Dusch.

Nähä duscha och sova så jag är pigg imorgon på mötet och då ska jag inte glömma grejen jag ska ge till bättre behövande he he.

Utkast: Oct. 31, 2013


Bus eller godis

Iväg och köpa lite kött, sallad och självklart godis till kvällens mys, men hoppas på mer bus än godis hi hi.

Ha ha

Att börja hota för att man inte får strap i arslet är lite väl lågt. Nöj dig med att få lite av fröken vidöppet istället, man får ju vad man förtjänar heter det:)

Frågor.

Fixa till sig och iväg på lunchdejt då:) Det blir en bra dag idag med. Ett samtal med lite mer frågor har jag oxå hunnit med så nu är väl det oxå klart......kanske:)

:)

Ikväll är det HALLOWEEN!

Väckt....

Blev väckt tidigt i morse av ett mess:) ja det blev ju x antal fler, efter det somna jag gott och vakna pigg och glad. Får se vad dagen har att erbjuda denna dag.

Kostymerna.

Jaha tjafs! Konstigt att en del ska tjafsa om pengar dom är skyldiga. Bara svin och annat drägg gör sånt. Men då får väl kostymerna göra sitt.

Utkast: Oct. 30, 2013


Kanske......

Kanske dom jag mötte idag har ringt "nån" för nu skulle jag visst få mina pengar, men det har vi inte sett än......... men deras blå kostym är effektiva så......skulle va skönt och kunna ringa och säga att det är ok.

Fira.

En tyngd har släppt från mina axlar. känns så underbart och bra så idag ska jag fira ordentligt. Men det är en salig röra innan allt faller på plats men det är en bra bit på väg och jag får väl fira varje etapp ha ha

Utkast: Oct. 30, 2013


Skönt.

Idag blir det möte, och tycker det är bra! Och det tycker dom runt omkring oxå och det känns skönt.Kan man ljuga för att få en strap kan man ljuga om både sönderskurna däck och annat.Den andra har ju huset fullt med tv och päls mm. Vargen har lärt mig att aldrig dölja nått på sånna här möten. Goes around, comes around eller karma.

Hunden.

Hunden är människans bästa vän. När den åtråvärde inte kommer som han ska visslar fröken vidöppet på hunden som kommer vare sig klockan är ett på natten eller fyra på morgonen. Och när den åtråvärde ropar får hunden en utskällning och körs ut tills nästa gång. Det sorgliga är att hunden kommer jämt och fattar inte sammanhanget , att han duger när andra inte har tid:) men åtråvärds har testat och det stämmer, det är inte lätt att fostra en hund så den accepterar att bli så hunsd, bra jobbat vidöppet!

Utkast: Oct. 29, 2013


Ha ha ha

Fick höra så mycket idag så mötet imorgon blir lätt, inte ett dugg nervös längre. Tur jag inte lämnat ifrån mej nyckeln än. Jag har skrattat hela kvällen:) Tack för allt roligt jag fått höra om bad as och cool m.m Jag va bara tvungen att tacka objektet för allt skratt vi alla fick.

Utkast: Oct. 29, 2013


:)
Lugnt.

Varit på trevlig lunchdejt, vi prata mycket om mötet imorgon och är jag bara ärlig och säger som det är så är det ju lugnt, inget JAG behöver va nervös för ju:) nu väntar jag vid massagen. 

!
Obehagligt.

Efter obehagligt samtal blev det bestämt obehagligt möte på obehaglig plats. Lite nervöst men positivt att jag bara behöver va mej själv och kan inte göra fel. Ja ja såhär kan det bli och kanske bäst för alla.

Vandra

Fick ett obehagligt samtal ang Vargen och blondie:( Men det va väl kanske väntat. Ja vi alla väljer själva vägen vi ska vandra på.

