Ute.....

Vilken härlig dag. Varit ute hela dan. Fikat, ätit lunch och tagit en glass. Sen hem och duscha för att sticka på middag, nu är jag åter hemma och ska slappa framför burken.

Tar vara.....

Sitter i solen och njuter av Hannas Islatte och kollar FB. Visste inte att man kan få mail från "vanlig" mail till FB. Ett gulligt kort och lite text som jag inte bryr mej om,vill inte ha hela kakan jag leker ju bara och tar vara på livet:)

Fredag.

Fredag! Mys hela dagen, middag ikväll och marknad imorgon.Helgen kan börja.

Utkast: May. 30, 2013


Fan va stort.

Fan va stort det blev, alla lokala förmågor är tillsagda av storebror att iakta. Jag fattar ju oxå att det inte gäller Ljus stake och småpengar. Men för mej är det ju bra. Några adresser och få allt fixat.

Klar.

Nu är jag klar med Budapest bakelserna, det blev lite senare än beräknat. Men va gör väl det när jag hade sååååå trevligt på dan.

Foton.

Funderar på att dela med mig av bilderna jag fått av Mr Varg, jag vet en som skulle uppskatta det vackra motivet:) Kanske ska fråga vargen först eller........han har nog inte tid att svara:)

Vargen....

Ingen rädder för vargen är, vargen är tralla la. Nä varför ska man va det när han är så snäll och go:) kanske beror vilken varg hi hi.

Splasch

Tömma förtältstak på regn,( splasch) är ju oxå något att sysselsätta sig med:) Baket får vänta lite till.Hämta lunch om en stund och mysa lite.

Baka.

Skönt med mulet idag, ska baka budapest till 50 personer till bror idag.Det skulle inte va lika kul i sol och sommarvärme.Resten av dagen ska jag nog bara ta det lugnt och äta choklad från igår:) Hörde att det regnat nästan hela dagen här hemma igår, på Grönan va det uppehåll och mulet. Så det va perfekt väder , inga köer och lagom varmt.

May. 29, 2013


Gröna lund.

Ja det blev verkligen en heldag! Hamna på Gröna lund:) God mat, mycke berg o dal bana, lite lotter och mycket mysigt sällskap.

Heldag.

Idag ska stora huvudstaden få sig ett besök. Shopping och fika på mysiga fik, lunch och kanske middag på trevlig restaurang. En heldag med mysigt sällskap och ta dan som den kommer:)


Öppet hus

Idag visa jag en kille vägen till en del adresser:) fick bra för besväret. Och öppet hus har oxå fått " tillbaka kaka" nöjd och glad över att allt är i ordning


:)

Är så nöjd och glad , karma är alltid bra. Allt är fixat och klart !


Lögn..........

Jag har en vän vars före detta eller nuvarande flickvän(så hattigt) går och säger hon har honom där för hon vågar inget annat, LÖGN....... Trodde jag men nu tror fan även jag på det. Hon är nog inte ond! Hon är nog för snäll. Ja man lär sig något nytt varje dag.


Läge

Nu är allt klart, bara invänta läge:) trevlig kille faktiskt.


En sväng......

Ta en sväng förbi pappsen innan jag drar vidare. Min pappa är smart, inte läsa sig smart utan levt-livet smart. Han har varit me och har kontakter, han vet hur man löser alla "problem" så glad att jag har honom, då löser sig ALLT:)

Glass.

Hämtat ut lite paket he he, nu glass i solen så varmt och mysigt.Hoppas sommaren blir så här varm och fin.Köra en sväng till "Byn som gud glömde" och visa "Nynäs" en adress och prata lite,scary men dotra är med:) . Sen blir det balkonghäng resten av dagen.

Droppe.

Det behövs bara en droppe för att få bägaren att rinna över. Nu har droppen kommit till fasadklättraren, ALLT rann över så nu blir det bil, och dörr mm.suck. Men som man bäddar.........

Energi.

Vargen gav mig energi till att ta tag i det jag struntat i, men nu är det ju fint väder så då vill jag ju inte va inne:)Det blir nog andra mysiga saker att göra idag.

Gör om, gör rätt:;

Om vi gör fel, väljer fel, säger fel så kan vi alltid gå tillbaka. Säga förlåt, göra om och då göra rätt:)


avrunda.

Nä kanske dax att avrunda den dag med en dusch. Det har varit en härlig och omväxlande dag.

Utkast: May. 27, 2013


Bakar

Ätit middag och nu är bakningen igång, matbröd står i ugnen, bulldeg på jäsning och Budapest på G. Alltid bra att ha gott i frysen.


Shopping

Som vanligt trevlig lunchdejt, nu lite shopping av onödiga saker:) alltid hittar jag något snyggt eller bra ha saker.


