Hitta ett gammalt fint smycke:) Bland annat.


Allvar.

Varit på lunchdejt, det va trevligt fast vi prata om många allvarliga saker ,kan ju inte skratta och prata om roliga saker jämt.sen fick jag oväntat fikabesök på eftermiddagen så middag blir sent idag, är mätt! Kvällen tillbringas nog i soffan och badkar:)

Religion:)


Luncha.

Idag blir det att åka iväg och luncha med trevligt sällskap. Inga mer måsten står på agendan och lunchmåsten är ju väldigt trevliga.

Kanon!

Helgen va kanon och dagen idag likaså, nu blir det snart Bandyträning så jag får röra på mej lite. Idag va jag på yoga oxå kanonkul på Onsdag blir det fysträning och i helgen blir det dansträning någonstans på roligt ställe:) Jag ska ha tillbaka kondisen så jag kan börja med Zumba och ridning......så kul!

Stackare!

Haft en underbar dag med lunch på Mångfallens hus med min hemlige vän:) Fina saker finns att shoppa där vill jag lova. Pratat med Blondie och hört om resan samt skrattat gott åt vissa som tror dom är så intressanta så dom tror man ägnar dom tanke ochn tid hi hi. Ja det va roligt, Men det klart skriften tolkas av läsaren och är man självupptagen kan man nog få allt att handla om en själv tro att allt kretsar runt en ha ha. men hur kan man tro man är så intressant?och är ens liv så ointressant så man måste vända och vrida på texter så det passar in på en själv för att själv tro man är intressant? Det är som att vända aftonbladets horoskop så det passar in, det är ju riktigt roligt ju.Jag bara MÅSTE berätta det för P:)


Hade inte en tanke på det:)

Lägger jag ihop ett plus ett så märker jag att det finns en så patetisk människa som tror jorden kretsar kring den. Måste va hårt att vakna upp och inse att den inte är så intressant så den ägnas ens en tanke. Men kan man göra någon glad över att tro den är intressant så gör väl inte det något:)

Lördag.

En härlig Lördag som innehållit det mesta av mys, och det bästa är att den är inte slut än:) Och imorgon är det Söndag och det är inte sämre det. Skönt är oxå att den blonda har landat i Sverige igen så allt är bra. Hon kan va som hon vart men orolig blir man när spralliga Blondies är i utlandet och far.

Le Male.

Det bästa jag vet i doft är Le Male, det vill jag(kräver ha ha) att mina dejter har. Kanske inte varje gång men ofta. Den luktar såååå underbart.Jag brukar köpa det i present åt dom så jag vet att dom har:) Bra kombination eftersom jag gillar att ge presenter och jag gillar doften.

Vädret.

Ser ut att bli ett underbart väder för promenad och bakning. God morgon världen! Dagen blir vad du gör den till.

Ombytt.

Nu vet jag spelet men jag har sagt det förr, Det jag inte förstår är varför inte låtsas som den ene inte finns?Att lägga ner så mycket energi på att tala ner den ene gjorde mej misstänksam.Det gjorde mej även intresserad av fiskar. Kanske händer igen, bara ett tips:)

Skratta bäst,skratta........

En del dömmer andra efter sig själv.

En del förtjänar en Oscar:) Puss,puss.

Päls!

Varför tror en del killar att alla tjejer gillar samma saker? JAG gillar inte pälsar, jag gav bort två minkpälsar jag fått till rädda barnens loppis insamling. Inte min grej det där med päls!

<3


Underbart.

Vilken mtsig dag. Åkte iväg lite tidigare och gick på den stora loppisen, mitt sällskap va av olika anledningar inte pigg på att gå dit:) Sen strosa vi runt och kolla olika affärer och efter det mat på o`lerys det va mums. Köpte lite saker jag vet brorsan behöver så jag åkte dit och lämna det när jag kom hem.......och blev kvar. Jättetrevligt det med. Ja det blev en heldag med mys av olika slag och en oljelampa inhandlades plus en del annat @bra att ha@

Mys.

