Utkast: Jan. 31, 2014


Utkast: Jan. 31, 2014


Utkast: Jan. 31, 2014


Utkast: Jan. 31, 2014


Utkast: Jan. 30, 2014


Utkast: Jan. 30, 2014


Utkast: Jan. 30, 2014


Utkast: Jan. 29, 2014


Utkast: Jan. 29, 2014


:)
Paket.

Gårdagen va lugn och skön, hämta ut lite paket och gjorde ärenden. På eftermiddan/ kvällen va det bara chilla som gällde så skönt. Idag ska jag iväg på en föreläsning med jobbet på förmiddan och sen får vi se vad dagen erbjuder:)

Utkast: Jan. 27, 2014


Utkast: Jan. 27, 2014


Hmmmm

Måste va jobbigt att ha olika bilar jämt och oftast inte helt ok, men men vad säger man..........

Fick behålla ett tag till:)
Frukost sällskap.

Nu kom mitt frukost sällskap:) Sen får vi se vad dagen har att erbjuda.

Utkast: Jan. 26, 2014


Betalat.......

Betalat bokningsavgiften för boendet i Skåne:) Längtar redan men många månader kvar. Nu blir det Afternon Thea på Marsipangården, så mysigt och gott.

Bad.

Köpt ny tv:) Nu blir det ett bad och lite mys. Ikväll middag ute med trevligt sällskap. En helt ok Lördag!

Nöjd.

Nu har jag beställt både Cigg och Shampo för ett halvår framåt, känner mej så nöjd. Och imorgon åker jag och köper tv:n jag bestämmt mej för:)

Tråkig.....

Haft ett par mysiga dagar som innehållit det mesta:) Nu är det dax att börja förbereda middan, Entrecotè klyftpotatis och sallad självklart lite beasås oxå.Ja jag är liiite tråkig med mat, kött och sallad typ jämt men det är ju sååå himla gott.

Matta.

Idag ska jag hämta min matta jag beställt, lite sen men den va visst lite svår att göra:) Kul och se hur den blev.

Utkast: Jan. 22, 2014


Utkast: Jan. 21, 2014


Utkast: Jan. 21, 2014


Mysig.........

Hade en mysig hemmakväll igår, det är jag glad för idag:) Fick mess igår om att följa med på lite äventyr men kände inte för det. Så jag hoppas nån annan följde med istället. Själv hade jag det bäst här hemma.Idag blir det lunchdejt istället för gårdagens äventyr, passar mej bättre:)

Utkast: Jan. 20, 2014


Mail....

Medans maten blir klar kolla jag mina mail och lönespecen har kommit. Glad som f-n blev jag när jag fick mycket mer än jag räknat med:) Älskar mina lönespecar, nästan alltid en glad överraskning.

Utkast: Jan. 20, 2014


Biff......

Tog en liten eftermiddags nap, nu blir det biff med sallad till middag och Panacotta till efterrätt. Ikväll blir det chill i soffan.

Utkast: Jan. 20, 2014


Utkast: Jan. 20, 2014


Plötsligt händer det.

Har varit lite orolig för en "vän" som haft det struligt. Nu verkar det röra på sig, Hen har fått kontakt med barn och familj samt dom enligt Hen som betyder något, resten av alla tar Hen allt eftersom.En dag i taget och dom bästa runt sig Plötsligt händer det:) Hoppas det håller hela vägen och att Hen tar andra(typ tionde) chansen.

Ha ha

Bertil är deprimerad för att frugan har varit otrogen och kronofogden vill ta huset och de mesta känns kast så han bestämmer sig för att ta livet av sig genom att hoppa från en bro, men precis när han ska hoppa så kommer jultomten gående och fram till mannen och frågar varför han vill ta livet av sig? Bertil svarar:
- För att frugan varit otrogen m.m.
Då svarar tomten.
- Om jag får sätta på dig i röven så ska jag fixa så allt blir bra ska du se...
Så dom kör igång och när tomten är klar så frågar han vad mannen heter?
- Bertil, svarar han.
- Hur gammal är Bertil då, undrar tomten?
Bertil:
- 42 år...
Tomten:
- Och du tror fortfarande på tomten...

