Mitt jobb.

Tog ju ledigt imorgon så jag jobbade idag istället.Kom till dukat bord....ute underbart. Sen va det FUB dans på Trombon.Det är så härligt att se alla glada människor som släpper loss ända in i själen.ca 100 finklädda,stolta förväntansfulla människor som man blir såååå glad av att vara bland.På jobbet får man sååå mycket,sååå ärligt och rent. Jag älskar mitt jobb,mina härliga omtänksamma arbetskamrater och min underbara stöttande chef.Jag är lyckligt lottad.

Undvika

ibland måste man umgås/prata och undvika vissa ämnen/personer. Men det är ju ok så länge man är överens liksom. Man vill ju undvika så mycket strul som möjligt och ha trevligt istället.En del har problem med sånt och en del inte.Men ingen gillar ju att bli måltavla i pajkastning vare sig saker är sant eller ej och då undviker man ämnet så är problemet löst:)alla älskar inte alla, Thats life.

Jobba.

varit och hjälpt pappsen en stund. Haft dotter här på fika, trevligt trevligt. Ska till jobbet och äta middag och fika,underbara arbetspass jag har just nu:)Sen ikväll blir det softa framför tv:n och ladda för skogen imorgon.

I början trodde jag på allt.

Om ALLT är sant som sägs till den ena då bör ALLT va sant som sägs till den andra eller hur? En del kan ju genomskåda andras lögner och en del kan det inte.Men om det ljugs om dej själv borde man fatta att det ljugs om andra och för sin egen vinnings skull. Men en del kan va tröga och inte fatta det. Sanningen kommer alltid fram.Och ha eran lek för er själva.Nu tycker jag nog allt lite synd om X istället så lite bra va det.

Slutet gott...............................

Läste just en blogg om en strulig kärlekshistoria som sluta både lyckligt och inte. Efter många gräl och uppbrott blev det dom.....igen. Men då märkte dom att känslorna va borta och dom kunde göra ännu ett uppbrott men denna gång i samförstånd och utan bråk och som vänner. Slutet gott......Trodde jag ja:( Hadde visst fått allt om bakfoten. Ja ja det lät ju bra.Tror jag oxå ska vidarebefodra sms, nä lite väl töntigt och poänglöst.Blir ju bara att ingen litar på en.Och nu tycker jag inte synd om x längre, dumt gjort, ville bara va snäll.

Det bidde inte.

Det blir ingen svampskog idag, men inte är jag ledsen för det. Får ju besök av dottra istället.Och det slår ju högre än skogen:)Får ta en sväng imorgon istället, jag har ju inga måsten imorgon merän till kvällen. Jag gillar inte att leta svamp men nu när det finns så mycket så man inte behöver leta är det skitkul och gott med kaffekorg.

Rensa.

Rensat sista svampen och kollat CSI. Måste ju få undan den svamp jag hadde så jag kan börja med den jag plockar imorgon.Såhär mycket svamp har jag aldrig haft och ändå har jag gett bort massor.det är helt underbart och det räcker att gå ut en timme eller så för att få ihop en ica kasse,i vanliga fall brukar jag få plocka i veckor för att få ihop det.

Hej på ett tag.

Snart iväg en sväng, imorgon blir det ett litet jobbpass,svampskogen och slappa.Måste va pigg på Lördag när jag tänkte ta en sväng till Tälje och lyssna på ett band.Tog ledigt för att gå med en vän,men det blev förhinder.Men när jag ändå tagit ledigt och bestämt möte med en del västvänner där så kan jag ju gå ändå:) Kläder är ju inköpt och vännerna är roliga samt halft galna och sist men inte minst så är ju bandet bra:)Ska bli skitkul.

Köra barn.

Igår körde jag min son till södertälje hamn, och idag blir det till att köra igen:) Men vad har man ungar till när dom blir stora.Och mycket får man se oxå hi hi (Fiskar skulle oxå se, då blev det stopp ,men ålar är snabba och hala så dom slingrar sig ändå ur). Gulligt va det. Ikväll blir det väl till att passa på och handla lite på ÖB när man ändå är i trakterna. Älskar att shoppa,som alla andra kan jag tro.

SÅLD........nästan.

Så nu är bil nr1 klar för försäljning:) Det blir ca 6000kr i förtjänst när det är prutat och klart. Och snart är bil nr2 oxå klar, I LIKE. det ska sparas till soffa som ska inhandlas när dom gjort min lgh, när det nu blir. Jag har sett en som jag tror jag vill ha och den va rätt billig (9500kr) och stor så vi får plats många.Och den fanns innom räckhåll nämligen MIO. Kanske ska ringa och tjata om renoveringen.

Åka.....

Nu blir det till att göra sig iordning och åka och hjälpa pappsen:) Alltid lika roligt att umgås med honom och skita ner sig lite, saknar meckjobbet ibland faktiskt.

En hel låda tom.

Nu är frysarna fina. Och jag har en hel låda att fylla med svamp.en hel kasse blev det att kasta med gamla skvättar,typ två portioner pommes,grönsaker. Kastade alla öppna påsar,så skönt. en sak till märkte jag, jag har nog mat i frysen för typ fyra månader framåt så nu blir det till att bjuda på middagar. Det kan ju inte ligga så länge i frysen.det jag måste köpa är glass,jag kasta all jag hade för den hade börjat tina.Omfryst glass är bland det värsta jag vet,bye bye baylisglassen. Så den MÅSTE jag köpa ny idag,mums va god.

Träningsvärk.

Helt otroligt, jag vakna imorse utvilad OCH inte ont någonstans. Tänk att jag inte fått träningsverk efter igår.Och det va verkligen ingen lek igår,körde stenhårt. Svetten lacka och pulsen gick på högvarv i en timme, ja dom som spelat bandy på fyra vet hur jävla mycket man springer. Trodde faktiskt jag skulle ha värk i varje del av kroppen. Kanske cykling och promenader hjälpt,åtminstonde lite.

Imorgon.

Nä nu har jag myst och blivit bortskämd tillräkligt. Kanske dax att duscha och krypa ner för natten. Det är ju en ny underbar morgon imorgon oxå.

Frostar av......

Nu börjar det bli kallt på nätterna, bra för då kan jag frosta av frysarna utan att det hinner tina. Har två fulla frysar fulla med mat och tyvärr frost.Och nu när det finns så mycket svamp vill jag ha en fin frys att lägga den i. Har redan till ca 15 mackor och då har jag inte gjort iordning dagens skörd (fast jag gav bort en del)så är det minst lika mycket till.Och jag ska ju ut igen och igen och.......

Fan så kul.

Det blev innebandy :) Fast vi va bara fyra srycken så det blev ett jävla hårt pass. Träningsvärk imorgon kan jag tänka mej men det är det värt, fan va roligt det va. Jag spela det i många år som ung , men då hade man ju kondis. Då hade jag ju både hästen,fotboll och bandy men nu. Har fan inte tränat något på ca 10 år och dom sista två har jag ju inte fått/kunnat göra ett skit men nu skiter jag i alla jävla restruktioner för nått måste jag få göra.Kan ju inte bara sitta och ibland gå ut och gå då ruttnar jag. Och kondisen den kommer väl med tiden.

Svamp.

Varit och jobbat ett kortpass,sen blev det fika på Hannahs med mamsen. Efter det blev det skogen för svamp plockning. Men efter en halvtimme hade vi fyllt en varsin grön påse och inte hade vi fler med oss så det va bara att bege sig hemmåt. Det är helt sjukt va mycke svamp det finns.Jag har fått värsta svampfebern så nästa gång blir det till att ta med en hel rulle gröna påsar. Nu blir det mat och sen tjejkväll på stan för innebandyn är inställd.......igen,suck.