Nöjd.

God morgon! Sovit som en prinsessa och är pigg och nöjd på alla sätt.Får se vad denna dag har att erbjuda och vilket väder det blir.Lunchdejt blir det i alla fall:)

Utkast: May. 26, 2013


Tiga är .......

Ibland avslöjar "vänner" liiiite för mycket för att kunna va dryga:) Bättre att inte säga nått ibland.

:)

Mess om lunchdejt imorgon, jag gillar lunchdejter då har man kvällen till soffmys.Och lunchdejt blir det ju när man vill äta kakan och ha den kvar ha ha.

Utkast: May. 26, 2013


Regn.

Ja två glassar och lunch hann vi med innan regnet. Nu har vi varit hos Mor och firat henne på sin dag:) Nu blir det mys med tända ljus och middag i mysvädret.

Morgonrockar.

Tvättar, tvättar hela dan. Nä det tänker jag inte göra men tvättar både min och Vargens morgonrockar, filtar och annat så Mr Borg lukten försvinner lite ha ha.Sen blir det prommis och glass stop i hamnen. Lunchen blir på något ställe som inte är bestämt än.

Så är det......


Utkast: May. 26, 2013


Nynäs.

OJ! Man ska inte väcka den fasadklättrare som sover, och inte prata med dotra. Det finns visst en koppling till Nynäs bikers emellan och fasadklättraren vill använda den istället för dragspel eftersom det inte blev nån reaktion på påminnelsen. Och jag vill inte höra, men nu vet jag va dom tissla om på kalaset. I dom lugnaste vatten.........

!

Ett förlåt kan betyda så mycket!

Mr Varg.

Träffa mitt ena barnbarn idag och återigen tjat om Mr Varg ha ha. Vi får se om vi kan få till en träff i veckan, det måste ju passa alla och det är inte alltid så lätt.

Fika.

Än så länge en härlig dag:) Fikat hos syster, fått söta mess, handlat godsaker till kvällen. Fått samtal om att sonen varit hos sin far, så mysigt att dom har kontakt. Nu fortsätter resten av kvällen med........

Förlorar.

Om man bara strävar efter att få det andra vill ha, både människor och saker. Förlorar man sig själv och då är man förlorare även om man fått det:)

Lördag.

Sol och Lördag:) Idag är det "kalas" hos systra min som fyllt år. Sen blir middag ute nånstans och promenad i hamnen med glass stopp.Underbara härliga sommar!

VÄN.

Jag kommer fortsätta ställa upp och hjälpa med det jag kan, lyssna om det behövs, ge råd om du vill ha. Men att bli min VÄN, det har du förbrukat.


Deodorant-

Jag gav vargen en Björn Borg deodorant när han sov här sist eller gången innan:) DET ångrar jag, fan va starkt det luktar. Så nu luktar fan allt Björn Borg.

Dagen:)

Lunchdejten blev kanon, fontäner är häftiga grejjer:) Sen till pappsen och snacka lite. Nu blir det soffmys och massa gott att äta.

Utkast: May. 24, 2013


Bilder

Kollar mumsiga bilder vargen skickat:) nä inget jag lägger ut här he he. Men kul att kolla på ibland.


Tatuering

Jaha då ska vi se om vi får ihop det i veckan så vargens tatuering blir klar:)


Byta

Ja i helgen får vi se om pappsen lyckas byta dragspel mot skuld;) bra med pappor.


Lunchdejt.

Nähä dax att sluta slappa, lunchdejt på g:) Härligt med oplanerade helger

Förstår......

Att bli irriterad över att någon kallar sig flickvän/pojkvän till en när dom inte är det förstår jag. Men att umgås med någon som säger att man umgås pga hot mm och sprider pedofilrykten förstår jag inte. Men vi är alla olika och tycker olika saker är ok:)

Utkast: May. 24, 2013


Ha ha ha

Lite Kvinnlig list ;)
En kvinna och en man var involverade i en bilolycka, och en mycket svår sådan. Båda bilarna blev helt förstörda, men otroligt nog klarade de sig utan skador. När de kravlat sig ur bilarna sa kvinnan:
- Så du är en man, det var intressant. Jag är en kvinna. WOW! Titta på våra bilar! Det finns ingenting kvar - och vi är oskadda. Detta måste vara ett tecken från Gud att vi skall fortsätta träffas och bli vänner och leva tillsammans lyckliga i alla våra dagar.

Smickrad svarade mannen:
- O ja, jag håller med dig. Detta MÅSTE vara ett tecken från Gud!

Kvinnan fortsatte:
- Och titta på det här, här är ett annat mirakel! Min bil blev helt förstörd, men min flaska med vin gick inte sönder. Gud måste vilja att vi skall dricka detta vin och fira vår goda tur.

