Mc ställ

Köpte ett mc ställ till min dotter av en kille, när hon använde det kom ÄGAREN fram och undra vart hon fått det ifrån, tur hon visste namn och adress på säljarn:) det blir nog inte kul för säljaren. Men just nu är det lite katt och råtta lek och den ska få pågå ett tag till:)


Välja

Stranden eller shoppa? Igår shoppa jag så många fynd så jag fick " blodad tand" men stranden och klipporna lockar oxå. Det får nog bli stranden med mys först och shopping efter så slipper jag välja:)


Karma.

Njuter varje dag och myser för "Dukat bord" är den som är dummast och betalar, dom andra får gratis. Som man bäddar får man ligga, gräv en grop åt andra och du faller själv i är helt rätt ordspråk. Och jag mår bara så bra. Karma heter det:)

Utkast: Jul. 30, 2013


Komiskt va rätt ord:)


Njuter


"spanarna"

Idag har jag varit vid stranden hela dan. Bakat bullar till "spanarna" så dom orkar hålla ut tills det är dax:) nu ska jag snart duscha och sova.


Nybakat

Nu blir det frukost med nybakat bröd:) sen blir det stranden nånstans med lunchkorg. Mys hela dagen alltså.


Dag/kväll

Haft en helt underbar dag, kvällen likaså . Har tillbringat en hel del tid med mina föräldrar vilket alltid är trevligt.


Dagen D

Dagen D är här:) Nu kör vi hela vägen. Fan så jävla kul och framför allt skönt.

Bada.

Nä nu blir det Klämmingen och bada, så varmt och skönt idag och jag ska möta upp några till så det blir trevligt sällskap oxå:)

Inbrott

Dottern har haft "inbrott" lite tråkigt att märka att en avundsjuk vän varit och snott typ alla kläder och smycken, bla en specialdesignad ring( men den går ju att spåra för det finns bara en:)). Men dom rör sig ju i samma gäng så kläderna kan inte användas så ganska onödigt gjort. Men så är det väl med tjejer avundsjuka går före förnufft.

Kanon.

Gårdagen va kanon och full av info.Nu är det inte långt kvar av leken, kommer sakna den tror jag ha ha. fasadklättraren har skickat sina, dottra sina och jag mina det blir en härlig blandning. Och dom där uppe i storstan jublar för att äntligen nån som tar tag i det:)

Jul. 24, 2013


Väntar

Säger som triss reklamen "Plötsligt händer det!"


Räkan

Katt och råtta lek är ganska kul faktiskt och jag är bara nära mobilen ha ha


Hoj:)

Ser ut att bli en fin dag, stranden kanske får sig ett besök. Ikväll blir det middag ute med trubadur och trevligt sällskap. Fick löne specen och varje gång blir jag överraskad positivt.just nu är allt så himla bra men har ett litet orosmoln på min himmel, jag vågar inte åka hoj:) men med träning blir nog det oxå bra till slut. Kanske jag så småningom kan svepa genom landskapet bak på hoj. Till dess finns det som tur är bil:)


Mulet

Lite mulet idag passar på att tvätta upp efter första resan så jag har något att packa till nästa:) lämna lite saker till farbror blå ska jag oxå göra sen blir det nog middag ute och en kvällspromenad.


Insekt

Nu är mailet ang min bil lämnat, dom va inte så intresserade av den som sagt det till mej mer av den som sagt det till den som sa det till mej. Jaja jag skiter i vilket bara det blir utrett:) dom hade hittat en insekt idag oxå som spred ett personnr som inte va så vidare poppis. Det händer saker typ hela tiden, men dom gillar att leka katt och råtta leken så man vet aldrig när saker och ting händer och sker, lika bra är ju det.


Tanka på......

Haft en riktigt mysig dag med sol, bad, shopping och mys. Behövde "tanka" på lite varg innan jag packar och drar igen, kort håller längtan borta hur länge som helst:)


Myser

Hemma är allt bra skönt, speciellt när man varit borta ett tag. Nu myser vi ordentligt:)


:)

Iaktar varenda steg och inväntar..........