Fika och svamp.

Solig och härlig dag. Passar perfekt för att fika på Hannahs och svamp plockning. Ikväll blir det Innebandy så kroppen får sitt och inte bara själen:) Målet är att få upp konditionen lite så jag kan börja på Zumba snart.Det verkar va den roligaste träningsformen för mej.

Fika

Idag såg jag en bil och trodde att det kanske skulle pipa i mobilen om en fika. Men sen märkte jag att bilens ägare åker tåg,DÅ förstår jag varför det inte pep i mobilen ha ha.Lite synd hade varit trevligt med en fika.

Avbokat!

I söndags skulle jag va förkläde på en fika:) Men det blev inget av med det. Tur för mej för jag hade plockat svamp och tänkte ta med två liter. Nu har jag ätit två stora kantarellmackor och det va hälften av den svampen. Ibland är det bra med avbokningar:)

Shopping........igen.

Tog en sväng på byn, det finns en hel del att shoppa där oxå fast det är få affärer så det går ganska fort. Lite saker till gästrummet blev det ju både igår och idag (plus lite till mej), Nu ska jag bara hitta energi till att sätta igång oxå.Jag har bestämmt mej för att vänta med soffa tills jag får omtapeserat, det va ju dax för hela lgh förra året men blev uppskjutet till iår. Kan va kul med nya möbler då plus att det inte är så mycket möbler när dom ska hålla på här, blir nog rörigt ändå.

Gränser.

Vi har alla våra egna gränser vad som är ok och inte.jag är rätt säker i mina gränser, barnen får absolut inte bli lidande, jag måste känna tillit,glädje,trygghet och längtan.Barns namn får absolut inte yttras under vissa aktiviteter(perverst),lata soffliggare ryker fort:) Det ska va min bästa vän, den jag pratar om ALLT med. En del har helt andra gränser och det är ok, alla är vi olika och mår bra av olika saker. Ingen kan bestämma över dina gränser.

<3

Det finns faktiskt dom som skäms för sin partner,att visa sig med dom, att våga stå föratt dom är ett par. Hur kan man skämmas för någon man älskar? Det spelar ingen roll hur partnern ser ut, vad som finns i bagaget, har man valt en partner får man stå upp för den, stötta och finnas vid dens sida. om man inte kan acceptera den andres sidor så kommer det aldrig att hålla. Vissa sidor ska man inte acceptera och vissa måste man.Älskar man någon vill man ju visa heeeela världen det.

Glädje i tråkby.

Gnesta är en bra tråkig by, visst finns det några fina platser och så men det lyfter inte upp byn, men eftersom dotter bor där måste jag ju åka dit ibland men jag hoppas varje gång jag åker därifrån att dom ska flytta. Kanske tycker jag byn är tråkig för att jag vill ha dom här? skulle va perfekt då skulle jag kunna träffa dom flera gånger i veckan. Det kan jag ju nu med,det är ju inte långt,men den biten är ändå en bit.det blir inga spontana "titta förbi" träffar, för det är ju en timme fram och åter. Men får väl va glad att det inte är längre. En till två gånger i veckan har vi ju ändå tid, det kanske vi inte skulle ha om det va längre:) 

Göra rätt.

Kan du lägga dig på kvällen i den trygga förvissningen om att du givit allt och gjort ditt bästaoch att din insats betydde något. Kan du vakna varje morgon och se fram emot ett liv som är precis så vackert ochspännande som du någonsin kunnat drömma om.


Fester.

Varit och shoppat massa fint:) käkade lunch/middag på donken,det va evigheter sen. Det blir ju mest restauranger när man går ut och äter,Donken ligger inte så högt på listan då. Nu är jag på en fika hos dotra och snart ska jag bege mej hem och packa upp allt fint.festen den 1 okt i tälje är struken men jag har 30 och 60 årsfesten den här månaden så det va bra med nya kläder. Fast dom nya levis jeansen kommer inte att passa på nån av dom tror jag. Men det blev ju mer än ett par Jeans.Och ändra arbete för att gå på fest med nån gör jag aldrig om.

Ledsna.

Fika dejten jag ordna är ett minne blott då Blondie bestämt sig för att återgå i gamla spår. Hoppas det lyckas denna gång.Det är ju så tråkigt med ledsna människor.

Shopping.

Nu är jag klar för en dag full av shopping, det blir ju liksom mest barnsaker när jag har hjärtat med mej, nu är det dax för mej.Tänkte kolla på något snyggt ifall jag ska ut den 1 okt, samt att jag har en 30&60 års fest denna månad. Kan va kul med något annorlunda.

Prioritera.

Att säga en sak är lätt men att göra det är ibland svårt.  Alla gör valen hur man vill ha det och prioriterar för att få det så bra som möjligt. En del saker rår man inte över men det mesta kan man ändra så det blir som man vill.Det kan krävas en hel del men är viljan stor går det:)ibland förstår man inte andras val, men andra kanske inte förstår dina. Valen gör man ju utifrån sig själv och sin situation.

Sova.

När jag är duschad och klar för natten då börjar efterlyst. Jag missade ju det i veckan så nu sitter jag här fast jag tänkt att jag skulle sova. Men vad gör det när jag får sova hur länge jag vill i morgon.

slapp dag.

Haft en härligt slapp dag och inte gjort speciellt mycket mer än njutit av det fina vädret och myst. Imorgon blir det lite shopping tror jag, en sväng till tälje och kolla utbudet på vinterjackor m.m, kanske ett par till vinterstövlar hi hi skor är aldrig fel att ha att välja mellan:) Nä nu blir det duschen och hoppas på en hel natts sömn.

Slösa.

Vilken härlig dag,så mysigt väder,ska njuta av det en stund till sen måste jag ta köket.Det ser ut som katastrofområde sen gårdagens middag:). Men det lär ju inte va någon annan som tar hand om det så jag kan lika gärna njuta av vädret så länge det går och ta köket sen. Vi vet ju aldrig hur många fina dagar vi har så varför slösa bort dom på städning.

Vill så gärna.........................

Fast man så gärna vill hjälpa och man gör allting rätt är det inte säkert att det går. Det måste ju finnas vilja från båda håll,"tur" nog så är det vän och inte partner denna gång och man kan välja att hålla sig borta medans fröet gror, det kan man ju med en partner oxå men inte lika lätt för det är så mycket mer inblandat på nåt sätt. Jag har haft det nära i alla olika konsulationer men tycker nog att vänner på något sätt är "Lättast" men inte lätt:(. Fast jag ser, vet och till och med känner lukt så går det inte fram. Men ibland får man kanske bara vänta och låta det mogna,kanske va det hjälp ändå, kanske har jag en vän mindre.

Lyckat!

Väldigt lyckad middag, och kantarellsåsen blev en hit. Till och med en som inte äter svamp åt ordentligt av den, har jag omvänt honom?.Nu när alla gick blev det nästan tråkigt tyst,det är sällan numera jag tycker det, men ikväll blev det sån skillnad. Hela dan har varit full rulle och mycket folk och sen bara jag,vilken kontrast.Men lite skönt att få slänga sig isoffan och softa är det.Jag,godis skålen och islatte hmmmm lät faktiskt underbart.

Shopping.

Varit och shoppat en hel del:) Lite olika leksaker och höstjacka till lilla hjärtat, två armband och en klänning till mej, som vanligt blev det mest till hjärtat när hon är med. Så härligt att ha barnbarn att skämma bort. Nu blir det till att förbereda inför middagsbesöket, mor,far och ena brodern med familj.