Idag ska jag snart åka några mil och ha en mysdag med en "vän". Äta lite lunch och kolla lite affärer. Ett mysigt avbrott i vardagen och bra början på helgen.

Härligt!

En del män,pojkar,killar vad ni än kallar dom vet precis hur vi kvinnor,tjejer eller vad ni kallar er vill ha/höra:) Och om dom inte kan säga det av någon anledning så skriver dom sms. Och dom behandlar en som en prinsessa. Men vad hjälper det om man vet vad det är/varit där och bara lite sånna känslor kom :( då har man ju i alla fall en kär vän som säger rätt saker vid rätt tillfälle, eller ska man dra sig undan för att inte såra? Tycker jag inte om man varit uppriktig.Och får man presenter så är det ju hans val, det kan ju va "tack för hjälpen" eller nått.

Dagen.

På dagen har jag ätit lunch med kär vän (så får jag nog skriva), På eftermiddagen åkte jag och besikta bilen, det gick kanon. När jag ändå va där handla jag lite mat sen åkte jag till sjukhuset och hälsa på en vän(mer vän med exet) som fått en propp i hjärnan,usch. Efter det som hänt ville jag SE honom och se hur det går.Vill inte uppleva det som hände min andra vän en gång till.Men här gick det åt rätt håll och han är kvar på sjukan så dom har koll,käns skönt. Nu blir det middag och sen...............

Trevligt.

Idag har jag varit och ätit lunch med en kär manlig bekant, jätte trevligt va det. Sen på kvällen fika jag med en kvinnlig vän trevligt det oxå.

Diamanter.

Ignorera aldrig någon som verkligen bryr sig om dig, en vacker dag märker du att du förlorat en diamant när du va upptagen med att samla stenar:)

Tål att tänka på, ibland tar vi diamanterna för givet.

Vänner.

Vänner! Det är inte alltid dom man umgås mest med, Vänner är dom som ställer upp i vått som torrt, vänner glömmer inte bort en, Vänner har en axel ledig att gråta ut mot och är nån att dela glädje med, Vänner har alltid en plats åt en, Vänner vänder inte ryggen till om man råkar fela, vänner tar ett förlåt, Vänner är inte mer än människor dom vet att man inte alltid väljer rätt.Vänner kan man bråka med utan att det blir livslångt.En vän är någon du kan gå till när andra vänder ryggen. Jag har många vänner:)

SNÖ!

Äntligen snö! Jag gillar snö, det blir ljusare, mindre blött och knarrar så mysigt när man går. Jag gillar alla årstider men hösten kan bli lite för lång när snön inte infinner sig.Det är mysigt med "gråväder" men inte för ofta. Skotta är ju oxå bra motion så det får man ju oxå ta som positivt, gratis träning till Beach 2012.

Det finns ju andra ställen:)

Eftersom jag inte kan skriva(får inte) Om det mesta jag gör på dagarna och med vem så blir det bara att jag haft bra dagar och fått mycket gjort. Kvällen kommer troligtvis att tillbringas i soffan med godsaker att äta:)

Pendeltåg.

Får se om jag ska iväg idag. Fick mess om att pendeltågen från byn som gud glömde inte gick, men hörde på tv nu att dom börjat gå igen.Ingen ide att åka om vissa bestämmer sig för att stanna hemma idag, blir lite tokigt då hi hi.Har lovat att inte skriva om vissa saker här för en del har fått hjärna och kan lägga ihop ett plus ett och det blir så mycket onödigt som kan leda till kaos.

Wallander.

Wallander, inte världens bästa deckare men världens bästa miljö. Längtar till sommaren och Ystad, har redan bokat nu är det bara att vänta.

Härliga helg.

Bara söndag kvar av denna härliga helg:) Och eftermiddagen ska tillbringas med fikabjudning med vänner från varstans.Till kvällen ska det lagas Lasagne :) Bra att ha i frysen. Fått en hel del gulliga mess, det gör mej glad.

Helg.