Träffande datum:)

Minnesdag den 1 nov Nyköping Vi bjuder in er att delta på en MINNESDAG för de som fallit offer för narkotikan. Plats: Stora Torget/Stadshustrappan i Nyköping 1 November kl 15.00 – 18.00 Vi samlas kl 15.00 i Teaterparken där vi tillsammans går i ett fackeltåg upp till stadshustrappan. Facklor finns att köpa på plats. På torget finns sång och musik av Mikael Ivarsson. Vi tänder marschaller som en symbol för de som fallit offer för narkotikan. Vi håller små tal och utlyser en tyst minut. Det kommer att finnas tilltugg som det bjuds på. Kontakt via vår föreningstelefon: 072-5654882 VÄLKOMNA! Arrangörer: AMD Nyköping, NBV och IOGT-NTO

Perfekt.

Husvagnspresenten kom idag:) Skönt då det är svårt att köpa present till nån med det "Yrket" men den här saken är perfekt!

Tända ljus.

Trevlig lunchdejt idag. Sen blir det lite massage och annat mys.Kvällen ska jag tillbringa i soffan och tända ljus med trevligt sällskap och gott att äta:) Livet är till för att njutas av.

Utkast: Oct. 29, 2013


Utkast: Oct. 29, 2013


Sala ! Underbart!
Suck.

Glömde lämna grejen i dag när jag va på mötet, suck. Men ska ju på fler möten:) Jag vet ju dom blir glada och att skänka nått som gör andra glada gör mej glad. Får lämna det så fort som möjligt, den är ju använd men bara av den som ska få den.

Regnet

Tända ljus, regnet som smattrar myskväll:) Tur vi strunta i bilen för vi hade aldrig hunnit innan regnet kom. 

Fixa bil:)

På eftermiddan hade jag bett pappa följa med och fixa vargens bil, men skiter i det. Så nu fick jag en ledig eftermiddag:)  kanske ska förbereda en god och snaskig middag istället. 

Möte.

Idag ska jag på möte i byn som gud glömde, passar på att lämna lite saker oxå som andra kan ha bättre nytta av:)

Utkast: Oct. 28, 2013


Lögn.

Kan man ljuga bara för att få en strapp i arslet, kan man ljuga om allt!

Utkast: Oct. 28, 2013


Sorgligt.

Förra fredagen hämtade jag en lycklig och  som han sa fri kille på Ica parkeringen i byn som Gud glömde. Det va kväll och det va kallt och där kom han gående med en trunk och sitt case och det såg ut att lysa lite om honom:)  jag körde honom en bit hem morgonen efter då jag va tvungen att jobba. Nu lyser det inte längre och det ser tungt ut att gå, han är inte längre fri. 

Skyddar.......

Jag vet att det inte är lätt och att man lätt faller tillbaka. Visst finns jag där men hemma hos mej "Skyddar" jag mina och har nolltolerans och det är något alla får acceptera.

Chill.....

En härlig och mysig helg börjar ta slut, och med riktigt mysväder dessutom:) Nu blir det mys och chill i soffan.

Längtar....

Hemma igen, men längtar tillbaka för vi hade det sååå mysigt.Får boka ny helg på en gång.Hämtade bilen som under tiden varit och fått nytt filter och olja samt lite annan skötsel:) Så både jag och bilen har blivit omskötta och är redo för vinter.

:)
Underbar dag/ kväll

Nu sover redan mitt sällskap men jag är ute och röker och njuter av tystnaden här. Dagen har innehållit det mesta, shopping ( massa fint) god mat på restaurang, bastu och sen mys och ost och kex:) snart ska jag hit på spa med tjejerna , skönt att ha ett ställe att åka till och bara mysa på.

Sala
Yippi.

Idag blir det en liten resa med trevligt sällskap. Ska bli så mysigt med god mat, bastu och massa mys:)

Nolltolerans!

Nu får det va vargfritt ett tag, nolltolerans på sånt skit har jag! Så kan det va, det går fram och det går bak, men bara vid noll är det ok. Accepterar det inte hemma hos mej.