Sol

Sol, bad och shopping blir det idag:) nästan sex veckor semester har jag i år och fem till att ta om jag vill, men det vill jag inte. Semester är härligt men jobba är också underbart så en bra balans är det perfekta.


Katten!

Nu är cirkeln sluten. Någon vill gottgöra för gammalt skit:) det finns gott i alla.


Den som.......

Den som väntar på nått gott väntar ALDRIG för länge. Ju längre desto mer blir det ha ha


Njuter

Snöret drar ihop sig, och det ska gå lite sakta så det känns:) själv njuter jag me god mat och mysigt sällskap


Utkast: Jul. 20, 2013


Utkast: Jul. 20, 2013


Misstag.

Alla kan göra dumheter och misstag, OCH alla kan be om ursäkt:)

Mys.

Vilar mej och kollar bilder jag fått för att ha på semestern:)och nej dom läggs inte upp här, FÖR privata he he.Ni får hålla tillgodo med en del mindre privata. Ikväll blir det lite fest och mys.

Väder.

Härligt väder för shopping , semester är bra underbart. Ta dagen som den kommer och göra det som passar vädret.


Bringa:)


Tiden går

Ju längre tiden går desto argare blir dom, inte mej emot;)


Härligt.

Ja som väntat va ingen där ha ha men det va redan förberett och inplanterat då vi vet gemensam bekant på Dalarö :) livet är så härligt ibland. När dom minst anar........


Kul att kolla på:)

Kort och filmer kan man ju spara fast man dumpar, kan ju va kul och kolla på ibland ju.


:)

Det är så typiskt en del killar, dom kryper tillbaka till det dom förakta för att slippa va ensamma.


Utkast: Jul. 18, 2013


:)


Leksak.

Varför kan man inte bara leka, varför ska det förstöras med en massa allvar? Mycket roligare och leka och ta dan som den kommer, byta leksak ibland och inga sura miner. Nä det ska alltid förstöras med allvar och nästa steg snack.Och vill man inte ta nästa steg och "bli vuxen" blir det tjurigt och argt, hur vuxet är det?:) Men som tur är finns det många leksaker att byta "trasiga" med:)

Utkast: Jul. 18, 2013


Utkast: Jul. 17, 2013


Tvåa.

Varit på Tullen och käkat samt kom tvåa i musik quizen:) Det va ju riktigt bra för det va rekord i tävlande lag idag.Trubaduren fortsätter spela en massa bra godingar och vi njuter.

Mys.

Varit och turistat i min "egna" by med min mor och min dotter, shoppat och lunchat och myst hela dan:) Nu blir det lite fix innan kvällens bravader.

Dottra.

Igår skulle jag köra hem dottra men hon ville stanna och det fick hon ju förstås. Det va länge sen vi umgicks såhär mycket, så himla trevligt. När jag åker skulle ett par bekanta låna min lgh men fått förhinder så nu kan dottra ha den och hälsa på alla i släkten, Det blir ju som semester för henne oxå:) Igår va vi och lämna lite grejer som stod i vägen och fixa lite skönt med hjälp, efter det blev det pizza som belöning:) Idag ska vi strosa i byn och käka lunch nånstans med mamma. Mys på hög nivå med andra ord.

Precis!


Leka

Man kan inte bli sur och tvär bara för att jag bytt lekkamrat, det va avgjort! Nu ska jag göra det jag gillar bäst:)


Utkast: Jul. 16, 2013


Hallen.....

Tomt,rent och snyggt i hallen igen, ja förutom alla skor då som inte får plats i skohyllan:) Så skönt att komma hem och slippa se statyer,pälsar och skit det första man gör. Tack för hjälpen!

Kusinerna:)


Köra hem.....

Köra hem dottra och lämna massa saker, sen blir det tvätta och packa innan jag får besök:) ringa lite samtal och fixa oxå. Kanske hinner vi en sväng till stranden.