Tomt....

Sovit gott efter en kväll/natt med mysiga mms:) Idag är det tomt på Agendan, sååå skönt. Kanske jag ska åka och shoppa lite, har ju kvar en hel del på "Göra av med"kontot och lönen kommer ju igen på Fredag:)Ja vi får se vad som faller mej in.

Chillar

Gårkvällen blev mysig och bra, morgonen idag blev kanon med Kicken som start:) nu kör jag vidare och chillar idag. 

Sveriges snyggaste......

Sätter på Nyhetsmorgon och vem är gäst? Jo Sveriges snyggaste kille , Kicken. Kan söndagen börja bättre? Min dag är gjord ha ha

:)
Så kan det va........
Såååå sant!
Ha ha
Utvilad........

Vakna utvilad och len efter en lugn härlig spa-kväll, Någolunda tidigt i säng (lite mysiga mess på natten) så blir det tidigt upp:) Nu blir det frukostmys med ägg och bacon. Bättre start på helgen kan man knappt ha.

Lite besök......

Fick mess förut om jag ville ha lite besök ikväll, men ikväll vill jag ha en härlig spa-kväll för mig själv:) Så besöket får hålla sig till dumpar eller vagn. skönt att bara va ensam och ta hand om sig själv. Men jag kanske ångrar mej framåt kvällen så då får jag väl vissla ha ha.

Utkast: Jan. 17, 2014


Utkast: Jan. 17, 2014


Utkast: Jan. 17, 2014

En blondin kommer hem från sin första dag i skolan...

- Mamma, jag kunde räkna ända till fjorton men de andra kunde bara till sju. Är det bara för jag är blondin?

Mamman: - Ja det är för att du är blondin.

Efter andra dagen...

- Mamma, mamma jag kunde alfabetet ända till S och de andra bara till M, är det för jag är blondin mamma?

Mamman: - Ja det är det.

Efter tredje dagen...

- Mamma vi hade idrott idag och jag hade mycket större bröst än de andra tjejerna. Är det för att jag är blondin?

Mamman: - Nej det är för att de andra är 7 och du är 21

Rensa.

Roade mej med att rensa bland vinterstövlar och kängor, fyra par som jag typ glömt att jag hade fick en ny glad ägare.Kanske skulle rensa bland alla andra skor och sandaler, då kanske det skulle minska bland dom med. Fan vad skor och stövlar man "samlar" på sig:)