Det kunde bli bättre;)

Det kunde bli bättre, fick mess att jag vunnit på postkodmiljonären. Mer shopping på vår mysresa;) börjar snart sjunga " det blir bättre och bättre dag för dag"Allt ser ljust ut nu och det är jag värd!

:)


Världens lyckligaste.

Världens bästa dag idag! Nu kan det nog inte bli bättre:) Jag är nog lyckligaste på denna jord just nu! Och lägg till Lönefredag, resa med trevligt sällskap, yippi.

Annorlunda.

Bara blondiner går på samma sak igen och tror det blir annorlunda resultat.

Vila

Nä nu tror jag att det blir lite vila så jag är pigg och kan njuta av resan:) bastu, mys, god mat och inga måsten. Kan ligga och dra oss hur länge vi vill på morgonen hmmm jag längtar!

Packar.

Packar, blir premiär för nya kläderna i helgen:) ska bli så himla mysigt!

Vila.

Vakna alldeles för tidigt efter att somnat alldeles för sent:) men så länge det mesta som hände på sena kvällen/ natten va trevligt så går det ju bra. Får bli en stödvila frampå dan......... Eller efter kaffet. Och sen väntar äventyr, ska åka iväg en natt och bara ha det underbart med god mat, shopping och mys!

Trasig.

En trasig människa behöver vänner som lyssnar, stöttar och tror, men man får inte lura sig själv. Ofta vet dom vilka knappar dom ska trycka på och när ögonen ska bedja och att gå på det hjälper ingen. Nu är det ju inte så med alla men en del så ge bara det du orkar och det du kan förlora innan du vet hur det ligger till:) men en vän kan du alltid va ändå.

Säger mer om dej än om oss!

En del tänker visst bara sex, vänskap kan det ju tänkas va. Lyssna,skratta, stötta och göra roliga saker och ha tro. Det är starkare! 

Vänskap kanske:)

Vad blondiner tror är helg och njutning säger ju en hel del om just blondiner:)

En stund här och.......

Ja vardags tjänster får rosor och blondiner ta, jag har bara helg och njutning:) 

Thaimat

Överraska mitt trevliga lunch sällskap med att ta med thaimat, mums. Mysigt att äta med trevligt sällskap och höra höstvindarna vina utanför:)

:)

Hur varmt eller kallt det än blir kommer jag njuta av Vargavinter dom dagar jag vill och bara då och bara njuta:) Det är frihet och att njuta till fullo! Resten får nån annan tampas med hi hi.

Utkast: Oct. 24, 2013


Höstig Torsdag.

Underbart höstig Torsdag! Ska bara njuta och ha det bra idag. Kanske tvätta lite till helgens äventyr:) Livet är till för att levas och njutas av och det gör jag till fullo.Prioritera det/dom som ger energi och strunta i det/dom som oroar och tar energi då får du ut det mesta av det bästa.

Glömmer.

Ibland undrar jag hur man glömmer kläder, för länge sen kalsonger , och nu strumpor och tröja hmmm vad säger det?:) Jag tar det som att jag ska tvätta.

Mekonomen.

Va förbi Mekonomen och handla ett oljefilter, rena rånet 137kr ;) Olja har jag redan köpt på Biltema, måste ju serva bilen lite.När jag ändå va i Tälje passa jag på att kolla lite i affärer i centrum men hitta inget jag ville köpa, snopet åkte jag hem igen.Nu blir det chill i soffan och kolla burken.

Mat i min smak ha ha


Utkast: Oct. 23, 2013


Tysta leken.

Tysta leken lekte jag när jag va liten, idag vill jag inte leka den. Då återgår jag till gamla lekkamraten istället så jag får leka ofta och som jag vill:) lite mer respekt och prioritering vill jag ju ha, jag är ju vuxen nu.

Present.

Hittat den perfekta Varg/husvagn presenten:) Hoppas bara den hinner komma i tid.

Närhet.

En del personer behöver man inte va nära för att känna närhet <3

Måsten.

Gårdagen gick mest till tvätt och fix, Vargen va tvungen att "jobba":) Så är det ibland när man bara vill ha det goda. Men nu fick jag ju alla måsten gjorda.