Ännu en lång,lugn,skön helg framför mej.Ikväll blir det softa i soffan med godsaker, imorgon baka och kvällen--------- på söndag blir det sova länge,långfrukost och fikabjudning med alla möjliga från både nära och lite längre bort. Ser ut att bli en bra och mysig helg som innehåller det mesta.

Stora väskor.

Ja inte blev det bara lunch, det blev återigen packa lite hi hi trodde vi gjorde det tillräckligt igår. Men det är bra.....för tillfället har jag äntligen lyckats få in.

Vanlig dag.

Idag blir det nog en vanlig dag:) Med lite lunchbesök,städning och promenad. Igår blev ju en snurrig dag med akut utryckning och allt vad det innebär, men det sluta ju bra det är ju huvudsaken. Men det ska bli skönt att få umgås på lunch och skratta lite och inte bara prata problem jämt:) Idag ska det bara pratas minnen och ljus framtid, det behövs ibland:)

Akut.

Som vanligt blir det inte som jag planerat, fick sticka iväg akut för att nån mådde dåligt:( Men efter lite snack så va det inte så farligt eller så mörka personen. Skönt att kunna ställa upp i alla fall, fått så mycket av den personen förr så nu är det pay back time, och det gör jag så gärna. Vi prata mycket familj, Det viktigaste tycker jag är att ALLA barn får lika mycket plats och på lika vilkor, vuxna klarar sig alltid men barnen får bara hänga med och inte alltid på lika vilkor. Hemskt när det blir så, måste kännas hemskt för dom barn som inte är lika "välkomna" och för den föräldern är det ju oxå hemskt för. Vad säger man till barnen? Hur gör man som förälder? Och hur tänker den som inte välkomnar? Ja jag skulle ALDRIG acceptera sån situation helt enkelt.Och dom som gör det gör det nog bara en kort stund i desperation. Alla vill ju ha sina barn och att dom ska känna sig välkomna och älskade.

Lång frukost.

Efter att ha sovit länge, ätit lång,god frukost är det dax att ta tag i dagen.Lite städning,lite promenad och lite besök kanske:) En helt vanlig dag alltså.

Suck.

Ännu ett dödsfall i min närhet. Vad är det som händer, käns som jag är i kyrkan jämt.Såååå träkigt.

Broar.

Har inte sovit så mycket inatt, gäsp.Va till byn som gud glömde. Jag har lovat min "vän" att inte läsa.Det blir så tokigt då tycker han.Men ibland "smyg"läser jag, sorry.Speciellt när han ber om ursäkt för saker jag inte bör veta. Det gör ju inte mej något igentligen,tycker bara inte man ska bygga onödigt höga fantasibroar för fallet blir så onödigt högt då. Jag har ju inte med det att göra, jag varken bygger eller faller och dom är vuxna.

För mycket tid över........

Fick höra idag av min "vän" lite saker som kan ställa till det lite för oss,suck. Kan folk inte bry sig om sig själva istället för att va "medborgare" på ett märkligt sätt.Det rör ju inte mej personligen men vet Blir sur på folk som lägger sig i endå, samma har hänt en väldigt nära och det ledde ju inte till något men är irriterande och bökigt. En del har för lite att göra helt enkelt. Bara hoppas det inte leder någon vart på det hållet heller, men det gör det nog inte.

Fika:)

Som vanligt dök ju annat upp:) Blev en biltur på ett par mil och ta en fika med en "vän" som hade ärenden. Gott va det och längesen jag va på just det cafet. Dom serverar bara ekologiskt och hembakt. Vi brukar åka dit med jobbet och fika på somrarna. Det glöms lite på vintern, och på sommarn är det ju mysigare där, Då sitter man ute vid bäcken och myser. Lika gott va det i alla fall och trevligt hade vi, fast det va tunga bitar oxå. Men bra att blanda alla sorters ämnen:)

Dyker upp.

Sovit som en prinsessa. Idag ska jag bara fixa med tvätt och städning. En lugn och vanlig dag idag med. Inget mer planerat, men man vet ju aldrig vem/ vad som dyker upp:)

En bra dag.

