Kalas.

Varit på kalas och dom bjöd på så mycket gott:)är supermätt.Väldans roligt va det oxå,träffa massa folk jag inte sett på länge fast vi bor här allehop.Det blir lite så under vintern om det inte är stora fester förstås.Men nu går vi mot vår och grilltider så nu kommer vi antagligen träffas varje helg istället hi hi.Det är perfekt att va många och grilla hemma hos syrran,dom bor så bra.

Ny Blogg.

Min blogg kanske kommer bli lite annorlunda,jag har skapat en till.Där skriver jag lite mer smaskiga detaljer och scannar in olika intresanta dokument m.m. Men det är ju lite mer privat och och detaljerat så det är bara mina nära och kära som kan läsa den. Men självklart kommer denna blogg va kvar men kanske inte på samma sätt,Tror inte alla är intresserade av MrY m.m.

Underbart.

Varit och ätit lunch med en kär och pålitlig vän:) Snart kommer M på fika:) underbart väder är det oxå kan det bli så mycket bättre? nä knappast. Det skulle va däcken då men det är ju bara däck.

Vuxen.

Trodde det verkligen inte efter allt som varit,och allt jag fått veta därifrån.Men så är det,Folk har redan börjat höja ögonbrynen och barnen är visst redan insyltade.Tycker lite synd om ...... men det är en vuxen människa som dessutom är väl medveten.

Hi hi

Han har henne helt på kroken! så nu blir det till att fira:) Ja det är ju synd med tragiska människor men det är faktiskt inte första gången så jag kan inte tycka synd. Dom som accepterar en sån människa som till och med har mage att lura äldre damer på sitt testamente har inte mycket till övers hos mej.Och när hon nu svalt allt med hull och hår,varför fortsätta trakasera med ömsom hot och ömsom gråt.

Det har vänt.

Idag ska jag fixa lite hemma,samt baka för vi har en 30 åring som ska firas idag;)Har hittat ett bälte till bilen,det blev ju nått strul med det som jag redan beställt.Och tur va det för det här va 5000kr billigare.Allt bara flyter och blir så jäkla bra hela tiden,visste inte att man kunde ha det såhär jäkla bra.Jag har alltid förföljts med strul och otur men det har verkligen varit tvärtom sista året:).Ska inte säga för mycket men allt har vänt,Ekonomi,sjukdom,kärlek och lycka.Känns som om jag kan lyckas med vad som helst och det är en underbar känsla.

Donna.

Ha ha nu vet en viss Donna vart han befinner sig,Hon vill nog oxå ha något som är hennes:) Mina vänner i väst är så duktiga på att köpslå.Ja hon tar nog inte emot en billig ursäkt,inte riktigt den typen av Donna.Och det borde ju han veta.Han måste nog öka takten med flirten om han ska hinna få ihop dom pengarna.

Mammas hjälte.

Dom som känner min mor vet att hon aldrig vill någon nått ont,hon ställer upp på alla barn.Det gjorde hon även på mr y`s barn,Va barnvakt,fixa och dona med dom.Mr Y fick förtroendet att ta hand om hennes vita arkiv.När hon bad och då menar jag bad om att få tillbaka det va det kalla handen,Hur kan man med gott samvete göra så mot en äldre dam som aldrig gjort något ont i hela sitt liv? för mej är det helt obegripligt,men ni som tycker sånt är ok,ja ni är fan lika illa ni.Hon har bett om det till och från i nästan två års tid utan resultat.Nu när Blondie packade MR Y`s saker hitta hon det och lämna tillbaka det,Gissa om min mamma har hittat en hjälte:)Det sorgliga är ju hur MR Y betett sig och förstört hennes tillit på människor. Det är förjävligt hur en människa kan göra mot andra.Inte en enda jävla ursäkt har hon fått.Och varför skulle han helt plötsligt ge det när han i två års tid vägrat ge tillbaka det vita kuvertet,Är det oxå Blondies fel? nä hon fanns inte med i bilden från början,Och mycket av det han gjort gjordes innan hon fanns med,Jag har pratat med fler och det är samma jävla visa varje gång.Han ljuger,strular och bedrar,blir lämnad,skyller på tjejen och börjar om med ny.Så har det varit ända sen barnsben.Det kan säkert bli bättre men utan vård tror jag,för då hade det ju redan blivit det,karln är ju över medelåldern.

Konstigt.

Konstigt,OM han mår så jävla bra,lyckats kroka en ny stackare,Varför inte släppa taget då? Varför fortsätta och jävlas och gråta om vart annat? Han kan ju inte skylla på att allt är Blondies fel och säga att han mår såååå bra nu när han fortsätter tjata och gråta och,och,och.Gå vidare då med den nya och släpp.Fattar inte att det är samma visa varje gång det tar slut,Och varje gång blir han lämnad men inte ens det vågar han erkänna,nä han drog.Han har inte lämnat en enda tjej,Alla har lämnat honom av samma orsak.Och varje gång tjatar,hotar och gråter han i ca tre månader varför? om han dragit borde han ju va nöjd,eller?

Tjejkväll.

Jaha då har man varit på tjejkväll i Järna.Det va lite mer mat,dryck och saker där än det är på tjejkvällarna här.Har en hel kasse med mej hem,Gratis är gott:) Det va verkligen trevligt.Vi va full och då menar jag verkligen full bil härifrån,tur det inte är så långt.Sjungit med Willy från bygglov har jag oxå gjort,supernice.

Dum

Sitta och smöra om hur bra allt ät på FB och sen messa och gråta hos blondie.Det är ju ännu ett bevis på hur ......han igentligen är:) Och vet ni det kan han ha!. Hur bra mår man i en låda och smitta och pulver?Vem tror han att han lurar mer än sig själv,Bruden han har i sikte?.(Hur ska han förklara alla hennes sjukdomar nu då?) Men det klart nån dum tror ju på det med.Om allt nu helt plötsligt är Blondies fel(förut mitt) så borde han ju kunna be fler om ursäkt! Eller?

Så skönt.

Det är vår,alla tvivel borta,Alla hjärtan mår bra:), och snart operation så jag blir frisk(Förhoppningsvis).Kan det va bättre? kan det kännas friare? Nä så jävla underbart.Ha en ursäkt? Nä fy fan det skiter jag allt i med alla fakta i hand.Det blir inge äkta ändå:) Lämnar in dom nya uppgifterna om bilen som jag fått av mina vänner i västar:) dom är bra på både info och skydd Och nu har dom två bilar att hålla koll på,min och.....Och vet ni,Det finns en ny vid hans sida som han redan erkänt han ska se till att få allt av.Så vi slipper!

Möte.

Möten,möten,möten. Även idag. Va i grannkomun idag,va ganska mycket att skratta åt så det blev ju inte så stelt.Dom hade fått en jobbansökan av en viss person,Då undra ju vi alla HUR dum är man. Till saken hör att dom funderar på att kalla dit den bara för att få en chans att ställa till svars.Eftersom det är svårt att nå personen och dom har ju inte lyckats hitintills så det är väl ett jäkla bra sätt tycker jag:)

Jag är glad.

Ja just det och nu fick jag reda på hur det gick till med min bil:) Och vi har gemensamma "västvänner" så dom skulle åka över och snacka lite.Sen bestämma hur det ska lösas. samt att MR Y talade inför hela forumet och tyckte att hans "lilla" bedrägeri (eller vad man kan kalla det)Ínte va skäl nog att få gå, Det är oxå uppkollat och det va korekt.Som sagt,allt är kollat och bevisat!

Bara bevis gäller!

Vän eller "fiende", Snack eller inte skiter jag fullständigt i.Nu när Bevisen ligger på bordet vet jag vad jag ska tro,eller tro det va så övertygande bevis så jag vet! Och Hepatit vet vi alla att det åter blir smittsam enbart om man "missköter" sig(Drogar). Plus andra bevis som jag SÅG inte bara hörde fick mej övertygad om andra saker. Ja så nu vet jag mycket mer och sen får andra tro på prat.Det har jag tröttnat på för länge sen,Jag vill ha övertygande bevis och det fick jag.Både ang min hund,"uppsägning" m.m.

