Regn

Riktigt skönt med lite regn idag. Har frostat av stora frysen och kastat en halv sopsäck med mat, sparade bara det jag köpt sista två veckorna så jag vet att allt är fräscht. Nästa projekt är att rensa jackor och skor:) sen tror jag hela lägenheten är rensad, sån jävla skön känsla. Idag fick jag åter igen höra att jag blivit så mycket gladare och harmonisk dom senaste åren, undrar varför ha ha. Jag känner mej faktiskt både gladare och nöjdare numera så det är kul att andra oxå märker det.

Jämt och ständigt....

Gjort lite ärenden och lite nytta, sen blev det kalas hela kvällen. Spillran ringde i söndags kväll och ville hälsa på när han va på väg från byn Gud glömde, MEN jag är så himla upptagen :) jämt och ständigt faktiskt. Nu en islatte på balkongen innan ett härligt oljebad.

Garderoberna.

Tro inte det blev vila eller stranden idag, nä vännerna kom och då va det dax för mina garderober ( en på 7 kvadrat och en på 3-4) propp fulla . Bara att sätta fart och rensa kläder och dom fixa och dona, fyra säckar kläder rensa jag ut då nu får även det nya plats:)

Sala

Varit till Sala sen i tisdags och solat, badat, shoppat och ätit gott. Lämna mitt hem i totalt kaos och kom hem nu ikväll till en välstädad lägenhet, mina underbara vänner har varit här och städat och då menar jag inte bara plockat undan lite utan skurat överallt. Jag har nog dom bästa vänner man kan ha!

Slentrialt.

Stranden på dan och shopping på eftermiddan. På kvällen blev det restaurang med trevligt sällskap. När dagar/kvällar ser ut såhär hela tiden blir det inte slentrialt:)

!
Mess

Vakna före sex av ett mess från spillran som ville komma förbi, men sorry håll dig till blondie. Spillror är inget för mig:) . Men nu kom vi ju upp och kan verkligen ta vara på denna varma sommardag.

Stranden och grillning.

Värmebölja ska det bli idag med. Bästa stället när det är varmt är ju stranden så det får det bli dom närmaste dagarna och grillning på kvällarna:) underbart!

Härligt.

Härlig underbar dag och det fortsätter många fler dagar:) i love My life! 

Stranden.

Stranden blir det idag! Så varmt och så underbar. Sen blir det middag med trevligt sällskap.

Bara när det är OK.

Den lilla spillran ger inte upp! Men ge näring till han gör jag inte ha ha . Bara tiga ut det:) Blondie får ta över:) Ett sånt avskrap duger där ha ha. Hit är det bara om det är OK och inte en spillra.

Överraskning

Vakna efter elva!!!!!!!! Har fan inte hänt sen...... Men festivalen va ju slut rätt sent och sen allt runt om och hemresa e timme så det blev ju inte så många timmars sömn ändå:) men fan va värt det va, Europe va ju liten besvikelse men Gotlhard va en stor överraskning fan va bra dom va. Och att se såååå många rockers på en gång va värt varenda krona. Nu blir det slappa på stranden och njuta av gårdagen.

Festival!

Väsby rock festival och Europe blir det idag :) så nu fixa och iväg !

Stranden.

Soligt och varmt..." det blir en dag på stranden trala la la " packa revben, potatis sallad och annat gott och ge sig iväg. 

Ljumma.......

Härlig dag med trevligt sällskap. Nu är det verkligen sommar, älskar dessa ljumma kvällar.

Kaka söker maka

Ska man göra någon svartsjuk måste den personen va kär, och sen är det dömt att misslyckas om man försöker göra det med en dum blondin eller ett ras. Även om man va störtkär blir ju ingen sotis på dom två:) det blir mer  "tycka synd om" att inte få bättre. Men går man ner sig till ras så blir det så, kaka söker maka och andra drar sig undan.

Kolgrillen

Gårdagen gick åt till tvätt och måsten. Middan avnjöts på kolgrillen med trevligt sällskap, sen blev det chai latte och umgås hemma hos mej. En bra och avslappnad dag och kväll:)

Härlig helg.

