Egentid.

Helgen har varit.......:) idag chill och nu ikväll spa. Ibland är det skönt med egentid. Järfälla och allt blir= lite sömn.

Oavsett...

Idag är det festival i byn som Gud glömde men vädret är inte så inbjudande. Det får bli ut och äta och sen nått lokalt. Ska ju på festival den 19 och den går jag på oavsett väder:)  

Bevisat

Man kan ha kul i Järfälla! Igår blev det bevisat ha ha. Men i kväll är det kaos här....... Trevligt kaos:) det blev ett annorlunda stads lopp:)

ATT.......

I förrgår kunde det ha slutat illa för pappsen , men nu kom han in i tid och allt är bra........ I morgon tar mammsen emot ett stipendium från Jonas-fonden för att hon är så godhjärtad. Behöver jag säga att jag har världens bästa föräldrar och är glad ATT jag har dom kvar :)

Sommar.

Nu är det sommar(även om inte värmen är här) och det händer roliga saker typ hela tiden. Ja lite tråkiga oxå som att sitta på akuten med Pappsen, han fick komma hem samma kväll med mediciner och restriktioner (Som han inte följer) i går va han igång och jobba igen ....suck. Han fattar inte att han börjar bli gammal.

Akuten.

Jahapp då vart det Akuten idag, men för en gång skull inte med mej. Det va ganska skönt att det inte va jag som va patienten men tråkigt att det va pappsen.Ja nu får han vård och blir pigg igen snart:)

Kanonhelg!
Byn som Gud glömde.

Ha ha fick höra idag igen om transingen och dennes tama fikus från byn gud glömde och att dom säljer ...... Men jag fick ju bevis för bara ....... Sen att han inte är fikus :) och på transingen figurerar det ju nakenbilder och det ser inte ut som en transingen. Så det tror jag inte på men säljer..... Vet jag inte om det är sant eller ej. 

Göra på bra humör.......

Det va en väldigt trevlig och bra Midsommarafton. Idag får jag göra "Rallaren" på bra humör igen hi hi. Alla gillar inte traditioner och få stå tillbaka :) men men jag är jag och gör som jag mår bra av!

Inte mitt val.

Varit hur tydlig som helst och ändå sura miner :( jag tar inte med tårta ! Jag bryr mig inte att en del då måste besöka gamla " bekanta" och må skit, inte mitt val. Jag mår bra av mitt:) jag hämtar ingen nu! Jag har det alldeles för bra för det:)

GLAD MIDSOMMAR!


Psoriasis.


Måste göra lite reklam för denna, jag gav en sån till "rallaren" för att smörja sin psoriasis på knän och fot och det funka jättebra! 

Precis som det ska va!


Ha ha


Latte.

Grått och mulet men det gör inget för på förmiddan ska jag fixa och trixa och sen kommer "Rallaren" :) Men först en latte.

Soppatorsk

Hur kan en och samma person få soppatorsk gång på gång, lär man sig inte? Ja jag har "fri" dagar så jag åker inte denna gång. 

Snopet.

Läste att en person utan körkort med skuld hos KF hade lånat sin kusins dyra Merca, När polisen tog han ringde dom KF som beslagtog bilen och sålde pga skulderna helt enligt nya lagen. Snopet för kusinen som lånat ut bilen. Så ska man låna ut bil måste man va säker på att dom har körkort.

Helgen.

Helgen har varit super! Och nu vet jag att jag gjorde rätt som valde en lugn skön Söndag istället för Kent på Gärdet. Jag blev bjuden dit men vann samtidigt en Grillbuffe med underhållning och valde Buffen för jag är ju ingen Kent-fan. Visst har dom en del bra låtar men....... Idag blir det bara lite fix här hemma med massa chill.

Bara JAG.

Ibland är det så skönt med en "fri" helg. Bara göra det JAG tycker om och umgås, äta gott . 

Tävling.

Va med i en tävling och Vann!. så i eftermiddag får jag och en till gå på Grillbuffe med underhållning.......GRATIS:)

Gårdagen.....

