Tjejmiddag

Dagen har tillbringats med syster yster,Lunch i Hamnen, flanera på byn, fixat håret och tjejmiddag nu på kvällen.En mysig dag helt enkelt.

Såååååå Omaka.

Funderar på hur en del tänker. Först den ena som fått stå ut med att kallas både det ena och andra och förlåtit för att bli förnedrad igen och igen, hur kan man tro på förlåt då? Eller den andre som spytt så mycket galla år ut och år in för att till slut hamna i den famnen man spytt om, Måste kännas jobbigt att det är den enda som tar emot utan krav. Men tycker att efter alla vändor med spott och spä är lycka att dom kan älska varandra. Ett omaka par men ändå ett par hi hi.Fast det kan ju va besatta drömmar oxå förståss,kanske det finns ett uns självrespekt kvar hos han, fast det tror jag inte.

Agenda.

Har bara frissan på Agendan idag,och det är i eftermiddag.Resten av dagen är fri till vad jag vill,det gillar jag.Vädret får avgöra vad det blir,fika vid havet eller mys på balkongen eller soffan.

Mitt hem.

Mitt hem! Det är inte inrett fint och matchande,men jag gillar det, Jag har inrett det mer praktiskt.Tex många sittplatser för släkt träffar, sovplatser för vänner och släkt som kanske behöver tillfällig sovplats, barnvänligt för alla släktens barn.Jag vill att mina vänner och släkt ska kunna komma hit och inte känna sig till besvär eller ivägen.Just nu är ju mitt lekrum/gästrum upptaget så då inreder jag så det kan sovas,lekas och träffas i resten av lgh.I helgen sov Mamma och Pappa här,super enkelt att bara bädda ut soffan istället för att släpa madrasser.På Jul och andra helgdagar det kommer många går det snabbt att möblera om och få långbord för ca 20 i v-rummet.När det är enkelt blir det oftare att bjuda hem mycket folk och det gillar jag.Det här är ju inte första gången jag har inneboende och då måste man ju lösa det på annat sätt för gäster.

Fester.

Längtar till imorgon då jag äntligen ska till frissan:) Klippa lite och fixa färgen.Måste ju va fin i håret inför alla fester här i Juni,ja det blir ju inte lugnare i juli precis och i Augusti blir det Ystad.Det är en fullspäckad sommar det gillar jag:) Hoppas operationen går bra oxå så jag är frisk och orkar.

Alla har ett val.

Tror inte jag är så populär hos vissa idag:) Men jag kan inte sitta och tycka synd om vuxna människor som ställt till det helt själv. Alla har ett val! Ibland väljer man fel och då får man rätta till det,ibland orkar man inte välja men det är oxå ett val.Man kan inte skylla på andra och tro att man själv inget kunde göra,och dom som går på det kan jag inte annat än kalla korkade. Så mycket hjälp som erbjudits och inte tagits emot,ja då kan man inte i efterhand sitta och tycka synd om sig själv.Och inte har det gjorts några försök till bättring.Nä försöka få folk att tycka synd för att kunna fortsätta strula är väl enklare,Men hur många dumskallar finns det, Ja jag går inte med på det utan motprestation och då blir man impopulär ett tag, men jag har min självrespekt kvar.

Snabb shopping.

Det blev en snabb shoppingrunda,Dottra handla dator och jag lite gott och en leksak till barnbarnet,fika med trvligt sällskap och sen lämna dotter och hem,nice dag. Nu blir det läsa tidningen på balkongen.

Shopping.

Dagen utan måsten utveckla sig till shoppingdag.Dotter ville ha skjuss för att åka och shoppa,jag har ju satt köpförbud på mej,men det gäller ju bara saker till mej.Jag kanske hittar något till barnbarnen eller nån annan,kanske till något hjärta:) Nä nu åka och hämta dottra.

Utan måsten.

En dag utan måsten,härligt. Det blir nog inge fika vid vattnet heller idag.Får se vad jag hittar på att göra,kanske det blir en hemmadag med film och godis:)

"Stackars"

Fick höra något riktigt töntigt idag. En "stackare" som satt fast......i ett förhållande.Och varför? Jo för att han sumpat sitt liv genom att rasera precis ALLT. Det börja med att han hade det bra men blev girig och ville både äta och ha kakan kvar, inte ens en naiv idiot går med på det.Han misste helt enkelt den som hjälpt honom bygga upp sitt liv,Då rasa allt,jobbet försvann,skulderna kom m.m. Nu säger han att han sitter fast och det är synd om honom, ja fast kanske han sitter eftersom han förstört alla chanser han haft.Men synd, nä han har blivit erbjuden både jobb och hjälp och tackat nej. Han har det så jävla bra där han bor,blir försörjd och får allt serverat,det vet jag. Nä det är bara för att fortfarande ha kakan och äta den som han försöker få besatta att tycka synd om han och att han sitter fast,Jag vet att ingen tvingar honom kvar mer än han själv. Men dumma naiva kanske går på att en man 40+ är så hjälplös och oföretadsam att han sitter fast. Det är dom som är stackars,inte han.Stackars för att dom kommer ännu en gång luras på både ditt och datt,Men det har dom sig själva att skylla,dom borde lärt sig. Som sagt Han har det hur bra som helst och vill inte därifrån,han vill bara ha lite mer av allt!

Mina änglar.

Härligt slapp dag med lite mys. Planterat alla blommor på balkongen är allt vettigt jag gjort idag, inte ens mat har jag lagat vi hämta från Krilles,mums. Blivit grattad av mina Änglar på mors dag har jag oxå blivit,Trodde inte dom skulle komma ihåg det:).Imorgon är en dag utan måsten,känns bra.Nu ska jag bara slappa i soffan och äta chokladask.