"Fiende"

Ja får man inte en förklaring av vederbörande får man gå till "fiende" Så nu har jag fikat ock mumsat med en trevlig tjej(kunde jag ju aldrig trott) Men så va det.Många frågetecken blev raka. Hepatiten och allt tur jag inte är i närkontakt där,hi hi,Blev bara ännu gladare av detta samtal och lider med andra. Nu är dom flesta saker glasklara och det med faktabevis inte bara tunt jidder.

Brev.

Har nästan helt bestämt mig för att låta anmälan med brevet som satt på bilen gå vidare.Det kanske förklarar en hel del för många av oss.Och ingen har ju hört av sig och förklarat om det va ett "Misstag" eller nån sorts känslomässig rubbning.Som jag hade hoppats.

Di leva.

I den här härvan tänker jag på Di levas sång "Vem ska man tro och tro på" Ja ni vet nog hur den går.Ja det är ju svårt att veta när "källan" själv inte vill säga hur det verkligen är,och spindeln i nätet spinner åt alla håll. Får gå på Fakta.

Falsk FB-vän.

Ja du Hanna Sjödin:) Den gubben gick inte. Bara mina och Blondies vänner.Trodde du på det själv. Bli vän med ditt riktiga namn istället.Du vet ju vem din läromästare är.Du är blockad hos både mej och Blondie. Men välkommen med en riktig vän förfrågan.Kram på dej.

Kaffe.

Om jag ska gå efter komentarerna så tänker jag som alla andra,käns skönt. Idag ska jag inte göra mycket,kommer solen fram blir det en promenad och kaffe i solen annars blir det promenad och kaffe inne någonstans:)

Ursäkt.

Att be en om ursäkt är ju klen tröst när det är så många fler.Vill man ärligt börja om så måste man göra det ordentligt och be alla om ursäkt även om det känns jobbigt.Innan det händer har jag inte mycket tro.Sen får andra tro vad dom vill,men jag bryr mej om alla andra som oxå lidit ont.En för alla,alla för en!

FB.

Väldigt förvånad! Fick en vänförfrågan på FB från någon som jag bara dagar sen aldrig trodde jag skulle ha något med att göra. Men jag är inte långsint och öppen för förslag.Varför va tvär och stänga dörrar? Jag har ju antagligen fått ett nytt(förlängt) liv i och med operation.Allt gammalt skit är struket.Börjar på vitt blad och ger det en chans.Öppet även för andra:)

Promenad.

Gått en härlig promenad,suttit i solen och fikat det va så varmt och skönt. Sen åkte vi och handla.Nu har jag ätit resterna av pizzan från igår,mums.

Soligt.

Underbart väder,Nu ska jag ut och träffa syrran som kommit hem från Thailand.Rasta hunden,fika med syrran och njuta av vädret på samma gång,såååå nice,

Centrum.

Vad är det för slags människor som vill va "spindeln i nätet"? Då menar jag inte kappvändare,för dom är oftast snälla och bara rädda för konfrontationer.Jag menar dom som lirkar sig in och får andra att anförtro sig för att sedan föra det dom fått vidare.Enbart för att bli intressant hos någon annan. Dom är ofta trevliga,stöttande och hjälpsamma och i nästa sekund springer dom och skvallrar det dom fått höra.Dom kan ju inte ha något samvete,för oftast är det dom som redan ligger som blir drabbade.Njuter dom av andras olycka? Är det ett sätt att få vara i centrum? eller tror dom helt korkat att dom blir omtyckta? Det kommer ju oftast fram och hur omtyckt blir dom då? Ja jag vet faktiskt inte men jag vet en som "hållt" på i flera år och på det sättet förstört en hel massa vänskaper och förhållanden.Ja många ytliga kamrater har personen men stadiga vänner är näst intill obefintliga.Är det värt att va så ensam för en stund i centrum

:)

 
♥ Den som vill dig något, kommer till dig...
Den som bryr sig om dig, hör av sig till dig...
Den som saknar dig, tänker på dig...
Den som vill ditt bästa, rådgiver dig...
Den som brinner för dig, finns alltid för dig... ♥
...Ha en bra dag alla. va rädda om varandra... Kramar.

Sova.

Nu har jag duschat,nu väntar en renbäddad säng.Det är så jävla skönt att gå och lägga sig då,ska kanske börja bädda rent varje dag:)Ingen dum ide faktiskt.

Känslor.

Sitter och lyssnar på Gert i natten på radio. och han sa något väldigt bra till en kille,Hat och kärlek är väldigt starka känslor som ligger nära varann och båda kan gå över.Ja så är det nog. Jag tror Hat går över fortare än kärlek.Då menar jag äkta kärlek och inte en förälskelse.Så är i alla fall min erfarenhet:) Alla kan göra fel och alla kan rätta till fel och tur är väl det.Bara man pratar så reder sig allt brukar jag alltid säga.

Stora staden-helg.

Jaha då va det visst bestämt av tjejerna att det blir stora staden den 15-16 april,Ska visst se Dustoff spela,kul att se dom någon annanstans än här hemma.Och få se en annan publik är ju oxå jättekul:)

Källan.

Snurriga dagar har det varit,mycket hit och dit,huvudet fullt av funderingar.Tur att allt man hör och får veta inte stämmer:) Nu gäller det att verkligen sortera,skulle bra gärna vilja prata med källan för det är mycket som jag inte får ihop. Men det är väl stört omöjligt. Men allt är bättre att höra från källan själv det blir inte så många "missförstånd".

Slapp mysdag.

Ja idag har jag inte gjort många knop.Bytt lakan i sängen och tvättat dom,Åkte och hämta pizza till middag och när jag kom hem hade en gullig varelse plockat ur diskmaskin och plockat i så inte ens det behövde jag göra. Härligt med sånna här mysdagar.Ska kolla lite tv och sen duscha och krypa ner mellan rena lakan,så nice.

Felande länk.

Har ju kontakt med både före och efter,Och varje gång samma visa: Jag är bara halv utan dig,Du är orsaken till min morgondag,Jag kör in i en bergvägg för jag bara förstör allt bla,bla,bla.Alla har blivit av med en hel massa saker eller pengar.Och vi alla är felet till att det blir så,och alla är vi onda som bara vill förstöra för honom.Konstigt att det alltid blir så när han själv är så perfekt.Dom jag har kontakt med är helt vanliga snälla tjejer som haft flera fungerande förhållanden både före och efter honom,och han har inte haft ett enda fungerande,ja jag behöver inte fundera på ens vem det är som ställer till det eller vart den felande länken är. Synd att han själv inte ser det.Även han skulle kanske få till det nån gång då.

Sorgligt

Ja det är för sorgligt,Allt upprepas och puckot fattar inte att det beror på han själv.Det kan ju bara inte va fel på varenda tjej. Kanske man ska stanna upp och ta sig en funderare om samma saker händer om och om igen istället för att skriva i FB loggen och försöka skylla ifrån sig.Det går inte hur länge som helst till slut spricker bubblan.Även alla andra ser ju upprepningen.Inse felet och rätta till det istället.

Lugn i stugan.

Nu är det lugnt i huset igen.Alla mätta och glada åkte för en liten stund sen.Det hade varit sådär igår kväll,Även dotra som va där instämde och hon brukar ju alltid se till att det blir party:)Så då va det nog bara sådär.Ja jag är glad över att ha varit hemme när jag såg liken i morse,hi hi.

Bädda och fixa.

God middag,trevligt sällskap,en perfekt kväll.Nu har dom andra gått till hojklubben men jag stanna hemma.Inte riktigt min musik och lite trött va jag.Stannade hemma och bädda och fixat så alla har någonstans att sova inatt när dom tröttnat därborta.Ska sätta en deg oxå så jag kan baka fralla till frukost imorgon ägg,bacon och fralla stod på önskelistan så då får det bli det.Så mycket som dom i väst gör och gjort för mej kan jag gärna fixa en god frukost.

