sen hälsa han till Blondie att det va skönt att plånboken kom tillrätta.

Härlig morgon och alla har fått sitt:)

Härlig morgon,kaffe,tidning och solsken. Hade fått ett glatt mail på FB oxå:). Blondie och söta M har det bra, MR har hittat tillbaka till sin "donna", lika barn.........Och jag ja jag har det bara bra och känner mej nöjd, det blev som vi ville he he.

Skumbad.

Haft en sån härligt slapp dag. Ska snart ta ett skumbad som varm och skön avslutning. Chatta lite med P ,det va ett tag sen. Jag berätta om MR och svängningarna och fjortis sättet,hon skratta gott.Hon vet ju oxå att det skiter väl jag i, det är bara dragspelspojken som förlorar som vanljgt hi hi.Hon hade sett nått gråhårigt,sjabbigt och fått en liten chock för ett tag sen. Alltid lika roligt att chatta med henne:)

slappardag!

Har gått i mjukdress hala dagen och bara myst. Kollat tv, sovit lite och fikat lite och kommer fortsätta med det resten av dagen oxå. Så skönt att ha en slappardag och inte göra ett skit. skulle verkligen behöva städa men orkar inte,är lite sliten efter helgen och det finns kvar för ingen annan lär göra det åt mej:).Ibland behöver man sånna här dagar och vad passar bättre till det än regniga.

Ha ha ha

Agda tog hissen då en snygg fotomodell klev på. Hon doftade mycket gott. Hon tittade ner på Agda och sa:
- Ralph Lauren, 800 kr
På nästa våning steg en ännu vackrare modell på och hon doftade ljuvligt. Hon vände sig till de andra och sa:
- Chanel, 1500 kr
Vid nästa våning skulle Agda gå av. Precis när hon lämnade hissen släppte hon en riktig brakare, vände sig till modellerna och sa:
- Broccoli, 17 kr Lidl.

Regn hos mej........

Regnig och mulen dag, vad passar bättre än att slöa och mysa. Kanske städa bilen......om jag orkar:) Kanske städa hemma....om lusten infinner sig:) Kanske baka.......om jag får tråkigt:). Baka ska jag göra under veckan till 30 års festen i helgen,men den är ju inte förrän i helgen. Och helgen efter är det oxå fest:) och helgen efter åker jag till Ystad, fan va nice.

Bortskämd.

Har varit och slipat och spacklat bilen.Sen hjälpte jag en Norrman som hade ett löst däck och tjäna en slant. Efter det åkte jag till brorsan som fyllt år och tog en fika.När jag satt där fick jag ett mess "jag är hemma nu,har presenter till dej" Det va från en kär vän,så självklart tog jag svängen förbi innan jag åkte hem. Och presenter va det! Kläder,smycken och lite skämtsaker i min smak. Jag tror jag börjar bli lite bortskämd med presenter från höger och vänster...men jag gillar`t. Nu sitter jag nöjd och glad och bara njuter.

Slipa.

Nähä dax att åka iväg och slipa lite bil inför lack. önskar nästan att bilen ska bli vandaliserad som den förra eller snodd.Skämt åsido men den är mer värd då faktiskt.Då skulle jag få riktigt bra betalt och kunna köpa en finare bil istället för att fixa den här. Fast det är ju kul att mecka och fixa oxå,det va länge sen jag fixa med bilar,märker nu att jag nog saknat det lite.

Helt själv.

Ja då har jag fått igång min Laptop helt själv:) Det va inte speciellt svårt.Jag får lite panik när det gäller datorer.Men efter frukost och...... satte jag mej i lugn och ro och vips så va det klart. Men jag har inte riktigt fattat hur jag kopplar upp mej på mitt trådlösa så än sålänge är det mobilt,men är inte orolig jag löser det oxå i lugn och ro.

Kanonkväll.

Vilken kväll.Först middag,supertrevligt och sen Yran.Och Yra det va det,så jävla mycket folk,alla kom inte ens in för det blev fullt. Och det va ett jävla drag.Många gamla och nya flirtar va där hi hi det va nästan himmelriket. Ikväll va bästa kvällen av alla tre.I Torsdags va det lite folk,igår va det låg medelålder men ikväll va det perfekt. Har haft superkul.Nu ska jag stänga av den här burken(som jag glömde innan jag gick) och ta något att äta sen blir det dusch och mys i säng.

