Samma visa

Samma visa omigen med precis allt så fantasilös du är MRY. Hot och smicker om vartannat och sen slutligen ska du polisanmäla.Precis samma som för ett par år sen men ett annat objekt.Fattar du inte att du är patetisk och borde söka hjälp? Innan du inser det kommer det bli såhär varje gång.

Skäms!

Hur tänker vissa? Hotar och jävlas, sen göra barn ledsna och upprörda för att i nästa sekund fråga "Vad har jag gjort för fel?" Fattar verkligen inte vederbörande att sånt är fel? Har man "gett sig på" barn då är man helt borta ur leken,det finns inga ursäkter för det och det finns ingen återvändo. Det är helt kört och det borde alla med sunt förnuft fatta. Ta svansen mellan bena och skäms! Det "normalaste" borde vara att aldrig mer visa sig så jävligt lågt är det.

Sol,Sol,Sol:)

Sol,Sol,Sol så underbart härligt.Nu blir det snart till att gå ner och kolla bilarna.Det brukar va många när det är såhär fint väder.Troligtvis slinker en glass ner oxå.

Kväll blir natt.

Nu börjar kvällen lida mot natt,dax att duscha och krypa ner hos hjärtat och sova sött tills det blir morgon igen och nya äventyr väntar.Om jag nu kan somna:)

Så jävla lågt!

Så fort man tror att MR tagit sig i kragen händer något nytt puckat. Varför beklaga sig för barn? Det är hans eget fel att han inte har någonstans att bo. Det va han som såg till att bli av med jobb och bostad för att det VITA va så viktigt, han har haft chans till hjälp med både jobb och bostad och bli ren men tackat nej. Det är han som återigen beteet sig som ett svin så han är omöjlig att bo med,INGEN ANNAN!Han kan fortfarande be om hjälp och han har föräldrar han kan bo hos(eller har dom oxå tröttnat) låna husvagnen. Skyll inte på andra stå ditt kast! Inte konstigt att hans egna barn mår skit om det är sånt han pratar med dom om.

Nytta....not!

Gjort massor idag....not:) Fikat och gjort lite ärenden på byn.Sen till dotra och fika i hennes by.Sen tog jag älsklingen med och fira mamma med grillat,tårta och bullar.Ja det va inte mycket nytta men mycket mys.

Äckligt!

Läste en käeleksförklaring i en blogg där killen kalla sig "Pappa" till tjejen,äckligt. Ännu äckligare är att dotterns namn kommer upp olämpligt ibland. Tillsammans med rykten från hans gamla "jobb" börjar man fundera faktiskt.BLÄÄÄÄ!

Myyyys

Varm och härlig dag! Odag ska jag göra lite ärenden på byn nu på förmiddagen,sen ska jag tillbringa resten av dagen med en av mina älsklingar Myyys på hög nivå. Ikväll ska vi fira mamma som fyller år.Det blir nog en kanondag:)

Botten eller toppen?

Jag hade en bra vän en gång(har i och för sig många bra vänner) Men den här vännen blev en besvikelse,inte bara för mej. Det fanns en viss sorts människor den förakta och ofta prata illa om.Ju mer tiden gick förvandlades vännen till en sån den förakta.Till och med blev partner med den sort av motsatt kön den förakta mest av allt. Hur går det till? Förakta den dom inte utan igentligen såg upp till dom och nu nått(vad vi säger botten) toppen av lycka.Eller har den förlorat alla värderingar och självrespekt? Ja det är svårt att svara på,det är bara att hoppas att den nått lycka.

Någon får sitt.

Skönt att veta att MR gör rätt för sig hos någon i alla fall:).Bara resten kvar så kanske man kan respektera MR igen. Men tror knappast det händer.....tyvärr.Men att någon får sitt är ju bra.Och vi andra har ju lite mer att kräva, afficher,lån,dörr m.m

Hi hi

Varför gå och dra på ett gammalt ök som inte har något att erbjuda när det finns så många villiga. Du ser Blondie jag hade rätt:) Livet är till för att avnjutas inte slösas bort på fegisar som inte kan stå för sina saker:)

Idiot!

Det är ju smart att upptäcka att man inte kan leva utan nån efter att man hotat,lurat på pengar m.m m.m Lite sent påtänkt kanske:)Kanske ska man reda upp och visa att man menar allvar med allt innan man försöker med sånt.

:)

saker som aldrig kommer tillbaka: Stenen som du kastat..... Orden du har sagt... Chansen du har missat... Och tiden som har gått.... Lev i nuet och lev livet varje dag ♥

Bild.

Haft en härlig dag som innehållit det mesta,nu slözappar jag på FB och såg en profilbild på MRY ,ja föreställande den riktige MRY.Kul att det finns nått att va "stolt" över kvar.....öven om det bara är i bildform:)

G.W

Idag när jag träffa G.W, så fick jag veta mycket tråkigheter, Det blir lite konstigt då.Man är glad att träffas och blir arg/ledsen av att höra.Kluven känsla.Hon visste att MR va här för det hade han skrivit till henne på FB men hon ville inte träffa.Glad att hon kan hjälpa är vi bådsa.Vi får se det positiva i eländet:)

Varmt.