Lunch.

Underbart väder idag oxå.Ta sig ut en sväng innan jag börjar fixa inför middagen ikväll.Kan ju inte vara inne en sån här dag:)Lunch på Hamncafet eller Hannhas,sitta ute och njuta.

Tänkt mycket på.

En sak jag funderat mycket på en längre tid är: Hur i helvete flytthjälpen utan att kolla upp hjälper till att tömma hela förrådet.Tror dom på fullaste allvar att det bara är den enes saker där efter så många år?.Alla hade möjlighet att snabbt slå en signal och kolla upp det.Vilket oxå Farbror blå anser är deras ansvar.Undrar om puckot tänkte på vilken sits han satte dom som hjälpte honom i? Är han så ego så han sket i det och fortfarande gör?Jag har även mess där han menar att flytthjälpen snott det jag saknar i lgh. Ja jag skulle då inte bli glad när man är snäll och ställer upp.För deras skull har jag faktiskt erbjudit mej att på något sätt komma överens utan respons,så det står ju klart att han skiter i vad som händer dom.

Hjärtat.

Imorgon kommer mitt hjärta, Det är vårfest hos västklädda vänner.Ska göra en supergod trerätters(tycker jag)får se om den blir lika uppskattad av andra som den är av mej.Så det är bäst att lägga oxfilen i marinad redan i kväll,mums.

Handlat.

Jahapp då har jag varit med dotra och handlat,Tyckte inte jag gjorde av med några pengar direkt.Men fick med mej både mat,kläder,skor och mikro hem.Gjorde bara en massa klipp hela dagen,då är det riktigt kul att handla.Så nu är alla skåp överfulla igen.Så jäkla skönt och handla allt (nästan) på en gång så man slipper springa i affären vareviga dag.Va och åt Mongolisk Buffe som lunch,trevligt,gott och väldigt billigt.

Byggt upp.

När jag först mötte dej bodde du i en egen lgh som såg ut som ett kaos.Ligga på soffan och äta soloft va favorit sysselsättningen.tillsammans kämpa vi och jobbade hårt så att det blev utbildning,jobb,skuldfritt och ett barn flytta in.Det tog tid att komma dit och det va mycke jobb.När allt va på "topp" då börja det. Nu i efterhand ser jag att det va då.Bit för bit raserar du det vi byggt upp,Det tog fem år att bygga du rasera det på två.Ett vanligt beteende för fere detta missbrukare. När dom nått toppen blir dom rädda att någon ska förstöra det så dom börjar göra det själva.Dom flesta som tur är stoppas.Jag försökte stoppa,en del av våra vänner försökte stoppa,men då radera du oss. Jag bad dom nära dej om hjälp men dom såg inte det vi såg.Jag kanske inte skrek tillräckligt högt på hjälp,jag va så slutkörd och kände mej så motarbetad så jag orka inte skrika högre.Jag försökte varna nästa(hon lyssna inte) jag gav upp.Lite för att jag tyckte det va meningslöst men oxå för att jag va mej och de mina närmast.Jag tyckte det va så befriande att slippa dej,Av tidigare erfarenheter visste jag att om någon ny tog min plats slapp jag allt.Så samtidigt som jag varna va jag glad att någon annan "tagit över".Jag kände att jag lämnat över ansvaret på henne och dina närmsta så jag kunde få va fri och lycklig.Du skrev till mej att jag skulle va glad att jag slapp se hur du mådde och vad som hände för det skulle jag bara må dåligt över,ja det är sant att jag skulle.Men jag mådde nästan lika dåligt över att stå brevid och se vad som häde och märka att INGEN gjorde något åt det,INGEN!.Nu har jag kommit till den punkt där jag är innerligt glad att jag sluppit stå vid din sida dessa två år,ledsen över att jag inte skrek högre så att en till fick lida,men det är inte mitt ansvar,du är vuxen och har eget ansvar i ALLT du gör.Tycker bara det är synd att du rasera precis allt vi byggt upp och att du nu går där och mår skit istället för att må bra och vara lycklig.Tragiskt att någon överhuvudet taget väljer den vägen.För skit det mår du vad du än säger,det vet jag.Och till slut kan det vita pulvret inte hjälpa dig med det. Vad har du då?

Mikro.

Uppe vid fem även denna dag,så fast det är tidigt är tidningen läst och kaffet urdrucket.Ska åka och storhandla idag,eller minihandla för jag har så mycket mat och godis kvar så jag behöver knappt handla något sånt.Bra är det för då kan jag handla desto roligare saker som en klänning jag sett och lite skor.En mikro blir det oxå för min hade ju fyrverkeri vid nyår.Har länge velat om vad för mikro och vilka funktioner jag vill ha,Kom fram till att en helt vanlig är bäst för jag värmer ju bara i den.Det finns ju så många fina med stekfunktioner och allt men gillar man att laga mat som jag gör så använder jag nog inte mikro till det.

Återfall.

Att "ta ett återfall" är en sak,men att inte be om hjälp och försöka ta sig ur det är en annan. Personen vet oftast vid återfallet hur han ställer till det för sin omgivning,personen vet hur han förändras som person.Det gör ju det ju inte lättare att ta sig ur,men ofta vet person vem och var han ska ta hjälp för att slippa ställa till det igen och bevisa att personen fortfarande tar sitt ansvar,en del har ingen att ta hjälp av och en del kan inte vända sig till nån.Men dom som har det tycker jag har ett ansvar att göra det.DET är den största skillnaden,,,,,tror jag.

Tack.

TACK alla mina kära VÄNNER och nära som stöttat mej hela vägen när det gällt ett visst Pucko.Ni är guld värda och i nöden prövas vännen.Och Tack Blondie vi har på sätt och vis huggit och slagits men nu sitter du i den sitsen jag satt i tyvärr,jag försökte varna men förstår att du i den sitsen trodde mer på honom.Och jag förstår ju vilka lögner han säkert sagt,det sa han ju om dej till mej efter första "flingen" och om sin före detta fru oxå. Vi alla har ju varit såååå elaka mot honom och lurat han stackarn.Jag trodde oxå på honom när han snacka om hur jävliga ni va så klart du tror på honom hur jävlig ja va.

Nycklar.

Såg i en annan blogg en bild på en helvetes massa nycklar,Kanske någon är min? Och kanske några är dom som enligt SN saknas från Stensund.

Fy fan!

Tänk om dom jag bad om hjälp av då det begavs sig hade lagt ner lite mer tid.Både vänner och familj, då kanske det inte behövt gå så långt,Kanske en tjej mindre hade råkat illa ut.Nä istället valde man att spotta och slå på budbäraren och gömma huvudet i sanden som en struts,fy fan säger jag va fegt.Och nu när det svart på vitt visar sig hur rätt jag hade och dom fel,tror ni det kommer nån och ber om ursäkt? nä det gör dom inte,Dom orkar inte ta upp huvudet ur sanden för det betyder jobb.Då måste dom bry sig och göra något och det är väl jobbigt.Undrar hur många fler som ska få ett helvete innan någon tar sitt ansvar och ingriper,Och han då det Puckot som än en gång skyller ifrån sig.Säger bara: STACKARS BARN!Vi vuxna klarar oss ju men barnen,det påverkar ju hela deras liv.

Funderar

Prata med farbror blå,om vita kuvertet. Dom rådde mej att gå vidare med det jag la ner.Eftersom det verkar eskalera och det kommer mer och nån ursäkt eller uppgörelse har jag ju inte fått.Ska ta mej en ordentlig funderare.Det är ju ändå så mycket annat,men tas allt upp samtidigt blir det ju inte jobbigare.

Döpa om.