Jul. 15, 2013

"Varför tror du inte på min kärlek idag när du gjorde det igår, inget har ju förändrats" kanske just därför;)


Jul. 15, 2013


Energi....

Åhh så skönt imorgon har jag en ren hall, spelar ingen roll på vilket sätt borta är sakerna i alla fall. Idag har jag ställt allt rätt och det känns skönt ska inte göra om misstaget, orkar inte slösa energi på någon otacksam. Det finns så många tacksamma att slösa den på:) någon som inte hittar på saker för att slippa tacka. Ja nu är det lugnt och fridfullt så det blir en latte på balkongen och njuta.


Utkast: Jul. 15, 2013


Väntar......

Väntar in dottra med vän, ska bli kul att träffa dom. Den här vännen har jag aldrig träffat men det blir säkert bra. Inte mycket sömn blev det inatt, men det gör inget får sova en annan natt istället:) Idag ska mycket fixas och göras så det blir ordning och reda igen.

Från båda:)

Tur man spar allt! Hitta både mess och mail från båda om både r och bröderna. Ja man ska inte lita på nån och man ska ha belägg för allt:) nu är allt klart och det är skönt.


Det är nog känt:)


Ha ha ha


:)


Många småtjuvar skulle tjäna på att jobba:)

Polisen Haninge
OTROLIGT KLANTIGA TJUVAR

Nu i veckan fick en arbetsplats i Haningeområdet påhälsning av sanslöst klantiga tjuvar. Dessa lyckades med konststycket att köra ner ett flertal stora byggmaskiner, som tillsammans har en vikt över 150 ton, i en vattenmättad mark. Vilket gjorde att de sjönk ner i marken och var omöjliga att köra upp igen.

Det hela började med att tjuvarna kom till platsen för att stjäla troligtvis diesel. Då det var mörkt så lyckades de missa vägen när de körde fram med sitt fordon och släckta ljus och ut i den lösa marken. Där körde de fast och kom inte loss. Då var det någon av tjuvarna som kläckte den smarta idén att stjäla någon av maskinerna på arbetsplatsen och dra loss sitt fordon.

Att marken fortfarande var väldigt lös hade de tydligen snabbt glömt. Sagt och gjort, de försökte, och mycket riktigt så satt även det stulna fordonet fast. Men skam den som ger sig tycket tjuvarna och gjorde ett nytt försök, och ett nytt, och ett nytt! Till slut satt flera fordon, såsom grävare och dumprar och andra maskiner, nerkörda i den träskliknande marken.

Tjuvarna gav då upp och lämnade mer eller mindre, ett slagfält av nerkörda maskiner i marken. Att de till slut gav upp och lämnade var nog en bra idé av tjuvarna, för byggarbetarna var inte glada när de kom till jobbet. Det vart stora skador för arbetsplatsen och kraftiga förseningar med efterföljande ekonomisk förlust.

En otroligt märklig historia som visar på att om vissa tjuvar la ner lika mycket arbete på att faktiskt jobba, istället för att stjäla, så skulle de säkert klara sig mycket bra i det vanliga yrkeslivet. Det finns uppslag i ärendet för polisen att jobba vidare med och förhoppningsvis kommer tjuvarna att ”åka fast” ännu en gång.

Magnus, yttre befäl

Utkast: Jul. 14, 2013


Ärligt.....

Det jag trodde va öppet och ärligt va visst inte det, ups. Men va fan helt blåst hela denna jävla tid kan ingen va. Men det säger ju en hel del faktiskt, JAG fick ärlighet:)

Ut med det:)

Ja nu ska päls och annat skit bort, jag gillar inte päls även om det inte är min vill jag ej ha den här. Kan ju passa på att rensa annat oxå så jag slipper ha det:)

Utkast: Jul. 14, 2013


Folk.

Fan va folk det är när alla krogar stängt, hela hamnplan är knök full och taxibilarna kör i skytte trafik . Det är mer yra än själva yran:)


Dust Off

Dust Off Rockar loss ordentligt, Yran hörs inte ens.Tror TrosaYran hade tjänat på att ta Dust Off istället för massa DJ:s. Nu är alla vid Dust Off och Yran är nästan tom.