Lilla hjärtat-

Vaknade av att lilla hjärtat titta på mej och sa mojmoj och log. Kan man vakna bättre fast klockan bara va sex. Efter lite kaffe och mjölk i flaska va vi redo för lek. Nu har jag rensat nästan all svamp,har gett bort en del oxå. Nu ska vi ut på äventyr och shoppa lite jag och hjärtat och sen kommer hennes lekkamrater en stund innan hon åter ska lämnas över till föräldrarna.

Godis.

Mitt lilla hjärta kom vid sex, samtidigt kom en vän på middag. både hjärta och vän kan ju inte bli annat än bra och trevligt. Nu har vännen gått och hjärtat slockna i soffan med sin totto som INTE är liten.Den är så stor så hon kan sitta på den men upp i soffan ska den ha ha.Nu ska jag själv njuta av ett spännande avsnitt av Criminal Mindes och käka godis. Det får man ha gömt tills hjärtat somnat, jag verkligen älskar godis.

Dragningskraft.

jag tycks ha nån konstig dragningskraft till före detta missbrukare,både vänner och partners:( Jag tror att det är för att dom flesta som missbrukat har levt det hårda livet och formats av det. ofta är dom ödmjuka, glada i livet och tjafsar inte om dom små sakerna samt tacksamma för en andra chans. Tyvärr så blir ju inte alla föredetta missbrukare utan ibland återgår till missbruk. Och då försvinner allt det bra och fina,suck. Jag blir såååå besviken och frustrerad för hur faaaan får man tillbaka den fina mysiga människan som fanns.

Kryllar.

Vad svamp! Hela skogen kryllar av dom.Tog med en grön kasse och hoppades få till morgondagens sås..Fick sluta plocka när kassen va full efter en timme. Men då blev det ju inte så tradigt och lång fika stund kunde vi ta:) Vi behövde inte ens leta svamp dom fanns överallt.DÅ är det riktigt roligt att va ute och plocka. Men det ger mersmak så nästa vecka bär det ut igen så härligt att fylla fr med kantareller,mums.ysen

Positivt.

Om man ser positivt och tar dagen som den kommer är det lätt att leva och må bra. Det är du själv som sätter ribban med alla måsten och krav:) Jag ser oftast saker och ting för vad det är och inte för vad jag vill att det ska vara,då slipper jag bli besviken när det rosa skimret lägger sig utan glädjs åt den gråa verkligheten redan från början. Livet blir vad du gör det till och du väljer själv vad du vill ha ut av det:) Hoppas alla får en bra dag och njuter av just det som dagen har att erbjuda,det finns något positivt i allt bara man vill se det.

Hjärtat.

härlig morgon med underbart väder.Ikväll kommer mitt lilla hjärta hit,igår va ett av mina stora hjärtan här många hjärtan har jag. Snart blir det till att få på sig mullekläder och ut i skogen och plocka svamp.Mamma och svägerska ska med så det är bäst att ta med bakelser till fikat. Måste ha lite svamp till middagsbjudningen imorgon då ena brorsan med familj kommer och äter,nice. helgen är fullspäckad men det kan ju ändras,mina planer brukar ju aldrig gå i lås så varför skulle dom det denna helg he he.

Kronisk Pankreatit:(

Byta lakan....igen! Jag får faaan byta lakan oftare än trosor. jag har fel på några organ i min kropp,det börja med ett och sen ja funkar inte det ena som det ska funkar ju inte det andra heller som det ska bla bla bla.När jag har mina dåliga dagar blir jag gul:( Nä jag har inte hepatit, min lever funkar inte som den ska för att..... nä jag är inte alkoholist, har knappt druckit i hela mitt liv. Men det pajjar ändå, troligtvis är jag ett måndags exemplar fast jag är född en söndag ha ha. Det gula färgar av sig ,vilket leder till byta lakan bläää säger jag bara. Jag är unik, det är ju alla sägs det men jag är unik på ett annat sätt för jag är ensam om att ha denna sjukdom och vara nykterist. Och botet mot sjukdommen är att sluta med alkohol, Ja ni ser ju både mitt och läkarnas dilemma,hur botar man en nykterist? jag uttalade en smart ide till min läkare "om jag börjar dricka och sen slutar kanske jag blir botad" Då va det nästan så jag fick en tröja med armarna bundna på baksidan.Läkare har ingen humor blev min slutsats. Dom som inte slutar supa dör i denna sjukdom men vad kommer jag att göra? Ja inte tänker ja dö i alla fall. Så det är väl bara att fortsätta byta lakan med ett leende:)

Criminal Mindes!

Nu blir det Criminal Mindes och chokladpudding:) Jag bara älskar att titta på CSI och Criminal Mindes och lista ut vem mördaren är. Vore jag yngre skulle jag utbilda mig till nått av dom jobben. Och om det va så på verkligheten skulle jag lösa varenda mord fortare än dom.

Jobb.

Har varit på jobbet och det va underbart som vanligt. Fast jag märker av varför jag inte får börja för mycket.Helt slut efter ett litet pass på 6 timmar ha ha. Har inte behövt tänka såhär mycket på 1 !/2 år. När jag kom hem fick jag trevligt besök :) Nu är jag nöjd och belåten på dom flesta plan och ska softa i soffan med något gott.

Alvedon.

Vaknade med dundrande huvudvärk:( Hoppas alvedonen och kaffet snart hjälper, ska ju en sväng till jobbet ju.Och att ha huvudvärk då är inte kul. Skärmen till min bil har kommit yippi. Jag försöte mej ju på att laga rosten själv ha ha. Lyckades med tre skärmar men den fjärde ser förjävlig ut rent ut sagt. Så d Tre av fyra är ju ganska bra för en gröning.et blev till att köpa ny. Fast jag klara ju tre så glad är jag ändå.

Lev livet.

Vet ni? Jag älskar livet,och jag tror livet älskar mej:) Det har inte alltid varit så men efter regn kommer sol.Och tänka på det som är negativt är ju aldrig roligt så varför göra det, Lev livet här och nu!

Ha ha.

Man och Hustru är och handlar. Mannen plockar upp ett flak öl och sätter det i sin vagn. ”Vad tror du att du gör?” frågar hustrun. ”De är rea, bara en hundring för flaket, svarar han.. ”Sätt tillbaka, dem har vi inte råd med kräver frun.. Ett par minuter senare plockar frun upp en 200-kronors ansiktskräm och lägger ner den i vagnen. ”Vad tror du att du gör?” frågar mannen.. ”Den här ansiktskrämen gör mig vacker”, svarar frun. Hennes man svarar: ”Det gör 24 öl också, och till halva priset.”!

svulla

Det blev ingen innebandy:( Det va så många sjuka. Jag som va så taggad att åka. Men men nya tag nästa vecka. Får väl lägga mej i soffan och svulla istället ha ha.

Stövlar.

Varit på jobbet en sväng. köpt två par vinterstövlar ett par varma vagabond och ett par nätta med lite klack:) Nu ska jag käka lite kött och sallad för lunchen uteblev. Ikväll ska jag börja träna innebandy,ska bli skönt att börja röra på mig igen.Kanske jag kan få upp motionen igen så jag orkar med häst, vore ju underbart. Men jag skyndar långsamt.

:)

 
Varje kvinna förtjänar en man som kallar henne för älskling,
kysser henne som han menar det,
håller henne hårt som att han aldrig vill släppa taget,
torkar tårarna när hon gråter, inte gör henne svartsjuk på andra kvinnor
och gör istället andra kvinnor avundsjuka på henne,
... inte rädd för att låta sina vänner veta hur han verkligen känner för henne,
och låter henne veta hur mycket han verkligen älskar henne..