Sedan räckte hon över flaskan till mannen. Mannen nickar och håller med, öppnar flaskan och dricker upp hälften och räcker sedan flaskan tillbaka till kvinnan. Kvinnan tar flaskan, sätter på korken och lämnar tillbaka den till mannen. Mannen frågade:

- Ska du inte dricka något?

- Nej tack! Jag tror att jag ska vänta på polisen....

HELG.

En helt oplanerad helg ligger framför mej:) Och det är visst lön idag oxå. Så skönt nu mer när det finns pengar kvar på kontot när lönen kommer, jag kommer ihåg för några år sen då jag vänta på lön i flera dar för kontot va tomt, så jobbigt.

Trött

Trött som f-n så nu blir det dusch och sängen. ;ysigt att lägga sig tidigt:)

Hmmm


Dom gör inte som man säger, utan som man gör.


Filmklipp.

Nu har jag varit lite duktig och lagt över bilder& filmklipp som jag fått av MR Varg på dator och usb, vill ju inte det händer nått med dom:)

Ha ha


Utkast: May. 23, 2013


Utkast: May. 23, 2013


"Djur"

Vilda "djur" ska inte tämjas, Att va vilda och gå sin egen väg är ju charmen:)

Fontän.

Det va en kille som skulle hjälpa mej med en fontän, men det va mycke snack och lite hockey:) nu har jag hittat en som är suverän på det. Hoppas det fortsätter så:)


Kaffe...

Kaffe och Nyhetsmorgon innan jag bestämmer vad jag ska hitta på idag. Ser ut att bli en grå dag så balkonghäng kan nog uteslutas:) kanske bara ska mysa hela dan helt enkelt.


Tidigt......

Det blir nog en tidig kväll, dusch och sängen snart. En ny dag imorgon med nya härliga upplevelser:)


Killar!

Träffar mitt ena barnbarn titt som tätt och hon blir sååå glad när vi träffas, men sen hon och mr varg träffades så tjatar hon mycket om honom oxå. Ska jag bli sotis ? :) nä det är väl fullt normalt att en liten tjej tycker det är kul med killar( vilken ålder som helst) hon är ju sin mors dotter, och dottern min va killtokig från födseln ha ha.


Promenad

Det blev ju ingen regndag och nu är det ju kanonväder så en promenad och ta en glass är ju härligt.


:)


Regn

Regn och grått, blir en innedag med tvätt och fix. Behöver man inte gå ut är det ganska mysigt väder:)

Utkast: May. 21, 2013


Ha ha


Fixa allt.

Va iväg till pappsen en sväng, han är sååå gullig och ska alltid hjälpa till och fixa så allt är som det ska.Han är bra att snacka med oxå:) Nu blir det soffhäng med luft torkad skinka och mozarella, mums.

Utkast: May. 21, 2013


Lååååång.....

En lång härlig frukost, mys i soffan och gjort lite nytta är det kanske dax att göra sig iordning:) Det är ju varmt ute så ut och ta en glass är ju inte helt fel.

Innedag.

Regn! Det blir en innedag idag. Nu har det varit så många fina ute dagar så det finns en hel del att göra här hemma. En mysdag helt enkelt:)

Utkast: May. 20, 2013


Utkast: May. 20, 2013


Ädelstenar.

"Någon" Har stulit min näver ask som jag hade mina ädelstenar i:( Tror mej veta vem denna "Någon" är då jag inte hört av personen ifråga på några dar.Ädelstenarna kan jag ersätta men näver asken har min morfar gjort. Polisanmälan ska ju självklart göras!

Utkast: May. 20, 2013


Lyckad.

Lunchen blev lyckad:) Va en sväng till pappsen och kolla om han hunnit ut och fika på ön i helgen.....det hade han inte stackarn va mycket han har att göra. Men han skulle göra det. Det är inte lätt att få min pappsen att "tröttna" men nu har han gjort det och då händer det saker:).Nu blir det balkonghäng ett tag innan middag.

Ha ha ja Blont:)


Utkast: May. 20, 2013


Date:)

Jaha då fick jag en lunchdate:) Så nu blir det till att sätta fart och inte bara slappa på balkongen. Ingen rast, ingen ro ha ha.

Kapat.

En "väns" FB har blivit kapat, idag fick jag ett mycket obehagligt mail av den vännen. Tur jag vet att det är kapat, Nätet är inte alltid bra:(

:) :)


Utkast: May. 20, 2013


Sol.

Sol och ledig är en bra kombination:) Och att jag inte har några måsten gör ju inte dagen sämre. Blir en tur ut på ön med fikakorg kanske. Härligt med dagar som har tom Agenda.

Två nummer.