Utkast: Jul. 13, 2013


Riddaren har kommit:)


Helg.

Gårkvällen va kanon! Fira en vän som fyllt år, så trevligt och gott. Idag ska jag äntligen bli av med lite skit här hemmifrån, fira bror blir det oxå. Ikväll blir det middag ute och sen lite Rock n´Roll:) Ja helgen rullar på fint. Är det fint väder imorgon åker vi nog till nån härlig strand och myser med pick-nick korg full av godsaker.

Sol.

Sol,värme och båttur kan det bli bättre början på helgen:) Hela helgen ska gå till god mat, klippor och mys....... samt lite Trosayra. Härliga, härliga sommar.

Lögn.

Jag har en "vän" som luras, bedrar lite hit och dit . Inga större grejer men ändå. Det konstiga är att så fort nån blir arg eller besviken på att ha blivit lurad så tror vännen att den ska bli dödad:) precis som om folk lägger energi på att döda nån för en liten lögn eller nån tusenlapp. Ibland undrar jag om det är för att själv få lite spänning i livet. Eller för att få uppmärksamhet, vad kan det annars bero på? Dödslängtan men för feg för att göra det själv? Och varför fortsätter man om man tror sig bli dödad för minsta lilla? Ja en del tänker då knasigt.


Jul. 12, 2013


Öppet

Så härligt när allt är öppet och ärligt utan massa tjafs och annat. Tycker vi gör det bra! Fast alla fattar det ju inte.


Jul. 11, 2013

https://cdn3.cdnme.se/923487/7-3/pic_51dec87ce087c370849cd90f.jpg">https://cdn2.cdnme.se/923487/7-3/pic_51dec87ce087c370849cd90f.jpg" class="image">


Gränder

Det är väldigt mysigt och vackert på Dalarö. Promenerat bland hus och gränder. Nu blir det snart grillat i trädgården:)


Utslängd:)

Ikväll är jag utslängd från lgh:) Dottra min med vänner ska ha den. Visst får jag va hemma men tror inte jag vill det så jag passar på att åka till Dalarö istället. Mest orolig är jag att hon ska tappa bort nyckeln nu när jag precis bytt lås, har inte lust att göra det igen.

Quiz

Slöat,slappat och myst hela dagen. Nu på kvällen gick vi ut och åt och va med på musik quizen. Det gick inte så bra men roligt hade vi. Nu blir det dusch och sängen.

:)


