:(

Trött, sliten, trasig , tragisk va vad jag såg och hörde. Men så blir det när man gör saker mot sitt hjärtas röst. Kan bara säga gör om, gör rätt, tänk på dina barn och sen ett mess som "alibi" resten är upp till mr reklam.

Gör om, Gör rätt!


Frukost.

Upp och hoppa! Har lovat frukost och lite snack med en som behöver, eller behöver vet jag inte jag har sagt mitt men ibland behövs det "bankas" in.

Underbar helg.

Det blev inte loppis, det blev IKEA. Hela bilen full med grejor men inte en krona fattigare , då är det riktigt roligt:) nu är allt uppackat så det blir soffan resten av kvällen och sons of anarchy på burken. Vilken underbar helg!

Dansa.

En mycket rolig kväll igår med skratt, dans och god mat. Va helt slut när vi väl kom hem efter allt dansande:) Nu tar vi nya tag med nya roliga saker som att hjälpa till på loppis i byn som Gud glömde. 

Så att......
Maskerad.

Gårdagen va jätte trevlig och mycket god mat.Men gick någolunda tidigt hem för att..........sova:) Ikväll är det dax för maskeraden och då måste jag ju va pigg. Älskar maskerad.

Spa och middag.

Spa och middag med tjejerna idag. Kanske jag ska åka och kolla efter något nytt att ha på mej:)Alltid kul att shoppa och något snyggt borde jag ju hitta.

Jaha ja

Jaha ja det va ju väntat. Liiite hjärna finns visst kvar men bara lite. När det inte är äkta blir det aldrig bra, det går aldrig att spela så bra att det känns äkta.

Utkast: Mar. 27, 2014


:)


Betalat.

Varit ute i solen, betalat räkningarna, lagt Entrecòt i marinad. Nu en Islatte och vänta på att laga middag:)

Tvätt....

Nu är tvätten klar och solen lyser, dax att bege sig ut i vårvädret och strosa och äta lunch nånstans:)

Bensin...

Va naiv och trodde lunchen igår skulle stänga dörren, men istället va det som att hälla bensin på en brasa. Depp-mess halva natten, "sitter ju fast här" Har ingen annan stans att ta vägen"bla bla bla.

Skicka till byn som Gud glömde, det gjorde jag ha ha


Tjejkväll.

Varit på Tjejkväll och ätit gott och shoppat lite mer onödiga bra ha saker:)

Utkast: Mar. 26, 2014


Livet är fantastiskt.

Vilken underbar dag, jag har shoppat ett par gummistövlar i boots modell, vinröda kängor, svarta boots, 2 bh:ar, alla påskägg(typ10) och godis till dom, månadens mat,två mascaror, och tankat full tank. Det bästa av allt är att jag inte behövt röra lönen än:) Livet kan va sååå fantastiskt.

God morgon.

God morgon! Idag blir det lite shopping, ska inte ha något speciellt och det är roligaste shoppingen. Köpa det man vill ha istället för något man måste ha:) får se vad jag kommer hem med. En lunch träff med mr reklam har jag lovat i ett svagt ögonblick, men det blir nog bra.Kanske jag kan stänga loserdörren helt för vinnardörren är redan öppen:)

Korsdrag.

Man måste stänga första dörren helt innan man öppnar den andra annars kan det bli korsdrag och kaos.

Lite trött....

Känner mej lite trött efter nattens samtal, men kan ju ta en stödvila. Förstår inte varför "folk" tycker så synd om sig själva på nätterna.Då ska man ju sova eller jobba:) Ja ja men Mr reklam är ju inte som folk:) Folk gör något åt saken( när dom kan) istället för att gnälla.

Ny vecka.

Ny vecka med nya möjligheter och äventyr.Härligt vårväder är det oxå så dax att fixa balkongen, snart kan man nog ligga där och sola.

Slö helg

Nu avslutar vi en härligt slö helg full av njutning med Son of anarchy kan inte bli bättre.......eller:)

Byta....

Det blir ju bara ännu mer pinsamt med att byta reklam stup i kvarten ha ha

Somna om.

Solen har gått i moln, en del har somnat om kanske jag ska göra detsamma......somna om en stund alltså för gå i moln är ingen risk för denna sol:)

!