Skickade mess till en "vän", fick inget svar. Efter några timmar fick jag mess av min "vän" men inget om det ja skrev, tänkte att vännen inte ville svara. Detta upprepades och då fråga jag varför den inte svara när jag skicka, jag svara ju när vännen skicka, ha ha jag hade skickat till "vännens" andra nummer som den sagt att den inte skulle ha på några dar:) Så nu finns en etta och tvåa så slipper det bli missförstånd

Mysigt.

Vilken dag! så mysig på alla sätt. På kvällen va ja till byn som gud glömde det börjar bli en vana att åka dit titt som tätt. Nu blir det soffhäng och burken.

Serverad

Väntar på att bli serverad frukost:) min pappa som är en såå klok man sa till mej som ung " Är du osäker på om nån är din vän, låna ut lite pengar men inte mer än vad du kan va utan för tyvärr betalar inte alla igen. Men du får svar" och ja så är det faktiskt, Det har gett mig svar flera gånger under åren. Vad vill jag då säga med detta? Jo att jag har bra vänner och en klok far, hi hi


Underbart.

Ser ut att bli en varm ljuvlig dag, somna till fågelsång och vakna till fågelsång, underbart! Nu ska vi äta långfrukost och kolla Nyhetsmorgon innan vi drar igång denna dag. Tänk va livet har att erbjuda om man bara vill:)


Kvitter.

Ljummet och fåglkvitter, en trevlig kväll och natt är till ända. Nu dax att somna till fåglarnas sång.


Festivalen.

Middagen avklarad, supergod. Nu vankas gottis till festivalen som brukar va värdelös men i härligt sällskap och gott på bordet brukar det gå väldigt bra.


Blommor.

Plockat liljekonvaljer och gullvivor till kvällens värdpar. Nu göra iordning kortet innan det blir lite stödvila.


:)

Som man bäddar, får man ligga.
Man får, vad man ger.
Ja lite så är livet, man väljer själv hur man vill ha det och vilken respekt man får.

ska bli kul och se den klar:)


Utkast: May. 18, 2013


Åska.

Åska och regn, då sover jag som bäst.Idag ska jag hoppa in och jobba ett par timmar, storhelgstillägg:) Ikväll är det iväg på middag så det blir en bra dag vad det än blir för väder.

Islatte.

En lugn hemmakväll på balkongen med islatte. Underbart ljum och härlig kväll. Imorgon ska vi på middag, då blir det inte lika lugnt men förhoppningsvis ljummen kväll.

Lunch.

Lunch på Lasses, god sallad:) Sen en sväng till pappsen och prata om senaste som varit.Nu blir det lite balkonghäng innan middagen.

Utkast: May. 17, 2013


Glädje.

Så kom glädjebeskedet........ Lönespecen;) så härliga siffror. Och förra lönen är inte slut än så nice.


Isatte.

Sitter på Hannas med en isatte och funderar vart lunchen ska intas. Det är riktig sommarvärme med lagom ljumma vindar, ljuvligt.


Sommar.

Sommar idag! Det blir en dag ute i solen och bara njuta. Inga måsten eller annat trist bara sitta någonstans och bara softa hela dagen.

Utkast: May. 17, 2013


Burken.

Glömde höra av mig till Vargen, så ingen upprepning av helgens nöje idag:) Det får bli burken med Criminal Mindes istället.

Balkongen

Legat på balkongen i värmen, nu blir det en dusch innan jag tar en sväng och pratar med pappsen. Det blir nog hämtmat till middag idag igen kanske Greken, mums.

He he

Kanske dax för Mr Varg att få va lite Tiger igen, he he

Utkast: May. 16, 2013


Bita ihop.

Dramatiska historier om Maffia och den mörka sidan, inte lätt att hålla sig. Men vill man ha kakan och ändå äta får man bita ihop ha ha.

Njuta.

Vakna tidigt fast jag får sova, varför sova bort underbart soliga dagar:) Sova kan jag göra regniga dagar.Man ska ju leva och njuta till 100% och njuter det gör jag av sol och glada dagar.

Utkast: May. 16, 2013


Ha ha ha

Ena dagen på båt till annat land, morron efter morgontåget från byn gud glömde. Är det då man frågar "Gav Red Bull dej vingar?"

Utkast: May. 15, 2013


Varg.

Har inte haft tid att bry mig om mr varg, men vet ju att han har annat kul för sig så det gör inget. Tar tid när det behövs:)


Va det trevligt eller.........

Det jag trodde skulle bli trevligt blev snaskigt och ja trevligt oxå. Tänk vad hemskt om man får välja att bli kallad dörrmatta eller tragiskt svin. Tänk då att samma människa kallas för båda sakerna av olika människor beroende på vilken historia dom hört. Ja självvalt är det ju oxå förstås, men likväl tragiskt.