En bra dag, Fikat med en "vän", sen va jag barnvakt åt syskonbarn . Kom hem nyss, har bara hunnit äta lite. Nu blir det slappa med en kopp kaffe och Budapestbakelse. Vanlig och bra dag helt enkelt.

Fika.

Nu iväg och fika med......:) Gott i gott gott. Får se vad det blir efter det he he.

Helg,

Nu börjar denna underbara helg gå mot sitt slut. Jag har hunnit med och numgåtts med alla, till och med varit med blomma till en yngre som flyttat till eget:). blivit ordentligt ompysslad har jag oxå och ändå har jag hunnit bara ta det lugnt och mysa med. Kan en held bli bättre.

!!!!!!!!


Nattmess:)

Hade nästan precis somnat när jag vakna av ett mess, suck. Det va någon som ville förklara sig för att..... och jag kan ju inte......Som om jag bryr mej liksom. Skiter väl i dom ha ha .ibland är en del rädda att bli övergivna:) Men tur att jag gick upp för jag hade glömt stänga av datorn. Så nu blir det stänga av allt och sova.

Bara ler.

Sååååå nöjd och bara ler hela tiden! Underbart helt enkelt.

Så är det MR:)

Ha Tålamodz3

Karma.


Mätt.

Packade dator och papper och gav mig iväg.....i blåsten. Och möts av stor poliskontroll i byn som gud glömde Men jag har ju laglig bil och kör lagligt så det va ju inga problem. OM man vill bli mätt och va ostörda så kan jag rekomendera pizzan i stjärnhov, vill man ha mer väljer man ett annat ställe. Men nu ska vi visst fortsätta. Bävar mig lite för hemresan i detta blåsiga väder i min lilla bil men det är det värt.

2012

2012 känns redan som ett kanonår! På alla plan. 2011 sluta i mycket positiv anda och detta år börja likadant. Visst är det mycket som ska falla på plats men alla pusselbitar finns nu, bara att lägga pusslet och det tar ju en stund men med alla bitar vet man ju att det blir klart och då gör det inget om det tar en stund. Alla gör sin del på sitt sätt så är det lagt till sommaren:) Rom byggdes inte heller på en dag men med strävsamt arbete blev det gjort. Man måste offra för att få och jobba för att få bättre. Idag till byn som gud glömde och fylla i sista papprena sen vänta på hanteringen som i detta land kan ta tid, men vet man vad man väntar på för gott går det fort. Känner mej stolt över både mej och viss annan.Och nu verkar vi fått det lugn vi ville ha, det går liksom lättare då. paranoida blondies är jobbigt att ha i närheten när allt ska fixas.Men det fixar smicker,djupa blickar och lite uppoffringar av tid.

Fredag!

Fredag! imorgon är det lördag och jag ska bli ompysslad och uppassad, bara ha det bra och njuta utan stress och middag serverad m.m härligt.Idag blir det att plocka bort det sista av julen, stakarna ska ner, ja vissa ska upp he he men dom i fönstret ska ner.

:)


Hemskt.

För ganska längesen fick jag ett mail, det va en som ville träffa mig och prata. Den historien som berättades va otrolig. Jag säger historia för sann va den INTE. Den innehöll både incest, bråk kriminalitet och en hel del annat. Jag prata med en vän om det för hon känner oxå huvudrolls innehavaren av historien och hon sa oxå att berättaren måste va....... Jag bestämde mej att spela med he he. Berättaren fortsatte berätta osanolika saker och jag spela hjälpande och fråga massa och berättaren bara öka och öka sina saker att berätta. Till slut va det så mycket och så stort så jag stoppa för jag förstod ju att det va något sjukt över det och bekräftelse sökande. Tror berättaren fick kickar av att berätta om alla hemska saker. Glad är jag att huvudrolls innehavaren inte fått höra allt och varför berätta det? Nä det är nog säkrats det läggs locket på där, för vem vill höra om att man är både misshandlare och utövar incest m.m. roligt va det att spela med tills det blev för mycket då blev det obehagligt. som tur va så va det ju till mej det berättades och jag vet ju att det inte är sant, det kunde blivit vad som helst om det berättats för någon som trodde på det.Vet att historierna berättas till och från än, hoppas det är till sånna med sunt förnuft.