Laptop.

Fick min nya Laptop igår,men hämta den idag för jag orka inte igår:) Undrar om jag kommer att kunna använda den innan min inneboende kommer hem? Jag är ju inte såååå haj på datorer hmmm. Men fin att titta på är den ju så det är väl det jag får göra i typ en vecka hi hi.Nä fan jag ska nog få igång allt bara jag sätter mej och kollar ordentligt när jag har tid nån gång.Huvudsaken den är igång tills jag åker till Ystad.Bra att ha med och kolla film när det regnar typ. Nä nu dax att göra sig iordning för middag och Yran.Hoppas vi slipper regnet.

Tatuerare.

Jag gillar tatueringar,inte hela kroppar fulla men några smakfulla här och där.Själv har jag tre som jag älskar,Den ena klagar alla på,även tatuerarn,En fjäder utan kantlinjer.Men jag vill ha den så och det är ju min kropp så jag bestämmer. Två har min dotter gjort(,hon går som lärling till Tatuerare) och hon har gjort fjädern och tjatar på att få göra kant konjukturer men även om det är mamma så har kunden rätt. Efter Ystad ska jag göra en till om jag vågar,tycker det gör så förbannat ont.Jag vet jag är fånig men kan inte noppa ögonbrynen heller,AJ!.Men OM det blir en ny ska den hedra mina barnbarn:)

Förvånad.

Vilken enegi folk lägger ner på vilka vänner man har på FB. Blev vän med en och vips va mailkorgen full av både det ena och andra. Konstiga frågor och lite sotis från båda kön. Jag har inga av mina hjärtan där just för att.... Mina vänner där är en härligt blandad kompott av gamla jag inte träffat på länge och nya jag nyss träffat m.m. En del gillar jag mer och en del vet jag inte och en del verkar spännande.Nu är den i alla fall borta och alla kan återgå till lugnet. inte spelar det mej nån roll om jag har eller inte, blir bara förvånad över reaktionerna och kul va det att läsa dom,Speciellt från vissa damer som blev rädda:) Nä ni kan fortsätta skylla på mej det är ok,Det gör varken till eller från och jag ska inte skvallra hi hi.

Tråkigt.

Konstigt att Snälla komentarer "råkar" trilla bort på vissa bloggar,(läste igenom som någon bad mej göra.) Är bara elaka intressanta? Ja då kan jag ju inte komentera det ser ju liiite tråkigt ut om man bara komenterar dom elaka inläggen.Kanske det är så det styrs även i andra forum? Då förstår jag bättre vissa saker.

Skogen.

Kanske det kan va uppehåll idag,ser lite halvdant ut.Skulle va skönt att ta en sväng i skogen och kolla efter lite svamp.Smörstekta kantareller är ju inte helt fel. Det lär visst finnas gott om det oxå:)Väntar ett tag och ser åt vilket håll det lutar åt Regn eller inte.

Regn.

Trosa Yran regna bort lite grann, men det va ju bara första kvällen.Det är två kvar så då hoppas vi på bättre väder. Nu blir det softa i soffan innan dusch och säng.

Kunde jag inte tro.

Jag läser en del bloggar och tycker det är roligt att se hur komentarerna blir motagna.Jag TROR ju inte alltid på det som står i dom.En del är väldigt spetsade och påhittade,en del är lite sanna men uppförstorade och en del är nog helt sanna. En Blogg som Blondie skriver trodde jag inte på men komentera för det va kul att "dra igång".Men efter vissa saker igår börjar jag faktiskt tro på den,Inte i min vildaste fantasi trodde jag förut men nu har jag fått smakprov och fler än jag så nu tror vi faktiskt att det kan va sant hur otroligt det än låter. Konstigt och lite roligt hur det kan vända så. Så nu är vi ännu fler som läser den bloggen:)

Bara ramlar in......