Gårdagen va kanon! Marknad på dagen med massa "Fynd" köp :) och på kvällen Party med grill och trevligt sällskap. Idag blir det först sola på balkongen och sen hjälpa pappa lite. Underbar helg helt enkelt!

Japp
Utkast: Jun. 14, 2014


Blåst.

Blåser som fan men det gör inget. Idag är det marknad så det är bara ta stora plånboken och bege sig ut och spendera:) och ikväll är det fest! Det blir en underbar dag trots blåst.

Fix....

Regn och sol, undrar om kvällens aktivitet blir inne eller ute. Dagen tillbringas inne med fix inför kvällen.

Med rätt ord....

Man ska aldrig sluta att förvånas, med rätt ord går en del på vad som helst. Lär dom sig aldrig? Men men en va nöjd i alla fall.

Lunch

Idag ska jag äta lunch med mitt hjärta :) Det blir nice! Sen får resten dagen bli som den blir. 

Så fin!

Alla nior är så fina när dom går på bal! Igår kväll fick jag allt en liten tår i ögat, så vuxen, så Fin!

Sol.

Sol även idag, det blir solning även idag då det är lika bra att passa på:) Det ska ju bli svalare i morgon.

Solar!
Väckt....

Blev väckt av "Rallaren" och dagen kunde inte starta bättre:) efter frukost va han tvungen att hämta färg så nu får jag sola ensam:(  

Även idag.

Sol och chill även idag, Lunch ute någonstans. Det blir nog en bra dag med mycket mys:)

Sol och chill

En mysig dag med sol och chill:) Nu ett oljebad. Det blir nog tidigt i säng av nån anledning ha ha

Rallare:)

Det blev ingen marknad "rallaren" ville inte, vilket jag nästan visste. Men tycker det är så roligt att retas samt att höra dom otroliga förklaringarna om varför ha ha. 

Utkast: Jun. 07, 2014


Ta det lugnt.....

Efter en vecka med skolkonsert i storstan, skolavslutningar på löpande band och massa annat blir det en lugn helg. Kanske en sväng på marknad i "Byn som gud glömde" idag, imorgon loppis i "jobb byn" är väl lagom slitigt ha ha.

Byar.....

Varit en sväng till " byn som Gud glömde". Nu hemma i min egna lilla mysiga by:) Glad att jag bor här och bara besöka den andra.

Ha en fin Nationaldag!


Gratis........

Åkte och köpte blommor till sju som sluta skolan idag, blev bjuden på fika på ett ställe och lunch på ett annat. Pappa ringde och fråga om jag ville ha smörgåstårta, vilket jag självklart ville. Nu är jag mer än mätt och bjuden på allt hela dagen. Gratis ÄR gott!

Skolavslutning.

Idag är det skolavslutningar på löpande band. Så mysigt att se alla uppklädda barn. Avslutar avslutnings maran med att fira en som går ut nian med lunch. Mysigt, mysigt.

Tokstan

Är i tokstan och shoppar, det är ett jävla liv och flak med studenter. Kul med lite fest och glada människor:)

Grått....

Grått och trist.......... Nä Grått och mysdag :) Se glaset halvfullt istället för halvtomt så blir allt såååå mycket roligare. Idag blir det mys hela långa dagen.

Utkast: Jun. 02, 2014


Matcha

Nu när min bil är delvis svart matchar den min "väns" bil, fast hans är mattsvart och det som inte är svart är liiiite mer lysande än min bil:)

Med Pappsen.

Helgen har varit intensiv, så det va skönt att va med pappsen idag och fixa bilen. Sen blev det middag där och nu ett oljebad och förhoppningsvis tidigt i säng så jag är len,fin och pigg till imorgon:)

Njuta.

Jag ska fixa bil och min "vän" kör grejor, helst skulle vi ju vilja sitta och mysa nånstans i solen men ibland har man måsten att göra.

Sant!


Utkast: Jun. 01, 2014


Fixa bil.

Fint väder! Idag ska vi fixa bilen, byta dörrar och skärmar mm. Sen får vi se vad som händer resten av dagen och kvällen.

RSS 2.0