Hmmm måste döpa om Snedhead! Till vad vet jag inte än men det kommer. Tack för att du gör Mamma glad över det vita kuvertet. Då kan jag ta bort det från listan på stulna saker:) Du har möjligtvis inte en hel del kopparsaker,lila cyckel,videofilmer,cd-skivor.Kandelaber m.m? skoja bara men listan är nog så lång fortfarande.Men känns skönt att mamma får sitt kuvert hon har varit så ledsen över det och verkligen bett honom att få tillbaka det utan respons.Tycker det är mest fruktansvärt att han inte lämnar tillbaka sakerna då han vet att hans flytthjälp oxå åker med på det som stals,och det är hans eget blod,så då blir det en ännu hemskare gärning tycker jag.

Sorry.

Ja lite hårt åt har jag kanske gått,sorry.Men står man utanför och ser och vet spelet så ser det rätt illa ut,Ja faktiskt lite väl "blont".Förstår nu att mitt i det så ser man det inte lika lätt. Jag hade tur som redan hade saker i bagaget som gjorde att jag ganska snabbt drog öronen åt mej när det inte längre va som det brukar.Det är väl kanske lätt att dras med om man varit skyddad från sånt beteende innan.(Till hans försvar så Börja det "spåra" ur 2008,innan va han rätt ok.) Och klart jag hade lättare att se när förändringen skedde under "vår" tid.Jag kan ju jämföra "före och efter", Jag märkte ju oxå när pengar börja "försvinna" eftersom inkasso börja komma,humöret svängde,ångesten satte in,hitta tabletter m.m Jag hade nog på många sätt lättare att se va det barka åt.

Pucko.

Ömsom hot ömsom "kärlek",ha ha ja så hade jag det med i tre månader efter att jag satt helt stopp,först sakna han,sen va det barnen och sist föräldrarna,suck. Hur tänker nån då.Tror han på fullaste allvar att det går att va lite "snäll" så glömmer man hot och jävelskap? HUR dum och naiv tror han att vi tjejer är och vad tror han att han själv är? Guds gåva? ha ha nä det är han verkligen inte,vare sig med det ena eller det andra,Det mesta fick man lära honom(sen snodde han handbojjorna) ha ha han visste väl inte ens vart dom köps gröngölingen. Ikväll är det på kalla fakta om just sånna här bedrövligt sorgsna puckon.

Vakna fem!

Sovmorgon....näpp. Vakna straxt efter fem,suck. Behöver väl inte så mycket sömn längre:) Förr innan Mr Y,sjukdomar och allt då behövde jag bara sova typ 5 timmar dygn och va pigg.Men dom sista typ sju åren har jag varit så utsliten med mycket jobb,sköta allt hemma,ta hand om en soffpotatis med barn,Vara sjuk m.m så då har jag sovit massor och ändå varit trött och sliten.Nu när jag bara behöver tänka på mej själv både ekonomiskt och fix så är jag utvilad och mår så jävla bra(i själen) så då behöver jag antagligen bara mina 5 timmar igen.Det är ju härligt att återfått energin men sovmorgon är ju så mysigt och skönt,Å andra sidan så hinner jag ju så mycket mer nu även om sjukdom och medicin hämmar mycket.Snart är (efter operation) hoppas jag även det är borta.Yippi sommar här kommer jag!

Video.

Det blir mycket skatt om man tjänar 1500kr/dag,Det borde synas på deklaration.Tur mobiltelefoner har videoinspelning hi hi.Det va ju lätt att få fram oxå ha ha. Igentligen borde han veta efter alla år,men det va lätt som en plätt ändå.

Lugnt.

Hemma och bara tar det lugnt. Ätit gott,tänt ljus och njuter av lugnet i soffan.Imorgon ska jag försöka sova,det har blivit alldeles för tidiga mornar. Vaknat vid fem halv sex varenda morgon,det är ju härligt men onödigt.Skulle vilja sova till åtta i alla fall.Då kanske jag inte behövde vila så ofta på dagen.

Styrka.

Har varit på jobbet och sen till Tälje och tagit prover. Tog en sväng till stället där vissa tjänar 1500kr/dag.Jag gick aldrig ner,men såg direkt att det va någon annan där. Jag ringde ju direkt "span" och undra om det förändra något. Absolut men till det bättre.Det är fortfarande samma saker och samma handstil.Och det fnns kort även på denna.Och med tidigare oton,kontrakt,handstil blir det bara bättre och två flugor i en smäll. Men fick oxå veta att det växer så det tar lite tid,genom span och annat har det blivit mer,och det bästa är att ta allt på en gång.Det blir en helhet av beteende och mer "Styrka" som dom sa.För min del får det ta hur lång tid som helst och ju mer desto bättre,Det kan gott svida.Som man bäddar.......

Inte förstår.

Något jag inte förstår är: Om man tjänar 1500kr netto per dag,Varför vägrar man då betala en dörr på 1500kr och i samma stund blir åtalad för skada på annans egendom av en myndighet med ganska mycket makt? Samt hotar till sig pengar och riskerar fler åtal?Samt vägrar betala tillbaka lån och saker som oxå lett till åtal? Det borde ju vara struntsummor för att slippa fängelse. Kanske det är häftigt att vara "kåkfarare". Ja vad vet jag.

Prover.

Verkar bli en härlig dag idag med. Ska bege mej till Södertälje och lämna lite prover under dagen,Kanske luncha där oxå. Lite mer att välja på där än jag har här hemma:) Fast vi har en hel del bra ställen här med. Ja vi får se,ska ju dit och handla på fredag och luncha men mat är gott,hi hi.

Är det värt?

Ja nu förstår jag hur min nyckel "kom bort",och skylla på liten flicka. Spåren efter att ha haft besök fast jag inte varit hemma förklaras ju lätt oxå.Förjävligt rent ut sagt.Så mycket som jag nu i efterhand ser varit planerat. Lite käna han ju genom stulna saker och obetalda lån,men är det verkligen värt det? Så stor summa är det inte mot att va typ största samtalsämnet.Jag skulle ju inte visa mig i nån av byarna om det va jag.Och inte är det kul för dom nära och kära att göra det heller.Fast har man inga skruppler så fattar man nog inte sånt,hör inte viskningarna eller ser igenom trevligheten.En sak är befriande,jag behöver inte längre ha dåligt samvete för att nyttjat situationen för hjälp med hyra och tillfredställa vissa behov.Nä nu tänker jag bara: Ha Ha jag lura dej oxå.Fast det är synd att ha mist en jag trodde va vän.

Tatuerad.

Läste på en blogg om en som skulle anmäla hot m,m och hålla huvudet högt,Bra gjort.Kunde inte komentera eftersom jag inte har Gmail. Men maila det kunde jag.ingen ska utstå något skit! Ett bra förslag om tatuering i pannan gav hon oxå....ja varför inte.Då skulle en hel del slippa skit om man gjorde så.Hipp hipp hurra för den iden:).

Mormors Älskling!


FB Logg.

Tror inte MrY fattar! Inte om man läser hans fb logg,då verkar han inte gjort någe fel alls. Ja då är det ju riktigt illa.Stackars barn! Vem vill växa upp och veta hur det ligger till och inte kul och höra allt,jag vet mina barn har fått uppleva det när dom va mindre. Och mest tyckte dom det va jobbigt att deras pappa inte brydde sig om hur dom tog det och hur dom fick lida för hans skull.Och att dom inget kunde göra åt saken,bara deras pappa kunde det. OCH det har han gjort nu.Barn ska kunna vara stolta och se upp till sina föräldrar,inte må dåligt över dom.

Ego.

Så många som ställt upp,så många som trodde. Nu är det bara egen vilja som gäller,tror ingen ställer upp eller tror förrän han bevisat en hel del. Hur kan nån va så jävla dum och börja om när man kommit så långt.Rasera precis allt.Stackars barn och nära som ännu en gång ska gå igenom det här bara för att en är för stolt för att be om hjälp.Usch vilket ego.

Röjer.