Kaffe.

Sitter och surfar lite i brist på intressant läsning i morgontodningen. Idag ska jag ha ett väldigt litet jobbpass. men först lite mer kaffe och aftonbladet på nätet:)

Inte än.........

Det blev ingen inneboende.....än. Bostadskön funkade för en gångs skull. Så nu kan jag göra iordning gästrum/lekrum. Fast jag har inte köpt ny soffa till v-rummet än så det får bli den lilla bäddsoffan sålänge.Och ha kvar den stora härute ett tag. Jag har ju extrasäng därinne så om det bara kommer en på besök funkar det annars får dom sova i v-rummet. Finns det hjärterum finns det........


Spontanmiddag.

Har varit på ännu en sån där härligt god spontanmiddag. Jag bara älskar när det plingar till i mobilen och jag läser "Vill du ha mat?" vem tackar nej till det:) Och alltid lika gott och smaskigt är det. Oftast men inte alltid (tur nog) så är det efterrätt och idag va det chokladpudding och vispgrädde. Nu har jag matkoma och tänker ligga i soffan och jäsa. snart ska jag bjuda igen,men måste plocka svamp först.

Hämta delar......

Nu har jag varit och hjälpt pappsen, eller hjälpt ska jag väl inte säga.För ganska länge sen försökte jag erbjuda en gammal vän ett typ arbete men han hörde inte av sig,så då gjorde jag det själv.Och det blir en hel del extra slantar och mer kunde det bli om jag va piggare. Vi har köpt x antal bilar, jag hämtar delar,pappa lagar och sen ........... Det är lite kul för jag vet nästan aldrig vad jag ska ha för bil hi hi Snart ska jag på loppmarknad med tradera saker(har massor) och då har jag en stor buss så allt får plats. Bra att ha många olika bilar för då har man så det passar till det man ska ha bilen till:)

Hjälpa.

Vilken tur jag har, Jag slipper städa just nu för min älskade pappa behöver hjälp. Och eftersom han är så underbar så tvekar jag ju inte med att hjälpa honom:) Så får jag besök får dom ta mitt hem som det är, med dammtussar i hörnen.

OPRAH.

Kolar på Oprah, roligare och intressantare än städning. Det handlar bla om otrohet. Det största och fegaste sveket tycker jag. Många som är otrogna vågar inte erkänna det,fegt!. och som dom säger i programmet så är det lättaste sättet att förlåta,gå vidare acceptera otrohet är om den otrogne kunde berätta om hur och varför.Men eftersom dom flesta otrogna inte vågar erkänna utan helldre smiter sviker dom ännu en gång. Därför är det många som "går under" vid just otrohet,dom vågar inte lita, känna tillit och öppna sig för någon mer. Undrar om dom som är otrogna förstår vilken skada dom gör för att tillfredställa sina egna behov? och undrar varför dom måste va så fega att dom inte vågar stå för vad dom gjort? Det är oftast inte själva otroheten som gör ont, det är sveken runt omkring. TÄNK PÅ DET ni som hoppar i säng här och där.

Livet!

Livet ÄR underbart! Och jag lever livet och tar vara på det. När jag fick min "Dom" sa dom typ ett år om inte..... fyra onödiga operationer och två år senare står jag fortfarande på ruta ett. Inte så kul kanske men för mej är det en seger. Jag har börjat jobba lite vilket läkarna inte tyckte men dom har ju bara tyckt och gjort fel hela tiden, nu bestämmer JAG! Jag kan sitta här hemma och vänta på att dom finner en lösning eller jag kan leva det liv jag vill. Och jag tror faktiskt inte det spelar någon roll vilket jag gör det blir varken sämre eller bättre. Jag har mina bra dar och mina dåliga,Dom bra lever jag dom dåliga accepterar jag:) jag tänker inte bara sitta och vänta på liemannen som skulle kommit för ett år sen,tror inte han kommer så varför vänta när jag kan njuta av livet.

Poliser.

Vad är det som händer? Hela stan kryllar av uniformerade poliser,Och dom är INTE med i tävlingen. Ska man känna sig trygg eller ska man hålla sig inne? Känns lite som en krigszon. Men efter idag kanske lite mindre skurkar är ute i det fria.

Ånga golv-

Verkar bli en kanonfin dag. Idag MÅSTE jag ånga golvet,blev ju inte gjort igår. Dagarna går så himla fort när man har trevligt:) och det är ju trevligare att fika och umgås än att ånga golv. Samtidigt är det ju skönt och trevligt när det är klart. Kanske blir det lite bakning oxå,bra att ha lite fikabröd i frysen, besök kommer ju lite då och nu.

Lugn dag.

Det har varit en lugn och härlig dag tillsammans med några av dom bästa. nu blir det dusch och sen tv i sängen.

Poliser.

Hela stan kryllar av säpo,insattsstyrkan och pikepoliser:) Man kan ju tro det hänt något stort men icke. Det är nån stor tävling inatt så 75 av dom främsta ska tävla här inatt.Ganska häftigt faktiskt, Dom ska åka inlines runt hela trosa hela natten.

Varna.

Jag varna inte tillräkligt, men trodde verkligen inte den typen av person va något mer än en leksak faktisk. Med facit i hand skulle jag kanske brytt mej mer innan det gick illa. Samtidigt måste ju vuxna göra sina egna val och se igenom själva, man lär av misstagen.

Snurrigt värre.

Nu har Blondie fått ett låååååångt sms om kärlek, men hon orka inte läsa:( Skickas det så många "ta mej tillbaka" mess? Varför skickas dom om hon är så dum?Vad är sant och inte? Vill någon verkligen ha tillbaka en elaking? Ja att nått inte är sant förstår jag men vad?Varför skriva att nån tycker man är elak om dom inte gör det? Låter lika tokigt som att nån skriver TILL nån som är så elak:)kan man bli så frustrerad så man skickar mess? eller va frustrerad en lögn?Är messen lögn? Är allt lögn?Man kan inte säga en sak och göra en annan och sen tro att alla förstår.

Mums.

Efter lite undanplockning ska jag nu njuta av en köttbit,råkost sallad OCH Kantarellstuvning.Det är sååååå jävla gott med svamp! Och vet ni det bästa? det räcker till imorgon oxå:)

Fika.

Varit och fikat med mina nära och kära, underbart. Fick ett trevligt mess av en vän oxå,vill inte avslöja vem för det är många som verkar "rädda" över våran kontakt och alltid vill förstöra den.Jag har genomskådat det för många år sen men tyvärr inte vännen. Och just nu är den ännu skörare pga att vännen varit nere och vänt och kanske inte litar på allt för mycket människor. Själv tycker jag det är starkt att gå ner och vända men andra vill inte att vändningen ska komma och avslöja för mycket tror jag:)Jag hoppas och tror vännen känner mig tillräckligt för att veta att andra chansen alltid finns hos mej om man ärligt vill ta den och inte slingrar sig:) Jag kan uppfattas som bitch men oftast är det för att jag står för det jag tror på och bryr mej om och står upp för mej själv och dom jag bryr mej om,hos en del sticker det i ögonen. Visst får jag ibland utstå både det ena och andra för att jag följer magkänslan men i mitt hjärta känns det rätt och då gör det inget vad andra gör eller säger.

Stuvning.

