:)

Ta inte tårta med på kalaset:)

NYÅR!

Nyårsafton! Börjar med shopping och fortsätter med god mat och dryck i trevligt sällskap.Nyårsdagen blir det bastu, chill och mys med mer god mat och ännu mer mys. I LIKE!

Nyårsfix.

härligt att bli bjuden på Pizza när man håller på och Nyårsfixar, mums vad gott det va. Nu på`t igen innan det blir chill och mys i soffan:)

Powernap

Efter en natt med alltför lite sömn.....igen. tar jag mej en powernap innan jag börjar fixa inför Nyår:)

Nyårs presenter

Varit och handlat nyårs presenter bl.a. På rean:) nu blir det gofika. Ikväll orkar jag väl bara ligga på soffan och ha det gott:) 

Så kan det gå.......

Prata med en vän nyss, och fick veta att Eldvaktaren va inte bara vi två som visste utan tre:( ja ja skadan redan skedd.Och egentligen inte mitt problem......

Citatbok.

Köpte en bok med Citat och ordspråk från Jultidningarna och hitta ett ja vad ska man säga.......
Citat 1: Om han är otrogen MED dej är han troligtvis otrogen MOT dej.Citat 2: Den motpart man får i förhållandet har man förtjänat.itat 3 Mången man skulle älska sin partner mycket mer om hon va nån annans.
Det finns många kloka ord i den boken:)Men det finns Citat som är lite mer positiva oxå, dom kommer en annan dag.

Ensam kväll.

Riktigt skönt att va helt själv igår kväll, det har varit mycke umgänge dom sista dagarna:) Mysigt och kul men skönt med en ensamkväll då. Idag blir det lite fix och trix efter dessa slappa och kärleksfulla dagarna.

Utkast: Dec. 29, 2013


Bad....

Kom hem trött som F-N från pappsen och tänkte lägga mej i ett bad innan tuppluren. Ha ha den som bada i gryningen hade lämnat en svart rand efter sig, tur smutsen hamna där:) det blev en dusch och sen spraya smutsranden och rengöra efter sömnZZZZZZZZZZZZ

Ha ha

Ha ha som vanligt när eldvaktaren är här ligger det saker kvar:) pannlampa kan va bra att ha i mörkret.

Tupplur

Har sovit typ en timme då jag fick besök inatt..........eller gryningen:) tänkte ta mej en tupplur men ack nej då ringde pappa och ville jag skulle komma så tuppluren får vänta. Men en frostnatt ska man väl klara och absolut värt det he he.

Typ en timme

Inte mycket sömn inatt inte, en timme ca. Eldvaktaren gick för en liten stund sen så nu blir det väl lite mer sova:) har man trevligt går det bra att va vaken hela natten men nu är jag jävligt trött, men fan va värt det är ibland.

Utkast: Dec. 27, 2013


Sov....

Sov rätt länge idag, kanske för att jag hade trevligt igår och somna sent:) Men nu är brunchen intagen och kaffet uppdrucket. Dax att ta tag i dagen och göra något vettigt.

Över.

Julen är över! Nu tar vi nya tag och siktar mot Nyår. Trerätters, glitter och fest:) Efter det kommer tråkiga Januari och Februari.......fast det beror ju på vad man hittar på. I år blir det nog kul.

Utkast: Dec. 26, 2013


Utkast: Dec. 26, 2013


Annandag Jul.

Dagen börja med lång mysig brunch, har betalat räkningarna så någon nytta blir gjord idag:) Nu blir det fortsatt mys och chill. Det är väl vad Julen ska va mys och chill:)

Juldagen!

En härlig dag att bara mysa och slappa på. Mycke godis, mat och dryck, tända ljus och bra på tv.En härlig och underbar dag med mycket kärlek:)

Utkast: Dec. 25, 2013


Utkast: Dec. 25, 2013


Liknar......


Iväg....