Nu har jag varit och fikat med en vän som jag väntat på att träffa,gud va vi babbla.Jättetrevligt hade vi och gott va det.Sen åkte jag till tälje och handla present till mamma som fyller år,gjorde riktiga fynd.Det blev lite smått och gott till mej själv oxå såklart.Nu funderar jag på att ta en sväng ut på ön och bada i värmen.

Fika med en vän:)

Idag ska jag fika med en vän jag velat träffa lääääänge yippi. Vi har försökt att träffas men ena dan kan den men inte den andra osv. Men idag äntligen kan vi båda två, ska bli så trevligt och gud va mycket vi har att snacka om:)

Date:)

Min nya vän har fått en date:) och lite är det tack vare mej faktiskt,bara lite men ändå.Det tycker jag va lite roligt.

Underbart

Vilken härlig,trevlig och slapp dag.Först stranden sen hamnen och kolla bilar sen glass och fika och nu mys i soffan.Livet är bra underbart.

Rädda sitt eget.....

Såg just en person passera,Fick mej att undra om MR fattar vilken skada han gör för den personen genom att ljuga och säga att hon inte är accepterad.Kan inte va lätt att få höra i den åldern om och om igen,och MR gör det bara för att rädda sitt eget skinn.Stackars barn säger jag bara.

Bilar!

Det blev bara några timmar på stranden.Nu blir det hamnen och kolla bilar och äta glass. Det ska visst komma bilar från hela världen det kan jag ju inte missa:)

Stranden!

Idag blir det stranden och glass i hamnen,så underbart väder det är idag.Måste bara få va ute. Detta väder skulle visst hålla i sig ett tag,härligt!

Vän!

Jag hade en vän jag tyckte väldigt mycket om,ja om det inte varit för allt tjafs hade jag nog blivit kär. Han gjorde mej besviken en gång för mycket och jag bad han gå."Du kan komma när du slutat eller vill ha hjälp med att sluta".Idag är jag väldigt glad över dom orden för fy fan vilken person det blivit av denna vän. Fattar inte att någon vill förstöra så mycket för sig självfamilj,släkt och vänner.Att man sjunker så lågt att man hotar barn och tjejer när man själv har barn,hur tänker en sån? Tänker dom alls? Synd för det va en bra vän.......ett tag.

god middag!

Det blev inget besök på ön,det blev farbror blå istället......igen.Men jag fick en god middag hos mamma och pappa och trevligt sällskap.Synd bara att det inte kunde lösas på annat sätt,men tror man att man är övermäktig blir det ofta hårt fall.

Inga missförstånd.

Fisken är inte mitt namn på någon utan MR som kallar någon för det så det är för att MR ska fatta som jag använder det namnet.Så ingen missförstår.

Sen kommer vi allehop.

Nu har dom åkt från Gnesta, han får pusta en stund innan vi besöker.Ha ha detta ska bli kul.Undrar vad lilla ängeln säger om alla sms.Pappa är ju aldrig dum.....eller hur,hotar barn!

Dörr och dragspel.

Kanske jag skulle ta mej ut till ön och prata lite nu när dom är samlade.Visa "verktygen och prata dörr,pengar och dragspel.Kanske det kan bli ordning och reda nångång.Ta med sig päronen så dom samtidigt kan reda upp mormors saker och vita arkivet,vita arkivet är ju tillbaka men inte tack vare honom.Bildelarna som beställdes ligger ju oxå och väntar.Bra om båda föräldra paren är med och hör, det va ju liksom inte bara en som tömde förrådet,alla blir ju skyldiga tror inte far och sonen inser det.Kan ju passa på och visa alla sms så dom ser vilken pojke dom har.

Hamnen.

Ömsom sol ömsom moln, undrar vad det blir. ska nog ta mej ner till hamnen på en fika  om regnet håller sig borta idag.Stranden är nog för kall idag annars är det en härlig avslappning.Skönt med ännu en dag utan måsten.

Jävla barnunge!

Det är själva fan att vuxna ska va så barnsliga.Hota och larva sig för att det tar slut,samma lika om igen. Nä nu sätts hårt mot hårt!Blandar man in barn och föräldrar är det mest rättvist att BÅDA gör det,Visa den besatta är nog inte mycket värt men dennes inneboende och mannen är mer effektfullt:)

Så kan det va:)

FB är ganska roligt ibland:) Där får man veta vart alla är och gör utan att behöva anstränga sig:) Visste vart folk fira midsommar, fast en del måste ju bara messa oxå så jag ska va säker på vart en del är.Som tex "vet du vem som kommer hit till MEJ på självaste midsommar?" Jag svarar "nä" "Jo (name). Då kan jag pumpa honom hi hi" Lite senare av samma "Jag har blivit döpolare med dottern,hi hi då hör jag ännu mer" Men det verka som om hon fick vänta för enligt egen utsago va han på moppe i Mölnbo. Men det klart han va kanske där innan:)

Regnskurar.

passa på mellan skurarna att ta en fika i hamnen,fick mej ett gott skratt åt en massa roliga mess. Ja det måste jag ju tacka MR för.Även den nya vänskapen kan jag tacka MR för.Och vi ger honom Fisk(renset) som ingen annan vill ta i. Bra byte tycker jag.

