Trivs.

Jag vet en som är putt på mej:( först för att jag vill bo själv, sen för att jag bara vill umgås nån gång i månaden och löjligast att jag inte vill åka i röda faran för den är olaglig. Men vet ni, jag skiter i det! Jag vill ha det såhär och trivs. Jag vill tänja lite mer på gränserna och få lite mer än vad vissa kan :) passar det inte så.......... Men det va visst inte heller bra.

Behöver ju inte va samma till båda sakerna he he
:)
Action

Inte alla som blev glada men jag blev det (och dumpar bruden blir nog oxå det) en till två gånger i månaden räcker, resten vill jag ha lite mer action he he. Ibland får man bita i sura äpplet när man sätter sig i sitsen , Thats life you now.

Utkast: Feb. 28, 2014


Utkast: Feb. 28, 2014


Ha ha....

Ja efter en massa mess inatt så får jag väl ta frukostbesök snart. Skulle visst bara va skoltaxi först ha ha det kostar att ha mat och tak.

Ombyte

Låg i badet och fundera, när man avbokar ofta är det för att man tröttnat och vill ha annat, och just så är det! Nån som inte kommer så fort man kallar. Nån som tar för sig och inte är nån jävla loser till springchas. Jag har ärligt sagt som det är så sista veckorna har det inte varit så på men fan ärligt en gång då och då räcker att umgås för man tycker synd om nån:) det finns ju en dumpar som mer än gärna ställer upp ha ha så jag lämnar hen inte åt ensamheten ju:) ikväll tex.

Så kan det va...

Ha ha nån är inte glad över mitt val ikväll:) ungar och tvättstuga istället för chill och mys. Så kan det va, som man bäddar.........

Välja.

Skulle träffat den med många namn ikväll, men hade ingen lust. Ville ha en skön ensam kväll med spa istället:) Det är så härligt att kunna välja.

Utkast: Feb. 27, 2014


Shoppat.

Varit och shoppat lite saker jag absolut inte behöver men vill ha:) Fikat hos Mamma och Pappa då dom ska iväg till Australien igen. Nu ska jag plocka upp alla kassar och sen bara chilla ett tag.

:)
!


Härlig....

Idag får jag sällskap till frukosten,mysigt. Då blir det nybakat bröd och lite olika goda pålägg:) En härlig början på dagen.

Utkast: Feb. 26, 2014


LSS

Hemma är mitt LSS, Lack,Smisk och Sex:)
Eller?

Kärt........

Kärt barn har många namn....kär lekkamrat har oxå många namn ha ha Silverpilen,eldvaktaren;sjukvårdaren, Röda faran m.m ja det är inte alltid lätt med namn:)

Insåg........

Insåg att det bara är dagar kvar till lön, fan va tiden går fort:) förr va det torka i kassan flera dar före lön, nu tänker jag inte på när det är lön, en härlig känsla! kanske ska shoppa lite idag för att fira hi hi.Eller ska jag kanske göra en service på bilen inför besiktningen hmm svårt val.

Utkast: Feb. 24, 2014


Man kan ju leka så länge he he samma "Groda" kan ha många namn.......


Ändrade........

Det blev ändrade planer idag så jag avboka röda faran och stack iväg på egna äventyr.Roligare och mycket bättre än frukostsällskap blev det:) Nu är det bästa tv serien på burken.Får se om röda faran kommer eller om det blev tjurigt:)

Prommis

Läser messen från inatt och kan bara le:)  ska ta en liten prommis innan röda faran rullar in. Ikväll blir det burken och sons of anarchy så jävla bra serie.

Brunch:)

Det blir nog brunch istället:) eller kanske Afternoon Tea idag med. 

Frukost.

Uppe och pigg. Tar lite latte medans jag väntar in mitt trevliga frukost sällskap. En underbar, solig morgon säger jag God morgon världen!

Lördag!

Lördag! En intensiv vecka med allt från hjärtliga möten till shopping och middagar har det varit, väldigt kul och mysigt. Idag blir det Afternoon tea på statt med trevligt sällskap.En lugn och härlig helg ska bli skönt att ha för att ladda batterierna till nya trevliga saker i veckan som kommer:) I love it!

Utkast: Feb. 21, 2014


Utkast: Feb. 21, 2014


Och tvärtom:)


<3

En underbar dag idag <3

Eller.....:)


så kan.......

Ja så kan det gå! Den som är med i leken får reglerna tåla hur surt det än kan kännas.

Utkast: Feb. 20, 2014


Utkast: Feb. 20, 2014


Fler mobiler......