Lite förväntansfull och se när den (enligt mej) perfekta husvagnsklappen ska öppnas ikväll:) Nu iväg en sväng till kära bror.

Julafton!

Julafton! Göra sig iordning och stressa iväg och fira hit och dit....NÄ inte i år:) Sitter med kaffe och skinkmacka i lugn och ro, har öppnat två av alla mina klappar. Senare blir det en sväng till bror en liten stund. I eftermiddag blir det lugnt och skönt, mysa, äta ,öppna resten av paketen och bara ta dan som den kommer. Ingen stress i år.Besök framåt kvällen blir trevligt. GOD JUL alla där ute.

Dan före.....

Dan före..... Idag blir det att åka runt med klappar och framåt kvällen fixa det sista inför morgondagen. Mys på hög nivå.

Julklapp.

Nu har jag beställt en julklapp till mej själv:) Ja kanske Eldvaktaren får glädje av den oxå ha ha. Nu blir det till att börja med lite middag, eller ska man kanske äta hämtmat idag:)

Julstök.

Köttbullarna=Check Jansson=Check Julskinkan=Check julgodis=Check Nu är det bara resten kvar:)

Fjärde Advent!

Fjärde Advent! Idag blir det julmusik och laga julmat.En lugn och härlig mysdag helt enkelt. Lite oväntade besök kan det ju oxå bli:)

!
Fikat.........

Vaknade av Eldvaktaren sen bar det iväg och handla det sista, jag som va klar ha ha, Kom hem med mer kassar än jag kunde bära.fikat och bytt klappar med tre vänner har jag oxå hunnit med. Men det blev bara köttbullarna som blev klara idag. Resten gör jag imorgon och på Måndag:)

God morgon

God morgon världen! Idag blir det sista jul shoppingen för i år, ska inget ha egentligen men mysigt att känna av jul ruschen. Och något hittar man ju alltid:)

Svenska hjältar.

Kollar svenska hjältar galan och tårarna sprutar:) en av hjältarna är min brors dotter som va med och hjälpte Alek. Jag vet hur dom fixa och trixa och hade en massa jävla anamma för att få ihop pengar till hans operation. Vilka hjältar och det va aldrig nått snack att inte hjälpa och det kom från eleverna själva. Toppenbarn helt enkelt. Tänk om fler tänkte så då kanske vi slapp all mobbing och skit.

Utkast: Dec. 20, 2013


Njuta.

Idag blir det Lunchmys med väldigt trevligt sällskap:) kan aldrig bli för mycket av det. Till kvällen blir det fix och mys och kolla vad som behövs såhär i sista minuten, för imorgon ska jag in och shoppa det sista och njuta av julruschen.

Utkast: Dec. 20, 2013


Utkast: Dec. 19, 2013


Middag.

Lite shopping och nu en middag med Eldvaktaren innan hemfärd.

SMS

Fått sms att jag ska hämta paket från Postkodlotteriet:) Undrar vad det kan va. Eftersom jag känner mej ok idag får jag åka ner och hämta det och stilla min nyfikenhet.

Kopierat från bloggen Underbara Claras Värld

Problemet är inte barn som curlas – utan barn som aldrig curlas.
Postat 17 december, 2013
Senaste tiden har debatten om curlade barn blossat upp igen. Psykologen Alf B Svensson uttalade sig i Expressen i veckan om att vuxna måste sluta behandla sina barn som kungar. Läkaren David Eberhardt har precis släppt en bok på temat, som handlar om hur barn tar makten i svenska familjer och är alldeles för bortskämda. Experterna är samstämmiga – svenska barn curlas för mycket! Och medierna hakar på, helt okritiskt. Journalister läser dessa debattartiklarna och böcker och känner sig så träffade att de vill bjuda in alla tänkbara ”experter” i ämnet till morgonsoffor och panelsamtal. Och så blir myten om de bortskämda, curlade barnen en allmänt vedertagen sanning. När verkligheten faktiskt är att curlade barn ett privilegium för friska, välbetalda medelklassföräldrar. Och det stora samhällsproblemet är inte de barn som curlas, utan alla de barn man önskade att någon vuxen, någon enda gång, kunde curla.