Regn och mulet idag med. Det blir en fika på Hannha`s och sen en röjning hemma. Golven behöver verkligen en ångdust:) ikväll ska jag återigen äta goda kantareller,mums ska göra en stuvning till en köttbit,snålvattnet rinner redan.

Kan va bra att veta ibland.......

♥ Att säga förlåt betyder inte alltid att Du har fel
eller att den andra personen har rätt...

Det betyder bara att Du värdesätter relationen
mer än Ditt ego...

Hösten.

Idag va det riktigt mysigt höstväder. Jag gillar alla årstider, det finns en charm i varje. Hösten med sina fina färger,klara kalla luft,blåsigt ruggigt väder.På hösten är det så mysigt med tända ljus och the med scones framför tv:n på kvällen medans regnet piskar mot rutan. På hösten går man skogspromenader på dagen och plockar svamp och på kvällarna myser man med tända ljus i ljudet av blåstens tjutande.Sen kommer den härligt kalla vita vintern hmmm och den har oxå sin charm:)Fast under den kalla delen på året lider jag samtidigt med dom hemlösa, det måste va hemskt. För mej och alla andra som kan va inne i värmen är det ju mysigt men för dom är det säkert ett rent helvete.En del har valt att stå utanför samhället men dom flesta stackare har bara råkat hamna där.Skulle jag kunna så skulle jag se till att alla fick ett hem och kunde njuta inne i värmen på hösten.

Ha ha ha

Den första suspensoaren användes i hockey 1874... Den första hjälmen användes 1974, vilket betyder att det bara tog 100 år för män att inse att hjärnan också är viktig... ♥ ♥ ♥ HURRAAA FÖR MANNEN! ♥ ♥ ♥

Grym dag!

Dagen har varit grymt bra! Först kalas, sen ner och kolla brorsönerna spela match och dom vann. När jag kom hem hängde en stor kasse kantareller på dörren. Sen fika med först syster och sen svägerska. Och som grädde på moset har jag haft hjärtat här:) Nu blir det Kantarellmacka,mums!

Kalas.

Regn och mulet än sålänge, men det gör inget för idag kommer hjärtat ett par timmar. Vi ska på kalas hos min brorsdotter och äta massa gott kaffebröd.Det hade ju varit mysigt att sitta ute och kanske solen kommer så det går.

Islatte.

Varit och jobbat ett litet pass, alltid lika roligt det är inte många pass jag jobbar men jag är på g i alla fall.. Nu blir det islatte och tv resten av kvällen:)

Svamp.

Varit barnvakt ett par timmar åt mitt hjärta,det underbaraste jag har.Vi va en kvart i skogen och hitta typ en halvliter svamp.Det verkligen kryllar av svamp men många va små så om en vecka blir det ett par timmar i skogen,mums va gott.

Många mail och mess.

Många av dom som läste min blogg har gått över och läser Blondies blogg istället, vilket jag förstår. Vem vill igentligen läsa om svampskog och bildelar liksom:) I hennes står det ju såååå mycket intressant om personer dom känner och följa samma visa en gång till. Fast den här gången tvekar dom inte längre,det har gått så långt så dom vet.Samt att dom flesta har ju fb gemensamt med personen så dom tycker det är kul att följa båda. Frågan jag oftast får är "Nu när han vet att alla vet, varför tar han inte hjälp" Ja det kan ju faktiskt inte jag svara på. brukar hänvisa dom till personen ifråga men dit vågar dom inte vända sig utan bara ler och låtsas som inget.Konstigt att dom inte får svar på frågan eller? Fast det klart DOM få som sagt något rakt ut blir ju hatobjekt och får trasiga bilar och obetalda fakturor som tack så jag förstår dom....lite. Fegt att inte ta den hjälp som erbjudits lite här och där, nu sist av Blondie.

samtal.

Undrar när samtalet om något roligt "för gammal vänskaps skull" kommer? ja just nu har jag ju bara hemtelefon så men......... varför tro att det skulle reta Blondie? sist våga han ju inte ens mötas för att prata om vad som är sant eller ej.tjafsa på fb och mess va det enda.Och nu hade ännu ett mess kommit till Blondie om kärlek och rosa moln.Till mej va det typ "jag lovar har inte börjat igen" till Blondie " jag lovar har slutat" hmmmm nånstans stämmer det inte man kan inte sluta med något man inte börjat med.Så att messet jag fick va en lögn är ju bekräftat,suck.varför ska detta va sant då?Skulle va bättre att bara säga som det är så skulle mycket falla på plats:) ska det va så svårt?

Bildelar.

Idag ska jag ha mitt hjärta ett par timmar. sen blir det att hjälpa pappa och hämta lite bildelar. Ska försöka baka lite idag oxå så frysen blir full av godsaker. Svampskogen får vänta ett tag till:)

Patetiskt.

Hur patetiskt är inte det! Många av Mr:s FB vänner läser blondies blogg..........vet jag. Det blir ju lite patetiskt då att på fb läsa "stackars mej i två år" och sen på bloggen läsa om "saknar dej mess" och sanningar eller osanningar om både det ena och andra på blondies blogg. Vad man än tror om det är sant eller inte så blir det ju att man går på att det är sant eftersom han fortfarande "hänger kvar" trots att hon skriver så mycket (enligt mr) osanningar. Det blir liksom samma visa hela tiden,så fort det är slut va hon dum och jag har ny och sen är han där och "hänger" efter en typ vecka. Hur dum och hur mycket osanningar tror man då det va? Det blir liksom bara patetisk rolig läsning.Det skulle liksom bli mer trovärdigt om det inte skrevs nått på fb eller om mr va mer konsekvent och stod vid sitt ord och höll sig till snygga norskor och snälla tjejer som accepterar barnen.Att lufta sig på fb är så fjortis-aktikt så bara det är ju lite kul läsning, vem över 17 spyr galla över andra på fb liksom? Lite mer vuxet kan man väl begära.

<3

Det kommer en tid i livet när Du måste släppa allt... meningslösa draman... människor som skapar dem... och i stället omge dig med människor som får dig att skratta... så mycket att du glömmer det dåliga... och bara fokuserar på vad livet har att erbjuda...alla godsaker;)...När allt kommer omkring är livet för kort för att vara annat än lycklig... Ta bort alla "energi-tjuvar".

Jag började att tro.......

Jaha så va det med att tycka synd om honom! Träffat ny, fick inte träffa mina barn snyft snyft. Varför skriver man då och vill börja om typ om det va så illa och den nya så bra? Varje gång man tror att kanske det inte är som det sägs så får man det bekräftat att så va det. Har ju numret....... igen och skulle kunna fråga rent ut men varför? Får väl bara nått konstigt svar tillbaka som vanligt.Sist va det ju så himla synd om honom för folk trodde på vad som stod, klart dom tror när han vill ha hennes vänskap, det vill man ju inte med någon som ljugit så om vitt pulver och stölder om man är "normal" och det inte är sant, eller?Ja jag brukar i alla fall rensa bort sånna vänner.Och vart tog den nya vägen,va hon påhittad igen eller räcker det fortfarande inte med en? Hon stannar ju inte länge hon heller om hon ska dela,nån gång lär man sig väl av misstagen eller?

Ingen svamp.

Det blev ingen skog och svamp, pappa behövde hjälp:) Mitt lilla barnbarn har varit på min mobil så nu är den på lagning. Känns konstigt utan mobil men jag har ju hemtelefon:) Får börja tänka på att ha den på laddning, det va ju inte precis igår jag använde den. Nu blir det lite varma mackor och råkost sallad innan jag röjer i köket.

Skogen.