Båtjobbare.

Nu ner och fika med båtjobbarna:) kanske tar en pizza med mej på hemvägen så slipper jag laga mat.


Ärlighet.


Det är ju upp till var och en om man vill ha ärlighet. Man får ju det man ger, så enkelt är det! Städerna är inte större än så:)


Vän- japp men.......

Ja inte behöver man va rädd det blir allvar, nuvarande personlighet passar inte till det:) mer " stå upp för mej själv" gillar jag nog.


Utkast: May. 15, 2013


SOL!

Sol! Börjar dagen med mysfrukost och Nyhetsmorgon. Sen blir det lunchdejt med trevligt sällskap, i eftermiddag tror jag att jag ska ta fika med mej och hälsa på ett par som jobbar med sin båt.......om vädret håller i sig.Kanske tar en sväng förbi pappsen och snackar lite, det är ju alltid trevligt.

Skön kväll.

Efter en skön och avslappnad kväll är det nog dax för en dusch och sängen. Det är ju en ny dag med nya möjligheter i morgon. Livet är underbart när underlivet är bart eller hur det va ha ha


Utkast: May. 14, 2013


Tragiskt!

Tänk att va så ensam så man måste umgås med människor som hånar och baktalar en för sin egen vinning skull.Men sålänge man umgås med den får man inga nya, moment 22. Och bara den själv kan göra valet att slippa bli kallad "Dörrmattan"

Utkast: May. 14, 2013


Utan anmärkning....

Besiktade bil åt pappa, en gammal volvo som va nån kund´s. Såg ut som..... men gick igenom utan anmärkning:) Man ska inte dömma genom att kolla på utsidan.. Nu blir det middag och soffmys.

Utkast: May. 14, 2013


Tråkväder.

Regn och grått! Det blir inget balkonghäng idag. Lovat att besiktiga en bil så det blir det nog idag när det är tråkväder.


Vacker.

Den vackra rosen fick jag i söndags:) men den är vackrare idag. Vad hade jag gjort för att förtjäna den tro.


Jojo minsann


Balkong

Låg en stund på balkongen i lä, varmt och skönt. Till pappa en sväng och kolla läget. Bjuden på middag är inte heller helt fel. Nu blir det soffhäng resten av kvällen


så sant!


Tatuering.

Vakna tidigt fast jag får sova hur länge jag vill. Förra måndagen följde jag en "vän" och Tatuera sig, i helgen såg jag hur den blivit den va jättefin. Så nu MÅSTE jag bestämma mig för min Tatuering för jag blev så sugen. Jag ska inte ha en Varg som min "vän", men vilken av mina motiv ska jag ta först? eller ska jag kanske göra båda på en gång? Vilket I-landsproblem ha ha

Såra....

Man ska aldrig såra någon, men ibland kan man hamna i situationer där någon blir sårad. Tänk då på att såra så lite som möjligt med att va ärlig.En lögn sårar mer än ärlighet.

Sova.

Nu är jag ganska trött, dax att duscha och sova. Det är en ny dag imorgon, tur jag får sova hur länge jag vill:)

Utkast: May. 12, 2013


Lugnt.

Bara varit hemma och tagit det lugnt idag, lite seg efter nattens äventyr.Har fått tvätten tvättad i alla fall men inte mycket mer.Och eftermiddag/kväll får fortsätta i samma takt.

Att tänka på...........