Utkast: Jan. 17, 2014


Utkast: Jan. 17, 2014

Hej Droger, beroende heter jag! Jag vänder upp och ner på dom flesta hem, river sönder alla familjeband, tar barnen ifrån er, och det är bara början. Jag kostar mycket mer än Diamanter, mer än Guld, och sorgen som följer mig är ett skådespel. Om du behöver mig, kom ihåg att det är lätt att hitta mig, jag är överallt, runt om kring dig, jag finns i skolorna, och i alla föreningar, arbetsplatser mm. Jag bor hos dom rika och dom fattiga med. Jag bor längre ner i gatan hos dig, och är kanske din granne! Min makt är övernaturlig. Prova, så ska du få se. Och OM du provar mig kommer du förmodligen aldrig att släppa mig. Prova mig EN gång, och jag kanske släpper dig, men provar du mig flera gånger, så är din själ förmodligen min. När jag styr dig, stjäl du och ljuger, du gör vad som helst bara du blir "hög". Kriminella saker kommer du också att göra, bara för att känna min närvaro, kommer att vara värt det när jag finns i dina armar. Du kommer att ljuga för din mor, stjäla ifrån dina anhöriga, med mera. Och när du ser deras tårar, borde du känna sorg/smärta. Men med MIG glömmer du! Ditt samvete, Din uppfostran. Jag blir ditt samvete, jag kommer att lära dig min värld. Jag tar barn ifrån föräldrar, föräldrar ifrån barn. Jag kommer att få dig glömma din tro och skrämma iväg dina vänner. Jag kommer att ta allt ifrån dig , ditt vackra utseende, din stolthet, och jag kommer alltid att vara med dig, vid din sida alltid. Du kommer att ge mig allt, din familj, ditt hem, dina vänner, dina pengar, Du och jag blir "ett" . Jag kommer att ta ifrån dig allt vad du har och när du inte har något kvar, kan du skatta dig lycklig om du har livet kvar. Om du hör röster skrika i ditt huvud då är det bara jag. Om du ser syner eller skakar okontrollerat ska du veta att det är bara jag som är hos dig. Jag vill bara att du ska veta att det är en gåva ifrån mig till dig, men sen är det för sent, du ser att du är underkastad mitt maktbegär, och vi kommer aldrig att skiljas, Du kommer att ångra att ha testat mig, dom flesta gör det, men nu är du min. Men kom ihåg. DU KOM TILL MIG inte jag till dig. Du visste vad skulle komma. Alla har sagt det , du har fått höra det åter och åter igen. Du hade/Har ett val Och du väljer/valde. Du hade kunnat sagt "Nej tack" och gått därifrån, Men nu har du träffat mig, Vad ska du göra? Jag tar gärna din hand och leder dig till fördärvet, ger din familj massor av sorg,och kommer att hålla din hand ända ner i träsket. Jag kan ge dig och din familj mer smärta/sorg än dom flesta av oss skulle klara av.."

Utkast: Jan. 16, 2014


SMS;a du med.


Utkast: Jan. 16, 2014


Svår att bestämma sig.

Hitta ingen TV som jag ville ha, eller rättare sagt kunde bestämma mej för.Det är ju ingen panik då jag har en till:) Nu har jag en massa reklam att läsa för att bestämma mej.Fast det lämnar jag nog över till nån annan mer kunnig. Åt lunch med trevligt sällskap, Körde sen sällskapet till sitt så kallade hem och tog efterrätten där he he. Det blev en bra dag igår..Idag blir det chilla med trevligt sällskap och Pizza. Carpe Diem säger jag bara.

Tv:n

Skulle sätta på Nyhetsmorgon men Tv:n vill visst inte :( Det får bli att åka och köpa ny idag då, har jag varken lust eller tid med. Vet ju fan inte vad jag vill ha för någon hmmmm.

Utkast: Jan. 15, 2014


Utkast: Jan. 14, 2014

En brunett går till läkaren. - Vad kan jag hjälpa dig med? - Jo, jag har så ont, jag tror jag har brutit varenda ben i kroppen! - Men snälla du, det är ju inte möjligt, säger läkaren. - Jo visst, titta här, svarar hon, petar sig på axeln och skriker till. Sen petar hon sig på vänsterarmen och skriker till igen. Hon fortsätter att peta sig lite här och var medan hon tjuter "Aj aj aj" och tillslut tystar läkaren henne och frågar: - Du, du är blond egentligen eller hur? - Ja, hur visste du det? - Det är fingret du har brutit...

Utkast: Jan. 14, 2014


Ha ha


Vardag igen.

Nu är vardagen här och allt återgår till det vanliga, skönt. Nu kan man återgå till " lunchdejter" och rutiner igen:) jag trivs med mina fria kvällar och helger, det har inte varit så mycket av dom sista veckorna och det har oxå varit mysigt men skönt när det är som vanligt igen.

Så kan det nog va ibland:)
Blandad.

Haft en bra dag med blandade aktiviteter:) börja morgonen med hämtning av sliten människa,  senare hjälpa Pappsen och efter det en lämning av samma som hämtades fast inte Lika sliten:) eftermiddag och kvällen har mest bestått av tvätt mm. 

Energi....