Tom agenda!

Midsommardagen! Gårkvällen va underbar med god mat,skratt och mycket trevligt sällskap.Idag blir det fika och njuta av att planen gått i lås hi hi,sen är det blankt på Agendan vilket betyder att dagen får vägleda till kvällen, det brukar alltid sluta kanonbra:)

Njuta

Ha ha Med lite vilja och lite hjälp på traven blir det som vi ville Blondie och jag.Vi "rodde" det iland och Fisken nappa så fint på betet eller betet som nappa på Fisken,strunt samma resultatet blev bra yippi! Nu är vi nöjda och belåtna och kan luta oss tillbaka och njuta av att se katastrofen ta form. Sklam den som ger sig!

Smulor kvar!

Maka fick sin kaka när alla var klara med att smaka:) Ja smulorna kan ju kanske oxå duga för en del.

Farit runt.

Nu har jag varit runt och firat lite,lotter och korv på Norrbyvallen,vann tre mjukisdjur och två toblerone.Sen till Trostorp och tog mer lotter och fika lite.Nu svida om och dra iväg på middag och lekar.Trevlig Midsommar på er allehopa:)

Midsommar.

Midsommar! Det betyder god mat,trevligt umgänge med gamla och nya vänner samt mycket skratt och lek. Vi hoppas oxå vår nya vän har fler roliga sms att visa oss från den Patetiska MR för då får vi skratta lika mycket som sist hi hi.

Tullen.

Varit nere och kollat bilar,fast det va inte så många. Hamnade på Tullen med den långe mannen och tog en Toast skagen.Trevligt och gott.

Massa onödigt:)

Varit och shoppat:) det blev både klänning,byxor,kofta plus en hel del mera bra kläder jag kanske behöver nångång.I kväll ska jag bara mysa och ta det lugnt alldeles själv,sååå härligt.

Ösregn.

Regnet öser ner,men vad gör det när jag ska tillbringa dagen innomhus:) Fixa hemma och shoppa är dagens aktiviteter.Passar ju bra en regndag som denna.

Shoppa!

Imorgon ska jag shoppa! Vill ju ha något nytt till midsommar(och inget av det som hänger nytt i garderoben). Vet inte om jag vill ha klänning eller byxor.Klänning passar ju bra på dan så tar jag byxor på kvällen så vips måste jag ju handla både och:) Fan va smart.

Kanske.

En förälder skriver "(namn) jag saknar dig" i loggen.Barnet svarar inte fast den varit inne på FB och sett det. Kanske det är ett uppvaknande att man som förälder har brustit,kanske det svider så man gör något åt sitt liv,kanske man inser att man behöver hjälp.För det är barnen som tröttnar sist,och har dom tröttnat ja då måste man göra något drastiskt.

Blandat.

Dagen har varit blandad, Åkte och tog prover i morse på fastande mage,inte kul med en morgon utan kaffe.Sen fika och åt lunch vi hos mamsen.efter det va det möte.Sen fika med trevliga människor och nu har jag precis ätit sen middag.Kvällen blir lugn framför tv:n med något gott.

Patetisk.

Hur kan man som vuxen karl helt allvarligt gå in på någons FB? Jag tror det är fler än jag som tycker det är patetiskt barnsligt.Men jag tvivlar INTE en sekund på att det är så,har själv råkat ut för det.Men trodde faktiskt MR vuxit lite,lite i alla fall.Men så va inte fallet,lika barnslig och patetisk som vanligt,Jag skäms faktiskt för att ha haft med han att göra.

Midsommar!

På Fredag är det Midsommarafton.Den vill jag inte fira med någon kärlek som så många andra vill.Min första sambo satte ribban högt för midsommar och dom minnena vill jag ha kvar:) Jag försökte bjuda till och fira med min andra sambo men det blev en sån besvikelse så jag såg till att jobba då eller fira med barnen(som är stora) för att slippa fira med honom.Elakt kanske men jag tyckte det va snällast för då fick han fira med sina barn och tycka det va ok utan att jag satt där och låtsades ha trevligt. Numera firar jag med vänner och det är underbart.Då kan ingen förstöra det fina minnena jag har av hur man firar med den man älskar:)Men han visste oxå hur man uppvaktar en kvinna,tror ingen kan slå honom på det.

Fasta.

Ja då va det dax att fasta inför provtagning imorgon,trist.Jag gillar att äta gott på kvällen framför tv:n men så blir det inte ikväll.Har stoppat i mej så jag är proppmätt men vad hjälper det, när man vet att man inte får äta är man ju sugen på precis ALLT. Jag ska ju inte ha dropp det är ju som tur är bara en kväll,så imorgon kan jag stoppa i mej igen:)

Råa

Dom köpte allt ihop så dom kunde åka ut på helgerna och göra det dom gilla, nu ska det säljas då har MR själv tagit hand om allt.Vet att det kommer att komma råa typer och leta det har den älste av dom sagt.Så går det när man inte samarbetar hi hi

Fjant!