Har varit på jobbet och hälsat på,jättemysigt. Det får mej att sakna jobbet ännu mer:(.Men fick en rolig överaskning,jag har massa semester att ta ut i Pengar,Det blir ett rikligt tillskott till Ystad. Jag vet inte vad som hänt för nu känns det som om det rullar in pengar från alla håll och kanter.Det blir absolut ingen snålsemester det här inte.Kan nog shoppa och roa mej som den gången Pappa knappt fick plats när dom skulle åka med.Fast så mycket ska jag nog inte handla denna gång,då handla jag ju till fler än mej och det behöver jag inte nu:)

Trevligt.

Haft en väldigt trevlig kväll i goda vänners sällskap. Måste ju smygträna till Yran ha ha.Ser ut som om jag ska gå alla tre dagar,pust. Det blir jobbigt det va ju ett tag sen man va ute och svira flera dar i rad.

Lågt eller?

Fick höra av en tjej att hennes ex skulle lägga ut nakenbilder på henne,är inte det lågt så vad är lågt.Jag har massa från en viss kille bla från en hotellnatt men inte skulle jag lägga ut dom inte......eller skulle jag? nä inte om han inte ger sin tillåtelse eller själv va så låg och gör sånt.På mej finns det inga ha ha jag är smart jag.

Smygpremiär.

Nu dax att fixa och göra sig iordning för smygpremiär på Trosayran:) Börjar lite sakta och ökar farten vart efter dagarna går.Förra året va det kanondagar och det blir nog ännu bättre iår.

Väx upp!

Om man aldrig gjort något förstår jag inte varför man jämt tror att det pratas om en. Och efter ett gäng fjortismess förstår jag att en del tror att hela världen kretsar kring dom.Väx upp! Dom flesta har många intressantare att bry sig om än någon som bara är.

FB

Lite inlägg kommer istället läggas på FB under Anteckningar:),Lite mer privat för FB kompisar där dom inte är så PARANOIDA.Puss och hej!

Stranden.

Idag blir det stranden och slappa.Ska bli skönt att bara ligga och njuta och inte göra någonting.Känner mej glad och harmonisk och det verkar alla mina vänner runt mig oxå göra.Härlig känsla.

Glad för någon annans skull.

Ja nu är det helt bekräftat att min vän mår bra:) Badat n'är solen gick upp låter bra.Inte behöver jag va orolig där inte. En kryssning han gjorde och brukade skämmas över har oxå blivit ett gott minne hos honom det låter oxå som en bra grej.Inte för att jag skulle lägga mej på den låga nivån(jag vet att till och med barnen blev chockade över beteendet) men bra att han tar upp all gammal vänskap,tror det passar faktiskt och att han mår bättre av det än familjelivet. Alla är vi olika och tror man ska leva som man mår bäst av vare sig det verkar klokt eller ej. Att försöka ändra sig och förakta gamla vänner för att passa in är aldrig bra.Nä lycklig för dennes skull som hittat tillbaka till det gamla.Även om det är ett liv många väljer bort kan det passa en hel delNu kan jag berätta för Blondie om både bad och resor och kontakt med gamla vänner,så kan hon få en njutningsfull resa till tyskland.Ingen av oss behöver längre tycka synd eller vara oroliga och vilja hjälpa.Och jag kan behålla hela min reskassa.Slutet gott allting gott.

En Last.

Jag har en last,jag har fler men en är lite värre än andra,för mej. Jag tycker synd om människor! Ja det gör väl dom flesta men jag tycker sund om dom jag inte behöver samt dom som kanske inte vill det och dom som gråter. Mina barns far han sa att han aldrig skulle gett sig själv så många han fick av mej.Och när jag tänker efter så va det jävligt många,Blondie berätta om en bekant som inte hade bostad eller pengar, Jag tyckte direkt synd om den.Fast det visa sig att han både hade hem och råd med date. Jag gör så jämt.Tycker synd innan jag vet hur det ligger till,ger chans på chans för jag tycker synd.Barnens far ångrar jag inte alla chanser han är ju trots allt far:) Men att tycka synd om nån som har det bra är ju onödigt.Men det gör jag ofta och ska hjälpa.Jag hjälper mer än gärna men till dom som behöver det och det är inte fel att tycka synd om någon men om dom det verkligen är det. Inte om dom jag hör om och visar sig ha det hur bra som helst, Jag ger gärna många chanser oxå om det är till någon som ärligt tar den. Men hur vet man det igentligen?Jag faller alltid för dom som gråter och har en förskräckligt sorglig historia om hur det blivit så illa,men hur vet man att det är äkta? Ja jag märker det nog inte jag bara tycker synd och hjälper.Som nu när min inneboende flyttar då direkt tänker jag,vem är det synd om, vem har ingen bostad.När jag istället kan ha ett gästrum.Tror jag ska ha gästrum istället :)

Mörkret.

