!

https://m.facebook.com/photo.php?fbid=10204784605200398&id=1395981927&set=a.1861390419928.2111527.1395981927

Naprapat

Va hos naprapaten idag och det va inte ryggskott utan låsningar pga inre stress. Han böjde och vred och sen använde han nån kinoterapi eller vad det hette så nu gör det ännu ondare men det ska vända och va över om ett par dar:) jag får väl vänta och se. 

Tid

Det tar tid att plocka undan efter en middag när man har ryggskott:( och ändå hade gästerna gjort det mesta, bara plocka ur och i diskmaskinen kvar typ och ändå har hela förmiddan gått.

Ryggskott

Middagen igår va jätte trevlig, men precis när vi skulle äta small det till i ryggen och jag kunde knappt röra mej. Ryggskott va ett faktum! Jag har aldrig haft det förut men fy fan va ont. Resultatet blev att gästerna fick ta över att servera maten och duka av efter, tur jag har diskmaskin så dom slapp diska. Och balkongen tömde dom utan min hjälp, tur jag har bra vänner och släkt:) nu sitter jag här och kan inget annat göra, suck. Men får väl passa på att vila och mysa hela dan.

Middag

Gårkvällen va trevlig och god mat va det oxå:) idag blir det en sväng till Tälje och ikväll kommer brorsor med familj, mamma och pappa och några kompisar på middag. Vi ska tömma min balkong inför renoveringen. Då passar jag ju på att ha middag och fest så vi får lite roligt oxå. Om två veckor ska sakerna ut igen så då blir det en till fest, alltid roligt med middagar. 

Sista........

Sista skoldan denna gång, får se hur mycke läxor vi får till nästa gång. Efter skolan blir det shopping och träffa vän och äta middag:)

Plugga, plugga, plugga

Plugga, plugga , plugga! Det blir mycket plugga och inte så mycket annat under skolveckan. Får ju passa på medans man har bollplanket på plats:) lite har jag hunnit med som tex middag med en vän igår och imorgon ut i skogen och på fredag blir det stora huvudstaden efter skolan. I helgen har jag inget planerat så jag tror jag ska bjuda svägerskor och brorsor på middag.  Det va länge sen. 

Plugga

Uppe= check , pigg = nja , taggad= check. Nu är det dax för en vecka i skolan, första veckan på tredje året. Ska bli kul att träffa alla och bolla lite, det är svårt att plugga distans för att man är ensam förutom dom fem veckor/ år vi träffas. Kör man fast har man ju ingen att bolla med, vi kan ju maila och så men det är inte samma sak som att sitta tillsammans. Men nu har vi en vecka tillsammans och jävlar vad jag ska jobba:)

Skolvecka

Idag blir det konfirmation, trevligt:) ikväll blir det soffhäng hela kvällen lång för att vila upp mej inför skolvecka. Pluggar ju typ distans och är i skolan fem veckor/ år så det gäller att va vaken så man hänger med och kan klara sig själv dom andra veckorna. 

Kalas

Igår va det kalas, kul! Idag blir det inte mycket mer än lite middag med vänner. Hinner nog med lite fika och mys i solen, det skulle ju enligt vädret va sista varma dagen idag:( imorgon ska jag på konfirmation. Ja den här helgen blir nog lika bra som andra helger:)

Fixa

Fika med en vän, fixa lite hemma sen blir det skogen och plocka naturens guld. En vän vill ha torkad svamp till höstens matlagning så jag har lovat att hämta lite och torka, det finns ju så mycket. Det jag plocka förra gången fick mammsen. Till mej själv hinner jag hämta nästa vecka:) 

Inpackningar.

Jaha vad har dagen att erbjuda? Lite städning, lunch med en vän, hjälpa pappsen och sen myskväll med inpackningar och oljebad:) ja det blir nog kanon!

Val.

Jaha då va valet klart! Att Sverige hade så många idioter som 13% trodde jag inte, och att så många invandrare rösta på dom fattar jag inte. Varför åkte dom inte hem självmant istället för att rösta så dom blir utslängda. 

Lugn

Lugn och härlig söndag, göra lite äppelkräm, baka lite, ta en fika, rösta och inte mycket mer händer idag:)

Trubadur

Varit ute och hämtat svamp, för det finns massor så då låter det bättre med hämta:) precis duschat och ska fixa innan middag och trubadur på trevligt ställe med roligt sällskap.

Svamp

Idag ska jag ut och hämta lite svamp:) sen blir det pizza mys. Hjälpte pappa igår och lite av det blir det nog idag oxå. 

Svamp.

Plockat svamp, fanns massor så nu ligger det mesta på tork till vinterns grytor, soppor och såser, mums! Ska ut igen snart och fylla på. Jag hatar att leta svamp men på " mina" ställen åker jag bara och hämtar hi hi.

Energi

Idag blir det bara lite vardags måsten, det va ett tag sen så det är mer än dax:) Lunch med trevligt sällskap blir det först så jag får lite energi. 

Marknad

Varit på skilleby marknad och shoppat lite weleda krämer och annat smått och gott. Dom har så mycket fina biodynamiska grönsaker där, mums. Nu softa på balkongen i solen.

Loppis

Varit på loppis och fyndat ordentligt! Nu snart bröllop! Väntar bara in sällskapet:)

Bröllop

Jaha då va det bröllop idag igen, kul!. Men det är på eftermiddan så lite annat hinner jag göra innan:) vi börjar med frukost, smörgåstårta från gårdagen.

Drömmsits typ

Måste va jobbigt, flytta hit, leva i typ drömmsits ekonomiskt och ha allt för att sen förlora.......... Ja så gott som allt , bit för bit. Men som man bäddar får man ligga. Och lite förstår man ju det är ju lite annorlunda over there, skulle kanske oxå välja det.

Fix.

Lite ärenden idag, sen måste snabeldraken fram:) lite AW på Statt framåt kvällen. Fixa med kläderna inför morgondagens bröllop ska jag oxå göra. Det verkar bli en härlig dag idag med:)

Juice.

Gjorde lite ärenden, sen köpte lunch till mej och en förkyld vän. Köpte även en massa frukt som jag nu gjort juice på med nya juicemaskinen :) fryst in flera flaskor så jag har ett tag framåt. Nu middag och sen tv mys i soffan. Snabeldraken får vänta till imorgon. 

Stallet.

Trevlig och god lunch blev det. Rensat ut jackor det blev ett gäng till hemlösa:) Nu är jag snäll faster och följt med till stallet så brorsdotter får rida lite. Sen blir det middag och mys.

Lunch

Idag blir det lunch med kär vän:) sen en sväng med snabeldraken. Köpa frukt och göra juice ska jag oxå hinna med innan det blir kvällsmys. 

Tvättat

Tvättat, fikat med svägerska, lämnat några presenter och ätit pizza. Fortfarande bara eftermiddag så får hitta på något kul att göra ett tag till.

Mysdag

Haft en Mysdag idag och packat upp, fixat med alla presenter jag köpt till vänner och kolleger. Kört spillran, som inte va spillra till tåget och nu betalat räkningarna och märkte att jag har mer kvar än jag räknat med:) resten av kvällen blir det tv innan oljebad och sängen.

Spillrans nya armband:)


Jag älskar att ge presenter!

Lååång dag.

Det blev en lååång dag igår! Först hemresa med stopp i Söderköping och medeltids marknad. Väl hemma va det en hel del som skulle upp från bilen. På kvällen hämta spillran som inte va en spillra just nu:) mat, snack mm till långt in på natten. Men nu uppe och snart frukost........... När spillran vaknar. 

RSS 2.0