Fira.

Idag ska jag iväg och fira en liten tjej:) måste shoppa present till en "vän" som fyller nästa vecka oxå. Men va fan köper man, kanske nått bra att ha i husvagn ha ha.

Utkast: Oct. 22, 2013


Helgen.

Längtar till helgen, då blir det en natt borta med mycket mys och god mat, trevligt sällskap och lite till:) Det är perfekt med ett avbrott i höstvädret.

Dom finns.....


Idag

Får se vad som händer idag, Vargen får bestämma så blir det nog bra:) Tvätta lite måste jag göra i alla fall men under tiden maskinen går finns massa kul man kan hitta på. Och fortsätter tralla på "Man ska ha husvagn......" Ha en bra dag alla därute.

Vaken

Vaken och pigg....... Ja vaken i alla fall! Kanske jag piggnar på efter någon latte eller två. Tråkigt att vakna så tidigt men är man kaffe sugen så är det bara att gå upp. Kanske jag tar en skön stödvila framåt dagen:)

!!!!!
Vart hamna jag?:)
Svulla

Underbart skön förmiddag:) käkat våfflor med sylt och grädde och nu blir det fika, tror det blir en svulla söndag med massa mys hi hi.

Hösten.

Sovit underbart, det behövdes efter några mysiga nätter utan så mycket sömn:) Slöa söndag blir det idag med mys och mycket ljus. Gott att äta blir det oxå. Hösten är bra mysig.

Utkast: Oct. 19, 2013


:)
Ännu en........

Efter ännu en natt med för lite sömn är jag seg även idag. Men lite måsten ska jag väl göra:) och det är helt klart värt att va seg, när det är pga.........:) ha en underbar höstdag

Gottis.

Haft en härlig slappardag. Nu till affären och köpa lite gottis till kvällen. Hoppas på en bra och mysig kväll:)

Mysdag.

Inte mycket sömn inatt:)Första Latten intagen och fortfarande seg, får ta en stödvila under dagen.Vädret är perfekt för en slapp mysdag. Välkommen härliga Fredag.

Matkoma

Middag och pannacotta intagen, legat i matkoma och glott på burken. Nu förflytta sig till sängen och mysa ner sig och sova lite så jag är pigg till helgens äventyr:)

Middag

Nä nu får jag sätta fart och göra middag, kanske lite pannacotta oxå:)

Precis!


:)


Utkast: Oct. 17, 2013


Hela....

Sovit hela natten, det va länge sen det:) Frukost och Latte intaget så nu blir det till att ta tag i dagen.Vet inte än vad jag ska hitta på mer än Pizzalunch med kärt sällskap.

Bjuden.

Bjuden på middag av en trevlig herre så jag slapp laga mat idag:) gott som sjutton va det. Nu blir det burken och chill och svampen får vänta.

Utkast: Oct. 16, 2013


Utkast: Oct. 16, 2013


Thai

Lunchdejt idag, god Thai blev det, En hel del svamp blev det, så nu vet jag vad jag gör framför burken ikväll:) Men innan dess blir det middag undrar vad för gott jag ska laga.

Vaknat.....

Vaknat till och från hela jävla natten, nu va det lika bra att gå upp då kaffesuget gjorde sitt. Ut i svampskogen en sväng idag, men det får allt vänta tills det blir lite ljusare:) kanske rent av lägger mej en stund till efter kaffet. 

Förlora

Fotbollen slut och vi förlora:( godis, ost och kex oxå slut så nu återstår bara dusch och säng.

!!!!!!
Fotboll

Haft en härlig dag med njutfullt sällskap. Nu är det fotbollsmys i soffan, Sverige leder yiha!