Hela lägenheten för mig själv, har precis duschat och myser på balkongen i morgonrock och en latte. Sitter i mörkret och funderar på livets härligheter.

Myser själv,så skönt.

Softar framör tv:n helt själv och myser.Inneboende kommer inte hem förrän nästa vecka, fast den störs man ju inte av ändå. Ska snart duscha och sen sätta mej på balkongen och njuta av ännu en ljum sommarkväll,tända ljus och latte. Imorgon blir det stranden eller skogen beroende på väder.

Så kan det va.

Mycket som inte stämmer....... Kanske Blondie drömt en del? Nä kanske bara tror.Ja vad vet jag men tur att allt verkar ok och inte som Blondie tror/drömmer.Då blir man ju glad och kan bjuda på sig själv.Många gånger blir det ju missförstånd,Glad att det va åt rätt håll denna gång.

Såååå glad.

Blir så glad. Alla verkar nöjda och må så bra överallt. En vän jag va lite orolig över har fått tak över huvudet och ska på Date,Kan det lösa sig bättre? nä och alla andra verkar oxå må bra och trivas yippi hurra.Jag va väldigt nära att hjälpa min vän med semesterkassan men nu behöver jag inte det så jag är oxå helnöjd. Hoppas daten bland bodar och båtar går riktigt bra.Kram alla!

Horoskop.

Varför tror en del att ALLT handlar om dom? Både positivt och negativt men allt är om dom.Jag tycker det är lite konstigt.Tror dom att dom är dom enda intressanta eller är dom paranoida? ja jag vet inte. Men det är ju som med Horoskopet i aftonbladet,vill man så kan man få det att stämma in.

Blåser.

Blåser för mycket för stranden idag:( Får se vad dagen har att erbjuda helt enkelt.Ganska skönt med tom Agenda.Lite samtal ska göras förstås.Men det är det enda inplanerade.Blir kanske en sväng ner på byn och fika, har jag tur kommer min nya Laptop som jag kan leka med:)Det finns ju alltid nya roliga saker på ny elektronik.

Njuta.

Nä nu blir det en latte på balkongen,och imorgon ringer jag om antal till stugan så finns det ingen återvändo. Skönt när man bestämmt sig så kan jag koppla av och njuta.Inneboende får jag tänka nån dag till på:) Nu njuta i den ljumma kvällen.

Jobbigt.

Måste bestämma mig för res sällskap till Ystad,snart dax att åka ju måste anmäla antal till stugan för försäkring m.m. Funderar på att åka utan,ska man verkligen ta med sig tårta till kalaset? lutar åt inte:) Inneboende måste jag oxå bestämma mej om,usch va jobbigt det blev och mycket att bestämma. Jag har ju blivit så bortskämd med den jag har,syns eller hörs knappt och stör aldrig. Måste ju va någon jag trivs med och vet är lugn och bra hmmm. Eller så skiter jag helt enkelt i det oxå och får mitt gäst/barnrum:) Fast det är ju många som behöver tak över huvudet,oj oj oj jobbigt jobbigt.

Så det kan bli.

Ibland är man lite för snabb på tangenterna:) Fel adress kan det bli då och det kan va förödande. Nästan att det blev så idag. Tur så va den som fått det snäll och sa det så jag kunde göra om och göra rätt. Personen kasta mailet eftersom det inte va till den,tur.Det är ju inte kul om privata saker kommer i fel händer, ibland kan det faktiskt skada och ibland inte. Hur det va i detta fall spelar ingen roll. Personen läste det inte eftersom den förstod att JAG inte skicka till den. Det är respekt det tycker jag.Nu har jag gjort om namnlistan så det inte finns två som kommer upp när man trycker ett par bokstäver,bara en och då blir det inte fel:)

Krämer.