Man kan gå! ingen ursäkt att bilen krånglar:) Vågar man inte ändra blir det ingen ändring. Tycka synd om sig själv hjälper inte.

Just do it!

Såg nyss på Nyhetsmorgon om att ta tag i problemen, tråkigt jobb, dålig relation mm. Det råd dom gav va att inte vänta med att ta tag i det utan bara "Just do it" och så sant det är! Varför dra ut på plågan, livet är för kort för det och jag vet det funkar, har gjort det både med jobb och relation och det blev bara såååå bra. Så jag säger bara JUST DO IT!

Regn.

När vi vakna va det regnigt och "stanna kvar i sängen" väder, men nu lyser solen och energin börjar strömma i ådrorna. Blir nog att planera något utanför sängen en liten stund i alla fall:)

Utkast: Mar. 23, 2014


"Tyck synd"

En del sover visst aldrig, eller udda tider. Men jag är lärd, jag har på ljudlöst:)Nån hade fått lite ljus om den tagit sig tid att få sin pannlampa ha ha Nu blir det frukost på sängen och Nyhetsmorgon, Myssöndagen kan börja. Tänk att ett litet val kan förändra så mycket, Underbart.

Utkast: Mar. 22, 2014


Skit........

Inga mess kan få min härliga stämmning i guggnung. Jag erbjöd att lämna lite ljus, om nån inte kommer ifrån är inte min ensak:) Skit ska skit ha. Jag fortsätter njuta och tar en prommis ner till Statt.

Lördag.....

Lördag morgon, mysfrukost intagen, solen skiner, inga måsten. Kanske blir det Afternoon tea på Statt senare, eller bara va hemma och chilla. Det va ju kalas igår och fast det inte blev sent där blev det sömn sent så lite trött faktiskt, men härligt seg:)

Pannlampa.

Ska försöka fixa så den med många namn får sin pannlampa i helgen, kanske den kan lysa upp lite i livet så inga "Tyck synd" mess kommer:)

Helg.

En sväng med snabeldraken sen är det helg! Så underbart och fint väder ska det oxå bli:)

Fredag.

Fredag och helg:) Ska inte göra ett skit i helgen mer än njuta av den. Kanske ta en sväng med snabeldraken då städerskan inte varit här:) Men annars bara chilla och njuta.

Utkast: Mar. 20, 2014


Så sant.


Utkast: Mar. 20, 2014


Utkast: Mar. 20, 2014


!


Tänkvärt!


Södermalmspolisen bedriver ett aktivt arbete mot 15st. så kallade livsstilskriminella personer. Arbetet är brottsförebyggande så väl som lagförande. Syftet är att prioritera Södermalms mängdbrott så som t.ex. inbrott i förråd, stöld av cyklar m.m.
I det långsiktiga arbetet försöker vi förmå och motivera dessa livsstilskriminella till en annan livsstil utan brott och missbruk. För det vinner vi alla på.

Den gångna veckan tog polisen kontakt med en av Södermalms mest notoriska inbrottstjuvar tillika en av de 15 livsstilsmarkerade. Vi kan kalla personen ifråga för Mats.

Anledningen till samtalet var att höra varför Mats inte längre förekommer i förundersökningar som misstänkt för brott, varför Mats verkar undgå polisens uppmärksamhet.

Mats berättade glatt att han kommit ur sitt amfetaminmissbruk, ett missbruk som pågått nästan hela hans vuxna liv, ett missbruk som raserat hans liv till den grad att han tappade kontakten med sin familj, miste sin bostad och riskerade sin hälsa för.
Senast Mats kontrollerades av polisen bodde han i ett tält i närheten av Södermalm. År ut och år in rapporterades Mats för bl.a. inbrott samt narkotikabrott och han har dömts till flera månader långa fängelsestraff under de två gångna åren. Det var under fängelsevistelserna som Mats kom i kontakt med behandling mot sitt missbruk, han fick också utbildning samt praktikplats. När Mats väl muckade ur fängelset fick han hjälp med bostad.

Väl nykter och drogfri valde Mats att söka upp sin familj och släkt, efter 18 år av tystnad och distans. Mats anhöriga trodde att han varit död, då han inte hörts av under så lång tid.