Papper.

Papper, papper,papper. hjälper till med papper, lönebidrag, aktivitets stöd m.m en djungel av papper när det gäller jobb.tur man kan ringa och få vägledning. och bra att allt finns så det blir jobb och lön och så småningom vettig bostad:) Men att hjälpa till känns ju bra. Och ett jobb är lösning på mycket.

Hårt jobb.

Känns skönt när hårt jobb och fix ger resultat, etapp ett är klart. Fira får vi göra när allt är klart och livet leker.Fira nu får dom göra som tror allt är klappat och klart redan:)

Hinsehäxan.

Kollat på Hinsehäxan! Hon gav mej namnet kastrullhäxan här efter att ha läst hennes bok. Hon satt på Hinseberg, jag jobba som Kock. Boken va bättre men filmen va bra. Jag gillar när det är sant och inte massa påhittat skit. Jag har läst Linda Lovelacy bok oxå, den skulle jag vilja kom på film men den skulle bli för hemsk. Trams är inget för mej, riktig vara ska det va, från verkliga livet. Fantasiböcker är för dom med skygglappar och lever i fantasivärlden:)En av mina nära va en av dom i filmen,inte som skådis utan spelades av en skådis, han va med i Hinsehäxans liv i bakrunden för länge sen, Han kallades fasadklättraren då men i filmen namnges han inte alls. Jag har fått höra många historier likt denna film:)

Usb.

Mysig och lugn dag tillsammans med hjärta. Lagt över kort på usb åt hjärta samt hjälpt med lite papper.  Nu blir det middag och fortsatt mys. Fick erbjudande att åka med uppåt en snabbis,kan ju passa på att hälsa på vänner. Men det blir nog mer stressigt än kul. Fast bilresan kan ju bli kul, får fundera.

Ha ha

Sug o slicka - få toppen hård,
Ge dig inte förrän den står.
Närma dig sakta med öppet sinne.
Pröva på sen och stick den in.
om den böjer sig och inte vill,
... ... ... slicka en gång till.

Att trä en synål är fan inte lätt!! ;)

Speciellt när dom ofta har fel.


H


Grrrrrr.

Jag gillar inte att dela, men det beror ju på vad:) att dela badrums skåp-nej men delar man skåpet delar man ju utgifterna och det gillar jag.Så det löste jag med att enkelt köpa ett badrumsskåp till. Nu är det ju så att ibland "glömmer" tillfällig gäst sina badrumssaker,hur fattar jag inte men jag kan ju inte köpa ett skåp till så jag får väl dela med mig av en liten bit av mitt, väldigt liten för personen har ju eget och inte betalar den hälften av utgifterna heller och då får man inte så stor bit. Det är ju inte så långt härifrån till byn som gud glömde så igentligen behövs inga badrumssaker på den vägen.......tycker jag och inte är det så ofta och länge heller.. Kläder "glömmer" den oxå så en liten låda har jag oxå fått dela med mig grrrrrr. Får bli hårdare där minsann.Det va faktiskt längesen personen sov över och behöver ha dessa saker med sig igentligen. Jag har mina strikta bestämmelser så det så!Och jag lämnar ju inte saker och kläder där, jag sover ju inte där heller(tycker inte det är trevligt) men lämnar inte när jag bara är på besök. hmmmm ett tag trodde jag nästan nån smyg flytta in, Nu är det inte sååååå mycket grejer sen jag sa till men grejer är det.

Lunchdate.

Idag blir det lunchdate. Höra hur helgen varit fast jag har ju varit underrättad via mess. Ringa och fixa lite ang jobb åt...... eller jag ska inte ringa bara peppa och stödja.Vuxna kan ju ringa själva:) Mycket mer blir det inte idag.