Vi tjejer har ju massa krämer (en del killar oxå) ni vet rengöring,nattkräm,dagkräm etc. Min serie jag har är väldigt dyr men bra och dryg. En av mina krämer börjar ta slut så jag tänkte köpa ny vid lön.Men det behövs inte för jag fick den av en uppmärksam vän i krya på dig gåva. Yippi säger jag åt två saker. Jag spar 600kr och jag älskar när vänner uppmärksammar saker och ting och inte bara köper för att köpa nått.Jag har fått tre gåvor på tre dar,två i förrgår och en idag, vilket lyx!

Skam......

Jaha då blev jag av med en medicin och fick två nya. Operationen hade till viss del misslyckats men stoppat förloppet en stund.Så nu är jag på ruta ett igen,suck. Tur jag har bra mediciner i alla fall så det är gott att leva.Nu kommer nog allt ligga stilla under sommaren men i höst tar vi nya tag och nya undersökningar:) Skam den som ger sig till jobbet ska jag......igen.

Tvärtom.

Ibland är inte saker och ting som det ser ut att vara,ibland är det precis tvärtom:) Den som är rak verkar elak medans den "förstående"igentligen gör det för egen vinnings skull.
För ett flera år långt skådespel tyckte jag den va värd Gåvan jag skulle fått. Tycker det är fantastiskt gjort att kunna spela så bra så länge.

Ha ha ha

Lappgubben står och har sex med en ren för fullt när grannen kommer förbi -Vad i helvete står du och har sex med en ren??? -ja, jag har en sån jävla värk i ryggen och doktorn sa att Voltaren hjälper.

Moln.

Molnigt,skönt när jag ändå ska iväg tii Karolinska på dan:) Spännande att höra vad Läkaren har att säga,ska det va såhär? skulle jag märkt skillnad redan? blir det ny operation? Blir det ny operation hoppas jag dom tar den samtidigt som dom tar Tumören så jag slipper opereras två gånger,eller att dom går genom halsen igen.Jag vill ju inte ha massa ärr överallt.Än sålänge har jag klarat mej undan med Titthål och då blir det ju inte så mycket ärr,Men tumören skulle visst bli större ärr för att få ut den.Men det visar sig då.En sak i taget så blir det bra.

Trosayran!

I helgen är det Trosayran tor-fre och lördag,jag har ännu inte bestämt vilka dagar jag ska gå.Alla tre blir lite tjatigt tycker jag samtidigt har jag vänner som ska gå olika dagar så vill jag gå med alla måste jag gå alla dagar.Ja det är verkligen ett I-landsproblem:). Mest drag brukar bli lördag oberoende på artist så va det förra året i alla fall, tror det beror på att inte alla har semester. men fredag är bra oxå och torsdag har jag oxå roliga vänner som ska gå. Ja jag har ju några dagar till att fundera.

Slappa:)

Fixat och donat hemma idag. Mammsen kom på fika och pratstund,Hämtat bilen inför morgondagen. Nu tänker jag bara slappa och mysa med lite tv och något gott.

Har ett hem:)

En vän sa till mej att en gemensam bekant inte hade bostad:( Jag blev lite ledsen.Man vill ju att vänner och bekanta ska ha tak över huvudet och mat på bordet. Men jag va ledsen i onödan för nu såg jag på FB att han va på väg hem så då har han ett,skönt! Men synd att det ska spridas sånt så man blir orolig i onödan.Undrar vad mer jag trott i onödan.

Fixa.

Idag blir det till att va hemma och fixa lite.Ta fram dammsugaren och dammvippan, det gäller att passa på när vädret inte är det bästa. Imorgon blir det Karolinska och få domen:( Tror redan jag vet vad det blir men hoppet är sista som dör:)

Mys

Fick middags sällskap som hade gåvor med sig,Tack! blev lätteglad:) Nu har sällskapet gott och jag tänker sätta mej på balkongen och njuta av en islatte,tända ljus och musiken från hamnen.