När Södermalmspolisen gratulerade Mats till den fina bedriften, valde han att framföra sitt tack tillbaka till polisen. ”Det är tack vare Er, poliser, att ni, varje gång ni träffade mig, förutom att rapportera också orkade tjata och påminna mig om att det fanns vägar ut ur missbruk och brottslighet.”

En livsstilskriminell kostar samhället tusentals kronor per dag beräknat på stölder, skador till följd av inbrott, försäkringskostnader m.m.
Mats belastar idag inte samhället med kostnader som dessa, tvärtom så bidrar Mats till samhället genom sitt arbete. Genom sitt starka beslut att ändra sitt liv så har hans familj fått en medlem tillbaka, Södermalm har blivit ett antal inbrott färre och därmed tryggare och vi poliser kan prioritera arbetet mot alla de andra livsstilskriminella vilka behöver påminnelser om att det finns alternativ ut ur kriminalitet och missbruk.

Tack Mats, och all lycka till i framtiden!

6:19

Pling! Mess 6:19. Men det va ett trevligt och inte "tyck synd" så det är ju ok:) Ett liljeholmens har kanske tänts.

Shopparkontot.

Shoppade en svart lång luvtröja med leopard i luvan, snygg vardags tröja. Vad gör man när man har kvar pengar på shopparkontot och det snart är lön igen:) Jo shoppar!

Utkast: Mar. 17, 2014


Ny vecka...

Måndag! Ny vecka, nya möjligheter:) Snö och vinter igen men vad gör det när det är sol i sinnet.

Favvokillar

Nu Son of Anarchy så ikväll har jag alla favvokillar samlade hos mej. Underbart!

Utkast: Mar. 16, 2014


Middag.

Efter en härlig dag tänkte vi gå ut och äta men va fan hela frysen är ju full och måste ätas upp. Så det blir middag hemma:) Skönast med dagen är nästan att mobilen varit tyst från nån jag ändå inte svarar. Ikväll blir det Son of anarchy....äntligen:)

Lunch.

Efter frukostmys och Nyhetsmorgon blev det lite mer sömn. Nu ut på promenad i det vackra vädret och kanske slinka in nånstans för lunch.

Värd.

Färskt bröd, ägg,latte och juice på bricka i sängen med nyhetsmorgon på burken. Mysfrukost är en bra start på Söndagen. Inte bortskämd, får bara vad jag är värd:)

Välj....

Härlig mysig dag fortsätter med en härlig mysig kväll:) välj om välj rätt så blir det underbart.

Lördag.

Lördag och blåsigt men sol:) En hel dag med mys och chill det är livet. Ha en underbar härlig Lördag.

Idiotiska....

Besiktningen gick bra:) Sen blev det lite shopping då det inte blev igår av olika idiotiska orsaker.Nu blir det softa lite innan kvällen.

Dum

Mitt kall är att besikta bilar ha ha så nu sitter jag här:) dom flesta tror det går bättre med kortkort men det fick jag höra på besiktningen att sånna driver dom med ha ha. Bättre spela hjälpande och dum. 

!
Cover

Fick lyssna på en cover av "tårar blir till guld" från en konsert igår, fick rysningar så vackert va det. 

Så sant
!!!
Njut.

Ikväll blir det mys framför burken:) livet är för kort för Slösa bort det ska man njutas av! 

Pinsamt

Reklam över hela bilen typ, pinsamt. Vill ju inte kopplas ihop med.... Nu känner ju alla till bilen, håll dej låååångt härifrån , helst jämt men Åtminstonde när det är ljust ute!

Brunch.

Pizzaresterna från gårdagens myskväll får bli dagens mys brunch:) Sen blir det att åka och shoppa lite:) vill ha ett par Jeans med knappgylf bla .Ska kolla på maskerad dräkt oxå, den stora maskeradfesten närmar sig med stormsteg så dax att börja leta.

Utkast: Mar. 13, 2014


Lite trött....

Lite trött efter för lite sömn......en del ger sig aldrig:( kör in i den där jävla bergväggen då. Men får ta en liten stödvila frampå dan så jag är pigg ikväll:) Soligt och fint idag med, i like!

Och hemliga lu........


Så kan det gå, tänk på det.......

