Frukost

Sitter med en latte och cigg och väntar på att dom andra ska vakna så vi kan gå och äta hotellfrukost. Sen bär det av vidare till Söderköping innan vi fortsätter hem. 

Packa

Idag är det packa och städa, sen en sväng på min väns konstutställning innan vi börjar färden hem. 

Hemfärd!

Idag blir det mys och shopping, sista dagen i Ystad. Imorgon börjar färden hem, stannar en natt på Österlen och sen hemma på söndag:) ska bli skönt att komma hem och sova i sin egen säng. Men det har varit underbart skönt att va iväg och shoppa, slappa och umgås med kära vänner. Ikväll blir det " på återseende" fest ska bli både gott och roligt. Kul och komma hem och packa upp allt jag shoppat:) nä nu fixa och ut och shoppa!

Shoppa.

Idag va vi i Lund och shoppa, det blev en ny dunjacka bla, likadan som jag köpte förra året fast en annan färg:) ikväll kommer det folk hit på middag så nu blir det till att börja fixa.

Den här tavlan har min vän målat till en teater, så vacker.
Nytt nr

Nytt nr........ Igen! Hur lyckas man? Bara spillran som klarar av att "tappa" mobiler så ofta hi hi

Bara tre par.......

Det blev bara tre par byxor, hitta inga tröjor så det får jag leta vidare efter imorgon:) måste ju va " rätt" tröjor. Och byxorna va så billiga (1000kr) för tre par, ett riktigt klipp! Så nu kan tröjorna kosta lite mer än räknat:) love it!

Så sant!
Tar igen det......

Idag blev det inte så mycket shopping, får ta igen det imorgon :) vet redan två par jeans jag bara måste ha och ska köpa imorgon. Några tröjor kan nog oxå slinka med. Ikväll va vi ute och åt och nu lata oss lite, det är jobbigt att sätta sprätt på pengar ha ha men jävligt kul.

!
Fest!

Ikväll blir det grillfest! Helgrillad gris och massa annat gott. Men först en runda på byn och fika lite.

Substitut.

Missbrukare har ofta en substitut familj till sin egna, man kan tycka det är hjärtlöst att dom ofta sätter andra före sin egen familj men dom gör det för att inte såra sin familj. Dom vill igentligen va med familjen men vet att genom sitt missbruk klarar dom det inte utan att såra ,, då skaffar dom substitut som dom inte bryr sig om ifall dom sårar genom att försvinna dygnsvis, va påverkade och själa och bedra. Allt dom gör är för egen vinning tex laga cyklar för tak över huvudet och mat, campa för mat och dusch mm. Dom flesta substitut familjer märker mönstret rätt snabbt och bryter kontakten, då hittar missbrukaren nån ny naiv att ha som substitut. Det är ju lite snäll tanke bakom att försöka såra nära och kära så lite som möjligt men substitut familjen blir ju desto mer skadad av alla brutna löften och stölder mm. Jag känner en och han berätta exakt om hur han tar sig fram och hur han manipulerar, han vet vilka som går lätt att lura och sen kör han utan att tänka på konsekvenserna för den familjen, han tänker bara på sig själv och sin överlevnad. Det är hemskt att höra han berätta samtidigt som det är hemskt att det finns dom som finner sig i det pga lite smicker mm.Alla har ju inte det men många.

Fixa cyklar....

Ha ha fixa cyklar ja det passar bra:) själv ska jag iväg och shoppa lite mer kläder jag inte behöver:) känns rätt rättvist. Jag säger ju det, spillror passar bäst i byn som Gud glömde ha ha.

Handskrivet.

Måste ju erkänna att handskrivna kärleksbrev är något speciellt även om dom kommer från " fel" person.

Ha ha

Spillran, spillran vem är väl som du..... Inte många hoppas jag:) när du inte va spillran va det ju ok men nu passar du bäst i byn som Gud glömde. Det är bara blondie som går igång på den stilen så...... Släpp här nu.

Bio

Igår kväll va vi på bio och såg Turist, inte att rekomendera! Men på den här bion va det paus mitt i och det serverades vin och tillbehör, det va mysigt. I kväll är det tjejkväll här så då blir det shopping och restaurangbesök:) karlarna får hitta på något annat. 

Bio

Varit och shoppat lite, bla ett par kängor:) ikväll blir det bio. Myyys på hög nivå varje dag precis som livet ska va!

Malmöfestivalen

Va på malmöfestivalen igår, en veckas lång festival....... Helt gratis! Det blir fler besök denna vecka:) nu tar jag en kopp kaffe under vindruvorna innan jag somnar om en stund. Inget planerat än så länge idag men det finns så mycket att göra så något blir det.

China

Det blir shopping idag med :) igår blev det middag på china restaurang , idag vill jag nog gå nånstans där dom har plankstek. Vi får väl se om sällskapet håller med.

!
Middag.

Idag blir det shopping och mys, ikväll middag med goda vänner.

"taket" på middagsbordet
Min uteplats för tillfället :)
Dator

Va och hämta min dator hos brorsan, han är en jävel på datorer och alltid snäll och fixar den snabbt. Tack snälla! Den är bra att ha när jag pluggar.

Oplanerad

Varit på lite ärenden under dagen. Nu blir det lite fix och kanske en liten lur då jag knappt sov inatt. Kvällen är än så länge oplanerad.

Vem vill leva såhär? Tänk först!
Soffmys

Dagen har gått åt till att hjälpa pappsen:) eftermiddan gick åt till att fika med en vän och nu i kväll ska det bara bli soffmys. 

Arv!