Varmt

Varm härlig dag,har inte gjort någon nytta alls. Skönt att slippa göra något i värmen, bara slappa och må bra:) Ikväll ska jag nog sitta på balkongen hela kvällen och njuta av svalkan.Det är så mysigt att sitta där med tända ljus och lyssna på musiken nere från Hamnen och bara mysa.

Trodde jag inte.

Jag har märkt att det är väldigt många som inte har egen bostad:( Måste va tråkigt, trodde nog inte det va sådan bostadsbrist. På ett sätt är det ju bra,väljer jag att fortsätta ha inneboende finns det ju att välja mellan.

Härlig kväll.

Tillbringat kvällen med en av dom bästa,tända ljus och lite gott.Kan det bli så mycket bättre? Säkert men en kväll som denna va det precis vad som va lagomt. Nu blir det lite tv och sen den sedvanliga Latten på balkongen. Håller med en annan bloggare, Sova det gör man skönast själv:)
Och snart har jag ju gästrum igen:)

Siesta.

Nä nu tar jag mej nog en liten skön siesta:)Blir lite trött av att åka runt och fika och äta glass hi hi.Härligt med dagar som är tomma på agendan. Kvällen blir nog oxå i lugnets tecken.

Fika.

Nähä nu blir det en tur ner på byn och fika.Kanske en glass i hamnen oxå slinker ner:) Sommaren är faktiskt underbar här.

Börja och sluta på.....

Sluta kvällen och börja dagen på balkongen,underbart. Ingen stress inga måsten. Att bara få ta dagen som den kommer känns härligt.Läst tidningen i lugn och ro på balkongen, löst lite korsord och njutit av sommarvärmen och doften av balkong blommorna.Det är sån vaedagslyx jag lärt mig uppskatta.

Njuter.

Ikväll är en sån kväll jag inte vill gå och lägga mig. Har sån härlig känsla i kroppen av välbehag.Natten är ljum,på balkongen är det tyst och fridfullt med ljusen brinnande.Och jag får ju sova hur länge jag vill imorgon,ingen Ängel som kommer så jag sitter väl och njuter ett tag till. Fast man sitter ensam så kan man känna närhet och pirr om man har en duktig messare:)

Snart Ystad.

Fan kom på att det inte ens är en månad kvar till Ystad:) Ska bli dom underbaraste två veckor på länge. Vad jag kommer njuta av sol,bad och grillkvällar. Roligt att träffa Cilla och hennes vänner oxå.När jag beställde stugan va det kallt och kändes som evigheter nu är det snart, Läääääängtar!

Middag.

Det blev inte hamnen och bilar ikväll,Det blev middag hos syster och trevligt småprat:) Bilarna kommer ju nästa vecka oxå och nästa...... Så middag locka mer.Och det va sååå himla gott och trevligt.Nu blir det softa i soffan.

Låååång dag.

Nä nu blir det nog iväg och bada, Ängeln börjar bli en liten besvärlig sak i värmen:) Måste ju hinna bada lite innan dom hämtar henne. Ikväll blir det lugnt efter denna låååånga dag.

Ängel.

Klockan fem kom en pigg liten Ängel till mej, ljuger om jag säger att jag oxå va pigg. Men efter ett gäng koppar kaffe gick det bra:) Tror att vi är två som kommer sova middag idag, längtar redan dit,Men min Ängel verkar inte tänka i dom banorna. Hon vill bara leka och busa.....med mej.

Lyckligt.

Två vänner bröt upp och det blev lite ledsna miner.Hon börja gå på Date och trivs,Han träffa en Norska det inte höll med.Men ikväll såg jag att det va nått nytt vackert på g han skulle bada med.Det gör mej så glad när jag ser att det löser sig till det bästa för båda.Jag vill att alla ska ha det lika bra och trivas som jag.Då är jag lycklig.Så nu är allt lyckligt och bra:)Och alla har tak över huvudet och mat på bordet käns tryggt och skönt,vet att även andra tycker samma.

Myyyys!

Hemma efter en mysig kväll med Auktion och sen trubadur, synd att han va tvungen att sluta redan 10. Men det kommer ju fler kvällar:)

Auktion

Varit på shoppingrunda här i Byn:) Det fanns en hel del och köpa. Nu blir det till att softa ett tag tills det är dax att göra sig iordning för Auktion Trevligt, trevligt.