Jag har en mobil och den ringer och piper titt som tätt, fattar inte hur man orkar ha två-tre.Den jag tänker på ger ut olika nummer till olika personer, den tredje mobilen är bara till för väldigt få utvalda. Ska man känna sig glad om man får alla tre numren? jag blir mest bara förvirrad:) Istället för att ha fler mobiler kan man ju välja att inte svara om man inte vill prata just då:)

Utkast: Feb. 18, 2014


:) :)
......
:
:)
Bra start.

La mig rätt tidigt igår och sovit hela natten, då är man utvilad. Märkte att jag fått gulliga sms inatt, då blir man glad. Utvilad och glad är en väldigt bra start på dagen:) 

!
:)
Dyrbar.

Min ensamtid är dyrbar! Jag trivs med mina ensamma kvällar med spa bad och bara va. Slippa ta hänsyn till någon, jag älskar det. Kanske ego när jag har plats men, som man bäddar.........

Ha ha

Ha ha tänkte på en som måste haft en dyr helg om alla fick samma som mej:) Kostar att ligga på topp.

Blommor och smycke:)

Skön slapp Måndag morgon, skönt efter en hektisk helg med födelsedagar, besök och lite annat smått och gott:) Det har varit en kanonhelg med fin present och blommor <3 men lite för lite sömn av olika orsaker:) Så en lugn och skön Måndag med väldigt slapp början sitter fint.

Söndag.

God morgon! Idag blir det Afternoon The,så jävla gott och mysigt. Tur vi har två ställen som serverar det ett på Lördagen och ett på Söndagen:) sen blir det chill och mys hela dagen.

Regn.

Regn, regn och åter regn, men vad gör det när man väntar trevligt sällskap:)Nu in i duschen så jag är klar.

!
Som man bäddar.......

Fått massa gulliga mess idag av sjukvårdaren:) hen har typ blivit av med sin vagn och vill komma hit men jag skulle inte stå ut så nej. Ett par timmar då och då går utmärkt men.... Nu är hen mest hos sin dumpar för att ha någonstans och tycker det är jobbigt med allt., men som man bäddar får man ligga:)  jag ska inte lida för att hen strular bort en vagn. Jag njuter av livet och tar det goda jag har gjort mitt och är värd det här:) så håll dej till dumpar i byn Gud glömde:) 

Fnittrar.

Nu pratar dom om Sms mm på Nyhetsmorgon, kan bara fnittra lite för dom förklarar "Sjukvårdarens" sms precis:) Det är ju tur det finns kod på mobilen.Vissa har ju förmåga att tjuvkika på andras mess.

:)


Alla Hjärtans Dag.

Idag är det Alla Hjärtans Dag. Jag firar inte det, för mej är alla dagar det:) Men fick ett gulligt samtal för en stund sen av en "sjukvårdare".Min brors dotter fyller år idag så jag firar det istället.

Utkast: Feb. 13, 2014


Utkast: Feb. 13, 2014


Kvällsmys.

Kanske ska klä sig och sticka iväg till affären och handla kvällsmys:) sugen på nötter, godis och kanske semla eller fruktsallad.

Njut.......

Morgonsällskapet tar en vila i soffan och jag passar på att kolla runt på nätet. jag tar min vila lite senare eftersom jag sovit gott inatt och är pigg. Njut av livet och ta för dig av det goda.

:)

Vinröd, röd, vit hur många olika kan man ha på sååå kort tid:) Kanske ett bra drag så ingen vet vilken.

....
Utkast: Feb. 11, 2014


Utkast: Feb. 10, 2014


Livets goda.

En bra dag som innehållit det mesta av livets goda, lunchdejt med trevligt sällskap bla:)Nu blir det chill och snart Criminal Minds på burken.

!
Trött.

När man gör annat än sover på nätterna blir man väldigt trött på kvällarna:) men lite Chill i soffan och kolla burken orkar jag. 

:)
Inte mycket sömn

Tagit en liten vila så jag orkar med dagen, det blev ju inte mycket sömn inatt:) men nu är jag på topp igen.

Tidigt eller sent.

Nu frukost:) Får bli en lång stödvila idag men vad gör man inte.......

:)

Och så får jag oväntat besök i kväll:) Jag tänker INTE bjuda på Gevalia utan..............

Utkast: Feb. 08, 2014


Hungrig.

Ska man ha en helg då man gör nada ska man ju inte laga mat:) Pizza blir det idag. Synd att man måste klä på sig och hämta pizzan.....

Ja då.......kanske.


Bara va.......

Den här helgen har jag bestämt mig för att bara ta det lugnt och göra ingenting, förutom AW igår. Ibland är det skönt att bara va och inte ha några besök eller annat inplanerat.

Ha ha

Ha ha fick höra att fröken "öppet hus" bytt namn till "Transan" då hon bara vill ha bögar:) Ja jag säger då det.