Vilken energi man får av snö och sol:) Efter allt detta regnande så märker man vad solen gör för kropp och själ.En skön härligt frisk promenad i solskenet är som balsam för kroppen och knoppen.

Utkast: Jan. 13, 2014


Utkast: Jan. 13, 2014


Utkast: Jan. 13, 2014


Nähepp....

Nähepp det här håller inte....göra sig iordning och iväg och hjälpa Pappsen en stund.

Utkast: Jan. 13, 2014


Hmmmmm:)

En härlig helg börjar ta slut. Chill och tv innan sängen.

Ha ha


Utkast: Jan. 12, 2014


Utkast: Jan. 12, 2014


Utkast: Jan. 11, 2014

Sex - en mirakelmedicin för kropp och själ
Sex sänker blodtrycket och får dig att varva ner
Sex gör dig lugn och sänker ditt blodtryck. Studier visar att personer som nyligen haft sex fick lägre blodtryckshöjning vid stressiga situationer än de som inte haft sex.

Sex minskar risken för cancer
Regelbunden utlösning minskar risken för prostatacancer för män. För kvinnor minskar regelbundet sex risken för bröstcancer.

Sex förbättrar din sömn
Vid orgasm frigörs en stor mängd oxytocin, som gör det lättare för oss att somna. En god sömn är i sin tur bra för både immunförsvaret, vikten och blodtrycket.

Sex lindrar smärta
Närhetshormonet oxytocin ökar även nivåerna av kroppens må-bra-hormoner endorfinerna. Det gör att sex kan minska allt från huvudvärk till PMS.
Sex sänker blodtrycket och får dig att varva ner
Sex gör dig lugn och sänker ditt blodtryck. Studier visar att personer som nyligen haft sex fick lägre blodtryckshöjning vid stressiga situationer än de som inte haft sex.

Sex minskar risken för cancer
Regelbunden utlösning minskar risken för prostatacancer för män. För kvinnor minskar regelbundet sex risken för bröstcancer.

Sex förbättrar din sömn
Vid orgasm frigörs en stor mängd oxytocin, som gör det lättare för oss att somna. En god sömn är i sin tur bra för både immunförsvaret, vikten och blodtrycket.

Sex lindrar smärta
Närhetshormonet oxytocin ökar även nivåerna av kroppens må-bra-hormoner endorfinerna. Det gör att sex kan minska allt från huvudvärk till PMS.

Utkast: Jan. 11, 2014


tidigt.

Gick upp ganska tidigt för nån skulle iväg:) Men nu har jag tagit en Powernap så nu är jag pigg och utvilad.

Utkast: Jan. 11, 2014


Sant
....
!
Utkast: Jan. 10, 2014


Utkast: Jan. 09, 2014


Eller.....:)


Håll dej i vagnen:)

Så har denna dag oxå gått. Va en sväng till pappsen, sen fika med en svägerska. Nu börja med middag och en skön,mysig ensamkväll:) Så skönt att ha egen tid när man vill, bara komendera till vagnen eller till dumpar.....:) Att få bestämma när, var och hur helt själv är fan lyx!

.......
Utkast: Jan. 08, 2014


Två....

Haft två jättebra dagar med mys,god mat, tända ljus och ja allt möjligt annat med mysfaktor:) Nu blir det kaffe och tårta snart och chill i soffan.

:(


Gå till innehåll
StartOm DebattSkriv på DebattBloggenTidigare artiklarTV-programmet
Sexköp

tanjarahm720
Tanja Rahm om sina erfarenheter som prostituerad i tre år:

Till mina sexköpare
Publicerad 7 januari, 2014 - 16:35
Kära sexköpare,

Om du tror att jag någonsin kände någon sexuell lust för dig, så har du väldigt fel. Inte en enda gång gick jag till jobbet med en känsla av lust. Det enda jag ville var att tjäna snabba pengar. Förväxla det inte med lätta pengar, för lätta var de inte. Men snabba, ja… Jag lärde mig många tricks för att få dig att komma så snabbt som möjligt, så jag skulle slippa ha dig ovanpå mig, under mig eller bakom mig.