OMTÄNKSAMHET ÄR GRUNDEN I EN GOD VÄNSKAP En dag när jag var ny på high School såg jag en kille från min klass, som var på väg hem från skolan. Hans namn var Kyle. Det såg ut som om han bar på alla sina böcker. Jag tänkte: Varför skulle någon bära hem alla sina böcker på en fredag? Han måste vara knäpp". Jag hade planerat ett riktigt bra veckoslut (fest och en fotbollsmatch med mina vänner i morgon eftermiddag) så jag ryckte på axlarna och gick vidare. När jag gick där såg jag ett gäng ungar springa emot honom. De sprang rakt på honom, slog alla böckerna ur hans grepp och satte krokben så han landade i gruset. Hans glasögon flög iväg, och jag såg dem landa på gräset ungefär meter ifrån honom. Han tittade upp och jag såg fruktansvärd sorg i hans ögon. Mitt hjärta blödde, så jag joggade över till honom när han kravlade runt och letade efter sina glasögon och jag såg att han grät. När jag gav honom glasögonen sa jag: "De där killarna är töntar, de skulle ha en omgång". Han tittade på mig och sa: "Tack så mycket".Han log med hela ansiktet, ett leende som visade verklig tacksamhet. Jag hjälpte honom plocka upp böckerna och frågade honom var han bodde. Det visade sig att han bodde nära mig, så jag frågade honom varför jag inte hade sett honom förut. Han sa att han hade gått i privatskola tills nu. Jag hade aldrig umgåtts med någon från en privatskola förut. Vi pratade hela vägen hem och jag bar några av hans böcker. Han visade sig vara en riktigt reko kille.Jag frågade honom om han ville spela fotboll med mina vänner. Han sa ja. Vi träffades hela veckoslutet och ju mer jag lärde känna Kyle, desto mer tyckte jag om honom och mina vänner tyckte likadant. Det blev måndagsmorgon och där gick Kyle med sin jättehög med böcker igen. Jag stoppade honom och sa: "Gissa om du kommer att bygga feta muskler om du ska bära den högen varenda dag". Han bara skrattade och gav mig halva högen. Under de följande fyra åren blev Kyle och jag allra bästa vänner. När vi skulle sluta high school började vi planera för college. Kyle bestämde sig för att läsa på Georgetown och jag skulle till Duke.Jag visste att vi alltid skulle förbli bästa vänner, så avståndet skulle inte bli något problem. Han skulle bli läkare och jag skulle till handelsskolan och där jag hade fått ett fotbollsstipendium.Kyle hade blivit utsedd till att hålla avskedstalet från vår klass. Jag retades med honom hela tiden och kallade honom plugghäst. Han måste förbereda talet på examensdagen. Jag var glad att det inte var jag som skulle stå där uppe och hålla tal.På examensdagen såg jag Kyle. Han såg verkligen bra ut. Han var en sån kille som verkligen hade hittat sig själv under high school-tiden. Han hade mognat i kroppen och klädde verkligen i glasögon. Han träffade fler tjejer än jag och alla tjejerna älskade honom verkligen. Jodå, det fanns dagar när jag var avundsjuk. I dag var en av de dagarna. Jag kunde se att han var nervös för talet han skulle hålla. Så jag klappade till honom på ryggen och sa: "Hej snygging, du kommer att göra bra ifrån dig!" Han tittade på mig med det där riktigt tacksamma uttrycket och log. "Tack", sa han. När han började, harklade han sig först och började sen prata. "Examen är ett tillfälle att tacka alla som hjälpt dig att ta dig igenom de jobbiga åren. Dina föräldrar, dina lärare, dina syskon, kanske en tränare. Men mest av allt dina vänner. Jag står här för att tala om för er allihop att detta att vara vän med någon är den finaste gåva du kan ge någon. Jag ska berätta en historia." Jag kunde knappt tro mina öron när han berättade historien om den första dagen, då när vi träffades. Han hade planerat att ta sitt liv på veckoslutet. Han berättade hur han hade städat ut sitt skåp i skolan, så hans mamma skulle slippa göra det senare och bar på alla sina grejor på väg hem. Han tittade rakt på mig och gav mig ett litet leende. "Som tur var, räddades jag. Min vän räddade mig från att göra det outsägbara".Jag hörde hela folkmassan dra efter andan, när den här vackre, populäre pojken berättade om sitt mest sårbara ögonblick. Jag såg hans mamma och pappa titta på mig och le samma tacksamma leende. Inte förrän då hade jag förstått djupet av innebörden i det leendet. Underskatta aldrig kraften i det du gör. Med en liten gest kan du ändra en människas liv. Till det bättre eller till det sämre. "Vänner är änglar som ställer oss upp på fötterna när våra vingar har problem med att komma ihåg hur man ska flyga". Det finns ingen början och inget slut. Igår är historia. I morgon är en gåta. Idag är en gåva. Okänd

Gårdagen.

En rolig kväll va det, Jag är inte snygg och INTE blev jag direkt snyggare som Hippie precis men hade fan roligare:) Fick besök av en vän igår oxå, jättetrevligt och jag tycker så mycket om att snacka med den och lyssna på hur den haft det och gjort och är jag intresserad så frågar jag mycket:). Vi har så skilda liv och bagage och ändå mycket som är likt. Men jag är ju inte så säker på att vännen gillar att jag frågar om allt:) Fast då får den ju säga till eller...Känns lite som att vännen kanske aldrig kommer tillbaka ha ha. Jaja då va det ju trevligt sålänge det vara, Och inget varar ju för evigt.

Utkast: May. 11, 2013


70-tal

Fixar och trixar med kläder inför kvällens fest. Inte blir det snyggt men det blir 70 tal:) Innan dusch och fix av mig själv blir det stödvila så jag orkar inatt för natten som va bjöd inte på så mycket sömn av olika anledningar:)

Natt.

Vilken natt! Halva natten mådde jag skit och andra halvan va underbar. Precis som livet är, upp och ner som en bergodalbana. Efter regn kommer sol stämmer så bra.


