Fått en hel......

Fått en hel del gjort idag. Fika besök av en jag inte trodde jag skulle träffa denna helg:)Lite oväntat besök är ju skoj-

Ford.

Jaha då blev jag med Ford, Fick den av pappsen för att jag är så snäll och hjälper honom när han behöver.

:)
På plats.

Nu är stakarna och stjärnor i fönstren, julstaden framme,dukarna på borden. Nu blir det lite glögg innan maten och ikväll mer glögg och stake och stjärnor kanske he he.

Pynt.

Nu ska julstaden växa fram:)

Utkast: Nov. 30, 2013


Myyyyyys

Kallt och soligt ute, varmt och soligt inne. Idag blir det myyyyys hela dan och fixa advents fint.Jag bara älskar den här tiden på året. Och handla julklappar får jag aldrig nog av, många är redan köpta men det är många kvar:)

Bakelser.

Middan(Entrecote, klyftpotatis,beasås) precis uppäten då ringer pappsen och undrar om vi vill ha lite bakelser, det tackar man ju inte nej till:) Nu matkoma och chill i soffan.

Snart advent.......

Städar, stryker juldukar och donar medans julmusiken strömmar från högtalarna. Imorgon ska allt på plats och jag kan äntligen ta fram stakarna ha ha

!!!!!
Ha ha.........
:)
Min fina stad:)
:)
Tvätt......

Prövade en del av krämerna igår kväll, så idag är jag lika len som en bebis:) Idag blir det tvätt och lite fix, lunchdejt med trevligt sällskap och kvällen är än så länge tom på Agendan.

Weleda.

Varit på Weledas utförsäljning och handlat två fulla kassar för en tusenlapp, Det kan man kalla fynd.Så himla nöjd och nu har jag krämer och oljor ett år framåt.

Utkast: Nov. 27, 2013


Det finns dom som kan......

Polisen Haninge
ÅTERFALL
När man jobbar som polis, oavsett om man gör det inomhus eller utomhus, så dyker samma misstänkta personer upp med jämna mellanrum. Lite slarvigt kallas de ibland för yrkeskriminella, men vi ”lär känna dem” redan innan det stadiet. Ofta kan vi se och förstå hela eller delar av anledningen till att de hamnat snett.

Det blir en vana för oss att se dessa återkommande namn och personer, och ibland försvinner de i perioder för att sedan dyka upp igen. Ibland försvinner namnen under lång tid och dyker sedan upp på en annan avdelning hos oss, dvs de har gått från ”vardagskriminalitet” till betydligt grövre brott.

Tyvärr är vi väldigt vana vid det här, dvs att vi och övriga samhället inte lyckas styra om deras liv från kriminalitet och andra problem till ett mera lagligt och lugnt liv. För är det något som man lär sig av dessa personer, så är det att de lever ett liv med mycket hög inre stress.

Men ibland (tragiskt nog alltför sällan) men det händer, är det någon av oss som träffat på en för oss känd person som fått rätsida på livet. Slutat missbruka, fått ett jobb eller börjat plugga, träffat en tjej/kille och fått barn osv. Det är så otroligt glädjande när det här händer och det är berättelser som snabbt sprider sig på polisstationen.

Vi vet att vi har några följare här på FB som hör till den gruppen som lyckats och till er vill jag bara säga grattis och bra jobbat!!! Det är vansinnigt starkt att klara av den resan ni gjort!!! Till er som inte kommit dit än – det går och det finns hjälp att få!

/ P Lunkan, kommissarie

Chill.

Sovit underbart i mitt storstädade sovrum, (eller va det nått annat som fick mej sova så gott:) )Idag blir det lite shopping och lunchdejt med trevligt sällskap.Eftermiddag/kväll blir mys och chill.

Utkast: Nov. 26, 2013


Trosa by night


Fan........

Fan va tvätt det blir när man städar sovrum, Lakan, täcken, gardiner, mattor och överkast. Skulle bokat tvättstugan:( Men men nu är det ju snart rent och fint:)Pauspromenad i solen gör nog susen.

Utkast: Nov. 26, 2013


Kallt och sol.

