Så sant så.
Mysmorgon.

Nähä dax att sluta ha mysmorgon och sätta fart med något, frågan är vad:) Har bestämmt att jag bara får handla kläder för 1000kr/mån och det är redan gjort så shopping utgår.Kanske ska göra någon nytta här hemma istället......eller kanske ringa om lunchdejt.

Utkast: Sep. 29, 2013


Plockat.

Plockat och dammat lite, köpt lite nya blommor och slappat är vad jag gjort idag, som jag kan skriva här i alla fall ha ha.Nu blir det till att förbereda middag och lite Pannacotta till efterrätt.

Mysigt.

Gårdagen blev kanon mysig och dagen blir nog lika bra:) Ibland blir plan B så mycket bättre än man trott. Ska bara njuta idag och göra bara det jag har lust med.Skulle köpt present igår men..... och nu tänker jag skita i det och köpa nått till mej istället.

Plan b blev kanon.

Har man inte tid att fika, har jag inte tid med annat. Det fick bli plan b idag och tror nästan det blev bättre. Det är inte alltid första hands valet är bäst:)  supernice dag blev det!

Hemma.

Det blev en lugn hemmakväll med Pizza:) Har roat mej med att betala räkningarna oxå, och jag är inte ironisk när jag skriver roat. Nu för tiden är det roligt att betala dom. Det är nog bara dom som nån gång fått göra som jag fick förr (dra lott vilka jag hade råd med) som förstår glädjen. Nu blir det fortsatt chill och mys.

Så sant!
Mys!

Varit på Afternon Tea på Statt, så jävla gott och mysigt. Nu blir det stödvila och smälta allt jag ätit:) sen får vi se vad som händer till kvällen.

Val!
Dans:)

Ikväll blev det utgång och dans:) får se vad morgondagen bjuder på. Ha så kul i helgen. 

Testa nytt.

Ibland vill man testa nya saker, och ibland måste man va två eller att det bara är roligare om det är två. Då är det bra att ha reserver om den första "bangar". Efter gårkvällens messande tror jag att jag hittat min reserv:) Och då gör det inte något om första "bangar". För det är ju inte roligt om inte båda tycker lika eller om den ena bara "ställer upp" för att va snäll och sen har skittråkigt. Och ibland är det bara en känsla att "dom ställer upp" Och igentligen är dom lika sugna som jag själv, då får man väl ta den som kan först:)

Helg.

Sovit som en prinsessa ända till nio.Och idag är det Fredag, undrar vad helgen har att erbjuda för roligt. Afternoon Tea, lite middag ute och andra saker står på schemat.Välkommen sköna helg!

Prioriterar.

Den som prioriterar mej, Prioriterar jag:)

Härlig dag.

En härlig dag som innehållit det mesta går mot sitt slut, nu är det bara chill i soffan resten av kvällen.

Prova....

Tagit en skön stödvila, nu prova det som va i paketen jag hämta:) Roligt och se om det blir som man tänkt.Sen blir det nog Pizza till middag, orkar inte laga mat idag.

Utkast: Sep. 26, 2013


Lunchdejt.

En liten trevlig lunchdejt blev det idag:) Hämtat lite paket innan hann jag oxå med. Nu blir det nog en stödvila.......bara för att jag kan.

Utkast: Sep. 26, 2013


Utkast: Sep. 26, 2013


Ingen rast......

Ingen rast ingen ro:) Varit en sväng till "Byn som gud glömde" Börjar bli alltför ofta nu, och utan resultat.Nu hemma och äta lite frukost, sen får jag se vad denna lönedag erbjuder:) Lite shopping blir det i alla fall, kanske luncha på nått mysigt ställe.

Inter sport.

Härliga höstmorgon! Kanske ska ta sig till Moraberg idag, det va bra öppningserbjudanden på Inter sport:) Och imorgon kommer ju lönen så vad gör det om kontot blir tomt.Först en Latte till.

Minst två...

Man ska alltid ha minst två, funkar det inte för den ena funkar det för den andra:) alla nöjda och glada..... Mest jag!

Soft

Haft en soft dag med lite handling och lite tvätt. Nu blir det Chill i soffan efter maten

Paket.

Verkar bli en fin höstdag idag, får se vad dagen har att erbjuda:) Kanske jag får ett efterlängtat paket, hoppas.

Utkast: Sep. 24, 2013


Utkast: Sep. 23, 2013


Utkast: Sep. 23, 2013


Rätt sent.

Va iväg en sväng igår kväll och kom hem rätt sent. Idag har jag återigen varit en sväng på Biltema åt pappsen. Nu blir det lite stödvila innan jag börjar med maten.