Att tänka på.

Om en hund vore din lärare, skulle du kanske lära dig saker som dessa:

■ När någon du älskar kommer hem, spring alltid och möt dem.
■ Låt alltid känslan av frisk luft och vinden mot ditt ansikte vara anledning nog för extatisk lycka.
■ Bits inte när det räcker med att morra.
... ■ Låt andra veta när de inkräktar på ditt område.
■ Spring, hoppa och lek en stund varje dag.
■ Ta en tupplur då och då, och sträck alltid på dig innan du stiger upp.
■ Njut av uppmärksamhet och var inte rädd för andra människors beröring
■ Om det är varmt ute, pausa ibland och lägg dig ner på rygg i gräset
■ När du är glad, dansa runt och skaka på hela kroppen
■ Oavsett hur ofta du får skäll - tjura inte. Spring tillbaka på en gång och bli sams istället.
■ Njut av den enkla glädjen i en promenad
■ Var lojal.
■ Låtsas aldrig vara något du inte är.
■ Om det du vill ha ligger nedgrävt, gräv tills du hittar det
■ När någon har en dålig dag - var tyst, sätt dig nära och erbjud tröst genom att bara vara ♥

Styrka kommer inte från att vinna. Kamp utvecklar din styrka. När du går genom olika sorters svårigheter och beslutar att inte ge upp , det är styrka...♥


Fikagäster.

Idag blir det baka lite till fikagäster som kommer, Bullar finns ju som alltid i frysen, men lite kladdkaka med glasyr kan ju va gott oxå. Förutom fikagäster blir det lugnt och slappt.............hoppas jag.

Gör jag ofta nu för tiden:)


Play.......

Ibland slår en del huvudet på spiken, och jag tror inte ens den fattar det he he.Men många vill ju dela ut en Oscar just dit:)

Gottis.

Hemma i hemmets lugna vrå. Köpte lite gott på vägen hem(Fetaost,lufttorkad skinka,oliver och brie). Så nu blir det slappa i soffan och äta gott efter en bra och trevlig dag. Livet är till för att njutas av.längtar till nästa helg, då ska jag njuta och bli omhändertagen utan stress och bara äta gott och bli uppassad. DET är något att se framemot.

Ha ha-

En kvinna låg och solade på stranden. Plötsligt flög det upp en humla mellan benen på henne. Hon fick panik och sprang (så gott hon kunde) till en doktor. Hon berättade vad som hänt och doktorn svarade:
- Gå hem till din man och be honom smörja in snoppen i honung, låt honom försiktigt för in den och locka ut humlan.
- Men doktorn, jag är tyvärr singel!
- Jaha, då kanske jag kan hjälpa dig.
Så han hämta honung, smorde in sitt vapen och började sedan sakta föra in den. Det gick en stund, men så började han att öka takten mer och mer.
- Men vad gör du? skrek kvinnan. Du skulle ju ta det försiktigt.
- Jag har ändrat mig! Jag skjuter den jäveln istället!

Förorten.

Slagsta måste va förorten gud glömde, Net on net och hotellet med alla orginal är väl det enda dom har. Nä JAG har inget där att göra men sällskap kan man ju va.

Sött.

Fattar inte hur alla mess kan komma utan att nån reagerar. men det har väl med inteligens att göra. och ytlighet.samt självupptagenhet:) Snart blir det stänga av och sova skönhets sömn......eller nått he he.

fantasivärld.

Gå med på allt, acceptera allt för smicker. Finns det något svagare och ytligare. Att leva i fantasin med skygglappar är väl ok ett tag men man måste ju vakna upp till slut. Och ju längre det tar desto hemskare är verkligheten.

Vänner.

En del människor blir man så glad i, att man kunde gå genom eld och vatten för att de ska ha det bra ♥. Detta har ingenting med sympati att göra, utan bara ren kärlek ♥. Det finns människor som med sin vänlighet ,öppenhet, värme och ödmjukhet berikar våra liv ♥. Man vet inte hur många sådana människor det finns, men när du möter dem så kan du inte ta fel......♥♥♥ kram

:)


MR


Trettondan.