Vilket dygn!

Vilken dag,kväll och natt jag hadde igår.Det börja med marknad shoppa massor med fina växter och andra saker, vann en kasse choklad:).Sen va det bara att bege sig och fira syrran med fika och hurrar rop.Efter det FEST! Hämta folk och bege sig till Folkets hus, God mat,bra musik och dans hela natten, Jag va helt slut.Hann med en sväng till Bröllop på natten oxå och träffa lite gamla vänner,kul.När jag kom hem låg mamma och pappa och snarka i nya soffan,dom hade oxå varit på fest. Vakna på förmiddagen vid halv elva,vet inte när det hände senast.Men jag va så trött efter natten alla trevligheter och sen hemkomst va det ju oxå. Jag vakna inte ens av att mamma och pappa bäddat och gjort iordning soffan fast jag sov med öppen dörr,snacka om död. Men fan så roligt va det att dansa! Idag blir till att plantera på balkongen och slappa, fira mamma ska väl inte va för stor ansträngning så det blir oxå idag, nä nu måste jag slappa lite till.

Slappt!

Mycket regn blev det sa after work skippas! wow fick en mysig hemmakvall helt ensam, Da blir det bad och fixa naglar m.m ikvall.Ligga i nya sffan och smaska och kolla burken,slappt och skont.

I LIKE!

Nu har jag gett mej sjalv kopforbud pa ALLT! Fattar inte varfor jag inte lar mej. fast jag bara kopte smaskens den har storhandlingen sa ar det proppfullt i precis varenda skap. Jag har mat sa det racker i tre manader framat,hi hi behover endast kopa mjolk,sallad och gradde framover. och anda har jag mat tre manader frammat.Det blir mer pengar over till nojen i sommar.Nice att slippa handla pa hela sommaren.Jag har sa jag kan ata bullar,bakelser och godis varje dag oxa sa det behover jag inte heller handla,I LIKE!

Ny dator.

Jaha regn. Ska i alla fall ner p[ byn och fika med syrran som antligen kommit hem till sverige,Hon har bott utomlands i manga ar. Och kanner jag henne ratt far man passa pa for snart ar sverige fortrangt igen. Sen fix har hemma med soffa och m.m.Grannkommunen har ju After Work oxa som ska hinnas med. Balkongen ska goras iordning det sista med ny duk och imorgon kommer resten av blommorna, och physalis m.m.Jag far Dator i dag oxa, Har kopt ny stationar dator och brorsan kor ner den ikvall.yippi. Ja nu rullar denna fullspikade helg igang med 50 arsfest,marknad,mors dag och firande av lilla syster som fyllt ar.Det blir ingen rast och ingen ro, men kul ar det!

Soffa.

Varit och fikat med chefen,efter det shoppa vi.Jag kopte en jatte fin fotogenlampa igen, men mer kokstyp denna gang. Snart ska vi aka och kopa min nya baddsoffa,yes.Gjort plats i V-rummet s[ nu stat fatoljerna i hallen pa vag till tippen.Ikvall ska jag pa middag och sen till Arlanda och hamta syrran,phu stressig,rolig dag blev det.Men nu har jag plats for gaster.

fika vid havet.

Ok harligt vader, da blir det fika vid havet,helt underbart. Kan ju inte va inne i detta solgasset.Hamta paket med ny bikini och annat fint i ska jag med gora idag.

Tror jag inte.

Enligt viss besatt kan stackars MrY inte lamna for da gar nagon under, bullshit. Tror det ar tvart om,for svagare finns inte. Varfor maste han annars alltid ha sin dumma naiva "livbat"som ingen gillar vid sidan om jamt.Den sjalper mer an hjalper.

Utan prickar.

Har en dator utan bokstaver med prickar just nu. Kan bli lite snurrigt nar jag skriver da.hi hi.Varit en bra dag med shopping och middag ute, Har fulla frysar s[ det blev bara godsaker denna storhandling, gotti gott gott,Ingridenser till hemgjord kola,Budapest, och andra goda bakverk samt det som ar gott att ha framfor tv som fetaost,oliverm.m.

Sorry.

Sorry. Har haft mycket med andra bloggen,med *hemlighet* och andra saker som snart skerr.Dagen har varit bra och mysig,Mer kommer.

Bra dag.

En varm och mysig dag lider mot sitt slut. Ingen nytta gjort idag,bara myst och suttit i solen,fikat m.m.

Bullar.

Jaha ja det blir till att ta fram bullar och åka mot havet och va psykolog:)Konstigt att det alltid är samma som trasslar in sig jämt.Men jag tar ju mitt som "betalning" ha ha. Just nu är det så underbart.

Mitt emellan:)

Att sitta mitt emellan kan va skönt ibland, Man väljer bara liksom .Naiva,besatta och andra fårskallar får ta det jobbigt tråkiga:) Klart man ibland får vara psykolog men orkar man inte så väljer man bort det för stunden.Det är det bästa att va mitt emellan.

Halvdant väder.

Ser ut att bli lite halvdant väder.Undrar vad jag ska hitta på,baka går inte för det är fullt i frysarna,städa är jag inte på humör för så det får bli mysa och bara slappa tror jag minsann. Kanske är bra att ta det lugnt för det blir ju full rulle snart med fest och roligheter så jag knappt hinner med.Beställa tid hos frissan måste jag oxå, det är mer än sex veckor sen så det är mer än dax.

Fest och roligheter i ett.