Ha ha

Vilka underbara skratt man får ibland . En utav mina älskade vänner messade att hon skulle på dejt imorgon med en kille som verkade Helt underbar Hon skickade ett foto på honom och jag kände hur mina skämtsamma horn började växa i pannan :)) Mitt svar mess - Honom har jag dejtat en gång i tiden, jätte trevlig MEN har tyvärr världens minsta snopp !!! Det tog en sekund innan telefonen ringde och jag hörde orden - ALLVARLIGT ???!!! Skrattade och sa att jag skojade och jag hörde en lättad kompis skratta i luren kramis

Ta tag......

Nyhetsmorgon, frukostmys och lite slappande på förmiddan. Nu är det dax att ta tag i dagen och göra något roligt:)

:)
!
Det gör jag:)

Man ska inte slösa bort tiden. Ta vara på allt det goda och dom goda, strunta i alla som är dryga och dom som tar energi och gör sånt du mår bra av. Lev livet varje dag och njut!

To late:)


Utkast: Oct. 14, 2013


Utkast: Oct. 14, 2013


Så sant
Känslor

Om man inte bryr sig om andra människors känslor, slutar andra bry sig om dina känslor. Det blir kallt och ensamt till slut.

Bästa......

Härlig dag med god mat och massa mys:) tänk att bara få njuta av dom bästa bitarna och strunta i resten det är livet det:)

Iväg....

Idag blir det iväg på en lunchdejt med trevligt sällskap. Ja fixar och donar lite och trallar på " Man ska ha husvagn tralala" Hur fick jag den i huvudet ?

Njuter

Att äta kakan och ändå ha den kvar är underbart, att va en konkurrent som ingen vet är underbart:) njuter av livet helt enkelt!

Ha ha ha

Mycke ska man höra innan..... Skrattar gott fortfarande åt dagens Blondie och Bögen ha ha.

:)


Så kan det va.


Vilse.....

Varit med en vän och plockat svamp, vi va inte i "min" skog och vännen hitta, jo tjena:) Vilse i skogen ha ha men va gör det med trevligt sällskap och svamp hitta vi ju. Nu blir det svampmackor och sen lite stödvila. För mycket frisk luft.

Bjuder

Va i en annan by igår med trevligt sällskap, och som ofta blev samtalsämnet Blondie och Bögen ha ha. Alla roliga saker Blondie gör stackars människa. Men bjuder på skratt det gör hon och det är ju snällt.

Mysa.

La mig sent och vakna tidigt, gjorde en latte och efter den gick jag och la mej och myste igen:) Nu blir det frulle och sen en sväng i svampskogen.En härlig höstdag idag med.

Man måste tänka på uttalet:)


Lördagskväll.

Efter lite vila och en dusch är jag redo för Lördagskvällen:)

Höst

Underbart höstväder idag, känner mej pigg och glad trots lite sömn inatt, eller kanske just därför ha ha. Ibland är inte sömnen viktigast utan energi kickarna:) 

Lång frukost

Idag blir det först lång mysig frukost sen liten promenad som avslutas med Afternon Tea :) sen får vi se vad som händer ikväll. 

!
Kvällen.

Jaha då blev kvällen bokad:) Vi får se om det ramlar in mer saker eller om jag ska ha en lugn helg:) Det brukar bli bra hur det än blir.Orkar man inte vänta på det ena, tar man det andra. Lägger prioritering och energi på dom som gör det på mej:)

Fredag!

Fredag! Helgen ligger framför mej som ett oskrivet kapitel:) Har bara en grej inbokat under hela helgen resten av tiden blir som jag väljer.

Utkast: Oct. 10, 2013


Japp ska jag!


Utkast: Oct. 10, 2013


Lunchdejt.

Lunchdejtat med mycket kärt besök:) Precis vad jag behövde efter tråkiga besked i morse. Nu blir det middag, bad och mys i soffan.

Japp
Så sant
!
En sväng...

Blir visst en sväng till Biltema oxå, då passar jag på att handla lite olja och annat till min egna bil det är ju såååå mycket billigare där och kvaliten duger bra.

Tälje.