Varmt och inte så blåsigt idag,kanske jag ska ta en sväng i skogen och kolla efter lite svamp. Igentligen skulle jag röja här hemma men skogen och svamp lockar mer.Det kommer ju inte precis nån och städar åt mej så det kan vänta till senare.

Ibland.

Ibaland blir man blind, och måste då gå igenom saker för att se vad man har och vad som är värt något.

Bidragsfusk.

Förstår nu att en del har råd att ge sin mor 3000kr fast man lever på bidrag. Om man låter någon annan betala för det. Blir så jävla förbannad på bidragsfuskare som gör att dom som verkligen behöver kanske inget får. Inte konstigt att ALLT granskas när det finns dom som gör allt för att FUSKA till sig bidrag.

Försent!

Man säger alltid "Det är aldrig försent att ändra på sig" , "Det är aldrig försent att säga förlåt" ,  " Det är aldrig försent att rätta det som blev fel" Bland det dummaste jag hört, det kan va försent redan imorgon.Så varför inte göra det direkt man märker av felen man gjort!

Post.

Varit på föreläsning med jobbet,sen lunch med mamma.syster och systerdotter, vi prata lite om bidragsfusk, mycket intressant.Sen till apoteket och handla medicin.Väl hemma och kolla posten märkte jag att inneboende åter fått post hit,suck. Skrev på och gick i blåsten till brevlådan med dom.får ringa ang det så den inte kommer hit. Nu blir det en islatte och kanske lite bakning.

Vissa dagar.

Hela dagen har gått och jag har inte gjort ett skit. Vissa dagar är sånna, värken går inte över och då blir det mest dvala och slöhet.Fast dom dagarna är ju färre nu än förr. Man får va glad för alla förbättringar. Har bara lite svårt med det sånna här dagar:( Men nu börjar det i alla fall bli lite bättre så nu ska jag försöka få i mej något i magen.

Inneboende.

Jaja precis när allt är ordnat och inneboende inte bor här, jag har bestämmt mej för att ha hela lgh för mej själv och lyxa till med gästrum/lekrum ringer mobilen. Desperat röst om att" jag måste ha någonstans att bo!". Ja vad säger jag "klart du kan bo här".........ett tag lägger jag till.Så det får bli att ha kvar vardagsrummet som det är med bäddsoffan(som säkert oxå blir nåns sovplats) och det blivande gästrummet blir boende åt en bostadslös ett tag till:) Förstår inte varför jag ska trilskas med att planera mitt liv när det ändå är öden som bestämmer hur det blir.

samtal.

Sitter med en islatte och surfar runt på lite olika bloggar jag följer. På en stod det för ett par dar sen att ett elakt ex skulle bli uppringd, ha ha jag har hela tiden tänkt att det va jag. Men inte har jag fått något samtal. Fast det klart varför ringa någon man tycker är elak?  I min omgivning finns så många Snälla att ringa så jag slipper ringa Elaka. Funderingarna går ungefär såhär: Är jag inte elak? Har jag gissat fel på karaktären i bloggen? eller va det inte så att det fanns nått mess? va det bara nått som gjordes i impuls för att retas? ja jag vet inte men något samtal verkar jag inte få Och om jag skulle va den elaka vill jag nog inget ha. Jag är den jag är och passar inte det så får det va.

:)

Jag gillar många, men inte alla.
Jag förlåter en hel del, men inte allt.
Jag glömmer fort, men inte alltid.
De jag gillar vet det,
De som jag inte gillar, märker det.
För riktiga vänner kommer jag att gå igenom helvetet och för mina fiender kommer jag att visa vägen dit ;)

Lite snusk ha ha

 
En liten spermie var väldigt tävlingsinriktad och låg i hårdträning för
att vara först till ägget.
Så en dag var det dags: portarna öppnades och han drog iväg i full fart.
... Han låg långt före alla andra när han plötsligt fick syn på tre figurer som satt å
tittade på honom.
...
... -Men va konstigt utbrast han jag var ju först ut av alla spermier och ingen har
simmat om mig hur kommer det här sig?
-Åh vi vet inget om spermier, vi är tandtroll....

Slagfält.

Varit och plockat röda vinbär och rabarber, fikat,bjudna på lunch,lekt i parken. Sen hem och koka saft fika igen, lagat middag och nu är det soffmys innan hjärtat ska hem. Hela lägenheten ser ut som ett slagfält med leksaker överallt och det är såååå mysigt(när det inte är jämt). Ikväll blir det snabb röjning av det värsta sen slappa till CSI.

VAL.

Livet blir vad man gör det till, man gör sina egna val och kan inte skylla på någon annan hur mycket man än vill. Ibland gör man bra val och ibland fel. Det bästa är att man oftast kan välja om och välja rätt.Vissa saker i livet styr man inte över som sjukdommar och olyckor men man har ändå ett val att se det positivt eller negativt. Livet är som en bok det som är skrivet står kvar men man kan börja på nytt kapitel,och då göra rätt val,tänka positivt och få det lite lättare.

Regn hos mej.

Men jag har bara regn hos mej tralala:) Kunde varit fint idag när hjärtat är här men nähä. Ja då blir det bak och pyssel idag så hon får lite roligt att göra. sen kan vi ju leka med alla docksakerna oxå. men nu lite mys med barntv.

Sova kanske.

Kanske jag ska duscha och sova, Det är en händelserik vecka med mycket att göra.Brorsan kommer nån kväll och kör saker (blev inte som han blev lovad) får se vilken kväll han har tid. på dagarna är det jobb, barnpassning och packa ihop lite.I veckan blir det klart och då sätter vi ju fart:). roligt nästan jämt att saker och ting faller på plats.

Smart.

Hjälpa någon/några i en jobbig sits är ju en god gärning, känns skönt att det gick smärtfritt och enkelt. ibland är jag klok och ganska smart.

En bra dag.

Varit en underbart bra dag, Börja med att kolla brorsdottern spela match. Sen gick vi alla ner på Marsipangården och åt Scoones buffe med olika marmelader och ostar, skitgott. Efter det va det bara att stressa iväg och hjälpa pappa, nån har slagit sönder hans bil medans han va i Barcelona. När ny ryta m.m vaklart va det dax att åka hem och invänta Svägerskan och brorsdöttrarna som ville träffa hjärtat och samtidigt äta middag här. Nu är det bara hjärtat och jag kvar här och ska ha mys.

Barnbarn

Mitt lilla hjärta har kommit. Jag blir så varm i hjärtat när hon kommer och visar sin glädje över att se mej. Hon skrattar med hela ansiktet och kan inte snabbt nog ge mej en kram, momo momo momo skriker hon av glädje. Hon brukar rita fina teckningar åt mej men nu ritar hon åt sin kompis på dagis oxå, Hon tindrar med ögonen och säger hans namn. Åhhh så gulligt. Men jag är fortfarande hennes älskling men det tar nog inte lång tid innan jag får konkurens där med:) Barnbarn är livets efterrätt. så härligt så mysigt och utan krav.

Ändrade planer:)

Dagen har inte ens börjat så sprack min planering:) Förstår inte varför jag planerar lediga dagar håller ju aldrig. Alltid händer det något roligt jag vill göra. Så det blir Fotbollsplan och kolla brorsdotter spela matcher, det gillar jag. Kanske det blir en fika på byn annars finns det nog kaffe där,brukar göra det när det är cuper.Mysdag helt enkelt.

Fin dag.

Verkar bli en fin dag idag med. ska nog ta en prommis och sen en kaffe på byn. I eftermiddag kommer mitt lilla hjärta och stannar tills imorgon:) Dagis har planeringsdag så då passar det ju bra.