Vatten

Nu vakna jag och mår bättre, inget sjukhus denna gång. Ska ta lite vatten och sen somna om ....... Hoppas jag. Så nästa gång jag vaknar är jag på topp:)


Rörd.

Tänk att saker kan sprida sig, som att jag har ont. Blir rörd över hur många som brytt sig och kollat hur jag mår:) det är underbart med vänner som bryr sig i vått och torrt. Kramen till er alla och jag tror medicinen hjälpte.


Ont!

Ibland blir det inte som man tänkt sig, ligger med min vanliga åkomma och seg på värktabletter:( jag som skulle ha lite skoj ikväll. Men men det är ju inte sååå ofta detta händer.


Härlig dag!

Vilken härlig dag! Först fika å Nilssons sen glass och lite shopping i hamnen. Tvättat bilen och nu ätit köttfärspaj och sallad. Latte på balkongen blir det nu och njuta av värmen.


Lugnt.

Idag blir det nog strosa i byn, ta en fika nånstans och bara ta det lugnt.

Utkast: May. 10, 2013


:)


MYS.

Tända ljus, varmt skumbad och härlig musik. Sen svepa in sig i morgonrock och mysa i soffan med en skål godis.......myskväll:)

Utkast: May. 09, 2013


Svullat.

Och när jag då skulle cykla iväg kom regnet. Det blev affären istället.....med bil. Så nu har jag svullat fransk potatissallad, lufttorkad skinka och mozarella samt pannacotta med bär efter så nu är jag proppmätt. Blir ett bad och sen soffmys resten av kvällen.

Ön

Sol och sommar, tar nog en sväng till borgmästarholmen och sen vidare ut på ön och kolla läget. Vädret är ju så underbart att jag inte vill va inne.


Fel......

Trodde det va typ fel på mobilen för det va så tyst, men så va inte fallet. En del " glömmer" bara bort att dom skulle höra av sig, men det är ju deras förlust;) man finns ju där för dom som bryr sig i alla lägen.


Utkast: May. 09, 2013


Vänner.

Det finns olika sorters vänner, dom som alltid finns där i ur och skur, vare sig man träffas jämt eller ej. Och sen finns dom som bara hör av sig när dom själva behöver något typ låna pengar, hjälp med något m.m och behöver dom inget kan dom knappt svara på sms. Dom vänner som bara vill ha är dom som oftast blir ensamma till slut.Va rädd om dina vänner:)

Tidigt.

Somna tidigt igår, då vaknar jag ju tidigt:) Och det är ju bra för idag är det Trosametet och lite annat kul i byn.Hoppas det blir någolunda väder så vi kan va ute hela långa dagen.

Besök.

Haft väldigt trevligt besök, Soffhänget blev ju lite försenat så jag får ta igen det nu då:) Camenbert och soffmys resten av kvällen.

!


Brie

Börjar bli lite hungrig, dax för lite Kött och sallad. Har friterad Brie kvar till efterrätt oxå,mums.Sen blir det soffhäng som vanligt.

Sola.

Varit och firat en vän, gjort ärenden på byn. Regnet dom lova har inte kommit så nu blir det sola lite på balkongen:) Kanske slumra till lite när jag ändå ligger där.

Utkast: May. 08, 2013


SOL!

SOL idag oxå, enligt vädret ska det bli sämre framåt dan och imorgon. Så det är bäst att ge sig ut och njuta så länge solen är framme:) På förmiddan ska en kamrat firas med blommor och fika, resten av dagen är oplanerad, så jag får se vad dagen har att erbjuda.

Fåglkvitter.

En sån här "sömnlös" natt inatt eller är det bara för att jag tycker det är mysigt med fåglkvitter och ljummen kväll som gör att jag är vaken:) men nu är det nog på tiden att sova. Det är en ny dag imorgon som jag inte vill sova bort. Natti natt alla glada.


Njuta

Det är fan sommarvärme idag, har suttit ute i linne och käkat utan att frysa:) nu blir det bara bättre och bättre. Tror middan intas ute oxå, får njuta när man kan.


Borrmaskin.

Ha ha första gången jag lånar ut slagborrmaskinen UTAN att behöva följa med och borra:) Nu blir det till att fixa till mej och bege mej ut i solen.

Sol.

En solig och varm dag med många möjligheter. Idag blir det självklart en fika ute i solen:) Inne kan jag va när det regnar. Vi får se vad denna dag har att erbjuda.

Utkast: May. 06, 2013


Tatta...

Varit med en vän som Tatta sig. Nu blir det middag och soffmys.

Utkast: May. 06, 2013


Phu.

Bilen lagad:) gästen körd till tåget. Hann inte med nån loppis men det gör inget mycket annat blev ju fixat. Och bilen är ju viktigare än allt annat.

