Regn

Vilket jävla väder! Ingen ide att gå på marknad inte heller kolla maran så vad blev det? Jo shopping! Hittade snygga skor och lite annat smått, nu matpause

En dag kvar.....

Haft två underbara dagar, en kvar. Idag blir det shopping på Avenyn😃

Göteborg.

Göteborg!!!!! Härliga dagar med nöje, mys och shopping väntar😜. Ska bli så skönt och kul. 

Jacka

Härlig dag och fått mycket gjort, hitta en jacka när jag va och shoppa delar( inte i samma affär) så jag va bara tvungen att köpa då den bara kosta 400kr , inte ofta man hittar vårjacka så billigt om det inte är rea. Nu packa till Göteborg☺️  Sen blir det chill och mys resten av kvällen.

😀

Idag blir det tvätta lite så jag har kläder till Göteborg😉. Luncha med en vän, sen blir det en liten tripp till storstan och handla bildelar för kommande reparationer.

Galet.

Bästa råd jag fått är "stäng en dörr helt, så öppnas en annan" och det gjorde det😊. Har haft en galet rolig och mysig helg, nu några dagars vila sen blir det Göteborg. Shoppa på Avenyn, Universeum, goda middagar, hotell frukostar och massa annat👍. Att det kunde bli så bra av att stänga dörren. 

Slappa

Sommarvärme idag! Det blir en utedag, lunch nånstans och sedan slappa i solen på ön.

Fira

Spillran ville fira min examen  och det va ju gulligt , men ser ju sååå sliten ut så nä får bli en annan gång. Idag har det varit fikabesök och mysig middag . Nu blir det mello mys fast jag brukar inte kolla så mycket på tv:n 😃 men fest och umgänge är ju kul. 

Lyckad dag

Oj vad gårdagen blev lyckad😊 Först examen, blev bjuden på lunch av chefen, hem och fixa middag till släkt mm. Det blev en lyckad kväll och jag fick sååå mycket fina blommor och presenter helt galet😜 . Kan inte annat än le . 

Ingen rast.....

En bra och riktigt jävla rolig kväll igår😃 Idag examen, sen bjöd chefen på lunch och nu väntar middag med släkten, ingen rast eller ro 😜 precis som jag vill ha det. 

:)


Fixa

Soool! Äta lunch på något mysigt ställe, fixa här hemma lite inför Fredag står på agendan.

Utbildning

Förra veckan fick jag veta att jag kommit in på nya utbildningen i höst. Den här veckan tar jag examen från den utbildning jag gått i sista tre åren😀 känns kul men oxå lite vemodigt då klassen splittras😞. Hoppas nästa klass blir lika rolig och galen😜

Lycka

Lycka är när man använt bankkortet hårt och sen ser att det är mycket mer pengar kvar än man trodde😋

Tålamod

Jag brukar ha ganska bra tålamod men när spillran är spillra har jag fan inget tålamod. Varför kan inte en del fatta att det bara är ok att umgås när det inte är spillra. I give à fuck!!!!  Man väljer. Som spillra, håll dej till dumma blondies!

Söndag!

Varit på den stora loppisen här i byn , men som inte va så stor pga regnet😏 Vi tog en fika och mös mesta tiden. Sen hem för bror skulle hämta soffa hos mig, nytt förnöjer😀. Nu är det igentligen dax att gå på ännu ett kalas men jag orkar fan inte. Ikväll äter vi middag ute för att ensamma fira min examen och min väns nya jobb..

Sol

Sol och varmt. 😜 Och kalas på det vad mer kan man begära, det blir en bra dag idag.

Varje dag.....

Idag ska vi iväg på en liten road tripp , fika på Taxinge är enda planerade stoppet. Tror fan det är något inplanerat varje dag typ en månad framåt, kalas, weekend resor och mitt i allt min examen. Det är som det brukar va under sommaren, det har bara startat lite tidigare i år 😊

Får se.....

Någorlunda väder, det blir en dag på ön och sen får vi se vad som erbjuds😄

China middag

Fått mycket gjort idag☺️hjälpt pappsen, varit ute på middag och nu på kvällen uppdaterat mitt vita arkiv. Jag vill ju ha kontroll 😏 Nu blir det ett härligt oljebad och sen mysa lite. En bra blandad dag har det varit

Tråkväder......

Tråkväder eller mysväder Beror på vad man ska göra. Jag har mysväder för jag ska bara mysa fram till eftermiddan då jag ska hjälpa pappsen😀. Ikväll blir det middag på china restaurang och det är ju oxå mysigt. 