Barnfattigdomen är hög i Sverige och oerhört många barn riskerar att fara illa. Barn till alkoholiserade föräldrar, till föräldrar som brukar våld mot varandra eller mot barnen. Barn till föräldrar med svår psykisk eller fysisk ohälsa. Barn till föräldrar som upplevt krig och svåra trauman, som de aldrig haft möjlighet att bearbeta. Barn till utfattiga föräldrar som inte har något jobb, eller kanske har flera jobb men ändå inte pengar så det räcker. Barn till föräldrar som aldrig är hemma, eller är hemma fast aldrig riktigt närvarande. Det stora problemet vi borde prata om är inte curlade medeklassbarn utan alla barn man bara önskar kunde få uppleva curling. Någon enda gång. Att deras föräldrar kunde ha resurserna att sopa banan för sina barn lite mer. Packa en matsäck, hjälpa med en läxa, ställa fram frukost, lyssna färdigt, gå på ett föräldramöte, vara klassförälder, leka, tjata, skjutsa och hämta från aktiviteter och sitta uppe och vänta sent om natten. Sådant där som är självklarheter (och kanske bortskämdheter för många) men som för andra barn är en ouppnåelig dröm. Därför att deras föräldrar av olika anledningar själva har det jobbigt.

Otroligt många barn är inte ett dugg curlade. Hinder i deras liv sopas aldrig bort av föräldrarna. Sådant som andra föräldrar tycker är självklarheter att göra för sina barn, blir aldrig gjorda för dem. Men den privilegierade medelklassen sätter som vanligt agendan för vad som ska debatteras. Vilken sanning som ska bli den rådande. Och istället för att diskutera hur samhället ska hjälpa dessa utsatta barn – diskuterar vi hur många julklappar det är rimligt att köpa och om mellanstadiebarn ska få äga iphones. Om hur störande det är att barn avbryter vuxnas samtal vid middagsbordet. Som om det vore en självklarhet att alla barn ens sitter vid ett middagsbord.

Vilken jävla dum debatt. Prova att höja blicken en gång.

Utkast: Dec. 19, 2013


!!!!!

Välj inte bort dina barn!
26 mars, 2012 in Okategoriserade
36 VotesNi gör ju det!

”Nej, inte jag!” säger ni.

”Jo, det gör ni!” säger jag.

När ni säger att:

”Om du inte vill träffa min fru/sambo/tjej/man så får du inte träffa mig heller! Vi hör ihop – vi är som ett paket – så mig och Kajsa/Kalle eller inte alls! Vad väljer du?”

Självklart ska du välja att träffa din tonårsdotter eller tonårsson (för det är ofta de som ”säger ifrån”) trots att hon/han inte vill träffa din nya tjej/man!

Självklart!

Självklart ska du visa att ditt barn är det viktigaste av allt!

Självklart!

Barn behöver tid på sig att anpassa sig till nya förhållanden.

De vuxna kräver ibland att barnen på bara ett par år ska anpassa sig till skilsmässan, flyttarna, nya partners och dessutom ska de vara trevliga och glada!

Vad kräver ni av era barn egentligen??En sund och normal reaktion på när ens föräldrar ska skiljas/skiljs är att sörja det som inte längre finns – att marken de stod på rycktes undan från deras fötter.

Sorgen är olika i olika barn beroende på ålder, och allt möjligt annat. Barn måste få TID att sörja och hantera att mamma och pappa inte kommer att leva ihop längre. De behöver också få TID på sig att förstå hur verkligheten därefter ska se ut, för dem, och för föräldrarna.

Hur lång tid beror på vad det är för barn, men jag brukar säga att man ska låta barn få 1 år på sig att ”landa” i det nya.

