Skönt

Har haft en lugn och skön dag/kväll. Fika på byn, en liten prommis, hämta ut min nya mjölkskummare. Imorgon på dan blir det oxå lugnt, sen blir det på`t igen på eftermiddan med planering mm. inga fler bakslag nu för då blir det nog tre steg bakåt och halvt framåt ........tyvärr. Skönt med en "ensamhelg" sånär som på några "orkar inte, tyck synd" mess.

Ensam

Jag va liiiite elak och sa nej till sällskap i helgen, vill va själv och bara ta det lugnt. Men Blondie blir nog glad över det så någon har jag varit snäll mot :)

Helg!

Helg! Börjar Fredagen med lite shopping, behöver lite nya smycken. Kvällen blir lugn med god mat och soff mys. Kan en helg börja så mycket bättre? :)

Lugnt

Bara tagit det lugnt hela dan, sånna dagar behövs oxå, nu blir det varmt oljebad :)

Sala

Nu har jag bokat stugan i Sala för en myshelg i April, så härligt att det går framåt så man kan planera lite framåt och inte bara vecka för vecka:)

Handlat, handlat, handlat......

Handlat underkläder till en som behövde, handlat till mej, handlat presenter, handlat mat för denna månad, tankat fullt och betalat räkningarna och jag har mer kvar på kontot än jag trodde yippi. Det blir en bra månad det här :)

Köpte nya byxor!


:)


Framtid

Trevlig lunch med mysigt sällskap och bra samtal om hur vi går framåt och inte bakåt eller står still. Utan mål och planering blir det lätt stillastående.

Toppendag.

Har haft en toppen dag med toppensällskap, shoppat massor, tror en del karlar äter kalsonger och strumpor :) Men nu bör det räcka länge.Mätt och belåten efter mysig och god middag. Nu blir det oljebad och mys.

Full rulle.

Idag blir det full rulle, lunch med trevligt sällskap, shopping och tidig middag ute på stan med mer trevligt sällskap. Härlig början på veckan! Love My life :)

Loppis.

Idag är det loppis i byn som Gud glömde, några kompisar skaa stå och sälja så man måste ju dit och kolla :). Kanske hittar vi nått fynd. 

!


Lugnt, skönt och trevligt :)

Gårdagen va bra med Lunch och trevligt sällskap, besök på kvällen . Idag blir det lite måsten som tvätt mm. Ikväll blir det ?, Har faktiskt inte bestämt mig än , mer än att det inte blir Norrtull :).

Vackert

Vackert med snö, hoppas det är ordentligt plogat då jag ska till byn Gud glömde idag :). Snö är underbar, halka är jobbigt, hattandes mellan snö och tö gör det halt så hoppas det får va snö nu. 

:)

Igår va en chilldag, och idag va en mysdag med trevligt sällskap. Nu blir det chillkväll och oljebad :)

Med tiden........

En bra gårdagskväll, med många beslut tagna. Och idag har vi käkat lunch och bara pratat trevligheter. Det här kommer gå bra.

Två steg.....

Ta ett oljebad och lägga sig kanske, imorgon blir det lite hektiskt om jag ska hinna till storstan på kvällen och hjälpa till att planera framåt :) Två steg framåt och ett bak, men så länge det är så är det bättre än tvärtom.

Middag

Varit och handlat en cd spelar att ha på väggen, plus lite annat smått och gott :) Fikat och blev bjuden på middag så nu är jag mätt och belåten och ska ha soffmys. Sämre kan man ha det.

Så lite pengar men så stor omtanke, gulligt! Mitt förslag.


Bra dag

Fika med en vän , sen gick vi lite ärenden. Fick ett väldigt trevligt mobilsamtal oxå :) och nu fixa lite plankstek till Fredagsmyset.

!


Orkar.

Det blev ingen lunch igår, jag orka inte. Men idag orkar jag höra allt gnäll om tassa på tå, behärskning mm hi hi.Jag säger bara som alltid "Som man bäddar....."

Pigg.

Sovit som en prinsessa och inga " ring mej" mess :). Vakna mycket tidigare än som är nödvändigt men vad gör det när man är pigg. Ska iväg och köpa weleda saker framåt dan och sen äta lunch med en vän. Kanske prata lite " vett" om att man får ta vad som erbjuds såhär i början fast det känns tråkigt, eller sitta kvar i sitsen man har utan att klaga. Ikväll ska det mysas i soffan med gott och bra film. 

Jobba mot målet.