En underbar höstdag med kyla och sol. Promenad och städa sovrummet står på Agendan idag. Lite tvätt och plock blir det nog oxå:)

"låna"

Nu skulle nån "låna" mobilen, lite mer matnyttigt ha ha:)

Soppatorsk.

Det blev en väldigt flackande dag. Den reflex prydda herren ringde ännu en gång och denna gång va det soppatorsk ha ha. Det va bara att rycka ut.......igen. Nu har precis avnjutit en stor och god Kycklingrulle för jag hade fan inte lust att laga mat.

Köra

Min lugna Måndag börja ju bra. Fick köra en orange klädd däckexploderare till Järna. Men vill man ha det ena får man ibland ställa upp för det andra ha ha. 

Helg

En underbar, mysig och härlig helg är slut. Men man får göra Måndagen lika bra och mysa i höstkylan.

!
Helg.

Trevlig,mysig,god middag igår kväll med trevligt sällskap:) Snart långfrukost med massa gott och nybakat bröd, helgen kan inte börja bättre.

Utkast: Nov. 22, 2013


:(

Tänk om en del lyssnat på mej för år sen istället för att vända ryggen till, ja då hade det kanske varit annorlunda.

Alla har det inte lika bra......


Tankar.

Idag går mina tankar till en vän och hennes familj, Livet är inte alltid rättvist:( Glöm aldrig att berätta för nära och kära vad dom betyder för dej, man vet inte när det är försent.

Tidigt.

Tidigt möte, betyder tidigt klar:) Hela dan framför mej. Se om det blir nån lunchdejt eller om jag bara ska fixa och dona lite. En liten stödvila blir det i alla fall under dagen, det kostar att ligga på topp ha ha.

Möte.

Sovit som en prinsessa efter trevligt mys igår kväll:) Kändes som jag precis åkte denna väg till "Byn som gud glömde" och det va ju bara några timmar sen he he. Nu blir det möte snart om dom kan hålla tiden nån gång.

Ibland........

Ibland blir det inte som man tänkt sig,( tidigt i säng för att va pigg imorgon) det blir bättre ( mys med trevligt sällskap) och sen i säng nöjd och glad:) love it!

Fotboll......

Det blev inte många timmars sömn precis. Fotboll och trevligt sällskap gjorde att jag kom sent i säng, sen drömde jag trevliga saker och vakna av det och kände mej glad och pigg. Nu är jag inte riktigt lika pigg ha ha men får ta en stödvila så blir jag pigg till kvällen igen.

!
Så kan det bli:)


Kvällen.

Plockar och fixar lite inför kvällen:) Har kollat på nya fina kläder på nätet oxå så nu vet jag vad jag ska shoppa ha ha har fått expertråd om dom oxå:) Skönt att ha nån att fråga om råd som vet och svarar ärligt så man väljer rätt ha ha

Utkast: Nov. 19, 2013


VAL.

Inte förrens dina val känns helt rätt för DIG, har du gjort rätt val. Ett rätt val gör dig stark och självsäker och du mår jävligt bra.

Inte alla, men jag vet en del......


Pigg.

Vakna nöjd och pigg fast det blev en sen natt.......... Eller kanske just därför jag vakna nöjd och pigg ha ha. Man ska njuta av livet.

Ska det bli min nya,? Jag gillar ju min gamla oxå, hmmmmm
Utkast: Nov. 18, 2013


Utkast: Nov. 18, 2013


Utkast: Nov. 18, 2013


Blandad

En härlig dag med mycket trevlig lunch he he, Shoppingrunda på väg hem utan att köpa annat än godis, mycket ovanligt. Kvällspromenad och sen soffan och burken. En bra och blandad dag.

Trallar Lalala la

Trallar på "Man ska ha husvagn....." äter frukost och packar lite saker, Nyhetsmorgon på tv och känner att dagen blir bra. Kanske det blir lite shopping på eftermiddan för att göra dagen perfekt.

Utkast: Nov. 18, 2013


Idag.

Idag blir det lunchdejt med trevligt sällskap. Ska bli så mysigt och gott.Kvällen är oplanerad så det blir nog lugnt och skönt.

Utkast: Nov. 17, 2013


Utkast: Nov. 17, 2013


Hmmmm

Gillar min lilla bil kanonmycket, men har förälskat mig i en annan oxå hmmm vet inte hur jag ska göra. Köpa eller inte. Vill helst ha båda men verkar rätt onödigt.