Thjohooo

Sovit som en kratta inatt:( får nog ta en stödvila frampå dan. Men först lite att göra och sen en sväng till biltema åt pappsen. Thjohooo det är Måndag:) 

Prommis.

En skön slapp Söndag, inte gjort något mer än varit och fikat hos mamma.Nu kom solen fram så kanske det blir en kvällsprommis efter middan.

Utkast: Sep. 22, 2013


Utkast: Sep. 22, 2013


Sån tur:)


Utkast: Sep. 22, 2013


Regndag.

Regn och grått, det blir helt klart en mysdag inne idag.Softa, kolla film, kanske en stödvila,godis och god skräpmat precis som det ska va en regndag.

Utkast: Sep. 22, 2013


Hjälpa.

Varit och hämtat delar åt pappsen, sen behövde han lite hjälp med bilarna oxå så det blev lite längre än planerat. Alltid roligt att hjälpa till lite då han alltid hjälper mej:)

Utkast: Sep. 21, 2013


Biltema.

Underbart höstväder. Idag ska jag en sväng till Biltema, Det är det enda som är planerat denna dag.Skönt med en hel Lördag utan planer.
Stödvila.

Känns nästan som att jag varit ledig idag då jag sluta så tidigt. Har hunnit med en hel del plus en liten stödvila.Nu är jag redo för kvällen.

Genrep.

Redan hemma:) Det blev en väldigt kort dag. Vi va bara på en liten modevisning , eller lite är den inte men idag va bara vi och några från Gnesta kommun där då det va genrep. imorgon skulle premiären vara och då är det säkert bra mycket mer folk.Nu är det en lång härlig helg framför oss.

Kompott.

Sista skoldagen för den här gången:) Och vi går bara ett par timmar. Sen är det lång härlig helg med lite blandad kompott, trevligt.

Utkast: Sep. 19, 2013


Tidigt.

fick sluta tidigare i skolan idag, så skönt eftersom jag är trött. Jag är fan inte van att sitta still hela dagarna. Nu är det bara imorgon kvar sen är skolan slut för denna gång, bara alla läxor att göra till nästa skolvecka.

Vakna.

Somna ganska tidigt och drömde skönt. Vakna mitt i min härliga dröm av att grannen va ute och ropa på katten, sen va det ju hopplöst att somna om:( så nu är jag trött.

Utsikten
Utkast: Sep. 18, 2013


!
:)
Utkast: Sep. 17, 2013


Utkast: Sep. 17, 2013


Sovmorgon.

Blev inte så mycket sova inatt så jag tog sovmorgon från skolan. Men nu iväg och bli lite lärd:) Har jag tur är maten klar när jag kommer hem....Drömma kan man ju:)

Utkast: Sep. 17, 2013


Hmmm

För X antal år sen gjorde en bekant slut med sin kille för hon hittat gaychattning på hans dator. Sen blev dom ihop igen, Nu är hon förvånad över att återigen hittat gaychatter. Hmmm är det lögn eller trodde hon att hon första gången skulle omvända honom. Han är kanske bi och vill ha båda, Då är det väl bara för henne att bestämma sig om hon vill ha eller inte och vill hon köp en strapp så `"äter" han allt hemma och slipper hymla:)

Macka.

Varit i skolan hela dagen och glömt ta fram något från frysen:( Men när jag gick över gården här hemma ropa en granne och gav mig kantareller så ikväll blir det kantarellmacka:)

Plugg.

Ingen sovmorgon idag, Pluggvecka! Första veckan på andra året, spännande.Det är bara ett problem med skolan....att sitta still. Jag blir såååå jävla trött av att sitta still och typ bara lyssna på föreläsare, men det är intressant oxå. Så om bara föreläsarna är bra ska det nog gå bra:)