Nej, jag blev inte heller tänd under tiden. Jag var bara bra på att spela den rollen. Det var också en övning i multitasking. För när du låg där, var mina tankar på ett annat ställe. En plats där jag inte behövde tänka på att jag tillät dig att suga min självrespekt ur mig, utan att du ens såg mig i ögonen i tio sekunder.

När du trodde att du gjorde mig en tjänst genom att betala mig för en halv- eller en hel timme, så har du fel. Jag ville i själva verket hellre göra det snabbt: snabbt in och snabbt ut.

När du trodde att du skulle vara den heliga frälsaren som frågade vad en härlig tjej som jag gjorde där, tappade du direkt glorian när du direkt efter bad mig att lägga mig ner på rygg, och därefter uppmärksammade hela min kropp genom dina beröringar. Jag hade faktiskt föredragit om du lagt dig rakt ned och låtit mig göra arbetet.

När du kom till mig för att styrka din maskulinitet, genom att se om du skulle kunna få mig att komma, så ska du veta att jag fejkade så mycket att jag borde få en guldmedalj. Vad hade du räknat med?

Du var kanske nummer tre, nummer fem, eller nummer åtta den dagen. Trodde du verkligen att jag mentalt eller fysiskt skulle kunna tända på ett samlag tillsammans med en man jag inte själv valt? Nej du. Mitt underliv brann. Av glidmedel och av kondomer.

Och jag var trött. Så trött att jag var tvungen att kämpa för inte stänga ögonen, därför att jag riskerade att somna – under tiden gick mitt stönande på rutin.

Jag var likgiltig inför dina försvarstal. Att det var bara för att din fru hade foglossning, och att du inte kunde klara dig utan sex. Eller när du hade andra dumma förklaringar till varför du betalade mig för att få ha sex med mig. Du trodde att jag förstod dig, men då ljög jag bara. Jag hade bara förakt för dig. Samtidigt dödade du någonting inuti mig. Du sådde ett litet tvivel i mig. Kanske var alla män lika cyniska och otrogna som du.

När du berömde mitt utseende, min kropp, eller mina sexuella förmågor kunde du lika gärna spytt på mig.

Du såg nämligen inte människan bakom. Du såg bara det som bekräftade din bild av den kåta kvinnan med omättlig sexlust. Och i verkligheten sa du inte ens de sakerna jag ville höra – bara de saker du själv längtade efter att höra. Det som bekräftade din bild, och som gjorde att du inte behövde ta ställning till varför jag hamnat där, bara 20 år gammal. I grund och botten var du likgiltig. För du hade bara ett mål, och det var att bevisa din makt: att få använda min kropp när det passade dig.

När det kom lite blod på kondomen, var det inte för att jag just då hade råkat få mens. Det var för att min kropp var en maskin som inte kunde stängas av till följd av en månatlig cykel. Därför stoppade jag helt enkelt upp en natursvamp i underlivet, så att jag kunde ligga kvar. Och nej, jag gick inte hem efter att du har gått. Jag fortsatte mitt jobb, och lurade i nästa kund exakt samma historia – att mensen precis kommit. Och de var allihopa för upptagna av sin egen kåthet för att stoppas av en liten droppe blod.

När de kom med olika underkläder, utklädningar eller annat, och ville leka erotiska rollspel, tog maskinen inom mig över igen. Jag avskyr dem och deras sjuka fantasier. Samma sak gäller när de log med hela ansiktet och påpekade att jag liknade en 17-åring. Situationen blev inte bättre av att de själva var 50, 60 eller 70 år.