Hörde av en nära att en som vi känner från byn som Gud glömde hade fått ärva en okänd släkting, det är ju bara sånt man drömmer om. Men glad blev jag för hans skull för han har hjärtproblem och är sjukskriven tror jag ( har inte haft kontakt på länge) så miljonen kommer väl till pass, fast det hade ju varit roligare om det hände mej:)

Lunchdejt

En del lyssnar inte... Lunchdejt i S- tälje, skulle inte tro det!!!!!! Vill inte träffa dej och absolut inte ses med dej.

Morgon

Sitter på balkongen med en latte och ser byn vakna till liv, härlig lugn och solig morgon.

Foto

Ha ha eftersom jag inte vill träffa spillran nu när han är en spillra så ville han ha kort så han kan ha tills jag vill träffa han:) tror nog han kommer va en spillra lång tid framåt så ett kort kan man ju bjuda på. Han har ju bara en som accepterar det livet och titta på en blond transa jämt kan ju inte va kul. 

Oscar

Ha ha spillran räknar med att få nyckel till blondie om han spelar korten rätt, inte kan väl ens hon va så blond....... Eller? Enligt spillran har det gått förr men allt är ju som bekant inte sant det han säger. Men jag skulle ju inte bli förvånad blondie naiv och tror alla vill ha henne och spillran skulle kunna få en Oskar för sitt skådespel så omöjligt är det ju inte. Den mest korkade människan är nog inte född än så.........

Mysa

Typiskt mysa- pizza- mysa väder:) och sen hörde spillran av sig och förstörde stämningen :( . Blondie har väl åkt till jobbet. Bara stänga av ljudet på mobilen och mysa :)

Mulet.

Det verkar bli mulet väder, Känns ok för då kan jag göra iordning gästrummet. Det är ju trist att va inne när solen skiner. Passa på att tvätta lite oxå för man vet inte om solen är framme imorgon igen:)

Trevligt

Ett väldigt fint bröllop och så trevlig fest. Fast det va 160 gäster kändes det mysigt och familjärt:) idag fortsätter det med brunch. Fint väder va det ända till sent då regnet kom va det dans inne så då gjorde det ju inget:) värre för campande spillran ha ha

Campa ha ha

Bröllop och fest hela dagen lång, ska bli så kul. Spillran hörde av sig och ville slippa camping ha ha men tycker det passar perfekt. Sist gick det ju jättebra för dom med kabelvindor och sånt ha ha en del lär sig aldrig . Nä nu är det dax för dusch och fix. 

Gårkvällen.

Gårkvällen va riktigt rolig, och idag fortsätter vi med höjdpunkten Bröllopet! Sitter med en latte på balkongen och njuter innan det är dax att börja göra sig iordning. 

Bröllop.

Nu på morgonen kommer rörisen och fixar min dusch. Sen blir det att börja göra sig iordning för första dagen på ett tre dagar långt bröllop:) min systerdotter ska gifta sig och det blir fest med över 150 gäster från både Sverige, Malaysia , Chile och Mexico. Det blir nog väldigt roligt och kanske lite slitsamt ha ha.

Balkonghäng

Allt klart för idag så nu blir det potatisgratäng och entrecote. Ikväll blir det balkong häng och oljebad.

Lunch

Idag blir det lunch med en god vän, sen hjälpa pappa lite :) kvällen är än så länge oplanerad. Middagen och allsången igår va riktigt trevligt.

Stockholm i mitt hjärta.......
Bjuden....

Bjuden på middag och Allsång på Skansen med Takida blir det i eftermiddag/ kväll. En del har lite mer klass än andra , och allsång är ju inte så jävla hög klass, men högre än tält, grillkorv och kabelvinda ha ha. Livet är rätt underbart om man väljer "rätt" 

Val.

Container/husvagn eller byn som gud glömde är ju samma så jag förstår gnället och tjatet :) Men jag gillar att ha tre rum SJÄLV!!!!!!!!!! och man gör sina val ha ha

:)


Bakluckeloppis

Baklucke loppis i byn som Gud glömde, en kär vän står där i solen och ska sälja massor hoppas jag( för dens skull) men det är ju så hett! Orkar folk verkligen med sånt här i värmen, själv intar jag skugga.

Stranden.....

Vakna tidigt.......som vanligt:) sitter på balkongen med en latte och ser byn vakna, mysigt. Det blir nog stranden idag och sova lite hi hi. Det skulle bli varmare idag så stranden är väl allt man orkar och vill en sån här dag eller poolen . 

Kamouflage

Tror det nästan bara är en kvar som har kamouflage byxor........ Spillran. Jag hade faktiskt men skänkte dom till hemlösa, dom har ju inte så mycket val..... Tyvärr. Men jag skänkte  G- star och Lewis  med så lite val har den som kommer först:)

Barolo.

Dagen har varit varm! Ingen orka laga mat så det blev Barolo i s-tälje, kan verkligen rekomendera dom. Bra mat, bra priser och trevlig personal. Nu kaffe på mysigt ställe:) 

Åskväder.

Satt på balkongen vid fyra imorse och beundrade åskvädret, så vackert! Och det behövdes. Nu är ju luften frisk och varm, kvalmig och svettig. 

Blommor

Gjort lite ärenden bl.a köpt mer blommor till balkongen, vill inte ha av spillran ha ha. Sen iväg till badet en sväng och nu blir det mys resten av denna lördag med allt vad det innebär.

Passar bättre.

Spillran lilla spillran vem är väl som du ha ha ja jag är ledig i helgen, nej jag vill inte se dej. Hål dej till byn som Gud glömde det passar bättre för en spillra :)

Njöt.

Gårdagen gick i slapphetens tecken hela dan, bara njöt och kände mej nöjd och glad. Idag blir det lite ärenden och sen vet man aldrig :)

RSS 2.0