Sovit gott, ätit långfrukost,kollat mess:) och bara njutit av lugnet. Det är ju trots allt Trettondan. Dagen kommer förhoppningsvis fortsätta i samma lunk med en promenad i det underbara vädret,en kaffe i hamnen och mysa lite.

FIRA!

Vilken dag! Läkarbesöket va bra, gav hopp liksom. Ska genomgå en 8 veckors lång behandling som förhoppningsvis ger mej bättre förutsättningar:) Jag är ganska envis och den har hjälpt mej långt . För ganska exakt två år sen fick jag min dom, ett år kvar på denna sida, ja ni hör ju själva, det va TVÅ år sen HA! Och eftersom jag aldrig ger upp och aldrig accepterar negativa svar så vet jag att två år blir många,många mer. För bara ett halvår sen sa dom att jag skulle va beredd på att inte få jobba på mitt underbara jobb något mer HA! jag jobbar idag 75%. Under denna resa har jag lärt mej att ALDRIG tro på läkares negativa svar. Mitt nästa mål är att bli helt frisk och smärtläkaren tror på att om nån klarar det så är det jag och min envishet  ( ingen har förut blivit frisk).Jag har en framtid och jag kommer bli jävligt gammal HA! Ingen läkare talar om när det är dax för mej, bara jag bestämmer det och det är alldeles för underbart att leva så jag ska leva jävligt länge HA! OCH Läkarna eller rättare sagt läkaren för det är bara en av dom som är vettig nog att tro på mej, Tror oxå jag når mitt mål.Ska fira hela helgen, och jag hoppas det är lugnt i byn som gud glömde så jag får fira ifred. Och än sålänge ser det ut att va det men med blonda vet man aldrig.....tyvärr. Att fira idag passade bra för en kompis fyllde år så vi fira med mat och tårta ihop.

RO


:)


Underverk.

Att be om ursäkt och be om en andra chans ÄR stort och modigt. Alla som gör det ärligt är värda en andra chans. Att kunna ta emot ursäkten och ge en andra chans är lika stort och två som kan det kan göra underverk.

Ordspråk.

Jag älskar inte dej för du är vacker, Du är vacker för att jag älskar dej.

 Jag blir inte älskad för jag är vacker, jag blir vacker för jag känner att du älskar mej.

 Trygghet,tillit och äkthet.Gör att jag känner mej vacker.

Helg.

En lång härlig helg framför mej. Idag blir det läkarbesök, så ovanligt....not.Men förhoppningsvis leder det till något bra. Helgen kommer bli lugn och mysig med lite besök och middagar. Precis som jag vill ha det. Mer detaljerat finns som vanligt.....

Så sant


Hmmmm

Hmmmm att ha FB trodde jag inte va nån grej med bekräftelse, jo kanske för en del. Tror dom flesta har det för att lättare hålla kontakten med vänner långt bort, samt att man "hittar" gamla vänner igen. Skitkul tycker jag. Men nu förstår jag vänförfrågan:) Fast twitter är ju typ samma som FB.

Presenter.

Vilken underbar dag! Fick jättefina presenter av den bästa, Döskalle askkopp, ciggfodral med döskalle på(ursnyggt)Någon vet att jag gillar döskallar, tyvärr även när det gäller karlar oxå he he och ett fräckt armband:) Jag är lyckligt lottad. Och en ny vänförfrågan på FB fick jag oxå, vet inte riktigt vad som hänt där, men kul är det. Underbart helt enkelt.

:)

Att sticka ut och åka i min lilla bil och denna blåst låter som dålig kombination. Men det är det nog värt:) Man får väga för och nackdelar, jag slipper ju åka till byn som gud glömde i alla fall.

Ta,ta,ta.