När man lämnar sitt skit i nån annans bil får man skylla sig själv om det hamnar i sopprummet. Ingen är rädd för en liten mes som inte vågar fronta själv utan skickar nån att paja bil och hota. Jag ska nog be mina vänner i väst att agera. Har tröttnat på fjanten!

Grå dag.

Ännu en grå dag, men uppehåll så idag blir det fika på byn. Kanske bullbak oxå:). Imorgon är det två veckor sen jag operera mej och det enda jag märkt är att min hesa Wiskeyröst jag fick efter operation är kvar:( Hade hoppats på resultat nu så jag skulle slippa smärt stillande.Kanske det tar tid vem vet.

Såååå Nice!

Jag brukar alltid säga #mister du en dtår tusen åter" Men man behöver ju inte mista en för att det ska stå tusen åter hi hi.Dom finns ju överallt fast man ingen mist.

Tom tank.

Varför blir jag inte förvånad! En vän till mej låna ut sin bil till MR,Varför? ja det kan man undra men snällt va det i alla fall.Han skulle till KF och ordna upp sina skulder.När bilen kom tillbaka va den tom på bensin som vanligt när denna person lånar.Han skyllde på att han trodde han skulle få pengar på KF och tanka för.Det vet både han och alla andra att på KF får man inga pengar,där betalar man sina långtgående skulder om man har det,men absolut så får man inte pengar där.Snacka om att dumförklara sig själv-Men det gör ju MR hela tiden,dumförklarar sig och tror att han är smart ha ha.Ja nu har ju även den vännen tröttnat på att låna ut.Det va den sista naiva vännen han hade.Tror det är dax för honom att skaffa nya eller värna mer om sina vänner.

Tomt.

Nu har jag fått samma nummer av olika personer för att prata förstånd, hur i helvete gör man det med nån som har tomt i huvet? Och varför just jag? Fiskar kan ju tro det men nu släkt oxå hmmm. Jag säger bara GE UPP! Han tror ju till och med att det är hemligt(fast alla vet) då hjälper inget,måste inse själv först.

Mulet.

Mulet men uppehåll.Då blir det en prommis ner på byn och fika lite.Sen får vi se vad dagen har att erbjuda mer,inga måsten idag bara göra som jag vill:)

Mysväder.

Det är skönt med regn,Allt blir mer mysigt när det regnar.Idag har vi bara myst hela dagen och tog en liten promenad till affären när det va uppehåll.Måste ju ladda på gottisförrådet:) Det går åt fort när det regnar.Nu blir det bad och sen mys med gott i soffan

REGN!

Regnet öser ner,det blir ingen utevistelse idag inte.Men det finns ju så mycket mys att göra inne,Baka,kolla film och mysa,ta ett bad ringa en vän.Ja det finns massa att göra även om det regnar.Kanske jag skulle börja klä på mej, fast det behöver jag ju inte när det regnar ute:)

Hamnen.

Varit nere i Hamnen heeeela dagen. Käkat lunch,fikat,umgåtts och träffat folk. Så nice att bara strosa och mysa därnere,Kom inte hem förrän framåt kvällningen.Då blev det middag,bad och mys i soffan.En helt slapp och skön Lördag.

Bara för dom som vet:)

Läste kommentarer på en blogg,Hitta ett lite roligt "Jag älskar dig ändå,fast du är en skit" och då kan man tillägga och fast jag har en AS snygg Norska:)Varför sukta efter gammalt när man har nytt? Fast det är ju oxå sånt som går igen hi hi och fler gånger oxå enligt P.

Deal.

Att behöva göra en deal för att få tillbaka egna pengar suger stort,men va fan alla har ju redan sett det så då gör det ju inget:) Och här kan det ju återberättas igen och nå ännu fler,jag har ju ingen deal.

Solsken.

Vakna till solsken efter en kanonkväll är ju aldrig fel. Tyvärr verkar solen komma och gå får hoppas att den bestämmer sig för att stanna.Ska ta en sväng ner till Hamnen och mysa lite idag.Men först en dusch och frukost/lunch:)

Kanonkväll.

Det blev en kanonkväll! Först grilla och skratta så tårarna rann,sen blev det Hamnmagasinet och dansa och ha kul.Nu är jag dötrött så det blir dusch och hopp i säng.

Så är det.

Ja både natt och dag vet dom vad han gör, väntar bara på tillfälle.Tycker inte synd,det har funnits så många chanser en bra lång tid nu.Och som man bäddar får man ligga.

Fantastiskt

Fantastiskt att en del får det dom ska i alla fall:) Jag har ju dragspel och lite annat som kan bli till pengar det är ju oxå bra. Alla får vi göra på olika sätt för att få betalt. Undrar om det va den snygga Norskan som la ut hi hi.Får prata med västfolket om vissa saker då, Fast Dörr och lån samt andra saker är ju kvar så allt är inte klart.

Grått.