Hamnen igen:)

Det blir varken stranden eller Tälje, Det blir ner på byn och hamnen och ta en glass istället.Ha ha ja det är svårt att bestämma sig:) Men ska ju iväg ikväll på Auktion så Tälje kändes lite stressigt och stranden är jag osäker på om det blåser.

Vädret.

Jaha om vädret ska ta och bestämma sig. Så man vet vad man ska göra. Bada eller shoppa i tälje:)Det lutar åt bad faktiskt.

Tro det gör man...........

Bara för att man lyssna och läser behöver man ju inte tro på det dom skriver och säger:) Det man tror på är det som bevisas va sant.Men det kan va underhållande, jag tror inte på alla komiker heller:)

Bakelser.

Nu har jag haft trevligt fika sällskap,Så då va det legalt att ta fram bakelser och smacka i sig. Imorgon blir det stranden eller kanske S-tälje det beror på vädret:)Härliga dagar.

Inneboende.

Jaha nu är det nog inte så länge till jag har en inneboende. Då är frågan om jag ska låta nån annan bo där eller göra det till gästrum/barnrum Hmmm. Det va ju bra extrapengar men samtidigt är det skönt att ha ett gästrum så slipper dom sova i bäddsoffan i v-rummet. Ja vi får se vad som händer och ingen panik är det ju inte att bestämma sig heller:)

Handlat.

Har varit och handlat gottis till kvällen:) mums. blir en lugn hemmakväll med tv och gott. ibland är det skönt att bara va,kanske det blir en tur ner till hamnen och ta en glass..Livet är bra underbart!

Fattar du?

Jag läser många bloggar,en del är sanna och en del är det säkert inte. Jag komenterar utifrån det som står i bloggen, men inte vet jag om det som står är sant eller ej.Det vet ju bara den som skriver och många gånger är bloggskrivaren helt okända människor och då kan man ju absolut inte veta sant eller falskt.Men det är ju inte mitt ansvar det har ju den som skriver.

Glass.

Lagom bra väder för en cykeltur med ängeln:) Handla lite frukt till fruktsallad och frukost.Ängeln är inte så stor men äter massor.Glass måste man äta i massor på sommaren när man är liten:) så en tur i hamnen blir det oxå.Men först blir det nog ut i parken här utanför:)

Gott framför tv:n

Ängeln sover sött....äntligen. Nu blir det att ta lite gott framför tv:n en stund innan dusch och säng. Imorgon blir det ut och cykla om vädret tillåter.Det är det roligaste ängeln vet. Bra att hon är så liten så det inte är ansträngande att göra henne nöjd.

Ängel.

När jag som bäst slappa i soffan ringde mobilen. Det va före detta svärsonen som undra om jag kunde ta min lilla ängel ett par dagar:) Klart jag kan, hon är ju mitt guld.

Chans.

Vad alla än säger och varnar tycker jag ändå att ALLA är värda en andra chans faktiskt. Det kan finnas både skäl och omständigheter som gör att människor gör fel. Alla som är öppna och ärliga är värda att ge sin historia och få en chans.Tycker i alla fall jag:)

På byn.

Varit en sväng ner på byn och hamnen.Fikade och köpte en jättesöt tunika som jag bara inte kunde motstå:) konstigt att jag ibland hittar saker jag inte förstår hur jag har klarat mej utan:) Men en bra ursäkt va att den va väldigt billig och mycket användbar.Men det tråkiga är att jag har städningen kvar:(

Kanske en del ska tänka tillbaka:)

För länge länge sen kom det två systrar hem till mej.Dom ville varna mej för en person som lurat den ena systern på smycken,pengar m.m. Det va ganska långt efter att det tagit slut typ två år,men eftersom han lurat henne så gravt ville dom ändå varna efter så lång tid.Jag tog inte varningen på allvar och tror faktiskt(pga av vissa inlägg) inte på det än idag.

Tråkigt.

Idag MÅSTE jag städa,usch vad tråkigt. Men underbar känsla när det är klart. Och idag är ju vädret inte så roligt så det är bara att passa på.Imorgon kan det va fint igen och då vill jag ju till stranden:)

Dränka fågel.