Utkast: Nov. 17, 2013


Utkast: Nov. 17, 2013


Ha ha

I ena ringhörnan, Rosen som får gulliga "ta mej tillbaka" mess, sjunga på sonens bröllop och i den andra Blondie med tvätt,vardag och tjafs 1-0 till Rosen.Boxas ni, jag är ändå vinnaren.

Utkast: Nov. 17, 2013


Så sant så.


Utkast: Nov. 16, 2013


Utkast: Nov. 16, 2013


Ha ha

Gud va dom håller på och bråkar rosor och blondiner:) Vet ändå att dom båda bara är "Tillfälliga" ha ha. Jag har bästa biten, inget tjafs, inget bråk bara mys och presenter.Kan man dagtid så och bara vill leka lite...........Blondie duger ju bara när andra dumpar och rosen ja, jag vet inte riktigt.

Äggbakelse.

Sovit gott och länge, nu blir det frulle med äggbakelse och nybakat:) Resten av dan blir det bara mys om jag får bestämma.

Utkast: Nov. 16, 2013


Vän.

Jag har träffat en snygg, trevlig kille från Tumba. Nej inte på det sättet:) Man kan va vän med killar ha ha. Vi hörde talas om varandra genom en blogg:) Och sen FB och till slut möttes vi på Statoil i Gnesta efter en Hockey match ha ha. Jag är så glad att hon som hade bloggen inte kunde bestämma sig så jag fick chansen att lära känna denna vän, och ja jag menar VÄN och inget annat.......än ha ha

Utkast: Nov. 15, 2013


Utkast: Nov. 15, 2013


:)


Man ska tänka sig för ha ha


Haha
Skönt

Det är skönt att sluta tidigt, men jobbigt att vänta om man väntar på......:) Men nu är klockan snart dax så nu höjs pulsen.

Bara mys......

200g Marabou black, en påse mandariner och kaffe. Nu kan helgen börja:) En lång skön slapp oplanerad helg tar sin början YIPPI:

Utkast: Nov. 15, 2013


Utkast: Nov. 15, 2013


Utkast: Nov. 15, 2013


Slö.

Är för trött och slö för att göra något men tråkigt att inget göra. Vilket jävla I-Lans dilemma!

:)


Baka

Nähäpp, ta och baka en Budapest rulle så det finns något gott hemma vid oväntat eller väntat besök:)

Moral!

Det blir alltid konsekvenser om man inte betalar sina skulder. Är det räkningar blir det Inkasso och Kronofogden. Är det en vän får man inte låna igen och kanske inte av nån runt om heller, kanske blir man ovänner. Är det till "Fel" person kan man råka riktigt illa ut.Men det klart man betalar för nån har ju varit snäll och ställt upp och gett dej nått när du behövde:)

!
Trött.

Det blir nog tidigt i säng idag, redan trött. Men kanske inte så konstigt efter natten som va.har ju inget som håller mig uppe ikväll så det passar ju bra:)

Utkast: Nov. 12, 2013


:(

Börjar dagen med lite provtagningar, Aj en del kan fan inte det där.

Utkast: Nov. 12, 2013


Beklagligt.

Jahapp, Tror en del har vissa fraser inprogramerat på mobilen för att kunna skicka vid olika tillfällen, det är för beklagligt.

Onårbar

Jaha ja blåklädda nådde inte per telefon, men nu finns ju adress och bil så nu får dom va nöjda.

Gääsp

Gäääsp, Plugget denna vecka. Men det betyder oxå lunchdejter för dit går tågen:)Och roligt med plugg när man väl vaknar till.

Falk.

Johan Falk och Frank Vagner, kommer att tänka på en stackare som fått smeknamnet Frank Vagner:)

!

Polisen Haninge
GRATTIS PÅ FARS DAG

Vi önskar alla fantastiska, underbara och hjälpsamma fäder en riktig härlig dag.

Skulle du som en pappa inte känna igen dig i ovan beskrivning så är det aldrig försent att försöka bli en bättre pappa.

Dina barn behöver dig och du behöver dem, så gör vad du kan för att en fantastisk, underbar och hjälpsam pappa.