God morgon! En härlig höstdag verkar det bli idag. Det blir en sväng till Tälje och shoppa men inte kläder för där har jag köpstopp:) Men inget köpstopp på inredning hi hi Och skor hör väl inte till kläder....:)

Utkast: Oct. 09, 2013


Utkast: Oct. 08, 2013


Utkast: Oct. 08, 2013


Utkast: Oct. 08, 2013


Stödvila.

Varit i skogen och plockat svamp, sen blev det en stödvila för nu ska jag en sväng till "Byn som gud glömde" och då behöver man va pigg:) sen blir det chill och burken.

Svamp.

Nä nu fixa så jag kommer ut i svampskogen. Finns massor att hämta där.

Utkast: Oct. 08, 2013


Utkast: Oct. 08, 2013


Utkast: Oct. 08, 2013


Utkast: Oct. 08, 2013


Precis i min smak ha ha.


Grått.....

Grått och mulet idag, och tom agenda yippi! Det blir mys och skräpmat hela långa dagen:) Och sova lite kanske för det blev inte så mycket av det i helgen, man ska ju ta vara på tiden he he.

Mys!


:)


Förvirrande

Förvirrande och mer förvirrande. Och efter min lilla natt tur är det mer förvirrande. Tur det inte är jag som ska veta vad jag vill. 

Dusch.

En härlig helg börjar gå mot sitt slut. Nu blir det dusch och sen Wallander:) Nöjd,glad och lite trött.

:)
Pigg och nöjd

Inte mycket sömn inatt:) pigg och nöjd idag hi hi. Kaffe och mys frukost intagen. En tur till svampskogen blir det idag och i eftermiddag middagsgäster. Välkommen underbara höst dag.

Såå sant
Ibland....

Ibland blir det inte som man tänkt sig, ibland blir det bättre:) 

:)
!
Utkast: Oct. 05, 2013


Utkast: Oct. 05, 2013


Äta själv;(

Mitt Fredags sällskap hamnade på sjukan så middag fick jag äta själv:( Men är glad att det inte blev några större skador.

Lunchdejt.

Idag blir det en liten lunchdejt med kärt sällskap, Kvällen är än så länge ett oskrivet blad men hinner hitta på något eller så blir det en lugn hemmakväll, får se vad jag har lust med.Vet en sak jag vill men.......

Händelserika

Nähä ta en dusch och avsluta denna händelserika dag.....

Utkast: Oct. 03, 2013


Ångra.....

Tagit ett hårt men moraliskt rätt beslut idag. Jag kommer ångra mig måååånga gånger men tror vi mår bäst av det här i slutänden. Och så länge får jag väl göra annat:) Inte lika men ändå rätt ok.

Hem....

Lite mer vetande efter mötet men....... Nu hem och softa lite, hade tänkt ringa en "vän" och ta en sväng förbi men av orsaker skiter jag i det och drar direkt hem.Kan va bra att få lite gjort innan kvällens aktiviteter:)

Soft.....

Är i "Byn som gud glömde" igen för möte, vill inte ha möte vill ha resultat! Sen blir det hem och plocka lite och kanske sätta på en tvätt.En fika på byn ska jag oxå ta. En soft härlig dag.

Utkast: Oct. 03, 2013


Oljebad

Nä nu blir det en islatte och varmt oljebad  innan sängen väntar:) mys på hög nivå. 

Inte sovit....

Har inte sovit sååå mycket inatt, men det va det värt:) Får väl ta en stöd vila under dagen. Nu ska jag snart iväg på provtagning för att se hur jag mår ha ha.

Islatte.

Nä nu blir det skumbad och en islatte och efter det väntar sängen.

Dagen.

I morse va jag på möte i " Byn som gud glömde", hmmm säger jag om det. Sen hämta jag klädpaket och dom passa perfekt, jag vet precis när jag ska ha dom. En lunchdejt hann jag oxå med. Nu blir det Tonfisktacco och softa i soffan.

!
Kläder

Idag ska jag hämta paket med kläder jag beställt från en speciell sajt:) nyfiken till Max.

RSS 2.0