Regn! Hoppas det regnar ordentligt nu så det sen blir solsken och varmt,dom sista dagarna har det varit väldigt labilt väder ena sekunden skitvarmt och nästa kallt.Nu blir det nog ordentlig sommar och stabilt solsken efter detta regn! Idag ska det bara pysslas och donas här hemma och ikväll blir det grillmiddag med tjejerna.

Slapp dag!

En slapp och härlig dag är till ända. Inte gjort mycket idag mer än gått en promenad och handlat frukt till kvällens efterrätt som blev fruktsallad,sommrigt och gott. Sen gick vi ner och kollade Veteranbilarna och tog en glass..Resten av tiden har vi bara myst och haft det bra.

Tänkvärt.

‎"En man hade föreläsning för ungefär 500 ungdomar.
Han tog fram en 500-lapp och frågade: "Är de någon som vill ha den här?" Alla räckte givetvis upp handen.
Han knölade ihop den och frågade samma sak. Alla räckte upp handen.
Han stampade på den och frågade samma sak. Alla räckte upp handen.
Då sa han "Det här ska ni ta lärdom av, för hur ful och smutsig någon än är så har den fortfarande samma värde..."

SKÄRPNING!

Tänk att någon kan sjunka så lågt att hota en mamma med barn,förjävligt. Men personen har ju föräldrar och allt finns ju att visa upp,(inspelning på mobil är bra) kanske dom ska få fostra lite till fast personen är vuxen.Tror det är enda sättet. ALLA vet ju om hans laster så det blir ju ingen nyhet,men hot mot barn va nytt. Undrar hur han tänker eftersom han har barn själv,skulle han vilja att dom råka ut för det? Nä tror inte det. Skärpning MR! Du skadar bara dig själv och de dina. Dom får ju skämmas å dina vägnar eftersom dom oxå ser och hör om dina laster precis som resten av jordens befolkning.Det går inte att dölja märkena i ärmarna och ticksen i ansiktet det är alltför tydligt.DU är den enda som tror det är hemligt.

Skön dag.

Idag har det varit en lugn och skön dag.Inte gjort så mycket mer än hälsat på mina "Västvänner" och snackat lite(,vet ju lite tillhåll nu). Va hos mamma och fika,två av mina systrar va oxå där,härligt slappt på altanen.Nu blir det väl en dusch och lite tv innan kvällen, kanske ska messa MR så han får en chans till, men det klart vi är ju "allt igenom ond" så det skiter jag kanske i, Det får nog ha sin gång:)

Sant!

Jag bryr mig inte vad du tjänar ... vad du har ... var du bor ... vad du kör ... om du är tjock eller smal ... lång eller kort ... vacker eller ful ... eller vilken religion du har. Om du är min vän, är det för att jag accepterar och respekterar dig för den du är!

Patetiskt!

Läste en blogg nyss och fick en Flaschback.Det va en lista på mess identiska med några jag fick för några år sen förutom det om anhållen och bild på sig själv( vem fan vill se han?) .Dålig fantasi kan man tycka.Köra in i bergvägg va ett populärt återkommande mess.Men fortfarande har det inte kommit någon bergvägg som passat verkar det som,PATETISKT! Kom med något nytt eller Sluta fjanta!Så jävla löjligt att hålla på så gång på gång.

Trevligt.

Hemma efter en kväll med god mat,trevligt sällskap och rolig underhållnin.Notan blev 80kr:) Ja just nu kan man ju inte ha det bättre.Imorgon vet jag inte vad jag ska hitta på men det blir säkert kul!Man får ju inte roligare än man gör.

Semesterdag.

Blandat väder idag. Blev en sväng ner på byn och sen picknick istället för stranden.Ikväll blir det Buffè och underhållning med goda vänner:)Sånna här dagar kan jag låtsas ha semester istället för sjukskriven,det känns roligare.

Samma mål!

Det sägs att tre tjejer inte går, men i vuxen ålder gör det det. Vi är tre med samma mål.Den ena har sitt på det torra och klarar av att blåljuga och få tårar i ögonen på beställning,få sagt det hon vill och få ut det hon vill.Den andra är just nu lite arg och skör men blir snart ett rivjärn och jobbar på rätt myndighet.Jag ja jag är som jag är och har många kontakter i alla världar men tyvärr så har jag svårt att säga nej till dom i nöd och barn.Ihop är vi ta mej fan nästan som superhjältar.Jag tycker lite synd om målet............

Ha ha

Mannen är kvinnans bästa vän. Han hjälper när hon känner sig osäker, tröstar henne efter en dålig dag, inspirerar henne till att göra saker hon aldrig trodde hon kunde göra, får henne att uttrycka sina djupaste känslor, ser till att hon alltid känner sig som den vackraste kvinnan i rummet och låter henne vara trygg, sexig och oövervinnerlig. NEJ, vänta! Jag tänker på VIN! Det är vin som gör allt detta. Beklagar!

Stranden.