Jag har inte sån stor balkong,men fan va tid det tar att göra iordning.Det är ju så skitigt efter höstens löv och vinterns snötäcke.Får tänka på hur skönt det är att sitta där när det är klart:)

Tänker

Tänker mycket på Snedhead,ja faktiskt.Jag hoppas hon anmäler,Det får en att känna sig mindre offer och så slutar det oftast fortare. Samt att det blir en konsekvens för den som gjort det och kanske det finns en liten chans att Mr Y får hjälp med sitt beteende så fler slipper bli utsatta,samt att en del slutar för dom skäms inför sina barn och föräldrar m,m.Dom som får fortsätta agera i det tysta slutar aldrig.

Balkong.

Fast klockan bara är halv sju har jag redan läst morgontidningen och druckit kaffe. Kan det va för att jag typ låg hela dagen igår som jag är pigg denna tid på morgonen.Idag skulle det bli fint väder,hoppas då ska jag ta tag i balkongen.Den ser rent förjävlig ut efter vintern.Nu börjar ju våren komma så det börjar bli dags att sitta och mysa på balkongen. Och på fredag kan jag ju ta en sväng förbi plantagen och köpa lite vårblommor att ha ute.Älskar min balkong sol hela dagen och kvällen.

Strutsar.

Ja nu har hon en jävlig tid med hot och förstörelse framför sig,suck. Jag är glad att jag varit öppen och varnande,känns bra i samvetet nu.Sen är det upp till var och en.Undrar om barn,föräldrar och andra är stolta över att dom stoppa huvudet i sanden fast dom mycke väl visste.Det här är ju ett mönster som upprepas hela tiden.Kul för dom att tillbringa varmare årstider här nu när alla vet vilka strutsar dom är.Undrar om han själv är stolt över sig själv? att ännu en gång lura och hota till sig pengar och annat? Tror jag ska be T.H sätta lite fart.Fast som han säger på sjukhus kommer man ingen vart.Och det är ju bara nån månad kvar.

Fått en ursäkt.

Jag har visst fått en ursäkt,tack det känns skönt.Kanske fler dönickar oxå insett vem det är som snackar skit och vem som inte gör det.Stort av snedhead att be om ursäkt även om det inte va personligen så känns det bra,många kommer inte kunna va så stora att göra det.Nu kanske ännu fler får upp sina ögon.Säger bara såhär till Snedhead,ANMÄL allt och håll huvudet högt.Sanningen segrar alltid.Nu är det alltså en till i raden av tokiga ex som ljuger och förstör enligt MrY.Börjar bli många.

:(

Idag är ingen bra dag:( Helgen blev väl för mycket. Ska försöka ta mej till affären i alla fall.Frisk luft kanske gör lite gott. Längtar till operationen och att den lyckas så det blir ett slut på det här.Får va glad att dom flesta dagarna ändå är ganska bra.

Godislager.

Såhär i närhet av lön ser jag att februari är en kort månad.Jag storhandlar ju varje månad OCH handlar alltid för typ tre månader hi hi.Men godis brukar jag faktiskt kunna hålla mej och "bara" köpa för typ en månad framåt. När jag nu kolla igenom vad jag har kvar så såg jag med glädje att Jag har massor. Jag älskar godis och äter mängder av det.Jag brukar handla så det finns ca en påse per dag plus en påse lösgodis och en påse naturgodis.Nu har jag (fast det är dax att köpa nytt på fredag)ca 10 påsar kvar:)och lite av både naturgodis och lösgodis.Det är bra jobbat tycker jag.Jag har inte märkt av att jag ätit mindre,snarare mer.Så den här månaden behöver jag knappt köpa någon mat alls och bara typ 2/3 delar godis.Bra bra mer pengar till shopping och nöjen:)

Tyckte...

Tyckte nog inte det va så mycke spott och spe det måste va på loggen det ske.Det är som det är, hon tycks ha fler på G inge konstigt med de.

Badar.

Nu har vi ätit pizza och är mätta och belåtna,För tillfället badar sällskapet. sen blir det kaffe och något smarr innan jag åter får inta soffläge själv.Det har varit full rulle hela helgen så det ska bli skönt att bara ligga i soffan och pilla navel hi hi.

Pizza

Så underbart väder.Varit och fikat ute,Satt i bara linne utan att frysa. Är inne och sätter på en maskin tvätt sen ut igen.Idag orkar jag inte laga mat så vi bestämde pizza,mums.Från öra till öra jag fick höra smaskiga grejer från sneadheds blogg,hmmm synd jag den ej kan läsa men det mesta jag får veta:).Förstår att MR Y inte på FB vän är för då han trånar ej mer,när han ser hur hon hånar på logg och i blogg.

Parfym.

Det här den absolut bästa herrparfymen.(Bara jag känner doften,spelar ingen roll på vem)Så händer saker:) Mina hjärtan har den och jag har en hemma utifall att. Med den doften åker lackkläder och piska fram,skämt åsido...Eller?. Den är bara så underbar. Känner jag doften av den så glömmer jag allt annat det bara är så. I doften av den kan man inte va arg,ledsen eller grinig,bara........

Nitlott.

En fågel i mitt öra viska,tragiska saker,trista. Skulderna det dubbla blivit, jobbet spanare snart tar,flickan ej kvar och barna knappt träffat har.Ja sorglig och trist nitlott han fick.Mycke mer den lilla fågeln viska men jag klara ej att lyssna:)

Hög puls.

Vilket underbart väder! Har varit ute mestadels av dagen.Tog med mej M till mässan i gamla bowlinghallen. Det va trevligt.Gjorde nån Mineraltest där som visa hur jävla bra jag mår,dock gick min puls i alldeles för hög fart men det vet jag ju redan,och inte blir det bättre med vår i luften:)Nu blir det snart middag och mys i soffan med gott och tv.

Samma lika.

Helt rätt hade jag haft om inte det ekonomiska strulat,Pga ekonomi blev det fram och tillbaka ca ett år,Smart.För killar är givmilda efter att det varit slut,så då får man som man vill och blir bjuden:) När lånet väl gick ilås blev det tvärnit direkt,hi hi.Då va han överflödig. Efter hot fick han va kvar på vilkor.Vem vill va med nån man hotat sig till,ja har man inget annat att ta till för att slippa va ensam.Sms-hoten känner jag igen ca 100/dag från mitten av augusti till slutet av oktober(jag har sparat alla på minnen,och tänker göra tills jag får en ursäkt),sen blev det hangripligt.Men jag orka och stod ut och idag är jag glad för det.Men jag förstår dom som inte gör det.Fast i längden tjänar man på det,det kommer till slut i alla fall typ när man skaffar nytt.Samma lika hela tiden,Hur orkar han.

Fika

Nu har jag och svägerskan fikat och käkat räkmacka,snart ska jag iväg en sväng och fika på nästa ställe:) Mycke fika är det,mums.

Underbältet roligt.

Ett äldre par ligger i sängen där det inte varit någon större aktivitet de senaste månaderna. Mannen läser en bok och kvinnan småslumrar lite. Helt plötsligt sticker han in ett finger i hennes vagina och börjar röra runt lite. - Åh vill du äntligen ha sex? viskar hon glatt. - Så fan heller! Jag måste bara bli blöt om fingret så att jag ...kan byta sida i boken.

Rasar.

En person jag har tyckt väldigt mycke om och som jag fortfarande bryr mej om(nä inte han ni tänker på)Sitter riktigt i skiten.Jag har mailat att jag gärna hjälper till och att jag inte dömer,Får inte svar.Han vet att jag bryr mej,han vet att jag kan hjälpa varför vill han då inte det?skam? stolthet? Har man råd med dom känslorna i sånna lägen?När precis allt rasar, jag skulle inte ha det.Jag vet oxå mycket som han INTE vet om att det är värre än han själv tror.Han blir även lurad av sin käresta som han trånar och gör allt för...till ingen nytta kan jag säga.Det är där han lägger energin tyvärr och som gengäld får han snart en kniv i ryggen som tack.Jag får nästan dåligt samvete att jag har det så bra och han så piss,men jag har erbjudit det jag kan,inte mer att göra.

Läxa.