Massör

Tagit en prommis till massören 😋 sen blir det chill tror jag. Ibland behövs lata dagar med massa chill.

Konstiga namn

Verkar som en ny trend bland dom som levt ett lite annorlunda liv, konstiga namn på FB Tredje som bytt såg jag nu och det plus klammer med rättvisan är allt dom har gemensamt :)

Pappsen

Hjälpt pappsen på eftermiddan, det är mycket pappatime just nu och det är trevligt.Nu ska det bara mysas och slappas resten av kvällen.

Nyfikna

Brukar inte ta bort vänner på FB , men ibland är en del lite för nyfikna eller frågvisa så bye bye.

Full rulle

Det blev ju en fin kväll igen, ett par regnskurar men det va mysigt och gott lukta det efter ocå😉. Imorgon ska jag hjälpa pappsen en sväng, besikta ett släp och handla lite delar bl.a. Ska passa på och köpa min ljud dämpare oxå som jag varit för slö för att åka och handla. Då vet jag vad jag gör nån timme i helgen. AW på Statt ska vi nog ocå hinna med imorgon. Full rulle in i helgen😉

☀️

Gårdagen va mysig och kul, bra väder va det oxå☀️. Satt hela kvällen på balkongen och myste i den ljumma kvällen. Idag blir det några måsten och sen hoppas jag på en lika mysig och varm kväll. 

Väska

Va på lunchdejt och sen systemet, gick in i lite andra butiker oxå och hitta en ny väska😊 det va inte den jag letat efter i två år men jag fastna för den här oxå. Det bästa va att den va på rea så den kosta " bara" straxt under tusen kr, inte vad jag brukar lägga på en väska . Förra gången jag fastna för en väska köpte jag den inte och det har jag fått ångra i två år så nu fick det kosta! Ikväll blir det middag och sen soffmys.

Ljud dämpare

En liten lunchdejt blir det idag och ett besök på systemet, köpa nån wiskey till bror som fixa min dator. Sen får vi se vad det blir resten av dagen. Kanske jag åker och köper ljud dämpare som jag måste byta i helge Jag har dragit på det länge nog nu och det går ju fort bara jag sätter fart. 

Muckar present

Det sägs att muckar present ska ge ny början, inte gav armbandet nån ny början inte, det är samma lika slitna människa😞Kanske för att han fick det i förväg men den andra presenten fick han efter ju. 

Fixa

Städa, tvätta och fixa allt här hemma som jag låtit bli liggandes står på agendan idag. Kvällen blir lugn framför burken.

Lata dagar

Dax att packa upp allt jag shoppa på lilla resan😃 sen hämta nått gott att äta på balkongen, där är det sommarvärme☀️kanske vi orkar en prommis😙 . Härligt med lata dagar. Nu ser vi fram emot resan till Göteborg i slutet på månaden, kanske det blir shopping där oxå.

Kanon

Femtio års firandet börja tre så då är man ju hemma tidigt, skönt👍 den här helgen har varit kanon förutom spillrans terror om besök men det va inte värre än att stänga av mobilen😊 imorgon är slappardag med hämt mat och film mys i soffan😍

Hemåt

Idag bär det hemåt för att gå på 50års fest😉. Full rulle typ hela tiden. Men imorgon ska vi bara mysa hela dagen och inte göra ett skit. Love My Life ☺️

Eget

Lite elak känner jag mej nu då spillran tjatar om att cykla hit och jag orkar inte umgås när han är så trasig. En gång sa han , lita aldrig på mej när jag håller till där för då är jag inte ok. Och det ser man att så är det, alltid ofräsch och sliten. Han sa oxå ta mej därifrån och det är det jag känner mej elak för, jag orkar inte engagera mej och ta han därifrån. Tycker det är skönt han är i byn Gud glömde så regnbågen tar hand om det. Kanske ego men har eget att ta hand om.

Inte rätt.......

" jag älskar dig" är inte rätt ord nu spillran! Jag vill va ifred ! Har det väldigt bra just nu😍 och vill inte störas eller ha mer besök. Håll dej i byn som Gud glömde och regnbågen så håller jag mej här och har det bra. Du är för trasig.

Tjat

Vissa tjatar om att cykla hit, men jag vill inte ha trasiga leksaker och har så fina här nu som funkar som den ska😉

Trasig

Tror inte spillran fattar, trasiga leksaker byts ut!  Håll dej till regnbågen som tar vad som ges😉

RSS 2.0