En vän va på möte idag och blev lite besviken. Men i en viss sits kan man ju inte ha krav utan får ta det som erbjuds och fortsätta jobba mot målet. 

:)

Idag blir det bara fixa lite, handla hem lite gott, lugn och slapp dag helt enkelt. Kanske en liten powernap oxå då någon fått en liten vana att messa/ringa sent/natt :) Men det är ju bara nice........när man inte måste upp tidigt och va alert.

Sov

Sov länge idag, kanske det beror på messen och samtal inatt:) . Men jag har inget inplanerat idag ändå så sova va skönt.

Klippa

Måste flirta med Rosen så hon klipper mej, kan hon klippa spillran , kan hon klippa allt hår:).

Vägar.

när någon ber mej om hjälp, hjälper jag om jag kan helhjärtat. Nu har en bett mej om hjälp, men jag känner att jag inte kan göra det helhjärtat. Personen i fråga har inte valt väg! den ena är rosor den andra blond. När vägen med rosor är full av barn får ingen gå där och då duger den blonda vägen. Jag tror man måste gå på den ensamma vägen ett tag för att tänka ut vilken väg man vill ta.Och så länge man går på dom andra vägarna samtidigt står man still.

:)

Har inte mött nån idag , men många samtal hi hi

Bra dag

Fan vilken bra dag jag har haft, Trevlig lunch ute och mysigt samtal :) Nu softa i soffan och bara njuta.

Sov dåligt.

Sov dåligt inatt, låg och fundera över vad som sagts under min lunch med en vän. Har man ingen bostad är det svårt att själv få välja, att behöva låtsas för att ha tak över huvudet måste kännas förjävligt. Vi ska ju ha så fint socialt skyddsnät sägs det och ändå inträffar sånt här. Ja personen har straffat ut sig men vill ju satsa nu och rycka upp sig, inte är väl så lätt om man måste spela teater hela dagarna för att ha tak tills det löser sig på annat sätt. Jaja jag kan ju inte heller lösa det men tycker ju att nått måste göras för det finns nog fler i samma sits. 

Lugn dag.

Idag blir det lunch med en vän som har det lite jobbigt, sen blir det lite fix och städning. ikväll blir det soffhäng med gott på bordet :)

Från spillra till ros.


Eller som en del, Tre i förhållandet :)


Fattar varför man narrar Blondiner ha ha

Jul och Nyår fick Rosen, den här helgen fick Blondie. Hos Rosen messas det till Blondie och hos Blondie messas det till Rosen. Samma historia som för två år sen. Fattar inte att Blondie går på det om och om igen (för det har ju inte bara varit Rosen), men ibland stämmer det man säger om blondiner.

Robotdammsugare.

Firat en vän, pratat i timmar med en annan den tredje jag skulle träffa va förkyld ;( . Imorgon ska jag äntligen hämta ut robot dammsugaren jag köpte till min son i julklapp, man kan ju inte lita på nätet ;( Skulle komma i god tid till ju, men ack nej. Jaja nu är den här i alla fall, Fika på Hannas med en vän hinner jag oxå med :)

Fira.

Gårdagen blev så mysig som jag trott. Idag blir det lite shopping och sen fira en vän som fyller år. tänkte ta bort julen oxå så det är gjort.

Sätta igång dagen.

Nähäpp sätta fart på denna dag. Får ju besök av trevliga människor och tänkte bjuda på lite gott till lunch och sen fika med Budapest. Igår va det restaurang besök och sen mys i soffan resten av kvällen så pigg och glad idag. Nu igång och baka :) 

Ja en del är så lätta.

När alla tröttnat och stängt dörrarna vad gör man då? Jo smickrar i byn som Gud glömde, det blir alltid ett ja ha ha. Till och med husvagns flickan har stängt dörren :) Man kan lita på Blondie , hon tar hand om det vi andra slänger ut, och det tackar vi alla henne för.

Ha ha

I veckorna rosen och smöra för att få till det ochpå helgerna när rosor jobbar blir det Blondie så man har nått Sålänge . En del går med på allt.

Ingen sömn

Nyårsafton va perfekt fast det inte blev nån sömn på hela natten.......eller just därför :) igår och idag har det varit softa och mysa hela dagarna, så underbart. Men imorgon drar vi igång igen , ut på middag och sen får vi se vad kvällen erbjuder. 

Perfekt

Än så länge är nyåret perfekt, bara spillran och rosen som fattas men turturduvorna ville fira hemma. :) nu blir det natta mat och mer dans. 

RSS 2.0