Utkast: Jul. 10, 2013

Sverige har blivit fattigt Dogge Doggelito: Vi har spolat ned välfärden i toaletten Fattigsverige är på gång. Någonting har hänt i konungarikets Sverige. Villkoren har blivit omänskliga. ORÄTTVIST Växer du upp på ett visst ställe har du ingen chans i det här samhället, skriver Dogge Doggelito, som tycker att vi måste protestera mot nedmonteringen av välfärdssystemet. Foto: STEFAN MATTSSON Mejla Visa alla bilder En person ska göra fyra personers jobb. Man frågar sig trots det, varför så många blir utbrända och långtidssjukskrivna. Inte ens vår statsminister verkar förstå ett så enkelt faktum. En låginkomsttagare har inte råd att stanna hemma från jobbet när han eller hon är sjuk. Sedan kommer det en dag då det inte håller längre. Man går in i väggen. Ensamstående mammor och pensionärer lever i fattigdom. Tiggare, dårar och arbetslösa ökar ute på stan. Samhällsklimatet har hårdnat. Pigga, starka, unga människor är arbetslösa medan äldre får göra fyra människors jobb. Och Gösta får bara ett halvt ägg om dan på äldrevården. Medan direktörerna roffar åt sej pengar för fyra, fem livslängder till. I skolorna får barnen som är vår framtid bara 7 kronor per lunchtallrik inklusive bröd mjölk och smör medan skurkar och banditer glider på räkmackor och får en tallrik för hela 35 kronor. Var är alla pengarna som betalas in i skatt av så många människor? Det är hål i påsen av resurserna som är till för det allmännas bästa. Det finns lagar på att man har rätt att få hjälp i det här landet. Men de hjälpsökande bollas mellan olika myndigheter som försöker skjuta över ansvaret på någon annan. Man tycker hellre synd om våldtäktsmannen och erbjuder honom vård medan offren ifrågasätts och lämnas för att klara sig på egen hand. En bostad är ingen rättighet utan ett investeringsobjekt eller något man kan få svarta pengar från. Hur går det med ett samhälle där man har en stor svart marknad? De som smiter från skatt åker ändå på allmänna vägar som de andra betalat. Deras barn går i skolan och på dagis. Det är en självklar service men man bidrar inte till det allmänna goda utan suger istället ut systemet. Samhällsekonomin urholkas. Den kortsiktiga profiten är det enda kriteriet som är giltigt. Mammons präster mässar i tv. En dag kommer kollapsen. Firmor som på entreprenad kan göra det hela billigare måste dra in på personalen och så ska de ha en vinst också fastän de lägger lägsta budet : Människan ska bara bli som en maskin och jobba, jobba, jobba. Kanske ska vi ha det som i Amerika? Där behöver du inte ens gå hem från jobbet: på arbetsplatsen finns en säng till dig. Lönen är så låg så det är bra om du har tre jobb (sk Macjobs). Om du inte hinner hem till barnens födelsedagar så skickar arbetsgivaren en speciell anställd som inhandlar presenterna och skickar en blomkvast från dig. Företaget äger din tid. I samma anda handlar det om att sjukvården ska bli lönsam. Hur ska det gå till? Var är etiken? Allt var betalt i förväg. Nu lånar landstinget pengar i amerikanska banker till personalens löner. Storsjukhusen kan tänkas säljas ut till utländska intressen. Vad leder det till i framtiden? Folk har betalat skatt i alla tider för att känna tryggheten av att det finns sjukvård, äldrevård och pensioner när den tiden kommer. Nu vet vi inte längre om det kommer att finnas några pensioner överhuvudtaget. Vi är lurade! Pensionsåldern ska höjas så att vi hinner dö innan vi får se något av de pengar vi betalt in under hela vårt vuxna liv. Om vi inte blivit utbrända, långtidssjuka eller arbetslösa innan dess. Då har vi fortfarande en minimal chans att få någon återbäring. Men det är säkert snart slut med det. Skeppet sjunker i rasande fart och inga protester hörs i landet. Utslagningen accelererar. De som har det lite bättre måste skydda sig mot dem som inget har. Kriminaliteten ökar. Vi får bygga fängelser istället för det som det borde satsas på, barn och ungdomar. Barn och ungdomar hamnar i missbruk när de egentligen är krafter som hade kunnat komma till godo i samhället. Segregationen är ett benhårt faktum. Jag tycker att i skolor med mer än 20 procent invandrare borde disciplinen vara benhård istället, och att nationalsången och flaggan bör sjungas och hissas där varje måndag. Växer du upp på ett visst ställe har du ingen chans i det här samhället. Och politiker vill ha fler invandrare men dom vill inte själva bo grannar med dom eller ha dom på sin tomt. Var är det som vi kallade för vårt trygga hemland? Mänskliga resurser förstörs på ett tidigt stadium. Är detta välfärd? Vi hade ett välfungerande system som var modell för hela världen. Många människor hade kämpat för det. Nu verkar det som om vi spolar ned det hela i toaletten. Då blir också fältet fritt för destruktiva krafter. Om vi inte reagerar, protesterar, uppmärksammar dessa omständigheter har vi inget försvar för det demokratiska och rättvisa samhället.

Utkast: Jul. 10, 2013


Utkast: Jul. 10, 2013


Regn.

Regn och grått= mysdag! Idag ska jag inte göra ett skit mer än mysa och kolla på burken. Jo en sak till, äta massa osunda goda saker som godis,ost,pizza och läsk:) Kanske om jag får lust ska jag vika en tvätt, men bara om jag har lust.Igentligen skulle vi ha pick-nick på klipporna vid havet och då hade jag ju inte kunnat vika tvätt.