Sen har vi allt det andra….

Ibland har vuxna verkligen ingen alls förmåga att sätta sig in i hur det är att vara barn, och ändå har ni varit barn själva!

Berättelsen om Stina

Stinas mamma och pappar skilde sig för några år sedan. Stinas mamma bodde kvar med Stina i radhuset, men pappa flyttade iväg, 12 mil bort, för han ville bo i Stockholm ”äntligen!”. Stina undrade inom sig varför pappa valde att flytta så långt bort, för hon älskar sin pappa och ville att han skulle bo nära, så hon kunde bo varannan vecka, men pappa ville ”vara fri!” och ”bo i Stockholm!”. För det hade han aldrig gjort.Så Stina fick träffa pappa, i hans ungkarlslya, varannan helg. Det var okey. Men Stina längtade och saknade pappa hela tiden däremellan. Hon berättade för mig att egentligen var hon ”pappas flicka” och hur kunde han då flytta så långt bort?

Så träffade pappa Anna. Anna blev snabbt gravid och de flyttade ihop i en större lägenhet i Stockholm. Stina fortsatte åka dit varannan helg, men kände sig ”utanför” och som om hon trängde sig på, när hon var hos pappa och Anna.

Så föddes lilla Molly. Stina tyckte att pappa och Anna var ”överdrivna” med hur de var mot Molly. Hon var ju söt och så, men Stina tyckte att hon helt glömdes bort. Hon fick inte komma och hälsa på lika ofta längre, för Anna var så trött….

…och om Stina var förkyld, eller bara lite snorig, fick hon absolut inte komma, för Molly kunde bli smittad.

Ibland kunde det gå 2 månader mellan mötena med pappa.

Så fick hon veta att Anna och Pappa skulle flytta till Annas hemstad, som låg ännu längre bort. Pappa berättade detta glatt, att han fått ett bra jobb, att de köpt ett stort hus, där Stina skulle få ett eget rum…

De flyttade.Nu skulle Stina åka till pappa och Anna en gång i månaden, för att åka så långt varannan helg var för dyrt. När Stina kom till Annas och pappas hus hade de gjort iordning ett litet rum till Stina – det minsta i huset – och Molly hade det största, för hon måste ju få plats med alla sina leksaker. Och Stina var ju ändå där så sällan.

”Men om jag skulle vilja BO där då, hela tiden? Skulle jag få det då? Och vilket rum skulle jag få då?” frågade Stina mig…

Stina berättade att hon mest satt vid datorn när hon hälsade på i familjen. Anna klagade till Stinas pappa att Stina var så ”lat”. Anna tyckte att hon skulle tvätta, städa och plocka undan efter sig, men Stina förstod inte varför. ”Jag bor ju inte här! Jag hälsar ju bara på, jättesällan!” fräste hon då irriterat. Pappa sa att hon var en del i familjen, och Stina tänkte att ”det har jag inte varit sedan du flyttade, pappa!” men det vågade hon inte säga.Stina hälsade på mer och mer sällan. Den enda anledningen till att hon skulle hälsa på var ju att hon saknade sin pappa och ville träffa honom, men han envisades med att Stina skulle umgås med ”hela familjen” och krävde att Stina skulle ”vara en del i familjen”, som hon inte var, så hon gav upp.

Hon gav upp sin älskade pappa!

Och pappa tänkte att ”Nu är hon tonåring och då vill hon ju inte åka hit förstås. Hon vill väl vara med sina kompisar!” Han sa till Stina att han förstod om hon inte ville komma, men Stina blev då ledsen över att han inte förstod, och egentligen hade hon velat att han skulle sagt att han längtade och skulle vilja att hon kom oftare.

Stina tänkte att Anna tyckte att det var skönt att Stina inte kom så ofta, för de bara tjaffsade ändå, om slängda blöta handdukar på golvet och icke-bortplockad disk….