Vilken dag! Mys hela förmiddagen fram till två, sen baka och iväg på kalas.Nu fyller alla år på löpande band, fira bror och brorson idag,syster fyller imorgon så henne firar vi till helgen,Plus att det är marknad på jobbet och 50 års fest i helgen oxå,på Fredan va det ju After work i Gnesta med så full rulle är det, Juni är fullbokat redan med marknader,studenter,ålandskryssning,grillfest och Operation mitt bland allt.Ja visst ja Midsommar är det ju oxå fattar inte hur jag ska hinna med.

Ja sägare.

Tänk att vara sån som vill bli accepterad av alla,konflikträdd och jasägare. Vända och vrida för att va alla till lags och bli älskad,USCH vad jobbigt. Att det sen oftast leder till att man sviker den ene för att va den andre till lags osv för att till slut bli att man är ogillad av alla. Jag har sett det på nära håll ingen trevlig syn,nu är det bara en som gillar och inte ens för den är den tillräklig.Kan inte kännas kul att den enda som gillar en söker andra för det man inte räcker till med,vad blev det då kvar? Nä det är bättre att va sig själv och älskad av några:)

Bäddsoffa!

Nu har jag bestämmt mej! Jag ska slänga ut mina favorit fåtöljer och köpa en soffa till. En bäddsoffa,eftersom gästrummet verkar bli bebott ett tag till så måste jag ju ha nånstans och lägga stora barn som vill hälsa på här, Fast dom flyttat vill dom ju ibland komma och sova över av olika anledningar.Jag kan ju inte bara ha madrasser då.Så nu blir det en bäddsoffa som kan bli dubbelsäng med måtten 160x190 det blir ju perfekt utom till min långe son:)Dom flesta får ju plats i alla fall.Och även när jag får "tillbaka" gästrummet är det ju bra med lite extrabäddar,speciellt på sommaren.Så till lön blir jag med soffa.

Strosa.

Jag är en av få som älskar Trosa året om.Men måste hålla med om att vår och sommar är något extra.Tio minuters gång så är man vid havet och fikar,så nice.Va och hämta paket på förmiddagen hmmm STORT va det så cykel va ju inte det bästa,skulle tagit bil.Hem och lämna sen ner i hamnen och fika,strosa genom torget och förbi Auktionen och kolla,Suttit ute tills nu då Köttet ska göras iordning för grill,salladen ska fixas och sen middag på balkongen.Jag har så bra grannar så jag får Grilla på min balkong,det är härligt grillat är ju så somrigt och gott.Skulle kunna grilla varje dag,Lax,forell,kött och grönsaker allt är gott och vitlöksdressing till eller creme de Balsamico mums.Nä nu dax att sätta fart.

Lugn Helg.

Det har varit en ganska hektisk vecka med mycket på schemat,samt mys mellan varven.Skönt att va "ledig" i helgen och bara va.Ett kalas är det oxå på söndag,mums tårta och kakor:)

Lunch.

Sol och underbart väder. Ner på byn och fika. Kanske lunch på Lasses.Ute så mycket som möjligt i alla fall.Med det här "April" vädret får man passa på när det är fint.

Historia:)

Tre män diskuterar sexställningar:: -- Jag gillar att ligga överst ,då ser jag hennes vackra ansikte , sa engelsmannen . -- Jag gillar att ligga under , då ser jag hennes ...vackra bröst , sa fransmannen . .....................-- Jag gillar att ta henne bakifrån , sa svensken . -- Men vad ser du då ? frågade de andra . -- Tja det varierar ,,,,, sist var det hockey

Ordspråk om vänner:)

En vänkrets måste ständigt underhållas och ibland repareras. Det kan vara lättare att förlåta än att glömma. Den vän är stor som ger en ytterligare chans. Falsk vän är värre än ovän. Man kan aldrig vara en perfekt vän. Chanserna till livslång vänskap är större, om man inte har för stora förväntningar. Det är aldrig försent att hela en störd relation. Be om ursäkt idag, vi äger inte morgondagen. Bättre ensam än i dåligt sällskap.

Ingen återvändo.

Idag måste jag dammsuga,det finns ingen återvändo. Varje gång jag ska sätta igång händer något roligt:) Men idag blir det gjort innan något roligt dyker upp. Sen blir det en sväng ut i solskenet,kanske en fika vid vattnet. Det är alltid härligt bara det inte blåser föööör mycket.

Flodhäst.

Har precis kollat en repris på NCIS ett av mina favvoprogram.Gibbs är jag lite småkär i inte med Mustach men annars.Abby är min favvo hon är så cool gillar allt med henne,skulle vilja ha en sån pruttande flodhäst som hon har,barnslig humor jag vet. Tycker inte pruttar i vanliga fall framkallar så mycket skratt men hennes flodhäst är något annat:) Min humor är ju näst intill alltid under bältet men inte pruttar då utan annat he he.Fast jag diggar verkligen flodhästen och får jag någon gång möjligheten att köpa en sån slår jag till direkt!

Fika x2.

Jaha då blev det inget mer än balkongen som blev dammsuget, det blev fika x2 istället.En gång med nubakad Budapestbakelse och den andra med nybakade bullar,nu står magen åt alla håll så jäkla mätt.Men f-n va gott det är och nu är frysen full så det finns bakelse och bullar när man ska på sjön.Dammsuga och torka golv får jag göra imorgon:)

Självbild.

Om man låter sig styras av andras tankar,tycke och känslor.Måste man börja jobba på sin egen självbild.Att bara vara andra till lags är aldrig sunt.Man måste lära sig ta plats och ställa sina egna ideal i fokus och göra det man själv vill och mår bäst av.Att låta sig styras är psykiskt påfrestande och slutar bara illa.

Baka......