Fingrarna i syltburken..!

En morgon i början av veckan stals en företagsbil. Det tjuven inte visste om var att bilen hade en GPS-"tracker"...

På klassiskt manér så kunde området, där den tillgripna bilen lokaliserades, omringas. Hundpatrullen behövde bara spåra ett tjugotal meter från bilen innan en första tjuv kunde gripas.

På den undanskymda tomten, och i fastigheten, påträffades mängder med misstänkt stöldgods och även narkotika. Flera motorcyklar, dyra verktyg, maskiner, utrustning för att stjäla diesel och en hel del annat kunde tas i beslag - en till tjuv kunde gripas direkt på plats.

De två har en del att stå till svars för, och förhoppningsvis hittar en del gods (det som inte var helt "slaktat") hem till sina ägare igen.

/ Reine, yttre befäl

Avocado.

Avocado och kräftstjärtar till lunch:) Bara tar det lugnt och njuter av solen. I helgen skulle det bli kallare så då kan vi njuta inne då och passa på ute nu.

Soluppgången utanför Trosa i morse.


Utkast: Mar. 11, 2014


:)

"Jag kan ge dej mer om du bara tillåter det" Ha ha. Med den "lönen" knappast, ha råd att skatta bilen först. Och är det nått annat i tanken så är det ännu mer skrattretande:) Håll dej till byn.... ... där finns det som nöjer sig med de lilla.

Utkast: Mar. 11, 2014


skulle va för det här då:)


Vårdag.

Härlig, varm vårdag. Idag måste jag städa, har roat mej med annat eller annan ha ha så städningen blivit lite åsidosatt ett tag. Nån ville visst träffas och ta en lunch och prata men jag har ju inte tid med det och det har tjatats sönder redan. Säger bara Gör om, Gör rätt:) Stäng en dörr så öppnas snart en annan.

Ha ha oskattad tex..


Hmmm


en del är bara FÖR mycket ha ha

Jag fick ett mess imorse "bla bla tyck synd om mej bla bla" och i slutet stod det "svara snälla, jag kollar nästa gång jag är på toa" ha ha. jag vet att den med många namn även har tre mobiler, men inte att den ena bara va på toan. Eller vågar man bara messa inlåst:) Jag vet ju att den fått tillbaka sin mail som varit "kapad" så jag svara där ha ha för han kan inte öppna den mailen på mobilen och den kan ju inte släpa in datorn på toan........eller?

Stäng.....

Om man stänger en dörr och har lite tålamod så öppnas en annan, och det kan va till himmelriket:) men så länge man har den första på glänt händer ingenting. Tur jag stängde dörren! 

......
!!!!
!
Lyckad....

En lyckad helg lider mot sitt slut, men vad gör det när resten av livet börjar:) kommer bli många lyckade dagar.

!
:)

Får börja acceptera att jag blir lite bortskämd:) känns ganska bra faktiskt. 

PIGG!

Vad gör en piggare än ......:) Nu blir det mysfrukost. Dom har lovat 15 grader varmt idag tjohoo säger jag då.Livet är underbart, när underlivet är bart ha ha

Sluta gnäll.....

Eldvaktaren, sjukvårdaren, fikusen kärt barn har många namn eller jobbig " vän" har många namn! För jag vet inte vilken gång i ordningen du skriver "allt är skit " ja skit ska skit ha svarar jag. Du skriver " mitt liv är tragiskt"  ja och vem kan ändra på det? Jo du. Jag är fortfarande inte den sorten som tycker synd om dom som sätter sig i skiten och vill att andra ska dra upp dom, gör om gör rätt säger jag. Sååå jävla skönt om du håller dej i byn där borta eller ännu bättre längre bort. Gnälla över kärringen utan att dra, gnälla över ett tragiskt liv utan att göra något åt det gör mj bara förbannad. Nästan alla väljer själva hur dom vill ha det . En gnällig Karl som tycker synd om sig själv är det osexigaste som finns. Och nu har jag valt något jävligt bra så jag vill helst slippa ditt gnäll, tack! Du har valt ( även om du säger du är tvungen) att leka mamma, pappa, barn , bygga fågelholk och kojjor i byhålan. Gör det utan gnäll eller gör om gör rätt. Nu är duschen ledig:) ha en härlig kväll!