………………………………………………..

Det här är bara EN av alla de pappor/mammor som inte tror att de ”valt bort sitt barn”….

Det här är bara EN av de pappor/mammor som tror att de haft ”bra kontakt” med sina barn efter skilsmässan…

Det här är bara EN av de pappor som inte förstår hur viktiga de är!

Och att man inte kan ”välja bort” ett barn.

För barnet går sönder lite grann – inuti.


Sjuk:(

Sjuk idag:( Så det blir vila och film hela långa dagen.Fast lite tvätt kan jag ju passa på att fixa.

Utkast: Dec. 17, 2013


Utkast: Dec. 17, 2013


Utkast: Dec. 17, 2013


Idag Glader....


En vecka.....

En vecka kvar till Julafton. Jag gillar mest tiden före, själva Julafton är inte så viktig det är förberedelserna som är mysigt.Köpa klappar,laga mat och godis samt göra julstämning. Så idag fortsätter jag att slå in dom klappar jag köpt.

Utkast: Dec. 16, 2013


Unna mej.....

Jaha då har jag sålt en till bil, kanske ska byta jobb ha ha. Bra extra pengar blir det, ljuvligt. Men nu tar jag ledigt från bilar till efter Nyår. Och nu drar jag iväg och spenderar lite pengar på mej för att fira, undrar vad jag ska unna mej.

En vecka.......

Imorgon om en vecka är det Julafton. Slutspurten med slå in klappar, rulla köttbullar, göra Janssons, julgodis och julskinka. Gå och äta Julbord ska jag oxå hinna med förstås. Underbart, roligt och så mysigt. Börjar med att slå in jobbarkompisarnas klappar.

Underbart.

En mysig,fullspäckad helg lider mot sitt slut:) Nu blir det Johan Falk och chill i soffan. Underbart.

Tredje advent.

Söndagen börjar med mysfrukost och tre ljus tända. Sen fortsätter helgen i julmysets tecken:) ha en härlig tredje advent.

:)

Kvällen fortsätter med..........:)

Helgen.

Nehej dax att göra sig redo för helgen, massa roligt som ska hinnas med:) Tiden fram till julafton är nog den bästa på hela året, bara mys och roliga saker hela dagarna.

Gyllene tider.

Gyllene Tider, inte direkt min musik men nostalgiskt är det. Konstigt nog är det en Gessle låt jag sagt att om nån sjunger den för mej så är det enda chansen till att jag gifter mej ha ha Och jag säger inte vilken:) Blir liiite svårt då.

Given julklapp till given person:)


;)


Luciadejt

Det blev ingen lugn hemmadag, det blev Luciadejt med Eldvaktaren:) Så nu blir det en härligt mysig hemmakväll istället.

Lucia

Lucia på tv, kaffe och lussebulle=Mysmorgon. Idag har jag inga måsten eller annat så det blir mys hela dagen lång.Vad kvällen har att erbjuda får vi se.Kanske det blir repris från igår:)

Utkast: Dec. 12, 2013


:(

Polisen Huddinge
På tröskeln mellan liv och död...

Under det senaste året har det i Stockholm ringts in en bra bit över 300 samtal, per månad, som initialt handlat om självmordsförsök och självmord. Ibland kan det räcka med ett samtal och vidare hjälp, ibland så behöver vi rent fysiskt rädda livet på en del människor, och emellanåt slutar det dessvärre med det definitiva - döden.

Under 2012 tog runt 340 personer, i Stockholms län, sitt liv. 340!

En vanlig myt när det gäller självmord är att det är farligt att fråga en deprimerad person om den har självmordstankar. Man tror att det kommer utlösa en risk för att personen tar steget och begår självmord, som att man "väcker den björn som sover".

Så är det inte, tvärtom. Det är viktigt att våga prata om det. Våga närma dig och våga fråga även om det känns svårt. Det kan vara precis det som personen väntat på, att en medmänniska ska våga fråga hur han eller hon mår. Det kan vara det lilla som behövs.