När du med jämna mellanrum försökte överskrida mina uppsatta gränser genom att kyssa mig, sticka upp fingrarna i mig, eller ta av kondomen – även om du mycket väl visste att det inte var tillåtet – så var det bara ett test av min förmåga att säga ifrån. Och du njöt när jag inte var tydlig nog, eller var på väg att vara överseende. Sedan använde du det på ett sjukt sätt, för att komma tillbaka och se hur mycket makt du hade, och hur långt du kunde gå. När jag äntligen sa ifrån, och gjorde klart att du inte fick komma tillbaka om du inte respekterade mina gränser, så satte du en ära i att förnedra mig och min roll som prostituerad. Du pratade med mig på ett nedsättande sätt, var hotfull och grov.

När du köper sex säger det väldigt mycket om dig, din människosyn och din sexualitet.

I mina ögon är detta ett jättestort svaghetstecken, ihop med ett sjukt behov av makt och status. Du menar att du har rätt till det. De prostituerade finns ju där i alla fall. Men vet du vad?

Prostituerade är bara där för män som du. Män som står i vägen för ett sunt och respektfullt förhållande mellan män och kvinnor. Prostituerade existerar bara för att män som du tror att ni har rätt till att få era sexuella behov tillfredsställda i andra människors kroppsöppningar.

De prostituerade är bara där för att du och dina likasinnade påstår att er sexualitet kräver att ni har tillgång till sex när det passar er. De prostituerade är bara där för att ni har en nedsättande syn på kvinnor, och är mer upptagna av era egna sexuella behov, än den relation som de sexuella relationerna befinner sig i.

När du köper sex säger det att du inte har funnit kärnan i din egen sexualitet. Jag tycker synd om dig. Verkligen. Att du är så medelmåttig att du tror att sexualitet handlar om att få utlösning i en främmande kvinnas vagina. Och om just den inte är inom räckhåll, är det aldrig längre bort än att du kan köra ner på en gata, betala en annan främmande kvinna, och tömma dig i en plasthylsa i hennes kroppsöppning.

Du måste vara en föraktfull och frustrerad man. En man som inte är i stånd att skapa djupa och nära relationer, där samhörighet betyder mer än en utlösning. En man som aldrig pratar om sina känslor, utan istället kanaliserar dem ned till sina könsdelar för att få utlopp den vägen. Din maskulinitet kan inte vara stor. En maskulin man vill aldrig någonsin nedvärdera sig till den grad att han skulle betala för sex.

Angående din människosyn, så tror jag att även du har gott i dig. Jag vet att du innerst inne har ett samvete. Att du i ditt stilla sinne tänkt att det du gjort var oetiskt och omoraliskt.

Jag vet också att du försvarat dina handlingar, och säkert också förklarat dem, med att du ju behandlat mig bra – var snäll och tillförlitlig, ville aldrig vara elak mot mig, eller gå över mina gränser. Men vet du vad? Det är bara ansvarsavsägande.

Du vägrar att se verkligheten i ögonen. Du inbillar dig att de du köper inte är en handelsvara. Att de inte är tvingade ut i prostitution. Kanske tänker du till och med att du gör mig en tjänst – att du ger mig ett andrum genom att prata om vädret, och massera mitt underliv innan du penetrerar det. Men det är ingen tjänst. Det du gjorde var att bekräfta mina misstankar om att jag inte var värd mer än så. Att jag var en maskin som bara tjänade till att låta andra utnyttja min sexualitet.

Jag har många erfarenheter av prostitution. Det gör det möjligt för mig att skriva detta brev till dig. Men det är också ett brev jag helst hade varit utan. Det är en erfarenhet jag helst hade varit utan. Även om du trodde att du var en av de snälla kunderna.

Det finns inga snälla kunder. Det finns bara kunder som bekräftar kvinnornas negativa syn på sig själva.

Vill du inte ta mig i handen och se mig som den människa jag är, bakom mitt yttre? Låt oss tillsammans göra en skillnad för framtiden. Låt oss ropa högt till våra vänner, våra chefer, våra företag, våra politiker, och inte minst: till de prostituerade.