Sparka igång.

HUR länge kan en människa sova? Gästen har sovit i typ 12 timmar och visar inga tecken på att vakna. Körde jag helt slut på den igår med rantande hit och dit och avslutandeet med trasig bil och väntan på skjuss:) såååå mycket gjorde vi väl inte. Skönt att se att gäster sover bra hos mej i alla fall, se det positiva ska man ju. Men jag vill ju sparka igång dagen.


Avslutning.

Vakna tidigt! Väntar på att min gäst ska vakna så jag kan sätta på Nyhetsmorgon. På förmiddag blir det till att fixa bilen och sen ner på loppis i hamnen, kanske kan jag göra nått fynd:) fika på Lasses blir det oxå. Till kvällen blir det åter soffmys och friterad camenbert som avslutning på helgen.


Bilen

Vakna av hjärtat som log:) resten av dan flängde vi runt överallt. När vi skulle till byn som Gud glömde pajja bilen.... Igen, men det va lätt att åtgärda sa pappsen:). Tyvärr hann jag ju inte till tjejmiddan, för nu när vi kom hem orkar jag fan inte fixa till mej och dra iväg.det får bli myskväll i soffan. Och imorgon iväg och fixa bilen.


Dagen:)

Dagen planerad! Först lunchdate sen lite shopping. Sen tänkte jag att lilla hjärtat ska få träffa stora och se hur dom trivs ihop, vore ju skönt om det funka:) vilket det säkert gör, kanske lite för exalterat men det är nog bara i början. Kvällen får va oplanerad, kanske deckar jag i soffan hi hi.


Njut!

Livet är för kort för att slösa energi och bry sig om ego människor som tror dom kan göra som dom vill. Lev, njut och ta vara på dagen istället:)


Fem!!!!!

Vakna fem och kan inte somna om! Vad ska jag göra uppe vid denna tid? Tur att jag kan ta en lur frampå dan om jag blir trött. Med kaffe i systemet drar jag väl igång denna dag då:)


Förälskelse och separation

Enligt forskare är man oftast förälskad i 7-9 månader innan man blir kär eller lämnar. Samma sak efter en separation, oftast tar det 7-9 månader innan man är redo. Men efter bara typ 2 månader hittar man ofta nån man tror man är kär i, men som egentligen " bara" är någon som hjälper en genom sorgen. Efter ett tag märker man att det bara är tjafs och jobbigt. Och fan det tror jag stämmer. Ofta efter separation blir folk och jag kära efter typ två månader och blir det nått håller det inte:( därför kollar jag alltid hur länge sen separationen va hi hi. Måste va längre än 7 månader annars får det va!


Hjälp.

En vän messa Och ville ha hjälp imorgon och lite i helgen, skulle höra av sig idag men har inte gjort det. Då kan man väl räkna med att hjälp inte behövdes, och börja planera sin lediga helg:)


Soligt.

En härlig dag i solen trots blåst. Kvällen har mest gått till soffhäng och kommer fortsätta ett tag till innan dusch och säng.


Utkast: May. 02, 2013


Inte pigg.

Vaken men pigg är jag inte, gääääsp. Lite blandade sysslor blir det idag, ta en fika i solen och soffhäng ikväll. Sen vet jag ju inte om det blir så eller om annat kommer emellan:) God morgon, dax att sparka igång dagen.

Livets gåta.

Älska mig mest när jag förtjänar det minst, För då behöver jag det bäst.

Ställa upp.

Att ställa upp på en vän är en självklarhet. Men om man till och från under sina lediga dagar försökt ställa upp utan respons så får man ge upp. Bara att hoppas man är ledig och har tid när vännen är redo:)

Utkast: May. 01, 2013


Utkast: May. 01, 2013


Pappsen.

Varit en sväng till Pappsen, han va mindre stressad idag och behövde inte hjälp. Nu blir det hemmahäng resten av dan. Skulle igentligen firat brorsan men...... Blir fixa lite här istället:) Skönt att bara va oxå.

Utkast: May. 01, 2013


Fågelkvitter.

Fågelkvitter, sol och kaffe hmmm mysmorgon. Idag ÄR våren här, helt underbart skönt ute redan.Hoppas många kan njuta av dagen utan huvudvärk ha ha, JAG kan!

Lite sent

Som vanligt blev det sent framför burken. Liten orsak till sömnlösheten har en vän jag fundera på som inte hört av sig. Kanske ingen mobil men då kan man ju låna för ett mess och både blogg och fb finns oxå. Jag vet att det inte är något att oroa sig för igentligen, och vänner tycker säkert jag är hönsig:) men..........:) nu ska jag i alla fall krypa till sängs.


RSS 2.0