Prommis.

Dagen börja med mysig långfrukost och nu prommis i vackra vårvädret med trevligt sällskap:) livet är till för att njutas av.

Utkast: Mar. 08, 2014


Njuta

En mysig helg ligger framför med sol och värme,lova dom. Kanske ta en promenad....utan att behöva hoppas ingen ser oss:) som med den med många namn, den får smyga nattetid ha ha............kanske,om jag får tid över nån gång:) Nä den här helgen ska jag njuta av det mesta och bästa.

Kanon.

Gårdagen va perfekt, middan va kanon:) Vad mer kan jag säga....inget utan att avslöja för mycket privat:)

Utkast: Mar. 07, 2014


Ha ha

Blommor till mej och annat till dumpar, det kostar att ligga på topp:) 

Middag.

En skön slapp dag utan måsten och ikväll utbjuden på middag, supertrevligt:)

:)

En härlig dag har det varit idag. Känner mej på nytt född.

Vasen fick jag av mina fd bonusbarn, passande:)
Okej då, nån gång då och då:) För lättövertalad,hmmmm
:)
Orkar inte tjat

Ja så går det om man inte sköter sig, då blir det inget. Lämnar över losern till ........ Lika barn......

Trevligt.

Nu trevligt med min egna Mr Grey:) ska bli skönt efter alla dagens "tyck synd om mej" mess.

Utkast: Mar. 04, 2014


Utkast: Mar. 04, 2014


Mmmmmmmm

Går här och trallar och mår sååå jävla bra! och ikväll kommer jag må ännu bättre:)Mess till sena natten, mess på väldigt tidiga morgonen borde gjort att jag är trött, men istället känner jag mig upprymd och glad.

Såååååå.......

Idag är en sååå jävla bra dag, kunde i alla fall inte börja bättre:)

NEJ!

"Tyck synd om mej" mess hela kvällen. NEJ jag gör ju inte det! Håll dej till dumpar så håller jag mej till min "Mr Grey". En gång i månaden take it or not:) Orkar bara inte med jidder men och är inte blödig, men det är ju dumpar så...........

Avtal

Ska göra avtal som Mr Grey gör, Bara Max två gånger/ månad och inga sura mess till mej bara för att man måste hamra i garaget för att ha mat & tak . Som man bäddar........

Sova?

Mr Grey nästan hela dagen och Sons of Anarchy på kvällen, Nu kan jag ju inte sova med så mycket sexiga killar på samma dag:)

Utkast: Mar. 02, 2014


Gottis

Nu Sons of Anarchy på nian, så jävla bra serie. Gottis framdukat och klart.

Värt det!


Guldklocka.

Jag kollade lite på värdet på min guldklocka av märket Omega som jag ärvt, oj oj oj Fick veta att det är minst 40000kr:) Nu ska jag lämna in den för en bättre värdering. Kul att hitta lite värde bland skräpet.

Njuter.

Den med många namn är retlig och jobbar i garaget med sin dumpar medans jag njuter och slappar med min " MR Grey" livet är bra härligt när det är som det ska:)

Mr Grey.

Den med många namn höll inte måttet som Mr Grey, men det gör..... :)

Hmmmm

Femtio nyanser av honom, varför vänta jag med den boken:)

Precis gjort:)


Söndag.

Söndag och grått, perfekt kombination för en slapp mysdag:) Kom som tur va ihåg att ha mobilen på ljudlöst inatt, en del missnöjda sover visst aldrig.Men jag sov vääääldigt gott inatt he he

Bra dag.

Haft en bra och rolig dag, nu blir det chill och mys i soffan.Har handlat massa olika godsaker att äta och dricka:)

Det nya.......

Känner en som brukar snacka om bergvägg så fort den inte får som den vill och igår fick den inte det, kanske polisbilar är det nya:) det lär höras ha ha

Kan det va..........

Biljakt i Gnesta står det i Aftonbladet. Föraren körde i diket vid Edesta efter att ha krockat tre polisbilar. Föraren va i femtioårs åldern och körde drogad, utan körkort och avställd bil. Ja ibland lyckas dom ta buset även i våra små byar. 

Tänker på.......
RSS 2.0