Varför förstår inte en del att man kan inte bara ta,ta,ta. Man måste ge oxå! Och när nån har det tufft och kämpar måste man stötta hur "sjuk" man än känner sig. Om man lär sig att ge så får man så mycket tillbaka utan dramatik och bekräftelse sökning. Man får aldrig ärligt och äkta om man inte ger av samma. Fattar ju alla, hur blond får man va?

Inget att skämta om.

En underbar dag, och kvällen blev blåsig och mysig. Blev kallad gmilf idag (jag är ju mormor och farmor) och det av någon jag kunde va mor till:) känns ju inte helt dumt, inte för att tanken finns men............Hypokondri är inget att skämta om, speciellt inte om man är lite lagd ditåt själv. Och ibland är dom sjuka på "riktigt" faktiskt. Imorgon blir en ny bra dag hoppas jag.

prinsessa.

Sovit som en prinsessa, kan man göra annat efter en sån kväll:) Idag blir det lugnt, lunchdejt och lite ringa och fixa så saker går framåt. Skönt med jul och mys men härligt när det blir som vanligt igen oxå. Alla är åter på jobb och möten och träffar kan planeras bättre, slippa stressa och trixa.

Vanligt.

Haft en mysig dag och ännu mysigare eftermiddag:) Imorgon blir nog oxå en mysig och bra dag. Nu är ju allt som vanligt igen och folk återgår till jobb och vardag så även vi. Nu blir det lunchdejter och roliga möten igen, Skönt med rutiner och ingen stress. Kavla upp ärmarna och kämpa på, men kul är det när resultaten kommer.

Ordning.

Nu är ordningen återställd och allt som vanligt igen.

Gnäll.

Ibland undrar jag hur folk orkar gnälla på allt. Dom gnäller när dom har barnen, gnäller för att dom inte har barnen. Att dom är panka men slösar på olika aktiviteter och alkohol, över att dom är trötta men är uppe halva natten, över jobb när dom bör va glada att dom har ett,över julen , vädret sist men inte minst. Sluta gnäll och gör det bästa av situationen istället.

Typiskt svenskt.

Såg filmen "Äntligen midsommar" Så jävla typiskt svenska högtider med så höga förväntningar som slutar i kaos. Och alla hemligheter och otrohet, det är väl inte typiskt svenskt. Varför hålla ihop om man inte kan va ärliga och trogna, gäller ju både partners och vänner.Sanningen sårar ibland men aldrig lika mycket som lögnen.Men många har inte en aning om vad partnen gör eller känner,den ena tror att allt är rosa moln och den andra vill igentligen bort men spelar spelet, har sett det många gånger, just nu faktiskt,

God mat.

Kollar på en film delvis inspelad i Trosa, lite kul. Sällskapet kunde inte komma så det blev mys i soffan hela dagen. Ibland  blir det inte som planerat men ändå bra. En hel dag med slöa i soffan och god mat behöver man ibland. Och sällskap får jag ju så ofta,vem vet kanske tassar in nån sen.

Soffan.

Polis skolan är väl inte direkt min favoritfilm, men om man får mysa i soffan och bara ha det bra så står jag ut med den.Ibland får man ta det bra med det mindre bra:)

GOTT NYTT ÅR!


Mysdag.

Perfekt väder för en mysdag. Inte ens mat behöver jag laga för resterna räcker till oss båda och det va ju bara jag som åt det igår:)Löjromstoast finns ju tyvärr inget kvar av men varmrätt och massa efterrätt,mums.

Bra År.

GOTT NYTT ÅR! Gårkvällen va kanon, träningsvärk i skrattmusklerna. Fasadklättraren underhöll oss alla med historier från "den undre" världen. Idag blir det att röja upp, det mesta hjälptes vi åt med inatt men lite är kvar. Att önska mej ett bättre år går nog inte men ett lika bra år går ju:) Kanske dom detta år kommer på ett botemedel, det skulle ju va fantastiskt men det går bra ändå så att få ett lika bra år igen skulle va underbart och alldeles tillräckligt.Hoppas ni oxå får ett bra år.

RSS 2.0