Mumsa.

Varit och hämtat föräldrarna,dom hade haft det jätteskönt. Nu blir det en lugn hemmakväll framför tv:n. Kanske ska ta och göra mej något sliskigt gott att mumsa på:)

Händelse.

Livet är bra konstigt, jag har haft det lite körigt med sjukdommar och skit, mitt i allt hände en sak jag aldrig trodde skulle hända,det är något jag inte kommer ta upp här. Men i alla fall, jag är en rätt positiv människa åtminstonde när det gäller sjukdommar och annat på mig själv. Man måste ju ta det positivt annars blir det ju bara ännu värre. Det som hände kunde jag inte vända till något positivt alls och jag såg bara det ledsamma i historien. Men då fick jag helt plötsligt stöd från ett ex jag inte har haft kontakt med på många,många år.Det som hände här gynnade honom på många sätt och han hade kunnat ta "chansen" men gjorde det inte utan ställde sig på min sida och missade sin chans. Det känndes sååå skönt och visar på att allt kan redas ut och allt kan bli bra om man bara gör rätt och är ärlig och hjälps åt. Så även om inte själva händelsen va positivt ledde det till något väldigt bra.

Några ord på vägen.

Livet är som en bok, du kan inte ändra de saker som redan står skrivet, men du kan starta ett nytt kapitel......♥

Barcelona.

Fin och härlig dag ute, och jag har varit inne och fixat:( Sitter just nu med en islatte och myser innan duschen.Efter det ska jag iväg och hämta mamma och pappa som varit i Barcelona på lite solsemester. Alla barn(nästan) älskar sina föräldrar likaså jag, dom är inte bara mina föräldrar dom är mina bästa vänner oxå. härligt tokigare människor att umgås med är svårt att hitta.Dom har sina egenheter och det är det som är det härliga med dom.

Funderingar.

Tänk vad konstigt det kan va. I nästan hela sitt liv önskar man att man ska vinna storvinst,bli rik bla bla bla.Fast igentligen är den största lyckan att få va frisk. Men det tar vi som en självklarhet.Pengar kan man jobba sig till, eller få ihop på flera sätt men att va frisk är inget man kan välja. Idag är min önskan inte pengar,idag är det att få bli frisk, pengar har inte längre samma värde för mej längre.Man prioriterar så annorlunda.Man märker vilka som är ens riktiga vänner, vilka som orkar även dom dåliga dagarna, Man glädjs åt så mycket mer och man uppskattar småsaker när man är sjuk, sånt kan inte pengar köpa.

Ja se Läkare.

Det gick bra idag, ingen operation. Dom tror min kropp behöver vila från operationer ett tag och än sålänge va det inte akut. Men nu ska dom helt plötsligt börja rota i min lungemfysem,suck. Så det blev massa prover på det.Kan dom inte ta och lösa Bukspottsköteln först innan dom börjar med den skiten oxå, Verkar som om dom har lite att göra eller vill ha något annat att göra då dom inte kan lösa Bukspottsköteln. Men date med läkare är visst mitt kall just nu:)

Patetiskt.

Patetiska karlar som inte ger upp nån gång är ju bara för löjligt. Försöka hota sig tillbaka är väl ändå det dummaste man kan göra, vem vill ha en partner som stannar av rädsla? Fast vem blir rädd för en patetisk karl som inte ens klarar av ett jobb:)

Läkardate.

Fint väder idag:) Idag är det Läkardate igen fast för tumören denna gång. Ska få "domen" om den ska bort eller ej,På sätt och vis är det väl bättre att ta bort den och slippa springa hos Läkaren ang den,springer där stup i kvarten med magen. Samtidigt känns det onödigt att operera om den ändå inte sitter i vägen,fast då får vi ju inte veta om den är god eller elakartad. Tur att Läkarna vet vilket som är bäst att göra så slipper jag ta det beslutet.

Ringa.

lläste mail idag har inte gjort det på länge. Ett va väldigt intressant och gjorde att jag imorgon ringer ett samtal och lämnar dom uppgifter jag vet! Ska iRinga.nte va snäll längre. Gör som bror och syster samt övriga tycker.Gör man inte rätt för sig blir det konsekvenser Thats It!

Jobbat.

Har jobbat ett litet pass idag igen, så underbart att va där, det ger mej energi och glädje. Min önskan är att alla skulle trivas så bra på sina jobb som jag gör. Jag ville inte gå hem när det va dax så jag stanna ett par timmar extra:). Mindre roligt va det väl att komma ut till bilen imorse och se att nån varit på den igen, När jag läste en viss blogg la jag ihop ett plus ett, fattar bara inte vad jag har med det att göra.Men det är väl så det ska va,tråkigt. Lika tråkigt som att allt som sägs till MR är sant men allt som sägs till mej är falskt också något jag tycker är konstigt, hur kan man tro så. Ljuger man åt ena hållet för att få fördelar och "rädda" sitt egna skinn kan man göra det åt andra oxå det är ju inte svårt att inse.Det blir ju oftast den som inte flyr man tror på.

På gott och ont.

Det finns dom som tror dom kan glida genom livet, dom får det svårt. Alla måste göra rätt för sig och sköta sina uppgifter.Det går att "smita" undan ett tag men till slut kraschar det,folk tröttnar på att vänta, på att få tillbaka lån, på att va snälla. Att leva på andras snällhet går ett tag men inte i längden. Att lova runt och hålla tunt får konsekvenser som känns ordentligt.I Sverige har vi det ganska bra, om vi bara är villiga att göra det som krävs så får vi ekonomisk hjälp men det krävs ju lite av en själv men det finns i alla fall.Vill man inte ställa upp på dom kraven som krävs har man gjort ett val att försörja sig själv och har ingen mer än en själv att skylla på. Tycker det är ganska rättvist, varför ska en del jobba och slita om andra bara kan "hämta". Självklart ska det finnas vissa krav för att bli försörjd. Alla gör sina val och beroende på valen man gör får man dom konsekvenser det ger på gott och ont:)Som vuxen lär man sig att man får ingenting gratis.Och att försöka lura systemet ger konsekvenser som känns.

Finns inte.

Vissa MR Är så fruktansvärt barnsliga så dom tror att håller dom sig undan finns dom inte hmm. Kanske jag istället kunnat vara till hjälp många gånger. Nu får jag bara samtal av andra om MR där dom vill veta vart han är..... om jag vet..... om jag kan......Vilken bil..... Jag kan och jag gör och jag säger.

Jobbat.

Jobbat ett par timmar idag, underbart att va tillbaka.Hoppas att jag får mer tid snart för 25% är då inte mycket, men ska inte klaga bättre än inget ju. Jag tycker det är lite orättvist, det finns dom som hatar att gå till jobbet vore det inte mer rättvist att dom blev sjuka och måste va hemma, Jag som verkligen stormtrivs på mitt jobb(så mycket att jag flydde dit under en period)Det är som ett andra hem, ett par år va det som mitt enda hem och jag mådde dåligt när passet va slut och jag tvingades hem till eländet. Numera trivs jag hemma oxå som tur är. Hade jag blivit sjukskriven och varit tvungen att va hemma för några år sen hade jag dött.Så lite tur i oturen va det allt:)Eller så hade jag kanske tagit tag och ändrat min sits långt tidigare, något jag aldrig får veta nu och ingen ide att tänka på heller, alla gör vi misstag i livet och det är väl bra att man rättar till dom nån gång i alla fall.

Så blev det.