Härligt väder idag! Varit på stranden fram till tresnåret,sen bar det ner till hamnen och käka glass.Satt och myste nån timme eller så sen handla och hem och laga mat.Senare blev det baka då det vankades fikagäster.NU är det lugnt och jag ska slappa lite innan jag börjar förbereda morgondagens lunchkorg till stranden(pastasallad). Bullar och bakelse tar jag direkt från frysen så håller det sig längre i värmen,jag har ju frysväska men ändå.

Tjat!

Det är ett evigt tjat om att man ska "skaffa" karl,jag vill INTE! Jag trivs med att va singel och göra som jag vill.Det är första gången jag är helt själv,visst har jag varit singel förut men då har jag haft barn eller bodde hos päronen.Nu har ungarna flyttat ut och jag får bestämma allt själv,vad jag ska äta,när jag ska äta,vad jag vill göra,vilket tv-programm jag vill se m.m. Bara för att man är singel är man inte ensam! Man bestämmer bara mer om när man vill ha sällskap och när man inte vill:) Passar mej utmärkt.Ja tror inte jag skulle kunna välja en av alla snygga,snälla killar som finns,speciellt inte när man vet att man kan välja fler. Jag behöver aldrig tjafsa om pengar,toasits eller tandkrämstub allt är som jag vill och bara jag besrtämmer. Kärlek,tvåsamhet ochgemenskap får man ändå men jag bestämmer själv när,Kan det va bättre? Kanske för nån annan men inte för mej.

Så kan det oxå va.

Den som tänker på hämnd har sina sår öppna heter det,Men ibland är såren öppna utan tanke på hämnd. Ofta pga av att den som gjorde såren lämna kvar skulder och skit som gör sig påmind varje månad. Efter lång tid av sånt föds nog tanke på hämnd och såren läks när man fått det:) Det mesta kan vändas.

Hela dagen.

Gårkvällen va rolig! God mat, trevligt folk och senare Party med mer trevligt folk.Det blev sen läggning och ganska sen uppstigning imorse.Sen bar det iväg på fotbollskupp hela långa dagen med mer trevligt folk och mer god mat. Nu blir det till att softa. Bilder från kvällen kommer!

Mobil.

Hmmm Han får gärna tro det är Blondie,hi hi men jag känner ju två Donnor! Och båda har fått nog,fast inte alla säger det.

Marknad.

Har varit på marknad hela dagen och gjort en massa fynd.Nu blir det duscha och sen iväg på grillmiddag. Senare blir det avfärd till Fyren och dansa:) Underbar dag/kväll/natt.

Gott att leva!

Vilken dag och kväll,underbar! Firat hela långa dagen och kvällen,umgåts med nära och kära och nya vänner.Livet är bra gott att leva:) Imorgon blir det marknad,grillning och utgång:Lika trevligt det.

Bara bra.

Hur kan MRY tro att någon bryr sig om att hon är norska och as snygg? Har hon något i huvudet blir det ju inte långvarigt det heller så länge han "håller på".Och snart har han inget att erbjuda,börjar se sliten och ofräsch ut och resten vet vi ju inte är mycket:).Bara bra att någon annan "tar över" så håller han sig borta och det är ju skönt för alla häromkring.

Skoj helg.

Ser fram emot en helg med mycket skoj och festligheter med alla nära och kära.Det ska bli såååå mysigt.

Ännu en gång.

Nu har ännu en klarat sig ur MR Y:s klor,Hoppas inte hon får lika mycket hugg och slag av dom närmsta som jag fick.Försökte varna för över två år sen men blev bara bemött med oförståelse.Kanske,men bara kanske har dom fått upp ögonen nu.En ursäkt kan man nog INTE räkna med.Men det är deras val och förlust.

Sista

Jag har fått så fina krya på dig buketter,Det värmer verkligen.Nu luktar hela lägenheten gott och sommar.Men även om jag varje gång får fina blommor och presenter så hoppas jag det här va sista gången.

Full rulle

Imorgon är det Studentfirande,ska bli nice,på dagen blir det fira dom yngre som går ut sina årsklasser och sen på kvällen firar vi studenten Vilken dag det kommer bli.På Lördag är det marknad och kvällen Grillning och utgång Så söndagen får bli en riktig slödag. Full rulle hela helgen:) Hoppas min opererade kropp orkar det.Men jag har ju gjort det förr hi hi.

Cruising!

Med värktabletter i kroppen och Grannen vid ratten blev det ner till hamnen för att kolla bilar och sen ta en Cruising runda i  en Fin Oldsmobil som vi brukar hänga i:)I LIKE!

HEMMA!

Ja så va jag hemma igen,mår sisådär har inte ont eftersom jag får smärtstillande men mår illa av värktabletterna usch. Men va fan ska inte klaga,dom gick ju ner genom halsen så jag slipper sår och i kroppen läker man ju fort så om några dagar är jag nog helt ok igen.Det är först då som jag vet om det lyckats. Och jag hoppas verkligen att det har det så jag kan leva utan värktabletter,så jag kan leva överhuvud taget. Så nu är det bara att väääääänta ännu en gång:) men sen så är det jag som ska ta igen allt tjoho vilken sommar det kommer bli.

Operation.