Utkast: Jul. 10, 2013


Hela paketet

Varför kan inte vissa fatta att alla inte vill ha hela paketet utan bara godsakerna och skiter i resten:)

Sprack.

Skulle ta en dusch, då sprack slangen. Men jag hade ju en ny så nu är den bytt, ibland är det bra att köpa saker så man har hemma:)

Möte

Varit på möte med dottra , det gick bra och alla får sin beskärda del i det:)


Sömn.

Inte sovit mycket inatt:) När jag väl skulle sova så börja det komma mess.Men får sova i kväll för idag har jag först ett viktigt möte att avklara, och stridsyxan är framtagen.

Utkast: Jul. 09, 2013


Träffas....

Ikväll blir det besök, finns alla möjliga ursäkter till att träffas:) Ja riktigt bra har man det.

Utkast: Jul. 08, 2013


Låsbyte.

Eftersom jag är så klantig och tappar bort eller glömde jag nyckeln i dörren , så blir det låsbyte ...... Igen. Inte mindre än 1500kr kosta den klantigheten:) men nu har jag ju många nycklar att tappa/ slarva bort innan det blir dax för låsbyte.


Mysig fiskhandel


Underbart

Varit ute på en ångbåts tur idag, helt underbart och mysigt. Vi gick iland en sväng och shoppade oxå. Rekomenderar starkt en sån resa. Både fik och liten restaurang. Och med det sällskapet kan det ju aldrig bli fel.


Stackars

Nu frågar dottern vart pappa är och jag kan inte ljuga, stackars barn det sista hon vill. Ja så är det med vissa karlar. Tur inte alla är sånna:)


Ångbåt.

Väldigt varmt och strålande sol idag. Ska åka på en liten ångbåts tur och bara ha det bra idag:) Igår fick jag tillbaka min bil fixad och klar inför sommarens utflykter och idag ska jag va snäll och låna ut den, jag åker ju båt, vilket är härligare en varm dag som denna.

En helg.

Nu har jag bestämt att hyra ett ställe en helg och bjuda mina småbröder med familjer dit. Ska ringa på Måndag och boka. Det kommer bli så mysigt och dom är så värda det.

Utkast: Jul. 06, 2013


fördelar.

Vad tråkigt det är när anhörig som inte hört av sig/sagt upp kontakten tror den ska kunna ringa hux flux och få fördelar. Nä du fördelar förtjänar man dom kommer inte med släktbanden.

Utkast: Jul. 06, 2013


Plankstek.

Gårkvällen va jättetrevlig. Jag åt upp hela planksteken så jäkla gott. Sen gick vi till Fina fisken och mös i utebaren:) Idag blir det nog lite lugnare, men en glass i hamnen är inte fel.

Mål.

Ska man nå målet måste man först bestämma sig! Sen kan man börja kämpa för att komma i mål. Inget händer av sig självt.

Middag.

Nä ta en liten lur så jag orkar hela långa kvällen. Vi börjar med middag på mysigt ställe sen kan allt hända. Jag känner att vi verkligen är värda lite god mat och trevlig kväll efter både det ena och andra.

Stjälpa....

Att försöka stjälpa någon bara för att man är sårad är lågt.Bara elaka människor mår bra när det går dåligt för andra. Karma ser helheten så även dom som hoppas det går dåligt för andra får sin del, TÄNK på det.

:)

Det jag skriver HÄR tror ju inte jag dom läser DÄR:)men hon näsla sig in sas det så....jag får väl va snäll ha ha

Njut.

Lev livet idag, oroa dig inte för morgondagen redan idag. Lev här och nu och njut av stunden:)

Eller.....


Grått.

Grått nu på morgonen men det kan ändras, det gjorde det ju igår. Ikväll blir det äta ute och mysa lite, På dagen beror det på vädret vad som händer, kollar Nyhetsmorgon och kaffe är bra början.

