He he
Jobbigt

Visst är det mysigt med brev och dejter men ibland är det jobbigt att inte bara ta mobilen och slå en pling när man vill.

Lugn och skön.....

Haft en lugn och skön förmiddag, pappa kom förbi på en fika :) eftermiddan tänker jag oxå chilla och bara njuta av att inte ha några måsten. 

Fyra veckor.........

För exakt fyra veckor sen va mötet inte precis samma som idag,inte dom där i mellan heller. Men det blir ju inte slentrialt då ha ha .Och för mej är det ju inte första perioden med såna här besök. Been there done that before hi hi

Folk!

Det finns folk till allt! För några år sen typ fyra hade jag lite kontakt med en polare som jag träffat genom min syster och mitt ex. Polaren va ganska sjuk då och lite nere så jag tyckte synd om honom. Ett par gånger har jag frågat hur han mår på fb utan svar, för ett tag sen skicka han PM till mej på fb och fråga massa personligt som jag naturligtvis inte svara på . Nu har han skickat igen och undrar varför jag inte svarar , eh hur står det till egentligen he he

Aftonklänning

Idag va det riktigt mysigt att va på besök och sitta och mysa medans regnet smattra. Igår va jag på fin fest iklädd aftonklänning och uppsatt hår:) väldigt trevligt och faktiskt inte alls stelt. 

Påskägg

Nu är alla påskägg klara, det blev ett gäng :) Jobbarkompisarna får bara små och dom på kontoret får dela på ett halvstort men barn och barnbarn vill ju ha jätteägg, två stora kassar godis blev det. Men då har jag kvar lite till påsk kärringarna på Torsdag oxå. Själv har jag ju slutat äta godis, ett år nu :)

Tjejkväll.

Tjejkväll här i kväll men efter dagens aktiviteter orkar jag inte gå ner på byn. Det blir hemma kväll och chilla framför burken.

Trivs

Idag blir det halvdag i skolan, sen iväg på äventyr :) jag börjar trivas med detta upplägg hi hi. 

Både :( och :)

Pluggvecka! Då brukar jag träffa en vän på lunchen men inte denna vecka:( men det blir ju träff på annat sätt istället. Kom hem trött och huvudet fullt av föreläsningarna och i brevlådan låg ett upp piggande brev :) nu blir det chilla och tv resten av eftermiddan/ kvällen .

Le

Jag kan inte annat än le.... en bra helg helt enkelt.

Helgen

Helgen tillägnar jag lite besök :) och att plugga. 

Tralla lalla la

Livet är en fest , håll me om det folk och fä...... Tralla lalla la. En underbar dag som innehållit det mesta :)

Fika

Fikat med Pappsen och snackat lite, mysigt. Vi planera oxå när vi ska gå igenom min bil inför besiktning. jag har ett litet avgasläck som måste lagas sen är det ju bra att kolla bromsar mm. Litar inte riktigt på besiktningen då jag fått igenom alla möjliga fel och bromsar vill jag ska va ok. Fick pappersbrev idag oxå , I like :). Ikväll blir det chill och hämtmat (igen).

Tvätta bilen

Sol och varmt! Ska ta en prommis ner till hamnen och käka lunch , tvätta bilen och sätta på nya dekalen ska jag oxå göra :) inga måsten idag, bara njuta av våren.

Boka.....

Den här veckan fick jag göra som alla andra och boka när man ska. Jag är van att bestämma var, när och hur , nu får jag göra det inom vissa ramar men fortfarande bestämma :) , nu blir det Pizza.

!


Fel håll

Nyköping är på nått sätt fel håll, men bra affärer har dom :)

Sol hela helgen

Sol hela helgen har dom lovat :) underbart. Idag blir det en lugn skön dag med lite besök och mys, kvällen blir lite mindre lugn med gäster och musik. 

Armband.

Köpte ett armband till en "vän" som såg ut som en cykelkedja, skitsnygg. När jag skulle köpa en till va dom slut :(

:)


Balkong

Sol, fredag och inga måsten är en härlig kombo :) fixa ordning på balkongen känner jag för idag, ner på byn och handla lite blommor ( inte pelargon dom får pensionärerna) köpa lite fikabröd och inviga balkongen för i år. Livet är bra underbart!

Brev

Det är något speciellt med "riktiga" brev . Tur det finns tillfällen då det inte går att maila så jag forfarande får känna känslan :)

Tvätta.......

Tvätta, städa och fixa här hemma idag, en prommis i vårsolen med paus på mysigt fik blir det oxå. Skönt att göra fint inför helgen för då blir det att åka på besök så då hinner jag inte med hemmet :) Nä en latte till och sen sätta fart.

Vips......

Funderar lite på hur det kan kännas, men tror det gör gott även om det är jobbigt. Imorgon skulle visst papperen komma, det blir nog bra och vips så är det klart.

Köra

Haft en bra men hektisk dag, lite dåligt samvete för jag inte hann köra men regnbågen fixa det , allt går hem där he he. Nu softa i soffan.

Sol

Sol och härligt, har haft en bra helg med trevligt sällskap som jag får träffa på mycket bestämda tider hädan efter :( 

Yippi.

En rolig och hektisk helg är till ända, God mat, dans, mys,shopping och mycket trevligt sällskap hela helgen lång :)

Glad

Vaken och pigg, känner mej glad, blev så firad igår med blommor och paket, kärlek och ömhet så kul. Idag bär det av till Nyköping, käns som "fel" håll . Åker vanligtvis bara dit när jag ska till sjukan men idag är det trevligheter jag ska dit på :) 

Fira

Jahapp då blir jag ett år äldre idag och det ska ju förstås firas hela dagen lång :) Men det blir mer firande imorgon med middag och utgång med trevligt sällskap. Ja trevligt sällskap har jag ju idag oxå förstås.

Japp

Thåström spelar ikväll! 

Mys......

Har haft underbara dagar med mys, god mat och trevligt sällskap.

Dagarna

Dagarna går för fort! Jobbat, bakat och firat har jag gjort i dagar tre, nu är jag lite sliten men än är det inte slut :) det fortsätter fyra dagar till .

RSS 2.0