Härligt varm dag verkar det bli idag med. Men idag blir det ingen strand,Ska till karolinska på Huddinge och träffa Läkaren kl 14.00 och ta prover kl 15.00.Imorgon blir det Operation..ÄNTLIGEN.Så nu är det bara att hoppas på att den lyckas,Ska bli så jävla skönt att slippa alla mediciner och få börja jobba.Nu blir det till att vattna blommor ute och inne,ge fågeln mat och sen packa väskan, Vet faktiskt inte än om jag får ligga kvar efter operation eller om jag får åka hem,Men dom går ner och opererar genom halsen så det blir inga sår som ska läkas utanpå,bara i magen.Då brukar man få åka hem samma dag så det hoppas jag på:) Hatar verkligen att ligga på sjukhus,har gjort det så ofta på sista tiden.Men nu kanske det blir slut med det,hoppas,hoppas.

Sorgligt.

Förstår inte hur en hel släkt kan låta bli att bry sig!Om alla går ihop kan man göra något men ensam är man rätt maktlös.Och att se mellan fingrarna är det värsta man kan göra.Sorgligt att inte mer bryr sig. Om inte annat för att hjälpa dom som blir illa behandlade.

Myst.

Varit vid havet och myst hela dagen, fikat,ätit,skrattat och bara slappat och haft det bra.Nu ska kylväska och allt packas upp,inte lika mysigt men det går fort.Sen på med grillen och äta igen:)Hur underbart som helst.

Vid havet.

Idag blir det slappa i solen vid havet! Tänker inte göra många knop.Jag har ju min härliga solstol jag köpte i Ystad,den och en bra bok samt fikakorg och trevligt sällskap sen är dagen fulländad.

Chatta med P.

Nu har jag tagit ett varmt skönt bad,Chattat med P det va längesen men lika trvligt. Hon hade oxå hört den andra varianten om besatthet och sjukdom och inte något om mysiga mess och ljuvlighet. Jag tror det bara är EN som får höra det till andra är det annat ljud,Suck när ska vissa lära sig.En del måste gå på många nitar innan det fastnar.Pulver och annat va fortfarande aktuellt,alla vet ingen orkar ta tag i det.Dom är glada sålänge någon annan gör skiten åt dom, ja det är ju faktiskt oxå sorgligt,sitt eget kött och blod.Hon hade en hel del annat att berätta oxå men det blir en annan gång:)

STÄLL KRAV!

Jag kan inte förstå hur släkt och sk vänner kan blunda när dom ser att det finns problem.Att låtsas som ingenting eller bara lyssna och inte ställa krav är lika illa och jävligt som att inte göra något.Att ställa krav och sen stötta när dom försöker är det enda som hjälper,Vill dom inte måste man vända dom ryggen och tala om varför.Sen finnas där när den vill ändra sig. Att hjälpa och bara va jasägare och tyckasynd hjälper dom bara att sjunka lägre. Tänk på det ni där ute!Speciellt du som har haft kontakt med MR typ hela dagen och låter dig nyttjas, du är mer själp än hjälp och snart ett minne blott......igen.

Vänner på FB.

Det har varit lite konstigt på FB ett par dagar,vänner "ramlar" bort. Har pratat med andra och dom har varit med om samma sak.Så kolla era vännlistor så ni har era vänner kvar.Har fått vänförfrågning av fler som jag varit vän med förut.

Solen!

Varit ute och njutit av solen hela dagen,åt både lunch och fikade inne.Nu va jag tvungen att åka hem för att brorsan kommer en snabbis. Imorgon blir det vattnet hela dagen lång.Det skulle bli ännu varmare imorgon. Nu vänta in bror och sen slöa i soffan.

Njuta.

En varm och härlig dag idag oxå! Och inga måsten,kan det bli bättre? nä knappast.Får se vad jag har lust att göra idag. Kanske bada,åka till grannkommun, eller bara ta en promenad och sen njuta på balkongen. Får se vad som händer och vad som lockar senare men njuta ska jag.

Jag är bra!

Jag måste va bra! Det sägs ju att man får dom vänner man förtjänar och jag har så många bra och goa vänner så då måste ju jag oxå va bra:)

Kan om man vill!

Man kan om man vill! Med vilja,ödmjukhet och hjälp kan man vad som helst,komma hur långt som helst.Det är bara att göra valet och sen kämpa för att nå målet.

Krabbfiskarna.

Legat i soffan och kollat på krabbfiskarna,ett superbra program tycker jag,vet att många inte tycker det och då är det skönt att va hemma ensam och bestämma själv över tv:n:)

Soffan.

Hemmakväll med tända ljus och iskaffe vann. Orka inte göra något efter att jag vaknat i soffan:) Så nu sitter jag här och myser istället,inte illa.Tycker faktiskt det är skönt att bara va hemma och ta det lugnt. Ska ju snart operera mig så det är nog bra och softa lite såhär dagarna innan.Och det är ju som lördag imorgon oxå eftersom det är röd dag på Måndag.

Varm.