Kaffe och morgontidning avklarat. Idag får jag fikabesök av bästaste svägerskan:)Hon pluggar just nu och hon ville ha min hjälp med en läxa.Hon har visst höga tankar om mej eftersom hon ber mej om hjälp hi hi.Vi får väl se hur det går.Fika och umgås lite är ju trevligt.

Jäsa

Hemma igen,har haft en trevlig kväll med mycket roligt sällskap och god mat och efterrätter.Nu ska jag ligga och jäsa i soffan

Det är dax.

Dax att göra sig iordning för kvällens aktiviteter:9 Det ska bli både gott och trevligt.Men inte sent,är lite trött efter att gå upp så tidigt.Fast jag har ju tagit en tupplur idag förstås så man vet ju inte:)Har fått en STOR kasse kläder av min lillesyrra med kläder hon tröttnat på,tar nog något därifrån.Så skönt att komma i hennes kläder igen.Och billigt blir det oxå:)

Kul.

Det är lite roligt när Kling och Klang spanar,då får man lite info.I helgen va det skogsmulle och Just nu ageras det sjuksällskap,hi hi.Undrar om det skulle läggas så mycket tid om han visste vad som hände när han inte är där.Det är ju fler som iaktagits,väldigt intimt på en viss.

Arlanda.

Uppe med tuppen (04.30) Och iväg till Arlanda.Mamma,Pappa och storasyster ska till Kina.Syrran kommer hem om tre veckor men mamma och Pappa fortsätter till Australien och Bali så dom är borta en månad längre.Jag saknar dom alltid när dom är borta,så tomt.Vi umgås ju rätt tait.Men två månader går fort och just dom här går nog extra fort.Det är vår och jag ska opereras och allt annat underbart som händer. Så vips så är dom nog hemma igen:).Idag ska jag inte göra så många knop,vila lite så jag är pigg ikväll när jag ska bort på middag,trevligt.Helgen går oxå i lugnets tecken,Lunchgäster på lördag är det enda inbokade.Hoppas Bilbältet kommer innan helgen så jag kan montera det och ombesikta bilen,alltid skönt att ha det gjort.Ja vi får se om det händer något annat,det vet man ju aldrig i förväg,impulsiv infall är ju dom roligaste:)

Ge.

Jag vet att jag är envis,har kämparglöd,stångar mej blodig för mina nära och kära.Jag vet att jag inte ger upp,försöker se positivt på det mesta,ställer upp så mycket jag kan.Jag vet att jag är rättvis,står för det jag tror på,står för det jag gör. Allt detta är ju på gott och ont. Ofta blir man sviken,ofta blir man besviken,ofta finns dom man ställt upp på inte där när man själv behöver.Men vad gör det,Jag mår bra i själ och hjärta för jag vet att jag fanns där och jag ställde upp.Och nu har jag fått min belöning i form av en Tysk Professor som tror sig kunna operera mej frisk.Det är inte alltid den man ger till som man får av men i slutet lönar det sig alltid att ge:)

Möte.

Nu har jag varit på jobbet,där blev dom glada över bakelserna.Sen bar det iväg på möte,vilket va väldigt lyckat.Dom ska åka och kolla andra liknande verksamheter,vårby m.m.Det blir visst blåslampa och vända varje sten.Dom verkar energiska.Skönt att ha kommunen,det verkar bli mer tyngd i det hela då.Nu ska jag göra mej något att äta är vrålhungrig.

Full dag.

Blir en dag full med aktiviteter.Tänkte ta en sväng till jobbet och bjuda på fika.Sen ska jag på möte i grannkommun,det börjar närma sig,hi .Eftermiddag/kväll får jag lite fikagäster.Och sen tänker jag slöa i soffan med hämtmat.Härligt.

Klar.

Bakelsena klara,sett ncis, nu blir det nog en dusch innan tv-kvällen fortsätter.Ta fram lite gott att äta och dricka och bara njuta av livet:)Känns skönt såhär en vanlig Tisdag.

Baka.

Nu har jag latat mej och fikat hela dagen.Dax att baka Budapestbakelser till jobbet imorgon. Efter jobbet är det Möte med farbror blå....spännande.

SOOOOOL!

Vilket härligt väder! Åkte ner till Hamnfiket och tog lunch.Satt ute i solen där det va lä,så jäkla varmt och skönt.Mätt blev jag oxå så middag vetefan om jag orkar.Igår blev det ju Pizza så idag får jag väl äta sallad,hi hi.Nä det blir nog bara en varm smörgås senare.Nu kommer visst M på en fika messas det om.Ja då blir jag ju inte hungrigare precis:) Bäst att sätta på Kaffe.

ja tänk.

OM dom va FB-vänner skulle han oxå se och förstå hur lurad han är ha ha. Och vilken looser han utges att va.Förstår att dom inte är det,då är ju det roliga över.

Älska och Älskas.

Härlig känsla att känna längtan,saknad,äkta vilkorslös kärlek.Glädje och harmoni i den grå vardagen.Känslan att va saknad,älskad för exakt den man är utan masker eller "uppoffringar".Jag har glädjen att ha det så bra,det är inte alla som har tyvärr.Och många som har det tar det för givet,Inte jag.Jag är överlycklig för varje sekund inget kan störa den glädjen:) 

Nöje.

Chatta med P och fick mej ett gott skratt,ha ha. Gjorde ett lite elakt inlägg Men tyckte det va synsd att avslöja hela den förortens roligaste förnedringsnöje.....och mitt hi hi.Tar det sen.Tycker nästan synd om.. stackarn fattar ingenting och alla läser och vet.

Gick bra.

Mötet gick bra,en något chockad tjej kolla alla papper och analyser och medelade genast sina kolleger i andra kommuner.Det vi skulle avklara gjorde vi oxå förstås med gott resultat.Såååå härligt.Nu är jag hungrig så det får bli att åka och hämta mat någonstans,hmmm kolgrill,pizza eller korvkiosken det är frågan.Sen blir det tv hela kvällen.nice.

Möte.

Äntligen hemma,Ta fram alla papper,sätta på kaffe och skära upp sockerkakan.Sen är allt klart för möte.Och som jag väntade mej inget svar på mail.Nu fattar nog även hon plus alla papper hi hi.

Fota.

Idag är det stängt,då ska viss myndighet passa på att fota....ALLT. Det va vissa kap som gjorde att dom fotar allt och katalogiserar,wow.Det växer,blir större och nu finns inte god tro.Ja vad säger man.

Uppe.

Uppe med tuppen. Vaknar jämt tidigt nu förtiden.Idag ska jag runt och göra ärenden med Pappa.Stockholm,s-tälje m.m.I Eftermiddag har jag möte,det ska bli intressant. Ikväll blir det väääldigt lugnt.

Sååå sant.

Jag har burit barn i magen, sovit med dem på bröstet mitt, har kysst små tår, torkat bort tårar. Jag har blitt spydd och kissad på, tillbringat sömnlösa nätter för å få dem till att sova, men jag vill inte byta för allt i världen Jag har långt ifrån någon modellkropp, men när jag ser mej i spegeln ser jag en MAMMA och det finnes ingen större ära eller välsignelse!

Tji.

Och jag har inte kollat tv-tablån för ikväll,utan bara tagit för givet att det är Wallander.Men tji fick jag det är Bröllopsfotografen som jag redan sett.Jaha då är det bara att vänta en timme till då Law&Order börjar.

Slappa.

Bad och middagsgästen har gått.Så nu ligger jag i soffan och slöar och kollar solsidan,sen Wallander och drömma sig till sommaren:)

Dusch.

Jaha nu har jag gjort färdigt för idag.Nu blir det en dusch och sen börja med middag.Får middagsbesök som inte har sååå mycket tid så det är bäst jag har middagen klar så vi hinner äta,hi hi.

Bäddsoffa.

Vilken tur att jag missförstod det där med säng.Annars hade jag ju lånat ut bäddsoffan och då hade den oxå saknats nu när jag behöver den.Tv:n kom ju aldrig tillbaka tex,men det har jag ju fixat.Bara förråds sakerna och lite annat kvar.Men det får jag ju snart min revansch för.Dom äldre skäms stackarna.