Det finns hjälp att få. Här är några tips om kontakter:

Röda korsets jourhavande kompis (rkuf.se) chatt som är öppen vardagar 18.00-22.00, helger 14.00-18.00.

Nationella hjälplinjen, 020-220060, texttelefon 020-220070. Öppet alla dagar 13.00-22.00.

BRIS måndag-fredag 15.00-21.00, lördag-söndag 15.00-18.00, telefon 116 111.

Jourhavande medmänniska, alla dagar 21.00-06.00, telefon 08-702 16 80.

Jourhavande präst, alla dagar 21.00-06.00. Nås via 112.

Länsakuten, S:t Görans sjukhus, dygnet runt 08-123 492 00.

Vid pågående självmordsförsök - ring alltid 112!

Hjälp oss gärna att sprida detta budskap. Tack!

/ Reine, yttre befäl

Frukost.

Frukost och nyhetsmorgon. Sen blir det ärenden på byn.Får se om det blir lunch med Eldvaktaren, men tycker det är lite lamt för min smak. Kanske det blir nått annat till kvällen med mer action:)

Denna Tomte får gärna "komma" många gånger ha ha
Pusta ut

Fyra paket vann jag i leken:) nu byta om pusta ut innan middag och kalas, fest hela dagen lång:)

Paketlek.

Idag är det fest hela dan. först Adventmys med paketleken sen ikväll är det kalas med middag och mycke godsaker till fikat. Hämta mina stövlar som jag lämnat in för att byta dragkedja på ska jag väl oxå hinna med, fast det är ju ingen panik jag har ju fler par:) En bra dag tror jag det blir, ha en underbar dag ni med.

Utkast: Dec. 10, 2013


Julklapp.

Köpte Husvagns julklapp oxå och den är bara så perfekt:) Jag blir alltid så nöjd när jag hittar den perfekta klappen ha ha det är roligast med julen-jakten på att köpa bra klappar.

Shoppat.

Varit och slösat bort lite av pengarna från bilförsäljningen, kul när det inte tas av lönen. känns som om man inte gjort av med några pengar fast man shoppat:)

Morgon tv

Sovit sådär, vaknat ett par gånger och trott det va morgon, men somnat om. Jag är väl så utsövd så jag behövde inte mer:) nu blir det morgon tv och frukostmys innan jag tar tag i dagen. 

Det mesta

En härlig dag går mot sitt slut, den innehöll det mesta och det bästa. Nu blir det Chill framför burken med gott tilltugg.

Utkast: Dec. 09, 2013


Lyckligt pirr......

Nä dax att bege sig. Hoppar och skuttar av lyckligt pirr i kroppen, livet har blivit som jag vill och jag trivs så in i helvete bra att ha det som jag har. det känns helt underbart och snön gör det bara bättre, Med lite tålamod får man det som man vill:)

Sålt Galanten:)

Jaha då har man sålt en bil! bara ett par kvar:) Det blir härliga extrapengar till jul.

Några Citat om kärlek.

Är man lycklig i sin relation är man inte otrogen.

Mannen vet inte hur han ska göra slut, Kvinnan vet inte när.

I ett riktigt bra förhållande tar förspelet aldrig slut.

Kärleken är det enda som blir större ju mer man slösar med den.

Man måste kyssa en himlans massa grodor innan man hittar sin prins.

He he

Fixa lite hemma sen lunch med Eldvaktaren he he trevligt trevligt. Ikväll blir det chill och burken.

Utkast: Dec. 09, 2013


Snö.

Vilken härlig helg och sovit länge idag. Snö och vackert ute är det oxå, en härlig Måndag kan ta sin början. Älskar snö tyvärr så ska den visst smälta bort igen:( Men det hinner komma mer:)

Andra Advent.