Själv går mina tankar till min egen far som gick bort denna sommar. Vila i frid älskade pappa.

Magnus, yttre befäl

Ätit......

Promenad i det härliga höstvädret, fika med hembakt och snart väntas middag. Har inte gjort mer än ätit idag:)

Fars dag.

Sovit underbart, nu frukost och sen sparka igång dagen. Det är fars dag idag så bästa pappa ska ju firas oxå:)

Goda........

Har haft en underbar dag och kväll med trevligt sällskap. Fick goda nyheter såhär på kvällen oxå så nu kan jag sova riktigt gott. Jag säger bara som jag brukar KARMA!

:)

Fick veta idag att jag va Otrevlig, vilket jag tar som en komplimang i det sammanhanget:)

Statt.

Idag blir det Statt och Afternoon The, mums va gott. Sen är det tomt på Agendan och det är oxå skönt. En härlig helg utan planer är precis vad jag behöver just nu.

Den är riktig och hittades i Mexico:)


Jag......

Jag vet nått som inte du vet, och skulle du veta blev det liv ha ha ha. ibland njuter man bara så in i.........

Ha ha

Varit på jätte trevlig middag och blondie roa oss även denna gång ha ha, det finns inget slut på den blondheten och tur är väl det då har vi alltid roliga samtalsämnen. Nu blir det softa i soffan och äta godis.

Ingen matlagning.

Nähä ladda om för middag. Inte illa med både lunch och middagsdejt på samma dag:) Ingen matlagning alls idag.

Utkast: Nov. 08, 2013


Möta upp.

Nähä nu iväg och luncha, när dejten inte har bil får man möta upp på lämpligt ställe. Undrar vad det blir idag.

NEJ...

Jahapp då blev det lunchdejt då, ingen slö Fredag i myskläder här inte:) Men kul är det och jag kunde ju sagt NEJ om det va viktigt att slöa ha ha

Lugnt.

FREDAG! och den ska bli lugn och härlig.......hoppas jag. Nog drama för denna vecka:) Ikväll väntar middag med en av dom bästa i lugn och trivsam miljö, sen soffan och burken. Livet är bra härligt.

Utkast: Nov. 07, 2013


Enkel matte...

Samma visa om och om igen, väx upp! Som man bäddar får man ligga heter det och bäddar man lika illa varje gång blir det samma varje gång, enkel mattematik som även dårar borde kunna räkna ut:)

Bästa

Idag fyller en av dom bästa år! Hipp hipp hurra för han idag.

Utkast: Nov. 07, 2013


KARMA.

Idag fick jag se KARMA , Jag gav en vän blommor för bra tips och råd och när jag kom hem fick jag en tårta av en annan för vad jag gjort för den:)

Så sant
Befriande...

Idag känns det så lugnt och befriande, efter den låånga gårdagen. Snart iväg på en mysig lunchdejt och kvällen ska bara va lugn och skön med soft i soffan. Det behövs just nu.

Utkast: Nov. 07, 2013


Låååååång......

En lååång och händelserik dag lider mot sitt slut. Nu blir det dusch och sängen.

Utkast: Nov. 06, 2013


Fota

Fota en massa bråte, ja dom vet väl vad dom gör:) jag hade massa skit i mitt förråd så nu blir det till att rensa! 

Källaren.

Då går jag ner i min källare... Tralla lala la undrans vad jag har i mitt förråd:) men trevligt sällskap har jag ju i alla fall.

Passa på.

Jahapp en tur ner till förråden blir det idag, ska passa på att kolla vad jag har i mitt:)Kanske blir jag bjuden på mat idag med, eller är det jag som får bjuda på kaffe.

Nytta.

Nähä kanske ska ta tag i dagen och göra nån nytta, eller så ska jag bara ligga kvar och kolla Nyhetsmorgon:) hmmm svårt val.

Mums:)

Det finns faktiskt många snygga och trevliga Stockholmspoliser, som till och med bjuder på mat:)

Pizza.

En härlig dag är snart slut, Thaimat till lunch och Pizza till middag va inte heller helt fel. Nu är jag mätt och belåten så jag kan luta mig tillbaka i soffan och käka godis och kolla på burken.

