Typ ångest.

Storhandlat, köpt present till sonen och betalt räkningarna och det finns en hel del kvar på kontot :) Förr hade jag typ ångest när allt skulle betalas men nu är det riktigt roligt, så skön känsla.

Rasande fart

Dagarna går i en rasande fart och roligt är det:) imorgon helg igen och den ska jag bara chilla och mysa mig igenom.

Passar på......

Passa på att umgås så mycket som möjligt tills det är dax :)

sen lunch.

Iväg på en lite sen lunch, passar perfekt då jag sov en aning länge idag:)

:)

Va och hämta paket med smink och parfymer. fan så mycket billigare på nätet. Imorgon blir det lunch med en trevlig vän :)Ett tips: Låna inte ut bil till dom som inte har körkort, inte bra.....bara regnbågar som inte fattar sånt.Men bra för mej.

Sol

Sol och vackert väder! Underbara Söndag. 

Äta och ha kvar

Träffat spillran en stund:)nu får regnbågen ta över ha ha och jag myser vid tv: n. Ha kakan OCH äta den:)

Brunch

Sovit gott och nu frukostlatte till Nyhetsmorgon . Idag blir det Brunch på mysiga Ågården:) . Något jag verkligen kan rekomendera, billigt, gott och supermysigt.

Mys

Mys hela dagen och Plankstek till middag :)trevligt ,trevligt. Nu fortsätta chilla framför burken .

:) :) :)

Fick ett väldigt glädjande besked idag........Lönespecen :) Såååå mycket mer än vad jag trott.

Chill

Inleder helgen med en mysig hemmadag. Ibland måste man ladda batterierna och vad är bättre än mys och chill :)

Avgasrör......

Det blev ingen provtagning idag, Pappsen behövde hjälp med en bil:) Så nu har jag lagat avgasrör och borrat nya hål och satt fast en framskärm istället. Det blir fina pengar till semesterkassan:)

Provtagning

Ska iväg på provtagning, helt onödigt om man frågar mej, nödvändigt och akut om man frågar läkaren:)  dom(läkarna) är alltid lite dramatiska ha ha men jag gör som dom säger och visar att jag har rätt ! Skulle dom få som dom ville skulle jag vila och sitta hemma typ jämt, och det rådet löd jag inte och det blev ju bra:) men det klart är vi friska har dom inget jobb.

Julklapp

Fick en julklapp idag, den som spar den har :) Och perfekt va den oxå.

Mys

En sväng till tåget och nu mys hela kvällen :)

Mer än ok ska det va!

Varför "nöja"sig ? Har man inte större tro på sig själv än så? Jag har oxå nöjt mig, men nä inte längre! Är det inte mer än ok stänger jag dörren och öppnar en annan,( gäller allt). Det finns såååå mycket därute så man behöver inte nöja sig. Lev livet, njut, ha kul och älska mycket och är det inte så ska du inte nöja dig utan ändra och få det. Livet är för kort för att va nöjd med för lite :)

Trött

Sååå trött, en tupplur kanske. Det blir så när man får besök på natten, men det va det värt :)

Vill ha !


Sol

Haft en underbar dag i solen med trevligt sällskap.

Suck!!!!!!

Om man säger att man har fullt upp heeela helgen, hur kan nån messa "Om jag åker och köper snus, kan vi mötas på halva vägen? bara en stund snälla" och tro man har tid med det.Håll tillgodo med regnbågen :)

Mys på Söder.


Mysig morgon.

Efter en mysig morgon är det dax att göra sig iordning för att fira en femtonåring:) Alla hjärtans dag firandet fortsätter en annan dag då det finns mer tid . Och alla dagar man får tillbringa med hjärtan är ju Alla hjärtans dag. Har köpt en MASKULIN ring i present till ett av mina hjärtan, för det behövdes ha ha får se på Måndag hur den tas emot.

Sant.


Premiär idag :)
Heeeelg!

Fredag den 13:de då måste det ske nått speciellt! Helg och en massa mys inplanerat.

10000kr

Än Sålänge en underbar vecka med typ allt livet ska innehålla :)   När jag kolla posten idag hade jag fått ett brev att eftersom jag handlat från ett företag på nätet fick jag 10000 i kredit att handla för, är det att få? Själv spar jag till det jag vill köpa men en del kan det säkert lura till att handla.

Köpa nya.....

Jag gillar ringar på killar, men det ska va mer "manliga" ringar, dom spillran har är för små så det ser lite löjligt ut. Köpa nya :)

Ultraljud

Skolvecka, men idag blir det Stockholm och lunch med trevligt sällskap :) Inte alltid det blir som man tänkt. Igår va jag på 3D ultraljud och såg mitt ofödda barnbarn, så häftigt! Man såg hur hon såg ut inte bara en siluett på en skärm utan hon va en människa så jävla ballt. Tänk va tekniken gått framåt.

Kanon

Vilken kanon helg! Idag blir det en prommis och softa hela dagen.


Full rulle!

Sol och Fredag!!!!!! Helgen kan inte börja bättre. Och ikväll blir det utgång , börjar med middag och sen.......... Imorgon är det stor fest så måste fixa med kläder som passar. Nästa vecka är pluggvecka, son med familj kommer och hälsar på några dagar och då ska vi på 3D ultraljud yippi, två födelsedagar ska hinna med och firas oxå . Ja nu är det full rulle igen :)

Japp :)


Bråda ......

Har varit bråda dagar med rosor, spillror och isade saker he he

Karma

Spackla, måla varje fredag också varje helg, det tycker jag är kul ha ha. Som man bäddar får man ligga eller om man vill ha bäddat måste man ligga. Ja vi får se om vi kan hjälpa med nån lösning, även om jag tycker det är liite kul det här :)what goes aurond comes aurond eller så kan man säga Karma så klaga inte lilla vän.

Fin i håret.

Lugn och härlig dag. Ska bli fin i håret, färga och klippa lite :) i eftermiddag ska jag åka och träffa en vän som har det lite kämpigt, man kan inte göra jobbet men man kan ju stötta och försöka visa vägen. 

RSS 2.0