Härlig dag men lite för blåsigt vid vattnet, Det fick bli fika inne:)Men det är mysigt ändå.Nu ska jag göra det jag strunta i igår,dammsuga och baka Budapestbakelser,får se om energi finns till bullbak oxå.Konstigt att allt kaffebröd tar slut så fort,hi hi.Men gott är det och enkelt att slänga ihop, Kanske det blir lite äppelkaka med maräng oxå.

Mitt hem.

Mitt hem är min borg! Jag har inget glassigt hem med soffor för 40 tusen eller så, visst skulle väl jag kunna spara och gneta för att köpa fina,dyra möbler istället för budgett.Men lägger heldre pengarna på att leva gott,gå ut och fika,åka på semester m.m.Och vet ni jag trivs i mitt hem fast det inte är dyra,fina möbler. Jag kan ta hem hela släkten utan att va rädd för spill i soffan eller att något går sönder för inget är köpt för en förmögenhet:)Aktsam ska man ju va med saker ändå men med mycket folk kan vad som helst hända,det ska kännas bekvämt och trivsamt,barnen ska kunna röra sig och leka,bygga koja i vardagsrummet utan att va rädda att något stökas till.Jag har köpt många nya möbler men inga dyrgripar utan mest Ikea så det lätt går att ersätta.Jag har det lite "Bohemiskt" vilket gör att det inte blir så stelt och sterilt samt inga tårar om olyckan är framme:)Jag vill kunna leva i mitt hem och med en soffa för 40 tusen skulle jag va rädd för fläckar hela tiden usch så trist det skulle va.Nu säger jag inte att det är fel med dyra möbler,bara att jag har inte råd att leva som jag vill om jag hade det. Ni som har det Grattis till er och hoppas ni trivs lika bra med ert som jag gör med mitt budgett.

Tom Agenda:)

Härligt att kolla i agendan och märka att det är tomt:) En hel dag och kväll utan ett endaste något inbokat. Får se om det blir att åka till vattnet en stund,det beror ju på. Inviga dammsugaren ska jag göra ikväll i alla fall prova igår och den va suverän.Den gamla ska jag använda och dammsuga balkongen sen åker den på tippen,den har varit en bra trotjänare men nu är det slut på samarbetet.

Mitt motto!

Sluta bekymra dig över krämpor, rynkor, vikt och andra jävligheter! Livet ska INTE vara en resa ner mot graven med målsättningen att anlända säkert i en attraktiv och välbevarad kropp utan snarare en sladdning in från sidan med chokladkakan i en hand, vinet i den andra och med en kropp som blivit ordentligt använd, för... att inte säga fullständigt utsliten, samtidigt som du skriker: ”WOOHOO, vilken underbar åktur!”

Livet!

Var i nyköping på möte(igen),passade på att köpa dammsugare oxå det blev en Volta.Visst finns det billiga Melissa och andra för några hundra men Volta är ändå Topp bland dammsugare och vill ha något rejält.När jag kom hem låg det brev från Karolinska:) Jag har fått operationstid! Mitt i all sorg så kom glädjebeskedet,jag blir frisk till sommaren YIPPI! Jag får tillbaka mitt liv sån underbar känsla att veta att jag ska kunna äta utan smärta,slippa dom flesta mediciner,ta ett par glas vin(men det kommer jag aldrig utmana ödet med)men jag KAN bara det är en känsla. Ja jag säger inte att jag inte har det bra nu för det är perfekt men jag kommer få det ännu bättre och jag kommer kunna planera framtiden med familjen.Obeskrivlig glädje kan jag säga. Så se upp nu kommer jag med stora steg och lever livet,jag har fått en andra chans och den tar jag med hull och hår.Aldrig mer kommer jag ta något/någon för givet och framförallt inte livet.Nu ska jag bara få glädjebesked ang tumören oxå,men den är jag inte orolig över det är ju bara att operera bort ena binjuren om den inte är god.Dör gör man ju inte för det:)

OCH fan va bra det blev:)

 
Låt ingen annan diktera eller döma ditt liv...
Tänk inte på hur andra kan uppfatta dej!!!
Ingen annan kan veta varför ditt liv ser ut som det gör...
Och varför du gjort de val du gjort i livet...Eller de val du kommer att göra!!!
Följ ditt eget hjärtas röst...
...Lita på din magkänsla...
Och var den du är!!! Ingen annan kan vara den du är - lika bra som du själv

Sorg!

Inatt gick en vän bort,Jag hade inte så mycket kontakt med Henne sista tiden,det va mer i min ungdom.Men hennes nära har jag varit nära hela tiden.Det är aldrig roligt när någon dör ännu mindre när det är någon som har kvar tid av livet. Ja det är inte roligt och så orättvist.

Hemsk kväll.

Igår kväll när jag skulle stänga av datorn såg jag en efterlysning av två ungdomar.Genast gick en kall kåre längst kroppen och känslan när min dotra va på rymmen kom tillbaka,Det är en otäck obeskrivlig känsla när barnen är borta. Jag tog reda på mer fakta och fick då veta vilken stad det misstänktes att dom befann sig i sen ringde jag min dotter som har känningar där och sa åt henne att nu är det "Pay back time".Hon vet nu som vuxen och mamma vilket helvete hon utsatte mej för ett x antal gånger och börja ringa runt. Efter en stund fick hon fram område och namn där dom befann sig och föräldrarna kunde åka dit och leta på ett mindre område än tidigare.Ungdomarna hittades och är nu trygga,så skönt att det gick bra.Men det va en hemsk upplevelse innan allt löst sig och allt kom tillbaka nästan som om det återigen va min egen unge som va där ute och sprang. Ja jag kan verkligen känna med föräldrarna det är en hemsk panik som sprider sig i kroppen,och en sån otrolig känsla när dom är tillbaka i hemmets trygghet,Man blir helt slut i kropp och knopp efter en sån pers. Hoppas ungdomarna nu fattar vilken hemsk upplevelse det är för föräldrarna,Min dotter gjorde det inte förrän hon blev vuxen,hon tyckte jag va larvig som brusa upp så.Men idag skäms hon för hur hon betedde sig och utsatte mej för.Alltid skönt med lyckliga slut.