Fixa.

Vakna skit tidigt fast jag sov diagonalt,eller kanske just därför:). Tur att jag kan ta en liten vilostund under dagen om jag blir trött.Fick tillbaka bilen igår så det blir väl till att fixa den idag.Tvätta lite blir det nog oxå.Annars en lugn och skön söndag.

Skit på Tv.

Det är fan mest skit på tv. Det får bli en film istället "morden i knutby". Glömt bort att jag hade den så det är väl dax att se vad jag köpt.Kanske bara skit det oxå:).

Skön dag.

Haft en skön avslappnad dag med promenad och fika. Nu blir det ett varmt bad med iskaffe,musik och tända ljus.Sen bara mysa i soffan med gottis och tv.Livet är bra underbart.

Solbrillor.

Jag gillar inte att ha solbrillor på mej,tycker dom är obekväma.Och om jag väl hittar några som är sköna så kostar dom oftast mycke pengar.Nu har jag hittat ett par OCH dom kostar under tusenlappen yippi. Så i år ska jag oxå ha solbrillor, HA! Tänk att slippa sitta och kisa med ögonen,kolla snygga killar i smyg Japp så är det.

Vår.

Nä nu blir det till att sätta fart och komma ut i det vackra vädret.Det är verkligen vår idag så det får bli vårskor,Mina nya converse ska få sin första promenad tror jag minsann.Snart kan jag nog ta fram vårjackan oxå.Älskar alla årstider,alla fyra har sin charm men våren är nog ändå bäst....tror jag.

Snyggare i verkligheten

Två av mina födelsedagspresenter,armband från Laila Bagge,Fick även en surfplatta,massa pengar och blommor,lyckokort och Vinstlott:) Inte konstigt jag börja tro jag fyllde jämt hi hi.

Det bästa.

Det va inte min ide att maila(det har jag tröttnat på) det va Cecilias. Men det klart,hon vet ju inte om sönderslagna dörrar,saknade saker och väntande åtal.Kanske dax att lägga pappren på bordet när hon kommer på Måndag.Säkert bäst för alla parter.Kan inte hålla på och "skydda" längre.Får ändå inget gensvar.

Fika.

Varit ute och gått,tagit en fika på Hannhas,mums,tvättat,vattnat blommor.Sen har jag fan inte gjort något mer:) Skönt att ta det lugnt och bara njuta av att det är helg.Synd att det mest är skit på tv,men tröstar mej med desto mer gottis.

Pensionär.

Pratat med barnens far, han har blivit sjukpensionär nu. Knän och axel är helt paj. Det måste kännas förjävligt att va "förbrukad" i så unga år.Han har ju igentligen ca 20år kvar att jobba.Men skönt att det blev ordning på bitarna så han får ersättning i alla fall,Det skrivs ju så mycket om sjukskrivningar nu.Vi har haft våra duster så ett tag önska jag nästan livet ur han:) men som tur är så är vi ju vuxna människor,så nu lider jag faktiskt med han.Allt har ju sin tid och älta gammalt skit är inte min grej.

Vårkänslor.

Det är sååå härligt väder ute så nu skiter jag i hur det ser ut hemma.Måste bara ut! Så det blir till att fixa iordning mej och ut på promenad med slutpunkt Hannahs och en god fika:) Vårkänslorna sprudlar,kanske det till och med är så pass att det går att sitta ute.Det gjorde vi i helgen när vi fika där.Ljuvligt!

Heeeelg!

Fredag! Ska plocka och fixa lite här hemma.Får tillbaka min bil ikväll så det blir väl till att fixa med den i helgen. Ska jag åka till hojklubben i tälje för att träffa M under helgen? nä tror jag skiter i det,inte min favorit miljö.Väntar nog tills vi kan ses utanför klubben. Vågar ju inte ens åka hoj,(mer än trehjuling och det har han ju en oxå).Jag är inte mycket att ha till spätta,ha ha.Det får bli en lugn helg med bad,promenader och god mat,mer min stil.

Kan själv!

‎50 % av alla kvinnor är vackra, och 40% är söta.Är du en av de 10% som dessutom kan rensa avloppet, hantera en skruvdragare, använda hammare och spik, göra ett däckbyte på bilen, fiska, baka, grilla i skogen och skotta snö de klart ja kan!!!

Gapar efter mycke.

Det blev ingen gäst till middag:(Men det blev ett härligt bad och lite chatt med P. Mr Y är visst låååångt ner:( Och snedhead hade visst samma uppfattning som mej(dom sista två åren)att det va destruktivt och typ tråkig.Ja det va synd att hon bara fick se den destruktiva sidan,inte så konstigt kanske eftersom spiralen redan börjat gå neråt igen när dom sågs redan 2008.Nu är spiralen ända nere igen och det blir nog svårt att än en gång klättra,nä det slutar nog inte med solofft och soffan om jag fatta den äldre och P rätt.Ja så kan det gå när man gapar efter mycket. Nä nu fortsätta kolla Antikrundan,pensionärsvarning jag vet men skiter i det:Tycker det är ett intressant program:)

Bada.

Det blev ett jädra väder:) Den äldre har varit på fika,skulle ändå på ärende till S-tälje så passade på att kolla läget. Vädret gjorde så det blir middag själv istället för med M.Så då blir det mer till mej:).Ska ta mej ett bad snart för jag fryser ända in i benmärgen.

Lugn

Det blev en väldigt lugn dag,Lugnare än väntat.Skulle fixat bilen men en kompis behövde bil.så då får jag göra det i helgen istället.Kan ju inte låta kompisar va utan bil när dom behöver den till jobb.

Ner på byn.

Idag blir det lugnt. Ner på byn en sväng och ta en fika på Hannhas.I eftermiddag kommer M på middag en snabbis:) Skönt med en dag utan måsten.

Full dag.

Idag har det varit fullt upp. Föreläsning på jobbet,ärende åt pappa,till dotter och skämma bort barnbarnet lite innan möte i grannkommun.Det gick sååå bra och känns toppen att ha dom i ryggen,blir mer på ordentligt då på något sätt.Det kanske bara är att vi är fler som får det att kännas bättre.Nu blir det till att laga en sen middag,sen blir det bad och tv hela kvällen tror jag.

Privat.

Ha ha, Privata medelanden är bara privata om dom inte vidarbefodras. Varifrån dom än skickas:)

Ärenden.

Idag ska jag göra lite ärenden åt pappsen,sen i eftermiddag ska jag till grannkommun på möte, det börjar visst dra ihop sig till en åtgärd.Undrar när dom utlyser namntävling,(tvålfabriken kan det ju inte heta i evighet.) All spaning och iaktagelser läggs ihop och det blir jättebra i slutet.Äntligen. Synd bara att jag måste göra dom yngre besvikna eftersom mina försök misslyckats.Huvudsaken dom vet hur hårt jag försökt,och det vet dom:)

Efter regn kommer sol!

Efter många år av regn har jag bara solsken hos mej.Det är så underbart.Det va värt att vänta på.När man är mitt i fattar man inte,när man fått distans förstår man inte att man orka.När solen kommer märker man hur mycket det regnade:)

Mys.

Mysigt att gå upp tidigt och ha frukostsällskap, speciellt när jag vet att jag kan krypa ner i varma sängen och sova ett tag till:)

Så sant!

Du kan älska mig eller hata mig, ogilla mig, det är upp till dig.! Men jag har inte tid att hata dem, som hatar mej För jag är upptagen av att älska dem, som älskar mig ♥♥♥

Fika.

M har varit här och tagit en fika:) Dax att börja med maten fast jag är ganska mätt efter att proppat i mej kaffebröd.

Gick bra.

Bilen gick nästan igenom,två småsaker(länkarm och bältet) som jag kan fixa själv blev det bara.Kul för pappa att slippa.Så nu ut på nätet och kolla skrotar för bältet och sen till biltema för länkarm.På torsdag blir det meckning och sen bara in och visa upp.Yipppi.

Besikta.