Utkast: Sep. 16, 2013


Utkast: Sep. 16, 2013


Barn/barnbarn

Hur mycket älskar du mig?” frågade den lille pojken sin mamma medan hon stoppade om honom i sängen. Det var en lek som han fick henne att leka varje kväll men han lät henne aldrig vinna. ”Jag älskar dig 85 miljoner, triljoner mil till solen och tillbaka” var den lille pojkens vanliga utmaning på hennes förklarade kärlek. Men den här kvällen var hon utmattad. Utmattad efter en dag som började redan klockan tre på morgonen då hon tröstade honom efter en mardröm. Utmattad efter att ha lagat frukost, lunch och middag och efter att ha städat undan alla hans leksaker som hon ständigt trampade på. Utmattad efter en dag som inte innehöll så mycket tid så att hon ens hann duscha. Hon tittade in i sin sons ögon, samma ögon som hon var för evigt tacksam över att ha varit med att skapa. Hon strök bort håret från hans panna och medan hon tittade på honom log hon och sa: ”Du kommer aldrig att förstå hur mycket en förälder kan älska sitt barn. Om du blev påkörd av en bil och fastklämd så skulle jag finna styrkan att lyfta undan den för dig. Om du behövde hjälp och jag hade brutna ben så skulle jag finna ett sätt så jag kunde springa till dig. Om du var hungrig och jag inte hade ätit på en vecka så skulle jag ge dig min enda måltid. När du vandrar omkring i världen vandrar mitt hjärta med dig. Vad du känner, känner jag. Jag känner att du är lycklig genom det sätt du håller min hand. Jag hör ditt hjärta viska när du är rädd. Jag vet vad du tänker genom att se in i dina ögon. Den lille pojkens ögon blev vidöppna och för en gångs skull hade han ingen utmaning åt henne.

:)

Att komma med antydningar utan minsta fakta funkar inte hos mej:) det är ju inte första gången heller.

Utkast: Sep. 15, 2013


Fort

Vädret va ju lite si och så idag så skogen fick vänta. Va med pappsen till Järna och fixa lite istället. Där såg vi en " bekant" vars pappa min pappa prata med igår, gissa om jag fick köra fort för att inte vissa skulle hoppa i farten och....... Phu denna gång. 

Bakat.

Bakat matbröd, kladdkaka med choklad täcke, och en tigerkaka. Nu finns det lite gott i frysen igen. Nu packa fika korgen.

Svamp

Idag blir det nog svampskogen med kaffekorg. Jag har ju bara varit ute en gång och plockat svamp i år så nu blir det ändring på det. Bäst att fylla på förrådet medans det är fint väder. 

Chilla

Varit på bio och middag, sååå mysigt. Nu chilla och smälta maten. Nån ringer från dolt nr, jag svarar inte på dom så ni vet:)

Bio

Idag blir det middag ute och bio, mysigt. Sen får vi se vad det blir resten av kvällen:) 

Utkast: Sep. 14, 2013


Fika

Varit och fikat på ön, alltid trevligt. Inte alltid man hör det man vill men.................................

Ego.

Om man inte orkar med sitt liv så får man ta kraft tag att ändra det. Man kan inte slänga ur sig massa till sina barn. Hur ska dom orka både sitt eget och föräldrarnas? Lite väl ego!

Latte.

"Jobbat" klart för idag:) Nu blir det en Latte på balkongen i solskenet. Helt otroligt väder vi har fast det är 13 september.

Umgås.

Ska snart iväg med Pappsen och fixa lite, alltid lika kul att jobba med honom. Ja jag gillar alltid att umgås med honom jobb eller inte:)

Resa.

Funderar på att spara till en resa till Nya Zeland eller Hawai.Thailand tyckte jag sådär om. En vän va där i augusti med sin inhemska fru och blev sjuk, det finns så mycket sjukdomar och läskiga djur där:) Nu va ju dom ute i byarna oxå så det är väl värre där. Men Nya Zeland och Hawai känns renare på nåt vis.. Jaja det är bara på drömnivå än så länge så det finns ju tid att bestämma sig.Får se fram emot det jag redan bokat så länge:)

Barnsligt.

Ringa från dolt nummer och inget säga är väl bra barnsligt:) Du vet ju att vi delar, jag tar det roliga...........

Smink.

Idag har jag shoppat lite smink, alltid lika roligt att testa hur det blir:) Imorgon ska jag hjälpa pappsen med att byta struten på en växel låda då blir det lite mer klirr i kassan, inte helt fel.

Fel ordning.

Ikväll blev det lite fel ordning på maten:) Först Pannacotta med bär och nu Lövbiff med klyftpotatis och bea. Sen blir det soffchill resten av kvällen.

Grejor.

Nu har sk inneboende fyllt hallen med grejor......igen. Men det mesta ska ner i förrådet IDAG. Har tillräckligt med saker i lgh så kanske jag oxå ska rensa och ta ner till förrådet.Japp så får det nog bli.

Rekomenderar.

Det finns en grupp på FB "Jag säger nej till droger" Den kan jag rekomendera starkt. En blandning av anhöriga, medberoende, fd missbrukare och andra som vill förändra och hjälpa.

Utkast: Sep. 12, 2013


Utkast: Sep. 12, 2013


Höst

En härlig morgon med känsla av höst i luften. Träden börjar skifta i vackra färger. Jag älskar alla årstider med dess olika charm. Idag blir det lite möten och läkarbesök. 

!
Vinst.