Nice dag.

Har träffat en hel del som jag inte träffat på länge idag,det va nice.Varit hos dotra min oxå och lämnat cykel,hade ju några över hi hi.Passa på att träffa lite annat folk med. Fick se och sen höra tragiska saker usch,Är ju alltid  planerat i vanliga fall och då har det varit ok,för annars blir det bassning:) Men nu blev det en chock,fy fan.Nu förstår jag verkligen dom i grannbyn,skulle inte våga visa mej där faktiskt men det är ju olika för alla.Tur att vi aldrig syns ihop.Nu blir det till att laga middag och sen är det ju hockey.

Underbart Regn.

Regn! Det behövs faktiskt,jag va på havsbadet under veckan som va och det va så lågt vatten så man såg dukarna dom lagt på botten,ja strandkanten hade förflyttat sig säkert tio meter ut.Får se om regnet hjälper när jag kommer ut i veckan.Brukar åka ut minst en gång i veckan och kolla husvagnen åt en kompis.Det är så fridfullt där innan sesongen drar igång och allt folk kommer,Då åker man till andra smultronställen som är lugnare och mysigare.Det finns så många ställen som man får va lite ifred på annars blir det skärgården och mysa på nån liten favvoö.Idag blir det hemmamys med film och pizza om regnet fortsätter,Alla väder är underbara på olika sätt.

Mys.

Schlagerfestivalen(Tradition, fast det är piss) gottis,ljus och mys.Efter en händelserik och härlig dag är det skönt att mysa i soffan, I love my life!

Fotogenlampa.

Varit på loppis och köpte en stor,gammal,fin olje/fotogen lampa.Dom brukar kosta runt 500kr i det skicket och storlek den här tog dom 50kr för,fullt fungerande.Häromdagen hittade jag en för 40kr oxå fin och gammal men inte så stor.Jag älskar gamla fotogenlampor dom är så vackra och det är så mysigt sken,nu börjar jag få en rejäl samling.Efter det mötte vi upp några ur släkten och kolla på talang nere på stan,sen fika på Hannhas och efter det ner till hamnen och shoppa lite i bodarna. En väldigt mysig och trevlig dag börjar ta slut och en lika mysig kväll börjar ta form.Nu middag och sen mys i soffan med något gott.

Ner på byn.

Ser ut att bli en fin dag ida med. Ner på byn och fika,göra ärenden och kolla talangjakten.Så mysigt att se alla barn uppträda.För deras skull hoppas jag vädret fortsätter vara fint.

Fixat.

Nu har vi fixat lite här hemma,hjärtat har åkt till Gnesta och jag ska göra mej lite mat,Kött,ungspotatis och sallad blir det mums va gott. Sen fortsätta ett tag innan jag tar kväller och slänger mej i soffan.Köpt hem småplock till kvällsgott att ha till Tv:n.

Regn hos mej.

Regn hos mej idag,Det är mysigt bara det inte är bestående:) Idag blir det till att fixa klart här hemma och lite bakning passar sånna här dagar.Måste bara omorganisera i frysen så det får plats,phu. Hela frysarna är fulla med mat och glass men med lite mer ordning kanske jag får plats med bullar och bakelser:)Nu har jag satt köpförbud på mat och kläder tills jag använt alla nya kläder och ätit upp åtminstonde hälften i frysarna.Jag är precis hopplös på att hamstra ska jämt ha fullt överallt.Och kläder ska jag alltid ha lite nytt hängande utifall att.Det går ju inte att ha det så,har säker tjugo par byxor varav tre-fyra par är nya,klänningar likaså men ännu fler nya,kavajer har jag köpt tre nya i år så det har jag ett gäng likaså koftor,Skor ska vi inte tala om.Men det är ju så kul att handla och det finns såååå mycket snyggt.Så länge det inte drabbar någon fattig så är det ju ok men nu börjar utrymmet tryta ordentligt,Tur jag inte måste dela alla mina garderober och byråer för det skulle aldrig gå.Får lägga klädpengarna på lite nya krämer istället och kanske gå till Salongen lite oftare än var sjätte vecka,inte hår då för det blir för ofta men kropp det blir aldrig för ofta. 

Nostalgi!

Filmen G gick ikväll, nostalgi på hög nivå.Det discot va stället man hängde på i tonåren det är nostalgi.Och filmen i sig är nostalgi,jag va så "kär" i Robban alla andra va kära i Kim eller Alex men Robban va den jag föll för.Så typiskt mej att falla för just honom,en strulig och udda person.Jag är fortfarande likadan ha ha och ser man bakåt så har jag alltid varit det oxå. När han klippte sig och bytte klädstil försvann magin. Ja konstigt är det men udda stil är min stil.

Cykel.

Det är så fint väder så man vill helst inte vara inne och fixa. Tog en titt i cykelförrådet för att kolla vad för cyklar jag har:) Behöver nog inte köpa någon ha ha. En herr cykel och tre dam,gamla men fullt fungerande.Jag köpte ju ett gäng cyklar så vi kunde cykla till badet när vi va fler i familjen och nu står dom där,Herr/pojkcykeln lämnade jag in för lagning och gjorde iordning till förra sommaren.Tror jag väntar med cykel tills jag vet exakt vad jag vill ha.

Fint väder.