Idag är det dags att besikta bilen. Det är bara att hålla tummarna på att den går igenom:) Om den inte gör det får ju pappa bara mer att göra,hi hi.Så igentligen är det ju inte jag som ska hoppas utan han.Lite småfix har han redan gjort som bromsar och ljusinställningar, men sen får vi se allt annat som dom kan komma på. När jag har någon som fixar alla eventuella tvåor så känns det bra att åka och besikta,det gör liksom inget om det blir tvåor då:)

Seg

Har varit väldigt seg idag.Det blir så när det är full rulle hela helgen,men det va det värt.Snart ska jag åka och handla lite,sen bara ligga i soffan och glo tv.

Galen helg.

Vakna glad och utvilad efter en helt galet underbar helg.Känner mej så lyckligt lottad som har så underbara människor omkring mej.Jag är fortfarande lite omtumlad efter helgens överaskningar.Dom lyckades riktigt,riktigt bra med sin överaskning.Idag ska jag bara njuta och ta det lugnt.Inte ens mat behöver jag laga för det blev över från igår:)

Middagen.

Kvällen blev så bra som jag förväntat mig, Det är alltid lika kul att ha middagar.Jag gjorde Budapestbakelser för första gången idag,så himla gott och ganska lätta att göra.Sen gjorde jag ju en massa annat gott som Chokladpaj,sockerkakor och Pannacotta.Till middag gjorde jag det ganska lätt för mej.....chipslåda.Alltid omtyckt och smidigt när det är så många, vi va ju runt 20 personer.Nu har jag röjt undan och kollat på Wallander.Ska ta en dusch och sen lite mer tv.

Njurar

Så har MR Y fått ont i njurarna.....igen.Konstigt att det alltid händer när han är osams eller när han blir lämnad.Och av nån konstig anledning är det bara den som lämnat eller den han är oenig med  som han får tag i.Gick på det ett par gånger innan jag fatta.

Firad

Idag fyller jag år,jag firar aldrig min födelsedag, Men det gjorde alla mina nära i fredags som jag skrev om i tidigare inlägg.Blev helt rörd när jag logga in på FB och såg alla gratulationer idag.Har så många underbara vänner.Idag blir det stort kalas med mat och tårta,men inte för att fira mej utan för att fira min son som fyller i veckan.Det brukar va jättebra att han fyller så nära för då har jag riktat uppmärksamheten mot honom och sluppit den själv hi hi. Men den här gången överlista min kära syster mej med festen.OCH jag blev glad för den, va så perfekt gjord och lite hänsyn till att jag ogillar firandet av mej.Nu blir det tårtbak hela dagen lång. Längtar till alla kommer jag bara älskar att ha stora middagar(så länge det inte är jag i centrum).

Dagen.

Varit på byn och gjort ärenden,fikade på Hannha`s såklart. Nu har jag förberet Middagen för imorgon,det kommer ju typ 20st för att fira sonen. Och imorgon tänkte jag baka chokladpaj och budapest bakelser så för att hinna måste det mesta av middagen va klart.Nu ska jag börja med kvällens middag för jag blir ju hungrig av all matlagning.

Så perfekt.

Har fortfarande inte fattat gårdagskvällen. Så roligt och blev så överraskad,Underbar känsla att ha så fina vänner och härlig släkt. Gillar igentligen inte sånt men det va lagom stort och lagom ståhej så det blev PERFEKT! Så idag är humöret på topp och energin sprudlar:)

Kalas.

Vilken kväll! Syrran ville ha skjuss till Tälje.Och självklart ställer jag upp fast jag är trött och mest känner för att slöa i soffan.Vid sju messa hon och sa att det va dags för avfärd.Javisst sa jag och slängde på mej jackan över mysdressen.Hon fråga om jag kunde hämta hos en kompis och om jag kunde komma upp och kolla kompisens byrå som dom inte lyckats sätta ihop. Javisst igen.Tyckte väl det va lite korkat att börja med en byrå när dom skulle ut på partaj,men men. När jag kommer in i vardagsrummet stod ALLA där och sjöng, snacka om att jag blev snopen. Alla vänner och familj samt chefer va där.Så jävla lyckat fast jag kände mej lite underklädd i mysdress,ha ha. Sen blev det middag och fest med mat och presenter. Skulle nästan kunna tro jag fyllde jämt. Men syrran tyckte det va lite B när jag fyllde jämt så nu överaska hon mej nu istället.Ja överaskad är det minsta jag kan säga att jag blev.Tack alla kära för en enormt lyckad kväll, den glömmer jag aldrig.

Bilder.

Prata med en vän från grannkommunen,Kanske ska erbjuda snedhead mina bilder och film:) Vore ju lite roligt kanske.Jag har ju erbjudit att reda ut så många gånger.

Dubbelbokad.

Varit och besiktat brorsans bil,den gick igenom.Hoppas det går likabra när min ska in nästa vecka:) Nu är det hög tid att börja fixa lite här hemma och sen dax för att förbereda middagen.M kommer ju och äter. Men han stannar inte så länge så jag ska på en kvällsfika till en vän oxå(dubbelbokat).Det är härligt att stressa när det gäller så roliga saker som middag och fika:)

Lite synd.

Konstigt. Jag tycker lite synd om snedhead,bara lite. Alla som lämnat Mr Y har fått problem med han.P vill inte veta av han,M tog det lång tid innan hon kom vidare och jag ja jag har ju flera ärenden ligger hos farbror blå pga Y.Nu är det snedheads tur. Lite glad är jag ju oxå för då vet jag att jag går säker:)farbror blå hade jag helst sluppit men vad gör man när det inte går att prata och göra upp?

Mys.

En mysig och händelserik dag.Biltema gick fort,jag visste ju vad jag skulle ha.Lunch intogs på Texas Long horn Med mysigt sällskap och mycket skratt. Bestämde att M ska komma över imorgon och käka,nice.Nu ska jag hitta på något gott till middag för jag är hungrig.Sen Tv-kväll.

Biltema.

idag blir det en tur till Biltema för att inhandla lite till bilen inför besiktningen:). Sen tar jag en lunch i S-tälje när jag ändå åker förbi.Det finns så mycket olika restauranger där så vi får se vad jag är sugen på när det är dax.Lite shopping ska jag nog oxå fördriva tiden med,hi hi.Det är konstigt,hur mycket jag än har hemma i kläder och skor så hittar jag alltid något som jag behöver och bara måste ha när jag shoppar.

I-land.

Kollade på "Den hemlige miljonären". Fy så en del har det i vårat välbärgade I-land. En del har säkert fått chanser dom inte tagit m.m Men en del det gått illa för har kanske aldrig fått en chans.Det klart det måste finnas motivation från båda håll för att hjälpa och när jag tittar på tv:n verkar det ju som att motivationen finns men inte pengar,det är för jävligt helt enkelt.

Fika.

Idag har jag inte gjort mycket inte,Och när jag väl tog mej i kragen och skulle sätta igång kom M på en fika.Han va bara i närheten och skulle överaska lite:)Ja det va ju kul att han kom förbi,men hade jag vetat det hade jag ju kunnat gjort middag.Men det hann han inte med ändå för han skulle tillbaka,han smet bara iväg på kafferast hi hi.Nu blir det sen middag(blev mätt av kaffebröd) och Tv.

Besiktning.

Nu har jag bokat besiktning,det fanns förvånandsvärt många tider att välja på:) Jag får ju körförbud sista mars.Jag är ju tvungen att ha en tid nästa vecka för i helgen byter pappa bromsar,sen måste jag besikta så pass att pappa hinner fixa tvåor innan han åker till Kina den 17 mars. När man har sånna tider att anpassa besiktningen till brukar det va svårt att få det man vill men denna gång fanns det mycke tider att välja mellan:) Härligt då vet jag att pappa hinner fixa och dona innan han åker.Annars hade ju mina brorsor fått göra det,dom är ju oxå meckar,så det hade ju löst sig ändå men dom har inte lika mycket tid.

RSS 2.0