Full rulle

Blev väckt av mobilen, hade glömt sätta på ljudlöst. Men det gör inget för då börjar denna helg lite tidigare:) Denna helg är det full rulle med roliga saker, planera igentligen överraskning för födelsedag men ångra mej och böt objekt ( lite dåligt samvete) . Ja ja det finns andra som kan fira spillran. 

Gula .........

Mysfrukost, en sväng i skogen och plocka svamp, hitta en hel kasse med gula som jag gav syrran. Sen hjälpte jag pappsen en stund. Nu har jag målat naglarna svarta till helgens skoj. Lite tv och revbensspjäll innan sängen ropar. 

En av alla gläntor vi hitta, det blev några kg :)
Frukost till en speciell..........
Fixa och trixa

Fixa och trixa lite innan det blir en tur ut i svampskogen:) igår va jag och shoppa , bl.a. Sista detaljerna till min halloween dräkt så ikväll blir det en provning med allt på plats :) ska bli kul med halloween fest. 

Snabb dusch

Hunnit mycket redan, plockat fyra kg svamp, hjälpt pappa, nu snabb dusch och sen väldigt sen lunch:) 

Spanien

Underbart väder så det blir en prommis i skogen idag med:) sen blir det lunch på nått mysigt ställe med trevligt sällskap. Eftermiddan går till att hjälpa pappsen, han måste ju hinna klart allt innan han drar till Spanien i fem veckor. Kvällen blir lugn med mys i soffan..... Tror jag.

Kyckling

Varit en sväng i skogen och plockat lite svamp till en vän. Grillad kyckling till lunch och nu en dusch så jag är redo för kvällen:)

Vips så fick jag en timme till av denna dag:)
Jag säger då det:)

Ha ha och nu börjar tjatet från spillran om nästa helg, nej har jag sagt det finns roligare och......... Sällskap att ta med:) som står lite högre i kurs ha ha

Ska bli kul.

Planera lite överraskningar till nästa helg men känns fan inte så kul:( så då kom jag på att om jag byter objekt för överraskningen så blir det ju skitkul:) sagt och gjort!så sorry spillran jag håller inte mitt löfte , försök med blondie(tackar ju aldrig nej).Ska bli sååå kul!!!!!!!

Kakelugn

Trist väder men vad gör det om man har trevligt sällskap och kakelugn:)

!
Kryssning

Varit och ätit gott och lyssnat på musik med trevligt sällskap. Boka en kryssning så man har något att se fram emot, alltid kul att hitta på något.

Dräkt.

Först hjälpa pappa, sen leta kostym till nästa helgs halloween fest. Ikväll blir det ut nånstans för mat och musik. Helgen kan börja!

Vikt kläder.

Käkat lunch med en betydande vän, plockat en jädra massa svamp( gav bort hälften ) vikt spillrans rena kläder och lagt in, för nu är det verkligen spillran . Inge tak, ingenting. Ska ta ett hett bad och få bort skogen innan jag lägger mej. Imorgon blir det att hjälpa pappsen med en bil, det blir kul:)sen startar helgen med både det ena och andra inbokat. Ska bli skoj.

Utkast: Oct. 23, 2014


Äventyr.

Efter en händelserik dag och kväll sitter det bra med ett oljebad:). Imorgon är det dax för nya äventyr och roliga händelser.

En del lämnar alltid spår efter sig:)
Svamp

Gårkvällen va trevlig! Nu lite latte och ringa och omboka läkarbesöket, dom tror att jag inte har något annat att göra verkar det som. Läkarbesök efter provtagning är aldrig positiva ( han brukar bara ringa)och när det blir såhär akut brukar dom definitivt inte va positiva men några dar bör man väl få som framförhållning. Jag har annat planerat som jag inte vill avboka:) . Nä börja med att dra igång denna dag med latte och sen fixa lite innan svampskogen, hoppas på att ryggen vill idag:) 

Sent.

Trött och trist väder. Trött för det blev lite sent inatt, men ska bara va hemma och fixa så jag kan ta en lur frampå dan:) ikväll blir det umgänge med härliga människor. 

Ha ha

Nä lilla spillra jag har annat för mig, Blondie står nog till tjänst, befinner sig ju i den byn. MINA vilkor och MINA viljor gäller ha ha

Karma

Så kan det gå...... Bli av med allt ända till sista strumpan. Kallas karma!

Lite av varje

Varit ute och plockat svamp, men ryggen gjorde sig påmind så det blev bara typ en kvart men det räckte för att få ihop 4kg. Sen fika hos svägerska och lämna lite svamp. Pratat med en vän som har det jobbigt och nu blir det pizza.

Sant
Lite sömn

Efter alldeles för lite sömn, ( värt det) är det dax att hälla i sig kaffe och göra sig redo för dop x två. 

Igen

Spillran har inge tak..... Igen. Men lyckas nog få det hos Blondie ......igen:) så ingen fara. Jag vill ju både äta och ha kvar ha ha

Dans och dop.

Fint väder! Bra början på helgen. Ikväll blir det dans och imorgon två dop:) jag kommer bli sååå kyrklig ha ha. Nä nu fixa naglarna inför helgen, som alltid på fredagarna:)

Dropp

Ibland blir jag dålig för att jag inte tar mina mediciner, ja dumt kanske men har heldre ett aktivt kortare liv än långt och är trött:) jag har roliga piller att ta då det gör ont men ibland måste jag läggas i dropp. Och varje gång jag ligger där en typ vecka utan att äta blir jag sjukligt sugen på leverpastej men när jag väl får äta vill jag ha pizza eller hamburgare istället för leverpastej,konstigt.jag vet att många tycker jag gör dumt att inte äta medicin och spela rysk roulett som doktorn kallar det men jag mår ju så mycket bättre för stunden så jag tycker det är värt det. Och ingen märker eller lider av att jag ligger i dropp ibland . Skulle jag få mitt barnbarn skulle jag ju självklart börja äta dom igen.  Man ska ta vara på dagen:)

Fötter

För ett par veckor sen prova jag en sak på spillran, det va några påsar med nått medel i som gjorde fötterna fina. Det flaga massor i flera dar och fötterna blev rätt fina. Sen prova jag på mej och inget hände, så då måste ju jag ha fina fötter jämt:)

Oljebad

Nu blir det oljebad så kroppen får sitt:) 

Äta

Äta kakan och ändå ha den kvar, underbart! Och armbandet va kvar:)

Nybadad.