Soffan.

Nu har lugnet lagt sig här så nu blir det mys i soffan.Tänk vad en del kan ställa till det:)

Utkast: Jul. 04, 2013

Ibland är saker och ting väldigt känsligt, Och ibland tror jag vissa är lite paranoida ha ha men men det va ju lätt att göra en till viljes denna gång.

Favvo.

varit ute en sväng och gjort ärenden med min favvo-kille:) alltid lika trevligt och roligt. Nu blir det hamnen och glass med en vän, måste ju hinna med dom oxå ibland.

Blir mer.....

Då blir det mer till dom som förtjänar det:)

sysslor.

Det finns nog ingen som äter mer än en hungrig Varg:) Nu måste jag sluta mysa och hänga tvätt och göra vardags sysslor, inte lika kul som att slöa och mysa men skönt när det är gjort.

Utkast: Jul. 04, 2013


Utkast: Jul. 03, 2013

En föreläsare skulle undervisa om ämnet stress och inledde sin lektion med att hälla upp ett glas vatten.

”Hur tungt tror ni att det här glaset är?” frågade han publiken.

Många slängde ur sig en gissning och svaren blev allt mellan 100g och 500g.

"Det är visserligen sant att glaset exakta vikt är 371 g”, svarade föreläsaren. ”Men det är inte det viktiga i sammanhanget. Det viktiga är hur länge jag håller glaset. Om jag håller det i en minut så är det inga problem. Om jag håller det en timme, så kommer min arm att värka. Om jag tvingades hålla det i en hel dag skulle ni antagligen få tillkalla ambulans. Vikten är den samma men ju längre jag håller glaset, desto tyngre blir det.”

Föreläsaren ställde ner glaset, innan han fortsatte:
”Om vi bär omkring på våra bördor hela tiden så kommer vi förr eller senare att ha blivit så tunga att vi inte klarar av att bära dem längre. Om vi aldrig slutar tänka på jobbet kommer den arbetsbördan att bli oss övermäktig. Därför måste vi kunna släppa jobbet när vi går hem. Och om vi aldrig tillåter oss att slappna av och njuta en stund därför att vi oroar oss för en sjuk anhörig eller en vän som behöver vår hjälp – då kommer det att bli oss övermäktigt. Vilka bördor du än bär på – sätt ner dom en stund och vila en stund innan du fortsätter. Det märkliga är nämligen att när det är dags att lyfta upp dem igen har de blivit både lättare och färre.”

Utkast: Jul. 03, 2013


Skönt.

I säng sent och upp tidigt, ingen bra kombination. Det blir till att ta en lur på balkongen i solskenet.

Pigg!

Pigg och vaken. Igår va det kalas, trevligt, gott och mysigt. Ikväll får vi se vad som händer, troligtvis musik frågesport på en av byns krogar. Får se om vargen följer med, jodå han finns med men skriver inte om han för det är så mycket nyfiket:)


Innedag.

Inte så bra väder idag. Får bli en innedag med mys och film. Hoppas på bättre väder ikväll och kanske middag ute.

God gärning

Ja just det gjorde en god gärning idag och låna ut min lilla röda bil till en vän:) Det är ju snällt så jag kan med gott samvete............som tack för lånet he he.Så tjingeling nu ska tacket fås:)

Japp.

Alla har vi mål och önskningar hur det ska va. Tänker man bara att det är omöjligt kommer man aldrig dit, men börjar man sträva mot målet är man för varje stund en bit närmare.

Nice.

Gårkvällen va nice:) Ikväll blir det tv och soft. Sen få vi se vad morgondagen erbjuder.

Utkast: Jul. 01, 2013


:)

Livet blir vad man gör det till, jag gör det njutningsfullt:)


Utvilad.

Sovit hela natten utan att bli väckt, gudomligt.Det har inte varit så värst mycket sömn denna helg men nu är jag utvilad igen.Sol och varmt är det redan så det blir en bra dag vad jag än hittar på.

RSS 2.0