Fick ett glädjande mess nyss. Jag har vunnit på Postkodlotteriet:) Ja inte hundra tusen men ändå, allt är mer än man hade innan.Pengarna sätts in på kontot inom fyra veckor.

Utkast: Sep. 10, 2013


Löjligt.

En del är så löjliga och använder FB som slagfält och sprida skit på, fjortisaktigt:) Säger mer om dom än om dom som dom skriver om,

Utkast: Sep. 09, 2013


Utkast: Sep. 09, 2013


Handling.

En bra sak jag lärt mig är att skilja på människa och handling. Det har gjort att jag kan förlåta människan även om handlingen va idiotisk. Det blir oxå lättare att ge en andra chans.

Pigg.

Ja det är ju inte konstigt att en del är skitpigga nu när dom sovit hela fina dagen:) Men klart det finns användning för en piggis.

Åhh Yes!


Weleda.

Handlade två olika handkrämer,tre olika duschtvålar,ansiktsrengöring och ett par Body lotion från Weleda på marknaden. Bara älskar deras produkter. Varit och kollat fotboll och nu göra potatisgratäng och en köttbit, mums.

Så det kan bli:)

Måste försöka komma ihåg att inte ha ögonkontakt med någon när jag äter banan - Det blir så konstig stämmning :)

Utkast: Sep. 08, 2013


Nyhetsmorgon.

På nyhetsmorgon prata dom om drogberoende, och hur svårt näst intill omöjligt att sluta och förbli drogfri om man efteråt går tillbaka till samma vardag som man hade när man droga. I USA har dom Coacher som hjälper en att bryta med folk och vanor och det va många,många fler som klara sig med den eftervården. Vilket dom flesta redan förstått:) Klart man måste bryta med dom/det som "Hör" till drogen.

Marknad.

Idag blir det Skilleby marknad en stund, får se vad som händer efter det:) Jag älskar marknader av olika slag, så mysigt och bra väder gör det ju inte sämre.

Lugnt

En lugn kväll framför burken, får se om sk inneboende ramlar in framåt kvällen:) Tror jag tar och njuter av ett härligt bad istället för tv.....kanske är nått bättre att se efter badet för nu är mest skit.

Heldag.

Järnadagen- Tullgårn äppeldagen-Vhd järnvägen 100år. Det blev en hel del gjort idag:) Nu iväg och fika en sväng hos bror


Jätte trevligt.

Jätte trevlig kräftskiva igår, massa goda kräftor,västerbottenpaj och massa glada trevliga människor. Idag blir det Järna dagen med loppis och annat kul. trevligt,trevligt.

Köpt

Prövat nya kläderna jag köpt, behöver ju inte stjäla som vissa andra(ja vi vet vem som gjorde inbrott hos dotter min) Stjäl man eller ljuger får man alltid betala mer än det skulle kostat.

Livet.

livet är en fest, håll me om de folk och fä...tralalala. Ja det håller jag med om....nuför tiden:) jag säger bara KARMA och njuter för fullt.

Helg.

Kläder inköpta till kräftskivan, mysmat inhandlat,Naglarna fixade, lunchen intagen Vädret är perfekt.Jag är redo för helg.

Hjälpa.

Att ha många syskonbarn betyder köpa mycke jultidningar:) Köpt av fyra och har två kvar att köpa av hmm blir mycket att läsa i vinter. Sen har jag en syster som är med i nån Tanzaniagrupp och är just nu där som volontär så då blev det ju fadderbarn oxå, dom har det ju så fattigt. Och allt det här gör mig så glad! Att JAG fått ekonomi till att hjälpa andra.För bara typ några år sen hade jag fan inte haft råd.

Utkast: Sep. 05, 2013


Allergi.

Jag har en "vän" som är allergisk mot latex i kondomer. Och eftersom han har fler partners måste han använda kondom om han ska få ha kul. Reaktionen på allergin är att den svullnar, det måste ju va killarnas drömallergi:) det finns ju latexfria att köpa på apoteket, men varför? när det är positiv reaktion.

Utkast: Sep. 05, 2013


Kycklingrulle.

Haft en härlig dag med god mat och trevligt sällskap och..... På kvällen blev det Kycklingrulle och nu blir det chill framför burken.

Utkast: Sep. 05, 2013


Lunch/fika

Varit hos frissan och fått bort allt slitet sommarhår.Nu blir det lunch/fika med sk inneboende. Sen blir det hem och förbereda middan, slapp och härlig dag.

Lite kul.....