Låt oss ropa i kör att sex ska ha med privatlivet att göra. Låt oss ropa att sex inte är en vara, men att det kan ha stora mänskliga kostnader om det behandlas som en. Låt oss ropa till världen att pengar och sex inte hör ihop. Sex bör pågå under helt annorlunda – och ömsesidiga – förhållanden. Då kommer du vinna tillbaka respekten från mig, och jag kommer se dig som den människa du är – och inte som sexkunden som lät sig hänföras av en illusion.

Vänliga hälsningar,
Tanja Rahm

Tanja Rahm, dansk terapeut, författare och tidigare prostituerad

Utkast: Jan. 08, 2014


Lär sig.

Även om man köper billigt blir det dyrt om man blir av med dom eller dom går sönder nästan på en gång:(, Nån gång lär sig säkert ...... oxå:)

:)


:)


Lite seg......

Lite seg idag, blev för lite sömn inatt:) Men har ju inte så mycket på Agendan idag mer än dejt vid lunch, så en vila hinns ju med under dagen.

Utkast: Jan. 07, 2014


Utkast: Jan. 07, 2014


Sorgligt.

Träffa som sagt en "vän" idag, han hade lånat sin "Dumparbruds" bil. Jag fick det lite mer förklarat vad det är. Nån man går tillbaka till när man blir dumpad eller dumpar. Ger lite smicker, blommor mm så är allt förlåtet och man har alla bekvämligheter som att låna bil, få lagad mat och rena kläder utan krav. Det är väl inte många som går på det där sa jag skrattande och fick svaret "Dom flesta, men oftast bara en gång. Jackpott när man hittar nån som går på´t gång på gång ha ha" Taskigt tycker jag fast lite är det "Dumparpartnerns" fel oxå som går med på`t.

Utkast: Jan. 06, 2014


En sväng.

Va på jobbet en sväng sen en snabbdate i byn som gud glömde he he. Nu har jag handlat och plockat upp och landat i soffan. Här kommer jag tillbringa resten av kvällen med Pizza och cola mums.

!!!
Grå......

Grå och trist dag, nej nej grå mysdag med tända ljus och Chill i soffan:)

Eller.....

Lite huvudvärk, lite täppt är jag kanske på väg att bli förkyld precis när helgerna är slut? Eller är det en signal att jag är för gammal till alltför många sena, roliga och kanske syndiga nätter det blivit under ledigheten:)

Utkast: Jan. 05, 2014


Slipper snåla.

Kollade kontot efter jul och nyår plus mellandagsrean, va lite orolig att det va typ tomt. Men blev glatt överraskad när det va några tusen mer än jag trott:) Så nu slipper jag snåla resten av månaden, det firar vi med restaurang middag ikväll.

Sovmorgon.

Det blev lite sent inatt he he så då blev det lite sovmorgon. Första kaffet och ciggen intagen så nu blir det brakfrukost med nyhetsmorgon och tända ljus.

Utkast: Jan. 05, 2014


Utkast: Jan. 04, 2014


Utkast: Jan. 04, 2014


Lördag.

Lördag! Snart är helgerna slut och vardagen här. Det ska faktiskt bli lite skönt med vardag igen, men några helgdagar med chill,mys och god mat är det kvar innan vardagen kommer:)

Utkast: Jan. 04, 2014


:)
!
Dumpar partner

Man lär sig nått nytt hela tiden:) Nu under Nyårshelgen fick jag veta vad "Dumpar partner" är, det är en partner som är dökär i en och tar tillbaka en när man blir dumpad av andra ha ha Så har man den tills man hittar en ny att dejta och blir det inget har man ju Dumpar partnern som står redo med öppna armar Och så kan det hålla på.....lääänge. Stackars den som ÄR Dumpar partner. Ja jag säger då det.......

Bra dag.

Haft en bra dag och trevligt besök he he. Nu blir det soft kväll med mys och gottis. 

!
:)
Softar dag!

Nyårsdagen! Promenad och softa är perfekt en sån här dag då man är lite trött och seg:) gårkvällen blev kanonbra, lagom av allt men liiiite sent i säng. 

RSS 2.0