Varit på Gnesta marknad med trevligt sällskap.Åt och drack(läsk) i värmen. Tänkte pröva kolgrillen som öppna idag men va mätt så det blev en läsk och kolla folk för mej,andra åt. Nu blir det dusch är dyng varm,sen får vi se om jag orkar göra något ikväll eller om jag bara ska slappa i soffan.Just nu är jag trött efter allt travande på marknaden,men mysigt va det.

OÖNSKAD!

Slutar aldrig att förvånas! Varför gör en del karlar allt för att få va kvar ett tag till.Det är väl inge kul att tvinga sig kvar där man är oönskad?Själv skulle jag känna mej obekväm och jobbig.Skulle på alla sätt försöka hitta en soffa att sova på tills jag fick något eget.Om inte annat skulle jag tälta nu när det är sommar heldre det än att va där jag är oönskad.

Marknad.

Idag blir det marknad.Fint väder verkar det bli oxå underbart.Så härligt att kunna sitta ute och fika och kolla på folkvimlet.ska försöka låta bli att shoppa något.Det är ju samma Knallar som kommer hit till Trosa marknad,handlar då istället tänkte jag.Sen får vi se vad vi gör ikväll,det fanns en hel del erbjudanden av nöje:)

Mums!

Nu har vi grillat och ätit oss övermätta för det va sååå gott.Imorgon bär det iväg på Marknad på dagen och kvällen är inte bestämd än, det är mycke att välja på.Nu blir det till att varva ner framför tv:n.

Sommar!

Vilken härlig sommardag det blev:) Varit och fikat på byn,shoppat lite blommor.Ikväll blir det grilla.Får passa på att grilla när vädret är så fint.Dax att göra dressing och fixa sallad,färskpotatis och kött mums.

Andrekvinnan.

Det finns dom som är den "andra" kvinnan.En del VILL vara det en del hoppas på att bli den första. En del av dom som vill bli den första förstår jag inte,dom som går med på allt. Tex en jag vet.Hon är den andre kvinnan och väntar, mannen blir lämnad av förstekvinnan.Han träffar ny och både förste och andre är ett minne blott.Det börjar knaka även denna gång och han tar åter upp kontakten med den andre kvinnan och det går hon med på,Första kvinnan lämnar mannen och andre kvinnan duger.Han trånar och lovar förste kvinnan guld och gröna skogar och dom försöker igen,Då minskar kontakten med den andre kvinnan.Förste kvinnan märker att några guld och gröna skogar inte är aktuellt och lämnar mannen, ja då duger återigen andrekvinnan.Hur i helvete tänker den andre kvinnan? Märker hon inte systemet att hon är hans substitut medans han ingen har? OM han ville ha henne hade det ju varit dom för länge sen, jag förstår att killar ibland tycker vi är korkade och naiva.Det finns visst brudar till allt.Den "stackars" andrekvinnan har dessutom blivit hånad av mannen år ut och år in, nu blir hon hånad för sin dumhet av allmänheten.Och snart hittar han någon ny och hon blir åter den hånade andrekvinnan och denna gång av alla.

Njuta!

En solig dag! Utan måsten dessutom så härligt. Kanske jag går ner på byn och tar en fika,kanske jag åker till grannkommun och kollar lite festligheter,kanske jag bara är hemma och njuter av värmen på balkongen.När man inte har en massa måsten är det skönt att bara ta dagen som den kommer och njuta.

Ålandsbåt.

Nyss hemkommen från en dygnskryssning.Kan bara säga att det va gott,kul och trevligt sällskap.Samt att Telefonboken blivit några nummer tjockare ha ha. Det som hände på Birka stannar på Birka!.Nu ligger en lång skön helg framför mej.Och ikväll blir det slappa i soffan.

Svar om Tumör.

Jaha ja! Nu ska jag snart opereras så jag blir frisk yippi.Vad tror ni damp ner i brevlådan idag? Jo svaren från medicin ang Tumören,suck. Nya prover och Konsulation för fortsättning,varför? ja det vill dom bara ge personligt svar på.Ja jag vet ju vad det innebär,svaren va inte bra.Så då börjar vi med det nu när det andra ska bli klart.Mem mem det blir nog bara en operation och sen är den borta.........hoppas jag.Livet är ju så underbart just nu så något måste ju svärta ner lite,och är det bara en operation så gör det väl inget när allt annat är så bra:)

MR.....

Nä nu jävlar är det slut med terapi,accepterar inte att nån lurar och sårar då får det va. Det spelar ingen roll att dom igentligen innerst inne vet att dom blir lurade ännu en gång,att utnyttja någon som är så kär för sina egna behov är sjukt lågt.

Hi hi

Jaha då har det hänt......igen. En viss är "hemlös", då kommer någon att duga igen.Ja det är konstigt att så fort det inte finns någon annan så duger vissa.Visst har kontakten hållits under en tid,ja dummare än så... annars ser det ju misstänksamt och uträknande ut.Det har ju varit på G ett tag och då måste man hålla sig god med den enda som fortfarande går på sagorna och snyftet.Sorgligt åt båda håll,noll självrespekt.Men vuxna och bestämmer själva över sina val:)Den ena gör vad som helst för kärlek och den andra för försörjning och bekräftelse.

RSS 2.0