Ja vad säger man! En härlig helg helt enkelt :) alla hade väl kanske inte det, hoppas "rallaren" fick sovplats när jag neka , men det va ju varmt ute he he. Idag blir det fixa hemma med tvätt och andra måsten.

!!!!
!
Trosa yran.

Kabel vindor, blondiner, sno en cykel och annat i en salig röra, ja jag säger bara KARMA. Nä nu blir det Trosa Yran och lite skoj på det här.

Transan

Helt plötsligt går det bra utan att jag väljer ha ha, men det är bara en som är dum nog att gå på det snacket och det är inte jag:)

Grillfest.

En väldigt rolig dag vid badet av olika anledningar :) Sen kört lite bord och massa stolar så nu är det klart för den stora årliga grillfesten imorgon. Det ska bli så jävla kul och gott förstås. Massa härliga människor på samma plats kan bara bli kanon!( och nä "Rallaren" är inte bjuden, han ställde krav om val, han kan hålla sig till camping ha ha)

22grader

22 grader i vattnet vid stensundsbadet underbart varmt:) och här finns så många fina "privata" ställen att ligga och mysa på.

Välja ha ha

Undrar hur man tänker när man är sliten, fattig, lite smått lögnaktig, arbetslös typ, och ber nån välja mellan den och en energisk, anställd, körkort, skötsam och ung. Valet är ju inte så svårt:) skulle bara gå istället för att bli bortvald.Ber man om ett val i sånt underläge får man hålla sig till "byn som gud glömde" hela tiden:)

!
Egen tid!

Haft en härlig dag vid brorsans pool. Nu blir det mys på balkongen innan jag tar ett oljebad. En del är lite avis på min egentid då den måste campa ha ha. Men så är " avtalet" jag har mina dygn med egentid. Underbart!

Härlig dag.

Underbar dag vid poolen, nyss intagit grillad kyckling mm till lunch. Nu vankas det vattenmelon och islatte:) underbara värme!

:)
Nackdel.

En nackdel med värmen är att svaga/ sjuka inte klarar det. En vän till "rallaren" dog, trist. Men är man så sjuk och levt så som den är det nog en befrielse. 

Underbart
Stranden.

Vad kan man göra sånna här varma dagar mer än hålla till vid en mysig vik, utan massa folk:) 

Bikini

Sol även idag, dax att inviga nya bikinin:)  Enligt TV4 väder ska det fortsätta hela veckan, underbart.

Äkta Dolce Gabana

Varit ute i solen hela dan. Köpte ett par Dolce Gabana jeans fast jag har köp stopp men kunde inte lämna dom där på hyllan:) dom typ bad mej ta med dom hem. Men nu blir det ingen mer shopping förrän jag rensat........ Om jag kan hålla vad jag lovar mej själv.

Sommar.

Härlig kväll igår , kunde sitta ute länge och mysa:) idag blir det loppis, lunch på något mysigt ställe och ikväll gå ut och äta något gott och hoppas på att kunna sitta ute och mysa länge idag med. Det här är sommar!

Sent

Fick besök i går kväll så det blev sent, tur att jag tog den där tuppluren:) sol ute och sol i sinne kan det bli bättre? 

Snyft:(

Jag har ett I- lands problem! Jag har en garderob på 7 kvadrat, tre byråer i sovrummet med tillsammans 12 lådor och ändå ingen plats för mina nya kläder jag hämta idag. Och då rensa jag ändå ut en sopsäck med kläder för inte länge sen och gav till hemlösa. Min andra garderob som " bara" är 3 kvadrat är full med skor och jackor så där får jag inte heller plats. Snyft det innebär ju köpstopp igen :(

En lur.

Tagit en liten lur ifall det blir sent ikväll:) 

Ha ha

Ha ha "Rallaren" ville komma på besök idag/ kväll men fan det har varit mycket sånt nu och jag är van med egentid så nope. Lite tjurigt blev det , men nu fick ju nån som alltid säger ja besök istället :) 

:)
Årliga....

Va och besikta bilen idag , det va i sista stund för jag vill ju inte köra med körförbud. Glad va jag när jag åkte därifrån :) 

RSS 2.0