Det blev ju fint väder idag med:) Så jag packa lunch och fika hämtade hjärtat(så han fick annat att tänka på) och åkte till mamma och pappa och luncha med dom.Hjärtat klippte deras gräsmatta oxå.Sen åkte vi till macken och fixa däcket,körde hem hjärtat,handlade.Så nu är ju allt fix här hemma kvar så det blir till att sätta igång.

Fixa hemma.

Idag skulle det bli sämre väder, då blir det till att fixa här hemma.Bra att ha det gjort till helgen,så man kan njuta av ledigheten fullt ut.Har ju inte gjort något åt fönstren,varken putsat eller bytt gardiner så det bla står på agendan.Köpte nya blommor till köksfönstret igår,nu mer ljus in!Misstänker att jag får besök eller samtal från en "vän" med trubbel oxå.Glad att kunna va till hjälp.

SMS.

Gulliga,kärleksfulla,arga och ledsna sms.Oftast är det bättre att prata men bra att sms finns när det inte går att prata av olika anledningar.Mycket måste ut här och nu även om man inte kan prata.

Tvättstugan.

Kom på att jag måste beställa tvättstugan,jag har ju tvättmaskin i lgh men tvättar lakanen i tvättstuga.Där finns det mangel och det är så mysigt att bädda med manglade lakan.Och nu är det dax för jag har knappt några örngott kvar:) Det går ju åt en hel del av olika anledningar.Örngott behöver man ju inte mangla dom kan man ju stryka så det är väl bara att köra en maskin hemma om det är fullt däruppe:)

Sol och shopping.

Maria och alla andra! Jag har haft en underbar dag med sol,shopping,lunchdate och mycket annat. Fika i parken med nära och kära på eftermiddagen.Nu har jag ätit god middag och ska ta mej en dusch,gick barfota i parken så fötterna är INTE rena:) men härligt att känna gräset mellan tårna.Sen ska jag duka upp lite gott och glo på burken.

S-tälje.

Idag blir det shopping och lunchdate i S-tälje:) Får se om jag kommer hem med cykel,inte trodde jag det skulle va så svårt att välja cykel.Dammsugare ska jag i alla fall köpa,funderar på en sån med ånga oxå men får se vad det blir.Sen brukar det ju alltid ramla ner lite skor och kläder i korgen oxå.Ja vi får se vad det blir för roliga saker denna gång.

Fika.

Underbar dag, Var på hannhas och fika med mamma och ett hjärta,sen gick vi och plantera blommor på graven,shoppa lite och sen tog vi påtår nere på Lasses i hamnen,körde hem mamma och hjärtat. Orka inte laga mat i värmen så det blev pizza.Sen åkte vi till dottra min och hälsa på,åkte och kolla området hon blivit erbjuden större lgh i ,tog en glass på kurres och nu är jag hemma och ska slappa framför tv:n. Imorgon ska jag iväg och shoppa i S-tälje.

Fika i solen.

Det blir en lika härligt varm dag idag med. Det blir en fika på Hannhas och sitta i solen idag. Samt att shoppa lite.Imorgon då ska jag shoppa ordentligt:) Cykel,bilstol till barnbarnen och en ordentlig dammsugare. Kanske det slinker ner lite andra roliga saker oxå.Tänkte kolla runt lite i Södertälje en stund,kanske det blir middagsdate där oxå....om jag orkar:)

Förutseende.

Vissa människor är så förutseende så jag skulle kunna skriva hur dom kommer göra flera månader framåt,nä jag är inte sierska. Men en del gör samma sak om och om igen fast det slutar lika varje gång. Antingen lär dom sig aldrig,fattar inget eller så vill dom inte se. Kanske är dom så besatta eller nått så dom verkligen tror att denna gång(typ femte) blir det inte så.För några månader sen prata jag med en kompis och berätta precis det som hänt dom sen dess och kan göra det igen och få rätt. Det är lika tråkigt som när man vet hur filmen slutar efter att ha tittat i fem minuter:) Gör något oförväntat och chocka,gud va kul det skulle va.

Middag.

Nu har jag varit och bjudit föräldrar och syster på mat kollat på kort och hört en del av deras resa,tar resten en annan dag.Dom va så trötta efter resan så det blir en tidig kväll för dom. Precis när jag skulle åka dit kom röda faran som varit på "date" med besatt,kände mej taskig som inte hade tid med fika,men man kan ju inte va tillgänglig jämt:) Nu blir det slöa framför tv:n.

Arlanda.

Varit och hämtat mamma och pappa på Arlanda.Den här gången va dom i Kina,Australien,Singapore och Bali.Skönt att ha dom hemma igen.Nu har jag en potatisgratäng i ugnen som jag ska åka ut till dom med.Kött och gratäng blir det till middag.Tyckte inte dom skulle behöva laga mat idag.Blir härligt att sitta på deras altan och mysa,höra om resan m.m.Imorgon blir det Hannha`s för mamma har saknat hennes mackor,Trevligt,trevligt.

Fågel.

Nu har jag tvättat gardiner,duschat av mej allt städ och tomt damm och jord.Gett fågeln mat och vatten,jo jo idag fick jag hem en vacker fågel av Papegoj/parakit släktet så det så. Namngett den har jag inte men min förra fågel som va en nymfparakit hette Gamen så den här kan ju heta Höken ha ha.Ja namn kommer den få så småningom.Nu blir det gottis och tv.

Stugan.

Tänkte städa stuga idag men det blev mest tomten och fika på altan.Båten blev städad i alla fall för det blev den inte när den sjösattes,ville ju bara ut på sjön då.Kanske blir det studsmatta i år,Bastuhus med gästrum och utespa blir det i alla fall.Det är ju näst intill klart.Mysiga grillkvällar blir det i sommar.Ja i vinter oxå kanske allt är ju vinterbonat:) Livet är bra underbart.