Vaknar pigg och nöjd till andra advent. Gårkvällen va mysig,trevlig och rolig och jag är nöjd och glad toppen helt enkelt. Nu blir det mysfrukost och två ljus tända och nyhetsmorgon på burken.

:)


Dubbelbokad.

Dubbelbokade mej till ikväll:( Men som tur är så har Eldvaktaren fler att umgås med så det gick ju bra att avboka. Nu fortsätter denna kväll med..........

Sovit........

Sovit så himla bra, det gör jag alltid när det är oväder. Idag blir det lite plock och mys hela dagen utan några större ansträngningar. Till kvällen kommer eldvaktaren på besök, det blir trevligt he he. Mysa, softa och bara njuta hela helgen. 

Grått.....

Grått, disigt tråkigt väder, men inne är det mys med tända ljus och sol i sinnet. Så vad gör det att vädret är tråkigt:)

Julmarknad.

Fick oväntat trevligt besök igår kväll, kunde bjuda på lite Saffransbullar och kaffe bland annat. Hade tidigare i veckan fått höra att hen va eldvaktare ha ha, kärt barn har många namn.Idag är jag då lite seg då det blev sent i säng. Idag har jobbet Julmarknad som jag ska gå på, den brukar va den mysigaste marknaden.Hoppas Sven håller sig borta så vi slipper blåsten.

Utkast: Dec. 05, 2013


Utkast: Dec. 05, 2013


Mums!
Saffransdeg.

Så nu står saffransdegen på jäsning och jag passar på att ta lite god lunch och softar lite, sen blir det bullbak och plocka iordning i hallen i väntan på stormen. En mysig hemmadag helt enkelt.

Sno nåns namn.

Fick ett mess från en "vän" att hen bytt nr, och det är ju inte något konstigt med det. Men eftersom hen har så många konstiga "vänner" som gjort falska FB och mailadresser i hen´s namn förut blir jag alltid lite paranoid. Ska en människa som hen behöva bli misstrodd att ha bytt nr bara för att nätet gör så att andra kan "sno" ens namn och ställa till det. Nätet är bra men många oärliga kan använda det emot nån och det är ju förskräckligt.

Snöstorm.

Dom varnar för snöstorm i eftermiddag, så himla mysigt.Kanske inte mysigt om man måste ut och köra bil men om man som jag ska va inne i eftermiddag är det underbart.

Va på affären och där satt denna snibben.
Thai.

Haft en trevlig lunch med god Thaimat och mysigt sällskap. Nu blir det lite tvätt innan svägerskan kommer på en fika:)

Utkast: Dec. 04, 2013


IP nummer.

Anonyma komentarer godkänns inte och IP nummret kan ju spåras. Bara ett tips:)

Chill

En trevlig och mysig dag är snart till ända.Nu blir det lite chill och burken en stund innan sängen.

Trevligt

Trevligt och överraskande lunch sällskap:) nu blir det lite slötittande på en film och kanske slumra en stund.

Frukostmys.

Trött! men ibland är det värt att vara det:) Tidig lång frukostmys he he.Får ta en liten powernap frampå dagen så blir det nog bra.Nu sätta igång dagen och få något gjort.

Lite före och efter bilder vid användande av droger.


Hela kvällen......

Lilla frysen avfrostad, tvätten klar och hela kvällen kvar:) Förbereda något gott till kvällsmat och sen bad och chill.

Utkast: Dec. 01, 2013


!!!!


Advents presenter.

Varit på marknad, ätit lunch med trevligt sällskap, Köpte bara lite Advents presenter och godis, Nu blir det glögg och pepparkakor med ädelost på.

Första Advent.

Första Advent! Den mysigaste högtiden enligt mej, ingen stress och massa måsten utan bara mys,tända ljus och njutning.Och Marknad! med massa gott att handla, inte massa krims krams som det är på sommar marknaderna. Nä nu fixa iordning mej och dra iväg på marknad.

RSS 2.0