Jag hade en kille som va otrogen. Han va så korkad så han trodde jag gick på att han jobba över:) Istället planera jag och kollade upp alla regler så jag visste hur det gick till när jag kasta ut han. Kall och beräknande kan det tyckas men mina känslor va sen länge döda och då går det att va sån. När så dagen kom trodde han på fullaste allvar att han skulle gå från mitt hem med hälften.Tji fick han med lagen på min sida fick han endast det som lagligt va hans. Jag tänkte först va snäll och ge mer men när han börja kräva då blev det stopp på min snällhet, en säng tänkte jag låna ut men pga missförstånd blev det inte så och det är jag glad för idag.Tv, täcken och annat han fick låna har jag inte sett röken av så tur va det att jag inte låna ut mer. Fattar inte hur dumma killar tror vi tjejer är, dom tror dom kan luras hur lätt som helst och den här killen han va ju inte smart nånstans.Kunde inte fylla i en blankett ens hur tror han då han ska kunna lura någon alls.Ha ha. Hans bästa straff är att han numera blir lurad och vet inte ens om det.Mitt liv rullar på bättre än nånsin och han sitter i sin egen sits.När jag va nära att avslöja hur lurad han blir så fixa donnan det på sitt sätt. Och det va ju tur han kan ha det:) Goes aurond comes aurond

Tvätt.

Gråmulet! Bra väder för tvätt, tvätta igår en maskin men fick besök och glömde bort den.Fyra timmar senare kom jag på att jag hade tvätt i maskin. Bara att tvätta om, suck. Men har man maskin hemma som jag gör det ju inget:)

Lång dag.

Nä kanske dax för en dusch och sen sängen.Det har varit en tröttsam dag. eller en lång dag som gjort mej trött låter bättre:)

Ha ha ha.

Kollar på sex and the city, Och kan inte annat än skratta för i det här avsnittet har samantha sex med en som har väldigt liten så hon inte känner att det är igång. Har en viss erfarenhet av det jag med. Det sägs ju att det inte spelar någon roll och tro mej jag predika det för stackars killen med det problemet oxå. Men det spelar roll om den är såååå liten, men det går ju att göra annat och säga något och såra gör man ju bara inte. Men det är bra trist.

Förändring.

Har varit en bra dag och fått mycket gjort, pengar för datorn kommer nog lösa sig.......så småningom. Nu på kvällen kom trevligt sällskap med gott fikabröd. tänkte på det idag att alla mina härliga vänner är tillbaka som viss person "skrämde" bort. Det tog ett tag men klart värt att vänta ut. Förändring går inte på en dag eller vecka:)

Fin dag.

Det verkar bli en fin dag, och jag har fullbokat hela dagen. Jag har lovat hjälpa pappa med olika saker då han åkt till Barcelona med mamma på mini semester.Sen är det möten och lite annat som ska göras under dagen. Dax att sätta fart så slipper jag stressa:)

:)

PEOPLE COMPLICATE THINGS TOO MUCH.. You miss someone? Call Wanna meet? Invite. Wanna be understood? Explain yourself. Have questions ? Ask.Don't like it ? Say it. ... Like it? State it. Are you in the mood? Do it. Want something? Ask in the best possible way to get a yes. We have just one life...Let's be simple and happy!!.

Fika.

Har haft mina systrar och svägerska på fika, trevligt trevligt. Det blev tyvärr bara en slät kopp kaffe. Hann ju inte baka när dom bara dök upp.Att sitta och prata i lugn och ro är bra, blir lite stojigt på släkt kalasen:)

Idag

Idag ska jag bara va hemma och mysa, vädret verkar bli bra för det oxå:) Har haft en hel del att göra sista dagarna så hemmet har kommit i skymundan. Men en gråmulen dag som denna är perfekt att ha som pyssel och slödag.

CSI- maraton.

CSI- maraton till sex i morgon bitti:) Dom flesta avsnitt har jag ju sett men dom är så bra att man kan se dom igen.Och många är ju gamla så dom kommer man ihåg varefter man tittar. I tio år har CSI gått på tv och är fortfarande lika bra att se.Cathrine, Nick och Brass har medverkat i alla 254 avsnitt, det är bra jobbat.

Ängel.

Är jag en ängel utan vingar, med glorian på sne´
med tindrande ögon, som älskar att le?
Du kan älska mig eller hata mig, ogilla mig, det är upp till dig!
Men jag har inte tid att hata dem, som hatar mig...
-För jag är upptagen av att älska dem, som älskar mig ♥

Kalas igen.

Nu har jag varit på kalas och mumsat massa gott. Måste nog ändå få i mej lite pizza till middag så det inte bara är kakor och skit. En kväll framför tv:n kväll ikväll.

Kalas.

Efter en slö morgon med tidning,kaffe och god frukost är det nu dax för kalas. Brorsdotter fyller tjugo så nu bär det snart iväg på tårta och godsaker.

Jobbat.

Jobbat mitt första pass på jobbet efter sjukskrivningen, Så härligt. Jag får ju inte jobba så mycket precis men lite är bättre än inget:) Och eftersom dom inget kan göra för att jag ska bli frisk kan jag ju lika gärna va på jobbet lite istället för att bara sitta hemma och vänta på att något ska hända.

Dansa.

Detta är till alla starka människor, som har gått igenom en hel del i livet och överlevt! Jag är stark för jag känner till svaghet, jag har medkänsla eftersom jag har upplevt lidande, jag lever för att jag är en kämpe, jag är klok eftersom jag har varit dum, jag kan skratta, för jag har känt sorg. Jag kan älska eftersom jag har känt förlust.   Är du en stark människa som har ridit ut stormen, men ändå älskar att dansa i regnet! ♥

Middagsgäster.

Har haft trevligt middagsbesök:) Mycke skratt blev det när jag manekänga med kläderna jag fått.Ja en del va ju ok och satt bra men resten såg jag ut som en stoppad korv i. Det va typ två storlekar förlitet och vissa saker fick inte ens en fjärdedels byst plats i. Men man ska ju roa andra och det gör jag så gärna. Nu blir det tv och slappa lite.

Ångmopp.

Nu har jag prövat min nya ångmopp, och jävlar va bra den va men jag skulle inte betala så mycket pengar själv för den. Nä då hade jag nog slavat med den vanliga. Men fort gick det jävlar bara flög fram. Dom som vill lägga ut några tusenlappar för att moppa lättare och fortare så rekomenderar jag den. Själv skulle jag göra något roligare för dom pengarna. Men jag tackar ju inte nej till en gåva:)

Planer.

Somnade till slut om inatt, och vakna ännu en gång pigg, Idag blir det "bara va" dag, för sist blev det ju stockholm istället för en sån dag.From idag har jag ingen inneboende, inte för att jag märkt så mycket av personen men ändå, nu är jag helt själv i lgh och kan börja planera rummet,kul ska det bli.Jag har ju alla möbler men en del står ju v-rummet och nu måste jag börja jaga och kolla efter ny soffa dit.Innan dess kan jag ju inte flytta in möblerna dit. Blir ju lite tomt i v-rummet:) Men bokhylla,pyssel,tv och tv-spel,ena dvd:n,leksaker m.m kan jag ju ordna med. Skönt att få bort alla leksaker från hallen.Tror jag ska ställa in den stationära datorn där oxå så jag får "tillbaka" hela min walk in closet.Kanske kan jag få in skor och jackor där då oxå så den andra walk in closet kan bli inneförråd. 

Vakna.

Vaknade pigg som bara den, till vilken nytta då? Kan juknappast göra så mycket vid denna tidpunkt:)Tar en islatte Och cigg på balkongen och njuter av tystnaden.

RSS 2.0