Det blev inte många timmars sömn i morse:) men nu har jag i alla fall kört spillran nybadad och mätt till byn som Gud glömde. Nu blir det Afternoon Tea :)

Hämta

Jaha åka och hämta spillran i byn som Gud glömde, suck! Men men..........

Trevligt

Det blev mycket senare igår/morse än det va tänkt, men det va ju så trevligt:) . Nu dax att ställa om sig för 30års kalas idag som säkert blir ännu trevligare:). Tur det bara är Afternoon the inplanerat imorgon. Full fart framåt!

!!!!!
Drar igång.....

Då drar vi igång denna helg! Lite latte för att vakna till, lite städning och ärenden. Stödvila innan det är dax att fixa till sig till firmafesten:). Imorgon ska vi sova lääänge och sen blir det 30 års kalas, tur det inte är något inbokat på söndag mer än Afternoon the:)

Ta skit! Och gör det till GULD.
Mysig dag

Haft en mysig dag med lunch tillsammans med en vän, fika med en annan och middag med trevligt sällskap:) har haft kontakt med barnens far som jag inte pratat med på tolv år, det kändes riktigt skönt faktiskt. Nu fortsätter kvällen i soffan med tv.

Ärenden...

Grått även idag men ganska varmt. Göra ärenden och tvätta till helgens fester blir det idag. Fredag är det firmafest och Lördag är det 30års kalas:) . En lunchdejt ska jag oxå hinna med. 

Brev från en..........

Hej Partydroger
Ingen nämnd och ingen glömd
Jag favoriserar ingen framför den andra men ni vet vilka ni är.
När jag hade tråkigt fick ni mig på toppenhumör.
När jag hade ångest kirrade ni biffen.
Alla negativa känslor flög åt skogen när ni äntrade scenen.
Det började med att jag hade det lite roligare eller jag skall inte ljuga; ni fick mig att må tjockt bra.
När vi hade haft ett längre förhållande så tog ni mig till en värld jag inte visste fanns.
Alla färger och bisarra former har jag endast kunnat uppleva med er.
Ni gjorde det omöjliga möjligt, ni fick mig att bli hel, när jag var med er så kändes det som jag äntligen hittat hem.
Ni berikade mig känslomässigt och även finansiellt.
All spänning ni gav mig finns det ingen annan som har gett.
Jag reste världen runt bara för att fortsätta ha kontakt med er.
Jag kommer att sakna er för jag vet hur jävla fett ni förvränger världen med era hallissar. Hur jävla grymt ni får mig att må.
När allt bara är för mycket trollar ni bort det.
För att ni är den bästa lösningen jag känner till för sinnesro.
Ni har aldrig nekat mig när jag behövt er hjälp.

MEN ni svek mig när jag märkte att ni bara löste allt tillfälligt.
När jag märkte att priset jag fick betala var risken att dö, hamna i fängelse och skada mig psykiskt.
När jag kände att ni var det enda alternativet för att jag skulle må bra.
Ni svek mig för att ni gjorde mig så beroende, att jag alltid valde er framför en bestående lösningar.
Jag kände mig sårad när jag märkte att ni stod passiva och såg på när jag blev en allt sämre människa.
Vi måste skiljas för att ni inte erbjuder lösningar som består.
Jag kan dö på grund av vår relation det säger det mesta.

Jag värdesätter nu mitt liv så mycket att jag inte längre vill fly in i dimman.
Jag vill inte hamna i fängelse eller skada mitt psyke.
Jag vill komma i kontakt med mina äkta känslor.

Jag började detta brev med att komma ihåg våra underbara stunder och kände att ni och jag var som skapade för varandra. Att jag saknade er och kände en oerhörd sorg.
Men allteftersom jag skrivit ser jag att allt inte var en dans på rosor men det sitter långt inne. Nu känner jag en lättnad över att ta farväl. Vi visste båda att den här dagen skulle komma.
Jag är tacksam att jag funnit modet och styrkan att ta detta beslut. istället för att låta döden ta beslutet.

Utkast: Oct. 06, 2014


Grått......

Grått och trist idag= Mysdag! Ska iväg och handla lite gott och sen inte göra något mer än mysa:) 

Helg

Ja spillra eller inte spillra:) har haft en mysig helg i alla fall!

Brunch

Igår blev det brunch på Ågården, baka kanelbullar (det va ju kanelbullens dag) . På kvällen va det mys med gottis och tv:)  Idag blir det promenad i sköna höstvädret, koka äppelkräm och mos. På kvällen, god middag med trevligt sällskap:)

:)
Trots ryggvärk.

I onsdags va jag på lunch hos en gammal vän, på kvällen blev jag utbjuden på middag. Torsdag blev jag bjuden på lunch igen hos en annan kär vän och på kvällen va jag hemma och hade myskväll. Idag ska jag träffa två vänner och fika lite och skratta en hel del för det gör jag alltid med dom:) ikväll blir det nog AW. Ja vad kan man mer säga än att det varit en rolig och bra vecka trots ryggvärk.

RSS 2.0