Problem.

Ha ha är det ett typiskt I-landsproblem när man inte vet hur man ska hinna med och shoppa? Just nu är det mitt enda problem,vilken dag jag ska hinna med Ikea och skärholmen:) Då är det ganska kul att ha problem.Och Cykel ska jag ju oxå hinna köpa,oj oj oj vad stressigt det blev.

Gårdagen.

Gårdagen va Awesome. Först några snabba ärenden på byn,snabbfika hos en vän.Ett hjärta och jag åkte och måla stuga,sen lämna jag honom där och åkte hem och gjorde iordning mej för en kväll med tjejerna som blev sååå trevlig,rolig och bara så bra.Ibland får jag gulliga mess som "jag känner mej halv utan dej" eller "bara med dej jag kan va helt mej själv" från alla möjliga nummer,men alltid undertecknat samma namn.Igår fick jag ett som va helt olik och från helt okänt nr och inte undertecknat,ja troligtvis har någon skickat fel eftersom jag inte fick svar på mitt "vem". Men jag väljer att tro det är från någon hemlig beundrare,det blir så mycket roligare då:)

Utopi.

Nån dag framöver ska jag lägga upp ett kort,Troligtvis när det är över.Då vet småstöddiga att det delades hejvilt,hi hi.Till dess lev i utopi.

Härligt.

Ny dag,nya möjligheter. Snart dags för helgfrukost med ägg och bacon m.m. Verkar bli härligt väder så en tripp ner på byn och fika står på schemat,inget mer! så härligt. Ikväll blir det ut på restaurang med tjejerna och fira en vän som fyllt år.Alltid lika trevligt att umgås med tjejerna en kväll,mycke skratt,fniss och tokiga killhistorier brukar det bli.

Perfekt.

Så härlig dag och kväll som innehållit det mesta:) kvällen har tillbringats framför tv:n med ett av hjärtana,gott att äta och mys.Tvättat dom nya lakanen så imorgon blir det bäddat med nya,rena,manglade lakan så underbart:)Nu blir det dusch,mer mys och Tv.Perfekt fredag.

Shoppat.

Varit och shoppat lite,konstigt att man aldrig tröttnar på det:)Fast handla inte så mycket,lite bra ha saker som fleecefiltar till balkongen,nya lakan och lite annat småkrafs,kollade lite cyklar oxå.Får se vad som händer ikväll, kanske lite besök alltid lika trevligt,hi hi.Märkte att jag glömt godkänna skatten på bilen ups. Men det va ju bara att klicka så va den betald:) Ska ju igentligen inte betalas förrän nästa månad så det gjorde ju inget, men nu är den betald.

Vuxet barn.

Att försörja en annan vuxen en månad är snällt,några är naivt,ännu fler är idioti.Alla vet ju att det finns hjälp till försörjning för alla skötsamma medborgare.Dax att börja ställa krav och sluta behandla en vuxna som ett barn, och dax för "barnet" att bli vuxen och självförsörjande istället för att vara parasit.Hur avtändande och patetisk är inte ett vuxet barn,urk!

Pizza.

Nu är denna dag till ända. varit i kringelstaden och kollat cyklar,många olika finns det.Sen va jag ute hos mina föräldrar och fixa lite tills dom kommer hem,Syrran bjöd på pizza och vi prata lite däck ha ha det är en följetong,men ägaren är hittad och han har kompat ihop sig med oss och syrran va lite nyfiken.Sen va det bara hem och duscha och kolla burken.Imorgon ska jag till Kringelstan igen en sväng,lovat sonen det:)

Det går bra.

Ni "utvalda" som har den andra adressen kan nu läsa om tanten från förorten och min bil lite mer detaljerat,hur det hänger ihopm.m.Det har ju varit många turer om att ta tillbaka och sånt,men nu har det varit så mycket mer så nu kör vi linan ut,Här säger jag bara att det går bra tack vare flickvännens info.Väldigt tacksam är jag och farbror blå för den.Det va liksom sista puzzelbiten.

Inte fin!

Blir lite ledsen:( Jackan(41-årspresent) såg mindre sliten ut än ägaren. Ingen rolig syn precis,tror jag döljer inlägg därifrån så man slipper se eländet.Kul att kläderna fortfarande är till användning i alla fall,blev ju en hel del av det hi hi.När jag tänker är det fan inte konstigt att jag kan spara och betala,Det är ju fan så mycket mindre med utgifter numera.

Cykel.

Båda mina cyklar har blivit stulna,ja inte samtidigt och den ena vet vi vart så den kommer ju tillbaka(är stöldmärkt med både synlig och osynlig).Men den vill jag ändå inte ha. Så nu funderar jag på att köpa ny för en del av sparpengarna.Semester och allt är ju betalt då är det ju sånt pengarna man spar ska gå till.Jag vill ha en vanlig "kärringcykel" med tjocka däck, så dom inte blir vinda av barnstol m.m.Här omkring går det nämligen fortare att cykla än att åka bil på sommaren plus att man slipper köa för parkeringsplats.Sommaren är ganska hopplös med bil här. Så idag blir det första dagen på cykeljakt,det finns ju såååå många olika hmm. Men ut och kolla och få smakråd.

Vana.

Umgåtts med hjärta ikväll med:) Börjar bli en vana.Men idag fika vi bakelse måste ju va lite ombytlig.Kött och sallad till middag,mums.Nu är det bara lite kvällsbestyr kvar som tex,ladda kaffebryggarn,duscha och kolla csi,sen är det natti natt efter ännu en härlig dag. (Ni som läser den andra såg väl att det hänt en hel del)

Livet är lätt.