Dottern har haft inbrott i förrådet, dom stal bl.a. hennes gamla tatueringsmaskiner. Lite roligt faktiskt för dom är trasiga, den ena funkar så fint och helt plötsligt hackar den och förstör hela tatueringen ha ha. Så om vi ser nån med sånna tatueringar vet vi varför:)


Frissan

Idag blir det frissan, skönt dom hade tid så snart för jag hatar att vänta när jag väl kommit ihåg att ringa:) nu ska sommarhåret få sig en omgång och bli höstfint.


Yngling

Jag har en lite tragisk vän, han har nån form av relation med en tjej och det har en yngling oxå, men min (bra mycket äldre) vän tror han kan konkurrera med en yngling, nu ska inte medel ålders bli sura men tänk er själva hur ni va i tjugo års åldern och hur ni är nu. Det går inte att jämföra. Stackarn blir ju bara nyttjad på pengar och tjänster och ibland lite kul:) men vet man om det och väljer att ha det så får det väl va så men tycker alla människor har ett mer värde än så och ska få känna sig uppskattade.


Frissan.

Idag SKA jag bara va och inte shoppa:)Nu har jag shoppat allt jag behöver/vill ha, om jag inte kommer på något nytt.Beställa tid hos frissan ska jag göra idag så håret får sitt efter denna underbara sommar.

Utkast: Sep. 04, 2013


Min chockrosa höstjacka:)


Höstjackan!

Det blev ju inte som jag tänkt, det blev bättre. Åkte till Nyköping och träffa dotter för lite Thai-lunch, gick i affärer ocg där hänger MIN höstjacka i rätt färg och stl så nu har jag den i min ägo:) hittade även extra breda satin lakan som följde med hem.Nu tror jag jag shoppat allt jag ville och är så nöjd med alla inköpen. Nu har jag lovat mej själv att rensa ut jackor och kläder från förra året och ge till hemlösa så dom kommer till användning.

Slappa.

Idag ska jag inte göra något mer än plocka upp det jag handla igår. Kanske sätta på en tvätt.Skönt med slappa dagar utan några måsten.

Så sant!


Ha ha ha

En gammal klasskamrat ringde ikväll och Prata gamla minnen och lite ditt och datt. Mitt i samtalet säger han att min dotter ät så jäkla lik mej när jag va i den åldern(vilket min dotter INTE vill höra)Lika snygg!!!! har aldrig uppfattat mej som snygg och definitivt inte av honom. Sen fortsätter han med att hon (dotter) får hoppas att hon fortsätter va lik mej eftersom jag fortfarande är skitsnygg. Nu har samtalet blivit så pinsamt att jag försöker skratta bort det och frågar om han är full, vilket han påstår att han inte är men att han alltid varit kär i mej och hoppats och tycker jag är oförskämd som skrattar åt honom, ups.Han fortsätter med att han alltid tyckt jag har en fin personlighet är rapp,klipsk och rolig samt står upp för mig själv och alltid försvarat dom svaga och aldrig varit dömande och alltid varit ärlig, hmmm jag tror han behöver söka för det och det sa jag till honom oxå:)han sa att jag skulle suga åt mej och för allt va sant och han blir alltid så glad när vi hörs av. Ja även om han fått en knäpp eller nått så va det ju kul att höra att man gjort nån glad genom åren.

Lyckat.....

Hitta inte höstjackan i rätt färg, men en vinterjacka som kostade alldeles för mycket (2500kr) men det är jag värd:) Hittade även tre par jeans, jag ringde dotter och undra om hon behövde något och det behövde hon ju, jeans, Så det blev två par till henne oxå, men lite mindre än mina (stl 24)....... det va länge sen.Sen hitta jag ju en massa annat snyggt.Det blev en lyckad shoppingdag. Ja just det köpte två nostalgi cd, Ebba Grön och Nationalteatern:)

Redo.

Så Skärholmen nu är jag redo! Shopping yihaoo:)

Utkast: Sep. 02, 2013


Nehepp.

Nehepp, göra sig iordning och sticka iväg och shoppa höstjacka. Kanske jag hittar nått snyggt till helgens kräftskiva oxå:)

:)

Lär dig livets gåta: Älska Glömma Och Förlåta

Utkast: Sep. 02, 2013


Utkast: Sep. 02, 2013


Backspegel

En jag vet, alltså varken vän eller bekant men.... Har en kille som har sönder hennes bil så fort han inte får som han vill, idag blev det en back spegel. Jag tycker bara lite synd om henne för det går att anmäla men kanske inte så lätt om man är rädd. Ja det finns ju människor till allt så man blir ju inte förvånad längre.


Glad:)

Trappers 30år, Overdooze 20år och sen stubborn, jag är glad idag att jag stanna hemma för nu är jag pigg, det är inte alla som är:)


RSS 2.0