Utkast: Feb. 08, 2014


Ha ha

Fyra maskar placerades i fyra olika glasburkar. Den första masken låg i alkohol. Den andra låg i en glasburk fylld med cigarettrök. Glasburken som den tredje masken låg i var fylld med sperma. Den fjärde låg i lera o smuts. Efter en dag så blev resultatet: Den alkoholindränkta masken - död. Den med cigarettrök indränkta masken - död. Masken som låg inbäddad i sperma - död. Masken som låg i smuts o lera - levande.

Sensmoralen: Så länge du dricker, röker och har sex så får du inte mask.

Utkast: Feb. 08, 2014


Utkast: Feb. 07, 2014


Utkast: Feb. 07, 2014


Stödvila....

Nä dax att ta en liten stödvila innan det är dax att fixa sig för AW. Det ska va gott och leva annars kan det kvitta..........

Utkast: Feb. 07, 2014


Utkast: Feb. 06, 2014


Utkast: Feb. 06, 2014


Magkänsla.

För x antal månader sen sa en viss att allt va öppet och ärligt. När jag skulle åka bort skicka jag därför skicka jag något kvarglömt. Det visa sig att en viss inte "Hunnit" ta upp ett och annat så det blev visst ett jävla liv men allt reddes ut och nu ÄR allt öppet och ärligt. Min mag känsla säger mej något annat! Men efter sån här lång tid måste ju det va öppet, min mag känsla måste va fel, ingen klarar att va oärlig så lång tid eller ingen kan missa det så lång tid..........faktiskt.

Så sant, Mamma och Pappa träffades för 60 år sen och lika kära:)


Förhinder.....

Jag fick förhinder för lunchdejt idag:) Men det finns ju så många fler dagar:) Ibland måste man ställa upp på nära och kära istället för att roa sig.........det får man ju igen i längden.

Utkast: Feb. 04, 2014


The Winner..........

Jag älskar spelet när jag styr det och står som vinnare, men det är inte som ABBA:s The Winner takes it all utan man tar det man vill och lämnar tvätt och vardag.En härlig spa-kväll blir det idag:) Vissa får nöja sig med dumparbrud och pizza för jag vill va själv ikväll och ha egentid, såååå mysigt.Det har varit lite mycket på sista tiden för min smak. Men imorgon,,,,,

Minnet.

Ska fan lägga pannlampa m.m framför dörren så jag inte glömmer dom imorgon när jag ska på lunchdejt. Ibland får man ta till knep när minnet inte hänger med:)

Utkast: Feb. 04, 2014


Ha ha

Varit och handlat lite onödiga saker idag för pengarna jag fick igår:)
Ta från den ena och ge den andra ha ha ja så länge det är rätt håll är det ok.
Tänker på en blondinhistoria: "Du har ju vakuum i hjärnan" Blondinen svarar: "Bättre det än ingenting"

.............
Utkast: Feb. 04, 2014


Utkast: Feb. 04, 2014


Överraskningar.

En bra dag som börja med överraskning direkt på morgonen och det fortsatte:) Fick en del av en skuld jag hade glömt att jag lånat ut hi hi. och personen som lånat har ju oftast inte pengar så det va nog därför jag glömt det, men plötsligt händer det. Ska nog köpa en triss imorgon.

Ja ibland så:)


Oväntat.....

Fick oväntat frukostbesök:) alltid lika kul. En del får bara inte nog he he

:)
!!!!
He he

Snart är en intensiv helg slut, mysigt och roligt har vi haft. Inga eldar att vakta men............men något hett att släcka he he

Utkast: Feb. 02, 2014

Hälsningar från ditt barn

Var inte rädd för att vara bestämd
jag föredrar att veta var gränsen går.

Lova ingenting om du inte kan hålla det.
Då förlorar jag förtroende för dig.

Ge inte efter om jag provocerar
då söker jag bara lätt vunna segrar.

Rätta mig inte inför andra. Jag kommer
att lyssna mycket bättre om du talar till mig när ingen hör på.

Fråga mig inte varför jag gjorde så dumt.
Jag vet faktiskt inte.

Kom ihåg - jag lär mig bättre av en förebild
än av en kritiker.

Okänd.

Dum eller........

Läste om en tjej som blivit av med barn och jobb efter att åkt dit för häleri. Hennes försvar va att hon trodde inte det va olagligt att ha pojkvännens stöldgods hemma då det inte va hennes. Dum brud eller väldigt svagt försvar.

:)


Lördag.

Idag blir det bio och middag med trevligt sällskap. Ikväll blir det chill och mys i soffan med lite gott tilltugg.En bra och mysig Lördag helt enkelt.

Utkast: Feb. 01, 2014


RSS 2.0