Jaha då fick jag rycka ut till grannen och dränka en skadad fågel som hennes kattelände släpat in. Har aldrig hört om nån annan katt som släpar hem så mycket djur som den här gör,Kattjävel /fast den är jättefin att se på).Och den ska jag va kattvakt åt hmmm jag har bakjour om den släpar in råttor för dom rör jag INTE!

Städa.

Har fixat lite här hemma,men är långt från klar:( Har ju ingen lust att hålla på och städa när hjärtat är här och det är fint väder så det har blivit en hel del på efterkälken. Men nu får det va nog för idag! Bakar goda budapest bakelser istället som belöning,Mycket roligare och framförallt godare.Det kommer ju en morgondag oxå, kan städa då.

HA HA HA

Hur kan någon vara så självgod och egenkär så han tror någon älskar honom efter att ha beteet sig som en fullfjädrad idiot? Hur kan någon tro att det är ett spel och att någon gömmer sig bakom masker när dom säger att dom inte älskar honom,Då lever man nog i en fantasivärld där man tror man är guds gåva.Det är ju patetiskt och det ska va en vuxen man, jag tror jag skrattar ihjäl mej HA HA HA. Vakna upp MR Y Du är dumpat flera gånger om!

Blåser.

Blåser och är svalt, rätt skönt efter denna värmebölja:) Idag blir det till att fixa lite hemma med sånt som ligger efter.Får ju passa på när det inte är strandväder och agendan är tom. Har lagt kött i marinad till middag mums va gott. Kan till och med tänkas bli en middagslur idag oxå. Skönt att bara slappa och pyssla lite.

Hemma redan.

Det blev en lugn kväll ikväll, va nere på Fina Fisken och umgicks ett tag men är redan hemma. Orkade inte med Fyren ikväll oxå. Va ju på student uppvaktning på dagen i värmen. Så nu blir det soffmys.

En historia:)

En lite pojke frågade sin pappa:
"Vad är det mamma har mellan benen?"
Pappan svarade:"Paradiset"
Pojken frågade igen:"Vad är mellan dina ben pappa?"
Pappan svarade:"Nyckeln till paradiset"
......Sonen säger:"Ett gott råd pappa,byt lås....För grannen har en extra nyckel !!

Stalking?

För länge,länge sen hade jag ett ex som inte ville ge sig. Ömsom hota ömsom grät. Det va en väldigt jobbig sitts. Eftersom han inte gav sig med att förfölja,hota och be fick han till slut besöksförbud i min stad. Ja så illa gick det, efter det har jag tyvärr haft ett till sånt ex men där blev det inte besöksförbud,det blev en hel del andra anmälningar om skadegörelse,hot m.m som än idag är under utredning då det kommit till så mycket från andra håll. Att det andra exet sluta beror mycket på att en ny stackare hamnade i hans klor som nu efter att ha insett att det inte va "mr Right" utsätts för samma saker.Varför kan en del Karlar inte inse att dom gjort bort sig och att det är över? Speciellt när dom vet att dom inte varit guds bästa Karl precis.För det måste dom väl va medvetna om när dom lurat,bedragit och varit påverkade av både det ena och andra.Eller är det just därför,att dom är påverkade och lever i sin egen lilla verklighet. Ja konstigt är det i alla fall att det ska gå så långt som till Trakasserier

Trevligt.

Hemma efter en jättetrevlig kväll. God mat och trvligt sällskap(som alltid).Sen blev det utgång och allt va på topp:) Fick en härlig komplemang av en kille en bra bit under 30 strecket, jag va en MILF:) Det är inte illa hi hi och full va han inte heller.Vi gick hem i regnet och det va faktiskt ganska skönt. Imorgon är det full rulle igen.

Grillning:)

Idag blir det slappdag:) Måste ju ladda inför kvällens grillning och stadslopp.Det tar på krafterna att stå och hejja.Sen blir det dans natten lång.Och imorgon är det Hojfest om jag orkar och har lust:) Det är så mycket roligt som händer så man orkar ju inte med allt.

RSS 2.0