Utkast: Nov. 05, 2013


Nöjd

Vakna utvilad och nöjd, det är en härlig känsla. Idag blir det lunchdejt och sen fikabesök . Till kvällen blir det soffan och burken med tända ljus och en god middag.

:(
Så skönt ibland.
Gran Canaria.

Wow, Jag har visst nån jättebra sjukförsäkring så jag blir bjuden till Gran Canaria som rehab:) Ja vad säger man......Ja tack!

:)

Borta bra men hemma med alla bekvämligheter bäst:) Nu en dusch och sen bara glida runt och mysa.

Sovit.

Sovit alldeles utmärkt och hela natten:) Fortfarande mätt efter allt gott igår kväll och alldeles för sent. Men mår som en prinsessa i alla fall.

Åka.......

Det blev inget åkande i skogen för jag hade inte tid eller lust, det får andra roa sig med:) Lugnt och mysigt är helt perfekt firande för mej.

Middag.

Nu blir det iväg på mysmiddag.Fira lite blir det oxå:)

Inbrott.

När jag va och tände ljus träffa jag en kille som berätta om ett inbrott och hur trögt det gick fast dom visste vem som gjort det. Inte så konstigt att det är så många inbrott som inte blir lösta när det tar sån tid, stöldgodset är väl borta när dom väl gör nått.

GRÅ.

En grå ledig Söndag utan måsten, det blir mys hela långa dagen:)Helgen har varit både trevlig, god och andlig.Med Afternoon the och goda mysmiddagar, tände ljus för dom saknade. Och en hel Söndag kvar av helgen och myset.

Till min "vän" som säger att alla andra är dumma!


Tillägnat.......


!

Polisen Huddinge
Att minnas våra döda.

Alla helgons dag är en kristen högtid, men kanske främst en mångårig tradition där vi högtidlighåller våra anhörigas minne, bl.a. genom att tända ljus vid gravplatserna.

Själv är jag ateist, men jag tycker att det är oerhört stämningsfullt och rogivande att just denna kväll få njuta av mörkret, de vackra ljusen och det högtidliga lugnet.

Att stanna upp och minnas våra nära och kära kanske vi gör för sällan. Det kan ge en påtaglig, och ibland obehaglig, påminnelse om att våra liv är unika, värdefulla och ömtåliga. Hur vill du bli ihågkommen och vad vill du att andra ska minnas?

Är du på fel väg i livet så kanske det är just idag de första stegen på rätt väg ska tas.

Fortsatt trevlig helg önskar Polisen Huddinge!

Medborgarplatsen igår kväll
KARMA.
!!!
Helgfrukost.

Idag blir det ingen "helgfrukost" för idag blir det Afternoon the och då vill jag inte vara mätt:) . Sen får vi se vad eftermiddan/ kvällen har att erbjuda.

;)

Fredrik von Gerber Tillbaka! Jag vill börja med att förklara mig varför jag inte varit aktiv i bloggen sen typ April månad. Jag har gått igenom några för mig riktigt tunga personliga och familje händelser som har tagit all kraft och fokus, jag hoppas ni har överseende med detta. Jag är tillbaka och hoppas att genom handling få tillbaka ert förtroende. Nu på fredag den 1 nov (i morgon) skall jag med bl a delar av Fläskkvartetten medverka på ett stort manifest RIP ( rest In Peas) som äger rum på Medborgarplatsen i Sthlm med start kl 19.30. Vi ska framföra 2 låtar och vi avslutar hela eventet med min och Erik Holmbergs låt White Dove plus att man vill att jag ska hålla ett tal, mycket stolt är jag, mycket stolt. Manifestet gäller en minnes stund fur unga som tragiskt gått bort i kriminalitet och droger. Det kommer att vara en nice kväll med grymma Dansare, Musiker/ Artister och talare. Hoppas att ni som kan sluter upp. Stor kram och all kärlek, Fredrik

Minnesdag.

Idag är det möte...igen.En födelsedag är det idag oxå men den prioriterar jag inte med mer än ett mess:) På Medborgarplatsen är det manifestation 19,30 för dom som förlorat mot Droger och kriminalitet. I Nyköping har dom oxå det kl 19.00 på statshustrappan. Bra att ha en minnesdag och uppmärksamma detta skit.

RSS 2.0