Jag vet att jag ofta tjatar om hur glad jag är att ha min släkt. Men jag är verkligen så glad som jag säger. Visst är vi ibland irriterade på varandra,ibland tycker vi väldigt olika.Men att ha så stor släkt som jag innebär oxå att man aldrig är ensam. Om någon av oss har det knapert ställer dom andra upp,behöver någon av oss hjälp kommer dom andra,barnvakt finns alltid,har någon det svårt ställer alla upp helhjärtat och stöttar,Man har alltid någon och fika hos eller äta middag med om man inte vill va själv.Vi har våra små fester ganska ofta och det är ett skönt avbrott i vardagen. Livet är ganska lätt att leva när man är så många som hjälps åt,inga problem blir stora.Ja jag älskar verkligen min släkt och självklart mina kära vänner.

Ha ha

Den storbystade kvinnan och den blyge mannen dansade. Plötsligt slet kvinnan fram ena bröstet och frågade: - Är det punktering på det här? - Nej, svarade mannen och rodnade . Då tog hon fram andra bröstet och frågade: - Är det punka på detta då? - Nej, inte vad jag kan se, sa den rodnande mannen. - Ta då för fan bort domkraften från mitt skrev....

Fixa och trixa.

Nä nu dax att fixa och trixa och sen iväg på äventyr:) Passar bra en grå dag som denna.Blir en sväng till affären på vägen hem så jag kan baka mer bullar,dom jag baka är ju nästan slut.

Hembakat.

En bra dag börjar lida mot sitt slut.Möte på dagen som va bra,Umgåtts med ett hjärta fikat hembakta bullar,pratat om allt mellan himmel och jord,Ja sådär som man gör när det är avslappnat och harmoniskt.Mysigt helt enkelt.Snart blir det dusch och nattfix,imorgon är en ny dag.

Möte.

Varit på möte,det gick över förväntan men det tar sån tid! Förstår ju att det inte är prio ett och med alla nya saker som händer hela tiden hjälper ju inte till precis.Men för mej får det ta hur lång tid som helst bara det blir löst och rättvisa skippas i slutänden.

Ruskväder.

Tänk vilket underbart liv man har,när det enda man har att klaga på är vädret. Och inte ens det klagar jag på för tycker det är rätt mysigt med ruskväder:)Ska iväg till Nyköping för ett möte(det verkar aldrig bli klart)Mer än det har jag inte inplanerat. Så det blir mysdag resten av dagen med film och god mat.

Fulla skåp.

Nu har jag bakat färdigt och allt har kallnat och det mesta hamna i frysen. Nu är båda frysarna proppfulla igen så nu blir det inget bakande eller handlande på ett bra tag.Älskar när ALLA skåp är fulla med godsaker:)

Blogg.

Funderar på att byta bloggadress och bara låta FB vänner få adressen fast först rensa bort en del,Då kan man va lite mer personlig utan att alla tror det handlar om dom. Nu tror ju var och en att det är både den ena och andra hi hi.Eller starta en till som bara är för vänner. Blir ju lite mer personligt då när man kan namnge med samtycke.Är inte ett dugg "Suprise" och tror inte den besatta ljuger,har inte hänt förr.

Fixa lite.

Nu har jag fixat lite här hemma.Satt myggnät i sovrumsfönstret så jag är förbered på heta nätter:).Jag gillar att fixa själv så det blir gjort,hatar verkligen att be eller tjata på någon annan.Ibland blir det lite fel men av fel lär man sig.Nu ska jag sätta en bulldeg och baka lite muffins,kanske en budapestrulle oxå,vill ju ha lite gott i frysen nu som man kan ta med på sjön.

OJ.

Hmmm, Det va väldans många tjejer som har killar som stämmer med "hemligheten". Är det verkligen så många som är osäkra på sina killar och inte vet vad dom gör? Kan säga såhär att jag redan pratat med Hemligheten`s hjärta. Och hon har själv ett prassel på sidan om så har du inte pratat med mej eller har prassel så är det inte din kille,hi hi.

Cyklar.

Tror att någon är helt ute och cyklar ang "hemligheten".Den niten går jag aldrig på igen,vill ju inter bli smittad bla,så glad att blivit av med han.Där är det bara att se upp med besatta.Det är inget för mej.Sen att allt kanske inte är som det ser ut där heller är en annan sak,JAG är inte inblandad där:)

Trodde inte det skulle gå så fort:)

Hi hi,Inget mer om hemligheten:) Det va en del som fick problem med frågor, vilket kan leda till slutet och då är det inte kul längre,fast å andra sidan det finns ju många att ha hemligheter med. Och hjärtan dom är det inga frågor kring. Så dom kan fortfarande va med. Fick trevligt besök idag i alla fall:)hemligt eller hjärta må va osagt.

Hämtmat.

Har en härlig dag framför mej. Har inte ett dugg inplanerat,så härligt.Ska bara slappa,kolla film och äta hämtmat och godis.Ser ut att bli halvdåligt väder vilket gör det ännu mysigare.Kan hända jag får besök..... om jag vill:) Kan va skönt att bara va själv och göra ingenting.

Fyren.

Börjar nog bli gammal hi hi. Orka fan inte åka till stallet.Det va bra på Fyren i alla fall,mycke folk och bra band.Hemligheten dök inte upp:) Visste jag ju, men vi vistades i samma stad och ett kort med objektet klädd i morgonrock fick jag,hur han nu lyckades med det,Smuggla kanske.Nu blir det nattamat och sängen.Ska bli skönt att sova i min egen efter två nätter i andras.

RSS 2.0